עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Liel.Halali,

שלום, כיום יש לי רשת ביתית אשר מבוססת עפ"י הציוד הנ"ל: מודם-ראוטר VDSL NETGEAR VVG2000 אשר משורשר לפרייבט בוקס(מוצר משולב של בזק בינלאומי) משם יוצא לכלל הבית ומשתרשר באחד החדרים ל netgaer WNR834B ומתחבר למחשב נוסף וממיר של yes כיום עקב ריבוי צרכני רשת בבית(גם חוטיים וגם אלחוטיים אני מעוניין לבצע שינוי של הרשת לצורה כזו: החלפת המודם ראוטר למודם ראוטר vdsl D-Link 6740U לאחר מכן ליצור שרשור למתג D-Link DGS-1008D ועקב מגבלות בנייה לשרשר בחדר נוסף ראוטר D-Link DIR-615 ואת הראוטר netgaer WNR834B בחדר הקיים חשוב לציין שבחדרים שקיימים בהם הראוטרים הנוספים, הינם חדרים בעלי בעיות קליטה של הרשת האלחוטית וקיימת דרישה בחדרים האלו לפורטים נוספים של רשת חוטית(נתב…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. ערב טוב חבר'ה אני מחובר לאינטרנט דרך אקספון ב10MB. יש ברשותי נתב tp-link 1043nd. לנתב מחובר מחשב המריץ UNRAID בגרסתה האחרונה ועליה רץ קליינט transmission. לאחרונה שמתי לב לדבר מוזר, האינטרנט זוחל! לוקח המון זמן לאתרים לעלות, בבדיקות מהירות אני מקבל פינגים ארוכים ומהירות שהיא עשירית ממה שאני אמור לקבל. עכשיו עשיתי השהייה לכל ההורדות בשרת והפלא ופלא האינטרנט חזר לתפקד כרגיל. אתרים מגיבים מהר והפינגים נמוכים. מה שמוזר בזה היא העובדה שהקבצים בשרת יורדים במהירות ממש נמוכה ככה שלא נראה כאילו הם "אוכלים" את כל רוחב הפס. יכול להיות מצב שהנתב קורס מהעומס שאני מפעיל עליו? או שבכלל הבעיה היא בספק אקספון? הם אמרו שיש להם בעיות לאחרונה.. אשמח לשמוע רעיונות... תודה ושובע טוב! שמעון

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by XpideR,

שלום יש ברשותי את הראוטר של בזק dlink 2650u ואת הראוטר dlink dir300 איזה מהראוטרים עדיף ? הראוטר של בזק קצת חלש בקליטה יש לי ביית קומה אחת ואם אני נמצא בקצה השני של הביית הקליטה לא ממש טובה ולפעמים ישלו גם קריזות שפתאום אני לא מוצא אותו בכלל רק אחריי כמה ניסיונות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by bati6,

יש לי בבית אינטרנט טריפל פייברבוקס של הוט 100 מגה, עברתי אליהם אחרי שנסיתי את נטויז'ן ובינלאומי ללא הצלחה. אני משחק בשני משחקים אחד pes והשני ריינבו. בpes רוב הזמן זה בסדר, לפעמים אני נופל על משחקים שיש קצת לאגים, ובריינבו אני מקבל 120 פינג, לפעמים קצת פחות אני מחובר בכבל רשת ישירות עכשיו השאלה היא כזאת, אצל ההורים של אשתי אני משחק שם כל סוף שבוע, האינטרנט בחדר למטה ואני משחק מהחדר למעלה, יש להם נטויז'ן מתחבר דרך הראוטר. איך זה יכול להיות בזמן שאני מקבל שם מהירות הורדה של 5 מגה, כשאני משחק בריינבו הוא נשאר על 120. אולי לפעמים עולה ל130 לא קריטי, ובpes כמעט ואני לא נופל על משחק עם לאגים. אני נופל על משחק עם לאגים יותר בבית שלי מאשר אצל ההורים שלה. …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by nati086,

שלום לכולם, השבוע שידרגתי את האינטרנט שלי למהירות של 10 מגה וכחלק מהשידרוג שידרגתי גם את הנתב שלי לנתב 2760U E1 ויש לי מספר דברים שאני רוצה לדעת: למה הגלישה בחיבור אלחוטי (WI-FI) במהירות של 8 מגה ולא 10 מגה (המהירות שאליה אני מחובר וגולש בחיבור חוטי)? למה מהירות קישור של 70mbps ולא 300mbps כמו שאמור להיות בנתב עפ"י הנתונים הטכניים? תודה מראש על העזרה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by dog_foot,

שלום, יש ברשותי מודם סימנס sl2-141 שניתן לי ע"י בזק לפני 4 שנים, אני משלם מידי חודש אחזקה למודם 23 שקלים, מן הסתם כולם ירימו גבה יגידו פראייר, 23X12X4=1104!!! שילמתי על תחזוקת המודם 1104 שקל (לא פחות) עד היום, יצאתי טיפש כי לא קראתי את החשבוניות,. התקשרתי לבזק שאלתי אם ניתן להפסיק את התשלום על המודם ולקחת אותו כי כיסיתי את השלום על 5 מודמים אבל הם אמרו לי שהוא שלהם ואני רק משכיר אותו. בקשתי אליכם! אני רוצה להתייעל! לקנות מודם ADSL אלחוטי אם בכלל יש אחד שתומך בהכל אולי אני אצטרף להוט, אבל אני המון שנים עם ADSL ואני לא מכיר מודמים שיחליפו את ה sl-141 או היכן ניתן לרכוש אחד חדש משלי? בבקשה המלצה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by sambusak,

לאחרונה אני רואה פרסומות של בזק ל ADSL תחת הכותרת "עשה זאת בעצמך". בנוסף, רשום שם שהמודם שרוכשים לא מצריך כרטיס רשת... איזה מודם זה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, דודים שלי קנו מחשב לפני כחודשיים, וכל הזמן יש להם בעיות עם האינטרנט. הבעיה היא כזאת, בכל פעם שהם נכנסים לאנטרנט מופיעה להם הבעיה של "the page cannot be displayed" . הבעיה היא שזה לא מופיע תמיד אלא יש שעות בהן ניתן לגלוש רק בחלק מהאתרים ואני מדגיש על חלק בלבד (למשל YNET, YAHOO כל אלו לא נכנסים), הגלישה היא איטית להחריד גם באקספלורר וגם בשועל, גם כשהדף עולה רוב התמונות לא נטענותורובה הקישורים לא פועלים , כלומר שוב מופיעה השגיאה. חשבתי אולי הבעיה היא במודם..... מה אתם אומרים?? קפצתי אתמול לעשר דקות, וראיתי בDEVICE MANAger שהDRIVER של הרשת לא מוגדר כמו שצריך, יש לידו סימן קריאה. האם זה יכול להשפיע? יש להם מודם usb ale 130 ולא מודם רשת. בדקתי אצלם את החייגן הכל בסדר, הה…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ohecht,

שלום, יש לי מחשב שיש לו כרטיס רשת קווי וכרטיס רשת אלחוטי מובנה על הלוח אם. יש לי ראוטר אלחוטי שנותן לי את הגישה לרשת בבית והמחשב מחובר אליו דרך הכרטיס רשת הקווי אני רוצה להתחבר ל-WIFI מהטלפון שלי אבל במקומות מסוימים אין לי קליטה, ועל כן אני רוצה להפוף את המחשב שלי למעין AP שיצור רשת WIFI מעצמו וישתף את החיבור הקווי שלו. יש לי לוח אם Asus PK5E שבמקור הגיע עם תוכנה של ASUS שנותנת לעשות את זה - Wifi AP Solo. היא לא עבדה ואחרי הרבה זמן של חקירות באינטרנט רק גיליתי שאני לא היחיד שלא מצליח להפעיל אותה אבל לא מצאתי פתרון שעוזר. אח"כ גיליתי שהשבב הוא של RealTek ושגם להם יש תוכנה שעושה את אותו דבר. היא עבדה חלקית, כל פעם הייתי מצליח להתחבר אבל אחרי שהייתי מתנתק פעם אחת הייתי …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. כאשר אני מוריד בביטורנט האינטרנט מתנתק לי והמחשב מנסה להתחבר מחדש לאינטרנט. בזמן שהמחשב מנסה להתחבר אני יכול לגלוש במחשבים אחרים בבית ללא בעיה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ZiX,

אני מתכנן לקנות D-LINK 615 יש לי שלוש מחשבים שיוחוברו בכבל רשת CAT5-E ואחד אלחוטי.. (שנמצא בערך 5 מטר מהראוטר.. קיר מפריד) הייתי רוצה המלצה לכרטיס רשת.. אגב יש ראוטר שינצל טוב יותר את הכבלים שיש לי ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום ברשותי 2 ראוטרים של אדימקס 6204WG. הראשון מחובר למודם של הכבלים ולמחשב ועובד כרגיל, הקליטה סבירה כמעט בכל הבית. בגג יש לי בעיה קלה של קליטה. מכיוון שיש לי עוד ראוטר שלא חיברתי (קניתי על מנת לחבר אצל ההורים אבל זה כבר לא רלוונטי) שאלתי הינה האם אני יכול להשתמש בראוטר השני במחצית הדרך על מנת להתחבר לאות של הראוטר הראשון ולאפשר עבודה נורמלית בגג הבית? לפי מה שיצא לי לקרוא בMANUAL זה אמור להיות אפשרי. תודה על התגובות מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Evil_Mind,

הזמנתי אינטרנט ADSL דרך קווי זהב.... הם שאלו אותי איזה מודם אני רוצה חיצוני או פנימי.... אז....מה עדיף?? ולמה......

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי חברים, אני מזמין מחשב חדש בקרוב וארצה להעביר את כל מה ששמור לי במחשב הישן כ -140GB לHD של המחשב החדש. המחשב הישן הוא עם לוח אם של MSI-7125 ואני לא ממש יודע איזה חיבורים יש לו.. בכל מקרה השאלה היא אם יש כבל מסויים שאפשר לחבר בין שני המחשבים כך שיזהו זה את זה ואוכל "לגרור" תיקיות וקבצים? תודה רבה על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by eyalel,

בנטוויז'ן טוענים שאי אפשר להחזיק שני קווי טלפון עם נטבוקס אחד שהתשתית והספק עוברים דרכם לא ברור למה המגבלה הזאת באיזה חברה כן אפשר להחזיק שני קווים דרך ראוטר בחבילה של תשתית וספק. adsl

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by eyarit,

בביתי ראוטר אלחוטי edimax עם 2 אנטנות. בקומת המרתף אין קליטה ולפעמים קליטה מינימלית בזיהוי הרשת הביתית. קניתי מתאם רשת אלחוטי edimax ew-7811nu ועדיין הוא לא מקבל תשדורת בקומת הביניים הרשת מעולה. על איזה מתאם אלחוטי או דרך אחרת להתמודד עם הבעיה של רשת אלחוטית בקומת מרתף/ממ"ד? לא מתאים כבל רשת. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by VanGuard,

אני לומד במקום מסויים באוניברסיטה שבו יש קליטה מאוד חלשה של הרשת האוניברסיטאית. הראוטר הקרוב נמצא כ-40-50 מטרים ממני. אני מחפש מגבר קליטה. גם אם הוא מגביל בניידות ומגושם זה לא מפריע לי בכלל. ראיתי מספר דברים באיביי אבל לא ידעתי מה באמת יתאים לי מבחינת סוג מוצר וטווח קליטה. מישהו מכיר מוצר שיכול להתאים לדרישות שלי? עדיף שלא יהיה יקר מדי. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אהלן יש לי חבר ששואל את השאלה הבאה: יש לו בזק בינלאומי ותשתית HOT עכשיו יש לו 100 מגה והוא אומר לפעמים הוא מחווה איטיות בגלישה והוא רוצה לעבור לחיבור עם חייגן השאלה מה המהירות המקסימלית שהוא יכול לקבל עד 100 מגה עם חיבור עם חייגן?כי אמרו לו שאין מצב לקבל 100 מגה עם חיבור עם חייגן אם כן מה המהירות המקסימלית שאפשר לקבל?והאם זה יעבור לעבור לחיבור עם חייגן?לא כלכך אכפת לו אם הוא יוריד את זה ל 50 מגה או פחות תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. ערב טוב לכם חברים. אני מנוי של אורנג' בערך כשנתיים. לפני כשבוע אני מרגיש בעיות בהורדות תכנים (ביטורנט) החל מהשעה 18:00 ועד השעה 00:30 יש איטיות מטורפת לא ניתן להוריד כלום. צילצלתי מיום ג' השבוע לתמיכה, אמרו לי שיש להם תקלה והיא בטיפול. הקיצר התקלה תוקנה ככה הם אומרים. היום אני מגיע הביתה והחל מהשעה 17:00 הכל תקין. מהשעה 18:00 כל הורדה מגיע לי ל-100KB או 200KB לא כפי שצריך :1.2MB יש לי מהירות של 12M. ניסו להעביר אותי לגלישה ללא חייגן, וזה עבד ל5 דקות, ואחר כך ההורדות שוב איטיות. סיפור הזוי מאוד, לי נראה שהם התחילו להגביל. למה מהשעות הקטנות של הלילה הכל טס? ובבוקר גם כן. הקיצר מנסים לרמות.. אז חשבתי לעבור להוט-נט. כמה שאלות לי אליכם חברי הפורום. 1-מהו המחיר של 100MB הספק+הת…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי בעיה אני לא מבין כלום ברשת ואני רוצה לחבר שני מחשבים שיש לי בבית לאיי די אס אל על ידי רשת , מישהו נחמד יכול להגיד לי איך לעזאזל אני עושה את זה , מה אני צריך לקנות ואם צריך טכנאי או שאני יכול לעשות לבד (אני מבין קצת בחומרה ,בהתקנת כרטיסים אבל אף פעם לא התעסקתי עם רשת ) בבקשה תעזרו לי תודה מראש בני :smoke: :'( :'(

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אלה הם כל סוגי הכבלי רשת בין מחשב למחשב או מחשב לנתב? Unshielded & Shielded Twisted Pair Cabling Standards v d e * Cat 1: Currently unrecognized by TIA/EIA. Previously used for POTS telephone communications, ISDN and doorbell wiring. * Cat 2: Currently unrecognized by TIA/EIA. Previously was frequently used on 4 Mbit/s token ring networks. * Cat 3: Currently defined in TIA/EIA-568-B, used for data networks using frequencies up to 16 MHz. Historically popular for 10 Mbit/s Ethernet networks. * Cat 4: Currently unrecognized by TIA/EIA. Provided performance of up to 20 MHz, and was frequently used on 16 Mbit/s token ring networks. * Cat 5: Currently unrecogni…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אוקיי היום בשעה 23:00 בערך הייתי באמצע משחק רשת כשלפתע המשחק נתקע מבחינת הקשר עם השרת, המשחק עצמו עדיין פעל. יצאתי לווינדוס וראיתי שאני גם לא מצליח להיכנס לאתרים, רק האייסיקיו פועל ואי אפשר לשלוח קבצים לאנשים מהרשימה שלי {אופציה שתמיד קיימת אצלי ותמיד פעלה}. הגעתי ל-network connections ושם מצאתי את מה שאתם רואים בתמונה. למטה זה החיבור שלי של הכבלים שלי, ולמעלה התווסף לו מישהו חדש ואני די חושש שזה מישהו שניסה לפרוץ אלי. דרך אגב את הפיירוול הפעלתי רק אחרי שגיליתי את החיבור החדש שהתווסף לי. מיד כיביתי את המודם לרבע שעה ושהדקלתי מחדש שוב היה את האייקון הזה אבל הצלחתי להתחבר לאינטרנט ולגלוש רגיל. האם אתם חושבים שמישהו ניסה לפרוץ לי למחשב? אם כן, איך אפשר למנוע את זה בעתיד, ומ…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by tuviaa,

שלום הנתב מותקן בביתי בקומה העליונה. קליטת סיגנל האלחוטי חלש בקומה הראשונה ובלתי אפשרי במקלט. איך ניתן להתגבר על הבעיה. האם ע"י הוספת ACCESS POOINT או אולי מגבר קליטה. אנא המליצו מודל ויצרן אמין.עדיף LINKSYS/D-LINK/NETGEAR תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. *השאלה נכתבה מחדש.. בבקשה לקרוא..* שלום, יש לי בעיה מאוד מוזרה בתשתית של הרשת בבית הנקודת רשת שיש במרתף לא עבדה אף פעם, חוץ מזה יש בעיה אחרת אבל נעזוב את זה עכשיו.. הכבל רשת עובר מהארון רשת בקומה השניה דרך הארון חשמל בקומה הראשונה עד למרתף, לחברה שהתקינה כאן את הרשת יש מכשיר שבודק את התקינות של נקודות הרשת, המכשיר אומר שהכל תקין אבל כשמחברים מחשב זה לא עובד, לא משנה איזה מחשב או איזה כרטיס רשת.. אחרי הרבה תלונות לחברה הם אמרו שיש להם אותה בעיה בעוד 2 מקומות והם אמרו שהחלפת SWITCH אולי יעזור.. זה נראה לי ממש לא הגיוני.. כל הסימנים מצביעים על בעיה בתקשורת.. מישהו שעבד בתור עוזר למנהל רשת גדולה אמר לי שהבעיה היא אכן בעית תקשורת והיא נגרמת בגלל שהכבלים של הרשת עוברים קרוב ל…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ac1240,

פתחתי פורטים בראוטר ויש לי LOW למה ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים