רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היי שלום התקנתי לחבר לפני מספר ימים רשת בבית עם כבל מוצלב, את הרשת התקנתי לפי המדריך כאן באתר . הרשת עבדה טוב כחודש +\- והיום הוא אמר לי שהרשת הפסיקה לעבוד לו . מישהו יודע מה יכול לגרום להפסקת פעילות של רשת ? זה נשמע לי ממש מוזר, בחיים לא נתקלתי בכזאת בעיה. תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שני מחשבים, מחוברים דרך HUB. מחשב אחד עם WinXP והשני עם WinMe. פעם הרשת עבדה אבל המחשב עם הXP נמחק וניסיתי להתקין הכל מחדש כמו שהיה פעם אבל זה לא עובד משום מה. התקנתי את כל מה שצריך בשביל הרשת, שמות המחשבים שונים וה-Workgroup אותו דבר. למה זה לא עובד?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי זון אלארם במחשב שמחובר ישירות לאנטרנט, ורק כאשר אני מנתק את התוכנה אפשרי לגלוש באינטרנט אצל הקליינט... מה עושים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אהלן, חברים, צריך את עזרתכם. הראוטר אצלנו בבית נמצא בקומה השנייה, שם נמצאים המחשבים, והרשת תופסת כמו שצריך. העניין נהיה בעייתי כשאני משחק ב-PS4, ומדי פעם אני מעדיף לשחק דווקא בקומה התחתונה שם הטלויזיה משמעותית גדולה יותר, אבל לצערי הוויפי שם תופס על הפנים. רציתי לדעת אם יש פתרון כלשהוא, אולי מכשיר כלשהוא שתהיה אפשרות לשים בקומה התחתונה, שיקלוט את האות ויחזק אותו, או כל פתרון אחר שיאפשר לי לקלוט את הרשת כמו שצריך גם בקומה התחתונה. תודה רבה, ושיהיה חג שמח ושנה טובה, נתי.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה עם הרשת שלי היא כל איזה שעה חצי שעה מתנתקת ואז מתחברת שוב וזה מפריע לשחק במשחקי רשת וגלישה באינטרנט יש לי מחשב אחד עם WIN2000SP3 שבמפרט ועוד אחד עם WINXPSP1 שהוא P3 866 256MB וכרטיס רשת של רלטקק מה הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה התחיל היום/אתמול, פעם בכמה דקות (10 נגיד) האינטרנט מפסיק לעבוד, ויש משולש צהוב עם סימן קריאה על הסימן של הרשת. בגלל שזה חוזר לעבוד אחרי 10-20 שניות אני לא מספיק לברר מה הבעיה (דרך ה"פתרון בעיות" או כל דבר כזה) זה לא בעיה במחשב - זה קורה בכל המחשבים בבית. הדגם של הראוטר - מישהו יודע מה יכול לגרום לדבר כזה? מה כדאי לבדוק?
-
- 21 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
בבייתי שני מחשבים ניידים שמחוברים לנתב ע"ג רשת אלחוטית הבעיה שברגע שמתחילים להוריד קבצים או משהו מהאינטרנט אחרי פרק זמן קצר מאוד הראוטר פשוט קורס ומנתק אותנו..המוצא לדבר הוא הדלקה מחדש של הראוטר. אשמח לקבל פתרון לנושא כי הדבר ממש מציק ומפריע לעבודה מול האינטרנט תודה
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אוקי אתמול השארתי תמחשב שרת פתוח ותמחשב שלי פתוח שבו פתוח הביטרונט עכשיו כול הלילה זה עבד ובבוקר אני בא להמשיך לשחק במשחק אני רואה שהאינטרנט לא עובד ושהביטרונט הפסיק לעבוד אני שואל את אח שלי מה קרה הוא אומר שהוא התוערר בבוקר ראה תשרת פתוח אז הוא כיבה אותו ואחרי שעה הדליק אותו ומאז אין שיתוף אינטרנט למחשב שלי (היחיד ברשת) בשרת שאני עכשיו עליו כותב תהודעה יש אינטרנט כי הוא מחובר ישרות למודם אבל המחשב שמחובר עליו (שלי) לא מקבל שיתוף איטנרנט,קבצים,מדפסות ניסתי לעשות תיקון לכול הרשתות עם ניתוק והפעלה מחדש של כול המחשבים, ניתוק כבלים הוצאת הכרטיסי רשת וחיברוים מחדש עם התקנת דריברים מחדש להפעיל את אשף הגדרת הרשת מחשב בכול המחשבים לעשות שוב ת סטיקי של המדריך המלא לשיתוף אינטנרט…
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה עם הרשת האלחוטים - היא נוטה לפעול במשך פרק זמן מסויים (לפעמים שעות, לפעמים 10 דקות) ללא ניתוקים, ואז יש פרץ של ניתוקים -אני מתחבר לחצי שניה (מספיק כדי לראות רשימת קשרים ב-ICQ, לא מספיק כדי לשלוח הודעה), ואז מתנתק, ושוב ושוב ושוב. הניתוקים קורים בכל המחשבים המחוברים לרשת (2 ניידים כרגע, אף אחד מהם לא חוטי). אבל, באופן מיסתורי כשאני מרסט את המחשב שלי הרשת מתקנת את עצמה - וזה לא רק בגלל שלוקח לי זמן לאתחל את המחשב (פעם אחת חיכיתי דקות ארוכות ללא אתחול וזה לא פעל, ואחרי אתחול שלוקח דקה וחצי זה פעל). ועכשיו לפרטים - אני מחובר בADSL דרך בזק בינלאומי (ב-PPPoE) בחבילה של 2.5 מגה, ואין לי בעיות מהירות (כשהרשת פועלת כמובן ). ה"מודם" שלי הוא SpeedTouch 570-זה למעש…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני מוציא ממנו את הקוד שלי? WIN7
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לסיכום : http://aonline.msn.co.il/site/news/showReport.jhtml?ElementId=mym20030120_25&origin=none
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
אוקיי... השאלה נמצאת בכותרת אבל לפירוט מעט הבנתי שיש קשר בין המרחק של המרכזייה לפינג באיכות הקו וכו'...... אז יש שתי שאלות....... 1) מה כן באמת משפיע 2) מה אפשר לעשות לגביי זה???
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היא כזו: יש לי מחשב נייד איתו אני מתחבר לרשתות מקומיות שונות בהתאם למקום בו אני נמצא (אני נמצא הרבה בדרכים ועובר כל יום בערך בין 4-8 רשתות). פעם הייתי מקבל IP אוטומטית שהייתי מחבר את המחשב לרשת (פשוט מחבר את הכבל לשקע והכל היה נעשה אוטומטית). לאחרונה אני לא מקבל IP באופן אוטומטי ואני נאלץ להגדיר בכל מקום IP בצורה ידנית (לפעמים אני לא יודע מה ה-IP של הרשת המקומית, ולפעמים כל IP שאני מנסה תפוס), אבל הוא מראה לי שאני מחובר ב-100MBit לרשת, רק אי אפשר להתחבר לאינטרנט או לכונני רשת. שאני בודק בעזרת ipconfig את ה-ip הוא אומר לי שהוא 0.0.0.0 אני משתמש בחלונות 2000, כרטיס רשת Intel Mobile Pro/100 וההגדרות שלי מראות (לגבי ה-TCP/IP של כרטיס הרשת): Obtain …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם , יש לי חיבור 10 מגה NGN של בזקבינלאומי, והפינג שלי לאירופה לפי Pingtest הוא באיזור ה130-150. כשאני מנסה לשחק במשחק PES 2010 ברשת (דרך הפלייסטיישן 3, אם זה משנה...), 90% מהמשחקים עובדים זוועה עם LAG מטורף. קראתי איפשהו שהפינג האופטימלי למשחק הזה צריך להיות 60 ומטה. יש בכלל דרך להשיג פינג כזה לאירופה? (חבילת גיימרים וכו') תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות השוואה בין הספק בזב"ל לבין הוטנט. אני כרגע נמצא בספק בזק בינלאומי ורציתי לראות את הבדלי הפינג לשרת אשר נמצא בגמרניה פרנקפורט. האם מישהו מהפורום נמצא בספק הוטנט ויכול לעשות בדיקת פינג ולפרסם אותה פה? בתודה מראש הינה תוצאות של בזב"ל
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם המודם THOMSON יותר טוב מהמודמים של Terayon או MOTOROLA ורציתי עוד לשאול מה המודם הכי טוב שיש ל"הוט"?
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש לי שאלה די פשוטה. יש לי טורנט שנתקע על 2% ולא ממשיך לרדת (אין SEEDERS). הטורנט די ישן, מלפני 3 שנים. יש אפשרות של DIRECT DOWNLOAD, האם זה על בטוח יוריד את הקובץ? (לא משנה לי כמה זמן, העיקר תוך כמה ימים) תודה.
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרתכם בבחירת כרטיס PCI-E אני מתלבט בין שלושה דגמים של DLINK DWA-548 Wireless N 300 PCIe Desktop Adapter DWA-566 -Wireless N600 Dual Band PCIe Desktop Adapter DWA-582 - Wireless AC1200 Dual Band PCIe Adapter ההבדל בין הזול ביותר ליקר הוא של כ-120 ₪. האם מצדיק את המחיר? האם אראה שינוי בעבודה יומיומית ? המחשב ישמש כמדיה סנטר. אשמח לתשובתכם גיא
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן העברנו כבל אינטרנט מהראוטר המרכזי שלנו (שנמצא בקומה למעלה) למקלט, והייתי רוצה לפצל אותו בצורה אלחוטית ככה שיהיה אפשר לחבר אליו מספר מכשירים (טלפונים, לפטופים וכו') ב-WiFi. המליצו לי לקנות את ה-AP הזה: https://ksp.co.il/?uin=16637 אבל חיפשתי קצת, וראיתי שבאותו מחיר אני יכול להשיג ראוטר עם יכולות WiFi טובות יותר + זה יאפשר לי לחבר עוד מכשירים בצורה חוטית: https://ksp.co.il/?uin=41710 במקלט עצמו אין שום קליטה מלמעלה, כך שלא נראה לי שתהיה בעיה של סתירות בתדרים. האם אני צפוי לקבל בעיות אם אחבר ראוטר לראוטר אחר? האם יש לי אופציה טובה יותר? לכאורה, הראוטר מכיל יותר אפשרויות והוא עוצמתי יותר מה-AP, אז מדוע הוא עולה פחות ממנו? תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני ישמח לדעת מכל מי שיש לו ידע בנתבים האלה מה היתרון והחסרון של הנתבים האלה TP-Link TL-WR1043ND D-Link DIR655 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מודם נתב לרשת אלחוטית מסוג R-ADSL-C4W-EG DYNAMODE. קיבלתי מבזק מודם נתב לרשת אלחוטית מסוג TNN SIEMENS SL2-141. שווה להחליף ביניהם? יש הבדל כלשהו בין שניהם? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, כיום אני משתמש בראוטר שבזק נתנו לי מדגם vtech iad604, ובגדול מאוד מרוצה ממנו. מכל מיני סיבות לא מעניינות (עלויות, וכו') אני שוקל להחליף למכשיר vtech 403nb שמסופק באמצעות בזק בינלאומי. בניסיון להשוות ביניהם, לא הצלחתי למצוא ברשת מידע מפורט יותר מאשר זה. חשובה לי יציבות החיבור, חוטי ואלחוטי. חשוב לי גם זמן תגובה (latency) סביר. האם יש הבדל משמעותי בין שני הראוטרים האלה ביציבות ובזמן התגובה? דברים אחרים שכדאי לדעת לגבי ההשוואה ביניהם? תודה, שלמי
-
- 5 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
מהירות אינטרנט של 12Mb עם ובלי שירות גיימר. הבדיקות נעשו בין השעות 20:30 ל- 21:30 ניגון סרטון 1080p ביוטיוב ( ): בלי גיימר: תוך 4:05 דקות הוא סיים לטעון את כל הסרטון. עם גיימר: תוך 3:15 דקות הוא סיים לטעון את כל הסרטון. בדיקת פינגים לשרתים בארץ (Coolnet): בלי גיימר: פינג- 19ms וג'יטר- 9ms עם גיימר: פינג- 14ms וגי'טר- 4ms בדיקת פינגים לשרתים בחו"ל (אנגליה וארצות הברית) אנגליה בלי גיימר: פינג- 144ms וגי'טר- 12ms אנגליה עם גיימר: פינג- 91ms וגי'טר- 7ms ארצות הברית בלי גיימר: פינג- 211ms וגי'טר- 22ms ארצות הברית עם גיימר: פינג- 159ms וגי'טר- 3ms בדיקת מהירות לחו"ל למספר יעדים נבחרים בעולם: ישראל בלי גיימר: 10.68Mb ישראל עם גיימר: 11.13Mb צרפת…
-
- 18 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
יש ברשותי כרגע 3 יוזרים של ספקיות אינטרנט שאני בודק (יתכן ואני אוסיף עוד בהמשך), כולם על תשתית בזק 100/3 (מהירות אמיתית 87/3). אני אבדוק אותם במשך שבועיים בערך, על אותה מערכת, בשעות שונות של היום, במגוון של שימושים. מבדיקות ראשוניות: פינגים לשרתים באירופה (כרגע ע"י Pingtest): 014 גיימר: ממוצע 58ms. 014 רגיל: ממוצע 145ms. הוטנט: ממוצע 138ms. פינגים לשרתים בארה"ב: 014 גיימר: ממוצע 136ms. 014 רגיל: ממוצע 219ms. הוטנט: ממוצע 245ms. מבחינת הורדת טורנטים, אי אפשר לעשות בדיקה מדוייקת, אבל בכל היוזרים הגעתי למהירות מקסימלית של הגבלת הקו. הורדה ב- Session אחד, רק בהוטנט הגעתי למהירות מקסימלית, ב-014 המהירות היא כ- 0.5-1.5MB/s. הבעיה הגדולה שלי שבגללה אני מנסה ספקיות שונות, היא המה…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-