רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
כבר ניסיתי פעם לשדרג את המודם והצלחתי, אבל אז שידרגתי אותו לגירסה 281 ואז הוא כבר הפסיק לעבוד (הייתי צריך לדבר עם נזק כדי ש"ישדרגו" לי אותו בחזרה לגירסה 270).. זה האתר: www.nzdsl.co.nz עכשיו, מישהו מוכן בבקשה להסביר לי מה נותנת לי גירסת הPro 281? מה ההבדל בין Pro לרגיל? ועוד דבר, מה זאת אומרת "להפוך את המודם לראוטר"? כבר ראיתי מישהו בפורום (לא כאן) שהסביר איך עושים את זה אבל הוא לא אמר בדיוק למה זה משמש. אז אם מישהו פה מבין בדברים האלה קצת יותר ממני, אני אשמח לשמוע תגובות... :user:
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 3 מחשבים בבית בזק שמו לנו מודם חדש שיש לו תדר חזק יותר של 5GHZ ממה שהבנתי עכשיו אבא שלי שיושב בסלון יש לו תדר חלש כנראה ובישביל לקבל את התדר של 5GHZ צריך כרטיס רשת אלחוטי חדש אמרו לנו שיקלוט טוב והאינטרנט יהיה מהיר יותר בבקשה תמליצו לי על אחד דחוף!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התחברתי להוט וCCC ביום ראשון. את CCC דחפו לי בכוח, אחרת הייתי משלם עוד 25 שקל לחודש. בשיחה עם הנציגה, הבהרתי שאני לא מעוניין בנתב אלחוטי, אלא רק במודם. בסופו של דבר, הטכנאי הביא הוטבוקס... אני עמוס בזמן האחרון ואין לי זמן לקשקשת. אמרתי לו "ביקשתי מודם בלבד". הוא אמר "זה מודם. הנתב המובנה מנותק". שיהיה. למחרת חיברתי נתב שקניתי בעצמי (תקן N שהומלץ לי פה), וחיברתי את המחשבים לרשת החדשה. הבעיה שתמיד יש פאק אחר בחיבור האלחוטי. פייסבוק לא עולה (הזוי לגמרי), וכל הזמן יש ניתוקים בגלישה בכל המחשבים שברשת. המודם והנתב מראים שהכל מחובר תקין, אבל עדיין אין חיבור בחלק לא מבוטל מהזמן. כשאני מתחבר ישירות למודם הכל תקין. במודם עצמו אין שקע ייעודי לנתב. חיברתי את הנתב לאחד מ4 היציאו…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן אנשים, שבת שלום. אתמול החלטתי שמספיק עם החוטים שרצים בבית, ומשתרעים על-פני 3 קומות, וסוף סוף עברתי לרשת אלחוטית. בטוח חלקכם יגידו שעשיתי טעות, אבל מה שהיה הכי מהיר זמין וזול זה הראוטר של בזק שקיבלתי בחינם ( SIEMENS) + שלושה מתאמי USB - אחד לכל מחשב. כמו שהבנתם בבית יש לי 3 קומות, בכל קומה מחשב, בקומה התחתונה ביותר המחשב הוא בממ"ד. מיקמתי את הראוטר בקומה האמצעית בתקווה שיתן לי את התוצאה האופטימלית. למרבה הפלא (מה שהסתבר בסוף כברור מאליו רק שלא הבנתי עד אתמול ברשתות אלחוטיות) הקליטה בקומה התחתונה והעליונה קיימת, אך היא על-הפנים מה שלא מאפשר גלישה. חקרתי קצת את העיניין והגעתי למסקנה שאוכל להפיק יותר מהציוד באמצעות רכישת אנטנה חיצונית (איכותית הפעם) שאותה אחבר לראוטר והק…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי מחשב נייד של LENOVO מדגם G530, המחשב מזהה רשת אלחוטית מאובטחת בבית שלי, אני מבקשת להתחבר לרשת מזינה את הסיסמא אך הוא מקפיץ לי הודעה: (שם הרשת) windows was unable to connect to, יש לציין שאני מצליחה לגלוש על הרשת הזו דרך האייפון שלי ושיש עוד מחשב נייד בבית שמצליח לגלוש על הרשת הזו, הרשת עצמה חדשה, בהוט ביקשו שנחליף את שם הרשת ואת הסיסמא ומאז שהחלפנו אני לא מצליחה לגלוש עם הרשת....מה עושים??? אשמח לעזרה (:
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
[shadow=red,left][glow=red,2,300]איך אני עושה שאני נכנס למחשב האינטרנט מתחבר לי אוטומטי בלי שאני עושה את זה????[/glow][/shadow] :-\
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים לראוטר אלחוטי, ואני מנסה להתחבר מאחד לשני באמצעות "הצעת סיוע מרחוק". נכנסתי ל gpedit.msc ופתחתי שם את ההרשאות ועדיין כתוב לי "הגישה נדחתה". שאני כותב את ה IP של המחשב שממנו אני מנסה להתחבר אז אני מצליח אבל שאני כותב את ה IP או השם של המחשב המרוחק אז כתוב "הגישה נדחתה". מהמחשב השני אני בכלל לא מוצא את המחשב המרוחק לא לפי IP ולא לפי השם מחשב. אני עובד עם ווינדוס XP. בנוסף לשני המחשבים יש לי עוד מחשב שעליו מותקן ווינדוס 7 ואיתו אני מצליח להתחבר. ניסיתי את הדרך של "הזמן ידיד להתחבר למחשב שלך" אבל גם בזה נתקלתי בהודעה "המחשב אינו מזהה את ה - DNS" או משהו כזה... הבנתי שיש דבר כזה שנקרא הרשאות מנהל הרשת או משהו.. יש מצב שאולי זה הפתרון? א…
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את הראוטר הזה השאלה אם מבחינת התדרים הוא מותר ליבוא לישראל או שעלולים לעשות לי בעיות אם הוא ייתקע במכס. אני מצרף קישור למפרט ותודה לעוזרים. https://www.asus.com/Networking/DSLAC68U/specifications/
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה הביעה איך אני מונע דברים כאלה ומוודא שגם המידע שלי מאובטח?
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לעבור לראוטר מהיר, בעיקר בשביל סרטים לנייד. ראיתי את שני הדגמים האלה בתקן N, בהבדל של 100 ש"ח במחיר. עברתי על המפרט ולא הבנתי למה, (אולי חוץ מהאנטנה השלישית?). האם מישהו מכיר אותם, האם בכלל כדאי ללכת על הדגמים האלה לצורך המשימה הנ"ל? ואם כן אז מה ההבדל?? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית של WOW במהירות 1.5 מגה כאשר אני מפעיל את האי-מיול ומוריד דברים הגלישה במחשב השני איטית מאוד, ואחי הקטן לא מצליח לשחק בשרתים של CS בגלל פינג נמוך. השאלה אם יש אפשרות להגביל את האימיול שלא תגזול את כל הפס והוא יוכל לשחק בזמן שאני מוריד באי מיול ? תודה
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום למחשב של חבר שלי יש מודם של אלקטל, והוא מתקשה לארח משחקי רשת . ביטלנו פיירוול וביטלנו הכל והגענו למסקנה שכנראה הבעיה היא במודם מסוג אלקטל, כי יש בו ראוטר לפי מה שרשום עליו. מישהו יכול להביא לי בבקשה מדריך לפתיחת פורט מסויים במודם/ראוטר ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשת בבית(חוטית) וראיתי שיש הרבה מבחר חשבתי על ה ?D-Link Router DI-604? למישהו יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי כמה כרטיסי רשת שעבדו על מחשבים מסוימים התקנתי אחד מהם ויש לי את הדבר הבא מה זה אומר שהכרטיס לא תקין או מה (כי עם אני מחזיר אותו למחשב הישן הוא עובד שם )
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
לאחרונה יש לי בעייה מוזרה במשלוח מיילים: אני מחובר לברק על תשתית של הוט, יש לי רשת ביתית עם נתב קווי של TP LINK דגם TL-R460, מודם של טריון דגם TJ715. ברשת מחשב אחד (חיבור אתרנט) וממיר לווין (חיבור אתרנט). הבעייה: אני לא מצליח לשלוח מיילים ארוכים (מעל שורה) או עם דבוקות, מיילים שכוללים רק כותרת או תווים ספורים נשלחים, כך שהפורטים הרלונטיים פתוחים בנתב. מה יכולה להיות הבעיה? (פנייה להוט ולברק לא ממש עזרה - בדקו כמה הגדרות בסיסיות, הבטיחו שיחזרו - עד עכשיו אני מחכה). לציין שכשאני מנתק את הנתב ומחבר רק את המחשב עם חייגן לאינטרנט אני מצליח לשלוח מיילים. בכל זאת לא נראה לי שהבעייה לא בנתב, ואני חייב את תצורת הרשת שתיארתי. יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי את ה-netgear כבר תקופה, היו לי בעיות שהמהירות הייתה נופלת ל-1MB\s, בזק הביאו לי במקומו את ה-d-link. כרגע שניהם אצלי וה-netgear משום מה כבר שבוע עובד תקין. איזה מהם עדיף להשאיר? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
רכשתי במיוחד כרטיס רשת עם אנטנה אלחוטית מתפרקת. אני רוצה לשים את האנטנה בחלון על מנת לשפר קליטה (מהשכנים....) מישהו יכול להגיד לי איזה כבל אני צריך לרכוש :s05: יותר מידי סוגים ןחיבורים.... מצאתי את החנויות הבאות שמוכרות כבלים אבל לא ברור לי איזה כבל מתאים אודה על קישור לכבל ספציפי http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=TEW-L208&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=229 http://www.mediagalaxy.co.il/main.asp?SearchWord=%D7%9B%D7%91%D7%9C-sma http://www.plonter.co.il/products_results.tmpl?command=search&db=%5Ecatalog.txt&EQshelfdataRQ=%EB%E1%EC%E9%ED%20%EC%E0%F0%E8%F0%E5%FA&cart=12390072151440915〈=heb&DESCRIPTIONsort=1&TITLEsort=2&max=150&sortitems=1
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! עד שסוף סוף עברתי מכבלים ל- ADSL בשביל לחבר אליו נתב קורה משהו יחסית מוזר. אני יודע שכששני מחשבים או יותר משתמשים האינטרנט זה כל אחד לוקוח חלק מרוחב הפס. היה לי כבלים 750 K וחיבור ישיר בין 2 מחשבים. אברתי ל ADSL חיבור 1.5!!!!! פי 2 רוחב פס וחיברתי את שני המחשבים בעזרת נתב. כאשר היה לי כבלים שיחקנו (שני המחשבים) ביחד משחקים האינטרנט (למשל קאונטר סטרייק) ובמקביל ה PING שלנו היה 20-40 בשני המחשבים. היום עם ADSL 1.5 והראוטר שאחד משחק לשני יש 900 PING ולא רק זה אני גולש פותח ICQ או משתמש בכל צורה אחרת באינטרנט במחשב השני כאשר האחר משחק משחק ברשת וה PING שלו קופץ עד לסיום הפעולה של המחשב השני. (דבר שלא קרה לי בחיבור הישיר הכבלים). אשמח לשמוע תגובות...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משום מה הבוקר אני במהירות 1Gbps שזה מוזר כי אני בד"כ על 100Mbps האם מישהו נתקל בבעיה הזו? האם זו בכלל בעיה? כי אני מאוד אשמח להישאר במהירות הזו באופן קבוע. אני גולש ב- ADSL של בזק במסלול של 2.5 בעיה שנייה שאני לא מצליח לפתור היא הסימן שאלה על האייקון הקטן של כרטיס המסך. יש למישהו אולי פתרון איך אני מעיף אותו משם? ניסיתי לבדוק את כל תוכנות החסימה והאנטי וירוסים ואפילו הסרתי והתקנתי מחדש אותן כולל הקספרסקי. הסרתי והתקנתי את הדרייברים של כרטיס הרשת ושמתי חדשים מהאתר עצמו אבל ללא הועיל. כאמור אין לי בעיה להתחבר לאינטרנט חופשי רק הסימן השאלה הזה מציק לי. ותודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי שני שאלות 1) איזה ראוטר טוב וזול אפשר לקנות שתומך בsim? 2) אם אני לוקח את הsim מהפלאפון שלי ומכניס לתוך הראוטר הוא יגלוש על חבילת האינטרנט שלי? או שהסימים שמוכרים ברשתות יחד עם ראוטר הם סימים שמיועדים לגלישה היום עם החבילות של 100 גיגה אני יכול להחליף את הראוטר של בזק בראוטר שתומך בסים שלי ואז אגלוש על החבילה (זה יעבוד?) תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 5k צפיות
-
-
קניתי ראוטר חדש לפני שבועיים (TP Link Archer VR400) ועכשיו אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי כדי שמחשב אחר בבית יתחבר לראוטר באופן אלחוטי. מה מומלץ ותומך בטכנולוגיה של הראוטר?
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
רכשתי את המודם הזה: ראוטר+מודם TP-Link TD-W9970 N300 VDSL/ADSL2+ 300Mbps במקום לשלם 10 ש"ח לבזק כל חודש. תשתית 100 מגה של בזק. בבדיקת מהירות במחשב הנייח שמחובר : נותן לי מהירות הורדה של 40 מגה - שזה מה שקיים בשכונה בתשתית בזק. בבדיקת מהירות ב WIFI נותן לי רק מהירות הורדה של 15 מגה. שזה לא הגיוני ולא סביר. הראוטר מודם חדש לגמרי. יש מה להגדיר? זה מה שהוא נותן? אשמח שמי שיש לו ראוטר כזה יבדוק מהירות ויגיד לי אם גם אצלו זה כך. אם אצל כולם זה כך אז אני מבין שזה מה יש ואולי אקנה ראוטר אחר.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, למשתמשים שביניכם למי שיש את המודם SIEMENS SL2-141 תוכלו לומר לי אם לפעמים כשהוא טוען לכם אתרים, לא חשוב איזה אתר, יש PAGE ERROR שלא ניתן להתחבר לאתר? וצריך לעשות REFRESH פעם או קצת יותר כדי להתחבר לאתר.
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי כרגע בבית מחשב אחד שמחובר לאינטרנט באמצעות חייגן . במהירות 5 מגה ADSL . ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית קטנה ככה בבית . אמא שלי מרבה להיות בנייד שלה לגלוש דרכו (אפליקציות וכו) ואבא גם ככה . חשבתי על שלושה ראוטרים Edimax nLITE BR-6228NS 802.11n Wireless Broadband Router 150Mbps TP-Link nLITE TL-WR740N 802.11n Wireless N Router 150Mbps Tenda nLITE W311R+ 802.11n Wireless-N Broadband Router 150Mbps לכן רציתי להייתעץ אתכם לגבי זה , איזה מהם יעשה את העבודה ?
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-