רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
ראיתי כבר מספר אנשים שאמרו לי שהם שידרגו את המודם שלהם, וממש לא יחסתי לזה חשיבות... אבל עכשיו, (בעיקר משום שמחר יש מבחן, ואני לא ממש שש ללמוד ), שוטתי לי כאן קצת וראיתי את המדריכים איך לשדרג את המודם. ועכשיו השאלות: 1. האם זה חוקי לשדרג את המודם? כלומר קניתי מוצר מסויים, זה חוקי שאני אשנה אותו? 2. מה זה נותן לי תכלס? (האופציה שהכי מצאה חן בעיני היא לחבר את המודם ישירות לHUB כי לי אין SWITH או ראוטר) 3. מה זה הפיירוול של המודם, מה זה עושה? לבטל את זה אחרי השדרוג? ושאלה המיליון: לדעתכם, לשדרג או לא?
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
שלום! יש לי רשת ביתית שבה 2 מחשבים. אני רוצה לשלוט על המחשב השני שברשת (כלומר שליטה מלאה- שאני יוכל לראות את המסך של המחשב השני ולעשות בו כרצוני). בשניהם יש אקס פי, ואני יודע שבבית ספר שלי אפשר לעשות את זה דרך remote desktop connection שנמצא באקס פי. ניסיתי לעשות את זה כמן שאני עושה בבית ספר (נכנס ל remote desktop connection ושם רושם את שם המחשב עליו אני רוצה לשלוט). אבל זה לא עבד. איך אני מגדיר את זה בצורה שזה יעבוד? ואם מישו מכיר דרך אחרת לשלוט על המחשב? תודה.
-
- 4 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
יש לי פינג גבוה במשחקי רשת אין איזה דרך לסדר את זה שיפעל יותר מהר ? יש לי אינטרנט 2.5 מגה ברשת ביתית לשתי מחשבים
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר שני מחשבים לרשת (מודם של כבלים)כיצד אני עושה את זה???ואם זה ניתן??? תודה.
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
טוב אחרי מאמצים רבים הצלחתי להתקין את ברשת האלחוטית שלי בבית וכל המחשבים עובדים אבל... עכשיו המחשב שלי לא מחובר ישר לאינטרנט אלא דרך ראוטר... זה היה מחובר- מודם למחשב עכשיו- מודם (Alcatel home) לראוטר (linksys wirless g) עם כרטיס ווירלס שנמצא אצלי במחשב שגם הוא לינקסיס G כל ההגדרות עובדות והכל אבל עכשיו אני רוצה להפעיל שרת FTP על המחשב שלי דרך הרשת בבית. איך???
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין "להאריך" כבל רשת באופן אלחוטי, כלומר קיים מודם עם יציאת רשת במקום א'. במקום ב' - מרחק 20 מטרים בערך ו- 3 קירות) ממקום א' בו המודם, קיים מחשב עם כרטיס רשת. חשבתי על מתג אלחוטי אך לא מצאתי דבר כזה - האם קיים? אולי קיימת דרך אחרת להעביר את האות מצד לצד? אני לא מעוניין בנתב אלחוטי או נתב בכלל, רק לחבר את המחשב למודם במרחק שכזה. כבל רשת לא מסתדר מבחינה אסתטית ומרחק דרך הקירות, המיקום בעייתי. תודה רבה, אורן.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאלה שלי, אך אשאל בכל זאת: יש לי WIN 98 וכשאני מריץ תוכנה לשיתוף קבצים (קאזה או סולסיק), כעבור פרק זמן מסוים הוא מתנתק לי מהרשת. אני לא יכול לעשות יותר שום דבר שקשור ברשת, לא לגלוש, לא לשלוח מייל ולא ICQ כדי להתקשר שוב לרשת אני צריך לרסט את המחשב. למה זה? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, אז כרגע אני מנוי לאקספון 100 מגה עם ראוטר+מודם vvg2000 netgear מזדקן שנשאר מהתקופה שהייתי בבזק. יש לי גם את הראוטר של שיאומי mi router 3 שלא מחובר שקניתי מזמן כי קיוויתי שבקרוב תהיה לו תמיכה של openWRT, דבר שלא קרה. אני בקרוב מתחבר לפרטנר TV ואני חושש שה-vvg2000 יתקשה לסחוב את כל המכשירים (כולם מחוברים אלחוטית): 3 טלפונים סלולרים 2 לפטופים מדפסת אלחוטית 2 ממירים של פרטנר TV (ככל הנראה, מן הסתם, יצטרפו עם הזמן מכשירי IOT נוספים) אני מעוניין בהמלצה למודם-ראוטר חדש שיעבוד עם אקספון (וגם עם כמה שיותר חברות אחרות בארץ, עדיף שיתמוך גם ב-HOT, ליתר ביטחון). כרגע המודם-ראוטר ממוקם בממד וזה לא הולך להשתנות ויש קל…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי של D LINK מדגם DWL +520 עד אתמול הוא עבד מצויין, אתמול מישהו שיחק בהגדרות של הרשת אצלי, ומאז אני לא רואה אותו. הוא לא בדיסאבל, והוא בכלל לא מופיע בחומרה שמותקנת, נסיתי לעשות זיהוי חומרה חדשה, וגם לא מצא אותו. נסיתי אפילו להוציא את הכרטיס מהסלוט, לאתחל , ולחבר אחר כך שוב, גם לא עזר. אני לא יודע מה קרה.
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אהלן חברה, תודה על העזרה עד עכשיו, עכשיו יש לי עוד שאלה, בחנתי את כל הקטע הזה של access point והבנתי שיש ל AP רק חיבור רשת אחד. 1. האם זה אומר שאני מחבר אותו לראוטר שלי, ואז מחבר לשני המחשבים שלי כרטיסי רשת אלחוטיים או שיש איזשהי קומבינה שאני לא יודע מה היא ? 2. אם מישהו מכיר איזה מדריך טוב לחיבור Access Point ורשת בייתית זה ממש יעזור לי תודה
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן אז ככה..יש לי כמה שאלות קודם כל מה זאת הפקודה tracert ומה היא עושה? זה כמו ping? כי דיברתי עם חברה אחת מאנגליה שאני משחק במשחקים שלה והשרת ממוקם בגרמניה.. ואני לא מבין למה הפינג שלי שם במשחק בערך על 300-500 שזה מלא זה צריך להיות משהו כמו 100-250 מקסימום יש לי 2.5 מגה בזק והחברה הזאתי אחרי שהתלוננתי הם אמרו לי לעשות tracert לאייפי של ההוסט שלהם בגרמניה אז עשיתי ושלחתי להם וסתכלו מה הם רשמו לי Hi. It seems the cause of your latency is that your data packets are sent all over the world before reaching Frankfurt, where servers are located (the route is something like Tel Aviv - Germany - Netherlands - California - Frankfurt). As you can see, the reaso…
-
- 4 תגובות
- 27.9k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה לחומרה של שרת של dell. הדגם הוא 840. זה מעבד xeon 3040 עם 2gb זכרון. תומך 4 דיסקים sata. יורכב עם 2 דיסקים 250gb sata ויהיה raid1 שיממומש בחומרה ע"י הבקר הקיים. שרת זה אמור לשרת עד 20 משתמשים(רוב הזמן לא יעבדו 20 משתמשים במקביל אלא בערך 10 משתמשים) בתור שרת exchange ושרת קבצים (יחסית עם מעט data). האם לדעתכם זה יספיק? אשמח לקבל דעה ממישהו שיש לו ניסיון עם השרת הזה אך גם דעות אחרות יתקבלו בברכה ובהערכה.
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי חביור שהוא גם אלחוטי וגם קווי איך אני בודק כמה מחשבים יש (חוץ ממה שאני יודע) הכוונה גם אם שכנים מתחברים/מחשבים שאני לא יודע עליהם ברשת כל שהיא
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה דחוףףף. קניתי עכשיו מצלמת ip ויש לי נתב אלחוטי בעסק ואני לא יודע כיצד לקשר בינהם שאני יוכל ראות מרחוק את מה שהמצלמה רואה??? יש לי כתובת ip קבועה וכל מה שצריך. האם תוכל להסביר לי איך אני מגדיר את הנתב שלי שיתקשר עם המצלמה??? יש לי router של Siemens SL2-141 חדש של חברת בזק. תודה רבה נמרוד.
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
הנתב הוא של edimax מדגם 6204Wg. כאשר אני מנסה לפתוח פורטים, אני מקבל את ההודעה הבאה: Invalid IP address! It should be set within the current subnet. ואני משתמש בכתובת הIP שלי, בדקתי בIPCONFIG ובwhatismyip.com הצלחתי לפתוח עם איזה IP אחר שמצאתי אי שם בנבכי הגדרות הראוטר וזה עבד, אבל הutorrent עדיין מראה שהפורטים סגורים. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
המחשק הוא red alert2. בהתחלה לא הצלחתי להיכנס למשחק ברשת אבל הוספתי פרוטוקול שנקרא ipx, ועכשיו נאי יכול להיכנס על האפשרות שבמשחק שנקראת רשת אבל אני לא רואה את השחקן השני מישהו אולי יכול לכוון אותי מה לעשות אם אני צריך להוסיף משהו? פרוטוקול?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנות\שרתי פרוקסי אנונימיים. אני רוצה שתהיה לי אפשר להיות אנונימי מכל תוכנה שאני משתמש, או לפחות באלו שתומכות בפרוקסי. מישהו מכיר אולי אתר שעוסק בנושא ? או מכיר תוכנות\שרתים כאלו ? בתודה מראש, מייק.
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני מאוד מאוד אוהב את אתר המוזיקה פנדורה הוא ממזמן כבר לא נותן לבעלי IP ישראלי להשתמש באתר האם יש דרך ליצור IP שקרי של חו"ל על מנת לגלוש באתר ???
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אוטלוק 2003 מותקן בשני מחשבים, נייח ונייד. האם ניתן לסנכרן בעיקר את הודעות הדואר האלקטרוני באופן שבשני המחשבים יהיה עותק זהה שלהם ? בתודה !
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, נטוויז'ן נמאסו עליי סופית. אני מעוניין לעבור לספק אחר כאשר השימוש העיקרי שלי בימים אלו באינטרנט (מעבר לגלישה רגילה) זה MMO (שרתים בחו"ל כמובן) כך שמה שחשוב לי זו מהירות יציבה ובעיקר פינגים טובים. התשתית היא של הוט. מספר שאלות: הנושא של הגבלת המהירות ורוחב הפס למשתמשים כבדים (שמוסתרת מהמשתמש כמובן) קשורה לספק או לתשתית? כמה השפעה יש לספק בכל הנוגע לפינגים טובים לשרתים מחו"ל? בהתאם לפרמטרים הנ"ל, על איזה ספק הייתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רכשתי מבזק מודם שהוא גם ראוטר tnn 600ew . ואני לא מצליח להתחבר לא לאימיול ולא לקאזה למישהו יש מושג מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין לבטל את החוזה לשנה שיש לי עם בזק, אך זה כרוך בעלות של 199 ש"ח. האם קיימת אפשרות לבטל או לצמצם את הסכום? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שני מחשבים שמחוברים בינהם בראוטר והראוטר מתחבר לאינטרנט דרך מודם מוטורולה לפני כשבועיים שני המחשבים עבדו בסדר היום אני חוזר הביתה (סטודנט) ומופתע לגלות שהמחשב אצלי בחדר פשוט לא מוכן להתחבר לאינטרנט בעוד שהמחשב בסלון מתחבר כרגיל המחשב היה כבוי בשבועיים האחרונים ואף אחד לא הפעיל אותו בכלל. ניתן לגשת ממנו לתפריט של הראוטר ככה שהכבל עצמו לא הבעיה מותקנות על המחשב שתי מערכות הפעלה, ויסטה ו-7, ובשתיהן זו אותה הבעיה בדיוק אני כבר לא יודע מה לעשות עם זה לפני שבועיים זה עבד כמו שצריך, עכשיו לא איפה הבעיה פה?! מה צריך לבדוק שמוגדר כמו שצריך?
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני רוצה להעלות את מהירות התשתית שלי (2.5 מ"ב כרגע) אבל לא בצורה קריטית - 5-7mb נראה לי מספיק. HOT במבצע של 12 מ"ב תשתית בטריפל במחיר קרוב מאוד למחיר של 2.5 מ"ב ולכן לא כדאי לקחת שם 5mb. תהיה בעיה לקחת חבילה "רק" של 8mb בספק תקשורת (בזב"ל לדוגמה) ??
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-