עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by momi2004,

יש לי אזטק שעושה קצת בעיות, ואני רוצה להחליף למשהו חדש. מה מומלץ היום? אני מחבר למודם ראוטר של אדימקס 6204.

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  2. Started by Cfir15,

האם יש איזה דרך לנעול או לחסום את הדפדפן, זאת אומרת שהאינטרנט עדיין יהיה מחובר אבל לא יהיה ניתן לגלוש בדפדפנים, לגלוש באינטרנט. אין איזה דרך או תוכנה שעושה את זה? למה אח שלי כל הזמן על המחשב ועושה בו שטויות ואני רוצה איך שהוא לנעול את הדפדפנים שלא יוכל להכנס לאינטרנט אבל שהאינטרנט יהיה עדיין מחובר. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  3. Started by carpedm,

לאחרונה רכשתי נתב edimax 6204WG והוא אפילו עבד מצויין איזה יום ולפתע פתאום מצאתי את עצמי לא מסוגל להתחבר לנט בעזרת הנתב, כל הזמן אני מקבל low connectivity, בהתחלה חשדתי שהבעייה לא קשורה לנתב אבל כשעובדים ללא הנתב יש חיבור מצויין. זה מוזר מאוד כי הנתב עבד טוב למשך יום שלם לפני שהבעיות התחילו. ניסיתי במשך כמה שעות כולל ריסט למודם ווידאתי שכל הכבלים ממוקמים כמו שצריך ובמקום שצריך. (מודם בזק אגב eci 312). בכל מקרה כרגע החשד שלי הוא: או כבל רשת (אין לי חלופי כדי לבדוק אבל כשהשתמשתי בכבל רשת כדי לחבר את המחשב למודם בלי הראוטר היתה אותה בעייה) או בנתב עצמו. אני לא חושד במחשב שלי (כרטיס רשת) או במערכת ההפעלה כרגע, חיפשתי עידכונים לדרייבר של כרטיס רשת וכרגע עושה רושם שהוא מעודכן כ…

4. Started by yan_ymar,

שלום רב, אני מעוניין להעביר את כל הרשת שלי לאל חוטית. ישנם 3 מחשבים בבית ולפי הבנתי אני פשוט צריך לקנות נתב +3 כרטיסי רשת USB 2.0 אני לא ממש מתמצא בתחום, האם תוכלו להמליץ לי על נתב +3 כרטיסי רשת טובים ולא יקרים מידי סכום עד כ500שח הכל. אני מתגורר בדירה ואין צורך לגלוש במדד תודה מראש לעוזרים. האם כנתב:ראוטר אלחוטי TP-Link TL-WR641G וככרטיס: כרטיס רשת אלחוטי TP-Link דגם TL-WN620G האם זה כדאי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. כאשר אני מחבר את הנתב לפי הוהראות שבחוברת שבזק מספקת עם ופותח דף אינטרנט אינטרנט מודיע לי שאינו יכול להציג את דף האינטרנט, ולא משנה כלל אם אני מקליד בשורת הכתובת 10.0.0.138 או http:\\bnet.bezeq.co.il.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by alice in chains,

היי יש לי שני מחשבים אחד נייד שיש בו ויסטה והשני יש בו XP,אני לא מצליח לעשות שיתוף קבצים מהמחשב של XP אבל כן מצליח מהמחשב של הויסטה,גם אין פינג בין המחשב XP לויסטה אבל הפוך יש.[glow=red,2,300]הפירוול מכובה[/glow] והגדרתי את את כל ההגדרות של השיתוף. [glow=red,2,300]מה לעשות?????[/glow]

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  7. שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות למצוא דרייברים לכרטיס רשת אלחוטי USB DrayTek Vigor 510 ולמערכת הפעלה Win7 64bit? במידה ולא, אם יש אפשרות להתקין דרייברים של XP 32bit ב- 7 64bit הבנתי שיש אפשרות של תאימות לאחור או משהו בסגנון. ואם כל זה לא אפשרי אז אולי תוכלו להמליץ לי על כרטיס רשת אלחוטי פנימי או חיצוני שכן יעבוד עם Win7 64bit ועדיף לאחד הכי זול שניתן למצוא. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. הבקשה בכותרת, לא משנה לי פינמי או חיצוני. חשוב שהוא יתמך במערכת הפעלה של 64bit (מבחינת דרייברים). תודה!

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  9. השמח עם תביאו לי קישור או משהוא כי אני לא מוצא בגוגל...

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. עברתי היום מ3 מגה של 012 ל5 מגה של בזק בינ"ל. האינטרנט בקושי עובד. הביטורנט מוריד בסדר, וכשאני עושה בדיקה באתר של 014 זה מוריד בקצב שזה אמור להוריד, אבל לגוגל לדוגמה אני לא יכול להיכנס בכלל, לפייסבוק לוקח איזה 30 שניות להיטען וגם אז לא כל התמונות עולות, ועוד מלא אתרים בכלל לא עולים... לדוגמה לTL לוקח איזה 5 שניות לעלות ואז זה העלה רק חצי דף, כלומר יש לי להכניס שם משתמש וסיסמה אבל זה עוד לא טען את החלק של הכפתור אישור אני אתקשר אליהם מחר אבל עד אז יש משהו שאפשר לעשות? עוד דוגמה: הפורומים של גיימר עובדים ממש מהר, אבל האתר הראשי עצמו לא עולה לי בכלל! הבעיה כ"כ מוזרה שאני לא מצליח להבין אותה אפילו. אתרים מסויימים עובדים מהר, אתרים מסויימים לא עולים בכלל, חלק עולים חלקית וחלק …

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  11. התמיכה שלהם גם לא הצליחה להכנס לאתר עם היוזר שלי, ועושה רושם שאין להם מושג מה הבעיה. זה ה-tracert שאני מקבל: tracert www.zigzag2000.co.il Tracing route to www.zigzag2000.co.il [62.219.11.153] over a maximum of 30 hops: 1 1 ms <1 ms <1 ms 192.168.168.1 2 34 ms 34 ms 34 ms lns.018.net.il [91.205.152.60] 3 33 ms 34 ms 35 ms BB-152-65.018.net.il [91.205.152.65] 4 27 ms 27 ms 27 ms bzq-179-4-113.static.bezeqint.net [212.179.4.113 ] 5 37 ms 39 ms 37 ms bzq-25-99-38.static.bezeqint.net [212.25.99.38] 6 33 ms 36 ms 33 ms bzq-219-189-145.cablep.bezeqint.net [62.219.189. 145] 7 36 ms 41 ms 39 ms bzq-219-189-186.cablep.bezeqint.net [62.219.189. 186…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש הבדל ביניהם? או שהיצרן סתם רצה לעשות 2 צבעים לדגם BR6204WG לבן: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=722341 אפור: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=369809 תודה מראש, Zinger777.

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  13. שלום לדוד שלי יש שאלה. יש לו מחשב נייד ומחשב נייח שמחובר למדפסת משולבת של HP 5610. הוא רוצה לדעת איך הוא יכול להדפיס מהמחשב נייד מבלי שימוש בכבל. יש לו ראוטר של TP LINK. איך אני יכול לעשות לו את זה?

• 4 תגובות
    • 4.9k צפיות
  14. כנ"ל לגבי חבילות 5 מגה ו3 מגה. אני רוצה לעבור חברה, ומתעניינת במחירי השוק.

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  15. שלום, חוברתי לרשת הNGN החדשה של בזק במהירות 10MB, ברשותי הנתב(בגרסתו הישנה) ROTAL 1025W, ושמעתי על תקן -N הנחוץ לשימוש ברשת זו. האם הנתב הנ"ל יכול לנצל ולספק לי את רוחב הפס שחוברתי אליו, או שמא אני צריך להחליף אותו ובזק לא טרחו להודיע לי על כך. אשמח לעזרה בהקדם.

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by ptX,

היי חברה, יש לי את ה10MB החדש של NGN, והUPLOAD SPEED שלי פשוט זוועה, בזמן אמת. עכשיו ניסיתי את Speedtest.net עם שני שרתים, עם השרת של פתח תקווה זה מראה את הבעיה: ולעומת זאת בשרת של ירושלים: והקטע הדפוק זה הוא שבתכנות שיתוף הUPLOAD SPEED שלי הוא אפילו לא ה0.4MB, הוא בערך 0.4KB! אני לא יכול לשמור על RATIO ככה, לא משנה איזה טורנט זה הUPLOAD SPEED לא עובר בשום פנים ואופן את ה30, וה30 זה רק לחצי דקה פעם ביום, לרוב זה לא מגיע אפילו ל1 |= HELP PLS? אגב היה לי NORTON ANTIVIRUS הבנתי שהוא מפריע, בדיוק מחקתי, לא ממש שינה שום דבר בינתיים..

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם! יש לי בבית קו טלפון של קווי זהב (012סמייל), למי שלא יודע, הוא עובד כך: לקו של בזק או הוט עם תשתית אינטרנט מחברים מודם, ומהמודם יוצא מכשיר שנקרא מתאם שיחות, שאליו מחוברת רשת הטלפון בבית, והתוצאה-מחיר זול, מדברים ב-9 שקלים בחודש, עד פה ההקדמה. לפני שבוע לקחתי מבזקסטור את המודם נתב אלחוטי החדש D-LINK, מה שקנה אותי הוא-שיש בו שני יציאות USB לחיבור זיכרון נייד ומדפסת, מה שהופך את המדפסת לכעין אלחוטית, או מדפסת רשת. הבעיה התחילה מזה שבקווי זהב לא רצו לחבר את המתאם שיחות שלהם ישירות ל D-LINK, כי לטענתם זה לא עובד טוב ביחד, ולכן הם חיברו לי מודם ECI ישירות לקו וממנו את המתאם שיחות, ואחריו את הD-LINK, בגלל זה הם גם הגדירו אותו אחרת מההוראות של בזק, (למשל פורטים מו…

• 4 תגובות
    • 8.2k צפיות
  18. Started by thebenjamin,

האם חיבורי הhalf-open מוגבלים בווינדוס 7? אם כן איך מאפשרים עוד חיבורים (כמו שלXP היה PATCH) יש לי בעיה בפורטים.. בבוקר הכל טוב אבל בשעה מסויימת בערב זה אומר לי שהפורטים נסגרים ואני הופך לnot connectable, בבוקר כשאני בודק שוב הכל טוב... הספק 014 ואני לא מבין את זה... יכול להיות הראוטר צריך ריסט? כי גם לפעמים בשעות הטובות אני פותח פורט בראוטר מכניס לתוכנה בודק והיא אומרת שהפורט סגור...

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  19. Started by ran1809,

שלום ברשותי הראוטר שבכותרת, וברצוני לחבר אליו מדפסת רגילה בעלת חיבור USB, כרגע המדפסת מחוברת לנייח ורק כאשר הוא דלוק אני יכול לשלוח מהנייד הדפסות - בקיצור עשיתי לה שיתוף. אבל אני רוצה לשלוח אליה הדפסות בלי שום קשר לנייח - איך אני מחבר אותה לראוטר? (אם זה אפשרי בכלל) תודה רן

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by yuval48,

שלום יש לי בעיה מעצבנת כבר המון זמן, מהמחשב שלי שלא מחובר פיזית לנתב(יש מין משדר כזה שמחובר לUSB) מהירות ההורדה מוגבלת ל 60 קב"ש.. המחשב שמחובר ישירות לנתב מוריד על המקס(500 קב"ש) לעיתים רחוקות ולכמה דקות מעטות מהירות ההורדה אצלי מגיעה למקסימום(בדרך כלל אחרי ריסטרים למחשב) ועוד משהו, אני משתמש בויסטה, המחשב שמחובר ישירות הוא עם מערכת הפעלה XP, ואני לא מצליח להכנס לתיקיות של המחשב השני ולהפך. מקווה שתעזרו לי..

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  21. זה בכלל אפשרי?! כי אני לא מוצא שום אפשרות כזאת... :s05:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by c5123,

ngn מתי זה היה זמין ביהוד? כבר חודשים שאני ממתין משהוא יודע מתי זה יגיע ?

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  23. Started by Hen7,

שלום, עד היום לא הייתה לי בעיה עם פתיחת פורטים אבל בימים האחרונים פתאום כל דבר שאני מנסה לעשות לא פותח אותם. יש לי ראוטר am604g ופתחתי בעזרתו פורטים בvirtual server, ובוינדוס עצמו יש לי רק את הfirewall שמגיע עם הXP ששם גם התוכנה נמצאת ברשימה. לא משנה איזה פורט אני מנסה לפתוח, או כמה פעמים אני עושה ריסט לראוטר, שום דבר לא עוזר. עד היום לא הייתה לי בעיה כזאת כלל, זה פתאום התחיל לקרות ולא זכור לי שהתקנתי משהו שיכול היה להשפיע על זה. הראוטר שלי הוא am604g של בזק, והספקים הם סמייל (זהב). כל עזרה תתקבל בברכה.

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  24. אז ככה חשבתי שיהיה כדאי שיהיה סטיקי אם איזה פורטים הכי כדאי שיהיו פתוחים. אם זה לביטורנט, או אנשים שמשחקים הרבה משחקים, אני לא הכי מבין אבל הייתי שמח שתתנו פה את הפורטים שלדעתכם הכי כדאי שיהיו פתוחים (פורטים אוניברסליים כאלו ואחרים)

• 4 תגובות
    • 4.2k צפיות
  25. כמו כבר כתבתי באשכול אחר,אני גר קרוב לאוניברסיטה ויש שם אינטרנט אלחוטי חופשי. הבעיה היא שטווח הקליטה שלי דרך הכרטיס רשת האלחוטי לא מספיק בשביל להצליח להתחבר לרשת,רק לעיתים נדירות כן מצליח וגם זה מאוד איטי. יש לי מחשב נייח עם כרטיס רשת אלחוטי ובנוסף ראוטר מסוג Edimax BR-6204WG. האם יש דרך לקנפג את הראוטר של אדימקס כך שיגביר את עוצמת השידור של הרשת בחופשית ויעביר אותה לכרטיס רשת במחשבי כך שאוכל לקבל עוצמה מלאה ולגלוש בלי שום בעיות באינטרנט? נסיתי כבר להגדיר את הראוטר דרך כל מיני הגדרות - AP בהתחלה , ואח"כ WDS Bridge ובאחת מהאופציות ביטלתי את הכרטיס רשת במחשב הנייח ועבדתי רק עם הראוטר לקבלת אותות מהרשת - וגם הראוטר לא קלט את הרשת החופשית כ"כ טוב. יש למישהו פתרון?

• 4 תגובות
    • 9.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.