עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by רון88,

שלום אז ככה יש לי בלוג וורדפרס מאורח בSHARED HOST. קניתי דומיין דומה ועכשיו אני מתחיל לבנות את הבלוג יותר יסודי מההתחלה ואני אשתמש גם בידע מהבלוג הקודם. בקרוב האירוח של הבלוג הראשון מסתיים ואני צריך להיות יכול להשתמש במידע במחשב שלי ללא אירוח. יש לי גיבוי של UPDRAFT PLUS אבל אני לא יודע איך לצפות בתכנים של האתר במחשב שלי ללא האירוח. יש לי גם רספברי פאי 2 וחשבתי להתקין עליו וורדפרס (לשימוש ללא אינטרנט) אבל הסתבכתי איפשהו בהתקנה כי היו תקלות ולא הצלחתי להתקין MYSQL איך אני צופה בתכנים שלי ומעביר בשביל להעביר חלק מהם לאט לאט עם הזמן?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. כאשר אני מוריד בביטורנט האינטרנט מתנתק לי והמחשב מנסה להתחבר מחדש לאינטרנט. בזמן שהמחשב מנסה להתחבר אני יכול לגלוש במחשבים אחרים בבית ללא בעיה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by jungle-man,

הרמתי שרת FTP ברשת הפנימית וכמובן אני צריך אליו גישה מבחוץ. ברשותי ראוטר מדגם Cisco 800 ויש צורך לפתוח לו את פורט 21 בכדי לאפשר גישה. אז שתי שאלות: 1.איך מבצעים גיבוי לקונפיג של הראוטר. 2. איזה פקודה צריך להריץ בטלנט מול הסיסקו בכדי לפתוח את הפורט. אשמח לקבל עזרה...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Liavbak,

בוקר טוב, עד כיום היה ברשותי מודם ראוטר של Kasda KW5212. לאחר בדיקות באינטרנט הבנתי שהמודם על הפנים. הפכתי אותו לbridge וחיברתי אליו ראוטר tpling c2 ac900. בינתיים זה עובד יפה, אין כבר ניתוקים כמו פעם קודמת. אך מבחינת WIFI - הפלאפונים לא טוענים הכל, נראה שיש איטיות. בדקתי במחשב מהירות - יש מהירות 10 מגה הורדה ו3 מגה העלאה הספקית שלי הינה 018 ומהירות 100 מגה. אם אני רוצה לתקן את המהירות לכאורה בWIFI, איפה עלי להתחיל? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ohad_n4561,

בס"ד שלום רב, יש לי רשת ביתית בעלת 2 מחשבים. בתקופה האחרונה (בערך לפני חודשיים), אני מקבל הדועות מהאנטיוירוס (Kaspersky Internet Security 2009) שמתרחש ניסיון פריצה מפורט 1434 וכל פעם כתובת IP שונה, ושהפריצה לא נחסמת. בעקבות כך למחשב השני שמחובר לרשת דרך כרטיס רשת אלחוטי נמחק הכונן, ועכשיו הוא בתיקון. ביום שישי לאחר שקיבלתי כמה הודעות על ניסיון פריצה מהאנטיוירוס, נסגר החשבון שלי ולא יכולתי להיכנס למחשב, אך בגלל שיש לי Vista Ultimate הכונן לא נמחק כי יש עליו הצפנה של Bitlocker של Vista. היום לאחר שפירמטתי את המחשב והתקנתי עליו Windows 7 , נדהמתי לגלות שעוד פעם קיבלתי הודעות על ניסיון פריצה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא, מיכוון שיש לי חומר על הכונן. אני רק רוצה לציין ש…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by liav12,

כל העולם ואחותו גולש כנראה על המודם ואין לי ססמא, איך אני עושה ססמא לזה? המודם הוא של בזק - DLINK DSL 2650U תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. ביקשתי היום מ-014 לעבור לחיבור עם חייגן (כרגע אני מחובר ללא חייגן), אבל הם אמרו שבחיבור עם חייגן יהיו לי ניתוקים עם הנתב של Ambit שהוט מספקים (Ambit U10C019), ושהם ממליצים להחליף אותו לפני זה. ביקשתי מהם לעבור לחיבור עם חייגן, ואם יהיו בעיות - לחזור לחיבור ללא חייגן. אבל הם אמרו שהם במגמה לעבור לחיבור עם חייגן לכל הלקוחות, ולכן מי שיעבור לחיבור עם חייגן - לא יוכל לחזור לחיבור ללא חייגן. את הנתב קיבלתי חינם מהוט (כחלק מטריפל מגה), ואני מעדיף שלא לשלם כסף כדי להחליף אותו, מה גם שהוא עובד מצוין כרגע. (חוץ מהעובדה שאי אפשר להחליף לו את כתובת ה-MAC של ה-WAN, ובגלל זה אין אפשרות להחליף IP בחיבור ללא חייגן). מישהו יודע אם זה באמת נכון שיש ניתוקים עם U10C019 בחיבור עם חייגן? אם כ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by VanGuard,

אני לומד במקום מסויים באוניברסיטה שבו יש קליטה מאוד חלשה של הרשת האוניברסיטאית. הראוטר הקרוב נמצא כ-40-50 מטרים ממני. אני מחפש מגבר קליטה. גם אם הוא מגביל בניידות ומגושם זה לא מפריע לי בכלל. ראיתי מספר דברים באיביי אבל לא ידעתי מה באמת יתאים לי מבחינת סוג מוצר וטווח קליטה. מישהו מכיר מוצר שיכול להתאים לדרישות שלי? עדיף שלא יהיה יקר מדי. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום העבירו לי כבל רשת 30 מטר בבית ואני צריך לעשות להם שקעים למי אני פונה ? החשמלאי שהעביר לי לא יודע איך לחבר. ולי אין את הלוחץ הזה (כמו של בזק) למי אני יכול לפנות שיבוא ויחבר לי 2 שקעים בקצוות של הכבל ד'א תמליצו לי על ראוטר טוב מהיר ופשוט שיתאים למודם TERAYON של HOT תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Sharks,

מישהו ניסה? איך המהירות? ובפינגים? אודה על כל תגובה. מחירים: http://www.018.co.il/internet_service.asp מאוד זולים! חדשות מYNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3642380,00.html נראה טוב על הנייר אבל מה עם TORRENTS? משחקים כמו WoW? ברשתים כל ארה"ב? ולאירופה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש דרך להשתיק את המודם?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by law89,

היי האם קיים כרטיס רשת שמתחבר ל-pci אקספרס ללא מקלות גדולים של אנטנות שצריכים להיות מחוץ למארז? משהו בסגנון של האנטנות של המכשיר הזה (הוא מתחבר עם USB, אז זה לא מה שאני מחפש): https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10524 או בלי אנטנות בכלל

13. יש לי 2 מחשבים (אחד בדרך), בשתיהם כרטיס רשת, שאלה ראשונה היא: האם כרטיס רשת זול איטי מהרבה מכרטיס רשת יקר?! עוד שאלה, יש לי 2 מודמים של ADSL, אחד בחיבור USC ואחד בחיבור לכרטיס רשת, אני רוצה ש2 המחשבים יגלשו בו זמנית באינטרנט ויהיו מחוברים ברשת ביניהם. מה הכי כדאי?! לקנות כרטיס רשת נוסך ונתב? לחבר את המודם USB למחשב החזק ואת שני המחשבים לחבר ברשת?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מה ההבדלים בין מודמים של אדסל ?? קיימים 3 סוגים שאני יכול לקנות.... 1. רגיל עם כרטיס רשת 2. USB 3. פנימי PCI עכשיו אמרו לי שבתוך מודם ה- USB יש כרטיס רשת... ככה שזה אותו דבר ... האם זה נכון ? ??? מה הכי טוב מהכרטיסים הנ"ל ? מהירות שליחה\קבלה, משאבי מערכת ? ??? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. שלום חבר'ה, יש לי אינטרנט של HOT והספקית היא בזק בינלאומי. יש לי אינטרנט אלחוטי בבית עם ראוטר של TPLINK. מהירות אינטרנט של 12 מגה. בכמה חודשים האחרונים אני נתקלתי באיטיות לא הגיונית לאתרים מחו"ל. זה מתבטא בהורדות איטיות מאתרים בחו"ל (30 קילהבייט, לפעמים קילבייט אחד) עד לצפייה איטית ביו-טיוב, פייסבוק, הכל. כל זמן מה התקשרתי לתמיכה והם טירטרו אותי ללא הרף, ללא מענה אמיתי. עד לפני שבוע שאני נפלתי במקרה על בחור עם ראש על הכתפיים מHOT שעזר לי המון, אשכרה הבין עניין, העביר אותי לחייגן, פתח לי מהצד שלו פורטים, הסביר לי על כל העניין הזה ואני גלשתי כמו מטורף בחו"ל, כמו שצריך, במהירות של 12 מגה באמת. אבל מה, לאחר זמן מה היו התנתקויות אקראיות מהאינטרנט. כל כמה זמן, סתם פת…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by POD,

היי, יש למישהו ניסיון ב-VPN בין שתי רשתות? בגדול הבעיה היא שיש לי PING רק מכיוון אחד. לכיוון שני יש לי PING רק לנתב. אין FIREWALL. תודה

17. Started by TAMIRRR013,

ראיתי תמדריכים האלו בסטיקי אבל הבעיה היא שהראוטר שלי ללא אנטנה (netgear dgn2200) מה אני יכול לעשות? יש אולי דרך שאני יכול לעשות עם המתאם רשת שלי אולי? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ohecht,

שלום, יש לי מחשב שיש לו כרטיס רשת קווי וכרטיס רשת אלחוטי מובנה על הלוח אם. יש לי ראוטר אלחוטי שנותן לי את הגישה לרשת בבית והמחשב מחובר אליו דרך הכרטיס רשת הקווי אני רוצה להתחבר ל-WIFI מהטלפון שלי אבל במקומות מסוימים אין לי קליטה, ועל כן אני רוצה להפוף את המחשב שלי למעין AP שיצור רשת WIFI מעצמו וישתף את החיבור הקווי שלו. יש לי לוח אם Asus PK5E שבמקור הגיע עם תוכנה של ASUS שנותנת לעשות את זה - Wifi AP Solo. היא לא עבדה ואחרי הרבה זמן של חקירות באינטרנט רק גיליתי שאני לא היחיד שלא מצליח להפעיל אותה אבל לא מצאתי פתרון שעוזר. אח"כ גיליתי שהשבב הוא של RealTek ושגם להם יש תוכנה שעושה את אותו דבר. היא עבדה חלקית, כל פעם הייתי מצליח להתחבר אבל אחרי שהייתי מתנתק פעם אחת הייתי …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אהלן חברים, אשמח לעזרתכם, כרגע התקינו לי חיבור של 100 מגה. בחיבור ישיר של המודם למחשב הכל עובד מעולה. הראוטר שלי (1043ND) מוגדר על DYNAMIC והוא לא מצליח להתחבר עם ההוטבוקס. חיברתי את יציאה מס 1 מההוטבוקס לWAN בראוטר. מישהו יכול אולי לעזור לי לדבג את העניין?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם ! קצת פרטים : קניתי ראוטר אלחוטי של LEVEL ONE . המחשב אצלי מחובר ישירות לראוטר עם כבל רשת והמחשב של אחי מחובר אלחוטי עם מתאם בחדר שלו. רוחב הפס של ה-ADSL שלי בבית הוא 1.5 מגה . א. עד לפני ההתקנה, אני מבינה שאני נצלתי את מלוא רוחב הפס . השאלה האם עכשיו לאחר חיבור מחשב נוסף , הרוחב פס מתפלג בדיוק שווה בשווה ? ואם לא , אז האם יש תוכנה שיכולה לתת אינדיקציה כמה מגה מגה רוחב מנוצל מהמחשב שלי וכמה במחשב השני ובכלל האם ניתן להקצות רוחב פס אולי אפילו דרך הראוטר לכל מחשב ? אגב , כשאני מפעילה תוכנת שיתוף קבצים במחשב שלי , שמתי לב שהמחשב של אחי מאוד איטי ....האם יש השפעה ? המחשב שלו במרחק של 10 מטר בערך מהמחשב שלי ובדקתי כשהוא וגם אני עם דלת פתוחה בחדר ... ב. ל…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני צריך עזרה, יש לי שני מחשבים שאני מעוניין לרשת את שניהם כדי לשתף את חיבור האנטרנט, בעיקר. הבעיה היא שהם מרוחקים, ורציתי לדעת איזה אפשרויות יש לי כדי לקשר ביניהם בלי יותר מדי כבלים שירוצו בכל הבית (ככה זה כשיש אמא עצבנית! :-\ ). אני יודע שיש אפשרות לחבר ביניהם על תשתית קווי הטלפון?! אם מישהו יוכל להסביר לי כמה כזה דבר יעלה.. כנ"ל לגבי רשת אלחוטית. ד"א, עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי מענה לשאלות שלי, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. 1. 200-450 ש"ח 2. יחוברו לראוטר 2 מחשבים בחיבור קווי+מחשב נייד בחיבור אלחוטי+3מכשירי פלאפון עם wifi 3. אחד המחשבים ממוקם בממ"ד והוא מחובר עם כבל רשת 4. בין כל המחשבים בבית קיימת רשת אלחוטית וכן,אני משתף קבצים (ובקרוב גם מדפסת) ברשת 5. לא חייב חיבור מיוחד למדפסת בראוטר,אני יכול לחבר אותה לאחד המחשבים וכנראה שאני יקנה מדפסת עם wifi 6. עם כל מחשב אנחנו מורידים לרוב מוסיקה\סרטים או סתם גולשים באינטרנט לרוב לא בו זמנית בשתי מחשבים 7. יחוברו לראוטר 2 מחשבים בחיבור קווי+מידי פעם ps3+מחשב נייד בחיבור אלחוטי+3מכשירי פלאפון עם wifi 8. תשתית:בזק ספק:בזק בינלאומי מהירות 5m 9. יש לי ראוטר אלחוטי siemens sl2 141 שאני מעוניין להשתמש איתו כדי להגדיל את הטווח של הראוטר החדש 10. חברת נתבים…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום ברשותי 2 ראוטרים של אדימקס 6204WG. הראשון מחובר למודם של הכבלים ולמחשב ועובד כרגיל, הקליטה סבירה כמעט בכל הבית. בגג יש לי בעיה קלה של קליטה. מכיוון שיש לי עוד ראוטר שלא חיברתי (קניתי על מנת לחבר אצל ההורים אבל זה כבר לא רלוונטי) שאלתי הינה האם אני יכול להשתמש בראוטר השני במחצית הדרך על מנת להתחבר לאות של הראוטר הראשון ולאפשר עבודה נורמלית בגג הבית? לפי מה שיצא לי לקרוא בMANUAL זה אמור להיות אפשרי. תודה על התגובות מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by zilbermm,

היי, אני רוצה לקנות נתב אלחוטי למטרות הבאות - 1. יחובר בחיבור קווי למחשב 2. חיבור אלחוטי לסטרימר - צפייה בתכני HD בדרך כלל נעשית מדיסק המחובר ישירות לסטרימר 3. XBOX 4. חיבור אלחוטי ללפטופ בסלון מה ההמלצה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by huber,

שלום אנשים. אני מנסה להוריד קובץ מסויים בבייטורנט. לקובץ יש מעל 60 סידרים ורק כ 3 ליצ'רים. משום מה ההורדה של הקובץ לא מתחילה ותקועה על 0 אחוז. לשם הבהרה, הטראקר הוא מהאתר TL שם יש לי ראטיו מאוד גבוה וטראקרים אחרים מאותו אתר יורדים נפלא, ככה שזה לא בעייה של "זמן המתנה" או הגבלה מהאתר עצמו. ניסיתי למחוק את הטראקר ולהוריד אותו מחדש אך ללא הועיל. יש רעיונות? ד"א - הסתכלתי כרגע TORRENT DETAILES ותחת לשונית MESSAGE LOG רשום 03/16/09 20:13:22 - Couldn't allocate dir - [Errno 22] Invalid argument: 'E:\\bittorent temp\\Baby Einstein 18 film kids pack TL\\17 On The Go: Riding, Sailing and Soaring' זו לא בעייה בסיפריה כי כל שאר הטראקרים שכרגע יורדים מכוונים לאותה סיפרייה. יש לי מאות…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים