רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איך אפשר לבנות או איפה לקנות אנטנה שמתחברת למחשב הנייד כדי לקבל קליטה יותר טובה של WIFI? האם זה משפר בהרבה את איכות הקליטה? תודה
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית אני אציין מפרט מחשב שעלול אולי לכוון לפתרון הבעייה: מחשב נייד MSI GX600 כרטיס רשת אלחוטי Intel Wireless WiFi Link 4965AGN מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate 32 Bit - Hebrew אז ככה, אני אסביר לכם בדיוק מה הבעייה שלי... כאשר אני נמצא באיזור בו יש רשת אלחוטית לא מאובטחת וה-Wireless פתוח, הוא מתחבר באופן אוטומטי. אני לא מעוניין שזה יקרה, אך זה מה שהוא עושה. מחקתי את כל הרשתות השמורות (וגם ניסיתי לפני זה לשים אותם על "ידני" במקום "אוטומטי" וזה עדיין לא עוזר) ניסיתי לפתוח רשת "אד-הוק" אבל אם יש רשת אלחוטית זמינה זה מנתק לי ומתחבר לי אלייה, וזה מחרפן! ניסיתי למחוק את הכרטיס רשת האלחוטי ולהתקין שוב ממנהל ההתקנים ועדיין לא ממש עזר... אשמח לתגובה ממישהו שנתקל בבעייה ו…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש למישהו נסיון עם החבילה ? נציד של אורנג אמר לי כרגע שזה לא באמת "גלוש ללא הגבלה" ושהם מורידים את המהירות עד כדי ניתוק במידה ויש חריגה. דעתכם ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבוע הבא נגמר לי ההסכם עם בזק בין לאומי . הם רוצים 130 ש"ח עבור בנדל של ספק עם קו בזק ל5M ( מה לעשות חיפאי אלינו הקדמה לא הגיעה עדיין ) . האים המחיר שלהם סביר?? קראתי בכל מיני מקומות שניתן להשיג את הבנדל הזה בפחות מ 100 שח . תודה לכל אינופרמציה שתתנו לי בנושא .
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, הייתי רוצה להקים שני רשתות נפרדות לגמרי ולקשר מחשב מסויים שיהיה שייך לשני הרשתות. מטעמים ספציפיים יש לי דרישה שרשת אחת לא תעמיס את השניה ולכן חשבתי להכניס שני כרטיסי רשת לאותו מחשב. האם זה אפשרי? ואם כן איך? תודה רבה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני צריך ראוטר 8Prot, עדיף משולב מודם. ושהראוטר ידע לחסום למחשבים מסויימים את הגלישה, למעט כמה אתרים ספציפיים שיוגדרו ע"י בעל המשרד.
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה בהמשך לדיונינו הקודם, עזרתם לי להגדיר אייפי קבוע (פה): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=437261.msg3750447#msg3750447 עכשיו מה שקורה זה שאני לא מצליח לפתוח פורטים, מה הכוונה לא מצליח? זה נראה כך: לאחר שעשיתי את זה: ואת זה: אני מקבל את זה: למה לעזאזל?!?!?!..... תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בבית 3 קומות והראוטר נמצא בקומה הראשונה בתוך הממ"ד. כשאני עם המחשב הנייד בבית הוא קולט ממש טוב בכל מקום חוץ מבחדר שלי שנמצא בקומה השלישית. הראוטר שיש לנו הוא הראוטר הכי חזק, כלומר בזמנו שקניתי אותו אמרו ל ישזה האנטנות הכ גבוהות ושאין יותר מזה. השאלה שלי היא אם יש משהו שאפשר להוסיף לראוטר הזה שיעזור? כי אמרו לי שיש איזה משהו שאפשר לחבר אליו וזה מחזק את הקליטה שלו גם כשאני רחוקה ממש (בקומה השלישית). תודה
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מזה זמן רב אני חושק בהקמת רשת ביתית במהירות גבוהה, הסוויטש שברשותי הוא ES-5500P מתוצרת אדימקס התומך במהירות הזאת. עד היום נעשה שימוש בכבלי CAT5E, אך התוצאות לא היו משביעות רצון - כ16 MB\S בעת שידרוג לכבל CAT6, הגעתי ל60 MB\S נכון לעכשיו- אני רוצה לנצל את המקסימום , ולכן הצלחתי לשים יד על כבלי CAT7 עם קונקטורים של RJ45 , שהיו חסרים לי - ולא היו פשוטים להשגה כלל. אומנם העברתי בעבר בתוך קירות החדר שלי את הכבלים האלו - אך לא הצלחתי להשיג כבלים מהקיר למחשב, אני עתיד לסיים את ההרכבה של הרשת שתכלול כ4 מחשבים בימים הקרובים (צריך לחווט את הכבלים שבקירות לתוך השקעים) הכרטיסים במחשבים הם כרטיסי OB של REALTEK , האם יש סיכוי שהם יגבילו אותי? האם כדאי להשקיע בכרטיסים נפרדים? אשמח לשמוע…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את הראוטר בבית בגלל בעיות קליטה באזורים רחוקים מהמיקום של הראוטר (הבית די גדול). לפי מה שקראתי ראוטרים בתקן N הם עם טווח קליטה גדול יותר ומהירות גבוהה יותר כמובן. אני מחפש ראוטר שיש בו מודם מובנה כדי שיתפוס פחות מקום אז השאלה הראשונה שלי היא איך אני יכול לדעת שלראוטר יש חייגן? דבר שני בקרוב אמורה להיות לי תשתית NGN ואני מעוניין להתחבר אליה (אחד החברים שלי חווה בעיות בגלל ראוטר לא תואם) ולכן נובעת השאלה השניה האם צריך פורוטוקול או חומרה מיוחדת בראוטר כדי לתמוך ברשת? וכמובן אם יש לכם ניסיון מוצלח עם ראוטר שעומד בדרישות שלי אשמח לקבל את בדגם שלו. בתודה, עובד.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אי רוצה לנסות להתקין משחזר ברשת האלחוטית שלי ולראות האם זה עוזר לקליטה. איך עושים את זה? האם יש ציוד מיוחד למטרה? או נתב רגיל? ואיך בדיוק עושים את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לזה הסבר? במחשב אחר שהייתי זה הוריד בראפיד שר על 180...
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי וויסטה למחשב יש WIFI אבל איך להתחבר? לא בבית אלה במקודונלס וכאלה איפה שיש שם נקודה חמה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחובר לאקספון בחבילת 100 מגה. בבדיקת מהירות ללא כבל אני מקבל מהירות 30MB+- ועם כבל 60MB+- אבל בהורדת טורנטים אני לא עובר את המגה. אני לא עובד עם NAT ובדקתי את הפורט ביוטורנט הוא פתוח. דיברתי גם עם נציג תמיכה טכנית והוא אמר שאצלו הוא לא רואה שום בעיה והכל בסדר אצלי בחיבור מה יכול לפתור לי את הבעיה? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שמתי לב אם אני פותח דף אינטרנט כבד כמו מאקו , YNET וכו' אם אני לא מחכה שהדף יפתח ב 100 אחוז ואני לפני פתיחה מלאה משחק עם העכבר אז האתר נתקע נהיה כבד , אבל אם אני מחכה לפתיחה מלאה של הדף אז האינטרנט זז טוב ואין תקיעות , השאלה אם זה נורמלי ? צריך לחכות לפתיחה 3-7 שניות לפתיחה מלאה דף ? או שישר לוחצים YNET ואפשר לגלוש בלי לחכות לפתיחה מלאה ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי בעל טווח טוב בעלות לא גבוהה. אין צורך לתקן N כי הראוטר הוא G אבל תמיד טוב שיש. פנימי/חיצוני לא משנה, מה שיותר טוב. אריאל
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קניתי ראוטר של 3COM- 3CRWE554G72T וכרטיס רשת USB של 3COM יש לי מודם אלקטל (שהומר שלגרסת PRO ותפקד כראוטר). אני מחובר לבזק בינלאומי. את המודם חיברתי ל3COM בכניסת DSL\CABLE עם הכבל שקיבלתי עם ה3COM. חיברתי את ה3COM לכרטיס רשת הכל טוב ויפה, אני מתחבר לקינפוג של 3COM וקצת מסתבך: את הGATEWAY שלו אני משנה ל: 10.0.0.139 SUBNET: 255.255.255.0 internet: בחרתי באפשרות: ISP (מתוך PPT,PPOE וכל השטויות) והגדרתי את ה-DNS DHPC: ניסיתי גם להדליק את האופציה וגם לכבות, לא עוזר. זהו, אילה בינתיים ההגדרות הבסיסיות שהגדרתי. -------------------------------------------------------------------------------------------- החלק השני היא הגדרת הCONNECTION DIAL UP ב WINDOWS. כעיקרון כשעבדתי דרך S…
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית של 2 מחשבים אשר מחוברים עם כבל רשת. כידוע לכם, כאשר המחשב הראשי מתנתק מהאינטרנט, כך גם המחשב שמחובר אליו. אז ברגע שאני מתנתק ומתחבר, כתובת ה-IP משתנה. האם ישנה דרך בה כתובת הIP של המחשב המשני [ לא הראשי ] לא תתחלף לעולם? למרות שאניי מתנתק ומתחבר מהמחשב שלי?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
חברה זה רק אצלי או גם אצלכם שומעים מהראוטר EDIMAX 6104K זימזומים / רעשים נמוכים ???? הוא עובד אצלכם ללא רעש ? ממש שקט ?? אשמח לתשובה מהירה ממי שיש ברשותו את המכשיר הנ"ל
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מישהו יכול להדריך אותי בנושא הזה? מצאתי מכשיר שהוא ממש ממש לצרכים שלי אבל החברה לא מוכרת.. השאלה אם הוא מספק את הסחורה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7526 יש לי מחשב למטה בממ"ד וזה ממש לא אופציה להעביר כבלים.. הרעיון הזה עובד? מישהו יוכל להדריך אותי?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אז יש לי בעיה עם הרשת פה שמעצבנת כבר המון זמן, אז ככה בבית יש שתי מחשבים, הראוטר נימצא בקומה איפו שכל המחשבים, (שתי המחשבים מיתחברים עם מתאם USB) מחשב אחד נימצא בחדר שממש קרוב לראוטר משהוא כמו 3 מטר והקליטה גרועה זה על 4 קווים וליפעמים ירידות ל 2-3 , שמתי לב שכל קיר מפריע לו, כאשר אני שם אותו מחוץ לחדר הקליטה עולה עכשיו אחרי שינויים בבית העברו מחשב אחד לממד שם הקליטה נעה בין 2-3 קווים מה הכי טוב טוב לממד? שמעתי על ה HOMEPLUG מישהוא ניסה אותו? ויכול להביא לי חוות דעת? כי הנציג בבזק אמר לי שיש קצת בעיות איתו של ניתוקים , זה נכון? ולמישהוא יש מושג איך במרחק כל כך קצר יש הפרעות קליטה? הראוטר הוא D LINK 2650U
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום, יש לי בממד PC עם מודם ישן וחיבור קווי של בזק. הממ"ד יחסית רחוק מהסלון שם בכוונתי לחבר את הטלויזיה לאינטרנט. מה האפשרויות שלי לחיבור טלויזיה חכמה לאינטרנט? האם הכרחי שיהיה ראוטר? האם ניתן לחבר את האינטרנט לטלויזיה ישירות מהקיר/נקודת בזק ללא אמצעי מתווך? האם אפשר ששתי היחידות תהיינה עצמאיות? חיבור קווי בממ"ד עם המודם הישן כפי שהוא היום וחיבור עם ראוטר או מודם בחיבור לקיר ולטלויזיה? בהנחה והעלויות הן זהות. במידה ואין לי צורך ב-WIFI בבית, האם מומלץ לבחור חיבור ישיר של האינטרנט לטלויזיה?
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את Thunderbird ואני רוצה להחליף למשהו אחר שהוא יהיה פשוט וקל להגדיר ולתפעל. אפשר גם תוכנה בתשלום (רק אם יש אפשרות לתקופת ניסיון כמובן) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
בזאפ כתוב בהסבר שהוא תומך בכבלים: http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Router&model_id=418196 ובאתר מכירה כתוב שהוא לא תומך: https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&itemId=5141 אז הוא תומך או לא (מצטער על הדאבל אבל אלה 2 נושאים שונים)
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי בעיה בראוטר.. לאחר 10 דקות שהראוטר עובד דרך 3 מחשבים, הוא קורס. מה עליי לעשות?
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-