עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Or ei,

בחשבון של הסלקום שלי אני רואה פרסומת של מכשיר שיכול לחבר מחשבים נישאים לאינטרנט ברשת אלחוטית והרעיון מאוד קורץ לי למחשב שנמצא בחדר שלי בקיבוץ שאין לי אפשרות לחבר אותו לאינטרנט דרך ADSL כבלים או כל דרך אחרת עם קו טלפון.. מישהו מכיר את ויוכל לתת לי פרטים .? איך זה מתחבר איזה מהירות? כמה עולה? וכו'... תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אוקי כרגע יש לי שתי מחשבים אני נמצא כרגע בחבילת גלישה של חצי מגה אבל בקרוב אני עובר למגה וחצי עכשיו עם אני יתקין רשת אלחוטית אז זה בלי חוטים זה ברור ומה קורה עם המהירות היא עדיין תצתרך להתפצל חצי חצי לכל מחשב או שכל המהירות כרגע חבילה של חצי מגה תיהיה בכל מחשב בנפרד . וברשת רגילה עם אני יקנה ראוטור ויחבר עם חוטים אז זה יתפצל חצי חצי בין כל מחשב?? וגם שמעתי לא יודע עם הבנתי נכון אבל יענו לקנות רק ראוטר אלחוטי אבל לגבי השאר לא הבנתי איך לחבר מה איך הולך הסיפור הזה אני יהיה חייב גם 2 כרטיסי רשת אלחוטים או שיש גם דרך רק עם ראוטר אלחוטי לסדר משהו יותר נוח תודה

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  3. Started by digitalseeker,

זה אמין בכלל ? http://www.isoc.org.il/iix/2x_list.html ובכלל מה זה ?

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  4. אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת זה בזה ושיהיה לשניהם גישה לאינטרנט. מה אני צריך ? וכמה יעלה לי בערך לעשות את זה ?

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  5. Started by kalda01,

יש לנו DOMAIN רשום בנטויז'ין. האם יש אפשרות לקבל שרות DNS דינמי עבור הדומיין הזה מספק אחר של שרות DDNS או לחילופין האם נטויז'ין מציעים שרות כזה ?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by neo690,

היי, אני הולך לעבור בסוף החודש מ ADSL לכבלים... סגרתי איתם על 35 שקל לחודש במהירות 1.5 מגה.. זה גם יותר מהיר ויותר זול ממה שהיה לי קודם (750K) רציתי לדעת איזה מודם עליי לדרוש? ומה יותר עדיף USB או רשת? (יש לי מחשב חדש.. כולל 8 יציאות שלUSB 2.0) סוגי מודים שיש להוט (לא בטוח שזה הכול) מתוך האתר Cables.org.il ועל איזה ספקיות אתם ממליצים או שעדיף להישאר בנטויזן? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  7. אני רוצה לקנות כרטיס USB ווירליס חיצוני לנייד שיתפוס לטווח הכי רחוק מה ממליצים? אני בארה"ב כרגע,יש איזה טכנולוגיה חדשה שאני צריך לדעת שתופסת לטווח יותר רחוק מווירליס מובנה של נייד?

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  8. ראיתי מודעה לדבר כזה,וזה נשמע קצת כמו מד"ב. מישהו מכיר כזה דבר?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני מחובר בבזק בינלאומיי ואני נהנה מהשירות והכל והסבהבה אצליי בסדר .. אבל אני קונה ראוטר כי אחיי הביא מחשב ונצטרך אינטרנט .. איזה ראוטר אתם ממליצים שלא יחסום פורטים ודברים כאלהה כדיי לא לאבד את המהירות הזאת שיש לי

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  10. Started by white_rider,

לפני כחודשים נכנעתי לפרסומת של בזק לשדרג באותו מחיר וביקשתי שידוג באינטרנט, לא יודע למה הם התעלמו ממני עד היום... הם אמרו שמודם ה ADSL שיש לי ללא תשלום כבר לא טוב וצריך להחזירו ולקבל VDSL ואני צריך לשלם 8 שח לחודש על מודם או 10 על ראוטר. חשבתי לעצמי שבטח אני אמצא מודם VDSL כי יש לי מספיק ראוטרים אני אקנה אותו וזה הוא ולא צריך לשלם חודשי.... אבל להפתעתי אין כלום יש רק איזשהו נתב אחד שעול מעל 500 שח... מה הסיפור? למה המודם כל כך יקר? יש דרך לעקוף את התשלום החודשי על השכירות חוץ מלקנות ב 600 ש"ח?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. מצאתי שני מדריכים שמסבירים על שידרוג האלקטל, והעבודה איתו בקשר לפורטים לאחר השידרוג: 1, 2 בשני המדריכים יש הסברים על איך לפתוח פורטים חסומים ולהפנות אותם לאייפי מסויים, ולאחר מכן, איך לסגור את הפורטים האלה בחזרה. אך ההוראות לסגירת פורטים מוטעות. רשום שבשביל לסגור את הפורטים שפתחנו, צריך להקליד בטלנט >nat defserver addr=0 >nat save אך פקודה זו לא סוגרת שוב את הפורטים שפתחנו. defserver זו פקודה שמעבירה את כל הפורטים אוטומטית לאייפי מסויים. ותפקיד הפקודה defserver addr=0 הוא לבטל את ההעברה האוטומטית של כל הפורטים. אך אם הוספנו ידנית פורט ספיציפי, הוא לא ייסגר גם אם מבטלים את ה-defserver. אמנם לא כל הפורטים יועברו לאייפי הזה, אבל הפורט הספיציפי שפתחנו ימשיך להיות פת…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ORrrr,

דבר ראשון אני אציין שאני ב15 מגה תשתית בזק, 100 מגה ספק 018. דבר שני, אני אציין שאני חושב שזה בעיה בבזק. הבעיה: כשאני בודק בכל אתר לבדיקת מהירות, הבדיקה מתבצעת מוזר(וזה ככה כבר חודשים רבים עוד שהייתי בנטויז'ן) - המהירות מתחילה לאט, ובקפיצות עם לאגים, לא חלקות קופצת למהירויות מוזרות כמו 20-50-100 מגה כך שבדיקה בspeedtest מראה לי דרף בעל פונקציה משתנה עם הרבה קפיצות ונפילות. ככה זה בכל כלי בדיקה שניסיתי באינטרנט כולל חיבור ישיר לבזק עם הבדיקה שלהם ובלי חיבור לספק. בבדיקה דרך בזק, עם או בלי הספק, תמיד אני מקבל 14 פלוס מגה. בבדיקות האחרות זה תמיד משתנה לפעמים 3 מגה לפעמים 10 מגה לפעמים אפילו יותר מ20 מגה(וזה למה אני חושד בבזק) בתוצאה הסופית. עשיתי גם בדיקת פינג דרך pingtest ו…

• 4 תגובות
    • 5.1k צפיות
  13. שלום לכולם אז כמו שכתוב בכותרת קצב העלאה של קבצים פשוט מזעזע בין אפס לאחד קילו בייט, אני גולש במהירות של 10 מגה אני מוריד בלי בעיה על מקסימום מהירות בד"כ, אני מחובר דרך בזק+נטויזון, לפני שבועיים התקנתי ווינדוס שבע על המחשב ואז התחלתי לשים לב לבעיה, אבל מצד שני לא הסתכלתי מה היה לי במערכת ההפעלה קודם לכן מבחינת upload, אני משתף קבצים חדשים ומאוד רצויים אז זאת לא נראה לי הבעיה וכן הפורטים בנתב שלי פתוחים כמו שצריך, גם כן ניסיתי בחיבור ישיר בלי הנתב והיה אותו הדבר, מאתר כמו פיירט ביי למשל המצב יותר טוב אבל רחוק מאידיאלי האם זאת יכולה להיות איזשהו חסימה/הגבלה של הספקית שלי?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שלום, קודם כל יש לי בזק בינלאומי adsl ללא חייגן, חבילה 5 מגה ביט . טוב אז הבעיה הזאת התחילה היום (יום שישי) בין שעה 17:00 לשעה 18:00 . הייתי על האינטרנט כרגיל ואז פתאום האינטרנט התנתק . הנורה של הppp נכבאה וגם הנורה של הDSL ואז כל כמה שניות הנורה של הDSL מהבהבת ואז נכבאת, מהבהבת ונכבאת, ככה בלי הפסקה. שאר הנורות דולקות כרגיל. מה שעשיתי בעניין זה : פריקת חשמל, כיבוי הראוטר והדלקתו לאחר 10 שניות וזה לא עזר . בשעה 10 בלילה הלכתי לראות אם משהו השתנה וראיתי שיש אינטרנט (הנורה של הDSL נדקלה וגם של הPPP) נכנסתי לראוטר (10.0.0.138) ובראוטר נכנסתי לStatus וגיליתי שDownload Speed והUpload speed השתנו . אחרי כמה דקות האינטרנט התנתק שוב ולא חזר עד עכשיו (12 וחצי בלילה) . אין לי מושג …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by INFERNO,

ניסיתי לחבר עם הויזארד ב XP אבל אני לא מצליח להגדיר את הרשת בME ה XP מודיע שהוא מחובר אבל ה ME לא נותן שום הודעה אשמח עם תעזרו לי בתודה InfernO OuT

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  16. שלום רב !! אני מעוניין ליצור / לגרום למחשב שלי להתחבר ישירות לאינטרנט לאחר העלת המחשב.. המחשב לא מחובר דרך נתב אלא באופן ישיר למודם .. האם יש אפשרות לבצע זאת ? אם כן , איך ניתן לעשות זאת ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני צריך ראוטר שישמש 2 מחשבים בחיבור ישיר, 2 מחשבים אלחוטית וכנראה גם סטרימר. יש לי ניסיון טוב עם הדגם הנ"ל בייחוד עם שיתוף קבצים אבל בגלל שהוא יחסית ישן הוא מגיע רק ל54Mbps. מישהו מכיר ראוטר איכותי כמו זה במהירות של 300Mbps, פחות או יותר באותו מחיר? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. עדכנתי את הקושחה של הראוטר שלי DIR-632 של D-Link. לקראת סוף העדכון המחשב איבד קשר עם הראוטר - צפוי. חיכיתי הרבה זמן וניסיתי להתחבר שוב אליו אך ללא הצלחה. ניסיתי לעשות Reset וגם כיבוי והדלקה, אך אין כלל מסך פתיחה של הראוטר וכמובן אין רשת ואינטרנט. מה עושים ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי, אני כותב בשביל חבר שיש לו בעיות עם יוטיוב וטעינת וידאו באופן כללי, גם אחרי שהוא שידרג לאינטרנט 10 מגה... "שלום ותודה מראש, יש לי בעיה והיא שיש לי 10 מגה מהירות אינטרנט , ועדיין איכשהו היוטיוב ועוד דברים דומים כמו סרטונים בפייסבוק לוקחים המון זמן, רציתי לדעת מה הבעיה פה ומן הסתם יש אחת, תודה שוב." אם כן, מה לעזאזל עושים? לא תמיד אנשי התמיכה הטכנית של ספקית האינטרנט יודעים לעזור, בדרך כלל הם פשוט אומרים שגם להם יש את הבעיה הזאת...

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. כאשר אני מחבר את הנתב לפי הוהראות שבחוברת שבזק מספקת עם ופותח דף אינטרנט אינטרנט מודיע לי שאינו יכול להציג את דף האינטרנט, ולא משנה כלל אם אני מקליד בשורת הכתובת 10.0.0.138 או http:\\bnet.bezeq.co.il.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. מדובר ברשת גדולה, ומידי פעם אחד המחשבים לא מצליח להיכנס לGMAIL. לפעמים זה אתר אחר. יש לציין שכשהוא לא מצליח, מחשבים אחרים כן מצליחים. האם זו בעיה בראוטר? בסוויץ? בספק האינטרנט? או במחשב עצמו? אולי הגדרות דפדפן? מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Dn2k,

שלום, נתקלתי פה בהערה של מישהו על כרטיסי רשת אלחוטיים בתצורת USB, הוא אמר שזה לא מומלץ ועדיף PCI.. ניסיתי לחפש תשובה עניינית ומקצועית בחיפוש של הפורום אבל לא מצאתי מישהו יכול לומר לי למה USB פחות טוב.. יש לי מחשב core 2 dou 6600 עם לוח P5B DELUXE - אם העניין הוא מבחינת ביצועי מערכת.

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  23. Started by ofri_gy,

לפני כמה ימים קניתי Wireless access point של חברת EDIMAX מדגם EW-7206APg. ניסיתי להתקין אותו לפי ההוראות שהיו בחוברת אבל לא כ"כ הבנתי מה לעשות.. מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך מתקינים את זה?? ??? וחג פסח שמח וכשר

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. אני קולט אות אינטרנט חלש בעבודה, והייתי רוצה לשפר את המצב. חיפשתי בזאפ וממה שראיתי, אהבתי את http://www.tp-link.com/products/productDetails.asp?class=&content=spe&pmodel=TL-ANT2424B יש לכם הצעה טובה יותר בתקציב דומה? ועל איזה כרטיס רשת usb כדאי לי ללכת עם כניסת תבריג לאנטנה כזאת? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by PT,

יש לי ראוטר אלחוטי Netgear 814 וכרטיס D-Link DWL-650+ שמחובר לנייד. עכשיו ככה, ברגע שאני מדליק את הנייד והווינדוס עולה, לוקח לו המון זמן להתחבר לראוטר או בכלל למצוא אותו שמתי את הראוטר ברשתות מועדפות ועדיין לוקח לו המון זמן להתחבר אליו ושאני אומר המון זמן אני מדבר על 10-30 דקות. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? אני עושה משהו לא בסדר?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.