עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום מס' שאלות קטנטנות ברשותי ראוטר TP LINK - TL-WR641G וכאשר אני נשאר בקומה הראשונה של הבית הוא קולט מצוין אבל בזמן שאני יורד קומה הוא מפסיק לקלוט (לפטופ או PC ) שניהם לא קולטים אפילו אות חלוש ! בעזרת (TL-WN620G) חשבתי לקנות ראוטר נוסף חזק יותר עם עוצמה גדולה יותר אבל לא נראה לי שזה יעזור , שאלתי היא אם אקנה ראוטר נוסף דוגמת TP LINK שלי ואנסה לחייג דרכו לאינטרנט האם זה יעבוד ? כלומר ראוטר מס' 1 יהיה החייגן הראשי ושלי יחייג אליו ודרכו יתחבר אל האניטרנט ככה אני אגדיל את טווח הקליטה וגם את העוצמה . מה עושים ? ? ? המלצות על ראוטרים יתקבלו בברכה בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  2. Started by RX7,

שלום וברכה יש לי מחשב נייח וראוטר של HOTBOX SAGEMCOM .. אני מעוניין להתחבר אליו בצורה אל-חוטית ונראה לי שאני צריך כרטיס רשת אל חוטי..אני צריך לדעת על אילו נתונים עליי להסתכל בעת קניית כרטיס הרשת אשמח מאוד לעזרה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  3. Started by doker,

יש לי שלושה מחשבים בבית לי לאחותי ולהורים שלי רציתי לדעת אם אני נכנס לתיקיות המשותפות שלהם אם הם יודעים איך אני מסתיר את המחשב שלי בNETWORKS אצלם במחשב? תודה רבה על העזרה

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  4. NOTE: כמובן שמדובר ברשת פתוחה ( בלי הצפנות , סיסמאות וכדו' ) . הסקר נפתח בעקבות הדיון (הנעול) הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=215627.0 תודה .

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  5. Started by roro14,

שלום , אני מעוניין להתחבר אלחוטית ממחשב נייח לראוטר. ניסיתי לחפש את אופציית ההתחברות דרך ה - network and sharing center, אך לא מצאתי שם את הלשונית manage wireless networks . מכאן הסקתי שהכרטיס רשת שבמחשב המדובר אינו תומך בתקשורת אלחוטית (האם כך הדבר?). אחרי קריאה קצרה הבנתי שיש כרטיסי רשת אלחוטיים שמגיעים עם חיבר USB (נראה לי שזה הפתרון הכי פשוט עבורי). אשמח לשמוע המלצות על כרטיסי רשת כאלה או פתרונות אחרים לבעייה . תודה מראש

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by TheTech,

מה צריך להגדיר כדי להתחבר לרשת כזאת (חינמית)? כדי להיות יותר ספציפי: יש לי מתאם USB 802.11b. Operation Mode- Infrastructure או Ad-Hoc? ומה צריך להיות ה-SSID? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  7. Started by com,

היי חבר'ה. יש לשכן שלי דירת קרקע, עם מחשב. קומה מעליו יש דייר עם ראוטר אלחוטי עם רשת ואנטרנט. הוא גילה את הרשת מתי שבאו אליו עם לפטופ, ופתאום הלפטופ עלה עליה. אז שמנו במחשב הנייח בבית כרטיס רשת אלחוטי. לכרטיס יש מין חיבור כזה, שאליו מתחבר חוט (של בערך מטר) ובסופו אנטנה קטנה. בהתרגשות רבה באנו לפתוח את המחשב ולהתחבר לרשת האלחוטית, אבל - אין כלום. בסריקה חוזרת, הוא זיהה את הרשת, אבל עם סיגנל של 18% בלבד. שניסנו להתחבר אליה, הוא פשוט לא התחבר. (לא ביקש סיסמא או משהו כזה.) לשכן מלמעלה לא אכפת שנעלה על הרשת האלחוטית שלו, אבל ממש לא רוצה שנכנס אליו הביתה ונתחיל לבדוק את הראוטר וכל זה. אז אני מחפש פיתרונות יצירתיים שיאפשרו התחברות לרשת שלו? למשהו יש רעיונות? יש לי רעיון, האנטנה …

8. יש לי משחק רמי שיש לו אפשרות לשחק ברשת ביתית בשתי מחשבים אחד נגד השני. האם יש דרך שאני אוכל לשחק עם מישהו שנמצא בבית אחר שהוא יתחבר לבית שלי דרך האינטרנט? יש למשחק סרבר רק אם אני מתחבר ברשת הביתית שלי. אם אין אפשרות תגידו ואם אפשר אנא תנו לי מדריך. תודה, יפת.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Cynicoren,

שלום, אני נמצא בסביבה של מספר רשתות. כיצד אני יכול להחליף בין הרשתות? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - בוטל, תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום רב, פתחתי במחשב שלי שרת apache ושרת mysql בעזרת xampp. אני רוצה להתחבר אל שרת ה-apache ממכשיר סללורי שמחובר לאינטרנט דרך 3g. אני אשמח להכוונה כי אני די חדש בתחום תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by bd,

הפכתי את ההוטבוקקס למודם דרך השירות והוספתי ראוטר tp841n הפכתי תכרטיס רשת הביתי לכתובת פנימית 192.168.1.100 ב dmz גם וגם הפניית פורטים לפי השרת עם פורט 3500 בתוכנת serv-u עם משתמש וכל ההגדרות. בפיירול הפנימי של וינדוס 7 הגדרתי כניסות ויצאות לתוכנה וגם בנוד 32 . אני מצליח להתחבר למחשב ftp מהרשת עצמה דרך האיפי הפנימי והחיצוני אבל דרך רשת אחרת לא מצליח , מהי הסיבה ואיך מתגברים עליה ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by israelnba,

יש לי רשת אלחוטית מבוססת 3com 3crwer100-75 הפופולרי. השרת VPN מחובר ישירות לראוטר והמחשב ה"מרוחק" מחובר בצורה אלחוטית. כאשר אני מנסה ליצור חיבור בתוך הרשת, כלומר, מחייג מהמחשב המרוחק (192.168.1.3) אל השרת (192.168.1.2) - החיבור תקין. לעומת זאת, כאשר אני יוצא לרשת האינטרנט החיצונית בשביל להתחבר לשרת (זה בעצם המבחן האמיתי) ומתחבר לכתובת שאני מקבל מהספק -החיבור לא מצליח. ראיתי שיש צורך להפנות את פרוטוקול GRE מסוג 47 אבל לא ראיתי לזה כל זכר בהגדרות של הראוטר שלי. בחייגן VPN ניסיתי להשתמש ב - Automat ו - PPTP. כמו כן הפניתי את פורט 1723 לכתובת הIP הפנימית של השרת. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  13. Started by itaic,

שלום לכולם האם ניתן להתחבר דרך הסלולרי שלי לתיבת המייל שלי בוואלה? כמו בג'יימייל? ואם כן מה הן ההגדרות? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by thebenjamin,

שלום, רציתי לשאול אם יש אפשרות דרך הממשק של הראוטר לבצע התחברות מחדש לאינטרנט במידה ואני רוצה להחליף IP. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום, לפני כמה שבועות התנתקתי מתשתית הוט, שם המנוי היה על שם אבא שלי עם מספר הזהות שלו. הספק הוא בזק בינלאומי (עדיין יש לי מנוי שם). היום, תאמתי התחברות מחדש להוט תחת השם שלי עם מספר הזהות שלי. האם אני צריך להודיע משהו לבזב"ל? ההתחברות אוטו' או שצריך לצור קשר עם הוט/בזק בינלאומי? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by KoDkOd,

שלום, אם ני רוצה להתחבר מחו"ל איך אני עושה את זה ? [מחשב נייד]

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  17. Started by kojack,

היי, אני מתגורר בחו"ל ונתקל בבעיה להכנס לחלק מהאתרים הישראלים, כנראה הם חסומים לגישה מחו"ל. האם מישהו נתקל בבעיה ויש לו פתרון ? קראתי שיש אפשרות לרכוש מנוי VPN, המלצות כלשהן ? בכל מקרה מעדיף משהו חינמי אם יש כזה. תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 15.8k צפיות
  18. אני צריך עזרה אם מישהו יודע איך אני יכול לעשות ככה סתם דוגמא יש לי משתמש באיזה אתר כלשהו , עכשיו אני עשיתי אותו במחשב שלי ואני משתמש בו מהמחשב שלי נמצאים בפרטים של המשתמש כל הפרטים האמיתיים שלי עכשיו אני רוצה שמישהו אחר , מסין , יוכל להתחבר למשתמש הזה בלי שיזהו שמישהו מסין עובד עם המשתמש שלי ויחסמו אותו ויתנו לו באן בקיצור אני רוצה למצוא דרך להסתיר את זה שמתחבר למשתמש שלי מסין , כדי שלא יחסמו את המשתמש מישהו יודע איך אפשר לעזור ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני מעוניין להתחבר ממחשב אחר בVNC למחשב שלי שנמצא ברשת. גם אחרי הפנית פורטים מתאימים אני לא מצליח להתחבר. הראוטר הוא 3COM. מה בדיוק צריך לעשות? ידועה לכם סיסמת הdefault של התוכנה? כשנכנסים כתוב ******, לא הצלחתי לאתר מה הסיסמה.

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  20. יש לי רשת בייתית בבית שיש מחשב ששם מאוחסנים קבצים אני צריך להתחבר למחשב הזה מרחוק(מחשב שלא מחובר למחשב הביתי אלא רק לאינטרנט) כך שתיקיות שמשותפות ברשת יראו כתיקיות ברשת גם במחשב השני שאני אוכל להעביר קבצים. איך אני יכול לעשות את זה בדרך פשוטה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by NuXeR,

אני רוצה להתחבר למחשב שלי מביה"ס או ממקומות אחרים , אז שמתי לי קובץ שמאפשר REMOTE ASSISTANCE ושמרתי אותו במקום שאני יוכל להוריד אותו... עכשיו , מביה"ס יש שם 98 , איך אני יכול להתחבר אלי ? נגיד אפילו בתור שרת FTP או משהו כזה , אני רוצה להתחבר ל-XP משום שהוא רץ אצלי הכי הרבה , הלינוקס וה-98 "נדירים". אין שם גם PCANYWHERE או משהו כזה , אתם מכירים תוכנה שתעשה לי מהמחשב FTP עם סיסמא שאני יוכל להיכנס , אבל שתהיה די קשה לפריצה ?

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  22. Started by לילך,

יש אצלנו בקיבוץ רשת WAN (אם אני לא טועה) זה אפשרי להתחבר מרחוק למחשבים אחרים ברשת? ניסיתי דרך השורת הפעלה עם השם מחשב (כמו ברשתות הצבאיות) אבל זה לא עבד הIP לפי IPCONFIG הוא זהה לכול המחשבים בקיבוץ תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by locke,

יש לי מודם אלקטל משודרג לנתב ושני מחשבים שמחוברים אליו, בשניהם יש WIN XP. אני רוצה לדעת איך אני יכול ממחשב אחר שמחובר לאינטרנט להתחבר לאחד המחשבים שלי, עדיף שיהיה משהו מתוך windows ללא שימוש בתוכנה נוספת. ה-IP שלי הוא קבוע ולא משתנה. ועדיף שיהיה גם צורך בשם משתמש וסיסמה.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by DJ_VAKNIN,

שלום חברים. יש לי רשת אלחוטית בבית הבנויה מנתב של EDIMAX. התקנתי בין הנייד שלי למחשב הנייח רשת להעברת קבצים ,ובנוסף שמתי רדמין לשליטה מרחוק על המחשבים. הרדמין עובד מצויין רק כאשר אני מחובר לרשת הביתית ונותן את האייפי שהראוטר נותן (10.0.0.19), כאשר אני עובר לרשת אחרת אינני יכול להתחבר למחשב מרחוק גם כאשר אני נותן את כתובת הנתב וגם כאשר אני נותן את כתובת האייפי הכללית שנכנסת לראוטר -אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי איך לעשות שבכל זאת אני יוכל להתחבר???? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. היי, טוב קצת הסתבכתי עם העניין של התחברות מרשת אחרת (עבודה) לרשת הפרטית שלי בבית. אני יודע שיש שירותים של LOGMEIN ו VNC TEAMVIEWER וכו' אבל אני רוצה להתחבר באמצעות RDP שזה מבחינתי ההתחברות היותר מהירה מבחינת זמן תגובה (בערך) בכל מקרה נירשמתי לאתר DYNDNS כי חשבתי שזה יעזור לי איכשהוא אבל עם מחשבה קצרה כנראה שזה לא יעזור? בכל מקרה הגדרתי בראוטר אצלי מדגם TL-WR1043ND שרת וירטואלי ופתחתי את האופציה של פורט של PPTP מה אני צריך לעשות הלאה? קצת איבדתי את עצמי פה ??? ??? : תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים