עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. רק כדי להדגיש - אני לא עברתי ל-NGN, אבל המודם שלי ישן (alcatel speed touch home) ויש תיאוריה שהוא לא עובד טוב בתשתית. האם זה המקור לבעיות שהיו לי בחודשיים האחרונים? אני מקווה לרכז פה את המידע לתועלת כולם. בהחלט יתכן שיש עוד אנשים כמוני שלא יודעים על זה הרבה (כמובן שבזק לא אמרו לי שום דבר על עבודות התשתית שהם עשו בסביבה שלי). האם יש למישהו לינק, מידע רשמי או סיפור אישי שתורם לנושא? Xtract ו-adam12345, אתם יכולים לפרט בבקשה?

• 25 תגובות
    • 4.5k צפיות
  2. Started by Polk,

רציתי לדעת איך אני מתפטר בדיוק מה- LOW ID באימיול ומקבל HIGH ID. איזה בדיוק פורטים צריך לפתוח, ואיך? יש לי חיבור 5 מגה של בזק, איפי דינמי, ומודם AZTECH DSL-600E. תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by arnon,

שלום לרשת המקומית שלי אני מצליח ואני רואה את שאר המחשבים שלי שברשת המחשב מקבל IP מהנתב מוגדרים בו DNS כמו במחשבים אחרים מה לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני צריך לדעת דחוף

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  5. Started by JNDN38,

שלום לכולם יש לי הבנה מינימלית ביותר לגבי רשתות ולכן אני פונה אליכם לעזרה. יש לי מחשב אחד בעבודה שמחובר קבוע לרשת של העבודה (10.10.12.140), כל התוכנות בשימוש היומיומי הן דרך הרשת הזאת (EMAIL, ERP, שיתוף קבצים). הבעיה הגדולה היא שאין אינטרנט. החברים הטובים בהנהלה חסמו. אני קיבלתי אישור מיוחד לאינטרנט אבל גם שם חסמו כמעט את כל האתרים, תוכנות המסרים וREMOTE DESKTOP שאני ממש רוצה להשתמש בהם. במקום העבודה שלי יש עוד רשת של חברה חיצונית שעובדת אצלנו. הרשת שלהם פתוחה לגמרי ואפשר דרכה לגלוש חופשי. הצלחתי להעביר כבל של הרשת הזאת עד המחשב שלי. התקנתי כרטיס רשת נוסף על המחשב (אחד ONBOARD והשני PCI). עכשיו יש לי שני כרטיסי רשת עם שני כתובות IP שונות (10.10.12.140 + 176.180.100.87) ע…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by taamir,

שלום לכולם. דודה שלי מגיעה מאמריקה החודש ואני צריך נתב, בקיצור צירוף מקרים נדיר אבל הנתב הזה צריך לעבוד בין הקומות בבית (3 מפלסים) ואני רוצה גם שהוא יהיה ממש מהיר התקציב הוא 350 שקל אבל נניח שאני יכול להוסיף עד עוד 100 שקל אם ההבדל מספיק משמעותי ואם אין ברירה בשביל לקבל קליטה ומהירות. אני ישמח מאוד לקבל את ההמלצות שלכם. תודה ! [br]פורסם בתאריך: 29.05.2009 בשעה 20:30:21 אין המלצות ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום, אני משתמש בנתב linksys WRT54GL , אני צריך כרטיס רשת PCI אלחוטי למחשב הנייח. (עד היום גלשתי עם מחשב נייד בתקן b ועם הנייח בחיבור חוטי). ראיתי את הכרטיס Linksys WMP54G: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=403050 164 שקלים. הוא מאותה חברה ובאותו תקן G כמו הנתב, אבל רק שנת אחריות אחת. יש כרטיסים זולים בחצי מחיר(75שקלים): TP-LINK TL-WN650G http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=597814 (תקן יותר מהיר, וגם עם אחריות ל3 שנים). עד היום השתמשתי בנתב WRT54GL ולא היו ניתוקים או בעיות. השאלה היא: האם הכרטיס ה"זול" עם 3 שנות אחריות יספק את אותה סחורה כמו הכרטיס "היקר" המיועד Linksys WMP54G? אני אשמח לשמוע דעה של מישהו עם נסיון בקונפיגורציה כזו... תודה.

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  8. שלום רב, ברצוני ליצור קיצור דרך לכתובת כלשהי, לדוגמא: כתובת מקורית: http://servername:port/xyz כתובת מקוצרת: http://test כיצד ניתן לעשות זאת בשרת (DNS (windows server 2003 תודה

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  9. יש לי בזק ובזק בינלאומי עם מודם 600e עכשיו הראוטר יהיה בקומה שניה ואני צריך שיקלוט לקומה ראשונה לפחות עד 30 40 מטר.. ועם יש ראוטר ומודם ביחד גם טוב.... ומה עוד אפשר לעשות שיקלוט לי לקומה ראשונהברמה טובה בלי ניתוקים או קליטה מאוד נמוכה... נ.ב הקירות אצלי לא כאלו עבים בכלל.... ויש לי 5 מגה וישודרג לי בקרוב ל 10 מגה ברשת ngn ...

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  10. טוב פעם ראשונה שאני מתעסק עם רשת אלחוטית , אין לי עדיין ניסיון עם זה. המרחק בין החדרים שהמחשבים יהיו בהם הוא כ 5-7 מטר. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&uin=929 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&uin=1967 איזה מהראוטרים עדיף ? או שיש ראוטר עדיף לתקציב שלהם ? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&uin=2004 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&uin=5362 איזה מהכרטיסי רשת האלה עדיף ? או שיש כרטיס עדיף למחיר שלהם ? אני צריך שהראוטר + הכרטיס רשת יעלו יחד 300 שקל והחנות צריכה להיות מנתניה. ושאלה נוספת , כרגע אני עם תשתית הוט וספקית בזק עם המודם THOMSON 425, כדי לחבר שני מחשבים לרשת האלחוטית דרך הנתב + כרטיס …

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  11. Started by cateye,

היי, הבנתי שזאת תוכנה טובה ושהיא יכולה לעזור לך למקסם את מהירות ההורדה אבל אף אחד עם ויסטה לא ניסה אותה עדיין (לפי החיפוש) מישהו ניסה? ומה יקרה אם למישהו יש נניח 5M ספק ו2M תשתית *אני יודע שדיברו עליה בעבר אבל לא ראיתי משהו דומה למה שאני שואל

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by daniel0089,

אהלן, מישהו יכול להביא לי לינק לכבל רשת 50 מטר (אני יחבר אותו מראוטר לכרטיס רשת פנימי) זול? אני לא הבנתי כל כך מה זה מוצלב ומה זה מסוכך.. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. שלום . יש לי נתב EDIMAX 6204BR, יש רשת אלחוטית בין מחשב נייח לנייד. ברגע שאני עושה העברת קבצים ברשת הפנימית, משהו מסיבי, כמו 10 GB הרשת קורסת אחרי 1-2 דקות. ואז צריך להתחבר מחדש. מישהו יודע מה יכול לגרום לתקלה?

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום. עברתי לנתב ROTAL - RTA 1025W שכמובן מחובר כל הזמן לרשת, דפדפן - 7 Internet Explorer אם אני לא נוגע בדפדפן מעל 6 דקות, כשאני מנסה להתחבר, נפתח חלון: Work Offline No connection to the Internet available click Work Offline or click Try Again לחיצה על Try Again מחברת את הרשת. זה נראה כמו Power Saving או משהו דומה. ניתקתי את כל האופציות הנל בכרטיס הרשת ובנתב. עצות מעשיות תתקבלנה בברכה. תודה. יוסי

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  15. השרת הוא המחשב עם WINDOWS XP ניראה לי שמוגדר בסדר. הבעיה שהמחשב השני עם WINDOWS 7 לא מזהה את החיבור ולא מצאתי איך להגדיר לו תרשת. אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני גר בבית פרטי אפשר להגיד שהוא רובו מעץ וקירות גבס יש לי שתי קומות בבית...אני מחפש ראוטר זול וטוב עם תווך קליטה טוב שיתפוס גם את הנייד שלי בקומה השניה....יש חיה כזאת במחיר כזה?

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  17. איך אני יודע איזה תהליך/תוכנה משתמש לי בפס רוחב של האינטרנט ?? יש תוכנה שבודקת את זה או משהו? כי פיתאום יש לי פינגים במשחקים ואין לי spyware או וירוסים וכאלה אני אם NOD32 ו Spydoctor & Ad-Aware

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  18. היום התקשרתי לבזק בינלאומי וביקשתי שינתקו לי את הגיימר כדי לעשות בדיקת פינג בשרת 85.190.9.220 - שרת הממוקם בגרמניה. קיבלתי לשם בלי גיימר 95פינג ועם גיימר 97פינג. אז העניין הוא כזה: אני משלם היום לתשתית בזק+ ספק בזק בינלאומי עם חבילת גיימר ברוחב פס של 1.5 מגה 122 שקל בחודש. בזק בינלאומי הציעו לי 4 מגה במחיר של 59.90 לחודש, ו4 חודשים ראשונים חינם - זה יוצא בממוצע לשנה 46.50 לחודש. יחד עם שדרוג התשתית אני יקבל חבילת 4 מגה כולל תשתית ב128 שקל. האם אני ירגיש שיפור ניכר בפינגים אם אני יתחבר ל4 מגה? ועוד שאלה, אם אני מחבר את הראוטר בכבל ישירות למחשב לא תהיה בעית תקיעות? כי אני יודע שעם wireless יש קצת בעיות. והאם אני ירגיש בעיות גלישה אם בשעות הערב יתחברו 1 או 2 לפטופים לגלישה ב…

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  19. Started by omri011,

כשהתחלתי לגלוש פה וחיפשתי מידע על ביטורנט וספקיות אינטרנט, נתקלתי במלא אנשים שאומרים איך הם בדרך כלל מורידים על 160-350 וכו', וזה נשמע לי פשוט הזו. המהירות הכי גבוהה שהגעתי אליה בuTorrent הייתה 200 ומשהו. אבל כבד יותר מחודשיים שלא הגעתי למהירות כזו למשך זמן של יותר מ2 שניות. יש לי חיבור של 3 מגה (אני על תשתית הוט, ועד היום בבב"ל עם חבילת גיימר. עברתי היום לאורנג' כי הם עלו לי על העצבים כי הביטורנט היה תקוע על 15).

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  20. לחבר מחשב נייח עם כרטיס רשת מובנה של hp אם מחשב נייד שיכול להתחבר wireless או באמצעות כרטיס רשת realterk מעדיף לחבר באמצעות wireless הראוטר ישמש לחיבור לאינטרנט ולשיתוף קבצים במהירות המקסימלית האפשרית תודה מראש

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  21. אהלן, יש לי ראוטר פשוט של level one וכרטיס רשת גם פשוט של D-link... עכשיו יש בזמן האחרון בעיה שלפעמים יש אינטרנט ולפעמים אין.. (כאשר יש, אז יש 3 פסים)(שאני אומר אין אז אני מתכוון שהמחשב לא מצליח לאתר את הרשת בכלל או שהוא מאתר אותה אבל מאוד חלש ולא מצליח להתחבר..) מה יכולה להיות הבעיה לכך? איך פותרים אותה? האם קניית ראוטר וכרטיס רשת חדש יפתרו את הבעיה? אשמח לעזרה..

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  22. Started by elior021,

אהלן אני רוצה ליצור 15 משתמשים בactive directory ואני יודע שיש אפשרות דרך שורת הפקודה עם פקודה שנקראת DSADD אבל אני לא יודע איך רושמים את כל הפקודה אם מישהו יכול לעזור לי לרשום את הפקודה זה ממש יעזור תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by c5123,

יש לי :ROTAL RTA 1025 יש למודם רשת אלחוטית אני רוצה להשתמש בזה כדי לחבר את המחשב הניד של אחי אבל אין לי כרטיס רשת ואני לא יודע איזה לקנות משהוא יכל להמליץ לי על כרטיס רשת שיעבוד אם המודם הזה תודה.

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  24. שלום לכולם. פגה לי ההתחייבות בקרוב לכבלים (כרגע על 3 מגה). התקשרתי לברר מה הם מציעים, וקיבלתי בתחילה 90 שקלים(!) בהתחייבות ל 14 חודשים, עם חודשיים חינם. ואח"כ 70 שקלים לחודש בהתחייבות לשנה. עם סמייל יש לי התחייבות עד סוף השנה ב 45 שקל לחודש. השאלה שלי היא האם ידוע לכם על איזשהו מבצע(אולי בבזק-למרות שאין לי קו) לוקרטיבי יותר?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  25. כבר יומיים שפתאום טורנטים בשעות הערב המאוחרות יורדים מהר, ופתאום יש עשרות connection-ים שוב (בניגוד לעד 10 חיבורים, כמו שהיה בחודשים האחרונים). האם מישהו יכול לאשר או להכחיש? (ASDL, בב"ל, 2.5MBIT, אזור קריות)

• 3 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים