עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם ! יש לי 3 מכשירי פלאפון בבית ובכולם שאני ליד הראוטר אי אפשר לדבר.. יש קיטועים אפילו זה מגיע לסלון ..... רק שאני בחוץ זה מסתדר אין קליטה בגלל זה בבית... בטלפון הכל עובד תקין. כי זה תדר1.8 יש לי LG8600 ועוד LG אחד כסוף מה עושים ?? אפשר לתקן את זה ? תודה ד"א אני על CH9 בראוטר.

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  2. Started by shaithebest,

שלום לכולם יש בעיה באתר יהאו רק במחשב הנייח שלי כי בלפ טופ ובמחשבים אחרים שבדקתי הכל בסדר המייל של יהו נפתח רגיל ואפשר להכנס ולראות את הודעות הדואר הנכנס שלך וכאן מתחילה הבעיה אני נכנס לראות הודעה>הוא פותח לי עמוד חדש>וריק לגמרי>יש עמוד אבל אין שום תוכן בשום הודעה הבעיה היא המחשב שלי או איפה? מישהו נתקל פעם בבעיה הזו? חוץ מזה באתר isohunt האתר נפתח כרגיל אבל שאני לוחץ על לינקים להורדה הוא לא מגיב ורושם למטה error on page רק עם שני האתרים האלה יש לי בעיה ורק במחשב הנייח שלי כי בדקתי במלא מחשבים איפה הבעיה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  3. Started by blue wings,

שלום לכולם, אני מעוניין להתחיל ללמוד את כל מה שקשור לנושא הרשתות ואינטרנט. אולי להגיד הכל זאת לא המילה הנכונה, אני בטוח שהנושא גדול ומורכב ואני רוצה ללמוד את הבסיס ומשם להתקדם האלה. אם אפשר לקבל מדריכים\ספרים\PDF וכד' על הנושא הנ"ל כדי שאוכל ללמוד אותו, אני אשמח! תודה ;D

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by redead,

תקשורת את'רנט בעלת קיבולת של 10Mbps , כמה ביטים בשנייה זה יוצא ואיך עושים את החישוב? תודה.

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  5. שלום! התחברתי לתשתית של בזק ל100 מגה.. אחרי שעזבתי את הוט בטריקת דלת. מאותו רגע ששניתי את הראוטר מההוט בוקס ל netgear vvg2000 התיקיות שהיו משותפות בראוטר הקודם ועבדו חלק, פתאום לא עובדים ולא ניתן לשתף אותם. מאחר שזה קרה רק לאחר החלפת הראוטר אני בטוח שזה לא קשור להגדרות בווינדוס. מה יכולה להיות הבעיה? בנוסף רציתי לשאול שאלה קטנה, כל ראוטר שהיה לי היה עד עכשיו היה שולח ip למחשבים ברשת בצורת *.*192.168 הראוטר הזה שולח כתובות IP בצורה של *.10.0.0 מה ההבדל ביניהם מבחינתי? המחשב אותו אני רוצה לשתף עובד על מערכת לינוקס והוא הXTREAMER. תודה.

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  6. Started by assafz,

שלום, יש לי בעיה בחיבור לאינטרנט. הרשת אצלי בבית מורכבת כך: 1. מחשב Desktop (מערכת הפעלה WinXp) המחובר דרך כבל רשת לראוטר של edimax. 2. מחשב נייד (מערכת הפעלה Vista Ultimate 32 bit) המחובר דרך WiFi לראוטר. בשבועות האחרונים הבחנתי שלאחר זמן מה, המחשב הנייד מפסיק להתחבר לאינטרנט באופן פתאומי. המוזר הוא שהמחשב השולחני מחובר ללא בעיות והנייד לא מצליח אפילו להתחבר לראוטר. התקנתי network meter שמראה שגם בזמן התקלה יש לי חיבור טוב לראוטר ויש לי IP, אבל אני לא מצליח לתקשר עם הראוטר. ניסיתי דרך הInternet Explorer וגם דרך FireFox. בשני המקרים אין חיבור. הפתרון היחיד לתקלה זו הוא לבצע Reset למחשב הנייד. כשאני מנסה להפעיל Diagnose and Repair הוא נותן איזשהי הערה לגבי שרת DNS או משהו …

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  7. אני לא כול כך מבין בזה והנוולות מבזק רוצים כסף כדי לתמיכה טכנית, מה לדעתכם הבעיה? ד"א יש נייד אחר עם XP שמתחבר ללא בעיה ל WiFi נ.ב הוא אומר שהוא מחובר אבל אי אפשר לגלוש, יש שגיאה של מפתח\קוד Wep או משהו כזה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by night-fire,

פעם נתנו לי פה אבל אני לא זוכר את שמו... תנו לי אתרים טובים.. אם זה משנה אני צריך להעלות 8 מגה של תמונות... אני רוצה להראות לכם את פרוייקט המודינג שלי... תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום אנשים אני בונה בית דו משפחתי של שתי קומות כאשר בכל קומה שטח שטח של 80 מטר רבוע. בנוסף ישנה חצר קטנה בחלק האחורי של הבית. הראוטר צפוי להיות ממוקם בקומה הראשונה במרכז הבית סמוך לחלל המדרגות. מבקש המלצה לראוטר איכותי בעל טווח שידור/קליטה טובים אשר יהיה אמין. כמו כן דרוש שיתמוך בחיבור חוטי של עד שני מחשבים, בנוסך למספר מחשבים אלחוטיים. תודה, טל

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by Cheif,

מערכת ה-MESH של חברת TP-LINK נחתה בארץ וניתן לרכוש אותה במגוון חנויות. המערכת - המכונה DECO M5 - זמינה בארץ רק בתצורה של יחידות בודדות וניתן לרכוש אחת, שתיים או שלוש מהן, כדי להרכיב מערכת מלאה. העלות של כל יחידה נעה סביב 500 שקל והיא כרגע זמינה בפלונטר, ב-KSP ובעוד מספר חנויות. http://www.tp-link.com/us/home-networking/deco/

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by VegansXe,

היי חברים כנראה פספסתם את ההודעה שלי בשרשור של DrunkPuppy לכן אני פותח נושא חדש התקלקל לי ה941ND של TP-LINK יש לי 2 אופציות אחת לחכות בין שבוע לשבועיים או לקבל זיכוי של 190 ש"ח בKSP ולרכוש ראוטר אחר יש משהו יותר מומלץ או שעדיף לחכות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by tzolerguy,

איך אני מגדיר PPTP ב WRT54GL?? יש לי כבר IP קבוע בHOT ואני מתחבר דרך ברק 013

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  13. הצלחתי לחבר את הסימנס ל 3com10075 כרפיטר ללא אבטחה והכל מתפקד בסדר. ברגע שאני מגדיר לשניהם wpa הם מפסיקים לתפקד. האם מישהו הצליח בכך עם שני הנתבים האלה או לפחות עם הסימנס ונתב אחר (אני חושד שהסימנס הוא הבעייתי)

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  14. Started by ballerum,

מישהו יודע איפה יש חנות באשדוד שמוכרת מתאם כזה עד 160 שקל כי כמעט כל החנויות שהייתי בהן אין להן חוץ מכמה עם מחירים "יפים" כמו סטאר נט ב210 שקל

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  15. (לכל אחד מודם ADSL פנימי), והם מחוברים על אותו קו טלפון, (לא הקמתי רשת ביניהם כדי להמנע מכבלים ארוכים שעוברים מחוץ לבית), נשארה לי אפשרות אחת, שכל מחשב יגלוש כהשני מפנה את הקו, אבל, זה לא מתאפשר ללא ניתוק פיסי של כבל הטלפון של האחד כדי שהשני יוכל להסתנכרן... השאלה שלי אם יש דרך להמנע מהמטרד של ניתוק פיסי של החוט טלפון בכל פעם כדי לאפשר למחשב השני להסתנכן? האם יש למישהוא מצב דומה ואין לו את התופעה הזאת?

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  16. התחברתי לפני שלושה ימים דרך הוט. מאז לא מצליח להכנס עם חייגן. דיברתי עם התמיכה של הספק (טריפל סי) והבנו שהבעיה היא או במודם או בחיבור. Ipconfig מספק ip ופינג אליו מחזיר תשובה, פינג ל default gateway לא מחזיר תשובה. דיברתי עם התמיכה המהוללת של הוט וכולם אומרים אותו דבר, לנתק את המודם מהשקע בקיר ואז לעשות פינג ל- 192.168.100.1 ואין תשובה חזרה. אם המודם מחובר לקיר אז יש תשובה, וכל הנציגים אומרים שהבעיה במחשב. ברור שהם קוראים את התשובות שלהם מדף ואין להם מושג!!.. איך אפשר לדעת אם הבעיה במחשב או במודם או בחיבור. יש לציין שלהתחבר לדף הבית של הוט אני לא מצליח וכשהיה הטכנאי של הוט להתקין את המודם כן הצליח להתחבר לאתר והורדתי קובץ משם כדי לבדוק מהירות. כאשר נציגה מהוט לפני יומיים …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני כנראה עובר לתשתית בזק של ngn ורציתי לדעת איך הראוטר הזה עובד איתם? הנציגה הציעה לי ראוטר של dlink. האם הראוטר שלי אמור לעבוד טוב עם בזק?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by idanmal,

מה אתם אומרים על זה שווה ? יש כזה מבצע ב-012 לשנה שלמה , התשלום הוא הפעם רק ל012 הם מתחשבנים כבר עם HOT .

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  19. Started by boris163,

שלום רב, כיצד באפשרותי לעשות בקרת תעבורה על מנת לפזר את הצריכה באופן שווה בין מכשירי הקצה שלי ע"פ כתובת אי פי / MAC היה לי את הראוטר הכי פשוט של TPLINK ואצלו זה היה אפשרי בקלות, וכאן אני לא מצליח / לא יודע איך לעשות זאת. אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by danny081,

שלום לכולם יש לי שאלה קטנה קטנה יש לי פס3. מה אני צריך לעשות בשביל להוריד סרטים מהחנות האמריקאית היא מזהה שאני מישראל. ואם אפשר גם איך לעשות את זה תודה לכם

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  21. שלום, אחרי חיפוש בלי תוצאה, אני מקווה לקבל פה קצת עזרה . אני מחפש אמולטורים (פלאש \ סקרין שוטים \ HTML) של ראוטרים נפוצים, בעיקר של החברות LevelOne, D-Link, Edimax. אשמח אם תעזרו לי. תודה והמשך יום נעים.

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  22. שלום, הראוטר נמצא ברשותי כבר קרוב ל 3 שנים. היום קמתי בבוקר והייתה בעיה באינטרנט בלפטופ שYNET לא עבד אבל אתרים אחרים עבדו. אחרי קצת זמן בדקתי ולא היה אינטרנט בכלל. חיברתי את המודם ישירות למחשב והאינטרנט עובד. (אני מחובר בחיבור ללא חייגן) עכשיו קטע מוזר זה שהראוטר לא מתחבר לי למחשב שולחני עם הכבל אינטרנט בכלל, אחרי כמה נסיונות זה כן הצליח אבל לא הצלחתי להיכנס להגדרות שלו דרך החיבור אלא רק דרך האלחוט... ניסיתי לאפס הגדרות יצרן, לכבות את הראטור מהחשמל לקצת זמן ואחרי זה גם לשעה ומשהו. לא משנה מה הראוטר מראה שהחיבור הדינאמי מנותק והמודם מראה שיש חיבור ועובד יפה מאוד בחיבור ישיר. אם למישהו יש פתרון כלשהו לבעיה אני אשמח, אני לא רוצה להוציא כסף סתם על עוד ראוטר וגם אני לא יודע אם…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום לבאי הפורום, (מתנצל מראש על הבורות) לא מזמן התקנו בעסק מצלמות אבטחה שניתן לראות מה קורה בעסק דרך האינטרנט, הותקן במחשב כרטיס מיוחד לכך ומצלמות (אם יש צורך בפרטים נוספים אנסה לברר). בכל מקרה נאמר לנו ע"י המתקין (ואף קראתי פעם מאמר על כך) שמהירות החיבור לגלישה בעסק לא תושפע כי הדבר נוגע אך ורק למהירות ה UPLOAD של החיבור ולא למהירות ה DOWNLOAD (יש לציין שאנו מחוברים במהירות של 1.5 באינטרנט זהב ללא UPLOAD מוגבר, החיבור הרגיל). אך לא כך הדבר, בכל פעם שמתחברים מהבית מהירות הגלישה בעסק הופכת איטית ובלתי נסבלת! נאמר לנו ע"י המתקין כי עלינו לשדרג את מהירות החיבור (מה שנראה כפתרון סביר ביותר) אך מכיוון שאיני סומך על הבחור (מסיבות כאלו ואחרות) הייתי מעוניין בחוות דעת מקצועית …

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  24. אני קשור לאינטרנט באמצעות הוט. מהירות התקשורת שמגיע המחשב השולחני שלי, זה המקושר ישירות לרשת הוט, משביעה רצון, מתקרבת ל-500 המובטחים. במקביל ראוטר ה- HOTBOX שמספקת החברה מאפשר תקשורת אלחוטית. משום מה, איני מצליח להפיק מהירות סבירה ברשת הביתית. הנייד מגיע לקרוב ל-100 Mbps והמחשב הנייד לכ-200. האם אפשר לשפר את מהירות הרשת הביתית?

25. Started by rjjb7,

ברשותי 2 מחשבים המחוברים ביניהם ע"י רשת מקומית (אחד המחשבים עם 2 כרטיסי רשת מקבל הזנת אינטרנט חיצוני באחד ובשני מקושר למחשב השני) האם אפשרי לגרום לכך שברגע שאני מוסיף לאחד המחשבים אתר כלשהו ב"מועדפים" המועדפים במחשב השני מתעדכנים אוטומטית ?? ובאופן כללי, כל מי שמכיר או משתמש בטריקים מהסוג הזה של עדכון אוטומטי של מחשב שני באצעות שיתוף רשת מקומי בכל הקשר שהוא (רשימות שירים (פלייליסטים משותפים) , הורדות המתעדכנות למחשב שני אוטומטית וכד') - שמח אם יישף אותי בכך שאוכל לייעל את השימוש ברשת המקורמית ולא לבצע הודות כפולות וכאלה.

• 4 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.