עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הרי החיבור האנלוגי הוא דרך המודם וקו בזק, והחיבור השני הוא דרך המודם שמחובר לכבלים, ולכרטיס הרשת במחשב. על פניו, שניהם יכולים להיות מחוברים בו זמנית, האמנם ?... ומה יקרה כשאגלוש לאתר מסויים, מי לוקח פיקוד ? החיבור המהיר או האיטי ?

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  2. Started by haimal2003,

יש לי אינטרנט בכבלים של netvision והוא היה ממש מהיר עד שעברו לחייגן אני לא יודע עם זה רק אצלי אבל אני יודע שזה ממש איטי לוקח לאתר יותר מ5 דקות לעלות וגם במשחקי רשת הפינג שלי 600 ומעלה ואני לא יכול להוריד כלום מה שאומר שהאינטרנט שלי מושבת ! מה הבעיה ואיך פותרים אותה ?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  3. Started by oren,

שלום לכם, ברשותי מחשב נייד שדורש פירמוט והתקנה מחדש של Windows 98 ושאר תוכנות, את הכל אני מתקין מ-CD's כמובן. הבעיה היא, שכונן התקליטורים בנייד, לא תקין, לכן רציתי לדעת אם אני יכול לחבר אותו ברשת אל המחשב הנייח שלי ולהשתמש ב-CD-Rom של המחשב הנייח על המחשב הנייד דרך הרשת. כמובן שאני צריך את זה במצב Dos כאשר המחשב הנייד ריק לגמרי. רציתי לדעת אם הדבר אפשרי. תודה.

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  4. Started by DXT,

שמתי בלילה את המחשב פתוח להוריד משהו ב DCC... ויש לי אלקטל משודרג לפרו. קיצר הבנתי בבוקר ששכחתי לפתוח את הפורטים המתאימים בשביל ה DCC recive. אז הלכתי ל Nubz AlcaTool בשביל לפתוח כמה פורטים. ומה אני מגלה? זה לא מתחבר, אני רושם את הכתובת 10.0.0.138 וזה לא מתחבר.. טוב הלכתי לטלנט עשיתי telnet 10.0.0.138 אני רואה User: כרגיל אני לוחץ אנטר ואז אני רואה wtf: User : SpeedTouch (XX-XX-XX-XX-XX-XX) Password : לא עוזר ללחוץ אנטר זה מתנתק. אז נכנסתי לאקספלורר שמתי 10.0.0.138 שוב אני רואה מסך עם שם משתמש וססמא! גם ב ftp://10.0.0.138 אותו הדבר. אין לי מושג מה קרה ואיך זה יכול לקרות, רק אולי איזה האקר משועמם נכנס לי למודם ושם בו ססמא. חוץ מזה אני לא מבין איך תוך לילה מצב של מודם יכ…

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  5. Started by Cranchh,

טוב אחרי מאמצים רבים הצלחתי להתקין את ברשת האלחוטית שלי בבית וכל המחשבים עובדים אבל... עכשיו המחשב שלי לא מחובר ישר לאינטרנט אלא דרך ראוטר... זה היה מחובר- מודם למחשב עכשיו- מודם (Alcatel home) לראוטר (linksys wirless g) עם כרטיס ווירלס שנמצא אצלי במחשב שגם הוא לינקסיס G כל ההגדרות עובדות והכל אבל עכשיו אני רוצה להפעיל שרת FTP על המחשב שלי דרך הרשת בבית. איך???

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  6. Started by izikd,

היי, כמו שנאמר בכותרת אני צריך ראוטר עם סויץ של 4. כרגע יש לי את Edimax AR-6004A שאיני מרוצה ממנו בכלל. אז חשבתי להחליף אותו. השאלה היא למה להחליף אותו? אינני חושב בכיוון של Edimax בגלל הראוטר הקיים שיש לי. חשבתי בכיוון Linksys עם 4 פורטים אבל ראיתי שכתבו באתר של פנדה ביקורת עליו ונאמר שם כי זהו ראוטר לא טוב. אז אני רוצה לשמוע את דעתכם בנושא מה כדאי? נ.ב. לפי מה שיהודה הציע זה שעדיף ראוטר בלי מודם ADSL מובנה

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  7. בבקשה תעזור לי!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. הקמתי לפני כשנה רשת בבית אשר מחוברת דרך האב(3 מחשבים+ מודם אלקטל) שניים מהמחשבים ממוקמים רחוק יחסית מההאב ולכן המהירות בהם נמוכה מזה שקרוב האם יש אפשרות להכניס משהו שיעזור(כמו מגבר מסוים כמו ברשתות הכבלים)?????????????.

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  9. Started by boapinta,

לאחר שידרוג מווינדוס 2000 והתקנה של מודם כבלים מוטורולה,שרת הDHCP פשוט מאד לא פועל עם הפעלת המחשב ויש להכנס לSERVICES ולבצע START ורק אז המודם תחבר ומקבל כתובת IP. אני לא מוצא אופציה להפעילו באופן אוטומטי בהפעלת המחשב, אני זקוק לעזרה,אם מישהו יודע ויש לו רעיון אני אודה לו מאוד. :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  10. Started by ofir,

היי, יש ברשותי כרטיס רשת מסוג- 3Com EtherLink XL 10/100 PCI For Complete PC Management NIC (3C905C-TX) ואני מחפש בנרות דריבר אשר יתאים למערכת הפעלה win98. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בחיפושים. :-*

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  11. Started by kopler,

שלום! עד שסוף סוף עברתי מכבלים ל- ADSL בשביל לחבר אליו נתב קורה משהו יחסית מוזר. אני יודע שכששני מחשבים או יותר משתמשים האינטרנט זה כל אחד לוקוח חלק מרוחב הפס. היה לי כבלים 750 K וחיבור ישיר בין 2 מחשבים. אברתי ל ADSL חיבור 1.5!!!!! פי 2 רוחב פס וחיברתי את שני המחשבים בעזרת נתב. כאשר היה לי כבלים שיחקנו (שני המחשבים) ביחד משחקים האינטרנט (למשל קאונטר סטרייק) ובמקביל ה PING שלנו היה 20-40 בשני המחשבים. היום עם ADSL 1.5 והראוטר שאחד משחק לשני יש 900 PING ולא רק זה אני גולש פותח ICQ או משתמש בכל צורה אחרת באינטרנט במחשב השני כאשר האחר משחק משחק ברשת וה PING שלו קופץ עד לסיום הפעולה של המחשב השני. (דבר שלא קרה לי בחיבור הישיר הכבלים). אשמח לשמוע תגובות...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by darkman,

אני רוצה תוכנה שתגביל את מהירות ה- upload/download למה שאני קובע האם יש כזה דבר?

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  13. Started by dfbhd13,

יש לי ראוטר של Linksys והוא מחובר למודם של ALCATEL Home ואין לי חייגן כי הוא תמיד מחובר אפילו כשהמחשב מחובא.... הוא מתנתק כל הזמן....אין זמן מסוים שזה קורה...לפעמים פעם בשעה לפעמים כל כמה שעות אבל לפעמים גם 5 פעמים ב2 דקות.... ואני לא יכול לעבוד ככה....זה מנתק לי את כל מה שאני עושה...לפעמים זה מתחבר אוטומתית אחרי כמה שניות או דקות....ולפעמים אני צריך ללכת לדף הגדרה (setting) של הראוטר ולעשות APPLY כדי שזה יפעל עוד פעם.... מה אני צריך לעשות להפסיק את ההתנתקויות..?? עריכת המודר: כותרת.

14. Started by Taco,

יש לי רשת ביתית והמודם היה ADSL דרך USB, הוא עבר יפה עד שיום אחד הפסיקה אפשרות הגלישה באינטרנט במחשב המרוחק, אחרי שהרבה אנשים ניסו לעזור לי בהגדרות הרשת (ניסינו הכל כולל הכל) בזק פתרו את הבעיה, איך תשאלו? מתברר שמודם USB פשוט לא תומך נתמך טוב ברשת ביתית פשוטה בין שני מחשבים, הם מחליפים בחינם למודם אחר, שמתחבר דרך כרטיס רשת (שאותו צריך לקנות) והפלא ופלא, יש אינטרנט בשני המחשבים. מה שהיה מוזר בהתחלה הוא שהמודם עבד טוב חודש ואז הפסיק, כלומר הוא המשיך לעבוד דרך השרת אבל לא דרך המחשב השני. אני יודע שיש הרבה גולשים שנתקלים בבעיה ולא ראיתי פתרון בשום מקום אז בבקשה. בברכה

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  15. Started by Ewingum,

1. יש אותה (או יותר נכון את קבלתה) גם בחלונות 95? 2. מה הפורטים בהם היא עובדת? 3. מהו הsyntax אותו היא בעצם שולחת? (מה היא שולחת לתוכנה המקבלת)

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  16. Started by netanel,

ברצוני לחבר שני מחשבים ברשת יש לי מודם USB של הכבלים. ברצוני לקנות שני כרטיסי רשת! אבל הינני יודע כיצד להרכיב אותם במחשב! מקווה של מי שיודע שיעזור לי בבקשה! מערכת ההפעלה שלי היא: Windows Xp Home Edition

17. Started by shloosh,

כשאני נכנס ל-network connection מופיע לי משהו בכותרת של INTERNET GATEWAY ואיזה שם מוזר שכל הזמן משתנה!! לפעמים זה מובר ולפעמים לא,אפילו שאני מנותר מהאינטרנט זה מופיע! היה לי הרבה בעיות במחשב ופירמטתי בגלל זה,ועדיין זה מופיע לי!!! מה זה אמור להיות????? לפי דעתי מישהו פרץ לי,כי השם של זה זה לפעמים שמות של אנשים בלה בלה... איך להעיף את זה? ומה זה בדיוק??? חוץ מזה מופיעים לי דברים ברקע מוזרים שבחיים לא ראיתי! ALG.EXE wmpiserp משהו כזה ו-cmd שבכלל לא הייתי בדוס ! מה לעשות הצילוווו!??? אני ב-windows XP!

18. המודם הקודם שלי היה Alcatel שאותו שידגתיו ל PRO על מנת לחבר עוד שתיי מחשבים עם האב. האם יש את אותה אפשרות במודם של ETC ? אני רוצה שהגדרות ההתחברות יהיו במודם ובעתיד לחבר עוד שתיי מחשבים . ד"א - האם שווה ללכת לבזק ולהחליף את המודם ל Alcatel ?

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  19. Started by papa duck,

שלום לכולם מדובר ב2 התקנים של מודם אנלוגי ישן אני מעוניין לקבל עוד קצת פרטים על הנושא מה ההבדלים בין 2 התקנים הנ"ל נכון - אולי זה לא משמעותי כל כך עם הזוחלים האלה אבל זה מעניין אותי

20. באייסיקיו : אני יכול לשלוח קבצים אבל לא לקבל במירק: אני יכול לקבל קבצים אבל לא לשלוח יש תרופה למחלה ?

21. שלום, יש לי ראוטר ומודם אלקטל (לא משודרג). אני שם את הראוטר על המודם וזה מחמם אותו לחום רציני. כבר יומיים בירציפות המודם מפסיק להסטנכרן לשעה ואפילו 6 שעות. בפעם הראשונה שזה קרה הורדתי את הראוטר מהמודם לתת למודם להתקרר. התקשרתי לבזק ועשיתי את כל הדברים שהם תמיד אומרים לעשות כשמודם לא מסטנכרן (פילטרים, שקע אחר) כל זה לא עבד עדיין המודם לא מסטנכרן. כבר הזמנתי טכניי וחצי שעה לאחר שהתקשרתי המודם מסטנכרן אז מהר ביטלתי שלא יחבו אותי סתם. היום זה שוב קרה,שוב הורדתי את הראוטר מהמודםי, ושוב הזמנתי טכניי. הפעם במקום 6 שעות לקח לו רק שעה. קיצר אני שואל אתכם האם זה באמת הראוטר שמחמם אותו יותר מדי או שזה בעיה אצל בזק????

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  22. Started by santi,

שלום לכם אנשים... אני רוצה לדעת איך לשלוח הודעה למחשב אחר ברשת של חדר מחשבים של בית ספר כשכל המחשבים מחוברים ברשת במערכת הפעלה ווינדוס 98 בלי שום תוכנה תודה!

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by Diniska,

שלום לכולם! לחבר שלי יש מחשב עם חיבור לאינטרנט עם מודם USB. החיבור שמהירות של 256 KB. ישנה בעיה שלא מפסיקה להופיע כל הזמן, מגי פעם המחשב כאשר הוא מחובר לאינטרנט נתקע, יותר נכון החייגן בעצם מפסיק להגיב אי אפשר להתנתק או להתחבר מחדש ולמרות שהוא מראה שהוא מחובר כל סאר התוכנות לא מאפשרות גלישה או הורדה כלשהיא. חשבתי שאולי יש בעיה עם WIN XP, ביצענו FORMAT והתקנו את המערכת מחדש, הבעיה לא נפתרה, בבזק בדקו את הקו ואמרו שהקו תקין, המחשב כאשר הוא לא מחובר לאינטרנט לא נתקע ולא עושה שום בעיות, היכן יכלה להיות הבעיה? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  24. היי האם אני יכול לשתף אינטרנט בין שני מחשבים(רשת כמובן ) אחד מקושר עם מודם והשני לא וללא נתב (ראוטר) ?

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  25. Started by INFERNO,

ניסיתי לחבר עם הויזארד ב XP אבל אני לא מצליח להגדיר את הרשת בME ה XP מודיע שהוא מחובר אבל ה ME לא נותן שום הודעה אשמח עם תעזרו לי בתודה InfernO OuT

• 4 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.