עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by neil4,

אני נמצא ברשת והמהירות היא של איידיאסאל 1.5 הבעיה שיש אצלי מישהו שפותח את האימיול וחוסם את כולנו ברשת מפני שאנחנו לא מסוגלים לזוז. שאלתי היא איזה תוכנה מסוגלת לעשות שאני לדוגמא אקצה לו רק 29 ק"ב?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  2. Started by mazam,

שלום יש לי רשת אלחוטית בבית עם 3 מחשבים אני מחובר דרך כבל ואחתו ואחיי דרך אלחוטי עכישו הבעיה שאחותי מפעילה EMULE והיא חולה על EMULE אני לא מצליח לגלוש ממש שעה עד שעובר כול דף יש דרך להקצות לה פחות רוחב פס או למנוע ממנה לתחבר לאימיול ? אבל אם למנוע ממנה להתחבר אז שזה יהיה דרך השער רקת או משהו כי אין לי גישה למחשב שלה תודה! והנתב שלנו זה סימנס

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  3. Started by freecell,

שלום, יש לי מספר מחשבים ניידים המשוייכים לדומיין, לפעמים מתחברים ב LAN לפעמים ב VPN וניגשים לשיתופים על שרתי קבצים וכד'. אני מתלבט האם לאפשר למחשבים להוריד חומר מהשרתים ואז אצטרך לדאוג להצפנה שלהם (אין BitLocker , מכירים פתרון אחר?) או פשוט למנוע הורדה של מסמכים למחשבים, כך שיעבדו רק על מסמכים בשרת וכאשר אינם במשרד יתחברו ב VPN (כמו שקורה היום) הרגישות של המסמכים די גבוהה, אך צריך גם לאפשר לעובדים לעבוד.. מה האיזון הנכון בין שני הדברים? תודה רבה.. מחשבים ניידים: windows 7 pro DC: sbs 2008 servers: win server 2008 r2

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אמרו לי בבזק בינלאומי שאם אני אקח חבילת גלישה במהירות נמוכה יותר מרוחב הפס של התשתית(יש לי תשתית של 4 מגה ורציתי לעשות חבילה של 1.5), זה יצור בעיות בגלישה. זה נשמע לי די מופרך. האם יש בזה אמת?

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  5. היי, יש עניין שלא ברור לי, ואשמח אם מישהו יוכל להבהיר לי אותו: אם פורט אינו פתוח ויש לי ROUTER, איך ייתכן שעדיין תוכנת ה-P2P (במקרה שלי ביטורנט) מצליחה להוריד ולהעלות קבצים, ומה הקשר בין פתיחת הפורט למהירות ההורדה? תודה רבה!

6. שלום לכולם, האם קיים הסבר הגיוני לכך שכאשר מהירות ההלאה גדולה (upload), מהירות ההורדה יורדת בצורה משמעומית עד שהיא שואפת לאפס? ניסיתי לחקור קצת באינטרנט, לא מצאתי (או הבנתי) הסבר הגיוני לדבר הזה.. יכול להיות שאני פשוט לא מבין איך זה עובד. ביצעתי בדיקה קטנה, החיבור שלי הוא 12MB של הוט, 012, ואני מעלה כרגע בקצב של כ- 120-130kps, תוך כדי ההעלאה הזו ביצעתי דרך speedtest.net בדיקת מהירות, התוצאות כדלהל"ן: ביום בהיר (ללא העלאה) המהירות היתה (בערך) 12MB / 1MB - 5ms ואילו תוך כדי העלאה, (על 120-130kbps כפי שצוין מעלה) המהירות - 0.25MB - 0.32MB - 1269ms ההגיון שלי אומר שמידע יכול לזרום אלי בקצב של 12MB ולחזור בקצב 1MB במקביל, אבל האם לא כך הדבר? האם התנועה היא חד כיווונית? אשמח א…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by roee7777,

היי. אני רוצה לקנות ראווטר שתומך ב- wds כדי להשתמש בו כ- repeater 7084gA http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=3&pl3_id=10&pd_id=129 האם הוא תומך ב- WDS ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Shay2111,

אז כך היום עדכנתי את הראוטר שלי ואחרי שהוא עשה ריסט אי אפשר לחייג לראוטר כדי להגדיר דברים הוא עובד אם אינטרנט רק שאני לא יכול לכנס אליו (192.168.2.1) מדובר באדימקס BR6428NS

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  9. Started by Aviv C,

לפני משהו כמו חודש קניתי מבזק ראוטר אלחוטי D-Link 2650U (כולל בתוכו גם מודם). הבעיה היא שכל כמה ימים מתאפסות כל ההגדרות של הראוטר והמודם. אי אפשר להתחבר לאינטרנט עד שלא מקלידים עוד פעם את שם המשתמש והסיסמה באתר bnet.bezeq.co.il, וגם השם של הרשת האלחוטית משתנה לברירת המחדל כמו גם שם המשתמש והסיסמה של ה- Admin. את כל ההגדרות האלה אני גם כמובן חייב לעשות דרך המחשב הנייח שמחובר בכבל ולא באלחוטי. זה מתחיל להיות מעצבן כי התדירות של האיפוס הזה עולה מיום ליום. אני לא מבין מה לא בסדר? למישהו יש מושג?

• 5 תגובות
    • 4.3k צפיות
  10. Started by nafroman,

אנשים תעזור לי לקבוע אם הוא באמת הלך קפוט.. מדובר בראוטר Level One WBR3406TX הממצאים כרגע: אין אינטרנט דרך הראוטר ..בעוד שבחיבור ישיר של המודם למחשב כן יש. ניסית הוצאה מהחשמל ל5 דקות (גם של המודם וגם של הראוטר) ... עדיין כלום, כאילו הוא לא מצליח לחייג - זה מה שאני מבין מהלוג שלו. מה גם שלמרות שנתקתי את החיבור הקווי בין אחד המחשבים לראוטר..עדיין הנורה עם המספר שלו בראוטר דלוקה..כאילו הוא מחובר (מוזר ביותר) מה אתם אומרים? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני מעוניין לרכוש ראוטר שיספק WiFi בצורה טובה לדירה. נכון לעכשיו ההוטבוקס שברשותי לא מגיע לחדר שינה ונותן קליטה חלשה בעוד מספר מקומות מרוחקים מארון התקשורת. האם ישנו איזה קונצנזוס לראוטר המועדף מבחינת שידור ה WiFi בטווח של 300-700 שקלים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. חורף בחוץ כמו ששמים לב.. לפני יומיים היית סערת ברקים בסביבות 10 והחשמל בבית קפץ פעם אחת בצורה דיי עצבנית. מאותה קפיצה המחשב לא מזהה את החיבור לראוטר - כאילו הכבל רשת לא מחובר, וגם הגישה בכתובת לסט-אפ שלו לא אפשרית (חיבור ישיר של המודם למחשב כן עובד) השאלה זה אם יכול להיות מצב שמשהו נדפק בראוטר ע"י הברק - אבל חיצונית הכל נראה תקין? (נוריות עובדות לפי חיבור) איך ניתן לבדוק מה נפגע בראוטר?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  13. יש ברשותי ראוטר של EDIMAX קוי BR-6104K שמחובר ממני לעוד 2 מחשבים שאותם אני מגביל במהירות של 50K הורדה ו4קיי העלאה בכל מחשב ע"י התוכנה NETLIMITER . השאלה אם אני יכול לעשות את אותו הדבר דרך הראוטר הזה , ואם כן מה שם האפשרות הזו בהגדרות של הראוטר ואיך מכוונים אותה ? תודה .

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  14. הנורה עם הכדור הארץ בראוטר D-LINK שלי הופכת הרבה פעמים מירוק לכתום. בהתחלה חשבתי שזה הספקית אבל הם אמרו לי שהבעיה כנראה בראוטר. הייתי מנתק גם את המודם והראוטר ומחזיר אותם בשביל ש"יחזור" לי האינטרנט... אבל אז ראיתי שמספיק רק לנתק את הראוטר ולחבר שוב. אבל לפעמים הראוטר "מאבד" את האיטנרט כמה פעמים במספר דקות ספורות. במחשב המאק שלי הוא כותב לפעמים שיש יותר ממכשיר אחד על אותו כתובת IP? או משהו כזה? כאילו הוא נותן לי כתובת IP פנימית ואומר משהו שיש כבר מכשיר או משהו כזה. לא יודע אם יש קשר, אבל אני מקבל את זה לפעמים. יכול להיות שיש לי יותר מדי מכשירים מחוברים לראוטר אחד?יש לי שלושה מחשבים מחוברים קווית והשאר מחוברים דרך הWIFI. הראוטר הזה היה בסדר גמור כמה…

15. שלום לכולם, יש לי ראוטר של אדימקס. איפסתי אותו כדי ליצור מחדש את הרשת. הבעיה היא, שברגע שבו אני צריך להכניס קוד בכדי ליצור רשת מוצפנת אני מקבל הודעה של LOGIN FAILED. כתוצאה מכך הרשת נופלת וצריך להתחיל הכל מחדש. אם אני יוצא לפני הכנסת הקוד יש רשת אבל היא לא מוצפנת ,ככה שכל אחד יוכל להיכנס אליה. עד אתמל הכל היה תקין. נכנסתי לתוך ההגדרות של הראוטר ונגעתי במשהו שפגע ברשת ובגלל זה נאלצתי לבצע התקנה מחדש.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. אז ככה יש לי ראוטר של 3COM דגם 3COM 3CRWER10075 . לאפני כמה ימים שידרגתי גם ל-1.5 מגה גם בתשתית של הוט וגם אצל הספק, אבל שמתי לב שכאשר אני משתמש ב-UTORRENT בנייד אחד, בשני הגלישה היא מאוד איטית - בדקתי מהירות הורדה ב-SPEEDTEST במחשב השניבו אני רק גולש) וזה נתן לי 0.5 מגה... למרות שהחיבור בפועל הוא 1.5. שני הניידים מחוברים אלחוטית. לפי מה שהבנת כנראה הבעיה היא בהגדרות הראוטר, איך אני יכול לעשות שהראוטר יעביר לשני המחשבים את אותה המהירות או שאולי יפצל אותה לשני המחשבי? דרך אגב שני הניידים מחוברים אלחוטית. מודה מראש לכל העוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by eyarit,

שלום. עקב הפסקת חשמל הראוטר שלי של בזק דגם Netgear vvg2000 התאפס ועקב כך אינני מצליח להיכנס לשרת ה- FTP שלי מרחוק. ממי אפשר מעט עזרה?

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  18. אהלן, יש לי ראוטר LEVEL 1 מדגם WBR-3406TX. ויש קצת בעיה איתו, אנחנו מחוברים אליו 3 מחשבים וסטרימר ביחד בHomegroup. במחשב של אחי כשנכנסים להתחל -> Networks רואים את כל המשחבים המחוברים לראוטר וגם תחת התגית "Network Infrastructure" יש גם את הראוטר עצמו שאם נכנסים אליו זה מוביל אל אתר הבית של הראוטר. כך: http://img705.imageshack.us/img705/4600/21101547.jpg עכשיו הבעיה היא אצלי במחשב, כי כשאני פותח גם התחל -> Network הוא לא מוצא לי כלום חוץ מאת המחשב שלי עצמי! http://img191.imageshack.us/img191/4027/77271952.jpg הפכתי את האינטרנט וניסיתי מלא דברים ואני לא מצליח להגיע למצב שגם אני יראה את כולם וגם אפשרות להכנס לראוטר מהNetwork. תודה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by J0n1,

חיברתי היום את הראוטר למודם, והוא מחובר למודם HOT בDHCP ולשני מחשבים בכבל רשת. אבל הוא ממש איטי, אף אחד לא גולש עכשיו חוץ ממני, ועל האלחוטי יש סיסמא. וגם כרגע אין לי FW הראוטר הוא של TP-Link מה אפשר לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by vitali02,

יש לי ראוטר של TP LINK WR941ND(הבנתי שהוא תומך במהירות עד 300Mbps) המהירות אינטרנט שלי היא 100 מגה כאשר אני מחבר את המחשב ישירות למודם המהירות מתקרבת ל100 אבל כשאני מחבר את המחשב דרך הWIFI דרך הראוטר שלי המהירות יורדת ל40-20 מגה אני הבנתי שהבעיה בראוטר כי גם בפלאפון זה מראה על אותה מהירות חיפשתי באינטרנט פתרונות לבעיה ולא מצאתי משהו שיעזור לי ניסיתי את הטיפים פה: http://blog.012.net/2010/10/wifi-speed-troubleshooting/ - לא עבד ניסיתי לעשות ריסט גם לא הלך גם ניסיתי לעדכן את הFIRMWARE לא עזר הראוטר והמחשב לא רחוקים אחד מהשני אולי 3 מטר יש למישהו פתרון לבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אוקיי, שמעו... יש לי מודם RTA100 ובו יש נתב מובנה. עכשיו, הכל טוב ויפה, זה מצוין מבחינת אבטחה (לא פרצו לי מאז וגם לא נדבקתי בבלאסטר, למרות שבאותה תק' לא עידכנתי את הווינדואוז) וגם די נוח להתחבר ללא חייגן. אבל יש משהו "קצת" מעיק בכל הסיפור... אני לא יכול לקבל קבצים ב-ICQ, אני לא יכול לארח משחקים ברשת ועוד כל מיני הגבלות בסגנון הזה... עכשיו השאלה שלי היא האם יש משהו לעשות? מצד אחד אני לא רוצה לנטרל את הפיירוול של הראוטר כי זה יחליש את רמת האבטחה במחשב שלי. מצד שני זה מעצבן שאי אפשר לקבל קבצים באייסיקיו וכאלה... מה לעשות ???

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  22. אני רוצה לנסוע לבזקסטור עוד היום ולקנות מהם ראוטר אלחוטי שהוא גם מודם, השאלה היא אם הוא שווה את ה600 ש"ח או שכבר עדיף להחליף את המודם USB שלי למודם רשת וליקנות ראוטר אלחוטי ב450 שקל של אדימקס? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5086 ועוד שאלה, אני יאבד מהמהירות גלישה/פינג כשאני יעבור לאלחוטי? כי כשאני מתחבר לאינטרנט דרך המחשב נייד שלי אצל חבר אני רואה תמיד שהאינטרנט שלי מחובר על 0.54mbps לעומת 1.8mbps אצלי בבית... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  23. הראוטר שלי נותן לפאלם שלי כתובת איי פי 192.168.1.106 בוואי פי והכתובת המקסימלית שהגדרתי לתת (בDHCP כמובן) היא 192.168.1.100 (כמובן שלא הגדרתי אלא שזה מה שהיה בראוטר בברירת מחדל...) איך מסדרים את זה?

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  24. היי לאחרונה יש לי בעיה מוזרה עם הראוטר שלי (Edimax 6524K) כאשר אני מנסה להיכנס לעמודי אינטרנט מסוימים, הוא פותח לי תיבה ובה אני צריך להכניס את שם המשתמש והסיסמא של הראוטר במקום להיכנס לעמוד המבוקש. כאשר מכניסים את שם המשתמש הוא נכנס לתפריט של הראוטר. כאשר אני מחובר לאינטרנט דרך המודם ישירות התופעה לא מתרחשת. מישהו נתקבל בתופעה דומה או יודע לפתור את התופעה המציקה הזאת?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by AntiFacebook,

שלום, יש לי ראוטר אלחוטי של D-link, וכל חצי שעה בערך האינטרנט מתנתק לכמה שניות וחוזר. עשיתי פינג לראוטר, וכל פעם שהניתוק קורה, מופיעה הודעת general failure. יש לציין שהניתוק מתרחש בו זמנית בכל המכשירים המחוברים לראוטר,גם בחיבור אלחוטי. האם הבעיה היא בראוטר? מה עוד צריך לבדוק לפני שמחליפים אותו?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.