רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! תהיתי זה זמן רב לגבי האפשרויות של אינטרנט לוויני. חרשתי את GOOGLE בעניין ואני לא מצליח לקבל את הדבר הכי חשוב בערך והוא... אצל מי בארץ אפשר להירשם לשירות כזה? מה המחירים? מה הפרוצדורה? האם אני צריך משהו מיוחד למחשב שלי? ראוטר? הרי כל הרעיון בחיבור הלוויני שאני לא מוגבל מבחינת תשתית (וכמובן מהירויות על! אבל בשום מקום שאני מצאתי לא מסופר לי על חברה שמספקת את השירות הזה במידה ואני מעוניין להיצטרף... מישהו אולי מבין בזה? שמע על חברה כזאת? יכול להמליץ לי\לתת לי קצת פרטים על העניין? תודה מראש! טל
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים שמחוברים באופן חוטי (!), לא אל חוטי. איך אני מעביר קבצים ממחשב אחד לשני? הראווטר שלי הוא WRT54GL של Linksys תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי שום ידע בנושא כרטיסי רשת ובנושא חיבור רשתות בין מחשבים. אז השאלה שלי היא: האם ייתכן שבמחשב שאני משתמש בו אין כרטיס רשת?? כי אין לי מושג איפה יש חיבור לכבל רשת אצלי במחשב, ואין לי מושג איפה כרטיס הרשת אמור להיות. ערכתי חיפוש בפורום, ורק מצאתי מידע על איך לחבר את הכבל, ואין לי מושג לאיפה לחבר אבל ??? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום ... גם לכם האיטיות הזאת קוראת בשבועיים האחרוניים? אתרים עולים בחצהיים הדפים עולים טיפה לאט מהרגיל... והורדות שוב.. על הפנים רציתי לדעת אם זה קורה אצלכם גם .. לראות אם הקו + ראוטר שלי תקינים.. תודה
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש משחקים באינטרנט שצריך בשבילהם סיריאל\דיסק מקורי ודברים כאלו ומגבילות את המשחב במולטיפלייר יש רק את האפשרות לשחק בלאן!... עכשיו רציתי לדעת אם יש דרך לשתף עם מחשבים מרחוק שלא קשורים ללאן הפנימי.... חשבתי אליי יש דרך לעושת את זה דרך הקובץ LMHOST או שיש איזו תוכנה שעושה את זה באופן אוטומטי.. כי שמעתי כבר על כמה תוכנות כאלו! אבל לא יודע את השם שלהם...
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, אם אני עושה איפוס פיזי לנתב זה מוחק את כל ההגדרות שהכנסתי בו? (שם משתמש וסיסמה, פתיחת פורטים, הצפנה, MAC LIST, זיהוי הרשת ע"י המחשב וכו'). תודה מראש, ערן.
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, חלק אומרים שזה ייתן שיפור ניכר בעבודה על 2 כרטיסי רשת, חלק אומרים שלא יהיה הבדל... אז מהי התשובה האמיתית לפני שאני רץ ו"זורק" כסף על כרטיס חדש?
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות מעבר דירה החלטתי לשדרג את חבילת האינטרנט שלי ל100 מגה בבזק ובבזק בינלאומי, כרגע גם יש לי את חבילת הגיימר מכיוון שאני מרבה לשחק במשחקי רשת כגון Wow,battlefield ועוד.. חשוב לי שהlatency יהיה נמוך ככל האפשר ולכן רציתי לבקש את עזרתכם בלאמת האם באמת אני מקבל את מה שמגיע לי. ברשותי ראוטר של בזק VVG2000 שכרגע באופן זמני אני מחובר דרך הWifi. הנה עוד פרטים : [ATTACH=CONFIG]9361[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9362[/ATTACH] האם יש עוד בדיקות שאני אמור לעשות? אשמח לעזרה ולהצעות תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כשבוע בערך שדרגתי את האינטרנט לרשת NGN במהירות 10 MB אצל בזק בינלאומי בחבילה משולבת. לפני השדרוג הייתה לי מהירות של 2.5 MB והתנאים לא השתנו אחרי השדרוג. כשאני בודק באתר של בזק את הבדיקת מהירות זה באמת מראה לי שאני גולש על 10 MB. אבל אני לא מרגיש שום שיפור בביצועים אם זה בהורדות ואם זה בגלישה של האינטרנט ואפשר לומר בלשון המעטה שאני לא מרוצה מהשדרוג. אני אשמח לדעת אם יש אפשרות לשפר את האינטרנט ולמה אני לא מרגיש שיפור בביצועים. תודה רבה, דור
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ALL IN ONE של סוני שקניתי לפני 5 שנים בערך דגם Motherboard Name Sony SVL24145CXB וה WIFI שלו אם אני לא טועה לא תומך ב AC, הייתי רוצה לשדרג לאחד יותר מהיר ומתקדם. האם אפשרי להזמין כרטיס רשת כזה ולהחליף בקיים?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
א' בקשר לתקציב, נגיד יש משהו ב500 שיספיק אל תתנו בכוונה ב600, אני לא זורק לכל הכייונים כסף, באותה מידה, אם יש סיכון שראוטר ב600 לא יקלוט כמו שצריך, תחרגו כתאוות נפשכם. ב' אני יכול להגיד לכם שהבית שלי בעייתי מאוד, הראוטר הזה לא קלט אחרי מרחק של 5 מטר ככה: http://skypc.co.il/pl_product~AR-7064SG~23~0.htm (רק לפי התמונה לא בדקתי דגם). תודה רבה על כל עזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש חדש ב012 ובשש חודשים החשבון שאני אמור לקבל הוא 80 MAX ואתמול קיבלתי את החשבון בס"ך 120 ש"ח לא שאני מתקמצן אבל עוד 40 ש"ח זה גם כסף. אז הנקודה שלי פה זה קרה לעוד משהו או שזה טעות אצל 012?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. אני רוצה לקנות את הראוטר הנ"ל אבל אני רואה שאין לו יציאת טלפון... אז הוא לא מודם? אני צריך לחבר אותו לעוד מכשיר ורק אז לקיר?
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
רכשתי דרך בזק את כרטיס הרשת האלחוטי שבנושא, אבל הוא עובד רק ה XP ! בדיסק שלהם יש דרייברים ל VISTA ומערכות ישנות יותר. האם יש לכם מושג מהיכן אשיג דרייבר ל WIN7 ? או שעלי לחזור לבזק ולהחליף את המוצר?
-
- 4 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כבלים בבית. יש לי מודם ללא ראוטר של טומסון, יש לי ethenet switch 4 . האם זה מספיק כדי לשתף??? איזה כבלים אני צריך? אם זה מספיק, איך אני מקנפג את הרשת שלי?. בתודה מראש , אביב
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מישהו הצליח לעדכן קושחה ולהתחבר דרך L2TP?? אני פשוט חייב IP סטטי ואני מתחבר דרך L2TP לברק אז אם מישהו ניסה שיפרסם כאן את שם הקושחה והאם הניסיון עבר בהצלחה או לא תודה רבה לכל מי שיגיב
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
רשימת הנתבים, הכוללים מודם VDSL מובנה, עודכנה והיא כוללת עתה שני דגמים הניתנים לרכישה בחנויות בזק סטור. הדגמים, DSL-225-B1 של חברת D-LINK ו-403NB של V-TECH, זהים הן בתכונותיהם והן במחירם. 4 יציאות ה-LAN שלהם תומכות במהירות של 100M והם כוללים כניסת USB 2.0 אחת. מבחינה אלחוטית אלה נתבי N300 עם שתי אנטנות פנימיות ובנוסף הם תומכים גם ב-VECTORING. עלותם בבזק סטור היא כ-480 שקלים. http://www.netcheif.com/Articles/VDSL_Router/VDSL_Router.htm הנתב של D-LINK בלינק הזה - http://www.bezeqstore.co.il/home_net_bezeq/routers/dsl_255_b1.html הנתב של V-TECH בלינק הזה - http://www.bezeqstore.co.il/home_net_bezeq/…
-
- 4 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
יש לי WIN XP HOME מחובר ע"י מודם ישירות ללא נתב אני מקבל LOW ID למרות שהפורטים פתוחים -- רעיונות? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ראוטר בשביל שתי מחשבים מאיזה חברה כדאי לקנות ואיזה דגם? האם שווה לקחת ראוטר אלחוטי או שהבצועים יורדים? איזה הבדלים יש בין הראוטרים השונים? בתודה מראש! אשמח לתשובה בהקדם.
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, ברשותי X61. לאחרונה אני נתקבל בבעיה שהמחשב לעיתים מתחבר לרשת ולעיתים החיבור הוא LIMITED\NOT CONNECTIVITY. עד לא מזמן הבעיה עברה אחרי "repair" אבל היום בבוקר הבעיה קרתה ובלתי ניתנת לפיתרון קונבנציונלי. רעיונות למישהו? נתב - EDIMAX ולא שיניתי שום הגדרות.... תודה מראש, צחי
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אם יש לי מודם כבלים וראווטר אבל יש לי את החיבור המוזר הזה של הכבלים שחייב לבצע חיבור דרך VPN יהיה אפשר להשתמש בראווטר כדיי שיהיה לי חיבור קבוע בכל זאת?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שווה להתחבר אליהם? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. התחברתי ל 012 כספקית ול 014 כתשתית . כברירת מחדש לקחתי ראוטר מודם של D-LINK . בהתחלה הכל היה טוב לאור העובדה שעבדתי רק מהנייד אבל אתמול החלטתי להשמיש את המחשב השולחני והנ"ל אינו מחובר לראוטר של D-LINK ואין באפשרותי לחבר אותו . אבל יש לי ראוטר בן שנה בערך מדגם linksys wrt54gl והייתי רוצה להפוך אותו למגבר ע"מ שהמחשב השולחני יהיה מקושר אף הוא לרשת .איך ניתן להגדיר את זה לאור העובדה ששתי החברות מתנערות מאחריות (בגדול הם פשוט לא יודעים איך להתמודד עם הראוטר של linksys wrt54gl) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אהלן... לבסוף בודדה בעיית הפינגים הקופצים כנראה למערכת ההפעלה XP שברשותי וחוסר התאימות שלה ל מודם ה ALCATEL... (נאמר לי כי זו בעיה שכיחה...אך אף אחד לא ציין אותה פה) נאמר לי שיש שתי אופציות : החלפת מערכת או הפיכת המודם ל PRO (אבל אז אין אחריות...וכרגע עוד אין ברצוני להגיע לכאלו דברים) ועכשיו ברצוני לנסות בוודאי להחליף את הOS... השאלה היא האם ל 98 או ל WIN2K??? האין 2K יכולה לגרום לאותה בעיה כיוון שהיא גם NT??? ???? מישהו תודה דחוף אמיר.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-