רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, שמתי לב כאשר אני מעלה על המהירות המקסימלית (כ130 ק"ב), מהירות ההורדה והגלישה מושפעות לרעה, וכמעט בלתי אפשרי לגלוש \ להוריד. איך בדיוק זה משפיע אחד על השני, אם מתחייבים לספק לנו כ 1 מגה העלאה ו12 מגה הורדה?
-
- 9 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
לאחר עיון רב בפורום הזה ובכלל נתקלתי בלא מעט שאלות של משתמשים הזקוקים לתשובות היצרן כאשר הם נתקלים בסיטואציות שונות ומחוברים בצורות מגוונות לרשת. מאחר ורובנו נתקלים בבעיות לאחר שעות העבודה - בבית ואין מי שיתמוך בשעות אלו, החלטנו ב- D-Link ישראל, להשיק פורום חדש בעברית לכל לקוחותינו בו נוכל לשתף מנסיוננו ולתת מענה רשמי לשאלות רבות ולמנוע תסכולים רבים שיתכן ונתקלנו בהם בעבר הכניסה לפורום היא דרך האתר הישראלי הרשמי: http://www.dlink.co.il * גילוי נאות: הכותב הינו עובד D-Link * אין בהודעה זו משום המלצה או פרסומת למוצרי החברה כי אם לשתף ידע ולעזור לשאלות שונות העולות
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
עד עכשיו זה עבד ללא סיסמא ופתאום הוא מבקש סיסמא.השרת חבר בקבוצת עבודה. אין סיסמא לאדמיניסטרטור כשיצרתי סיסמא עדיין לא קיבלתי גישה לתקיית רשת מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שלום רב, אני עכשיו בלטפון עם חברי לאתר מישה, והוא כבר מספר שעות לא יכול להתחבר לאינטרנט. עושה רושם כי השרת שלהם נפל(חיבור כבלים), ומשום שאין להם תמיכה טכנית בשבת, אי אפשר לבדוק איתם. מישהו יודע על זה משהו? בתודה, גוסט. נ.ב, שוב אני מציין שזה השרת של ערוצי זהב.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לנו עכשיו private ngn השאלה שלי היא מה זה משנה בכלל.. מה זה יותר מהיר..? אנחנו לקחנו 10 מגה בייט אבל אם היינו לוקחים 10 מגה בייט על אינטרנט רגיל מה זה היה משנה?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן. אתמול בלילה התחילה להיות לי בעייה רצינית עם Lag ופינג בסטארקראפט 2. פעם ראשונה שדבר כזה קרה לי. עשיתי בדיקת traceroute לשרת האירופאי של Battle.net ויצא לי שם סלט רציני (אתם יכולים לראות הכל פה: http://eu.battle.net/sc2/en/forum/topic/2222302448). אמרו לי לדבר עם הספק (בזק בינ"ל), דיברתי איתם ואם הוט שעתיים, עשו לי reset למודם, וכלום, עדיין בעייתי. יש מצב שמישהו יכול בבקשה לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום ! האם יש כלי שדרכו ניתן להשתלט על תחנות משתמשים ברמת של BIOS זה יעזור לי מאוד בארגון שלי תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. הי, התחלתי לעבוד בעבודה משרדית, יש לי שם מחשב. האם הבוס / מישהו יכול לראות מה אני עושה, בלי שאשים לב לכך? האם יש איזהשהי דרך לדעת, שמישהו כרגע צופה בי? 2. האם קיים דבר כזה, שהמסך מקליט כל מה שהוא מראה, כמו מצלמות אבטחה? ואז נגיד בסוף היום אפשר לראות מה עשיתי במהלך כל היום? , שבוע, חודש? .. תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המטרה, להשתלט מהחמשב הביתי שלי על מחשב הנייד שלי(ששיך לעבודה). המחשב הנייד הוא 12.5 אינץ ולא נוח לעבוד עליו מבלי לחבר מסך, מקלדת, עכבר ואין לי שום כוונה לנתק את המחשב שלי כל פעם ולחבר לנייד וההפך אז חשבתי שאפשר אולי להשתלט על מחשב אחד מהשני. בבית יש מודם-ראוטר של בזק שמחובר לHUB כל מחשב מקבל כתובת מקומית ואפשר לגלוש בכל מחשב וכל מחשב רואה אחד את השני,אבל כאן זה מתחיל להסתבך. כדי לעבוד על המחשב של העבודה אני צריך להתחבר עם VPN (של CHECK POINT) לרשת של העבודה,ברגע שאני עושה את המחשבים לא רואים אחת את השני (אי אפשר לעשות PING לכתובת המקומית מאחד לשני) אני מניח שורטואלית הם נמצאים ברשתות שונות אז כל תוכנות ההשתלטות הרגילות לא עובדות פה. ניסיתי את TEAMVIEWER אבל הוא עבד ממש לא…
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לבצע השתלטות מרחוק (או חיבור) למחשב מרוחק, מה הדרך העדיפה? ואיך מתבצעת האוטנטיקציה מול WinXP?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לבטל את ההשתלטות מרחוק לנתב 3COM ואני לא מוצא את האפשרות הזאת בהגדרות הנתב מישהו יודע איפה היא נמצאת ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין להשתלט מרחוק על כמה מחשבים למטרת עבודה דרך IP's שונים. את הציוד (המחשבים עצמם) עדיין לא קניתי. אני מכיר את הדרך הרגילה של לקנות מחשב שולחני/ לפטופ, להתחבר לרשת המקומית ולהוריד team viewer. השאלה היא האם יש דרך יותר יעילה וזולה לעשות את זה? המטרה היא לגלוש דרך IP של עיר ספציפית (אינדיאנאפוליס, ארה"ב). לא הצלחתי למצוא שום שירות Proxy בתשלום שמציע IP בעיר הזו ולכן אני רוצה לקנות מחשבים ולמקם אותם שם. אשמח להצעות ייעול אם יש כאלה. תודה, דוד
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שני מחשבים שמחוברים ביניהם ברשת אחת, ועוד מחשב ברשת אחרת באותו בניין, אני צריך להגדיר שליטה מרחוק על מהמחשב הנפרד, על המחשב ברשת הנפרדת למעלה ניסיתי מלא מדריכים להגדרת שליטה מרחוק, התקנתי dyn dns hosts בכדי שאני לא יצטרך לקבוע איפי ובכל זאת זה לא עובד, ניסיתי גם להתקין VNC server על המחשב הנשלט ו- viewer על השני ופתחתי פורטים וזה לא עובד יש לי XP pro sp3 בשני המחשבים אם תוכלו לעזור לי אני בבקשה תודה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להשתלט מרחוק על מחשבים מסויימים (באופן חוקי) ורציתי לדעת על איזה תוכנות אתם ממליצים? יש הרבה תוכנות בשוק ואני משתמש כל פעם בתוכנה אחרת.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבת שלום, יש לי בבית 3 מחשבים המחוברים אלחוטית לראוטר שנמצא אצלי בחדר (אני מחובר חוטית ישירות לראוטר). כעל מחשב כמובן מקבל כתובת IP פנימית בטווח :10.0.0.1-3 הבעיה שהכתובת האינטרנט החיצונית היא זהה בכולם. האם ניתן בכלל לבצע השתלטות בין מחשבים ברשת הפנימית עם תוכנות כמו TEAMVIEW או PCANYWHERE וכו' ? התוכנות מבקשות IP של המחשב המארח אבל הכתובות החיצוניות זהות.. תודה מראש..
-
- 26 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
אם אני מנסה להשתלט על מחשב ברשת הפנימית, הוא מבקש שם משתמש וסיסמא. למחשב הנ"ל לא מוגדר סיסמא. מה עושים? מדובר על התוכנת שליטה של WIN.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להשתלט על המחשב בבית, ממקום העבודה. בשניהם יש Remote Desktop Connection, ובעקרון זה עבד בעבר, עד אשר הקמתי בבית רשת קטנה. יש לי נתב המחובר למודם, והמחשב מחובר לנתב. (מודם אלקטל, נתב של דילינק) כיצד אוכל להגיע מהמחשב בעבודה, למחשב בבית ? אני מניח שכתובת ה IP היא של הנתב, ולא של המחשב (הוא קיבל כתובת פנימית מה DHCP)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי יש ברשותי מחשב בפריס, התקנתי עליו VNC server 1.קו האינטרנט - 5M UPLOAD ( ו100 DOWNLOAD) 2.פתחתי את הפיירוול לפורטים המתאימים 3.עשיתי העברה של פורטים דרך הראוטר 4.הורדתי את הרזולוציה ל800*600 ואת רמת הצבע למינימום 5.התקשרתי לחברת האינטרנט המקומית ושאלתי אותם האם הם מגבילים\חוסמים פורטים וכמובן נעניתי בשלילה (הם לא חוסמים) למרות כל זאת ההתחברות היא איטית להחריד ולפעמים אינני מצליח להתחבר כלל (זתמורתיש חיבור אבל התמונה לא זזה) אשמח לעזרה, תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם. ביצעתי חיפוש אך לא מצאתי את תשובתי. בבית יש לי שני מחשבים וראוטר+מודם ADSL של EDIMAX (משולב) אני מעוניין להתחבר מרחוק לאחד המחשבים בבית. מה אני צריך לעשות ? שמוליק
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב האם יש דרך/תוכנה להשתלט על מחשב הנמצא ברשת ה WIFI שלי מבלי לגשת אליו או להתקין עליו תוכנה כלשהי ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. לפני כמה ימים שמתי לב שצצו לי פרסומות בצדי הפייסבוק. הפרסומות האלה לא אופייניים לפייסבוק, הם היו באנרים גדולים כמו הבאנר כאן למעלה. שמתי את העכבר בשביל להבין מאיפה זה מגיע והבנתי שזה מגיע מאתר שנקרא clickon.co.il מחקתי את הקוקיז לראות אם זה יסיר את הפרסומות וזה עבד. אתמול שוב הפרסומות חזרו. אין לי מושג אין הם משתילים לי את קוקיז הפרסומיים האלה אבל אני חושב שזאת חוצפה. זה התנהגות של וירוס ולא חברה. רציתי לדעת מה החוקיות של דבר פעולה כזאת. זאת לא חדירה לפרטיות ללא רשות לצורכי פרסום? הם לא אמורים לשאול לפני שהם מחדירים לי משהו למחשב? לדעתי זה ספאם לכל דבר ואם צריך אני גם אתבע אותם.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
http://www.netcheif.com/Articles/W7-WIFI-AP/W7-WIFI-AP.htm המחשב שלי מחובר לראוטר בנוסף יש לו כרטיס רשת אלחוטי שבעזרתו הקמתי את הרשת הוירטואלית. הבעייה שהוא כותב לי "ללא גישה לאינטרנט" ברשת הוירטואלית, אני מצליח להתחבר לרשת אבל לא לגלוש. במחשב שמחובר לראוטר אין בעייה להתחבר
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלפתי לוח וכרטיס רשת ועכשיו האייפי שלי התחלף.. אני מחשב קליינט מחובר לראונטר.. פעם יכולתי לפתוח פורטים דרך המחשב שלי בראונטר.. עכשיו שאני בא לפתוחח הוא אומר לי Invalid IP address! It should be set within the current subnet איך אני מסדר את העסק שאני יוכל לפתוח פורטים שוב?
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי, אני מתנצל מראש על הבורות שלי ברשתות ובאינטרנט :-X אתמול אחי הקטן שיחק באיזה תוכנה שעושה משהו ל IP (אם אני לא טועה rat משהו), ולפתע השתנה לי ה IP ה"ראשי" (כלומר כשנכנסתי ל whatismyip.com ה IP היה אחר לגמרי). הדבר גרם ב Modern Warfare 2 קשיי התחברות (או שזה פשוט IWNET?) והפך את מצב ה NAT שלי מ Opened ל Strict. מה לעזעזל אח שלי עשה ואיך אני מתקן את הנזק (ושוב, סלחו לי שאני NOOB בכל מה שקשור לאינטרנט ) ?
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי, אני רוצה ליצור אפשרות להתקשרות בין שני המחשבים על מנת להעביר קבצים ולשתף אינטרנט. המודם הוא ALE130 במחשב בעל מערכת הווינדוס 2000 יש כרטיס רשת על בסיס לוח האם 8KDA3J ובמחשב עליו יש ווינדוס 98 יש כרטיס של REALTEK מבוסס על RTL8139D הבנתי שיש לי שתי אפוציות לחיבור 1. עם כבל מוצלב, ואז המחשב הראשי יצטרך לפעול כדי שהשני יכול להתחבר לאינטרנט 2. בעזרת ראוטר שיעבור 24 שעות ויחסוך את פעילות המחשב השאלות הן ככה: 1. איזה ראוטר מומלץ, ומה הציוד הנוסףף שאני צריך? (בהנחה כמובן שאני מעדיף חיבור חוטי, ולא אלחוטי) 2. איזה הגדרות נדרשות בכל אחד מהמחשבים (ניסיתי למצוא ברפרוף בפורום, אבל הרוב מדבר עם XPים למיניהם) תודה רבה, שחר
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-