עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לא מזמן הקמנו רשת ביתית אלחוטית ואני רוצה לשאול אם הנתונים האלה תקינים : ב-Wireless יש Errors וב-WAN ב-Received יש Errors מה זה השגיאות האלה והאם המספרים נחשבים בגדר התקין? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  2. Started by cold fire,

הכי פשוט שרק אפשר אבל שיהיה קל להתקנה(בלי להתעסק איתו יותר מדי)

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  3. למקרה שזה לא רק אצלי - הנה המידע. אינטרנט 5Mb/512Kb, תשתית HOT, ספק 014. נתב Edimax BR-6204Wg, קושחה 1.57. התופעה: אינטרנט נתקע ללא הפסקה, אתרים לא עולים (timeout) או עולים בקושי אחרי מספר רב של פקודות רענון. בדיקת הורדה ב-Speedtest.net מתחילה באופן תקין ובקצב תקין, אך לקראת האמצע ההורדה פשוט נעצרת ולא זזה לדקה-שתיים. בסוף חוזרת ומסתיימת. הפתרון: באופן מפתיע, התקנת קושחה ישנה (1.55) פותרת את כל הבעיות. נשמע הזוי לחלוטין, מעולם לא נתקלתי בהשפעה כזו של קושחה בעבר, באף נתב. הזוי כפליים, שכן בדף הראשי של פיקוק מופיעה ההודעה הבאה: שימו לב!!! לבעלי נתב מסוג BR-6204WG וחיבור כבלים במהירות של 5MB ומעלה יש להוריד את העידכון 1.57 ולעדכן. ??? כתבתי לפיקוק עם פירוט מלאה של הבעיה, מ…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. לרפובליקת הבננות שבה אנו חיים זה סיפור מההפטרה כמו שנראה לי או שזה תהליך אנושי? (בהתיחס לנושא של שחרור מהמכס על טירטוריו והוצאותיו הנלוות ובהנחה שהנתונים הטכנים של הכרטיס לא חורגים מהמגבלות שהמציאו/ימציאו לנו החוכמולוגים במשרד התקשורת)

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by tvholic,

שלום אחרי שבמשך חצי שנה כל פעם מישהו לוקח את המודם למישהו אחר כדי להתחבר עם המחשב שלו לאינטרנט והתחשב בזה שביום חמישי שיבוא עלינו לטובה אני מסיים מועדי א' החלטתי לעשות רשת קווית בבית. אז ככה, זה בית פרטי עם ארבע קומות - מרתף, סלון, מגורים ועליית גג. המרתף הוא כמו יחידה נפרדת עם סלון חדר שינה וכל זה אז אני צריך נקודה (או אפילו שתיים) ואפשרות אלחוטית, במגורים שתי נקודות בחדרים של אחים שלי ובעליית גג נקודה ורצוי מאוד גם אלחוטי. חשבתי לשים ראוטר במרתף ככה תהיה אפשרות אלחוטית וארבע יציאות LAN לרשת קווית. שני כבלים יצאו לשתי נקודות רשת, אחת בסלון ואחת באזור עבודה (של המרתף) ולעלות עם כבל אחד עד קומת המגורים. בקומת מגורים לשים סוויץ' (רכזת - יש הבדל ביניהם?) עם ארבעה פורטים…

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  6. Started by aaviran,

שלום במחשב החדש שלי מותקנת ויסטה 64 ביט, ובמחשב הישן שלי אקספי 32 ביט. אני רוצה ליצור רשת ביתית ולשתף קבצים בין המחשבים. הגדרתי את שני המחשבים באותה קבוצת עבודה, אבל אני לא יכול לגשת מהישן לחדש. מהחדש אין לי שום בעיה לגשת לישן, אני יכול לראות את הקבצים ולעשות בהם כרצוני, אבל כשאני מנסה הפוך אני מקבל שגיאה Logon Failure: the user has not been granted the requested logon type at this computer בנוסף יש לי על המחשב החדש מדפסת שהייתי רוצה לשתף, התקנתי דרייברים גם ל-X64 וגם ל-X86 אבל המחשב הישן לא מזהה אותה.

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  7. לא צריך משהו מאובזר מדי, רק שיעשה את העבודה בלי בעיות. עדיף לא להגיע ל150 אם יתאפשר הדבר.

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  8. כאמור, רבותי, ה-FIREWALL מנותק, אין אנטי-וירוס או כל דבר אחר בסגנון, ולמרות הכל, החל מהיום, לפי האתר whatsmyip.org כל הפורטים שלי חסומים! עשיתי סריקת ADWARE,SPYWARE,MALWARE ושאר ירקות, ניקיתי הכל, בכל זאת לא עזר. הפינגים בהתאם למצב... * בדקתי עם הספק, אין להם מענה - הם טוענים שזה משהו אצלי. חשוב לציין שזה התחיל מהיום, ואף אחד לא שינה שום הגדרות, לא התקין שום תוכנות... ממש כלום. יש למישהו הצעות מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  9. כמצויין בכותרת, אני צריך ראוטר לבית דו קומתי כאשר הראוטר יהיה ממוקם בקומה העליונה, והמחשב העיקרי יהיה קומה מתחתיו (אפשר להגיד אפילו קומה וחצי - קומה ומפלס), המרחק האווירי לא כ"כ גדול אך יש קירות באמצע ודלת פלדלת של החדר שתמיד נעולה. במחשב יהיה שימוש רב בתוכנות שיתוף קבצים, ככה שצריך שהראוטר יהיה חזק ויציב! כרטיס רשת אלחוטי כבר יש לי (Edimax EW-7128G). התקציב: עד 400 ש"ח. המועמדים (שנראים לי לפחות): Edimax BR-6504n Edimax BR6216MG Linksys WRT54GL אשמח לשמוע את דעתכם

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  10. אוקיי יש לי שני מחשבים, מחוברים בכבל מוצלב.. לא מסובך מדי, הכל מוגדר ע"פ המדריך פה בסטיקי של האתר הכל פעל מעולה!! כבר איזה שנה שנתיים, פתאום המחשב השני (המשני) הפסיק להפעיל אנטרנט משום מה, והכל מוגדר פיקס החייגנים מראים שהכל מקושר, נורות כרטיסי הרשת פועלות מעידות על תקשורת. מה יכולה להיות הבעיה אם ככה?! תודה רבה רבה רבה !

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  11. Started by israelnba,

ניסיתי להיכנס לאתר ולא הצלחתי, ביררתי בערוץ שלהם והתברר לי שנחסמתי בגלל שסחרתי בחשבונות :s05: מוזר... אפילו לא היו לי הזמנות. בקיצור, אם זה קרה לי ואני באמת לא סחרתי בחשבונות, אז בטח עוד אנשים נחסמים סתם ללא סיבה, ניסיתי לומר להם אבל זה לא מעניין אותם בכלל. זהו, סתם רציתי שתדעו.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. היי אני רוצה לגבות את המחשב שלי ויש לי תקיית שיתוף עם המחשב השני אצלנו בבית ותמיד הייתי מעביר שם קבצים בשיא מהירות עכשיו שאני מעביר משהו זה לוקח ממש המון זמן כאילו אני מעביר באינטרנט קבצים... למה זה קורה? אין לי תוכנות פיירוואל פעילות במחשב גם את הפיירוואל של הווינדוס ניסיתי לעצור וזה לא עזר גם הפעלתי את הראוטר מחדש וכאלה וכלום. עדיין איטי.. יש איזו הגדרה בראוטר שמתייחסת להעברת קבצים באותה רשת? אולי זה התאפס...? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  13. אהלן כולם אני מעוניין להרים בבית רשת אלחוטית. כרגע אני מעביר כבל לקומה למטה דרך החלון לחלון של אחי, בקיצור כבל ארוך ונראה גרוע. רציתי לדעת מה האפשרויות שלי וכמה הן יעלו אם צריכים עוד פרטים אז תגידו, ניסיתי לחפש בחוקי הפורום אבל לא היה רשום שם מה עוד לציין תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  14. שלום לכולם רכשתי סטרימר (popcorn hour) שיכול להתחבר לרשת הביתית רק באמצעות כבל, ללא wireless. הבעיה - אני צריך למקם אותו ליד הטלוויזיה, רחוק מהראטור האלחוטי שלי. אני לא רוצה למתוח כבל, ולכן מעוניין לקנות נתב זול שיהיה שלוחה אלחוטית של הראוטר שלי - וכך אוכל לחבר את הסטרימר אליו באמצעות כבל, והנתב יתממשק לראוטר האלחוטי דרך wireless מה הפתרון הזול המומלץ לצורך כזה? תודה

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  15. שלום, ברשותי LINKSYS WRT54GL. לא שיניתי לו את הקושחה מאז הקנייה, ככה שהוא עם קושחה מקורית של LINKSYS מ-2006. עכשיו ראיתי שיש לו קושחה רשמית של LINKSYS (לא לדבר על עשרות קושחות של קוד פתוח) הרבה יותר חדשה. הסיבה היחידה שאני חושב על בכלל לשדרג את הקושחה זה כי משום מה אני לא יכול לאתחל מחדש את הנתב דרך הממשק שלו, וזה די מעצבן. אני מחובר דרך כבלים חיבור ללא חייגן ככה שאני לא ממש מפחד שזה לא יעבוד, כי זה הכי פשוט שיש. מה דעתכם? דרך אגב, הנה הלינקים באתר של LINKSYS: http://www.linksys.com/servlet/Satellite?c=L_CASupport_C2&childpagename=US%2FLayout&cid=1166859841350&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper&displaypage=nodata#versiondetail

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. יש לי שאלה למבינים באבטחת מידע. היסתכלתי בלוג של האתר שלי , וראיתי כמה גישות לאתר דרך IP שונים בגרמניה ובקנדה שמנסים להגיע לאתר הזה: http://maalegilboa.org/hesite/index.php?view=http://calebsbirth.pisem.su/index.htm? האתר שלי זה החלק הראשון - אני מבין שהם שולחים לו בקשה להציג את האתר השני... האם זה סוג של מתקפת XSS ? אגב , מה שמקבלים זה דף של שגיאה 500 ... זה אומר שהאתר שלי חסם את זה אני משער...

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  17. Started by DorHD,

שלום, לאחרונה נקנה מחשב חדש שהחליף את הישן. עד עכשיו הישתמשתי במודם Aztech שקיבלתי מבזק וראוטר (Edimax 6204wg) שאמור לאפשר למחשב השני בבית לגלוש. לאחר התקנה נקייה של Windows Vista x64 התקנתי את הדרייברים של הרשת והכל ומשום מה אין רשת : אמנם המחשב השני מזהה את הרשת אבל כמובן לא מתחבר אליה. התקשרתי לספק האינטרנט שלי ואין להם תמיכה בראוטרים או משהו כזה אבל ביינתים הנציג הציע להישתמש במודם שיחובר ישירות למחשב מה שאומר שאין בעצם למחשב השני איך לקלוט את הרשת שלי. הגדרנו רשת חדשה שבה אני צריך להתחיל להתעסק עם חייגנים מה שלא הייתי עושה ראוטר. לסיכום : מישהו יכול לעזור לי למצוא את הבעיה ? (החיבורים מחוברים בצורה נכונה!)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. המחשב שלי (מערכת XP) מחובר לאינטרנט בלי שאני צריך לבצע חיוג או להקיש סיסמא. השאלה שלי אם יש דרך לחסום כניסת אורח מאפשרות של גלישה בנט? משהו כמו דרך לגרום שחשבון אורח לא יהיה פעיל אצלו כרטיס רשת, או שיש דרך אחרת. תודה

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  19. Started by Cupid Me,

אהלן חבר'ה, בכל פעם שהמחשב עולה לאחר הדלקה או ריסט מופיע לי הסמן בטסקבר שהחיבור רשת מנותק למרות שכל המנורות במודם דולקות כמו שצריך והכל מחובר פיקס. רק אחרי שאני מנתק את המודם מהחשמל הסמל נעלם והכל בסדר. יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  20. Started by liordavid,

יש לי 2 מחשבים עם Vista Ultimate... המפרט רשום - אחד מחובר לראוטר ישירות ואחד אלחוטי. מחשב אחד (שמחובר ישירות לראוטר) מזהה את המחשב השני (מחובר אלחוטית) להיפך לא מזהה ? הראוטר הוא Linksys WRT54GL Wireless Router 54Mbps כרטיס רשת אלחוטי - D-Link AirPlus G DWL-G510+ Wireless PCI Adapter יש תמונה אם כל שאר הנתונים וההגדרות. איך אני מזהה את המחשב השני ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  21. Started by dudi2002,

יש לי 2 מחשבים בבית. אחד מחובר ישירות לאינטרנט דרך כבל USB ומודם (הדרך השגרתית שכולנו מכירים). המחשב השני מחובר לאינטרנט דרך המחשב הראשון באמצעות כבל מוצלב (מה שנקרא - שיתוף אינטרנט). כלומר, לא ניתן לגלוש באינטרנט במחשב השני (המחובר באמצעות הכבל המוצלב) אם המחשב הראשון (המחובר בדרך הנורמלית) לא מחובר לאינטרנט. הבעיה מתחילה מכאן שאת המחשב הראשון הייתי צריך לפרמט לפני כמה שבועות. אבל לא רציתי להישאר כל הזמן הזה ללא אינטרנט ולכן חיברתי את המחשב השני בדיוק כמו שהמחשב הראשון חובר לאינטרנט (כלומר המחשב השני הפך להיות המחשב הראשי המחובר ישירות לאינטרנט דרך המודם). אחרי שסיימתי לפרמט את המחשב הראשון, רציתי כמובן להחזיר אותו להיות המחשב הראשי המחובר לאינטרנט ואילו את השני להחזיר ל…

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  22. Started by Gryllidae,

שלום אני חדש כאן. קודם כל אתחיל בזה שלא הייתי בטוח אם זה הפורום המתאים, אבל זה הכי קרוב למה שחיפשתי אז אם זה לא מתאים מנהלים תעבירו בבקשה למקום הנכון. ולעינין, אני משחק AA לכל מי שמכיר ומחובר לבזק בינלאומי בכבלים חבילה של 1.5Mb\512kb ויש לי גם גישה לחשבון זהה בזהב. שאני עושה בדיקת פינג בבזק לשרתים במשחק אני מקבל תוצאות מעולות של 80-90ms אבל מה שמוזר זה שאני נכנס למשחק הכל מתהפך, פתאום אני מרגיש לאג של לפחות 3 שניות (אני לא מקצין), ניסתי גם לעשות בדיקות פינג עם כמות מידע של 12 קילו ביט לשניה(שזה הרבה מעבר למה שמעביר משחק רשת) ועדיין התוצאות יחסית נורמליות על 170-180ms. בזהב לעומת זאת בדיקת פינג מראה 115-125ms שגם זה לא בדיוק רע אבל שוב במשחק תאכלס זה נותן 160ms +-. זה רמה …

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  23. אתמול כתבתי הודעה על בעיית מסכים כחולים שהייתה לי והתברר שזה בגלל שיש לי מתאם רשת אלחוטי ב USB. חיברתי את הראוטר של המחשב השני, ב RJ45 ועבד לי בסדר בלי מסכים כחולים.. אז עכשיו החזרתי את הראוטר למחשב השני ואני צריך מודם אלחוטי חדש שלא מחובר דרך USB... המודם שהיה לי עד עכשיו ב USB לא ידוע לי איזה חברה הוא... באה איתו תוכנה ZyDAS Utillity 802b/g משהו כזה... ZD1211 .... והראוטר גם לא מוכר.. ROTAL RTA 1025W. הראוטר והמודם מבזק.. בקיצור אני צריך צריך מתאם רשת או אנטנה או איך שקוראים לזה שלא מחובר דרך USB, אני לא מבין בזה...שמעתי שיש משו חדש 802n שהוא מהיר או משו.. :s05: או שבזק אמורים להחליף לי בחינם?

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  24. Started by ^DaRk-MiNd^,

שלום יש לי רשת ביתית מבוססת על כבלים ללא חייגן המודם שלי הוא TERAYON TJ715X אין לי ראוטר, יש לי סוויץ' שמחובר ישירות למודם ומשם ל3 מחשבים. המוכר בחנות בזמנו אמר שאין צורך בראוטר (נועה מחשבים) והסידור הזה עובד כבר כ5 שנים. לאחרונה נתקלנו בבעיית איטיות קשה ברשת, עמודי טקסט בקושי זזים, תמונות נטענות לאט ועל STREAMING אין בכלל מה לדבר. משיחה של אבא שלי עם הוט המוקדנית טענה שהיא אינה רואה בעיות מהצד שלה. לאחר ניסוי קטן של חיבור המחשב ישירות למודם הבעיה נפטרת ואפשר לראות סרטונים בזרימה מלאה. ניסיתי להחליף פורטים בסוויץ' ומשחקים בסגנון אבל בעיית האיטיות לא נפטרת. האם למישהו יש רעיון לפתרון תוכנה\שינוי הגדרות מסויים או שהבעיה היא כנראה בסוויץ' ונדרש להחליפו? (ואם כבר אז בראוטר?)

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  25. Started by NM,

שלום יש לי מודם של edimax ואני רוצה לפתוח בו פורטים אבל לפי מה שהבנתי אני צריך ליצור כתובת ip סטטית אבל לא הבנתי איך לעשות את זה בגלל שהכתובת ip שרשומה במחשב שונה מזו שרשומה בראוטר ואפשר אולי גם מדריך טוב שמסביר איך לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.