רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
יש לי ראוטר אלחוטי של 3COM שקניתי ב KSP ורשת אלחוטית בין 3 מחשבים אני צריך בבקשה איזה מדריך או משהו שיגיד לי בדיוק את ההגדרות שאני צריך לשים ב192.168.1.1 אני מחובר דרך נטויז'ן כבלים אני לא יכול להביא תמונה כי זה לא המחשב הזה, אבל לפי מה שהבנתי מתחברים דרך L2TP וההגדרות שיש לי שם זה : l2tp server address l2tp username l2tp password primary dns address secondary dns address mtu maximum idle time וגם initial ip parameters : get ip by DHCP intial ip address initial subnet mask initial gateway תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
הי, יש לי אינטרנט בכבלים ללא חייגן (MPLS). אני רוצה לקנות נתב וכרטיס רשת כדי לחבר שני מחשבים נייחים ברשת אלחוטית G (אין אפשרות לסלול כבל, לצערי) יש לי כמה שאלות (לא מצאתי תשובה ברורה בחיפוש בפורום) 1. איזה תכונות אני צריך לחפש בנתב כדי שיתאים לחיבור שלי (ויהיה קל לקנפג אותו)? אשמח גם לקבל המלצות (תקציב באיזור 500 ש"ח עבור הנתב) 2. האם עדיף כרטיס רשת של אותה חברה כמו הנתב, או שזה ממש לא משנה? 3. אני אישית מעדיף כרטיס PCI, האם ל-USB יש יתרונות על פני PCI (למעט העובדה שהוא גם יכול להתאים למחשב נייד...)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר של חברת נטגיר לבן כזה. בראוטר הקודם יכולתי להוריד מהמירק בלי לשחק עם הפורטים, כנראה שפה יש בעיה ואני לא יודע איזה פורטים אני צריך לפתוח בשביל להוריד במירק. מה לעשות ? איך לדעת איזה פורטים לפתוח ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום מדובר על מחשב נייד. פתאום המחשב לא מזהה לי את הרשת הביתית.. השם של הרשת לא מופיע עוד ברשימת הרשתות ככה שאין ביכולתי להתחבר אליה. מה אני עושה כדי להתחבר מחדש לרשת הביתית ? ׁ(WIN7) אשמח לקצת עזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, קניתי בדיוק נתב אלחוטי D-Link AirPlus DI-614. http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=3178604&g_kind=0 כתוב שיש לנתב firewall מובנה. האם אני עדיין אצטרך להתקין firewall במחשב (zonealarm, norton internet security וכו')?
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
טוב זה קצת מורחב אני יסביר לכם מה הבעייה. לי יש את המחשב הראשי בחדר.. בחדר של אח שלי יש לו גם מחשב ובחדר של אחותי יש לה גם מחשב. יש כבל רשת שמחובר בין שלושתם וכרגע יש לכולם אינטרנט הכל טוב ויפה. הזמנתי מחשב חדש שצריך להגיע יום ראשון-שני עכשיו כמה שאלות: כשאני אקבל תמחשב החדש אני יתקין את ה ווינדוס (XP) האם אני צריך להגדיר משהו מיוחד כדיי שיהיה להם אינטרנט או שפשוט לחבר תכניסה למחשב וזהו יהיה להם אינרטנט? תודה.. נ.ב : אם יש פה איזה מדריך להתקנת הווינדוס אני מאוד ישמח
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם שאני מחפש את ההגדרה אני לא מצליח למצוא. מה בעצם ההבדל בין התשתית לספק? מה בעצם כל אחד מספק? אשמח לתשובה
-
- 4 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
עברנו לאינטרנט בכבלים עם נטוויז'ן וקיבלנו את המוטורולה SB4200. יש לנו ראוטר אבל אנחנו מעדיפים להשתמש בהאב (אין לנו צורך בפיירוול של הנתב מכיוון שלכל מחשב יש פיירוול משלו ואנחנו לא רוצים לפתוח פורטים). הבעיה שהנתב הוא החייגן, ואם נשתמש בהאב החייגן יהיה צריך להיות על אחד המחשבים. יש לי שלוש שאלות: 1. איך אני מתחבר בעזרת האב עם המודם הזה? 2. אם אני מחבר בעזרת ההאב, כל מחשב צריך חייגן, או שמחשב אחד יכול לחייג וכל השאר יחוברו אוטומטית? 3. לנתב יש אפשרות של DMZ אבל רק מחשב אחד יכול להיות שם. יש דרך בה אני יכול לחבר את ההאב לנתב ולשים אותו ב-DMZ, כך שכל המחשבים שמחוברים להאב יהיו ב-DMZ?
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אם יש עוד מחשב שמחובר על אותו ראוטר שלי אבל המחשב נגוע בSPYWARE ווירוסים למיניהם.... זה יכול לפגוע גם במחשב שלי שמחובר על אותו ראוטר או שאין קשר בין הדברים ?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי, יש לי רשת ביתית אל-חוטית, ADSL, בלי חייגן. הספק שלי זה בזק בינלאומי ויש לי 5 מגה בייט.. עכשיו הבעיה היא שפעם ביום או לפעמים כמה פעמים ביום האינטרנט שלי מתנתק מכיוון שהנורה של הppp בראוטר נכבאת ואחריה הנורה של הDSL.. אחרי כמה שניות הנורה של הDSL נדלקת שוב והנורה של הPPP לא נדלקת... אז אני מכבה את הראוטר ומדליק ואחרי זה יש אינטרנט. יש גם מקרים שבהם הנורה של הPPP נכבאת אחריה של הDSL ואז אחרי כמה שניות הנורה של הDSL נדלקת ואחריה גם הנורה של הPPP ואז יש אינטרנט.. עכשיו אין לי מושג מה לעשות.. היה אצלנו 2 טכנאים של בזק, אחד מהם שם פילטר ראשי ובדק את כל הפילטרים שיש בבית והשני החליף ראוטר... הבעיה לא נפתרה ועדיין יש לי התנתקויות מהאינטרנט.. אני מבקש עזרה כי הבעיה הזאת בלתי …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי רשת ביתית של בזק ויש לי נתב: נתב אלחוטי AZTECH 600EW ןמתאם USB לרשת אלחוטית.. עכשיו איפה שיש לי נתב הכל בסדר במחשב הזה אבל איפה שהמתאם נמצא (במחשב ה2) יש בעיה רצינית... כל הזמן שאני מדליק את המחשב עולה לי הדבר הזה: איך אני מבטל את זה שלא יעלה אם הwindows ? בעיה 2 : האינטרנט איטי בטירוף עד שהוא נכנס לאתר אחד לוקח לפחות 2 דקות.. התקשרתי לבזק והם רוצים 300 שקל למשך שנתיים בישביל התמיכה...מקווה שתוכלו לעזור לי...
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
לפני יומיים עשיתי מנוי פרימיום לחודש. עובד ממש טוב על המקסימום היום הורדתי והורדתי ופתאום זה נגמר בדקתי וראיתי שיתרת מכסת ההורדה שלי קרובה לאפס מישהו יודע איך בנוייה השיטה של מכסת ההורדות ?
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני זוכר שפעם ראיתי אתר כזה שהיה בו את כל הפולים של כתובות הIP של ישראל מחולקים לפי ספקים אני לא מצליח למצוא את הקישור/אתר תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 11k צפיות
-
-
עשיתי טעות שהתחברתי למודם\ראוטר של הוט, הוא רותח, האינטרנט לעיתים קרובות מראה סימן של מוות והנורות דולקות אבל בדפדפן לא זז כלום. מה עושים? למה זה כזה חרא? אני בתשתית של הוט ובזק בינלאומי. חשבתי על להחליף למודם אחר, ומבזק לבחור ראוטר נורמלי. זה בלתי אפשרי כל יום לנתק ולהחזיר את הנתב הזה כדי שהאינטרנט יעבוד. על מה אתם ממליצים ללכת? אני מזכיר, אני בתשתית הוט ובבזק בינלאומי. כרגע אני גולש בחבילת ה-12MB.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני מספר ימים התקנתי Windows 7, ובגלל אירועים בלתי צצפויים עברתי אליו באופן קבוע. כבר מההתקנה האינטרנט עבד מאוד לאט, ולאחר בדיקות שונות בהם בין היתר חיברתי את הכבל רשת ישירות למודם, גיליתי שהראוטר גורם לבעיה. לאחר שלא מצאתי דרך לפתור את הבעיה התייעצתי עם חבר שהציע לי לאפס את הראוטר, וכך עשיתי, אך נאלצתי להתקשר לבזק כדי שיעזרו לי להגדיר מחדש את הראוטר, ומאז האינטרנט הרבה יותר איטי מכפי שהיה קודם לכן. איך אני יכול לפתור את בעיית הראוטר שמאט את האינטרנט? ואיך אני יכול לפתור את בעיית המהירות האיטית של האינטרנט ב-Windows 7 (בגרסת XP לא הייתה כלל בעיה)? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שני חדרים אצלי חוטית ברשת אחת דרך ראוטר (הכוונה שבחדר אחד יהיה ראוטר ובשני יהיה מחשב) קניתי מACE שני שקעי רשת שבהם מסומנים הכבלים (או התפסים של הכבלים) במספרים בסדר אחר משהו כמו 361.. (כנראה שהיה מוכן לרשת בחיבור מוצלב) אני רוצה פשוט שיהיה שני שקעים שמחוברים ביניהם בכבל רשת השאלה המאוד חשובה איך לחבר את הכבלים הקטנים! איזה צבע הולך לאן חבר אחד אמר לי שלא משנה באיזה סדר אני מחבר העיקר שבשני השקעים יהיו מחוברים באותו סדר.. כמה זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 14.9k צפיות
-
-
שלום ! השאלה בכותרת יתרנות / חסרונות / מהירויות כל מה שעולה בראש כדי שיעזור לי לבחור... תודה...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אשמח אם תעזרו לי לעשות קצת סדר בדברים. bandwidth \ channel capacity? מה ההבדל? את CP מודדים ב bps. האם גם את BW? האם יש קשר ישיר ביניהם? תודה
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מה יותר משתלם במחינת מהירות אינטרנט זהב 1.5 או נטויזיון 1.5???? לאינטרנט זהב יש רק קישור של 0.5 לחול זה ישפיע???
-
שלום, יש לי רשת ביתית וה- SWITCH שלי מתחמם יותר מדי, הוא נמצא בתוך ארוך חשמל קטן מפלסטיק וקרוב אליו ממוקם השנאי שלו שרק מחמיר את המצב, רציתי לדעת האם כדאי לי לקדוח חור בדלת הארון ולהתקין מאורר קטן או האם אין לי מה לדאוג וה- SWITCH יחזיק מעמד גם בימים החמים של הקיץ. תודה, עומר.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה .. איך אני יכול להאריך את הכבל רשת שלי.. יש מתאם כזה ? אם כן איפה ניתן למצוא אחד וכמה זה עולה בערך...?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי עובר בין שתי רשתות שונות בתדירות גבוהה. איך אני יכול לבחור לאיזה רשת המחשב שלי ייכנס ע"י טבלה פשוטה (או משהו אחר) ומבלי להגדיר מחדש את הגדרות הרשת שאני עובר אליה (דוגמת הגדרת כתובת ip ושם הרשת)? שמעתי שיש תוכנות למטרה הזאת,אבל הם עולות כסף... המחשב: p3-800mhz windows 98 נ.ב יש לי רק כרטיס רשת 1 שמותקן על אותו מחשב.
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להתחבר לרשתות ציבוריות (ארומה למשל) ואני מקבל את ההודעה הנ"ל connection is limited מערכת ההפעלה שאני משתמש בה היא WIN 8.1 PRO נכנסתי לCMD ועשיתי renew release כמובן ניסיתי את פותר הבעיות ועדיין לא מצליח להתחבר **JBT לא מוגדרת אצלי כהתחברות אוטומטית תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הכותרת קצת מסובכת, הנה השאלה בפירוט: יש לי לפטופ שקניתי מפלאפון עם חבילת גלישה כלולה, כאשר ה- SIM מותקן בפנים. עכשיו יש לי לפטופ נוסף ואני מעוניין לחבר אותו לאינטרנט הסלולרי. אין לו חיבור סים פנימי (לא מצאתי במפרט, הוא מסוג DELL VOSTRO 1440), כך שנדרש, להבנתי, מודם USB. האם אני יכול להוציא את ה- SIM מהלפטופ הישן ולהעביר אותו לתוך סטיק USB? היכן אפשר וכדאי לקנות סטיק כזה? תודה לעונים. מוטי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט במהירות 1.5 מגה,ועד עכשיו הורדתי קבצים מהאינטרנט במהירות נורמלית של 80-120 בימים האחרונים חלון ההורדה מראה לי בשניות הראשונות על אותה מהירות כמו כל הזמן,ואחרי כמה שניות זה היא יורדת ל10-11 ואפילו פחות וזה קורה לאו דווקא עם אתרים מסויימים למה זה קורה? חשוב לציין שמהירות הגלישה נשארה בסדר גמור עשיתי סריקת וירוסים ולא מצאתי שום דבר,ולא זכור לי שהתקנתי תוכנות מסויימות בזמן האחרון...
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-