רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש המלצה לראוטר טוב, שעובד חלק עם LP2P בתקציב של 400שח. חיפשתי בפורום ולא מצאתי הודעות חדשות שממליצות על ראוטר - ההודעות היו דיי ישונות והמליצו על LINKSYS. אז רציתי לדעת: 1) יש ראוטרים חדשים מומלצים (LP2P)? 2) איזה דגם הכי מומלץ? 3) עדכוני קושחה? צריך? אם כן איזה?
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אדימקס 6114 ושדרגתי את מהירות הגלישה ל 4M. משום מה (לדברי התמיכה בפיקוק הראוטר פשוט ישן ולא תומך במהירות) אני מקבל ביציאה של המודם כ 550KBS ואחרי הראוטר אני מקבל סביב ה 260KBS . התמיכה של פיקוק המליצה לי להחליף את הראוטר ל 6204 לפחות האם זו הדרך היחידה? תודה שמוליק
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי וויסטה למחשב יש WIFI אבל איך להתחבר? לא בבית אלה במקודונלס וכאלה איפה שיש שם נקודה חמה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השתמשתי בתכונה הזאת בשביל להתחבר למשחק רשת אחד (בגלל שחוסמים ישראלים) הכל עבד טוב..אבל אתמול מתי שהשתמשתי בזה זה פתאום התנתק מהתכונה עשה כמה שגיאות מוזרות כאלה ומאז אין לי באותו מחשב אינטרנט!!! יש לי רשת בבית ולכל שאר המחשבים יש אינטרנט רק אצלי אין עשיתי סריקות של אנטי-וירוס וספיאור לא מצאתי כלום. מישהו יודע מה אני צריך לעשות בשביל שיהיה לו שוב אינטרנט חוץ מלפרמט?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים ! אני די חדש בלינוקס אתמול התקנתי את אובנטו והכל עבד יפה (לפני כמה שנים היה לי מנדרייק 9) אז אני יודע +- דברים בלינוקס הוא הוריד כל מיני עדכונים מהאינטרנט והתקנתי שם ACTIVE DIRECTORY עכשיו משום מה לא עובד לי כלום אני משתמש עם התוכנה VMWARE כאשר אני לוקח את SERVER 2003 ואת אובנטו ועושה אותם TEAM ומגדיר את ה IP 192.168.1.10 ב SERVER 2003 SUBNET MASK : 255.255.255.0 וב אובנטו 192.168.1.11 ורושם שם את ה DNS של 2003 עכשיו באובנטו בתוך ה MY NETWORK הוא מזהה את ה WINDOWS ואת השם של המחשב אבל לא רואה בפנים שום SHARE שעשיתי ב 2003 ומשום מה כשאני נכנס ל ACTIVE DIRECTORY ורושם לו להתחבר לדומיין שיצרתי הוא לא מסכים הוא כותב לי Unable to Resolve DC name הוא כותב שיש ל…
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
קניתי ראוטר שתומך בתקן N של Edimax דגם 6524N http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=268&pl1_id=3&pl2_id=18 הPS3 מוריד לי מאוד לאט כ- 18KB, כשחיברתי אותו לתשתית השנייה בבית בעזרת כבל ולא אלחוטי הוא הוריד יחסית מהר(תשתית של HOT) באתרים כמו Fileflyer אני מוריד עד כ 530KB לשנייה שזה מצויין, אבל רק הPS3 שמחובר אלחוטי לראוטר EDIMAX עושה לי בעיות. -עידכנתי את הקושחה של הראוטר לגרסה האחרונה והגדרתי את הראוטר רגיל. -אולי יש הגדרות מיוחדות ל PS3 שמישהו פה יודע? האם צריך לפתוח פורטים? -אני מחובר לבזק בינלאומי תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום. יש לי חיבור סטטי של בזק (בינל) המחובר לראוטר ואני רוצה להוסיף חייגן נוסף לרשת אחרת, וששניהם יהיו מחוברים במקביל על הראוטר. האם זה אפשרי? אם כן, כיצד? בתודה, שי.
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט במהירות 1.5 מגה,ועד עכשיו הורדתי קבצים מהאינטרנט במהירות נורמלית של 80-120 בימים האחרונים חלון ההורדה מראה לי בשניות הראשונות על אותה מהירות כמו כל הזמן,ואחרי כמה שניות זה היא יורדת ל10-11 ואפילו פחות וזה קורה לאו דווקא עם אתרים מסויימים למה זה קורה? חשוב לציין שמהירות הגלישה נשארה בסדר גמור עשיתי סריקת וירוסים ולא מצאתי שום דבר,ולא זכור לי שהתקנתי תוכנות מסויימות בזמן האחרון...
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
טוב אז ככה במשך תקופה הייתי מחובר לראוטר שהיה בחדר של אחי אבל בגלל הקירות (בניה ישנה קירות בטון גם בין חדרים) הקליטה הייתה סבירה מינוס אבל בגלל שאחי הלך לצבא החלטתי לגנוז את המודם לחדר שלי ולהנות משיא המהירות והיום הזמנתי טכנאי שעשה לי אפשרות חיבור נוסף למודם בחדר שלי הבעיה שהוא כן מגיעה לסופי שבוע אני לא רוצה להחזיר את המודם כל פעם ואין לו כרטיס רשת אלחוטי גם מבחינת כרטיס רשת אלחוטי רגיל זה בעיה כי הלוח אם שלו כבר ככה צפוף וזה מחשב מאוד ישן שיכול ליתפגר במהירות ובגלל זה אני לא רוצה אפילו לפתוח אותו במקום זה אני חשבתי על כרטיס רשת אלחוטי מבוסס USB אבל צריך אחד אם אנטנה אחרת זה לא יעבוד בתודה לעוזרים קרירין
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. fritzbox הוא ראוטר עם מודל ADSL מובנה הכולל בתוכו VOIP ו USB עד לא מזמן הייתי בכבלים והשתמשתי בו כריפיטר בלבד. כרגע אני מחובר לאדסל ומעוניין להשתמש בו כמודם וראוטר אלחוטי. הדגם המדויק של המוצר הוא fritzBox fon wlan 7140 בכל אופן, הדרך היחידה המוכרת לי להתחבר בעזרת ראוטרים כאלו ואחרים (של אדימקס ו3קום) היא ע"י שימוש בפרוטוקול PPPOE, שם משתמש @ INetvision, סיסמה, וגם DNS של ספק האינטרנט. הבעיה שלי עם FRITZBOX היא שאין אפשרות לרשום DNS (למיטב הבנתי בחו"ל אפילו לא צריך, כי זה מתקבל אוט' מקו הטלפון) אשמח להכוונה אם מישהו מכיר את נושא ההתחברות דרך ADSL קצת יותר טוב ממני. אני אצרף כמה תמונות איך נראה חלון ההגדרות שלי ל ADSL בראוטר\מודם [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש ראוטר אלחוטי להתקנה במסעדה כאשר מתחברים לרשת האלחוטית יופיע אתר הבית של המסעדה שלי תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי שני פסי קרונה כאלה בחדר (תמונה: http://img128.imageshack.us/my.php?image=27012009461pq8.jpg כנראה שחיברו לשם פעם טלפון או משו ואני רוצה לחבר לזה עכשיו שוב פעם טלפון באופן עצמאי איך אני עושה את זה? יש שם מיליון חוטים!! תודה..
-
- 4 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
בוקר טוב! שכחתי את הסיסמא בכניסה לראוטר האם אפשר לאפס מבלי לאפס את כל ההגדרות של הראוטר? netgear wgr614v7 השער:192.168.1.1 שם משתמש:admin תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להתחיל ללמוד את כל מה שקשור לנושא הרשתות ואינטרנט. אולי להגיד הכל זאת לא המילה הנכונה, אני בטוח שהנושא גדול ומורכב ואני רוצה ללמוד את הבסיס ומשם להתקדם האלה. אם אפשר לקבל מדריכים\ספרים\PDF וכד' על הנושא הנ"ל כדי שאוכל ללמוד אותו, אני אשמח! תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני משתמש חדש בתוכנה הזאת וסובל מאיטיות בשימוש עם FIREWALL COMODO . השתמשתי בעבר עם הגרסא החינמית של ZONE ALARM וגם סבלתי מאיטיות זהה. ביטלתי את ה-FIREWALL המובנה ב-XP . להלן נוסח ההודעה שאני מקבל מהתוכנה : Welcome to the µTorrent Port Checker. A test will be performed on your computer to check if the specified port is opened. Checking port XXXXXX on XXXXXXXXXXX Error! Port XXXXXX does not appear to be open. Please see www.portforward.com for more information about how to map a port. Please make absolutely sure that PeerGuardian2 or Protowall is allowing utorrent.com (72.20.34.145) in either of those programs. Those of you using ipfilter.dat should make sure the list d…
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
תודה.
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אז ככה.. אחרי שאני מדליק את המחשב אחרי זמן מה, האקספלורר נהיה איתי מדי ברמות מטורפות ממש.. עמוד אחד לוקח לו 2 דקות .. עכשיו זה קורא על כל דפדפן אחר (פיירפוקס) מה אפשר לעשות ניסתי לשחזר את המערכת לתאריך שלפני הבעיה מישהו יכול לעזור לי ...זה כבר מעיק ..
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום הנני מחובר למשרד במחשב נייד דרך VPN . האאוטלוק עובד אבל כאשר אני רוצה להתחבר לכונן בשרת או לתוכנת פיננסית של המשרד אני לא יכול , מופיעה הודעה שיש תקלת חיבור בין התחנה לשרת . האם ישנם הגדרות שצרכים להגדיר ב VPN ? תודה עופר
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אנסה להסביר את עצמי יותר טוב מאשר בכותרת. יש לי גישה למחשב שנמצא רחוק ממני, file and printer sharing מופעל, וremote desktop מופעל. אז אני יכול מהמחשב שלי בבית, בעזרת remote desktop להיכנס למחשב הרחוק ולהשתמש בו, אני נכנס כאדמיניסטרטור, בזמן שאני נמצא בו,בנאדם שעומד ליד המחשב רואה על המסך שהמחשב נעול על ידי האדמיניסטרטור ורק אדמיניסטרטור יכול לפתוח את המחשב. אני רוצה לאפשר לאדם שעומד ליד המחשב הרחוק להשתלט לי על המחשב הרחוק, אז הוא צריך להיכנס כאדמיניסטרטור. הבעיה שהוא לא יודע את הסיסמא. איזה דרכים יש לי לפתוח לו את המחשב בלי לתת לו את הסיסמא? אני יכול איכשהוא לנתק את המחשב בבית מהמחשב הרחוק בלי לעשות log off לאדמיניסטרטור, כך שהבנאדם יוכל להשתמש במחשב כאדמיניסטרט…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבריה רציתי לשאול כמה שאלות בנוגע לstatic IP Adress יש לי מודם נתב של בזק SL2-141 היות ובשביל לפתוח פורטים צריך שתיהיה כתובת איי פי קבועה, חיפשתי מדריך וביצעתי. עכשיו רציתי לשאול, איך אני יודע שהכתובת שאני בוחר לא תפוסה כבר? והאם יכולות להיווצר כל מיני בעיות איטיות מביצוע לא נכון של המהלך? שאלה שניה, יש לי שני מחשבים שמחוברים לראוטר. האם אני צריך לעשות בשני המחשבים את התהליך ואם כן האם מותר שתהיה אותה הכתובת ואם לא מה אני צריך לעשות? תודה מראש, אור.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם באתר של ספק התשתית וגם בזה של ספק האינטרנט מציעים שירותי רשת ביתית. מה ההבדל בין הקמת רשת אלחוטית בעצמי לבין השירותים הללו? רוחב הפס לכל מחשב שונה? דברים אחרים? יש צורך להירשם לשירות אצל שניהם?
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, אני נמצא בבית 8 קומות. המחשב שלי מוצא ראוטר אלחוטי ומתחבר אליו ואני גולש חופשי. שאלות: 1. האם בעל הראוטר יכול לדעת שאני מתחבר אליו? 2. האם זה מסוכן - בעל הראוטר יכול להתחבר למחשב שלי כי אני מתחבר לראוטר שלו? 3. אני רוצה לדעת של מי הראוטר כדי ללכת לדבר איתו ושאוכל לגלוש בהסכמה - יש דרך כלשהי לדעת מאיפה מגיע השידור שאליו אני מתחבר? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
ראיתי את ההודעה הזאת כבר לפני יומיים. מישהו יודע מה זה יכול להיות? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הייתי מאד רוצה להוציא 300 פלוס מינוס. N טובים של לינקסיס מאד יקרים ולכן חשבתי על G. במקרה הזה יש 2 אופציות: WRT54GL ב 375 או WRT54G2 ב 310. אופציה נוספת עליה המליצו לי היא 3Com 3CRWER100-75 ב 239. מה הייתם ממליצים? אני רואה המלצות מדי פעם על EDIMAX, D-LINK וכד', האם הם ברמה של לינקסיס? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברה יש לי בעיה יש ברשותי ראוטר אלחוטי של d-link דגם dsl-604+ קניתי מתאם אלחוטי d-link dwa 110 הוא מתחבר לראוטר והכל קליטה מצויינת ויש לי סימן של חיבור. אבל מה כשאני רוצה להכנס לאינטרנט זה לא נותן לי אומר שיש בעיות עם החיבור וזה מחובר מצויין לראוטר תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-