רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
יש לי מודם DLINK DSL 2650U ובטעות שידרגתי קשוחה בקובץ שגוי ורציתי לדעת עם אפשר לחזור הוא לקבל גירסא קשוחה של בזק מספ הקשוחה הוא BZ_1.06 בבקשה תעזרו לי תודה :kopfpatsch:
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים אחד שמחובר בראוטר ואחד במתאם אלחוטי. במחשב עם הראוטר אין בעיה של ניתוקים, אבל במחשב עם המתאם ההאלחוטי יש לי בעיה של ניתוקים, אבל, רק כשאף אחד לא משתמש במחשב עם הראוטר. זה נשמע לי ממש מוזר, כשמישהו משתמש במחשב עם הראוטר אין אצלי בעיית ניתוקים אבל כשהוא עומד דלוק ולא משתמשים בו מתנתק אצלי האינטרנט כל דקה. וכשאני אומר מתנתק הרשת עצמה מחוברת אבל אין אינטרנט. תודה רבה למי שיוכל לעזור
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
dell 9400 laptop לא מצליח להתחבר לאינטרנט לא בצורה קווית ולא אלחוטית טוען שלא מוצא את ה IP. ניסיתי להתקין מחדש את הכרטיס אך ללא הועיל.. יש למישהו מושג?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שאני מתחיל אני רוצה לומר כי כל מה שאני שואל כאן זה במטרה אחת, והיא - ללמוד. אין בכוונתי להשתמש בזה למעשים זדוניים האסורים על פי חוק. אני לא מזמן שאלתי כאן לגבי אבטחת רשתות אלחוטיות. אנשים הועילו בטובם להסביר לי על ההצפנות הידועות, ואיך אפשר לפרוץ אותם. במשך שלושה שבועות ישבתי ולמדתי אודות AIRCRACK SUITE, איך משתמשים בה, איך היא עובדת וכו'. עם הזמן כל הנושא הזה העביר אותי לתת נושאים הקשורים לכל ההתקנים האלחוטיים. עכשיו השאלה שלי היא כזו, כשאני משתמש ב AIRODUMP, ומופיע לי התקן אלחוטי בחלק התחתון של המסך, מופיעות לי שתי כתובות, האחת הכתובת של ה AP והשניה הכתובת של ה STATION. הנושא הזה סיקרן אותי, וחשבתי לעצמי נניח ואני מעמיד בחדר שלי מחשב נייד נוסף, ההתקן הא…
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה שמתי לב להאטה משמעותית במהירות הגלישה\הורדה.. רק לעיתים רחוקות אני מצליח לנצל את מלוא המהירות עליו אני משלם. בנוסף שמתי לב שב utorrent, פתאום מבלי שנגעתי באף הגדרה, מופיע לי שהפורט דרכו הוא עובר - חסום. ולאחר כמה שעות או יממה הוא נפתח שוב, מבלי שנגעתי באף הגדרה. אז יש איזשהי דרך שאני יכול לדעת בוודאות שיש מגבלה כלשהי מצד הספק\תשתית ? במידה ויש, יש לכם המלצות איך לטפל בעניין ? תודה מראש ! *הספק הוא בזק בינלאומי, התשתית - בזק.
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
בכל התקן אלחוטי לדוגמת ראוטר וכרטיס רשת, יש תכונה שהיא המהירות האלחוטית, שנתוניה הם בין 54Mbps ל 300Mbps. שאלתי היא, מה מהירות זאת מבטאת? תודה.
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
טוב אז. זה התחיל מלפני הרבה זמן יחסית בסביבות לפני חצי שנה אבל בחודשיים האחרוניים זה נעשה בלתי ניסבל כול פעם שאני ניכנס אם האקספלורר זה נותן את החלון של החייגן ולא נותן לצאת ובכלל האיטרנט שלי ללא חייגן \ וכול פעם שאני מצליח לצאת מהחלון אני עושה אתר מסויים וזה נותן לי שמצב האיטרנט שלי לא מקוון וכשאני מחליף אותו למקוון עוד פעם אני מקבל את החלון של החייגן אני לא יודע מה לעשות אז תודה לעוזרים שיעזרו לי לפתור את הבעיה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מגבר לראוטר אלחוטית - לעבודה מחוץ למשרד - ןלהלן הדרישות : 1. בעל טווח קליטה ו שידור למרחק גדול . 2.יש לי מודם בחיבור של ADSL ? נתב של COM3 3. שיהיה אמין מאוד ואכותי . 4.רצוי שיהיה לו אפשרות לנייד אותו למקומות התחברות שונים כמו מתנס'ים . תחנות דלק . אולמות של כנסים - כמובן במקומות שיש שם רשת אלחוטית פתוחה . 4.בתקן b/g 5. תקציב עד 600 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני גר בירושלים בבית פרטי 2 קומות. קומה ראשונה קולט אינטרנט וקומה שניה לא מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שיתוף אינטרנט באמצעות ICS של חברת מיקרוסופט...השרת מוגדר ,יש חיבור כבל מוצלב בין שני המחשבים. אבל לא היצלחתי לשתף את האינטנט.....המכסימום שהיצלחתי היה שיתוף קבצים. המחשב המישני עם ווינדוס 7 חוסם את האינטרנט . יש איזה רעיון או ניסיון עם ההגדרות?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני חדש פה וחיפשתי נושא דומה אך לא מצאתי. קניתי אתמול סטרימר של BUFFALO LINKTHEATER PC-4 ומשום מה אני לא מצליח לחבר אותו למחשב. יש לי את הסיסמא מהרשת האלחוטית אך הסטרימר לא מצליח להתחבר בהגדרות הנוכחיות. הראוטר הינו של TP-LINK WR542G ובמחשב XP-HOME. יש למישהו אולי רעיון? בתודה מראש אלי
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לא מזמן הייתה לי בעיה בהתקנת הראוטר אבל הסתדרתי. עכשיו יש את המחשב שלי שמחובר לראוטר על כבל רשת ויש את של אחי(ויסטה) ושל אחותי(XP) שמחוברים על אלחוטי. אני רוצה לעשות ככה שאני יכול להעביר קבצים מאחד לשני ואם אפשר אז גם כניסה לתיקיות וכ"ו(כמו שליטה מרחוק) אבל לפחות שיהיה העברת קבצים... תודה מראש יוסי..
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם אני גר בבית שאין בו בכלל קליטה. לא לאחרונה התקינו לי רפיטר (מגבר אות סלולרי) בבית וזה אכן הגביר לי את הקליטה יש לציין שאת הרפיטר קניתי מחברת סלקום והוא מגביר אך ורק את רשת סלקום שאלתי האם יש אפשרות להוסיף לרפיטר את התדר של אורנג' כדי שאוכל להגביר גם קליטה לפלאפונים מרשת אורנג' הרפיטר של חברת CELLVINE תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
רק כדי להדגיש - אני לא עברתי ל-NGN, אבל המודם שלי ישן (alcatel speed touch home) ויש תיאוריה שהוא לא עובד טוב בתשתית. האם זה המקור לבעיות שהיו לי בחודשיים האחרונים? אני מקווה לרכז פה את המידע לתועלת כולם. בהחלט יתכן שיש עוד אנשים כמוני שלא יודעים על זה הרבה (כמובן שבזק לא אמרו לי שום דבר על עבודות התשתית שהם עשו בסביבה שלי). האם יש למישהו לינק, מידע רשמי או סיפור אישי שתורם לנושא? Xtract ו-adam12345, אתם יכולים לפרט בבקשה?
-
- 25 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני מתפטר בדיוק מה- LOW ID באימיול ומקבל HIGH ID. איזה בדיוק פורטים צריך לפתוח, ואיך? יש לי חיבור 5 מגה של בזק, איפי דינמי, ומודם AZTECH DSL-600E. תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לרשת המקומית שלי אני מצליח ואני רואה את שאר המחשבים שלי שברשת המחשב מקבל IP מהנתב מוגדרים בו DNS כמו במחשבים אחרים מה לעשות ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי הבנה מינימלית ביותר לגבי רשתות ולכן אני פונה אליכם לעזרה. יש לי מחשב אחד בעבודה שמחובר קבוע לרשת של העבודה (10.10.12.140), כל התוכנות בשימוש היומיומי הן דרך הרשת הזאת (EMAIL, ERP, שיתוף קבצים). הבעיה הגדולה היא שאין אינטרנט. החברים הטובים בהנהלה חסמו. אני קיבלתי אישור מיוחד לאינטרנט אבל גם שם חסמו כמעט את כל האתרים, תוכנות המסרים וREMOTE DESKTOP שאני ממש רוצה להשתמש בהם. במקום העבודה שלי יש עוד רשת של חברה חיצונית שעובדת אצלנו. הרשת שלהם פתוחה לגמרי ואפשר דרכה לגלוש חופשי. הצלחתי להעביר כבל של הרשת הזאת עד המחשב שלי. התקנתי כרטיס רשת נוסף על המחשב (אחד ONBOARD והשני PCI). עכשיו יש לי שני כרטיסי רשת עם שני כתובות IP שונות (10.10.12.140 + 176.180.100.87) ע…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. דודה שלי מגיעה מאמריקה החודש ואני צריך נתב, בקיצור צירוף מקרים נדיר אבל הנתב הזה צריך לעבוד בין הקומות בבית (3 מפלסים) ואני רוצה גם שהוא יהיה ממש מהיר התקציב הוא 350 שקל אבל נניח שאני יכול להוסיף עד עוד 100 שקל אם ההבדל מספיק משמעותי ואם אין ברירה בשביל לקבל קליטה ומהירות. אני ישמח מאוד לקבל את ההמלצות שלכם. תודה ! [br]פורסם בתאריך: 29.05.2009 בשעה 20:30:21 אין המלצות ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בנתב linksys WRT54GL , אני צריך כרטיס רשת PCI אלחוטי למחשב הנייח. (עד היום גלשתי עם מחשב נייד בתקן b ועם הנייח בחיבור חוטי). ראיתי את הכרטיס Linksys WMP54G: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=403050 164 שקלים. הוא מאותה חברה ובאותו תקן G כמו הנתב, אבל רק שנת אחריות אחת. יש כרטיסים זולים בחצי מחיר(75שקלים): TP-LINK TL-WN650G http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=597814 (תקן יותר מהיר, וגם עם אחריות ל3 שנים). עד היום השתמשתי בנתב WRT54GL ולא היו ניתוקים או בעיות. השאלה היא: האם הכרטיס ה"זול" עם 3 שנות אחריות יספק את אותה סחורה כמו הכרטיס "היקר" המיועד Linksys WMP54G? אני אשמח לשמוע דעה של מישהו עם נסיון בקונפיגורציה כזו... תודה.
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני ליצור קיצור דרך לכתובת כלשהי, לדוגמא: כתובת מקורית: http://servername:port/xyz כתובת מקוצרת: http://test כיצד ניתן לעשות זאת בשרת (DNS (windows server 2003 תודה
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי בזק ובזק בינלאומי עם מודם 600e עכשיו הראוטר יהיה בקומה שניה ואני צריך שיקלוט לקומה ראשונה לפחות עד 30 40 מטר.. ועם יש ראוטר ומודם ביחד גם טוב.... ומה עוד אפשר לעשות שיקלוט לי לקומה ראשונהברמה טובה בלי ניתוקים או קליטה מאוד נמוכה... נ.ב הקירות אצלי לא כאלו עבים בכלל.... ויש לי 5 מגה וישודרג לי בקרוב ל 10 מגה ברשת ngn ...
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
טוב פעם ראשונה שאני מתעסק עם רשת אלחוטית , אין לי עדיין ניסיון עם זה. המרחק בין החדרים שהמחשבים יהיו בהם הוא כ 5-7 מטר. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&uin=929 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&uin=1967 איזה מהראוטרים עדיף ? או שיש ראוטר עדיף לתקציב שלהם ? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&uin=2004 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&uin=5362 איזה מהכרטיסי רשת האלה עדיף ? או שיש כרטיס עדיף למחיר שלהם ? אני צריך שהראוטר + הכרטיס רשת יעלו יחד 300 שקל והחנות צריכה להיות מנתניה. ושאלה נוספת , כרגע אני עם תשתית הוט וספקית בזק עם המודם THOMSON 425, כדי לחבר שני מחשבים לרשת האלחוטית דרך הנתב + כרטיס …
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
היי, הבנתי שזאת תוכנה טובה ושהיא יכולה לעזור לך למקסם את מהירות ההורדה אבל אף אחד עם ויסטה לא ניסה אותה עדיין (לפי החיפוש) מישהו ניסה? ומה יקרה אם למישהו יש נניח 5M ספק ו2M תשתית *אני יודע שדיברו עליה בעבר אבל לא ראיתי משהו דומה למה שאני שואל
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מישהו יכול להביא לי לינק לכבל רשת 50 מטר (אני יחבר אותו מראוטר לכרטיס רשת פנימי) זול? אני לא הבנתי כל כך מה זה מוצלב ומה זה מסוכך.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-