רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים! אני מבקש להתקין רשת למספר מחשבים מצומם(בסביבות ה5). המגבלה שלי היא שאני לא רוצה שכל משתמש המחובר לרשת יוכל לגלוש באינטרנט. העדפה היא שהרשת תהיה אלחוטית. האם מישהו מכיר ספק אינטרנט או דרך כל שהיא לחסום את הגישה לאינטרנט? היתה לי מחשבה לנסות לחסום עם FW מסתבר שזה חוסם גישה לכל המחשבים. מישהו הציע לי לחסום את ה DNS ואת default gate way ולהגדיר IP ב CLASS ואז אני אוכל איכשהו לחסום. אני מאוד אשמח אם מישהו יעזר לי להבין ולפתור את הבעיה הזאת. שנה טובה!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב נייח שלי התקלקל לכמה זמן ועבדתי עם הלפטופ. עכשיו אני צריך להעביר נתונים מהלפטופ לנייח - האם זה אפשרי דרך הרשת? יש בין המחשבים רשת - מחשב נייד עם רשת אלחוטית והמחשב נייח מחובר לנתב של בזק DLINK במחשב נייד אני מזהה את הנייח ויכול להעביר נתונים אך במחשב נייח איני יכול לקלוט את הנייד... האם זה בגלל שעליי לחבר פיזית עם כבל את הנייד לנייח או משהו בהגדרות אינו נכון? תודה!
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין להעביר את כל הרשת שלי לאל חוטית. ישנם 3 מחשבים בבית ולפי הבנתי אני פשוט צריך לקנות נתב +3 כרטיסי רשת USB 2.0 אני לא ממש מתמצא בתחום, האם תוכלו להמליץ לי על נתב +3 כרטיסי רשת טובים ולא יקרים מידי סכום עד כ500שח הכל. אני מתגורר בדירה ואין צורך לגלוש במדד תודה מראש לעוזרים. האם כנתב:ראוטר אלחוטי TP-Link TL-WR641G וככרטיס: כרטיס רשת אלחוטי TP-Link דגם TL-WN620G האם זה כדאי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום ידידי יש לי שתי עמדות בערך 1200מטר אחת מהשניה. בצד אחד יש ראוטר של אדימקס תקן G עם אנטנה כיוונית 14DBI שמכוונת מול העמדה השניה. בצד שני יש מחשב עם כרטיס רשת של אדימקס ואותה אנטנה שמכוונת לעבר אחותה. הבעיה שלי הייתה כזאת: בצד של הראוטר, המרחק בין הראוטר לאנטנה (שמותקנת על עמוד כדי שיהיה קשר עין בין האנטנות) הוא בערך 6 מטר. בצד של המחשב יש בערך 12 מטר בין האנטנה לכרטיס הרשת (מחשב בתוך המבנה ואנטנה על הגג שוב כדי שיהיה קשר עין בין האנטנות). הבעיה שכבלים כאלו מאד יקרים (מעל 1000 שקל במקרה שלי) אז לקחתי כבל RG59 רגיל של אנטנות RF ו"השלמתי את החסר" ע"י חיתוך של הכבלים שהגיעו עם האנטנות. דאגתי גם לסוכך את החיבורים המאותרים כדי שלא יהיו "זליגות". אך למרבה הצער אין בין העמדות…
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את המכשיר הזה : TL-WN422G TP-LINK USB ואני רוצה לקנות את האנטה הזאת (זאת אומרת, להוציא את האנטנה שיש לי במכשיר הזה ולשים את זאת ץ--כי אין לי קליטה-- ) : אנטנה 14DB TL-ANT2414A TP-LINK http://www.tp-link.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=26 (באתר עצמו יש את הפרטים על האנטה למטה ) למי שעצלן: Frequency Range 2.4GHz~2.5GHz Impedance 50 Ohms Gain 14 dBi VSWR 1.92 : 1 Max Polarization Linear, Vertical Beamwidth (HPBW) Horizontal: 30° Vertical: 30° Connector RP-SMA Male Cable 100cm CFD-200 Radiation Directional Application Indoor / Outdoor Mount Style Pole Mount / Wall Mount Dimensions (L x W x H mm) 240 x 240 x 40 mm Operating Temperature -10℃~60℃ (14…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, בטח נושא זה "נטחן" כבר הרבה פעמים, אבל אני מנסה זה כמה שעות ופשוט לא מצליח. הסטטוס כדלקלן: 1. הוגדר IP סטטי. 2. נפתחו הפורטים הרצויים (במקרה זה של EMULE), בנתב (EDIMAX BR-6204WG). 3. בפיירוול התוכנה לא חסומה. אבל עדיין בבדיקת הפורטים באימיול, מראה שבדיקת TCP נכשלה. בבדיקת הפורטים באימיול רואים IP שונה ממה שאני הגדרתי (הבנתי שזה בסדר, שכן הIP שאני הגדרתי הוא רק פנים בייתי ולא חצוני). בקיצור, עדיין חסום... מישהו יכול לעזור? תודה,
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להציג את הדסקטופ במחשב מרוחק לא שליטה עליו! רק תצוגה האם יש תוכנה שכזו? תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין להעביר את ה"משרד" שלי לחדר שהוא ממ"ד. הבעיה היא שהוא מרוחק מהראוטר ואין בכלל קליטה (ברור לי שזה בגלל שהחדר הוא ממ"ד) חיפשתי פתרון ששמעתי עליו והוא ניסיון להעברת האינטרנט דרך חשמל. מצאתי את המוצר - http://www.airliveshop-israel.co.il/pl_product~HP-3000E~5~0.htm האם מישהוא מכיר אותו? בכלל את הפיתרון הזה לתקשורת אלחוטית? האם ישנן פתרונות נוספים טובים יותר?
-
- 8 תגובות
- 6k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד ואני גולש בו דרך ה-wifi וזה מציג לי בעיה מוזרה,אני מתחבר לרשת שהיא לא מאובטחת והמחשב מראה לי שהוא מיבא כתובת רשת כרגיל, ולאחר מכן מקושר אך שאני נכנס לאינטרנט זה לא מצליח והקטע שהוא בכלל לא מתנתק כמה דקות שלמות זה ממשיך להיות מקושר. יש עוד רשת באזור שהיא כול הזמן מתנתקת אבל עובדת(ככה שאני יודע שהמחשב יודע לקלוט ולהראות אינטרנט). אני יכול לפתור את הבעיה הזו? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היי חבר'ה אני אשמח להמלצות עבור שרת FTP עבור אחסון קבצים אחסון יכלול קבצים עד 20GB ועוד אתר קטן, עם תעבורה קטנה. היעוד העקרי, להעלאת קבצים בנפחים של עד 1GB, לצורכי חברה. הבנתי ישנה אפשרות להשתמש בממשק WEB,CPANEL זול יותר אם זה יעבוד, אשמח להמלצות מהכיוון זה. כמובן שהיחס הישיר הוא - יותר נפח, פחות כסף - אמין! תודה!
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
טוב, אז ככה: יש לי 3 מחשבים מחוברים ברשת. באחד vista, ב2 האחרים XP. (כולם 32 ביט) כבר כמה ימים אני מנסה להעביר קבצים ממחשבי ה-xp למחשב הנוסף, לצורך פירמוטם והם מסרבים לשתף פעולה! אני רואה אותם ברשת, רואה את התיקיות ששיתפתי וגם ביטלתי את הfirewall של ווינדוס בשניהם. אך עם כל זאת, באמצע העברת הקבצים (שעובדת על 10 מגה לשניה, למרות שכל המחשבים מצהירים על מהירות חיבור של 100), קופצת לי הודעה בVISTA כי אין לי הרשאה "לבצע את הפעולה הבאה" וקבצים מסויימים הוא פשוט לא מוכן להעביר! wtf?? בדקתי מדגמית חלק מהקבצים הללו, ובמבט ראשון (ושני) לא מצאתי מה בהגדרות שלהם שונה מחברהם לתיקיה שכן מואילים בטובם לעבור מחשב... ולשאלתי: איך אני נותן למחשב עם הVISTA סמכות בלתי מעורערת בשני המחשבים הא…
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, והתקנתי עליו מערכת חדשה, XP. חיברתי אותו בכבל רשת למודם (שעובד עם כל מחשב אחר חוץ מזה) אבל המחשב פשוט מסרב לגלוש. אני מנסה להכנס לאתרים (לא משנה דרך איזה דפדפן) והוא פשוט לא טוען את הדף, כאילו לא לחצתי. אני צריך ללחוץ מלא עד שהוא טוען את הדף, ואחרי שנה הוא מעלה אותו (גם לא בצורה מלאה, בד"כ התמונות לא עולות) איפה הבעיה לדעתכם?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www02.bezeq.co.il/NGN/Documents/ngn_home2.htm?WT.mc_id=NGN_ynet זה לא פרסומת באמת מעניין אותי, זה נראה לי הפתרון הקלאסי לגיימרים שאוהבים לשחק עם שרתים מחו"ל, הטענה היא שהם מתקינים מערכות מתקדמות יותר עם תשתית אחרת והם עוד לא גמרו לפרוס את זה בכלל, בנתיים אפילו אין בתל אביב(ממה שראיתי, האתר של הפריסה בקושי עולה)
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, כבר המון זמן אני סובל מבעיה בראפידשייר כאשר אני מוריד דברים במשך כמה שעות (חיבור של 10 מגה אז זה כמה ג'יגות) פתאום ההורדה מפסיקה (ב FLASHGET סימני שאלה וב IDM גם לא עובד) ואני גם לא מצליח להכנס לאתר בשום דרך.בדקתי אם זה הראוטר שלא עומד בעומס החיבורים וזאת לא הבעיה. עכשיו כשניסיתי להכנס לאתר דרך PROXY כן הצלחתי. האם ייתכן שבעצם הוט או 014 (למרות שאני ב MPLS ) הם אלו שאחראים לבעיה הזו?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב נגמרת תקופת ההתחייבות בזק+בב"ל 2.5M. בחודשים האחרונים אני לא נהנה מבב"ל במשחקי רשת (בעיקר CSS)... ביררתי על חבילות גיימר, וחבילות רגילות: גיימר: 2.5 - כ75 ש"ח 4 - כ80 ש"ח 5 - כ119 ש"ח רגיל: 2.5 - כ45 ש"ח (תוספת 5 ש"ח למחיר שאני משלם היום) 4 - כ46 ש"ח בממוצע (4 חודשים חינם, 14 בכ56) תשתית: 2.5 70ש"ח 4 90ש"ח היות ואני לא ממש מרוצה מהחבילה הרגילה, והגיימר יקר לי רציתי המלצות מחברי הפורום שמנויים באורנג' ומשחקים משחקי רשת ובעיקר CSS באירופה עם שרתים שמגבילים לפינג 100 מקס'. ובכללי לשמוע דעתכם על החבילות שהוצעו לי (גיימר ב160 ש"ח ספק+תשתית 4M) אציין שאין כל כוונה לעבור תשתית. תודה מראש, יוסי. עריכה: באתר כמה זה עבור 2.5 מוצע 90.7 ש"ח ועבור 4 100 ש"ח לחבילות ה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בדירה שלי ישנם 2 קומות(דירת גג),בקומה העליונה ישנו מחשב נייח,אשר מחובר לראוטר ROTAL 1025W. על מנת לרדת לקומה התחתונה יורדים במדרגות ומגיעים לסלון, שם נמצא המחשב הנייד. כרגע ישנה בעיית קליטה בין הראוטר למחשב הנייד ולכן הזמנו תכנאי(מכיוון שלא היה תשתית בקומה העליונה) והוא התקין כל מה שצריך.הקליטה למטה היא נמוכה והאינטרנט עובד לאט..אם אני בספה ליד המדרגות יש קליטה שאבל אם אני זז חצי מטר לספה השנייה אז יש ניתוקים. דיברתי עם בזק והם אמרו לי שאין ראוטרים לשני קומות והציאו לי פיתרון של home pna 3 משהו כזה אבל העלות גבוהה מדי(כ 1500 ש"ח). השאלה שלי אם ישנו פתרון אחר או שיש ראוטר בעל יכולת קליטה גבוהה מאשר הראוטר הנוכחי ,אשמח לשמוע הצעות\פתרונות תודה מראש..
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי נט-סטיק חדש של סלקום בלי הגבלה חודשית האינטרנט עובד, כל הפורטים פתוחים, אני מקבל IP חיצוני נורמאלי... רק הUtorrent או ה Vuze לא מצליחים ליצור חיבור עם הטראקר (ניסיתי כמה שעובדים עם האינטרנט הרגיל) יש לכם רעיון מה לעשות? זה כותב לי "connection closed by peer" או "offline (timed out)"
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
סיימתי את החיוב שלי עם 012 ואמרתי להם שאני רוצה להתנתק ואם יש להם להציע לי איזה חבילה יותר משתלמת. היא הציעה לי חבילה ב10 שקלים פחות, אמרתי לה נראה ושאני אדבר איתה כבר בערב. התקשרתי לנטוויז'ן והציעו לי חבילה הרבה יותר משתלמת מ012 אז אבל בתנאי שנסגור את זה בשיחה הזאת. אמרתי מעולה וסגרנו עסקה, קבלתי שם משתמש וסיסמא. התקשרתי לאבא שלי שעל שמו המנוי ב012 ובקשתי ממנו לנתק אותנו ב012. כאשר הוא התקשר לנתק הם הציעו לנו חבילה הרבה הרבה יותר משתלמת מנטוויז'ן ומהצעה הקודמת שלהם בכלל (משהו כמו 120% הבדל). בררתי טיפה ולפי חוק זכויות הלקוח יש לנו אפשרות לבטל עסקה טרם עברו 48 שעות אבל המוקדנית בנטוויז'ן אמרה שהחוק לא חל על אמצעי תקשורת. השאלה עכשיו מה עושים? אתם מכירה פירצה כל שהיא? אשמח…
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
עד כמה זה באמת אמין ויחזיר מעמד 2 חייגנים מאותה ספקית שרות על קוו בזק אחד ? כאשר שני החייגנים הם 2.5 כול אחד והקוו בזק הוא 5 האם הם יוכלו לעבוד במקביל בלי התנגשויות ?
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היי, קיבלתי מחשב נייד חדש, ואני מעוניין לחבר אותו לרשת הביתית אליה מחובר כבר מחשב שולחני אחד בחיבור חוטי לראוטר. איך אני מחבר בצורה חוטית ואלחוטית את הנייד החדש לרשת לשם גלישה באינטרנט ומשחקי LAN?
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אהלן, אני וחבר שלי רוצים לשחק ב-counter strike: source בשרת פרטי משלנו (יחד עם בוטים). הבעיה היא שגם אני וגם הוא מאחורי ראוטרים עם רשתות פנימיות בבתים שלנו. עשינו port forwarding לפי הוראות זהות המופיעות פעמים רבות בהרבה אתרים ואפשרנו גישה מלאה ב-firewall ליישום hl2.exe שרץ מתוך תיקיית counter strike source (שזה תכל'ס המשחק), כל אחד בבית שלו. כאשר הוא מקים שרת ואני מנסה להתחבר אליו אני רואה את ה-IP הפנימי שלו ברשת הפנימית בבית שלו וכאשר אני מקים שרת והוא מנסה להתחבר אליי הוא רואה את ה-IP הפנימי שלי בתוך הרשת הפנימית בבית שלי. הבעיה היא שבכל אחד מהמצבים אנחנו לא מצליחים להתחבר אחד לשני (מופיעה במקום הודעת שגיאה server is not responding). לשרתי משחק ציבוריים באינטרנט לאף אח…
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם, הנתב שלי בשלבי גסיסה מתקדמים, ואחרי נסיונות רבים להחיותו, מסתבר שכנראה מדובר בבעיית חומרה בנתב. לכן, אני צריך לקנות נתב שיתאים לרשת הביתית שלי, שאלו הם המאפיינים שלה: - חיבור של 750Kbps דרך בזק, בעזרת נתב ROTAL - RTA1320a (שסופק ע"י בזק). - מחשב אחד מחובר בחיבור קווי, ושניים אחרים מחוברים בעזרת כרטיסי רשת אלחוטיים שתומכים בתקנים IEEE802.11 מסוג B ו-G, במהירות של עד 54Mbps. מדי פעם מחשב אלחוטי אחד נוסף קופץ לביקור. - מרחקי שידור של שלושה מטר (אנכי) למחשב אחד, ועשרה מטר (אופקי) למחשב שני. כבל באורך שני מטר למחשב השלישי. כמו שאפשר לראות מהנתונים, אין לי רצון מיוחד להשקיע בנתב שמספק מהירויות של מאות מ"ב לשניה, מאחר ואין לי יכולת להשתמש או צורך (אין העברות קבצים ענ…
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש כרטיס רשת הכי פשוט שאפשר וזול לטווח רחוק במיוחד, אין צורך בתקן הn היות ואין אותו לשכנים שלי
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-