עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי! יש לי את הנתב 2wire ורציתי לדעת איך אני פותח את הפורטים (כתוב שזה 1412, זה הפורט נכנס ויוצא שהתוכנה משתמשת בהם) כדי להשתמש בdc++ ניסיתי דרך ההגדרות שלו ולא הלך או שכנראה אני לא יודע איך.. אז כרגע אני ביטלת תפירוואל, אבל הפירואל של XP עובד (לא שזה כזה הגנה -ותכלס זה לא מספיק לי) אפשר אולי מידע איך אני יכול לבטל אותו בנתב הזה? תודה!

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  2. לא מזמן הגיע התשתית NGN לרחוב שלי אז היום החלטתי לבדוק מהירות יש לי חבילה של 4 מגה ורציתי לדעת אם ספקית גם נותנת לי מהירות העלאה של 800. יש לי חשבון גימר 4 מגה ב014 . אוקי אז התחלתי בדוק בspeedtest ולפעמים אני מקבל תוצאות כאילו : אני רואה גם תוצאות של 6 ו 7 קפיצות קצב ל16 מגה . מה בדיוק לא בסדר? אני בודק את זה על מחשב נייד על סוללה ברשת על חוטית. הבעיה לא יכולה להיות רק במקום אחד כי גם בזק וגם בזק בינלאומי אמורים להגביל אותי. אני כנראה אצתרך להתקשר אל שניהם לבדוק מה הם עשו לחבילות שלי כי אני לא ממש מעוניין לשלם על קצב כזה ואני כבר למדתי את העובדה שבחיים שום דבר לא בא בחינם תמיד מישהו משלם על זה וזה לרוב הצרכן... עריכה שברתי את ה שיא :

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  3. Started by Shasoosh,

התנתקתי מהם לפני חודשיים בשל בעיות של איטיות באתרים בארץ ובחול וקרטועים בלתי פוסקים בסטרימינג, במיוחד ב Youtube האם מישהו יכול להעיד שהבעיה סודרה? (כרגע אני באורנג' אבל משלם הרבה יותר בחודש)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני מתעניין לקנות אנטנת WI-FI עם קליטה חזקה, נתקלתי במכשיר הזה שמסוגל לקלוט WIFI בטווחים של 2-3 ק"מ. עד כמה זה נכון, מישהו התנסה? תודה.

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. אחר הצהריים טובים, אז כבר שנים שאנחנו באינטרנט של הוט ו012 ותמיד היינו עם אותו שם משתמש וסיסמא בשני המחשבים... משום מה מאז שעעלנו את המהירות אינטרנט בהוט ל12 מגה(כולל ראטור/מודם אלחוטי דגם: אמביט) אז יש בעיות במודם הטומסון ... במחשב של המודם/ראוטר האינטרנט תמיד עובד אבל כל פעם במהירות שונה ובטומסון לא עובד שמנסים להתחבר הוא כותב שיש בעיה עם השם משתמש והסיסמא(בבדקתי וזה תקין) (ב012 לא העלנו את המהירות וזה עדיין 2.5) אם אני יעלה את המהירות ב012 אז זה יסתדר לדעתכם? גם היציבות של המהירות באמביט, וגם האינטרנט בטומסון? נ'ב אני יודע שזה טיפשי שאני מחזיק 2 מודמים.. אבל זה זמני עד שאקנה כרטיס רשת אלחוטי...

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  6. אהלן, כאשר אני מנסה להעיר את המחשב דרך הרשת הפנימית בעזרת WOL, אני מצליח. אולם כאשר אני שולח את ההודעה ממחשב שמחוץ לרשת(דרך האינטרנט), המחשב לא נדלק. אני משתמש בראוטר 3COM 3CRWE754G72, ניסיתי לפתוח את הפורט הרלוונטי אולם זה לא עזר. מישהו יכול לעזור לי מה אני צריך לבחור בתפריטים שם כדי שהוא יתעורר?

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  7. Started by iakovl,

קניתי לפני חודש בערך את הWRT54GL V1.1 וישר התקנתי לו את קושחת tomato 1.27 מאחר וידעתי שהDD-WRT לא תומך בחייגן L2TP אחרי זמן מסויים הL2TP שיגע גם את העגבניה ובסוף אחרי שיחה קצרה עברתי לחיבור ללא חייגן עכשיו עלתה בי המחשבה, האם לשנות קושחה לDD-WRT שאמורה לעבוד עכשיו כשאין את נושא החייגן, או להישאר עם העגבניה, מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Kululu,

היי יש לי שאלה בקשר לשחק ב-Lan כאשר החיבור עצמו הוא אלחוטי ולא בכבל. בניסיון שהיה לי לאחרונה, כאשר יצרתי משחק או ניסיתי להצטרף למשחק כאשר אני מחובר ב-wlan לראוטר בבית לא יכולתי לראות את המשחק. ברגע שחיברתי את המחשב בכבל זה עבד פיקס. המשחק הוא dawn of war 2. אבל אני מאמין שזה יקרה בכל משחק. האם צריך להוסיף איזה פרוטוקול בשביל לשחק ב-Lan? כי בעיקרון זה צריך להיות זהה רק שהחיבר הוא לא פיזי. כמו כן יש שיתוף בין המחשבים בכל מה שנוגע לרשת, רק במשחק זה לא מזהה אותו.

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  9. Started by viper_sb,

שלום רב.. מה ניתן לעשות על מנת שאני יוכל להתחבר מהתחנה שלי שמריצה ווינדוס 7 לשרת שמערכת שלה הוא VMWARE ESXI ?

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  10. Started by ronenur,

שלום! יש לי אינטרנט 10M והסירטונים ביוטיוב נטענים ממש לאט. יש לי מודם חדש D-LINK של בזק. רציתי לשאול אולי צריך לפתוח PORT על מנת שהסירטונים יטענו מהר יותר? או שיש איזשהו פיתרון אחר? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by amisha,

היי , במשרד של אבי 3 מחשבים , שעד היום כולם היו על 750KB במחיר מופקע בלי ידיעה לאחר בירורום כנראה שנעלה את המהירות ל 10Mb עם תוספת אפסית בתשלום . עכשיו מדיבור עם בזק יש צורך להחליף את המודם ( שהוא בעיקרון גם ראוטר ) למודם שתומך ב 10Mb . המודם שכרגע יש שם הוא ECI B-FOCuS 270pr . מסיבוב קטן בהגדרות שלו לא נראה שהוא מוגדר כראוטר - מצרף תמונה שנראת לי קשורה לעניין תגידו לי אם היא עונה על הצרכים , או שצריך משהו אחר . אבל !!! בין המודם לשאר 3 המחשבים יש סויטץ' , עכשיו אני לא ממש יודע מה יהיה אם וכשנחליף את המודם . יש מודם ספציפי שאתם ממליצים ? האם יש צורך להגדיר משהו או לחבר וזהו ? בראוטר אני יודע שיש צורך להזין שם משתמש וסיסמא על מנת שהוא יחיג לאינטרנט , אבל מי מחי…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום. יש לי ראוטר TRENDNET, הצפנתי אותו דרך WPA. לאחרונה האינטרנט מאוד איטי, האם זה יכול לנבוע מזה שמישהו בכל זאת הצליח להתחבר אליו? איך ניתן לברר זאת? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 5.3k צפיות
  13. Started by simonidis,

שלום אני גר בגן יבנה מושבה צמודה לאשדוד ואין אצלנו עדיין פריסה של ngn גם באשדוד אין לפי המפה של בזק בדקתי וראיתי שגם בערים גדולות כמו כפר סבא והרצליה אין למישהו יש מושג כמה זמן זה עוד יקח?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. הכנתי כבל רשת למחשב שלי, עכשיו אני רוצה להכין שקע בקיר בשביל הכבל, וככה אני מעביר בין חדרים בבית קניתי את השקעים אבל לא הבנתי את מחברים את הכבלים, זה שונה לגמרי מהחיבור של הכבל עצמו עם מישהו מבין בזה, תודה!!

• 4 תגובות
    • 5k צפיות
  15. משרד התקשורת דחה את בקשתה של חברת HOT לקבלת רשיון ISP. הבקשה נדחתה כיוון ש-HOT לא הציגה תוכנית עיסקית לשירות האינטרנט שלה. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000549233&fid=585 ---------------------------------------------------

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  16. שלום חברים המודם תמיד עבד עם הגדרה של 100MBPS ולאחרונה הוא הפסיק לזהות אותו.. ורק כשאני משנה את זה ל 10 MBPS הוא חוזר לעבוד מזה יכול להיות? איך נתן לתקן את הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  17. יש דרך להציג את הנקודות של הרשתות האלחוטיות שנמצאות בסביבה שלי בצורה ויזואלית? לדוגמא על גבי מפה או תרשים ועוד שאלה קטנה, אני מתחבר לWLAN דרך windows xp, כשאני מנסה להתחבר 2 פסים מתוך 5 לא יספיקו לחיבור?

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  18. Started by plissje,

שלום לכולם, אני זקוק לכמה מעצותכם בכמה נושאים שמטרידים אותי בזמן האחרון =), אז בואו נתחיל. אז ככה, אני עומד לעבור דירה בימים הקרובים וחלק מאוד חשוב מתוך כך הוא כמובן תשתית האינטרנט בדירה =) אני עובר עם שני שותפים כאשר אני ועוד אחד מאוד פעילים באינטרנט (הן אם זה משחקים והן אם זה הורדות.) ולכן אני נמצא בכמה דילמות. - אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי שיאפשר (אם זה בכלל אפשרי) גישה לאינטרנט אלחוטי בכל הבית (קצת יותר ממ120 מר) לגישות מהלפטופים. - בנוסף ללפטופים יש 3 מחשבים שולחניים ששניהם מתוכם דורשים חיבור יציב לאינטרנט בשביל גיימינג. האם WIFI יחזיק או שאני יצטרך לחווט את הבית? - בעתיד הקרוב מאוד, אני מתכוון גם להוסיף סטרימר שיהיה מחובר לNAS. ולכן גם יש חשיבות לתקן N. אז מ…

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  19. Started by mrraz,

לפני יומיים עשיתי מנוי פרימיום לחודש. עובד ממש טוב על המקסימום היום הורדתי והורדתי ופתאום זה נגמר בדקתי וראיתי שיתרת מכסת ההורדה שלי קרובה לאפס מישהו יודע איך בנוייה השיטה של מכסת ההורדות ?

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  20. Started by ofri_gy,

לפני כמה ימים קניתי Wireless access point של חברת EDIMAX מדגם EW-7206APg. ניסיתי להתקין אותו לפי ההוראות שהיו בחוברת אבל לא כ"כ הבנתי מה לעשות.. מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך מתקינים את זה?? ??? וחג פסח שמח וכשר

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. אז ככה, זאת החבילה: טריפל Mega * טלוויזיה רב-ערוצית: חבילת הסטנדרט וכל חבילות תוכן אקסטרה. * תשתית אינטרנט מהיר במהירות 12Mb/1,000Kb. * קו טלפון מתקדם במסלול "דבר Extra".י 1000 דקות חינם כל חודש לטלפונים ו 35 אג' לדקה לסלולר. * ממיר Magic וממיר V.O.D ללא תשלום. * רשת אלחוטית ללא תשלום חודשי. * ספקית תוכן 013 נטוויז'ן במהירות 12Mb ב- 85 ש"ח כל זאת רק ב-403 ש"ח בחודש. זה שווה ? יש משהו יותר משתלם ?

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  22. האם יש בזה איזה סיכון לפגוע פיזית בכרטיס רשת או משהו כזה?

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. יש לי בעיה עם הראוטר שמאז שקניתי עוד מחשב וחיברתי האמצעות הכרטיס רשת מידי פעם צץ במחשב של הראוטר מייבא כתובת רשת והאינטרנט מיתנתק לכמה שניות,שניכנסתי למציג האירועים ראיתי שיש שגיאה של DHCP וכתוב שם שגיאה,אחשיו אני רוצה לבטל אותו ולתת IP ידני איך אני עושה את זה? כי שעשיתי DISABLE בהגדרות של הראוטר האינטרנט הפסיק ליפעול מה עושים?

• 4 תגובות
    • 4.1k צפיות
  24. שלום לכולם. התקנתי נתב אלחוטי של אדימקס http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=8162 וגם קניתי כרטיס רשת USB אלחוטי http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=8163 שניהם תקן n השאלה שלי מתחלקת לשניים: 1. הטווח בין הנתב לכרטיס אלחוטי הוא בערך 7 מטר כאשר אחד נמצא בחדר והשני בסלון. אני רואה שאחוז הקליטה נע בין 50 ל-60 אחוז. יש דרך לשפר את הקליטה חוץ מלקרב אותם אחד לשני? 2. לפי התמונה למטה, (ראשון ברשימה) רואים שאין לי תקן n למרות שהנתב והכרטיס בעלי תקן n. מישהו יכול לעזור לי לסדר את העניין? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  25. Started by jackhammer,

שלום לכולם אני יודע איך עובד הטורנט בצורה הבסיסית אבל מה שאני לא מבין ואני ישמח אם מישהו יסביר לי זה... למה שמורידים משהו עם טורנט (אפילו על 20-30 קילובייט) כל הרשת נתקעת בצורה מידית ופשוט הכל זוחל לעומת זאת אני יכול להוריד בהורדה ישירה על 300 (כל הפס שלי) ואני עדיין יכולה לפתוח אתרי אינטרנט במהירות ובמחשבים אחרים ברשת בבית שלי לא ירגישו בכלל שאני מוריד למה זה קורה?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.