רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
^ כמו שצויין . ההתחברות רגילה לחלוטין . בזק . ADSL . אני מחבר את הכל ופשוט מתחבר והמחשב לא מתחבר . לאחר מכן, אני מחבר את המודם של בזק והוא מתחבר יפה מאד . צריך לשנות משהו בחומרה\תוכנה ? אשמח לתגובות, מאחר וקיבלתי את ההמלצות מהפורום הנהדר הזה .
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני צריך ראוטר ומתאם שיגיעו לפחות 15+ מטר יש לי שתי מחשבים בבית(שלי ועוד אחד) לא משנה בנתיים מחיר כי אולי אני יקנה מבזק זה טוב?
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי לכולם, אני חושב שהדיון שלי מתאים לפה, אז ככה, שיתפתי את המדפסת שלי ברשת (אני בעל Windows Vista X64), אך כשאני רוצה לשתף אותה ברשת (שאר המחשבים הם Windows XP/Windows 2000), אין לי אפשרות, הוא נותן לי אפשרות רק להתקין דרייברים של Windows vista X86 או Itanuim (משהו כזה בערך...) , אני מצרף תמונות ומסמן: ועכשיו סימנתי ואישרתי ואז מופיע לי: הכנסתי את הדיסק של הדרייברים של ה-XP והוא לא נותן... כניראה זה דרייברים של WINDOWS VISTA 32BIT רק... האם ניתן להוסיף דרייברים של XP לרשת...? תודה!
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני צריך אנטנת אינטרנט שתהייה טובה מאוד צריכה לקלוט ממרחק של 8מטר ושתעבור בין קומות (הקרן) אממ הגבלת מחיר 180-200 שקל
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שהנתב האלחוטי שלי התפגר (Dlink DI-624) הגיע הזמן לקנות אחר. הנתב יחובר קווית למחשב אחד, אלחוטית לעוד 2. החיבור לאינטרנט דרך מודם ADSL B-Focus 270BR שמוגדר כראוטר והוא מחייג בעצמו אז הנתב האלחוטי פשוט מקבל מהמודם IP פנימי. מצד שני, אשמח לתמיכה בנתב ב-ADSL וגם כבלים, לא יזיק. חשוב שלא יגמגם תחת עומס (אימיול וביטורנט). אמינות מעל הכל. ראיתי שהנתבים עולים היום 200-300 אז זה התקציב. MIMO נחמד אבל 2 כרטיסי הרשת האלחוטיים לא תומכים בזה אז לא צריך להוסיף כסף לזה. תודה עריכה: יש מצב שאקח מבזקסטור. מה אומרים על ALCATEL או ROTAL?
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי אינטרנט 2.5 מגה אבל שאני מוריד דרך ראפידשייר המהירות נמוכה כאילו יש לי 0.1 מגה מה בעיה ואך אני פותר אותה???
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מעניין אותי לעומת הארץ שלנו. לא מזמן ראיתי באיזה פורום שמישהו העלה איזה משחק אז היה צילום מסך של הביטורנט שלו והייתה לו מהירות העלאה של 400kb/s !!
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום! אני צריך להכנס לאתר של כתובת האדימקס שלי (192.168.2.1) ואני צריך שם משתמש וסיסמא... ניסיתי את שם משתמש: admin סיסמא: 1234 וכל אלה (admin admin, Admin Admin וכו'...) אני רוצה לעשות ריסט למכשיר (BR-6204Wg) ויש לי 013 מה שאומר שאצטרך להכין חייגן... אשמח לדעת איך עושים את זה ומה אני צריך לדעת (משתמש של הספקית, ססמא של הספקית...)... בתודה, ליש הפטיש
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני מנסה לברר מה כתובת האיפי של שרת מסויים במשחק WOW, כדי לבדוק עם הספק מה מצב הפינג, אבל התמיכה של WOW לא מוכנים להביא לי את האיפי בטענה שזה אסור מבחינת החוקים שלהם! הבנתי שיש תוכנות שאני מתקין אותן במחשב שלי, שסורקות את התעבורה של האינטרנט, ומציגות לי כתובות איפי של מידע שנמצא כרגע בתעבורה מהמחשב שלי לייעד וכו'. מישהו יכול לציין אחת כזו? מנוסח יותר טוב, בציטוט: .
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. אני כבר לא יכול לסבול את האיטיות ב - P2P עם האינטרנט שלי ... יש לי 5 מגה עם 256 KB העלאה בברק 013 ולפני כשבועיים וחצי - חודש הייתי מוריד על 650 KB בתוכנות P2P ועכשיו אני מוריד על 40-60 KB ובדקתי שזה לא רק אצלי במחשב כי אין בו Spywares וכל מה שיכול להפריע לתקינות הפורטים ... התקשרתי לברק 013 והם טוענים בתוקף שהם לא סוגרים פורטים, לא משנה כמה צעקתי עליהם הם עומדים על שלהם :\ אני רוצה לעבור לבזק בינלאומי כי אני כבר לא יכול לסבול את זה ... ראיתי פעם בפרסומת של בזק בינלאומי שהם עוזרים להתנתק מהחוזה הקיים ללא דמי התנתקות (קנס) ... אתם יודעים אולי אם זה עדיין אקטואלי ?.. תודה מראש, משה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי למחשב הנייד גם תחנת עגינה אשר מחוברת בחיבור קווי לראוטר. המחשב הנייד בעת העגינה מחובר גם דרך הכרטיס רשת החוטי לאותו ראוטר שהוא מחובר אליו גם באלחוטי. כתוצאה המחשב מקבל מאותו ראוטר 2 כתובת IP שונות. מה משמעות חיבור כזה? האם קו הרשת שהמחשב מקבל הוא כעת יותר גדול כי הוא מחובר בשני דרכים? האם יכול להיות ששני החיבורים בעצם יפגמו במהירות של אחד השני ואקבל בסופו של דבר חיבור יותר איטי? ברור לי שהאינטרנט לא יהיה יותר מהיר כי צוואר הבקבוק כאן הוא חיבור האינטרנט עצמו. האם יש טעם לטרוח לבטל את החיבור אלחוטי כל פעם שאני עוגן עם המחשב?
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
קודם כל, אני מקווה שפניתי לפורום הנכון.... רכשתי ראוטר של אדימקס מהסוג הזה: http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Router&model_id=369809 מה שקורה, כשהראטור מחובר הוא מאט את האינטרנט. בדקתי מספר פעמים. כשהמודם מחובר ישירות למחשב יש לי מהירות הורדה של כ-6 מגה ביט וכשהמודם מחובר דרך המודם (ורק מחשב אחד מחובר) יש מהירות הורדה של כ-4 מגה ביט. עשינו גם בדיקה לראות אם אולי הרטואר מפצל את המהירות... עשינו בדיקת מהירות בשני מחשבים דרך הראוטר במקביל והוא חילק מהירות בת 4 מגה ביט בין שני המחשבים. אם למישהו יש מושג מה לעשות אודה לי מאוד כי אני באמת כבר ניסיתי הכל... תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי שיקשר בין 3 מחשבים בבית. הבית קטן ולא צריך קליטה סופר חזקה אבל שתיהיה טובה כי בכל זאת יש כמה קירות לעבור (ולא מדובר בממד) אני מחובר דרך HOT+014 ללא חייגן, אבל כמובן שחשוב לי שהראוטר יתמוך בכמה שיותר דברים למקרה שאני יעבור לספקיות אחרות... הכי חשוב לי שלא יהיו ניתקוים פתאומיים, הבנתי שלהרבה ראוטרים (לפי תגובות בNEWEGG) יש בעיות של ניתוקים פתאומיים, שלפעמים זה לכמה שניות ולפעמים צריך אפילו להדליק ולכבות את המכשיר. מאוד חשוב לי שיהיה יציב ואמין. נכון יש אפילו בדף הזה ובקודם מספר דיונים דומים אבל כל אחד ממליץ על ראוטר מסויים או על כמה ואני כבר לא יודע מה עדיף. התקציב הוא בערך 250 שח... הבנתי שהאדימקס מומלץ, האם הוא עונה לדרישות שלי? יש …
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, קניתי ראוטר אלחוטי 3COM לפי המלצה של הרבה אנשים פה ועכשיו אני מגדיר אותו. אני די מתמצא ואין לי בעיות מיוחדות חוץ מהגדרות האינטרנט. צירפתי תמונה עם ההגדרות הנוכחיות, אני לא מצליח להבין מה לא בסדר, אז מקווה שתעזרו לי. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש ראוטר שיחבר בין מחשב נייח למחשב נייד (מחשב נייד- WIFI ) , יכול להיות שיהיו גם 2 ניידים. לגבי הראוטר , רצוי כמה שפחות קרינה ועוצמת שידור. תודה אבי
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי 2 מחשבים המריצים ויסטה: האחד נייח עם ultimate והשני נייד עם Home Basic. קניתי נתב אלחוטי של 3Com והצלחתי לחבר את שני המחשבים לאינטרנט ולאבטח את הרשת. עכשיו, כשניסיתי לשתף קבצים בין המחשבים, לא הצלחתי. בשני המחשבים "שיתוף קבצים" מופעל ולשניהם אותו workgroup, והגדרתי תיקיות לשיתוף. לעיתים המחשב הנייח מאתר את הנייד, אבל לא מאפשר גישה אליו. מישהו יודע מה אפשר לעשות? בתודה מראש, רון.
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בכמה מילים את המושג Overhead בתקשורת ?
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
זו אולי שאלה מוזרה אבל מאוד אשמח לקבל תשובה בוא נגיד שיש אתר מסוים שלא נותן לי להיכנס אליו כי ה IP שלי הוא דינאמי אז שאלתי היא איך האתר הזה יודע שה IP שלי דינאמי ואיך אני יכול לגרום לו "לחשוב" שהוא סטטי? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי alcatel ונכנסתי למקום הזה שיש את האפשרות לפתוח את הפורטים.. אבל אני לא רואה את האפשרות nat.. מה יכולה להיות הבעיה?! תודה
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום מדובר במקום העבודה שאלה 1 מדובר בכמה מחשבים שמחוברים למודם \ נתב יש לי במשרד נקודת איטרנט שמחוברת למודם הבאתי מחשב ישן חיברתי אותו התקנתי את כרטיס הרשת והכל עבד עד עכשיו הייתי מחובר לאינטרנט והכל היה בסדר בלי ססימא בלי כלום הייתי לוחץ על האקספלורר והאיטרנט היה עובד המחשב קרס והבאתי אחר פרמטטי את הדיסק הכנסתי את הכרטיס רשת הקודם והתקנתי את WIN XP עכשיו המחשב תקין ואני לא מצליח לגלוש. אני יכול לקרא לטכנאי שלנו אבל עד שהוא יואיל בטובו להגיע אני אצא לפנסיה. איך אני מתחבר חזרה ? שאלה 2 אם אני לוקח את המחשב שלי מהבית למקום אחר ,האם אני יכול להתחבר לאינטרנט על שם המנוי שלי או שזה תופס רק בבית שלי תודה
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי 2.5 מגה ואני מנוי לבזק, מתי שאני מבצע העלאה אז ההורדה מוגבלת וזה מגיע לרמה שבקושי אפשר לגלוש, עכשיו אני לא יודע אם ככה זה אמור להיות - שההורדה וההעלאה מגבילים זה את זה במקרה שאחד מהם פועל אם זאת חלק מהADSL /: גם ככה בההעלאה בארץ מאוד נמוכה ביחס להורדה - עשירית מההורדה ! תודה
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, יש לי רשת ביתית אל-חוטית, ADSL, בלי חייגן. הספק שלי זה בזק בינלאומי ויש לי 5 מגה בייט.. עכשיו הבעיה היא שפעם ביום או לפעמים כמה פעמים ביום האינטרנט שלי מתנתק מכיוון שהנורה של הppp בראוטר נכבאת ואחריה הנורה של הDSL.. אחרי כמה שניות הנורה של הDSL נדלקת שוב והנורה של הPPP לא נדלקת... אז אני מכבה את הראוטר ומדליק ואחרי זה יש אינטרנט. יש גם מקרים שבהם הנורה של הPPP נכבאת אחריה של הDSL ואז אחרי כמה שניות הנורה של הDSL נדלקת ואחריה גם הנורה של הPPP ואז יש אינטרנט.. עכשיו אין לי מושג מה לעשות.. היה אצלנו 2 טכנאים של בזק, אחד מהם שם פילטר ראשי ובדק את כל הפילטרים שיש בבית והשני החליף ראוטר... הבעיה לא נפתרה ועדיין יש לי התנתקויות מהאינטרנט.. אני מבקש עזרה כי הבעיה הזאת בלתי …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אחרי תוכנות השיתוף למיניהן הגיע תורו של youtube. בשלושה ימים האחרונים ישנה איטיות ממשית בגישה לאתר הוידאו המוביל youtebe. נסיון בגלישה לכל אתר אחר בישראל ובחו"ל מעלה תוצאה רגילה וטובה, אולם בגישה ליוטוב הכל זוחל עד צולע. אולי זה כרגע נסיון שמתחיל מכמה גולשים ואולי זה כבר אצל כולם, מה שברור הוא שאם יש אמת בדבר יש פה הפרת חוזה ומקום לתביעה יצוגית גדולה מאוד. הבעיה היא להשיג הוכחות שאפשר יהיה להסתמך עליהם בבית משפט ושהשופט לא יזרוק אותנו מכל המדרגות ללא הוכחות. זה דבר אחד לחסום משתפי קבצים וזה דבר אחר לחסום אתרי וידאו לגיטימיים.
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום. יש לי מודם ADSL USB ALE 130 ורציתי לדעת אם יש דרייברים שאני יוכל להתקין אותו על הויסטה ? כי ניסיתי להתקין מהדיסק והויסטה לא תומך לצערי =/ תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-