עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by mchip,

שלום לכולם. אשמח את דעתכם. כאשר מתחברים דרך תשתית הוט, מקבלים כתובת ישירות מהמודם בחיבור עם חייגן אשר היא 172.X כלשהו. כאשר נבצע בדיקת פינג לשער ברירת מחדל של אותה כתובת, ומקבלים REQUEST TIMEOUT האם תקין? בהוט נוכחים להבין שזה תקין וכך אמור להיות ומציעים חיבור ללא חייגן (לדעתי לא פתרון). בסיכמו של דבר הם טוענים מצידם שזו תקלה איזורית ואני רואה בזאת כסתח מצידם. לאחר שנתקלתי מספר פעמים בתקלות אלו אצל אנשים שונים, נראה שלהוט יש תקלה כל שהיא שהם מעדיפים להדחיק ולא לטפל וזו הצורה שחברה נראית, אשמח את דעתכם בנושא. תודה ושבת שלום!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. מה-wrt54gl הוותיק, התחלתי לקבל לפתע מהירות איטית מאוד, למרות שהסיגנל לכאורה חזק (אם שמים את המחשב ליד הראוטר אז הכל בסדד). מצ"ב תמונה מ- inSSIDer. איזה ראוטר מומלץ? (עדיפות גבוהה לאחד שנמכר ב-IVORY, משיקולי זמן וגיאוגרפיה) יהיה נחמד אם ניתן יהיה להתקין DDWRT (או שזה לא נחוץ היום?) יש שימוש בטורנט. חיבור כבלים ללא חייגן. מחיר של כ-300 ש"ח נראה לי סביר, אלא אם כן ממש שווה לחרוג. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. היי לכולם, אני חושב שהדיון שלי מתאים לפה, אז ככה, שיתפתי את המדפסת שלי ברשת (אני בעל Windows Vista X64), אך כשאני רוצה לשתף אותה ברשת (שאר המחשבים הם Windows XP/Windows 2000), אין לי אפשרות, הוא נותן לי אפשרות רק להתקין דרייברים של Windows vista X86 או Itanuim (משהו כזה בערך...) , אני מצרף תמונות ומסמן: ועכשיו סימנתי ואישרתי ואז מופיע לי: הכנסתי את הדיסק של הדרייברים של ה-XP והוא לא נותן... כניראה זה דרייברים של WINDOWS VISTA 32BIT רק... האם ניתן להוסיף דרייברים של XP לרשת...? תודה!

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  4. בעקבות האשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=307722.0 החלטתי להשקיע עוד קצת על ראוטר נורמלי אני גולש עם 5 מחשבים 1 מהם משמש גיבוי אז כל הזמן אני מעביר אליו קבצים חשוב מאד שיעמוד בעומס מטורף ולא יתנתק לי וחשוב מאד שיתמוך גם בתשתית ADSL וגם כבלים בלי בעיות כשארצה לעבור לא אצטרך להחליף שוב ראוטר בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  5. Started by captaincaveman,

יש לי מודם אלקטל משודרג ל-PRO ואני מריץ FTP SERVER (משתמש ב-BULLET PROOF FTP SERVER). הבעיה שלי היא שאנשים לא מסוגלים להתחבר ב-PASSIVE MODE אלי... יש למישהו מושג איך פותרים את זה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני רוצה לחבר כמה מחשבים בעזרת SWITCH ורוצה שאחד מהם יהווה שרת FTP. זה יכול לקרות גם אם אני משתמש בסוויץ' ולא בראוטר?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  7. שלום לכולם לאחר שניסתי לעדכן את הגירסא של הראוטר שלי מדגם: edimax BR-6104 אין באפשרותי לגלוש יותר זאת למרות שהאייפון שלי מגלה את הרשת האלחוטית וגם המחשב הנייד מראה שהוא מחובר והכל תקין אך בפועל אף אתר לא עולה !!! מה אפשר לעשות בנידון בתודה מראש !

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  8. ניסתי כמעט הכל, החל מאיפוס הגדרות יצרן (כולל מחיקת עוגיות וקבצים זמניים) של IE ועד סריקת אנטי וירוס (AVG) ו Spybot אפילו ביצעתי ניקוי דיסק של מערכת ההפעלה המחשב אמור להיות נקי ולעבוד מהר בגלישה. אבל ממש לא... מה יכולה להיות הבעיה? ה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by FARKASH7,

ברשת שלי ישנה בעית קליטה מותקן ראוטר של לינקס במחשב נייח שהוא התחנה הראשית. ישנו מקלט של D-Link במחשב הנייח השני שלדעתי הבעיה נעוצה בו כי במחשבים הניידים בבית קולטים מעולה לא משנה היכן הם נמצאים(לפעמים הרבה יותר רחוק מהמחשב הנייח המדובר). על איזה מקלט טוב אתם ממליצים? עוד בעיה ברשת אחרת. יש לי בעיה אחרת ברשת אחרת עם הסקייפ שעובד על מחשב נייד הוא לא מפסיק להתחבר ולהתנתק בלי שום סיבה נראית לעין.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Classify,

יש לי בית 2 קומות מחשב 1 בקומה 2 ומחשב אחד בקומה למטה (1), ברצוני להוציא כבל מהמחשב בקומה השנייה שיתחבר לראוטר (לא בטוח שזה החלק שאני צריך) בסלון של קומה ראשונה, המכשיר הזה שיעמוד בקמוה ראשונה (זה שקראתי לו ראוטר) יצטרך לשדר באלחוטי למחשב שנמצא בחדר ליד. האינטרנט מחובר למחשב בקומה השנייה והמטרה של כל זה שהמחשב של קומה ראשונה יהיה מחובר וגם שיהיה אפשר לגלוש בפוקטפיסי מהסלון. איזה חלקים אני צריך לקנות בשביל זה..? רצוי מKSP.

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  11. Started by The Grey Matter,

חיברתי רשת ביתית היא עבדה מצויין עד ש התקנתי על אחד המחשבים win98 מחדש ניסיתי להגדיר את הכל מחדש והרשת לא עובדת התקנתי פרוטוקול TCP/IP הגדרתי FILE SHARING what else can i do?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by moshen1169,

יש לי מודם נתב SIEMENS SL2-141 ומחשב שני מחובר אליו עם כבל רשת ללא בעיות אני רוצה שהSIEMENS יתחבר למחשב השני ללא כבל האם האנטנה הזאת: TP-Link TL-ANT2408C יכולה לפתור את הבעיה למרחק קליטה של 20 עד 30 מטר? תודה

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  13. שלום. יש לי ראוטר TRENDNET, הצפנתי אותו דרך WPA. לאחרונה האינטרנט מאוד איטי, האם זה יכול לנבוע מזה שמישהו בכל זאת הצליח להתחבר אליו? איך ניתן לברר זאת? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 5.4k צפיות
  14. Started by barash,

יש לי רשת דרך ראוטר כאשר אני רוצה להיכנס ממחשב אחד למחשב שני אז הוא כתב לי הכנס סיסמה ושם משתמש שאין לי מושג. אבל ממחשב שני אני יכול להיכנס בלי שום סיסמה אז מה הבעיה אצלי תעזרו לי :s05:

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  15. Started by kalda01,

יש לי נתב בשכירות דגם VEGN2610 וחבילת 100MB. בערך פעם עד פעמיים בשבוע אני קם בבוקר ואין לי חיבור אינטרנט. כל הנוריות בנתב נראות תקינות. אני חייב לעשות לנתב REBOOT ואז הכל חוזר לתפקד עד הפעם הבאה. האם זו בעייה מוכרת בדגם הזה ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מה המודם הטוב יותר כיום שיעבוד היטב עם נתב במהירות של 16 מגה ומעלה? הדיעה הרווחת היא שמודם מוטורולה השחור SB5100 הוא הטוב ביותר. הבנתי שלאחרונה נכנסו לשוק גם מודמים של סיסקו (אשר כנראה מיועד לדוקסיס 3 - 32 מגה ומעלה) מודם של חברת אריס ומודם אטלנטה, מה ידוע לכם הטוב יותר והאמין ביותר?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by zzz727,

יש לי שני מחשבים שמחוברים באמצעות ראוטר איך אני יכול להשתלט על המחשב השני בעזרת MSTSC?? הבנתי שיש קובץ RDP מסויים או משהו כזה...

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  18. אני רוצה להיות מסוגל לעבוד מהרכבת בדרך לעבודה ובשביל זה רציתי להשיג לי מודם סלולרי. חבילת גלישה בלי הגבלה עולה איזה מאה ומשהו לחודש שזה בסדר גמור (מישהו אמר אלטרנטיבה?). הדילמה היא אם לקחת מודם למחשב הנייד או שבאותו המחיר (קצת פחות בעצם) לקחת את חבילת הגלישה לסלולרי שלי ולהשתמש בו בתור מודם בחיבור bluetooth למחשב. האם חיבור כזה יפגע במהירות ובטיב החיבור? כמה זה יאכל לי את הבטריה של הנייד? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, מקווה שאני פונה לפורום הנכון (שכן בסופו של דבר הבעיה היא בהתחברות לאינטרנט). הבעיה היא כזאת במחשב הבא: מעבד P4 2.4Ghz לוח אם Asus P4S 533 כרטיס מסך Gainward GeForce 6600 GT כרטיס קול Genius Sound Maker Value 5.1 כרטיס רשת ADMtec AN983 10/100 המחשב מחובר דרך סוויטש לאינטרנט, ככה שלא צריך להפעיל חייגן אלא מתחבר אוטומטית. מאז שנוסף כרטיס הקול המצ"ב, משום מה לא ניתן להתחבר אוטומטית לאינטרנט, אלא אם כן מבצעים ניתוק לLAN ואח"כ שוב פתיחה. יש לציין שהתופעה לא קיימת ברגע שעובדים עם כרטיס הרשת המובנה בלוח, אלא רק בכרטיס רשת הנוסף בPCI. ניסיתי להחליף כרטיסי רשת/קול לחריצי PCI אחרים, אך אותו הדבר. מבקש את עזרתכם. בתודה מראש.

20. Started by hck,

היי השאלה היא פשוטה: אם אני שם כרטיסי רשת של 1G במחשבים מחוברים ביחד, זה יהיה יותר מהיר מאשר הם יהיו מחוברים בכרטיסי רשת 10/100? מישהו העלה בפני נקודה מעניינת, שהרי גם ככה קצב העברה של דיסק קשיח הוא מאוד איטי יחסית להעברת נתונים בין מחשבים ברשת, כך שגם אם אני אצור רשת יותר מהירה, צוואר הבקבוק יהיו הכוננים הקשיחים שיאיטו את העבודה! האם זה נכון, ולכן לא שווה לעבור לכרטיסי רשת 10/100/1000 ?

• 4 תגובות
    • 5.6k צפיות
  21. Started by bratwa_tut,

שלום לכולם יש לי מודם B-focus 312+ של בזק וסויץ' יש לי 2 מחשבים בבית ובמודם יש לי רק יציאה אחת ואני רוצה שבשני המחשבים יהיה אינטרנט ניסיתי להפוך את המודם לראוטר אבל זה לא עזר אולי לא הפכתי נכון מישהו יכול אולי לעזור לי

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  22. שלום לכולם אני מתכנן לעבור דירה בקרוב ואני רוצה לקחת ברצינות את עניין האבטחה והפרטיות של הרשת הביתית.אני עדיין מחפש דירה אז אני לא יודע בקשר לתשתית אבל ככל הנראה אני ילך על בזק.אז כמו שרשמתי בכותרת- - אשמח להמלצה לראוטר ביתי בדגש על אבטחה ופרטיות thanks

23. Started by גדעון,

מעוניין לקבל המלצה לראוטר לחיבור מודם כבלים מוטורולה. אם יש מישהו שיש לו ניסיון וגם ביצע זאת בעצמו אנא תן טיפ גם לחברים...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by eitanraf,

שלום כולם יש לי שאלה ממש דחופה .... אחותי קנתה מחשב חדש והיא קנתה את המודם של EW-7318USg edimax עכשיו שמתי בשבילה ראוטר שהיא תוכל להתחבר אליי הראוטר עובד והכול ואצלה במחשב הוא מוצא את הראוטר אבל הוא על 50/55 אחוז קליטה ושאנחנו מתחברים אליו הוא נכנס אבל שאנחנו רוצים לגלוש הוא לא עובד... הוא אומר שהדף אנו קיים.... מה יכולה להיות הסיבה? עם זה חשוב גם מצאנו עוד 3 רשתות WFI יכול להיות שהם אלה שמפריעות? (השלוש האחרות הם על 11/5 אחוז קליטה ככה שזה לא עוזר לנו) מצפה לתשובה ותודה על העזרה D:

• 4 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.