עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by lidor_abo,

חברה יש לי רשת והמחשב אליו מחובר הרשת יש לי באימיול low id אני רוצה לפתוח פורטים ניסיתי מהמחשב השני לא הצלחתי איך אני פותח בבקשה תעזרו לי?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום אני מחפש ראוטר לבית אני לא מתמצא בזה כל כך אבל מחפש ראוטר טוב בתקציב של בערך 400 ש"ח+- קודם כל השאלה הראשונה: איזה ראוטר בכלל יותר טוב חוטי או אלחוטי? ואיזה חברה \ דגם יהיה הכי טוב בתקציב הזה? לראוטר יתחברו שני מחשבים בשלב זה ואולי עוד אחד יצטרף בעתיד.. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Psy,

אם יש עוד מחשב שמחובר על אותו ראוטר שלי אבל המחשב נגוע בSPYWARE ווירוסים למיניהם.... זה יכול לפגוע גם במחשב שלי שמחובר על אותו ראוטר או שאין קשר בין הדברים ?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  4. היי, יש לי רשת ביתית אל-חוטית, ADSL, בלי חייגן. הספק שלי זה בזק בינלאומי ויש לי 5 מגה בייט.. עכשיו הבעיה היא שפעם ביום או לפעמים כמה פעמים ביום האינטרנט שלי מתנתק מכיוון שהנורה של הppp בראוטר נכבאת ואחריה הנורה של הDSL.. אחרי כמה שניות הנורה של הDSL נדלקת שוב והנורה של הPPP לא נדלקת... אז אני מכבה את הראוטר ומדליק ואחרי זה יש אינטרנט. יש גם מקרים שבהם הנורה של הPPP נכבאת אחריה של הDSL ואז אחרי כמה שניות הנורה של הDSL נדלקת ואחריה גם הנורה של הPPP ואז יש אינטרנט.. עכשיו אין לי מושג מה לעשות.. היה אצלנו 2 טכנאים של בזק, אחד מהם שם פילטר ראשי ובדק את כל הפילטרים שיש בבית והשני החליף ראוטר... הבעיה לא נפתרה ועדיין יש לי התנתקויות מהאינטרנט.. אני מבקש עזרה כי הבעיה הזאת בלתי …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by kobin,

שלום אני צריך להעביר מחשב קיים למקום שבו אין לי תשתית קווית בבית. קיים נתב D-Link DI524 (תומך בתקן G) המחשב יימצא בקומה מעל לנתב, יפריד ביניהם קיר אחד וריצפה, ויש מרחק אווירי של כ-7 מטר קראתי כאן שהכרטיס הזה: Edimax EW7128G נחשב לכרטיס טוב האם יעמוד בנתונים שלי? תודה

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  6. למה אני לא מצליח להתחבר כאורח לחברות אחרות? לא כל מה שצריך לעשות זה להקיש בUSERNAME את היוזרניים אורח וזהו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by slim_shady,

אני עובר עכשיו לבזק 014 סוף סוף!!! עכשיו יש כמה אפשריות לחבילות אבל ההדבל ביניהם די זניח... זה משהו כמו 1000 ש"ח לשנה אם אני לא טועה לחיבור של 5 מגה... והחיבור העכשיוי שלי הוא 2 מגה... השאלה היא האם בחיבור של 5 מגה אני יראה הבדל... אם אפשר אפילו סתם סקרין שוט מאיזה הורדה לאנשים עם חיבור 5.. רק לראות את ההבדלים והאם זה באמת שווה את הכסף...

• 9 תגובות
    • 856 צפיות
  8. Started by SkeletonBoy,

היי, מישהו יודע איך ה QoS של ה BR6504N של אדימקס (והאם יש לו בכלל?) תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. היי, במשך שנתיים וקצת הכל היה בסדר. אתמול להוט הייתה איזה תקלה איזורית ומאז אני לא מצליח לקבל חיבור אינטרנט על המחשב שלי דרך הראוטר. לזמן קצר בבוקר היה רושם שהיה אינטרנט בויפי אבל במחשב שמחובר קווית לא היה כלום ובסטטוס של הראוטר לא היה סימן לחיבור אינטרנט. על הראוטר מותקן DD-WRT, ובחיבור ישיר למודם אני מקבל אינטרנט. למישהו יש מושג מה עלולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. בזמן האחרון אני מקבל מידי פעם שגיאת מערכת שטוענת שיש קונפליקט ברשת עם IP. אם אני לוחץ על זה זה פשוט נסגר (ומופיע בשנית) מבלי פרטים או עזרה של ווינדוס. זה נראה כמו בתמונה שצירפתי. אודה מאד לעוזרים רום [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. חשבתי שמהירות ההעלאה המקסימלית בארץ למשתמש הביתי היא 16KB. ובגלל זה התחברתי לכבלים לפני 4 חודשים, בגלל שמהירות ההעלאה בה היא הכי גבוהה (לפחות זה מה שחשבתי). אבל עכשיו אני סתם גלשתי באתר של הספק "אקטקום" כדי לבדוק מחירים ומצאתי את שתי החבילות האלה: מסלול חודשי: מבצע: 38.13 ש"ח לחודש למשך חצי שנה ללקוחות חדשים**. חצי שנה נוספת במחיר של 57.58 ש"ח לחודש. מחיר רגיל: 129.18 ש"ח לחודש. בכל המסלולים ניתן לקבל upload גבוה יותר: גלישה במהירות 750K/150K בתוספת של 31.13 ש"ח לחודש. גלישה במהירות 750K/214K בתוספת של 77.82 ש"ח לחודש. גלישה במהירות 750K/278K בתוספת של 108.94 ש"ח לחודש (ללקוחות עסקיים בלבד). מסלול חודשי: מבצע: 57.58 ש"ח לחודש למשך חצי שנה ללקו…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by lover323,

האם באינטרנט של ערוצי זהב צריך גם לשלם על ספק? או בכל אינטרנט בכבלים ?

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  13. אני עוזר לחברים לפתור בעיה, יש להם שטח של כ-200 מטר על 100, עם מספר מבנים בודדים מפוזרים. יש אינטרנט זמין בצד אחד (קו נייח) עם תשתית אלחוטית פשוטה, ובצידו השני של השטח מותקנת מערכת שיש לחבר לרשת לצורך ניתור. עלו מספר פתרונות אפשריים: - חיבור קו אינטרנט נייח נוסף (ירד עקב בעיות תשתית) - חיבור חשמל (ירד עקב תשתית חשמל נפרדת לשני המקטעים) - חיבור סלולרי (עדיין נבדק) - חיבור אלחוטי ע"י אנטנה ו-AP עקב טווח יחסית נקי מהסתרות עקב הפתרון היחסית זול, הכיוון הוא שידור אלחוטי מצד אחד של השטח בו קיים חיבור קווי לצד השני. אני יחסית חסר ניסיון בשידור אלחוטי ולכן יש לי מספר שאלות: שאלה ראשונה, האם שימוש ב-AP, ובאנטנה כיוונית 24dbi יספיקו לצורך הנ"ל ? (אין משמעות לקצבים או מהירות, ובנוסף…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. קניתי TP-LINK AC750 לפני כחודשיים כמאריך טוח כדי לפתור בעיות קליטה בבית (בדיעבד, לא היו בעיות אבל זה סיפור אחר) והוא התחבר לרשת אוטומטית כמו שצריך ושימש כמגדיל טווח. חשוב לציין כי באותו זמן היה לנו את המודם הישן יותר של הוט שהיה מחובר בכבל אינטרנט למחשב שלי. ניסיתי להתחבר אל ה TP-LINK AC750 מהמחשב שלי (המריץ ווינדוס 7) כדי לקנפג אותו ע"י פניה ל http://tplinkrepeater.net/ או לכתובת 192.168.1.1 ולא הצלחתי, הוא מביא אותי לדף של TPLINK האומר שיש בעיה ומציע לי להתחבר עם כבל אינטרנט ישירות, גם לאחר חיבור כבל הבעיה מופיעה שוב.... אחרי הרבה מאוד ניסיונות המחשב האחר בבית שמריץ ווינדוס 10 הצליח איכשהו להתחבר פעם אחת וזהו... לפני כחודש העברתי את המודם הישן של הוט לנקודת כבלים אחרת…

15. הבעיה לא אצלי אלא אצל דוד שלי הוא מחובר דרך אכטקום ויש לו מין "רשת הגנה" של חברת מורשת למי שמכיר (סינון אתרים). יש מצב של גלישה שחורה שאין אפשרות להתחבר לתוכנות המסרים ויש אתרים סגורים... ויש גלישה חופשית שבה כל האתרים פתוחים וגם תוכנות המסרים או שאר התוכנות יכולות להתחבר... הבעיה שאנחנו גולשים במצב חופשי אבל שום תוכנה לא יכולה להתחבר (לא איי סיי, לא מסנג'ר, לא מירנדה) אין פיירוול, בכלל, SP2 לא מותקן וכנראה שגם SP1...אז אין את הפיירוול של הווינדוס... מה עושים? אנחנו מחוברים דרך ADSL והמודם הוא: Eth-Aztech Dsl 600E

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  16. Started by magimag,

שלום, אתחיל בזה שאני מנוי premium ב- rapidshare ונוהג להוריד קבצים משם. האינטרנט שיש לי הוא 2.5M כלומר כ-300Kb הורדה בסך הכל. כשאני מוריד באמצע השבוע אני רק לפעמים מגיע למהירויות מקסימליות, ובסופי שבוע זה בכלל זוועה, הורדות מתחת ל-1Kb. התקשרתי ל014 (הספק שלי) והם שמו אותי על חבילת "גיימר" שכביכול נותנת תיעדוף לשרתים בחו"ל. לא עזר. לא עזר גם להגדיר שרתים בrapidshare על טליהסונירה. האם עוד מישהוא נתקל בבעיה?

• 27 תגובות
    • 5.7k צפיות
  17. שלום, יש לי שני חשבונות של ברק ובזק לנסיון לפני מעבר מ-012 (שלא נדע). בבדיקות שהספקתי לבצע, בד"כ לבזק היה יתרון בתחום המהירות. דבר אחד שאני לא מבין ושאני מקווה יזכה להסבר פה: עם טורנט כלשהו אני מצליח עם 013 לתפוש סידר אחד מבין 3 או 4 ששולח לי ב-600 ק"ב. סידר אחד אחראי לכל המהירות הזו. עם 014 וניסיתי עשרות פעמים, הסידר הזה פשוט לא נכנס לרשימת המעלים והמהירות נשארת על 10~ ק"ב. מישהו יודע להסביר למה זה קורה? למה ההבדל היחידי של התחברות דרך 013 או 014 גורם לכך? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי כרגע נתב של EDIMAX + רכזת של עוד 8 פורטים של EDIMAX אני רוצה להוסיף יציאה אלחוטית לרשת בבית , לכן אני צריך המלצה לרכזת אלחוטית. לא חשוב כמה יציאות לא אלחוטיות יש לה כי יש לי מספיק יציאות לא אלחוטיות כמו שאתם רואים. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  19. Started by Dops,

יש דרך להפוך את המחשב הנייד לראוטר? אני כרגע בצבא ואני היחיד עם נטסטיק ויש שם עוד מחשב נייד, ניסיתי להשתמש בתוכנה Connectify שמצאתי בגוגל, אבל זה לא הצליח להתחבר לי דרך הנטסטיק אלא רק דרך חיבור ישיר, יש איזה פיתרון לסוגיה?

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. www.nod32.com www.cheatcc.com יכול להית שהפירוול של SP2 פשוט עושה לי בעיות? כי גם לאחר שביטלתי אותו לא הצלחתי להכנס

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by zomero,

שלום לכולם לא מזמן רכשתי נתב דרך חברת בזק הנתב הוא מסוג b-focus wireless 352+ חיברתי את כל הכבלים כמו שדרשו בחוברת ההוראות (חיבור לחשמל, חיבור מהנתב לכרטיס רשת במחשב וחיבור מנתב לשקע ה adsl( (עד עכשיו הייתי משתמש במודם פנימי בלבד להתחברות לאינטרנט.) השלב הבא בחוברת ההפעלה היה להכנס לדפדפן ולכתוב את השורה הבאה : 10.0.0.138 ואז היה אמור להפתח איזה דף מסויים של המודם אולם עמוד זה אינו נפתח. ניסיתי את כל השיטות התקנה מחדש של כרטיס הרשת (onboard intel pro/100 ve) מישהו יודע מה אני צריך לעשות כי לפני מה ששמתי לב הכרטיס רשת אינו מזהה שמחובר אליו משהו בכלל....למרות שכאשר מסתכלים מאחורי המחשב בחריץ של הכרטיס רשת כאשר הכבל מחובר ישנה נורה ירוקה שדולקת אחרי שחיברתי את הכבל. תודה רב…

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  22. שלום , אני מחובר לאינטרנט במהירות 30 מגה בחב' הוט .האינטרנט מחובר למודם ARRIS ושמתחבר לראוטר ומהראוטר יוצא כבל למחשב ובנוסף יש לי 2 מחשבים ניידים שגולשים דרך הראוטר ,לאחרונה היתה לי תקלה במודם ARRIS והוט החליפו לי , אבל מאז ירדה לי המהירות של האינטרנט ל5 מגה לניידים ורק מחשב נייד שעומד סמוך לראוטר ( 20 ס"מ ) מגיע ל 12 מגה . עד התקלה הזאת אף פעם לא ירדה המהירות פחות מ 20 מגה . הוט טוענים שבבדיקה שלהם הכל בסדר . החיבור הקווי למחשב נייח עדין נותן 30 מגה .למישהו יש רעיון ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 4.6k צפיות
  23. Started by eli_kats,

אני מחובר ישירות אל אחי לשתינו יש את אותו הלוח אם שיש לו כרטיס רשת 1GIGABIT הכבל שלנו הוא 8 חוטים מוצלב אני רוצה לדעת למה אנחנו לא עובדים ברשת המהירה במהירות רוחב פס אחד ג'יגביט? במה יכולה להיות הסיבה

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  24. Started by Dr.Shon,

שלום, בשבוע שבעבר עברתי מחבילה 4 מגה ל8 ואני עדיין מוריד כמו ב 4, יש לי מודם DLINK 2650 יש למשהו מושג למה? או שמודם לא תומך?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. כנראה שהמודם Samsung AHT-E300 שלי החליט לשבוק חיים. נורית ה LINK מהבהבת ללא הפסקה, מה שמצביע על חוסר סינכרון בין המודם לקו. איזה מודם אתם ממליצים לדרוש מבזק כתחליף למודם התקול. תודה...

• 0 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.