עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by dmaster1984,

שלום חברה, מה שלומכם אני צריך את עזרתכם קניתי מחשב חדש, ואני מנסה לחבר בין שני מחשבים בעזרת כבל רשת הבעיה היא שכשאני מחבר את המחשביים, המחשבים לא מראים שהכבל מחובר כאשר אני בוודאות יודע שהכרטיסי רשת עובדים כי חיברתי את המודם של HOT בעזרת הכבל והמחשבים זיהו שחיברו להם כבל. השאלה שלי היא האם זה שהכבל לא מוצלב יכול לגרום לך שהמחשב לא מזהה שהכבל מחובר? איך אני יודע אם הכבל מוצלב?? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  2. כשיש הפסקת חשמל או הפסקת מתח למודם למשך יותר מ 2 דקות, המודם לא מגיב לאחר מכן. כל הנוריות שלו דולקות וצריך לחכות שעה עד שהוא מתחיל להסתנכרן. מה עושים? זה מעצבן, עוד מאט יהיה חורף ומספיק שתהיה הפסקת חשמל ל2 דקות הלכה לי שעת אינטרנט. עיצות.... תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  3. Started by clown,

שלום, יש לי רשת ביתית מחוברת לראוטר מסוג Edimax BR-6204WG המחשב הראשון הוא נייח, מחובר בכבל רשת לראוטר ועל המחשב מותקנת מערכת הפעלה XP PRO. המחשב השני הוא לפטופ, מחובר אלחוטי לראוטר ועליו מותקנת ויסטה הום פרימיום. שיתפתי את שני המחשבים ואני רואה בכל מחשב את המחשב השני בתוך מיקומי הרשת. כשאני מנסה להיכנס מהויסטה לXP, אני מחכה בערך חצי דקה וקצת יותר, ובסוף הוא נותן לי הודעה שגיאה: Windows cannot access \\HOME-PC בסוף הוא נותן קוד שגיאה: 0x80070035 כשאני מנסה להיכנס מהנייח ללפטופ, הוא מבקש שם משתמש וסיסמה, אבל אין לי מושג על איזה שם משתמש וסיסמה הוא מדבר... מה עושים? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם ברשותי שני מחשבים - אחד נייח עם WIN XP PRO עליו ואשר מחובר לראוטר של חברת EDIMAX וממנו למודם של של ROTAL. המחשב השני הוא מחשב נייד אשר עליו מותקנת VISTA HOME PREMIUM. עד כה הצלחתי להפעיל את שיתוף האינטרנט, ואכן המחשב הנייד מקבל גישה ללא בעיה (נכון לעכשיו הרשת לא מאובטחת) לעומת זאת בנושא שיתוף הקבצים אני לא מצליח כלל. אני אפילו לא מצליח "לראות" אף אחד מהמחשבים (לא מכאן ולא מכאן) כמו כן אני מעוניין לשתף מדפסת.... הודה לכם על העזרה

5. Started by HydroIT,

שלום. יש לי רשת חוטית בין שני מחשבים, וראוטר. (כלומר, המודם מתחבר לראוטר, ושני המחשבים לראוטר). אני יכול לגלוש והכל, מעולה. אבל פעם בכמה זמן, נניח יום, אני צריך לגשת ל- Network Connections, לעשות Disable לחיבור של הראוטר, ואז לעשות Enable - מעין רענון כזה. כאילו שאחרי יום הוא מאבד קשר עם הנתב (כי אני גם לא יכול להכנס להגדרות שלו). מה הבעייה פה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם רציתי לשאול אותכם לגבי בעיה שאתם בטח מכירים, שמתי שאני מוריד במחשב שלי קבצים דרך (EMULE,UTURRENT וכדומה...) כול הרוחב פס מגיע למחשב שלי, ואז מחשבים אחרים עובדים באופן איטי במיוחד... האם הראוטר שלי (BR-6104K EDIMAX ) תומך אופציה כזאת? אם לא איזה כן? עוד פתרונות? http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=58&pl1_id=3&pl2_id=18 תודה רבה לכולם רז

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  7. Started by BNDor,

אני לא בדיוק יודע אם זה המקום המתאים, אבל לא מצאתי שום מקום אחר.. אני מעוניין לחבר את הטלפון למחשב ככה שנגיד אני אלחץ על משתמש מפנקס הכתובות שלי במחשב וזה יחייג אליו דרך הטלפון שמחובר, אני יודע שיש אפשרות כזאת ראיתי את זה פעם. מישהו יודע איך עושים את זה? (אני לא חושב שזה קשור ל- skype או תוכנה דומה) תודה דור.

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by podpeople,

שלום לכולם יש לי כרגע נתב של linksys WRT54 (אני לא משתמש כבר באופצית האל-חוט). ואני רוצה להחליף לנתב חוטי בלי ניתוקים (הlinksys מתנתק לי לא מעט בעיקר כשאני משתמש ברשתות שיתוף קבצים). ולכן אני צריך המלצות לנתב חדש.(שלא מתנתק כל הזמן) תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  9. רוצה לקנות ראוטר LINKSYS WRT54GL ומחפשת כרטיס רשת אלחוטי USB שיתמוך בויסטה ולא יותר מדי יקר ( 100 - 150 ש"ח) אשמח לקבל המלצות. החיבור לאינטרנט הוא של כבלים + נטוויז'ן בנוסף - יש למישהו איזשהי ביקורת על Gigabyte GN WB01GS? ראיתי ב TMS ב 142 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  10. Started by Shasoosh,

אני צריך לקנות נתב לדירה + כרטיס רשת אלחוטי. רשמתי את שני הנתבים שאני מתלבט בינהם, אשמח לשמוע המלצות לדברים אחרים. בנוסף, כמה בערך צריך לעלות כרטיס רשת אלחוטית סביר ומה החברות המומלצות? תודה

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  11. Started by Clint Eastwood,

שלום לכולם, אני זקוק להעביר 40 ג'יגה מהמחשב השולחני שלי ללאפטופ של העבודה. אני לא כל כך נלהב מהרעיון של יצירת כמויות של דיסקים... איך אני מחבר בינהם? אני זקוק לכבל כלשהו? איזה הגדרות? אם מישהו ישפוך לי טיפת אור בנושא אני אודה לו. תודה לכל העוזר או מנסה לפחות!

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  12. עשיתי פירמוט למחשב שלי אצלי נמצא המחשב הראשי שהכל מחובר השקע ADSL המודם (B-FOCuS 270) והראווטר (Level One FBR-1418TX) המחשב של אחי מחובר דרך כבל מוצלב לרוואטר מה אני צריך להגדיר עכשיו בשביל להתחבר לאינטרנט ? וצריך להוריד דרייבר לרוואטר ?

13. Started by Burkey,

כבר זמן רב שיש לי בעיות עם SKYPE, כשאני מדבר עם מישהו שגר בארץ זה עובד חלק, אבל עם חו"ל אז אף פעם לא עובד טוב. בעבר היתה בעיה ששמעו אותי ואני לא הצלחתי לשמוע כלום ( זה היה מקוטע ) ועכשיו זה הפוך, אני מדבר עם מישהו בבריטניה, אני שומע אותו יחסית בסדר ( לא באיכות של טלפון ) אבל הוא מתקשה לשמוע אותי, זה מקוטע ואני צריך לדבר מאוד מאוד לאט, משהו כמו מילה מילה, כדי שהוא יבין מה אני אומר. מה יכולה להיות הבעיה ? האם זה האינטרנט שלי איטי מדי ? אולי שלו ? אולי קצב ה - Upload שלי לא מספיק טוב ? אני גולש עם ADSL ועם 012, במהירות של 1.5 מגה. באופן כללי, מה יותר טוב, ADSL או כבלים ?

14. זה מאז שעברתי לבזק. כל הפורטים פתוחים בוודאות ומהירות ההורדה בתוכנות שבודקות הורדה היא תקינה ועדיין אני מוריד מאוד לאט קבצים מTORRENTLEECH (שאני VIP שם ונהגתי תמיד להוריד עם כל הרוחב פס ללא המתנה) מה זה כבר יכול להיות? אנא עיזרו לי.

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  15. שלום... כפי שהכותרת אומרת, אני לא מצליח לפתוח (Forward) שום פורט, וזה מוביל לכך שאני לא יכול לארח שום משחק רשת, יש לי מהירויות הורדה גרועות (למרות קו של 5 מגה) ו- LowID באי-מיול. המערכת הפעלה שלי היא WinXP Pro SP2 עם פיירוול של הווינדוס. הראוטר הוא BEFSR41 והמודם הוא Alcatel SpeedTouch Home השחור. הראוטר מחבר 4 מחשבים, והבעיה לא קשורה אליהם. הנה למה הגעתי למסקנה שהמודם הוא האשם: בראוטר פתחתי את הפורטים בלי בעיות, לפי הספר, לתוכנות ולפורטים שאני רוצה, שיחקתי עם כל ההגדרות אלף פעמים ולא היו שום תוצאות. זה גם לא הפיירוול (או האנטיוירוס), כי סידרתי בו את ההתרות לתוכנות שאני צריך, וגם כשהוא כבוי הפורטים עדיין סגורים. לאחר התייעצות עם מכר הבנתי שכנראה שהמודם גורם לבעיה. ואחרי…

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  16. Started by Tal14,

יש ברשותי כרטיס רשת אלחוטי של חברת Edimax במחשב החדש, וכרגע במחשב הישן מחובר מודם USB מחר אני הולך לרכוש ראוטר(אלחוטי),ולא הבנתי כמה דברים : 1.האם אני צריך להחליף את המודם הנוכחי למודם רשת או שהראוטר הוא גם במקום המודם ? 2.האם לדעתכם בגלל שאחד המחשבים נמצא בממ"ד והשני בחדר צמוד לא זה לא יעבוד טוב ? 3.האם המחשב שעליו הראוטר מותקן חייב להיות פתוח על מנת שבמחשב השני גם יהיה אינטרנט ? תודה

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  17. כחלק מיצירת הרשת שלי בבית, אני עובד עם כבל רשת מסוג CAT 7 (סיכוך כפול), המיועד לרשת במהירות של 1 GB\S ללא הפרעות הכבל עבה יותר מהסטנדרט, השאלה אם הוא יכנס לי לתוך הקונקטור , והאם הוא יתפס כאשר אני אלחץ אותו אני אעדיף פחות להעביר את הכבל בתשתית הרגילה, ולחבר אותו לתוך הקופסות המיועדות, ולשים כבל רשת "רגיל" CAT5E או משהו בסגנון בין המחשב לקופסא בנוסף, מישהו יודע איך אני מסדר את הגידים בתוך הקונקטור לפני שאני לוחץ אותם? (גם איזה סדר, וגם איך אני מסדר את כל ה8 כמו שצריך) אני זקוק להמלצה לסוויטש איכותי , בעל תמיכה במהירות של 1GB, (עליו אני ישרשר את הנתב והמודם העכשוויים) מספר החיבורים? 4 בהחלט יעשה את העבודה, ואם ההפרש במחיר שווה השקעה של עוד כמה עשרות שקלים בשביל לקבל 8 יציאו…

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. השאלה בכותרת, תודה

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  19. Started by KingYog,

שלום, קניתי לא מזמן ראוטר אלחוטי של 3COM ואני מנוי לאינטרנט של בזק דרך הכבלים, עכשיו אני יודע שלראוטר יש בעיה עם פרוטוקול lp2p. לכן החלטתי להשתמש בכרטיס רשת הנוסף שלי: יש לי במחשב שמחובר לאינטרנט שתי כרטיסי רשת, אחד מהלוח אם שמחובר למודם והשני PCI שמחובר לרואטר. הגדרתי את כל ההגדרות עם ה-wizard של WinXP אך כאשר אני מחובר לאינטרנט אין לי ping לראוטר או למחשב אחר ברשת, כמובן שהמחשב השני המחובר לרשת המקומית לא יכול לגלוש. וכשאני מנותק יש לי פינג לראוטר ולמחשב השני ויש גישה ל-share ים. אני לא יודע מה אני צריך לשנות בהגדרות של הראוטר? והאם יש שינויים שצריך לעשות בהגדרות של הרשת ב-WIN?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by sirexrv,

יש לי חבר שיש לו 2 מודמים (מחובר דרך HOT) מודם אחד אצל השותפה והשני אצלו -יש דרך להתחבר (שניהם ביחד)?

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  21. אם יש לכם מחשב אחד ואתם רוצים לשלוט בו משתי עמדות רחוקות, מה שדרוש זה מפסק שמעביר בין המקלדת/עכבר/מסך לעמדה השניה השאלה אם יש כאלו אלחוטיים, ואיך בכלל נקרא הדבר הזה...(יש לנו בבית כזה אבל מאוד ישן שלא מזוהה ע"י המחשב)

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  22. Started by plavez,

לאבא שלי הייתה רשת אל-חוטית במחשב הישן עם WindowsXP והאינטרנט והכל פעם יפה... עכשיו הוא קנה מחשב חדש ומשום מה הוא לא מצליח לעשות שהכל יהיה תקין. משום מה בקטע של ה- IP זה לא מוצא את ה- IP ואם הוא כותב את ה- IP שהיה לו במחשב הישן אז אחרי 5 שניות זה מאפס ולא פועל... אבל במחשב הישן הכל פועל יפה... מה זה יכול להיות? תודה

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  23. Started by Guy950,

אני צריך המלצה לכרטיס רשת אל חוטי חזק בתקציב עד 150 שקל.

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  24. אני מתכוון אם אני יחבר כרטיס רשת שמתחבר ב-USB כזה עם אנטנה : האם הקליטה של הנייד שלי תשתפר לעומת הקליטה שלו עם הכרטיס רשת המובנה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  25. Started by Tal14,

לפני שבועיים החלפתי לראוטר אלחוטי ולאחרונה התחילו לי קפיצות פינג גם כשהמחשב השני סגור הפינג גורם לאינטרנט(אם זה בגלישה או במשחק רשת-CS)להעצר פתאום ל3 שניות בערך ואז זה חוזר לעבוד כרגיל וזה קורה פעם בדקה בערך יש לי ראוטר PowerNet Par720G מה אפשר לעשות ? תודה

• 4 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.