רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
הסבר: יש לי בחברה שני חיבורים לאינטרנט אחד יותר גדול מהשני אבל הגדול יותר (X 6) עובר דרך החברת אם בארצות הברית (דרך השרת פרוקסי שלהם ) שאלה: מישהו מכיר תוכנה שיודעת לנתב את הגלישה למשל כל פעם דרך חיבור שונה ? למשל: אם אני גולש לאתרים בארץ שיעבור דרך הקו הקטן ואם אני גולש לאתרים בחול שימשוך דרך הקו הרחב יותר.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
להתחלה כמה פרטים רלוונטים : יש לי win2k לשאר המשתמשים xp אני מחובר דרך adsl ומשמש כשרת ( כלומר אצלי נמצא חיבור האינטרנט למי שלא הבין ) לבעיה , כמו שציינתי אני הוא השרת , אני מחובר לאינטרנט ושאר המשתמשים גולשים בלי בעייה , כלומר הרשת עובדת והמשתמשים האחרים יכולים לגלוש . אבל אני לא מצליח להתחבר אליהם למחשב ולראות אותם , או הם אותי( למי שלא הבין , אני לא רואה את השמות של המשתמשים ברשת כולה , שתי המחשבים האחרים רואים אחד את השני אבל לא אותי ) כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה מראש . זהו נושא חדש וחשבתי שראוי שאני אפתח אחד חדש ...
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם תוכלו לתת לינק אני אשמח... תודה לעוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
בבקשה אפשר עזרה? יש לי מודם של MOTOROLA SB 4200 אני מחובר דרך הכבלים,דרך USB יש לי מחשב שני בחדר אחר אם כרטיס רשתףאפשר לחבר אותם ביחד? יש במודם עוד יציאה לכבל רשת אפשר דרכו? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת אם לדוגמא אני אקנה 5 מגה אינטרנט ואשתמש בראוטר (או כל דבר אחר...) על מנת ששתי המחשבים יהיו בעלי אינטרנט באיזה צורה האינטרנט יחולק: א) כל מחשב יהיה בעל 2.5 מגה ב) הראוטר ידע לחלק את האינטרנט ככה שאם לא משתמשים בראשון אז המחשב השני יקבל 5 מגה אינטרנט
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
רציתי המלצה על נתב אינטרנט טוב בטווח של 400-500 של החברה D-Link אני גולש באינטרנט 12 מגה אני מוריד ומעלאה די הרבה אז אני צריך משהו חזק בשביל זה ולא סתם ראוטר לגלישה בלבד, אין לי ממש עדיפות לאלחוטי כי אני לא משתמש באלחוטי בבית (אבל כמובן שעדיף שהיה) אשמח לשמוע הצעות תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ... יש לכם את הכרטיס רשת הזה ומשחקים ללא בעיה במשחקי רשת ? ובגלישה הוא בסדר<? וגם קליטה? תודה
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם! צריכה מאד את עזרתכם... הזמנתי מאיביי מצלמת וייפי שתשמש אותנו במוניטור לבת שלי. זו המצלמה: http://www.ebay.com/itm/171357999997?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 עם המצלמה הגיעה חוברת הוראות עילגת (אנגלית מתורגמת מסינית...) ואני ממש לא מצליחה להבין מה אני צריכה לעשות כדי להצליח לראות באופן רציף את השידור דרך סמארטפון (אנדרואיד) או PC... המצלמה מגיעה כשהיא אינה מוגדרת לרשת שלי, אז הייתי צריכה לשנות את החיבור האלחוטי שלי לחיבור אלחוטי כפי שהוא מופיע בהוראות, מה שאכן יצר חיבור ביני לבין המצלמה אבל כמובן מנותק מהאינטרנט... בחוברת ההוראות העילגת, ההנחיה הראשונה היא לחבר את המצלמה לראוטר באמצעות כבל רשת אבל במצלמה הספציפית הזו אין חריץ לחיבור כ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מוזילה פיירפוקס, התקנתי תוסף "adblock" ואני מחפש קובץ טקסט שמכיל רשימה של באנרים ופרסומות שאפשר לעשות בעזרתו import אל מנגנון "סינון" הבאנרים. אני יודע שבפורום "Windows" קיימת רשימה מצוינת של באנרים, אך זה מאוד בעייתי להכניס באופן ידני מאות אתרים ואני רוצה רק לקחת קובץ טקסט ולעשות לו import. כן, ניסיתי להעתיק את הרשימה מהפורום הנ"ל אל notepad אבל לא הצלחתי לכתוב את זה באופן שיאפשר לעשות import.. אם אתם מכירים אתר שיש בו רשימה שכזו או יכולים לשלוח לי רשימה שלכם אני אשמח מאוד Vega
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
שלום אחרי שקראתי את המדריך יש לי עדיין שאלה: אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת לצורך שיתוף אינטרנט מהיר, יש לי שני כרטיסי רשת וכבל 25 מטר. האורך הזה של הכבל מצריך HUB או שאני יכול לחבר את הרשת גם בלי? תודה מראש, DJ GuY
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול: מהי הדרך הכי בטוחה לגלוש בסביבה עוינת : ? אבל לא רק באתרי פורנוגרפיה, אלא גם באתרים עוינים ידועים - כמו אתרים שמספקים seriel, קודים, משחקים פרוצים, פירטיות, ושאר דברים כאלה. השאלה שלי היא כזאת: 1. האם גלישה במערכת הפעלה Linux עדיפה תמיד על גלישה באמצועת Windows? 2. האם גלישה במערכת הפעלה Linux באמצעות Virtual Drive תספק את ההגנה הטובה עוד יותר? 3. האם גלישה באמצעות מערכת הפעלה קלת משקל הרצה על ה RAM בלבד (כמו Linux puppy, למשל, או אפילו Ubunutu כאשר זאת רצה מהדיסק בלבד) עדיפה עוד יותר, ותהיה האפשרות המומלצת ביותר? ההנחה שלי לגבי נקודה זאת, היא שכאשר גלישה תתבצע באתר זדוני כאשר המערכת הפעלה רצה מה RAM, לא תתאפשר הדבקה של המחשב בנגיף או רוגלה, וא…
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני גולש ב ADSL של בזק , אני רוצה לקנות מודם אלחוטי , הטווחים מאד קצרים (איזור ה 10-15 מטר מרחק) . אני מבקש המלצה על ראוטר אלחוטי בטווח המחירים הזה שיהיה כמה שיותר טוב ביחס למחיר. אגב , אשמח לקבל חוות דעת על הנתב הזה : http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-router&db140773=140786&db1010565=1011939&keyword=%f0%fa%e1&orderby=price תודה רבה על העזרה חברים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום אחרי שבמשך חצי שנה כל פעם מישהו לוקח את המודם למישהו אחר כדי להתחבר עם המחשב שלו לאינטרנט והתחשב בזה שביום חמישי שיבוא עלינו לטובה אני מסיים מועדי א' החלטתי לעשות רשת קווית בבית. אז ככה, זה בית פרטי עם ארבע קומות - מרתף, סלון, מגורים ועליית גג. המרתף הוא כמו יחידה נפרדת עם סלון חדר שינה וכל זה אז אני צריך נקודה (או אפילו שתיים) ואפשרות אלחוטית, במגורים שתי נקודות בחדרים של אחים שלי ובעליית גג נקודה ורצוי מאוד גם אלחוטי. חשבתי לשים ראוטר במרתף ככה תהיה אפשרות אלחוטית וארבע יציאות LAN לרשת קווית. שני כבלים יצאו לשתי נקודות רשת, אחת בסלון ואחת באזור עבודה (של המרתף) ולעלות עם כבל אחד עד קומת המגורים. בקומת מגורים לשים סוויץ' (רכזת - יש הבדל ביניהם?) עם ארבעה פורטים…
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנתב אלחוטי,שיהיה יציב מאוד ויתן לי מהירות מקסימלית(15 מגה). אם אפשר שיהיה בו USB זה יתרון,רק הדגש על יציבות ומהירות. איך הנתבים האלו? http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/link-wireless-xtreme-router-300mbps-giga-wan-gbl-p-14234?cPath=71_134 או זה: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/link-wireless-xtreme-router-300mbps-lan-usb-printerhdd-sharing-p-13569?cPath=71_134 יש משהו אחר מומלץ בתקציב?
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
- 1 follower
-
-
הדף עם הגדרות האבטחה של הרשת האלחוטית בראוטר ממש לא מובן! מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני שם סיסמא לרשת האלחוטית...
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי, מישהו יודע איך מגדירים שרת DNS אחר חוץ מה DNS הראשי של הספקית בנתב החדש של נזק (BE)?
-
- 4 תגובות
- 9.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני כרגע סובל מ6740 h1 ואני רוצה להחליף אותו. יש המלצה לדגם מסוים של נתב? תודה!
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בין שתי מחשבים נייחים (ואולי בעתיד יותר) המחשב שאני רוצה לשתף ממנו נמצא בקומה העליונה בבית והמחשב שאני רוצה לשתף אליו את האינטרנט נמצא בקומה התחתונה בממ"ד . אני צריך שתתנו לי המלצות על כל החלקים הדרושים להקמת הרשת הזאת שלמיטב ידיעתי הםתקנו אותי אם אני טועה) נתב אלחוטי מגבר 2 כרטיסי רשת אלחוטיים או שאני צריך אחד? ופחות או יותר לדעת את המחיר וגם רציתי לדעת כמה אני יצטרך להוסיף כדי שהנתב שלי יכלול מודם ADSL כי כרגע אני משתמש במודם ALE 150 בחיבור USB ואני לא כל כך מרוצה ממנו... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם אפשר פחות אז עדיף אם יש ראוטר אלחוטי שמתחבר בחוט למחשב אחד ובאלחוט למחשב השני אז אני אשמח לכזה ולהמלצה לכרטיס רשת אלחוטי גם כן אם אין או שלא מומלץ אז אשמח להמלצה על ראוטר + שני כרטיסי רשת בתקציב הנ"ל רצוי אם אפשר אפילו 350 ש"ח בערך.
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
קיבלתי משהו כמו 20 מ' של כבל F/FTP: http://www.siemon.com/e-catalog/ECAT_GI_page.aspx?GI_ID=cable_tera-600-mhz-f-ftp-cable-international למרות שזה לא שימושי בהכרח, עדיין מגניב יותר להשתמש בכבל כזה. יש איזה מקום שאני יכול ללכת אליו והם ילחצו לי כמה כבלים? אני יודע שזה לא מסובך, פשוט רוצה לעשות את זה בצורה מקצועית פעם אחת במקום להתחיל ללמוד ולקנות כלים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסיטואציה: 3 חיילים בבסיס סגור עם 3 מחשבים ניידים למודם USB אחד של אחת חברות הסוללר רצינו לקרנות ראוטר שיש אפשרות לחבר לו מודם USB יש חייה כזאת? ואם כן יש המלצות מראוטרים ספציפים? (עדיף זול :] )
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היום שידרגו את המהירות בבית ל 500 מגה החליפו מודם הכל בסדר אחרי כמה דקות פתאום בעיות חיבור לאינטרנט צצו עשיתי איפוס וכו לא עזר כמובן שניתי את ה DNS במודם ל 1.1.1.1 מחוסר ברירה, האם ניתן לפתור את זה בצורה נכונה ? בכל אופן ,עכשיו זה עובד בצורה יותר טובה אבל עדיין לפעמים אתרים לא נטענים או עושים טובה שהם נטענים עשיתי בדיקה עם PINGPLOTER תוכנה שבודקת PL וכל מיני מסתבר שיש 80 PACKAGE LOSS לשרת ה DNS שלהם האם התוכנה בכלל מקצועית או שזה סתם שיערוך כזה עם ה PACKAGE LOSS ? ספק שהיה לפני היו גם PL גבוהים מאוד סתם באופן כללי מה יש לאינטרנט בישראל ? במשחקים למשל מרגישים לאגים שהורסים את החוויה לגמ…
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה יש לי 2 מחשבים בבית שלאחד מהם מחובר המודם של נטויזן והשני מחובר לראשי בעזרת כבל רשת עכשיו בצאט של נענע אי אפשר להיכנס משנהם יש פתרון ? תודה
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-