רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי נתב אלחוטי משולב hpna3 ישן - Powernet - PAR-720G. החלפתי אותו במודם+נתב חדש כדי לקבל שדרוג ל-40 מגה (נאמר לי שהמודם הישן לא תומך במהירות הזאת). למודם הישן היה מתאם hpna משולב בתוכו, ומתאם hpna נפרד בחדר רחוק (ממ"ד). האם יש דרך שבה אני יכול להשתמש במודם הישן לא בתור מודם, אלא להפוך אותו למתאם hpna מהחדר עם המודם לחדר הרחוק (שבו תמיד היה מתאם hpna נפרד)? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן ברשותי המודם ראוטר הבא: td-w8961nd. לצערי לפני שקניתי אותו לא ביררתי אם הוא תומך 100 מגה (כלומר VDSL) ומסתבר שהוא לא (כמו כל שאר המודמים ראוטר שיש כרגע בארץ). רציתי לשאול אם מישהו פה יודע אם אני אוכל לבטל את אופציית המודם שלו ולהשתמש בו רק כראוטר (אני מקבל מודם בהשאלה מבזק, אני יודע שאפשר להגדיר אותו כראוטר אבל עדיין אני רוצה לדעת אם ניתן להפוך את הראוטר שלי כראוטר בלבד) המצאתי את הלינקים הבאים: http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=18393993 - בעיקר בסוף http://www.tp-link.com/en/article/?id=344 - לא הראוטר שלי אבל אותו עיקרון (הממשק שונה לחלוטין) ניסיתי להתעסק קצת בממשק של הראוטר שלי וראיתי שם כמה פונקציות שקשורות לVLAN אבל אני לא בטוח שזה יספיק... מצאת…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי קו טלפון רגיל של בזק והייתי רוצה להפוך אותו ל VOIP. הכוונה שאני אוכל לקבל את השיחות שמגיעות לקו בזק - אל הנייד שלי באמצעות אפליקציה. + הוצאת שיחות. השאלה - איזה מכשיר מבצע את ההמרה הזאת ? תודה
-
- 8 תגובות
- 4k צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן ראוטר של בזק החדש הנקרא D-LINK 6850u,נתב זה הוא הראשי, ואני רוצה לחבר אליו את הנתב Netgear DGN2200V1 ולהפך את ה-Netgear לנקודת גישה AP שניהם מחוברים בכבל רשת? איך אני עושה אתה זה?
-
- 5 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר של level one wbr-3407a ומחר אני עובר לכבלים. רציתי לשאול אם מישהו מכיר אתר שמסביר איך להגדיר אותו כ-vpn כי לפי האשף שלו יש שם רק pppoe ו-pppoa.
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הקדמה קצרה אני גר ממש קרוב לאוניברסיטה, והרשת של האוניברסיטה נקלטת על ידי המחשב הנייד שלי במקומות ספציפיים מאוד בבית האם אפשר להפוך את הראוטר הביתי שלי (של סימנס, מסופק על ידי בזק) לAP שיהיה מחובר לרשת של האוניברסיטה ככה שאני אוכל להתחבר דרכו לאוניברסיטה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב יש לי בבית ראוטר\מודם של בזק netgear 2000בתוך החדר ממד כי שם התקינו לי אותו ,מחוץ לחדר באיזור הסלון הקליטה האלחוטית היא מחצית ממה שצריכה להיות . יש לי ראוטר שלי dlink dir 320 , השאלה האם אני יכול לבצע bridge , האם משתלם ובאיזו דרך אני אעשה זאת ? בתודה אורן
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חברים יש לי ראווטר חוטי אדימקס רציתי לדעת האם ישנה אפשרות של הוספת אנטה או משדר לראוטר הקיים ככה שיהפוף נקודת גישה שאפשר יהיה להתחבר לאינטרנט אלחוטי או שאני צריך לקנות נתב אלחוטי ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס ועוד ראוטר של חברה אחרת. אני יכול להפוך את הראוטר מהחברה האחרת (SWEEX) לAP? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של חברת HUAWEI הדגם הוא HX3 WS 7200. האם ניתן להפוך אותו למגדיל טווח? במידה וכן אז איך? יש להורים שלי מודם של יס, ולא קולטים טוב בכל החדרים. אם אני רק אחבר את הראוטר של HX3 לחשמל, ואלחץ על הכפתור הלבן שיש לו באמצע, הוא יוכל לעבוד כמגדיל טווח?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, לפני כשבוע התיקנו לנו בבית NGN והתקינו לנו ראוטר של NETGEAR. במקרה, קיבלתי גם מספק האינטרנט עוד ראוטר העובד בתקן N. אנחנו גרים בבית פרטי, וה WIFI לא מגיע לכלל האיזורים בבית. האם ישנה דרך להגדיר את הראוטר שקיבלתי מהספק (D-LINk DIR-615) לתפקד כסוויצ' ולהגדיל את טווח ה WIFI בבית דרכו? המון תודה מראש! עידו.
-
- 1 תגובה
- 5.2k צפיות
-
-
יש לי linksys x6200 שהוא הrouter הראשי ,ואני רוצה להוסיף לו ישן של netgear שניקנה בבזק כrepiter מחפש איך לעשות את ההגדרות בשניהם
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של די לינק ואני רוצה להפוך אותו לרפיטר אלחוטי. בדקתי וזה אפשרי מבחינת הראוטר. האם יש איפשהו מדריך לזה או שמישהו יכול לעזור לי בזה?
-
- 1 תגובה
- 12.5k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר\מודם סימנס SL2-141 של בזק וראוטר אלחוטי לינקסיס WRT350N. אני רוצה להפוך את הסימנס למודם ולחבר את הלינקסיס אליו ולהתחבר רק ללינקסיס באלחוטי מה אני צריך לשנות\לבטל בסימנס על מנת שיתפקד כמודם בלבד בשביל הלינקסיס?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר Asus 604g של בזק. קניתי ראוטר חדש TP-LINK TL-WR1043ND והבנתי שאני צריך מודם בשבילו. מפוסטים קודמים בפורום הבנתי שניתן להפוך את האסוס למודם בלבד. כיוון שאין לי נסיון בזה, הייתי שמח אם מישהו היה יכול לכתוב בצורה מפורטת (for dummy) איך עושים את זה. גם לינק להסבר כזה יהיה טוב. מודה לכם מאד.
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את הרשת הביתית החוטית שלי כרגע לאלחוטית. החוטית מורכבת מאלקטל ששדרגתי ל510 ומתפקד כמודם שמחובר לאינטרנט קבוע+נתב, והוא מחובר לסוויצ' פשוט אליו מחוברים המחשבים בבית. אשמח מאד אם תענו על כל סעיף בנפרד, אחרת אני נוטה להתבלבל אני רוצה לוודא שאלה האפשרויות שעומדות בפניי : 1. קניית Access Point אלחוטי, שאם הבנתי נכון הוא המכשיר האלחוטי ההכי מקביל לסוויצ' החוטי. אמת? 2. קניית נתב-סוויצ' אלחוטי וחיבורו במקום הסוויצ', וכמו כן ביטול תכונת הנתב באלקטל (אפשרי?) 3. קניית מודם-נתב אלחוטי שיהיה בעצם המכשיר היחיד ברשת, וניתן להגדירו שייחייג לבד ויישאר מחובר כל הזמן, ויתפקד כראוטר+סוויצ' אלחוטי. 4. תת סעיף של סעיף 3 האם המכשיר הבא עונה על הדרישות של סעיף 3? http://w…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש עליו 2 כניסות אחת מלבנית כשתוב עליה טלפון והשנייה ריבועית ועליה ADSL זה משנה אם אני יחבר את הטלפון לכניסה שכתוב ADSL וההפך?
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אינטרנט זהב בכבלים, חבילה של 1.5MB, חיבור עם חייגן, מודם TERAYON TJ 715X. עד לפני שבוע וחצי הייתי באינטרנט ADSL עם ספק כמו עכשיו- אינטרנט זהב. יש שרת של משחק CALL OF DUTY שעליו אני משחק קבוע, שרת אירופאי. במהלך השנה שבה שיחקתי על השרת הזה היה לי פינג ממוצע של 130. עברתי לכבלים, ופינג ירד ל-100 בממוצע וזה נשאר כך רק לשבוע וחצי. כבר מאתמול, הפינג עלה ל-230 בממוצע, והוא יורד לעיתים רחוקות ל-150 ועולה שוב, אחרי דקה או שתיים, ל-230. עשיתי סריקת ווירוסים עם תוכנת אנטי ווירוס, מצאתי שניי ווירוסים, וכך אותו הדבר עם התוכנות S&D, ADAWARE. אז מחקתי את כל הווירוסים שהיו , הפעלתי מחדש את המחשב ונכנסתי למשחק. הפינג ירד ל-130, אבל נשאר כך שעה וחצי ועלה שוב ל-230 בממוצע. מה אני יכול …
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
בדיקת פינג אני מקבל נגיד לארץ 6MS, ואז יש קפיצות שונות עד הכי גבוה היה 40MS בארץ. _בממוצע זה קפיצות של 10MSלפה ולפה לפעמים יותר לפעמים פחות) והקפיצות גם לא קבועות, הכוונה היא שלפעמים זה יכול חצי דקה / דקה שלמה להיות על 6MS ברזל לא זז (ביום האחרון זה לא ירד אפילו מתחת ל- 25), ואז פתאום מתחיל לקפץ. עכשיו לדוגמה הפינג בכלל על 35 קבוע בארץ, עם PACKET LOSS לפעמים, ומה אומרים לי בבזב"ל ? - "מבחינתנו הכל תקין". ניסיתי לאפס אותו מלא פעמים (את הראוטר-מודם), עידכנתי לקשוחה הכי חדשה, הכל. אני אפילו לא יודע במאה אחוז איפה הבעיה (אם התשתית והספק). היה היום בבוקר טכנאי של בזק שבדק את הקו והוא ראה שהכל מצויין, אבל מצד שני בזב"ל איפסו לי כל מה שאפשר לעשות ואומרים לי שהפינג וה- packetloss…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי הפינג שלי עלה ל300-500... לפני כן הוא היה 20 בhwzone ...והוא היה 40 בCS-S עכשיו בhwzone הוא 500 ובCS-S הוא 350...(בשרתים ישראלים) עשיתי סריקת ווירוסים (kaspersky) וזה לא מצא כלום...זרקתי עם spybot וזה לא מצא כלום וזרקתי עם ad-ware וזה מצא אחד ומחק אותו... אני לא מפעיל שום דבר ברקע (חוץ מzonealarm ו kaspersy..אבל תמיד הם פועלים) גם לאחר שביטלתי את הפיירוול זה ממשיך... הפינג ממש לא יורד...הוא ככה כבר 24 שעות (בהתחלה חשבתי שזה ירד מעצמו...) מה עוד אני יכול לעשות כדי להוריד את הפינג? וממש בכלל הפינג עלה? תודה מראש install
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מחשב חדש חדש רק הותקן, שרתים ישראלים, אינטרנט 750 ויש לי רשת אלחוטית בבית אבל זה קורה גם שכל שאר המחשבים סגורים בכלל !! אין סיכוי לווירוס מכיוון שהמחשב חדש חדש. יש הצעות רעיונות האשמות ?
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני משחק על אותם שרתים של המשחק COD כבר שנה וחצי (אם לא יותר). השרתים פועלים מאנגליה. תמיד יש לי בממוצע פינג של 100-120 על השרתים האלה. אבל בחודשים האחרונים, כל כמה ימים בשבוע הפינגים על השרתים האלה פתאום נהיים ממש גבוהים, ומגיעים עד 400. ואין לי מושג למה. הגלישה וההורדה באינטרנט גם כן נהיים איטיים. התקשרתי לאינטרנט זהב ולכבלים ושניהם זיינו לי את השכל בטענה שיש לי תוכנות ריגול במחשב ושהבעיה היא לא מאצלם. אבל כבר התקנתי את ווינדאוס כמה פעמים מחדש, והבעיה בכל זאת לא נפתרה. בכל זאת, רציתי לשאול איזה צעדים אני צריך לעשות כדי להבטיח שבאמת אין לי תוכנות ריגול שמאטות לי את האינטרנט? עד עכשיו עשיתי סריקה למחשב בעזרת התוכנות: AD-AWARE/SPYBOOT S&D. ובדיקת ווירוסים עם AVAST. עשי…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני גולש על 15 מגה של בזק בינלאומי על תשתית של בזק עם חבילת גיימרים. בד"כ בשרתים ישראלים הייתי עומד על פינג 10+- אחרי שהחלפתי ראוטר (לפני: ROTAL 1025W, כיום: NETGEAR DGN2200v2 מחובר בכבל רשת) אפשר לראות שינוי קל בפינגים שעלו לסביבות ה20-30. האמת שאני לא יודע מה לעשות, דיברתי עם בזק בינלאומי אמרו שאין שום דבר חריג בחיבור שלי, דיברתי עם בזק ניסינו את ה rate adaptive הזה וגם אז לא השתפר. הציעו לי בבזק להחליף ראוטר לd-link (לא אמרו דגם, "מה שיהיה במלאי בבזקסטור"). האמת היא שאני די מפחד להחליף ראוטר אני מפחד בעיקר שהעוצמת שידור תהיה חלשה יותר כי יש לנו מחשבים בממד שהנטגיר מצליח לשדר לשם. אז אחרי ההקדמה הנה השאלות: 1) יש סיכוי באמת שזה אכן הראוטר שהעלה לי במקצת את הפינגים? 2)מכ…
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אחרי יותר משנתיים וחצי של עבודה הגיש היום צוות, המשותף למשרד התקשורת והמועצה לשידורי כבלים ולווין, דו"ח בנושא הפצת שידורי וידאו ברשת האינטרנט. הדו"ח קובע כי בעתיד יש להחיל על שידורי וידאו מסויימים ברשת האינטרנט כללי רגולציה הדומים לאלה הנהוגים בכבלים ובלווין, כמו הגנה על ערכים ואינטרסים ציבוריים, הגנה על קטינים מפני תוכן פוגעני, שמירה על כללי אתיקה, הגנה על הצרכן וסיוע לבעלי מוגבלויות. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=1542
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-