רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי כבר USB להעברת נתונים בין מחשבים... ובביה"ס יש לי הרבה מאוד מחשבים שמחוברים לאינטרנט..(רשת...) האם יש לי אפשרות להתחבר לאחד המחשבים ולגלוש דרכו עם הכבל...?
-
- 7 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה קטנה קטנה יש לי פס3. מה אני צריך לעשות בשביל להוריד סרטים מהחנות האמריקאית היא מזהה שאני מישראל. ואם אפשר גם איך לעשות את זה תודה לכם
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
לכל באי הפורום שלום רב. רציתי לשאול האם כניסה לאתר כמו אתר בנק הפועלים, דרך רשת לא מאובטחת כמו הרשת האלחוטית באוניברסיטה הוא מעשה מסוכן או לא? כשאני מתחבר לרשת באוניברסיטה אני מקבל אזהרה על כך שהרשת לא מאובטחת ושהמידע שאני שולח עשוי להיות חשוף לאנשים אחרים ברשת. האם פירושו של דבר שאם אכנס לאתר הבנק, בזמן תהליך השליחה של הסיסמה, שם המשתמש והמזהה שלי המידע הזה יהיה חשוף לגורמים נוספים ברשת? בכבוד רב, ותודה רבה לכל העונים, ליאור.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את אמא שלי לאחת מחבילות הבאנדל עם בזק. כנראה 018. הבנתי ש018 נותנים קופון של בערך 300 ש"ח לקניית מודם בבאג. בבית שלי אני מחובר דרך בזק, עם המודם של DLINK. הייתי מחובר בעבר להוט. יש לי הרושם שלבזק יש יותר אפשרויות שלטיה מרחוק על הרשת - דברים כמו שינוי שם רשת וכו'... האם זה נכון? שאלותיי: 1) איזה מודם מקבלים בבאג כיום מ018? 2) האם יש מודם אחר שמומלץ לקנות במקום? כאמור, מדובר בדירה של אמא שלי. אין לה את היכולת לעבוד מול תמיכה טכנית. כמה שיותר תחזוקה מרחוק מצד הספק - מה טוב. יציבות גם חשוב.
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד ואני מחוברת דרך HOT בראוטר. כשאני מנסה להתחבר להואטלוק המשרדי VPN בצורה אלחוטית ה-ראוטר חוסם את הגישה. כאשר אני מחברת את המודם ישירות למחשב ה-VPN והאולוק עולים מיד. כיצד ניתן לפתור תקלה זו? יש לי ראוטר מסוג TP-LINK 641 אודה לתשובה בדחיפות! יום נעים! שיר
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, יש לי בממד PC עם מודם ישן וחיבור קווי של בזק. הממ"ד יחסית רחוק מהסלון שם בכוונתי לחבר את הטלויזיה לאינטרנט. מה האפשרויות שלי לחיבור טלויזיה חכמה לאינטרנט? האם הכרחי שיהיה ראוטר? האם ניתן לחבר את האינטרנט לטלויזיה ישירות מהקיר/נקודת בזק ללא אמצעי מתווך? האם אפשר ששתי היחידות תהיינה עצמאיות? חיבור קווי בממ"ד עם המודם הישן כפי שהוא היום וחיבור עם ראוטר או מודם בחיבור לקיר ולטלויזיה? בהנחה והעלויות הן זהות. במידה ואין לי צורך ב-WIFI בבית, האם מומלץ לבחור חיבור ישיר של האינטרנט לטלויזיה?
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. האם קיימת אפשרות להתחברות לכמה רשתות בו-זמנית בכדי לנצל את המהירות של שתיהן למהירות גבוהה יותר? לדוגמא, חיבור לרשת קווית ביתית ובו-זמנית חיבור אלחוטי לרשת אחרת. האם ישנה דרך לנצל את המהירות של שתיהן ביחד? ויסטה X64.
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר כ-3 חודשים לאינטרנט במהירות של 10 מגה בתשתית של בזק וספק של 013. עכשיו אני משדרג את המהירות ל- 20 מגה. השאלה שלי האם המודם\ראוטר שלי D-LINK 2760u e1 תומך במהירות הנ"ל? כי בבזק אמרו לי שהוא לא תומך זה הגיוני? וסתם שאלה משתלמת ההצעה שהם הביאו לי 84 שקל ל-3 חודשים? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב בקצרה, הבעיה שלי היא שאיני יכול להתחבר דרך וינדוס 7 למודם שלי שמחובר בUSB למחשב, לXP או ויסטה יש לי דרייברים ול7 פשוט לא מצאתי אני יודע שזה עוד לא וינדוס סופי אבל אולי בכל זאת ישנו פתרון, ניסיתי עם דרייבר של ויסטה - לא עזר. האת'רנט במודם מחובר למחשב אחר בעזרת כבל ארוך. האם חיבור מפצל את'רנט למודם יהיה ראוי ויביא לי רוחב פס מלא?
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בבית 3 מחשבים: 1. נייח- אינטל פנטיום 1 233 עם 64 מ"ב. מריץ Windows 98. 2. נייח- אינטל פנטיום 3 450 עם 256 מ"ב. מריץ Windows XP HOME. 3. נייד- אינטל סלרון 1600 עם 512 מ"ב. מריץ Windows XP HOME. 2 המחשבים הנייחים מחוברים לראווטר דרך תקשורת חוטית, הנייד דרך תקשורת אלחוטית. השאלה שלי היא כזו: האם אני יכול להתחבר למחשב אחר בבית מאצלי ולשלוט בו או רק לצפות במסך שלו? והאם אני יכול לשתף קבצים בין המחשבים? שמתי לב שאם אני מעביר קבצים במחשבים הנ"ל דרך תוכנת ה- ICQ קצב העברה יכול להגיע ל- 1500 ק"ב לשנייה. בנוסף, אם אני פותח את "מיקומי הרשת שלי" מהפנטיום 3 רואים שהמחשב מזהה את הנייד אבל לא את המחשב השני, למה? (מצורפת תמונה). תודה מראש, גיא. [attachment deleted by adm…
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום, התקנתי על המחשבים שלי את VNC כדי שאני אוכל להשתלט עליהם. יש לי בבית ROUTER ואליו מחוברים 2 מחשבים, פתחתי את ה-PORT-ים המתאימים. למחשבים יש IP שמתחיל ב-10.0.0 ויש ל-ROUTER את ה-IP החיצוני. (הראוטר שלי מריץ NAT). רציתי לדעת איך אני מתחבר אליהם מרחוק אם אני נמצא במשרד או בכל מקום אחר. איזה IP אני כותב בשביל להתחבר אליהם. אני מן הסתם מצליח להתחבר אליהם שאני בתוך הרשת הפנימית שה-ROUTER יוצר. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להתחבר ע"י REMOTE DESKTOP CONNECTION של מMicrosoft מהמחשב הנייד שלי למחשב הביתי.. כשאני ברשת הביתית אני מצליח בלי בעיה... מה שאני צריך עזרה/מדריך זה איך אני עושה את זה כשאני לא ברשת.. אלא כשאני עם הנייד לא בבית.. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי מחובר בבית דרך רשת אלחוטית האם יש דרך שאני אוכל להתחבר למחשב שלי ממחשב אחר ולעבוד עליו? תודה
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד ליברטו זה מין מחשב נייד קטן מאוד. כל התקני הדיסקים שלו חיצוניים. ההרד דיסק ריק. איך אני מתקין לו ווינדוס? דרך LPT אפשר? עם איזה תוכנה?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
התוצאה הסופית שהייתי רוצה להגיע אליה היא שאני אוכל לתת תמיכה מרחוק לאנשים. מה שיש לי זה שרת שמחובר לאינטרנט עם כתובת/דומיין קבועים ויש לי שליטה מלאה עליו. הייתי רוצה להשיג עם VNC תוצאה דומה למה שקורה למשל עם teamviewer, האם זה אפשרי? ההנחה היא שהלקוח תמיד מאחורי firewall/proxy להקים איזשהו מתווך שהלקוח ידע להתחבר אליו ב http רגיל לקבל איזשהו sessionID ואז אני אוכל להתחבר אליו וכל התעבורה תתבצע דרך המתווך? הייתי רוצה פתרון מבוסס open source אם יש.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. שמעתי שיש דרך להיתחבר לשרתים במירק דרך פרוקסי או משהו כזה.. אז בבקשה אם זה באמת אפשרי אפשר לקבל הדרכה? תודה מראש עריכה: למה עיבדתי כוכב אחד?! היו לי 3
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי את ה HOTBOX ואני ממש לא מרוצה מהקליטה שלו בבית שאני בקומה למטה הקליטה ממש ממש חלשה ולפעמים נעלמת יש ברשותי ראוטר של סיסקו דגם WRT110 איך אפשר להגדיר אותו להתחבר ל HOTBOX בחיבור קווי וימשוך ממנו את האינטרנט או שבעצם להגדיר את ה HOTBOX כמודם בלבד ולהגדיר את הסיסקו שיבצע את ההתקשרות באצעות החייגן ? ועוד שאלה, קראתי פה באחת האשכולות שהוט חוסמת את ה HOTBOX לרשת אלחוטית .. זה תקף גם לחבילות הטריפל החדשות ?
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל מעבר לחברת נטוויז'ן למסלול של 100Mbps בתשתית DSL (כיום מחובר לבזק בינלאומי). הבנתי מנציגת השירות שהם מספקים נתב שנקרא Netbox. מבדיקה קצרה מסתבר שהמכשיר הוא של חברת ADB והדגם VV2220. רציתי לדעת האם למישהו יש ניסיון עם המכשיר ו/או עם חברת נטוויז'ן. כמו כן האם ניתן לוותר על הנתב ולרכוש נתב אחר באופן עצמאי? תודה מראש! עריכה: הצטרפתי לנטוויז'ן וכעת אני מחפש נתב משולב מודם שיחליף את ה- Netgear VEGN2610 שאני צריך להחזיר לבזק. קראתי קצת על הנתבים של ZyXEL וכרגע הדגם שנראה לי רלוונטי הוא VMG3926 (פרטים נוספים כאן). אשמח לדעת אם למישהו יש ניסיון עם החברה באופן כללי ואולי אפילו עם הנתב הזה ספציפית. כמו כן אשמח לקבל …
-
- 5 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום רב, בשבוע הקרוב יחברו בזק את השכונה שלנו לתשתית סיבים. כיום ספק התשתית שלי הוא בזק וספק השירות (מזה שנים רבות) - בזק בינלאומי. בעבר ניסיתי לאחד קבלת השירותים האלה מבזק ולאחר מכן מבזק בינלאומי, תמיד היו בעיות, ולכן חזרתי לפיצול. אבל כעת כשיהיו תשתיות סיבים, עולה שוב השאלה. האם להישאר במצב הקיים (ואז להזמין מבזק חיבור לסיבים, נתב + Mesh) ולשדרג את מהירות הגלישה בבזק בינלאומי), או לעביר את הכל לבזק בינלאומי או לבזק? שיקול עיקרי להישארות עם בזק בינלאומי כ- ISP הוא שכתובת הדוא"ל שלי משמשת אותי כ- USERBAME בעשרות רבות של אתרים. השאלה השנייה, איזו חומרה טובה יותר? נתב WIFI PLUS של בזק בינלאומי, או נתבה B BEZEQ? אותה השאלה לגבי אביזרי ה- Mesh. …
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום, אנחנו רוצים להחליף את התשתית והספק שיש לנו היום. פנינו לסלקום וקיבלנו תשובה שהם עובדים עם הסיבים של בזק (שמותקנים בבניין). לא קיימים סיבים של סלקום בבניין. סלקום מצידם מעוניינת להשתמש בנתב שלהם שעליו היא מבקשת דמי השכרה של 25 ש"ח לחודש (מוגזם....). אני רוצה לבדוק אפשרות להשתמש בציוד שלי לטובת העניין. יש לי היום בהישג יד 2 נתבים: D-Link DIR-615T TP-Link TLWR841N האם אחד מהציודים הנ"ל מספיק בשביל להתחבר? (אצל מכר פרסו סיבים והיה להם ממיר אופטי ל ETH ואחריו נתב של סלקום) באם לא ניתן עם אחד הציודים הנ"ל, האם קיים ציוד פרטי שאיתו כן ניתן יהיה להתחבר?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , אני מתכנן התחברות ראשונה לאחד מספקי התוכן סלקום או פרטנר. יש לי כמה שאלות: האם הממירים/המכשיר שהן מספקות יכול לשמש גם כראוטר לאינטרנט של ה-PC? הן גם מחויבות לוודא שזה יתחבר ל-PC? מה היתרונות/חסרונות בקבלת ממיר/מכשיר מהספקיות אל מול התקנה מתוך הטלויזיה חכמה (עדיין אין לי אך תהיה בקרוב)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם צריך לשנות איזה שהן הגדרות כדי להתחבר לפרוקסי מאחורי נתב? משהו מוזר ביותר, עד אתמול יכולתי להתחבר לפרוקסי בקלות והיום אני לא מצליח ניסיתי קרוב ל-30 שרתים שאני יכוללעשות להם פינג Bezeqint, כבלים
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
אהלן כולם קניתי מחשב נייד חדש.....תודה ואיתו קניתי גם ראוטר של tp link הראוטר מחובר למודם של בזק שנקרא aztech 600e. הבעיה היא שעל אף שהכל עובד עם המחשב והראוטר ומסומן לי שאני מחובר לרשת אלחוטית עדיין אני לא מצליח להתחבר לרשת. החייגן פשוט לא מצליח להתחבר. אגב החיבור דרך המודם ישירות עובד מצוין (כמו שבטח כבר הבנתם....) תודה מראש למביני העניין.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה... יש לי בבית ראוטר ואני רוצה להתחבר עליו ממחשב אחר אני יודע את האיפי של המחשב שלי בבית אבל אני לא יודע איך להתחבר עליו מרחוק האם אני צריך להגדיר משהוא במחשב כדי שיפנה את פורט 23 לראוטר או מה אני צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום האם אני יכול להתחבר לראוטר מרחוק? להיכנס להגדרות שלו בכדי לתקן למישהו מהבית? חיבור לאינטרנט יש אבל מישום מה לא עובד האתרים אז רציתי להיכנס מרחוק לבדוק DNS ים או משהו... אני יודע שADSL אני חושב עושים את זה מאצלם.
-
- 6 תגובות
- 10.8k צפיות
-