רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
בדקתי ובשני המחשבים המחוברים אצלי ברשת יש כרטיסי רשת התומכים ב10/100Mbps אז להמ הרשת ביניהם היא 10Mbps? הם מחוברים בעזרת HUB... יכול להיות שהוא מגביל אותם ל10 בלבד? אם כן, כמה עולה HUB שתומך ב100Mbps? תודה!
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לנו בבית שני מחשבים, אחד פנטיום 3 במהירות 3 ג'יגה-הרץ ומחשב נוסף פנטיום 3 במהירות 500. ושניהם מחוברים ברשת, המחשב הראשון יש לו כרטיס רשת של Asus והשני של realtec. לפני כמה חודשים עשינו אינטרנט מהיר ADSL של נטויז'ן במהירות הכי גבוה, המודם USB מחובר במחשב הראשון והמחשב השני גולש דרך החיבור של הרשת. אני משתמש במחשב הפחות טוב ולא נתקלתי בבעיות בגלישה או בהורדת קבצים מהאינטרנט אבל בהורדה מתוכנות שיתוף זה בקושי מתחבר וכשזה מתחבר ההורדות זזות בקצב הורדה מאוד איטי, וכשאני מעביר את המודם של הADSL למחשב האיטי אז הבעייה נפטרת לגבי ההורדות וזה מתחבר ומוריד מהר. גם כשאני מעתיק קובץ מהדיסק הקשיח של המחשב האיטי למחשב המהיר דרך הרשת זה עובר מהר אבל מהמחשב המהיר לאיטי זה לוקח זמן מאו…
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
שלום! אני מתכוון להחליף את המודם usb שלי ale 130 למודם רשת... בבזקסטור הציעו לי אחד של ESI בתוספת 100 שקל... זה ניראה לכם שווה? נ.ב- יש לי מהירות 750k
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שתיהיה אפשרת לקבל את המייל גם מתוכנות כמו Outlook. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אתמול פתאום האינטרנט שלי קיבל נייטרו, התחיל כביכול לגלוש מהר אבל נגיד ששמתי פה הודעה, הוא לא הראה אותה, צריך לעשות 100 ריפרשים כדי לראות עדכונים וזה.. כאילו הוא לא באמת גולש.. הוא יותר מצלם כזה את העמודים שהייתי בהם ונכנס אליהם, אני לא רואה הודעות חדשות וכו'.. מה עושים תודה
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
ראיתי כבר מספר אנשים שאמרו לי שהם שידרגו את המודם שלהם, וממש לא יחסתי לזה חשיבות... אבל עכשיו, (בעיקר משום שמחר יש מבחן, ואני לא ממש שש ללמוד ), שוטתי לי כאן קצת וראיתי את המדריכים איך לשדרג את המודם. ועכשיו השאלות: 1. האם זה חוקי לשדרג את המודם? כלומר קניתי מוצר מסויים, זה חוקי שאני אשנה אותו? 2. מה זה נותן לי תכלס? (האופציה שהכי מצאה חן בעיני היא לחבר את המודם ישירות לHUB כי לי אין SWITH או ראוטר) 3. מה זה הפיירוול של המודם, מה זה עושה? לבטל את זה אחרי השדרוג? ושאלה המיליון: לדעתכם, לשדרג או לא?
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית בין שני מחשבים : מחשב ראשון השרת : 2 כרטיסי רשת..מודם מחובר לכרטיס #1..וכבל רשת מחבור לכרטיס #2.. במחשב האורח : כרטיס רשת #1 אשר מחובר לכרטיס רשת #2 במחשב השרת ע"י כבל רשת.. אני חיבור CABLE 1.5MB עם הספק 012. תוכלו לרשום לי את ההגדרות במחשב השרת : על החייגן מה מגדירים ? על הכרטיס רשת שיוצא למודם מה מגדירים ? על הכרטיס רשת שאליו מחובר כבל רשת אשר מחבר את המחשב האורח אליו מה מהגדירים ? ובמחשב האורח : מה מגדירים על הכרטיס רשת אשר מחובר בכבל רשת למחשב השרת ? (אני יודע שיש פה כ"כ הרבה פתילים על הנושא ואפילו מדריך אך לא הסתדרתי, אשמח אם מישהו יכול לרשום לי את ההגדרות מסודר (אגב הווינדוס XP בעברית). הודה לכם מאוד תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אצלי כרגע יש 3 מחשבים עם מערכת ההפעלה XP PRO, מחוברים דרך HUB ויוצאים לאינטרנט דרך אחד המחשבים (שיתוף ADSL). השימוש מבחינת האינטרנט הוא בעיקר גלישה ומשחקי ON-LINE. יש לי אפשרות להוסיף ראוטר בהוצאה לא גדולה יחסית (120-140 ש"ח). השאלה כבר מוזכרת בכותרת הת'רד אבל לחידוד: האם ראוטר יוסיף או יגרע? האם כדאי להוסיפו או להימנע מכך? האם הוא יאפשר לי להמשיך לשחק/לארח משחקים, או יבלום וידרוש הגדרות מורכבות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן.. ברשותי כבל רשת חתוך CAT5 בלי החיבור עצמו. יש לי את המכשיר שמהדק את הכבל לחיבורי רשת. אודה מאוד אם אוכל לקבל את הסכמה (סרטוט) של איזה צבעים של חוטים נכנסים בדיוק בכל מקום, בכל "מסילה" בחיבור הזה - אני רוצה ליצור כבל רשת מוצלב, ולא ישר, לקישור בין שני מחשבים. ואם יש דרך נכונה לעבוד עם המכשיר הזה, ולחבר אותם נכון, כי זו פעם שניה שאני עושה דבר כזה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המדריך לפתיחת פורטים במודם אלקטל מקונפג (משודרג לראוטר) לפי שלבים הדברים שנכתבו כאן באו לעזור למעוניינים לפתוח פורטים במודם אלקטל מקונפג. האינפורמציה הגיעה ממקורות שונים ואנשים טובים. אני ריכזתי הכל לפי סדר הפעולות הנדרש והוספתי הערות. יש לוודא תחילה מהי הכתובת הפנימית של המחשב שלך. לשם כך:start>run> לרשום: cmd enter לרשום: ipconfig בדרך כלל תראה: 10.0.0.1 10.0.0.2 או 10.0.0.3 וכך הלאה עתה הפעולה מתחילה: start>run> לרשום: telnet 10.0.0138 תתבקש להכניס user - לא חייב enter תתבקש להקיש סיסמה (אותה קבעת כבר מראש) enter לרשום: nat enter create enter protocol: tcp enter inside port: XXXX (הפורט שברצונך לפתוח לדוגמה: 4661 עבור e-mule inside adrr:10.0.0.1 (כל אח…
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
האם כל המנורות אמורות לדלוק כל הזמן? וה pc/activity אמור להבהב בלי סוף? גם כשהמחשב מכובה? כי לי נראה שהsend צריכים להבהב רק כשאשר אני שולח והrecive אמור רק כאשר אני מרויד אבל הם דולקים רצוף וה pc/activity אמור לפעול רק כשאשר יש פעילות לא? הוא מהבהב לי גם כשהמחשב מכובה האם זה בסדר?
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אוקיי אני נאתחיל במציאותר יותר הלאן... איזה מהירות הוא מעביר מידע? אפשר להעביר גם קבצים נכון? מה זה כבל מוצלב? למה אי אפשר ליצור רשת פשוט ביו אס בי? אה ועוד שכחתי למחשבים ניידים יש גם לאן מובנה או שצריך כרטיס או משהו?
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה שאני נכנס לאתרים ולא נפתחים כל התמונות ובמקומם מופיעים איקסים איך אני פותר את הבעיה הזאת? :-\
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי את מסנג'ר 6.1 ומיקרופון, ואני לא מצליח לעשות שיחות קול.. לא מתחבר יש לציין ש: 1.אני מתחבר דרך סוויץ' לאינטרנט (הגדרות IP אוטומטיות) 2. אני יכול לקבל קבצים באיסיקיו 3. אני יכול לקיים שיחות וידאו (אין לי מצלמה אבל הצחלתי לראות את חבר שלי בכל מקרה... 4. אני משתמש בXP אני לא מבין למה זה לא מתחבר...
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח פורטים זהים/חופפים ליותר מ ip אחד ברשת אני מקבל הודעת שגיאה מהראוטר.. זה דבר ידוע או שזה בעיה אצלי ???
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הלכתי לפי המדריך הזה: http://www.fresh.co.il/dcforum/Software/6095.html עשית הכל והכל טוב ופועל. עכשיו רציתי לדעת אם אני רוצה שחבר שלי יכנס לשרת הזה איך הוא אמרו להכנס?, אני צריל לשנות משהו מההגדרות שבמדריך על מנת שחבר יוכל גם להכנס?
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במודם ECI 270PR בעבודה עם האימיול כך שהמהירויות שלי ירדו בצורה דרסטית מאז שקיבלתי את המודם הזה. שאלתי היא אם אני ישדרג את המודם הזה לנתב זה יעזור לשפר את המהירויות ? (ללא קשר להגדרות האימיול שהם טובות מאוד אצלי ומוכחות) נ.ב. - יש לי חיבור ADSL 1.5MB ספק בזק בינלאומי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי windwos98 אייסקיו לייט 2003 אני לא מצליח לקבל קבצים הוא אומר משהו על ... פיראול וכולם אין לי פיראול אין לי כלום !!! ואין לי רשת אני פשוט לא מצליח לקבל ....
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני לא הצלחתי לפתוח פורטים בפייר וואל המובנה בנתב הזה אולי אני לא מגדיר את ההגדרות טוב, אני לא יודע אולי תייעצו לי כיצד לפתוח את הפורטים, או בכלל כיצד לבטל את הפייר וואל ? אני מצטרף תמונה של המקום שבו, לדעתי, מגדירים את הפורטים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן נייד עם סנטרינו (מן הסתם כרטיס רשת 802B הוא בילד אין במחשבים האלה). עכשיו יש לי מחשב שולחני בבית שמחובר ל-ADSL והייתי רוצה לגלוש אלחוטית עם הנייד. הדבר הראשון שחשבתי עליו הוא כמובן לקנות נתב אלחוטי ואז לחבר אותו לשולחני ולגלוש אלחוטית עם הנייד. אבל בעצם כשאני חושב על זה למה צריך נתב בכלל? הרי אם אני אתקין במחשב השולחני כרטיס רשת אלחוטי אז הוא בעצמו יהיה מרושת עם הנייד וגם כך אוכל לגלוש לא? זה נראה לי פיתרון זול בהרבה. אז מכיוון שרק עכשיו אני נכנס לקטע של רשתות אז אני לא בטוח במה שאני אומר או מה היתרון לכל שיטה. ברור לי שאם אתקין כרטיס רשת אלחוטי אז זה בעצם כאילו שאני גולש בשולחני דרך הנייד-- אבל מה רע בזה? אז אני פונה אליכם לעזרה תודה
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני וכל הרשת אצלי בבית חווים בעיות גלישה רבות כגון אתרים שעולים לאט או פשוט לא עולים. כשאני נכנס לקונפיגורציה של הראוטר (אלקטל פרוץ), שמתיח לב למשהו שלא היה בעבר תחת אופציות ה-PPP, תחת ה-PPP2 שאמור להיות מחובר ודלוק כל הזמן רשום לידו Trying, דבר שלא היה בעבר, האם זה יכול להיות המקור לבעייה ?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
במחשב שלי מותקן כרגע Winxp, ובמחשב השני בבית שלי (שאותו אני מעוניין לחבר למחשב שלי) יש Win98se (יש שמה כרטיס רשת מותקן כבר). השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את 2 המחשבים ברשת, אם כן, כיצד?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר למחשב שלי בעזרת הרינוט המובנה של הויינדוס , יש לי ווינדוס אקספי כמובן , אבל אני לא מצליח להגדיר את זה , מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה בעזרת שם משתמש ופסוורד ,?
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להקים רשת בין 3 מחשבים, שאחד מהם הוא המתחבר באופן ישיר לאינטרנט ויש בתוכו 2 כרטיסי רשת, השני רגיל השלישי לפטופ(לא יודע אם זה משנה) אני רוצה להקים רשת בין שלושתם, מה עושים ? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-