עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by alfred3,

אחרי שנמאס לי סופית מבזק נזק והציוד המוגבל שלהם והעובדה שחבר טוב נוסע לחו"ל.מבקש המלצה לקניית ראוטר מחו"ל עד 100$ תודה לתגובתכם הזריזה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by 1,

התקציב הוא בסביבות 400 ש"ח, ראוטר אלחוטי, אין צורך במרחקים ארוכים, אין קומות בבית, ראוטר אמין ומקצועי. כמובן שיתאים גם לכבלים וגם לבזק מכיוון שהתחלופה ביניהם אפשרית כל הזמן.

3. Started by guyby,

שלום, אני רוצה לקנות מודם + ראוטר תקן N כמכשיר(במקום המודם של בזק והראוטר שלי בתקן G) ראיתי שמוכרים ראוטר ב85 ש"ח ויש לו חיבור WAN למרות שלא כתוב שהוא מודם. כשאני מחפש אחד משולב אז המחירים קופצים ל210 ש"ח לדוגמא TD-W8961ND TP-Link. השאלה אם גם זה ב-85 (TL-WR740N TP-Link)יכול להיות כמודם ואוטר אלחוטי? כי אני לא רואה הבדל בחיבורים שלהם.

• 11 תגובות
    • 5.5k צפיות
  4. Started by shainov,

שלום, רציתי לרכוש ראוטר במסגרת התקציב הנ"ל והדרישות הן: -טווח שידור מוגדל (מעל 20 מ') -אמין וללא קריסות/נפילות -תקן N -תומך MIMO -בעל אחריות מורחבת -ממשק ידידותי למשתמש בגדול מה שהולך להיות מחובר לנתב יהיה PC אחד בLAN,מדפסת רשת מוגדרת ו2 לפטופים בתקן N אין חובה להגיע לתקציב אך אם זה נתב שמצריך זאת ואולי אף לעבור בקצת ע"מ לא להתפשר על איכות ורכיבים פנימיים אשמח.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  5. Started by KamaL,

שלום לכולם. יש לי כרגע HOTBOX2 של HOT שעובד כמודם (BRIDGE) , אליו מחובר נתב ARCHER C7 שמחלק כתובות IP, ואליו מחוברים חיבור קווי 2 נתבים TP-LINK WDR4300 אשר מוגדרים כ-AP להרחבת טווח הקליטה. לאחד מהנתבים NET3 מחובר באופן קווי נתב פשוט יותר גם כן להרחבת הקליטה לאזור יותר מרוחק בבית. תיאור של הרשת מצורף כתמונה. אני מעוניין לעבור לרשת MESH במקום רשתות WIFI שונות, בתקווה למהירויות יותר טובות ויציבות מוגברת של המערכת. אחת הנקודות החשובות הוא שאני מנצל את פורטים של LAN בנתבים השונים לחיבר סטרימרים וטלויזיות, מה שמשפר מאוד את מהירות האינטרנט באותם מכשירים, ומרבית הנתבים מבוססי MESH יש בהם רק כניסת LAN אחת מעבר לפורט ה WAN. כמו כן ניתן לראות שנתב NET…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אורח Mr T
    Started by אורח Mr T,

התקנתי את ה TP link vr600 אתמול, וגיליתי שדרך האינטרנט על חשמל הנוכחי שלי אני מקבל 20 Mbps וניתוקים, אני רוצה להחליף וראיתי 2 מוצריך שאני מתלבט בניהם: https://www.amazon.com/gp/product/B01EO5A4TI/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER https://www.amazon.com/gp/product/B01EE9APYS/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER הבדל של 80 שח. 2 שאלות: 1. הייתם ממליצים אחד מהם? או מוצר אחר? 2. האים תהיה בעיה בגלל שהם אמריאקים בהנחה שהם 100-240V? תואמים יותר לרשת האמריקאית? בעיה שמתאם יוריד מהירות או לא יעבוד? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by hitman47,

אני עושה רשת אלחוטית בבית .. המליצו לי על D-Link PCI 802.11G DWL510-G+ D-LINK Router DI-524+ עריכה: התקשרתי ל KSP אין את הכרטיס רשת הזה .. אז הוא אמר לי לקחת ראוטר וכרטיס רשת של EDIMAX עכשיו איזה ראוטר וכרטיס רשת לקחת ?? נראה לי EDIMAX ACCESS POINT 802.11G ואיזה כרטיס רשת מתאים לו ? כי לא כתוב 802.11G מ ksp - אני הולך לשם בכל מקרה לקחת עוד איזה משהו ולברר עוד כמה דברים קניתי שם מחשב חדש .. 420 שניהם מה אתם אומרים ? הוא נוח ובסדר מבחינת בעיות פורטים וכו' ? אני צריך לדעת דחוף אני הולך לקנות את זה אפילו היום .. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  8. אם אפשר קישורים לחלקים

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם, קצת הקדמה, בית קומה אחת בן 4 חדרים, 100 מטר מרובע סך הכל. בחדר אחד יושב מחשב נייח בו גם נמצא המודם ראוטר, חדר אחר (ממד) בו יש HTPC וPS3, אייפד שמטייל ברחבי הבית ולפטופ X201 תומך עם אנטנה תומכת N שגם מטייל ברחבי הבית, ראוי לציין שאני גולש על בסיס יומי מהמרפסת למרות שמרחק אווירי מהראוטר הוא 10 מטרים. עד לא מזמן הייתי משתמש במודם מוטרולה 5100 של הוט בשילוב עם רואטר 6524 של אדימקס- השילוב הזה הניב לי מעל 20 ניתוקים ביום ברמה שפשוט לא היה אפשר לתפקד. לאחר וויכוחים עם הוט החליפו לי להוט בוקס שמשמש כמודם וכראוטר ביחד, כרגע משום מה הנייד מחובר תמיד על 54 והאייפד סובל מהמון ניתוקים. כמה שאלות- 1. מה הדרך הנבונה ביותר לחבר אינטרנט בממ"ד כאשר הצרכים הם גלישה ומעט צפייה י…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by MichaelK,

בימים הקרובים אני אמור לקבל מחשב חדש ואני מעוניין לקנות ראוטר כדי לחבר את שני המחשבים לרשת. הידע שלי ברשתות הוא מאוד בסיסי ואשמח אם תסבירו לי איזה ראוטר וכרטיס רשת (למחשב הישן) הכי כדאי לי לקנות? (במחיר סביר) ואיזה סוג של רשת עדיפה קווית או אלחוטית ומה ההבדלים בין הרשתות?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, כיום אני בעל מודם 600E עם מהירות של 10 מגה ומאוד מרוצה ממנו, בקרוב כנראה אני אשדרג ל 20 מגה, והבנתי ש 600E נתמך עד 15 מגה ? אשמח למודם מומלץ באותה רמה (אם יש חייה כזו). תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by KamaL,

היי לכולם. אני מעוניין לשדרג את הרשת הביתית שלי. יש לי כרגע חיבור ל-HOT עם חיבור 100mbit עם בבנ"ל. המודם HOTBOX מתפקד גם כנתב (עים כל המגבלות שלו). לקומה השנייה בבית דרך חיבור קווי מחובר ל-HOTBOX נתב פשוט Level One WBR6001) שמתפקד כ-ACCESS POINT בלבד, וכל ה- IPs מתקבלים דרך ה-HOTBOX. בסה"כ הרשת עובדת היטב, וה-Level one מרחיב את הקליטה. כעת אני רוצה לשדרג את הכל. אני מעוניין קודם כל לבטל את תכונת הנתב ב-HOTBOX ולהשתמש בו כמודם בלבד, ולקנות נתב חדש ויותר מתקדם. מצד שני, עיקר העבודה היא בקומה השנייה, איפה שיש לי כרגע נתב Level One. אני מתכוון לחבר אליו טלוויזיה SMART, ממיר לוויני עם חיבור לאינטרנט, ו- MINI PC ANDROID שיתחבר לטלוויזיה - כל אלה מצריכים חיבור קווי (עדיף על אלח…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Nadab,

שלום! אני צריך המלצה לשרת אחסון + דומיין, בארץ לאתר וורדפרס . הדגש הוא על תמיכה ופאנל ניהול מקצועי. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, יש ברשותי מדפסת לייזר XEROX PHASER 3117, אני מעוניין להפוך אותה למדפסת רשת. אשמח לקבל המלצה לשרת מדפסות עם חיבור USB, בסביבות ה100 ש"ח. כנראה שאני אזמין מאי ביי. תודה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  15. Started by behagai,

שלום רב, לאחרונה אני רואה שמשומה יש לי ניתוקים מהאינטרנט (בעיקר בעת הורדות של נפחים גדולים). בבדיקה מול התשתית (בזק) והספק (בזק בינלאומי) הם אומרים שהם לא רואים ניתוקים. אבל אני לא ממש משוכנע שזה נכון. כשאני מוריד מאימיול, ביט-קומט, הורדה ישירה או כשאני משחק WOW אני רואה מידי פעם שקצב ההורדה מתאפס (כאילו מתחיל מהתחלה) וב- WOW אני מתנתק באופן תדיר. אני לא יודע אם הבעיה קשורה לתשתית/ ספק, לתוכנות או למחשב שלי. האם יש תוכנה שתוכל לנטר את הפעילות כך שאראה באמת אם יש ניתוקים ומהיכן הם. רק אציין שעברתי לפני שבועיים ל- 30 מגה ובלית ברירה התקינו לי את האוטר של בזק של חברת נטגיר (לדבריהם, הראוטר היחידי שיש בו חייגן למהירויות הללו). יש לי חשד עמוק שמקור הבעיה בראוטר. אודה לעזרתכם ב…

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. אני מתכוון לתוכנה שמודדת ומראה בזמן אמיתי, וגם שומרת מידע על המהירות והכמות של ההורדה/העלאה שלך באינטרנט. הייתה לי תוכנה כזו שעבדה מעולה (Du-Meter למיטב זכרוני) עד שהחלפתי חיבור והיא לחלוטין הפסיקה לתפקד והראתה מידע שגוי. על אילו תוכנות כאלה הייתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום אני כרגע שוקל לעבור מסלקום לטובת התקנת סטרימר עכשיו מכיוון שאין באזור שלי 100 מגה אלא רק טופ ל100 אשמח להמלצה לתשתית וספק יציבים שיתאימו לצורכי סטימינג והורדות תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  18. Started by borsood,

מודם הADSL שקיבלתי מבזק מראה סימני גסיסה. היות ובזק כבר לא משאילים מודמים אלא רק משכירים החלטתי לבדוק רכישת מודם VDSL ועל הדרך לשדרג את המהירות, ואולי בשלב יותר מאוחר לעבור לשוק הסיטונאי. כיוון שיש לי נתב מעולה (בן היתר 3 יציאות LAN 1GB בשימוש שדי נדירות בנתבים משולבים), אני מעדיף להמשיך עם הנתב הקיים ולהשתמש במודם בתצורת ברידג'. איזה מודם יתאים לשימוש בסיסי כזה? הבנתי שחלק מהמודמים האלו יכולים לשמש גם כמודמים ADSL אשמח גם להתייחסות לנקודה הזו. תודה לעוזרים עריכה: כרגע ההתלבטות היא בין kasada kw5212 ל tplink td-w9970 האם וקטורינג שווה את התוספת במחיר?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום רב, זה אחד הנושאים היחידים שלא מצאתי בשום מקום REVIEW כלשהו שנוגע אליו. אני זקוק לכ. רשת אלחוטי PCI למחשב הנייח שלי ואני מחפש המלצה כלשהי לכ. אמין בעל קליטה טובה, רצוי שיתמוך גם בתקן N, עם דרייבר מתאים לWindows 7 64bit. אשמח לשמוע על המלצות כלשהן, הן מניסיון אישי והן מידע כללי. כמו כן, במידה ומישהו חושב שיש עדיפות לכ. USB ולא PCI, אשמח גם לשמוע על כך. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  20. ברשותי מחשב נייד דגם TOSHIBA SATELLITE A60-102 אין בו כרטיס רשת אלחוטי אך אני מעוניין לרכוש יש לי רשת בבית עם נתב אלחוטי ASUS 604G האם יש המלצה לכרטיס רשת אלחוטי איכותי שיכול להתמודד עם מרחק וגובה הנייד בד"כ בקומה אחרת בבית. או אולי לקנות מתאם לרשת אלחוטי?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by adirmor455,

התקציב שלי בין 100-130 לא מתפשר באיכות ...איזה אתם הכי ממליצים ? http://www.speed4u.co.il/sg_product~EW-7612UAN~62~138.htm http://www.grafpc.co.il/Product.asp?Pid=wn822n&Cat2Cat1ID=34&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=145&CategoryID=145&ProductID=3653#wiz-232-217 http://www.tamlil2100.co.il/Product.aspx?cid=724&pid=17084

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  22. Started by yotam.m,

שלום לכולם, אני צריך המלצה ל-2 נקודות גישה איכותיות התקציב לא רלוונטי כמובן שמדובר במוצרים ביתיים ולכן זה לא אמור להיות משהו לשוק העסקי (והמחיר בהתאם) מומלץ שיהיו 5GHZ אם קיים כזה (אין צורך בנתב) אל 2 הנקודות יחובר נתב של בזק שיהיה גם ה-DHCP. יש צורך בחיה כזו? http://ksp.co.il/?uin=16637&select=.490. האם השידור שלה בהחלט חזק יותר? האם יש מוצר יותר איכותי ועדיין במחיר הגיוני? היציבות חשובה לא פחות. תודה רבה למשתדלים, יותם.

23. מחפש נקודת גישה בתקן AC החדש. מצאתי את זו באמזון שתעלה לי 260 שקל כולל משלוח לארץ: http://www.amazon.com/Linksys-Wireless-AC-Universal-Connector-WUMC710/dp/B0090DX8O8%3FSubscriptionId%3DAKIAICE7LOAJMK3SSLPA%26tag%3Dpcm_buyitnow-20%26linkCode%3Dxm2%26camp%3D2025%26creative%3D165953%26creativeASIN%3DB0090DX8O8 מה שמוזר לי הוא שהיא עולה ממש זול יחסית לארץ (כ- 820 שקל בKSP)..זה הגיוני: http://ksp.co.il/?uin=23914 איך היא והאם יש משו אחר מומלץ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Nirgaz,

אני הולך לקנות BELKIN PRE-N שקיבל ביקורות מצוינות ב CNET http://reviews.cnet.com/routers/belkin-wireless-pre-n/4505-3319_7-30993672.html?tag=box4505-a אם מישהו מכיר (אישית) את הנתב ועובד איתו בארץ, אשמח לשמוע המלצה או ביקורת. אני רוצה לשים אותו בממ"ד ולעבוד עד 20 מטר ממנו עם קירות ותיקרה (קומה מעל) מפרידים. החיבור שלי הוא ADSL תודה!

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  25. Started by ofer_mat,

אני רוצה להמליץ על FIREWALL של SYGATE הוא בחינם אני משתמש בו והוא ממש מעולה אחרי חודשים של שימוש בנורטון SYGATE אוכל אותו במיוחד גירסת הPRO

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.