עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by PayneBack3251,

שלום יש לי כרגע רשת ביתית (חוטית) בבית שלי יש שלושה קומות יש שני מחשבים נייחים ומחשב אחד נייד בקומה השניה ועוד מחשב אחד נייח בקומה השלישית כרגע יש לי מודם eci 270pr שמחובר ל hub והם נמצאים במחסן בקומה השלישית ומשם מגיעים כבלים לכל המחשבים הנ"ל המודם כמובן הפכתי אותו לראוטר עכשיו כבר נמאס מכל הכבלים בבית ואבא שלי כל פעם רוצה כבל במקום אחר מטעמי נוחות וזה כבר בלתי אפשרי כל פעם להעביר מהגג כבלים יש כבר יותר מדי... אני רוצה להקים רשת אלחוטית שתכלול מוד ראוטר שיעמוד בעומס רב שלא אחרי לילה של הורדות יפסיק לעבוד וידרוש ריסטרט ו3 כרטיסי רשת אלחוטיים למחשבים נייחים וכרטיס רשת אחד למחשב נייד לא להגזים עם המחיר... (: אני צריך שהראוטר יהיה ידוע שיש בו נסיון עם פתיחת פורטים ללא בעיות …

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  2. Started by someone,

אז ככה, הבעיה היא כזאת: בזמן האחרון קורה לי ממש הרבה פעמים שהאינטרנט פשוט מפסיק לעבוד, הסמל של שני המחשבים בתחתית מופיע כרגיל, אבל פתאום באמצע גלישה למשל, האינטרנט מפסיק לעבוד.. אם אני מנתק אותו הוא לא מתחבר שוב אחר כך, מה שאני צריך לעשות כדי שהוא יעבוד מחדש זה לנתק את המודם מהחשמל, ואחר כך לנתק את כבל הרשת, לחכות כמה שניות, לחבר את המודם מחדש, לחבר את כבל הרשת, ולהתחבר מחדש, ורק אז זה מסכים להתחבר שוב עד הניתוק הבא.. למישהו יש רעיון למה זה קורה?

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  3. Started by pizzaguy,

אני משחק במשחק רשת ויש בו הגבלת מהירות מסויימת שנמדדת בms אז דבר ראשון: למה שלי כל כך נמוך?, יש לי אפס או 1 דבר שני: מה זה בכלל ms והאם יש משהו שחוסם אותו ואפשר להעלות אותו?? פרטים: כרטיס רשת 10/100 מחובר לבזק (wow) מודם של alcatel שהפכו לנו אותו לראוטר או משו כזה האב של edimax תודה

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  4. Started by nikf,

תוכנה קטנה שלא תופסת משאבים מאפשרת לדווח על ספאם אוטומטית מחשבונות gmail hotmail ו yahoo או ידנית מתוכנות הדואר. http://members.bluesecurity.com/cwa/users/welcome.do למי שרוצה להכניס את כל הנתונים ידנית אני ממליץ עוד יותר על spamcop.net ישנם שרתים בארץ שעובדים מול הרשימות שלהם , כמו למשל נטוויז'ן , מי שנרשם שם ברשימת הספאמרים לא יכול לשלוח דואר ללקוחות שנמצאים על שרתי הדואר של נטוויז'ן וחברות רבות אחרות ( לא בארץ ) זה מצריך הכנסה ידנית של האינפורמציה ופתיחת חשבון חינם אצלם. שאלות ?

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  5. Started by bcarmi,

יש לי את נתב Linksys WRT54G כבר כחודש וחצי. יש לי ניתוק קבוע מהאינטרנט (לכל תחנות הקצה- חלקם חוטיות וחלקן אלחוטיות) בכל יום לאחר כ- 24 שעות עבודה. אני מחובר לבזק ב ADSL. אני פותר זאת ע"י ניתוק והחזרת החשמל לראוטר ואז הוא "מתאפס". האם משהו בהגדרות לא תקין? אודה לסיוע דחוף בנושא, האם יש אתר או מקום בו ניתן לצפות בהגדרות המסכים המומלצות? בועז

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  6. Started by Pease Brother,

כאשר אני מפעיל battlefield 2 ברשת בסרבר טוב לא ישראלי הפינג שךי הוא הין 75-100 ואז פתאום הוא קופץ ל 230 ומעלה ואני צריך להתנתק מהאינטאנט ולהכנס שוב ואז באותו הסרבר הפינגים כבר 100-120 ואז אני צריך להפעיל את המחשב מחדש כדי שזה יהיה כמו בהתחלה :'( ??? אה יש לי 012 NET

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  7. למעונינים לקרוא סקירה מפורטת של המודם/נתב האלחוטי המשולב ECI 352 שבזק מוכרת במסגרת מבצע הרשתות שלה -- http://www.netcheif.com/Reviews/ECI352/ECI352.htm

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  8. Started by sxtomer,

שלום יש לי בעיה כשה אני מפעיל את האימיול אני לא יכול לגלוש כי זה בקושי זז וכשה אני מחבה את האימ יול האינטרנט לי טש אז מה הבעיה??????? :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :kopfpatsch:

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  9. קודם כל אני רוצה לציין שאני הולך לפעול לפי המדריך שישנו בסטיקי (ICS)... עכשיו מכאן נובעות כמה שאלות 1. האם שיתוף האינטרנט הוא מלא כלומר אני יוכל דרך מחשב השרת להכנס לתוך הכוננים שיהיו במחשב הלקוח ... ? (בלי כל קשר לאינטרנט) 2. האם קשר האינטרנט שיגיע למחשב הלקוח כבר יהיה מאובטח עם יש לי פיירוול ואנטי וירוס על מחשב השרת ( כלומר האם זה יהיה הכרחי לשים פיירוול גם על מחשב הלקוח) ? 3. האם אני מסוגל דרך הוינדוס לתת הקצאה באחוזים לכל מחשב מרוחב הפס גלישה ? 4. ובמידה ואני יירצה שליטה מלאה ממחשב השרת על מחשב הלקוח באיזה תוכנות עליי להשתמש ואילו יהיו הכי בטוחות ..? תודה

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  10. Started by HFDO5,

שלום מישהו יודע מה אפשר לעשות עם הראוטר הזה? כתוב באתר של סיסקו שהראוטר תומך רק ב ISDN יש אופציה לעדכון גרסא \ פריצה או משהו מה אתם מציעים לי לעשות איתו? הנה האתר של סיסקו עם הפרטים עליו ועל הסדרה שלו.. מה שיש לי זה 801 http://www.cisco.com/en/US/products/hw/routers/ps380/products_data_sheet09186a008008872c.html יש שימוש כלשהו לכזה ראוטר בכלל?

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  11. שלום! כרגע ברשותי 2 מחשבים, מחוברים בכבל רשת רגיל, אחד מהם מחובר דרך מודם ALE130 USB של בזק בנ"ל. עומד להתווסף מחשב נוסף, וצריך לחבר אותו לרשת. עכשיו - יש לי את ה HUBים האלו - זה שווה משהו? מה ההשפעה שהם רק 10 ולא 10/100? האם זה אומר שניתן לחבר מחשב אחד למודם במהירות רגילה, ואת שתי האחרים לHUB במהירות מופחתת (לא לחבר את המודם עצמו לHUB אלא מחשב אחד שמתפקד כ GATEWAY)? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  12. Started by yaronam,

יש לי router של linksys דגם wtr54G כל פעם שאני מתחבר yahoo mail שלי הreouter מתנתק. לא רק את המחשב שמבקש להכנס לemail אלא את כולם. (כולם מאבדים IP ) זה לא קורה בgmail ולא בwebmail של microsoft. למשהו יש רעיון, אני אובד עצות. תודה ירון

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  13. Started by the_big,

חברה אני צריך עצה ועזרה אז ככה יש לי סכום כסף שמיועד להשקעה חשבתי להקים שרת אינטרנט מסחרי הסכום הוא משהו כמו5 אלף עכשיו יש לי כמה שאלות. א:האם זה עסק רווחי בכלל ב:איך אני עושה את זה תודה

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  14. Started by hararim,

רכשתי מבזק מודם שהוא גם ראוטר tnn 600ew . ואני לא מצליח להתחבר לא לאימיול ולא לקאזה למישהו יש מושג מה עושים?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  15. אם תוכלו לתת לינק אני אשמח... תודה לעוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  16. שלום לכולם... יש לי בעיה קטנה, הקמתי רשת ביתית, (כמו כולם) ויש לי את הבעיה הזאת: (ואני בטוח שאני לא הראשון ולא האחרון) אח שלי זה המחשב המארח, ואני הלקוח, המחשב של אחי מוגן בפיירוול של ווינדוס, ולי אין פפירוול (כי לא צריך... אני מוגן ע"י המחשב שלו) מה שקורה זה ככה, גם כשיש פיירוול וגם כשאין (אצלו, כמובן) אני לא יכול להתחבר לאימיול ב- High ID, או לכל תוכנה אחרת, אני מקבל רק Low ID, וזה ממש מטריד אותי כי אני לא יכול להוריד כלום... למישהו יש פיתרון?!?!? תודה רבה לכל הסוסים והתותחים שבפורום וכל מי שמנסה לעזור!!! :yelclap: :yelclap: :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  17. שלום כל המחשבים שיש לי בבית גולשים עכשיו ברשת האלחוטית, ורציתי לשאול איך אני מקים ביניהם רשת ביתית ככה שאני אוכל להעביר ביניהם קבצים וכו' תודה ^Z^

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  18. Started by hal,

תקציב-ראוטר -200-300 שח כרטיס -100-150 (usb או רגיל ,מה עדיף ויציב יותר?) מיועד לראוטר הנמצא בקומה ראשונה ומחשב נייח הנמצא בקומת קרקע ביחידה נפרדת עם כניסה חיצונית נפרדת-כך שהראוטר צריך לעבור דרך קיר חיצוני רגיל- לא טרומי. (אין תשתית של בזק או כבלים ביחידהולא רוצה כבלים תקועים בקיר חיצוני) תודה.

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  19. אני רוצה לעבור לחבילה הנל ולא הצלחתי לקבל מידע למי יש את החבילה ולמי אין ומה המחירים אתרי החברות מפנות לשירות הטלפוני, שכרגע סגור ליום הזיכרון כדי לחסוך שיחות וטירטורים, מישהו שחקר את הנושא יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  20. אוקיי קניתי היום ראוטר של LEVEL ONE מדגם FBR -1418TX עכשיו יש לי מודם ADSL ,ALE130 עכשיו מה אני אמור לעשות? יש לי במודם רק יציאה של יואזבי וקו טלפון ,איך אני מחבר בין כל הדברים ? מה אני מחבר לאן ואיך? בבקשה

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  21. שלום רב!! קיבלתי מודם eci 270 מבזק למרות שהייתי אמור לקבל 312 בעתיד,המודם ישמש אותי כנתב(יש לי switch) לא היה במלאי ואין לי מושג האם בכלל יש הבדל למרות שבבזק טענו כי אין,אך אין להם כרגע 312 במלאי תודה

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  22. Started by shlomom,

רוצה להגדיר רשת ביתית. כלומר חלוקת קבצים ומדפסת בין המחשבים. שני המחשבים כבר מחוברים ועובדים דרך ראוטר אלחוטי לאינטרנט. פינג ממחשב A ל B תקין. פינג מ B ל A לא עובד. יש רעיונות.

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  23. Started by ilaysk,

אני צריך מודם רשת איכותי וזול תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  24. Started by HardGore,

יש לי ראוטר אלחוטי dlink di-624 והקליטה ממנו היא 40% קורה הרבה שכל כמה דקות זה מתנתק, חוזר לעצמו (לעיתים אחרי כמה דקות) ואז אחרי כמה דקות שוב מתנתק.. לפעמים הוא לא מצליח להתחבר בכלל, וקורה גם שכשלמרות שהוא הצליח להתחבר, עדין אני לא יכול לגלוש.. הסרה וחיבור הכבל חשמל של הראוטר לא עוזרים.. האם זה בעיה בקליטה? לנסות ולקרב אותו יותר? הוא נמצא בחדר הסמוך לכאן...היתי בטוח שWI-FI יהיה קליטה מלאה ללא בעיות...כנראה טעיתי..?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם! יש לי ראוטר - Belkin F5D7230 - 4 בזמן האחרון הוא נכבה כל איזה 15 דק' - כאילו הוא מבצע RESET לעצמו, נכבה ונדלק מיד, אבל אחרי שהוא נדלק הוא לא מתפקד. לא כל הנורות נדלקות חזרה ואני חייב לנתק אותו מהחשמל ולחבר חזרה כדי שיחזור לעבוד. לפי מה שבדקתי זה לא קורה בזמנים קבועים או בהפעלת תוכנה מסוימת. בדר"כ באמצע גלישה באינטרנט ואפילו כשאף אחד לא עובד על המחשב ואף תוכנה לא רצה עליו (לפחות לא כזו שאני יודע עליה). אם מישהו נתקל בבעיה דומה או יודע מה ניתן לעשות, אשמח לשמוע. תודה!!

• 4 תגובות
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.