עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, בזק שדרגו לי את מהירות האינטרנט מ 40MB ל 100MB, בפועל מהירות ההורדה עלתה ל 55MB. 1. למה המהירות עלתה מבלי שאני אשדרג את מהירות הספק? (אני עדיין אמור להיות ב 40MB של ספק בזק בין לאומי) 2. המהירות שמופיע בהגדרות של הראוטר היא מהירות של תשתית או ספק? אני מדבר על זה: [TABLE=class: formlisting] [TR] [TD=class: form_label_col]B0 Traffic Type: [/TD] [TD]PTM [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: form_label_col] B0 Line Rate - Upstream (Kbps):[/TD] [TD]5024 [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: form_label_col] B0 Line Rate - Downstream (Kbps):[/TD] [TD]60035 [/TD] [/TR] [/TABLE] תודה! : )

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Pavlik,

הראוטר הנ"ל ברשותי קצת יותר מ- 7 שנים, לפני כיומיים שמתי לב שהרשת האלחוטית נעלמה. לפעמים מופיעה, ההתקנים מתחברים למס' שניות ואז הרשת נעלמת שוב. נבדק עם שני מחשבים ניידים ושני טלפונים- הדבר קורה בכולם. מה שניסיתי: הוצאתי מהחשמל את הראוטר וגם את המודם למשך 10 דקות- לא עזר. ביצעתי איפוס דרך הלחצן מאחורי הראוטר, נתתי שם וסיסמא חדשים- לא עזר. את האיפוס ביצעתי מס' פעמים וגם עם שם ברירת המחדל וללא סיסמא כל המכשירים לא מוצאים את הרשת. רשת קווית עובדת כרגיל. הרשת האלחוטית פשוט מופיעה לכמה שניות ואז נעלמת. מה יכול להיות? הגיע זמנו של הראוטר הזקן?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. טוב חיברתי את המחשב הראשי לסוייץ ויש אינטרנט סבבה מפה אני לא יודע להמשיך תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  4. Started by KoM,

האם ניתן לרכוש שירות בדומה לDYN DNS, שינתב לכתובת IP קבועה ? ולא לכתובת "רגילה" ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום! אני רוצה לקנות נתב ב- 300 ש"ח, ומצאתי את שני אלה והייתי רוצה לדעת איזה עדיף יותר מבחינת איכות אבטחה וכו' http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&sku=3CRWER100-75&pathtype=purchase http://www.dlink.com/products/?pid=316 ומצאתי עוד אחד אבל אני לא בטוח לגביו: http://www.edimax.com.tw/html/english/products/BR-6204Wg.htm כרגע השימוש שלי יהיה חוטי, אבל האופציה האלחוטית די חשובה(אולי שימושית בקרוב). תודה רבה

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  6. Started by שמנואל,

שלום. קראתי בפורום את מדריכי הרשתות הביתיות ויש לי שאלה : למה בעצם להשתמש בסוייץ'? לא הבנתי את היתרון שלו על פני חיבור ICS רגיל עם כבל מוצלב. האם יש הבדל בכלל בהגדרת הרשת במחשבים? תודה למי שיוכל לעזור לי.

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  7. אני רוצה ליצור רשת שמכילה מחשב נייח אחד ללא חיבור אלחוטי (יחסית ישן פנטיום 4 1.5G) ומחשב נייד ThinkPad T60p שמכיל כרטיס רשת אלחוטי Intel PRO/Wireless 3945ABG (Cisco Compatible Extensions v4) המרחק המקסימלי בתוך הבית הוא כ 15 מטר. החיבור לאינטרנט הוא בעזרת מודם כבלים של HOT (יתכן ובעתיד אעבור ל ADSL). החיבור צמוד למחשב הנייח שנמצא בתוך ממ"ד. אני רוצה להקים רשת ביניהם ולאפשר שיתוף וגלישה מכל אחד מהמחשבים. אני מתלבט לגבי בחירת הראוטר וצורת יצירת הרשת. איך למנוע הפרעה של קירות הממ"ד וכו איך כדאי לי להקים את הרשת? תודה

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  8. שלום , אני יגדיר שני ראוטרים כדי שיהיה קל להבין אותי. R1 - מחובר החוצה לאינטרנט ולרשת -R2 מחובר לראטור R1 . אני מנסה להעביר בport farward כל פורט שמגיע למשל ממהאינטרנט אל R1 בפורט 1989 , שR1 ישלח אותו לR2 ולאחר מכן R2 ישלח את הפורט הזה לכתובת IP שנמצאת ברשת... למה אני עושה את כל זה? אני מנסה לעשות Wake on Wan אבל R1 שלי לא מעביר את הפורט למחשב כשהוא מכובה(כנראה הARP TABLE נמחק כל כמה זמן) ואי אפשר לשלוח בbroadcast בport farwardig. אז חשבתי שR1 ישלח את הpacket שמגיע בפוקט 1989 אל R2 והוא בתורו ישלח את זה בbroadcast לשרת ואז בעצם המשחב ידלק...(R2 יכול לשלוח בbroadcast). קצת פרטים: R1 - ראוטר של netgear r7000 R2 - ראוטר של linksys wrt54gl , עם firmware של dd-wrt . זהו אם …

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. במדריכים ישנו מדריך (משנת 2001!) להקמת ראוטר מבוסס LINUX על מחשב ישן. המדריך מפנה לאתר של מנדרייק. אבל, באתר אני לא מצליח למצוא את ה FIREWALL/ROUTER המדובר. האם מישהוא מכיר משהוא אחר ועכשוי שניתן להוריד ולבצע ???

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  10. אהלן, יש לי כרגע את הנתב D-LINK DIR-300. מכשיר גרוע ביותר, צריך לרסט אותו באופן כמעט יום-יומי כי הוא פשוט מפסיק להגיב ולהעביר תנועה בלי שום סיבה נראית לעין ... ברוב הפעמים ריסט אחד לא מספיק וצריך לבזבז דקות ארוכות מאוד כדי לחבר אותו לרשת. השימוש העיקרי של הנתב הוא לחבר PS3 לרשת דרך המחשב, ולהזרים סרטים רגילים ו סרטי HD לPS3 מהמחשב. אשמח להמלצה על משהו יותר איכותי ואמין מהזבל הנ"ל, התקציב הוא סביב ה200-300 ש"ח , אם יש סיבה אמיתית להשקיע יותר אפשר גם יותר. תודה.

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  11. אז אני סוף סוף עובר דירה מהגליל למרכז, ורוצה לעשות את האינטרנט של 018 כיוון שזה במחיר הכי טוב.. הלכתי לבאג, והם הציעו לי את הראוטר/מודם שבמבצע עם 018 : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=21584 משהו של חברת KASDA שלא שמעתי עליה בחיים קודם.. האם למישהו יש נסיון עם המוצר הנ"ל? האם יש המלצה במחיר סביר למודם/ראוטר שיתמוך במהירות גלישה 100MB, או האם כדאי בכלל לקנות מודם וראוטר בנפרד? (המלצות יתקבלו בברכה) תודה ושבוע טוב!

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. הבעיה היא כזאת, העובד של אבא שלי סגר את המחשב לאינטרנט בצורה כלשהי, אני לא יודע איך, אני יכול להגיד לכם ממה שניסיתי, כל הנראה, הוא ביטל בדרך שהיא את הכרטיס רשת, מפני שגם בקבל ישיר לראוטר זה לא עובד :-X אני כמעט בטוח שהוא ביטל כי זה לא נמצא במנהל ההתקנים, אין כרטיס אינטרנט במנהל ההתקנים. אתם בטח תגידו ללכת לביוס, והלכתי לשם וגם שם wireless נמצא דלוק, אני לא יודע מה עוד לחשוב, אולי הוא מחק קובץ מסוים, אולי הוא השתיל קובץ מסוים ואולי הוא פשוט תיחמן עם כמה שטויות כאלו מקווה שתצליחו לעזור לי

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  13. Started by idan003,

הי חברים, רציתי לשאול אני מעוניין להתחבר לבזק תשתית + ספק והם רוצים 10 שקל כל חודש על הראוטר רציתי לדעת אם יש דרך שאני אקנה ראוטר וככה יחסוך את ה10 שקל או כל פעם שהאעבור לחברה אחרת של בזק. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by taotal,

שלום חברים,אחותי מתגוררת באירופה ורוצה לראות טלוויזיה מישראל. אני משער שאפשר כנראה לקנות צלחת לוין ( אם מישהו מכיר אשמח לדעת גם על הפתרון הנ"ל).אני מחפש אפשרות אחרת דרך האינטרנט. בחיפושים מצאתי קופסא שיכולה להתחבר לממיר בארץ ולהעביר BROADCAST דרך הרשת . SLINGBOX , מישהו מכיר? מעניין אותי אם האיכות קול ותמונה מגיעים בסדר גם למרחק מעבר לים. והאם בכלל היא תוכל לראות בטלוויזיה שלה שידורים מהארץ. אם יש למישהו עוד פתרונות אשמח לדעת.תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by tembo,

שלום מישהו יכול להסביר לי על IP FOWARDING ?

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  16. Started by Boomer,

כל השבוע-שבועיים אחרונים אני מקבל פינגים של מינ. 600 לחו"ל. וזה לסרברים שהיה לי פינגים של 180 אליהם!!! זה אומר שהם לא יכולים לעמוד בכמות הגולשים בפסח?? אני לא מבין את הבולשיט הזה! רק הפינגים בארץ נשארו כרגיל. אז מה אתם חושבים? שיש להם יותר מדי מחוברים בחופשים בסופי שבוע והם לא יכולים לעמוד בעומס?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, קצת הלכתי לאיבוד בעולם האלחוטי, אשמח לקצת עזרה והכוונה מקצועית. כרגע אני גולש בשלושה מחשבים בבית, בעזרת שתי קופסאות: האחת היא מודם מיושן ביותר מבית אלקטל, והשנייה היא ראוטר פשוט ב-20 ש"ח מבית אדימקס לפי הידוע לי, הראוטר יודע אך ורק לקשר בין המחשבים למודם.. ברצוני להתקדם לחיבור אלחוטי של שלושת המחשבים, ולהחליף את שתי הקופסאות בראוטר אחד שיודע לעשות הכל, וקצת יותר... הדרישות הן: 1. ראוטר+מודם במכשיר אחד 2. לפחות שתי כניסות קוויות (הראוטר יחובר לקו הטלפון..) 3. אפשרות לחיבור מדפסת (טרם נרכשה) כך שהראוטר יידע לקבל משימות הדפסה מכלל המחשבים המחוברים, ולהעבירם למדפסת 4. טווח העבודה הוא כ-12 מטרים אשמח לשמוע פתרונות, הצעות, ומחירים.. אין לי שמץ בנושא.. תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  18. Started by yacovmateo,

צהריים טובים. אז כרגע אני בHOT+012 ונגמרה לי ההתחייבות בשניהם,כיום אני משלם כ120 שקלים בערך לבאנדל הזה. חשבתי לעבור ל4M או 5M של בזק כי גם יש תUP הכפול הזה שגם ב4 וגם ב5 יש UP של 800KB. השאלה אם זה רלוונטי בשבילי כי אין לי באזור עוד NGN. ו5M תשתית ב62 ש'ח+ספק של ב'בל ב56 ש'ח זה משתלם?(אני מדבר על היום ביחס לכל שאר הדברים,כי בתכ'לס מה ההבדל בין 4M ל10M עם אותו UP). אשמח לחוות דעת ותשובה. עריכה:זה המחירים בלי התמקחות עוד(מחירים מהאתר כמה זה,כולל ממוצע של כמה זה יוצא בחודש וכל זה) בזק+בזק בין לאומי 5M ספק 56.92 תשתית 63.45 4M 48.75 ספק תשתית 58.45

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  19. שלום אני מנסה לקבוע אי.פי סטטי דרך מדריך מhttp://www.portforward.com/networking/static-win7.htm לווידנוס 7 יש לי נתב של Edimax BR-6204WG , מחיפוש קראתי פה שיש איתו הרבה בעיות בשילוב הוט וחיבור עם חייגן. מה האופציות שעומדות לרשותי ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. שלום, עקב קפיצת מתח כנראה נשרף נשרפו בראוטר הפורטים של האינטרנט והפפורט הצמוד אליו (כל שלושת הפורטים האחרים תקינים) כרגע אני במצב שיש מחשב אחד שמחובר לרשת דרך חייגן וראוטר עם שלוש פורטים תקינים (wrt54gl עם tomato) האם יש לי דרך לשתף את כל המחשבים באינטרנט (אין לי בעיה להשאיר את המחשב שלי פתוח) ואיך? האם זה יעבוד לחיבורים אלחוטיים? ולסיום אני מבקש המלצה לראוטר חדש באזור ה300 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. התקנתי רשת ביתית בין המחשב הראשי, שזה זה לבין המחשב הנייד, אבל כשאני נכנס לרשת דרךהמחשב הראשי אז הכל זז לאט, ואני מתכוון חצי דקה עד שהוא נכנס למחשב השני ואילו כשאני נכנס דרך המחשב הנייד אז הכל סבבה. מישהו יוכל לעזור לי?

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  22. Started by shaykmp,

מבקש את עצתכם. אני מעוניין לארגן מפגשי טורניר עבור משחק אונליין שונים. לדוגמה כרגע המטרה שלי הוא מפגש במקום מסוים ובו לעשות טורניר הארטסת'ון. הבעיה היא שכאשר באים קבוצה של אנשים לדוגמה 30 איש האינטרנט באותו מקום לא מחזיק וישר קורס. רציתי לדעת מה ניתן לעשות, אני מעוניין שהם יתחברו למקום אחד. הייתי שמח להבין מה הגורם הבעייתי בכל התהליך ומה ניתן לעשות בכדאי לפתור זאת. תודה רבה לכם.

23. Started by doktor,

צ'לום . יש לי רשת ICS , אני המחשב המשני והשאלה היא האם אני יכול באיזהשהיא דרך לארח כתובות אייפי סתומרת לדוגמא לשמש כהוסט במשחק כמו NBA או לעשות שרת רדיו על המחשב המשני. לפי דעתי הבעיה היא שיש לנו אותו אייפי..מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  24. ברגע שאני מתחיל לשחק במשחקי רשת, הרשת האלחוטית מתנתקת לי כל הזמן, כמו מן ריסט כזה. למה?

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  25. שלום, עד היום הייתי מחובר לאינטרנט בחיבור ADSL עם מודם אלקטל וראוטר Netgear WGR614. היום עברתי לכבלים. קיבלתי מודם Thomson 425. הספקית היא בזק בינלאומי. בכל מקרה- נכון לכרגע אני מחובר לאינטרנט דרך המודם עם חייגן VPN PPTP. ניסיתי להגדיר את הנתב כך שהאינטרנט יעבוד דרכו ולא הצלחתי. האם למישהו יש מושג איך להגדיר את זה? נסיתי כל מה שאני יודע. העלתי תמונות של תפריטי הנתב: http://www.planetnana.co.il/ido_gal/pppoec.JPG http://www.planetnana.co.il/ido_gal/pptp1c.JPG ] של מצב החייגן: http:// ושל סטטוס ה IP: אודה מאוד לתשובה.............................. HELP ME.

• 4 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.