עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by momi2004,

טכנאי של בזק הגיע היום לסבתא שלי להתקין לו רשת אלחוטית וחיבור ADSL. המחשב הוא מחשב נייח חדש של HP שהגיע עם ויסטה HOME BASIC בעברית. הטכנאי חיבר את המודם, חיבר את הנתב האלחוטי (אני לא יודע איזה דגם זה וסבתא שלי לא יודעת להגיד לי, אז אני אדע זאת מחר ואעדכן), ולאחר מכן הצליח לגלוש מהמחשב האלחוטי שלו שעליו מותקנת חלונות XP. למחשב הנייח הוא התקין מתאם USB אלחוטי. הבעיה היא שהמחשב רואה את הרשת האלחוטית, מתחבר אליה, אבל לא מצליח לגלוש באינטרנט. הטכנאי ישב עם מומחים של בזק בטלפון במשך שעתיים ולא הצליח לפתור את הבעיה. הוא יחזור רק ביום שני (!) עם צוות טכנאים מומחים (!) שאולי יצליחו לפתור את הבעיה. אני מודה שעדיין לא ראיתי את המחשב, ואני אראה אותו רק בשבת, אבל למישהו יש רעיון מאיפה…

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  2. Started by gtabak_37,

תודה רבה למי שעזר לי להגדיר את זה בראוטר 3COM. אבל לחבר שלי יש ראוטר של EDIMAX דגם BR-6204WG והוא רוצה גם כן להגדיר את הPS3 כשרת DMZ. אפשר הסבר מדויק איך להגדיר אותו כך? תודה רבה לעוזרים גל

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. Started by ofir667,

אני לא יכול לכתוב בעברית באינטרנט, מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  4. עשיתי פירמוט למחשב שלי אצלי נמצא המחשב הראשי שהכל מחובר השקע ADSL המודם (B-FOCuS 270) והראווטר (Level One FBR-1418TX) המחשב של אחי מחובר דרך כבל מוצלב לרוואטר מה אני צריך להגדיר עכשיו בשביל להתחבר לאינטרנט ? וצריך להוריד דרייבר לרוואטר ?

5. Started by yossi_s1,

שלום, קניתי ראוטר אלחוטי 3COM לפי המלצה של הרבה אנשים פה ועכשיו אני מגדיר אותו. אני די מתמצא ואין לי בעיות מיוחדות חוץ מהגדרות האינטרנט. צירפתי תמונה עם ההגדרות הנוכחיות, אני לא מצליח להבין מה לא בסדר, אז מקווה שתעזרו לי. תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  6. שלום, אני מחפש ראוטר אלחוטי טוב שתומך בתשתית של הכבלים, הדרישות שלי הן שהוא יעבוד בתקן n (300Mbit) ושיהיו לו לפחות 2 יציאות LAN של ג'יגה (אחת למחשב ואחת ל HD חיצוני) בינתיים הדגם היחיד שיש לי בראש זה ה BR6574N של Edimax אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים על הדגם הזה והאם יש דגמים עדיפים תודה, צביקה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. למה זה "מוגבל" בתמונה ואם זה בסדר?! יש לי נתב של לינקסיס WRT54GL תודה מראש! ofeky1 [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  8. Started by Drek Boy,

האם אפשר לקנות ראוטר שאין לו פיירואל מובנה ושאני לא אצתרך לפתוח פורטים...? פשוט הכל יהיה נגיש ואם אפשר מישהו יכול לתת לי המלצה על ראוטר כזה כי שלי מעפן ועושה מלא בעיות הוא כל הזמן מתנתק ולא מאפשר להפעיל ביטורנט ותוכנות הורדה אחרות

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  9. על הנתב עצמו רשום: 5V----2.5A על הכבל/שנאי (שמתחבר כמובן אל הנתב) רשום: INPUT 100-120V - 50-60Hz האם הנתב יעבוד בארץ? אני ממש לא מבין כלום בעיניינים האלה, אבל חשבתי לשאול. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by gilke85,

שלום לכולם, יש לי נייד חדש לנובו T500 ויש בו כרטיס רשת אלחוטי INTEL 5100 AGN למיטב ידיעתי הוא תומך בתקן N ויש לי ראוטר שגם הוא תומך בN ובכל זאת אני רואה שהנייד מחובר בתקן G מישהו יודע למה זה או איך אני מתחבר בתקן N? תודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Mics,

נמצא אצלי הראוטר TP LINK 1043ND, עד היום עבד ללא תקלות. היום בבוקר הראוטר הפסיק לחלק אינטרנט ואי אפשר לגשת לממשק הניהול שלו. ארבעת המחשבים שמחוברים עליו כותבים שחיבור הרשת מוגבל. מצד שני, הראוטר דולק והנוריות שלו תקינות. ניסיתי לעשות רסט לראוטר, לנתק אותו מהחשמל ולחבר שוב, להחליף כבלי רשת - שום דבר לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. suprnova.org, זה אתר חוקי שאפשר לדבר עליו בפורום? אם כן, אז יש לי פה בעיה. ישנם כמה קבצים שאני מנסה להוריד, אבל הוא רושם שיש בעיה, בציטוט נמצאת הבעיה: אני לא משתמש בשום תוכנת הורדה ואין לי מושג מה הבעיה. מישהו יכול לעזור? תודה! אם זה לא חוקי, אתם מוזמנים לנעול ולמחוק!

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  13. יש לי את הציוד המתאים לטראקר קטן ויש לי את הקבצים (כרגע אני עובד על\אם דברים אזוטריים מספיק כדי לא להתעסק עם פיראטים) השאלה שלי היא לגבי הספק. ביררתי אצל בזק והם רוצים משהוא כמו 600 שקל לחודש כדי לקבל קצב עולה נורמלי. הפקידה ניסתה לרמוז לי לא בעדינות שאולי כדי לי לחכות קצת והמחירים ירדו (זה היה יום אחרי הפרסומת ל5מב) מוכן לשלם כסף רק אני רוצה לקבל הכי הרבה בשביל המחיר. אני מודע לאפשרות לארח את הטראקר באיזה חוות שרתים אי שם, אבל עם קצב העלאה המעפן יקח לי יום להעלות 700מב לשרת. יש לכם רעיון אחר?

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  14. שלום לכולם! הייתי רוצה חוות דעת מומחים (וזה המקום). אני צריך להעביר סרטים בפורמט גבוהה(TS MKV וכ')בין המחשב למעלה ל HTPC ואני נתקל באיטיות מעצבנת. ניגון סרטי DIVX כאשר הHTPC הוא הנגן והתוכן נמצא במחשב1 למעלה ללא בעיה או קירטועים אך כאשר אני מנסה לנגן HD זה מקרטע. תצורת המערכת: מחשב1 - מחובר בכרטיס רשת אלחוטי מחשב2-מחובר ישירות לראוטר(פיזי) HTPC- מחובר בקומה למטה אלחוטי כל המחשבים חזקים מאוד (!) כולם XP . ראוטר מסוג TPLINK 108MB. 1.האם יש איזה פתרון לכך?האם קיימת אופציה מהירה יותר? 2.האם גלישה באינטרנט מושפעת כאשר מעבירים קבצים בתוך הרשת הביתית?

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  15. Started by shlomy79,

היי אני מנויי בסיבים של פרטנר בחבילה של 1 גיגה עם הנתב השחור WIFI 6 היציבות של המכשיר הזה לא טובה עבורי אני מתכוון לעבור לציוד פרטי החלטתי ללכת לכיוון של פתרון מש 2 חלקים יש כמה דגמים מסדרת X אשמח להמלצה על דגם חוץ מX20 המרחק בין הנודים יהיה בערך 6 7 מטר בצורה אלכסונית עם קיר אחד באמצע בתודה ובהערכה שלומי ברוך

16. אז ככה יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת אני מחובר לאינטרנט ממחשב אחד דרך חיבור USB ומשתמש במודם SB4200 וכשאני מנסה להגדיר שיתוף התקשרויות הוא נותן לי הודעה "אירעה שגיאה בעת שיתוף התקשרויות לאינטרנט לשירות אין אפשרות לקבל הודעות בקרה כעת" מישהו יודע מה הבעיה???

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  17. Started by MaoR_KilleR,

שלום... לאחר שאני לוחץ על PORT SETTINGS של פורט בשם COM1, יש לי אפשרות לשנות כל מיני ערכים שנראים לי חשובים... יש לכם מושג על מה אני מדבר או שאני אכתוב את האפשרויות? לאלו ערכים כדאי לשנות? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  18. אם נניח אני עושה ראוטר בין שני מחשבים, ושני המחשבי משחקים נניח CSS \ AA עם אינטרנט 1.5 נניח, האם זה יצור תקיעות ו\או פינגים גבוהים?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  19. יש לי ראוטר אלחוטי של בזק מסוג rotal rta 1025w אני מעוניין לרכוש כרטיס רשת. 1. מה עדיף - כרטיס פנימי / usb, או שאין עדיפות? 2. מה עדיף - עם/בלי אנטנה, או שאין עדיפות? 3. האם אני יכול להשתמש בכרטיס רשת שתומך ב 300 Mbps למרות שהמודם רק 10/100 Mbps? 4. האם אני יכול להשתמש בכרטיס רשת שתומך ב 802.11n למרות שהמודם רק 802.11g? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אני רוצה שתהיה גישה לרשת אלחוטית בחצר. קניתי Wifi Extender (דגם D-Link DAP1320) להגדלת טווח הקליטה. נראה שזה לא מספיק. נראה שנצטרך עוד 3 "מגדילי טווח קליטה" כדי לקבל פריסה טובה של כל החצר. המכשירים יקלטו את הwifi של המגבירים. ז"א מכשיר 1 יקלוט את הראוטר, מכשיר 2 יקלוט את מכשיר 1, מכשיר 3 יקלוט את מכשיר 2 וכו'. האם בגלישה ממחשב המחובה למגביר הרביעי תורגש ירידה משמעותית במהירות החיבור בגלל שזה עובר דרך כמה מכשירים עד שזה מגיע לראוטר, או שזה לא משמעותי?

21. שלום לכולם. רכשתי את הכרטיס שבכותרת ופרמטתי את המחשב, התקנתי ווינדוס 7 64 ביט. התקנתי את הדרייברים שהגיעו בדיסק ההתקנה ולא מצאתי רשתות, אז התקנתי דרייברים מעודכנים מהאינטרנט וזה עדיין לא עובד.. פירמטתי מחדש, הכנסתי אותו ל- PCI אחר ושום דבר לא עובד.. אני מצליח לזהות רשתות בתוכנה המובנית של הווינדוס אחרי שאני מדליק את המחשב מחדש, ולפני שאחד ה- SERVICES של כרטיס הרשת עולה, אבל אני מאבד את האופציה די מהר, ואני לא מוצא איזה SERVICE גורם לבעיות.. יש למישהו עצות? מישהו כבר מכיר את הבעיה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by ip2pi,

היי, יש לי את הראוטר של בזק rta 1025 ובגלל מעבר לתשתית של הכבלים אני צריך לקנות ראוטר חדש חשבתי על ראוטר פשוט Level One WBR3406TX (אלא אם יש לכם משהו מומלצ אחר עד 180 ש"ח) ואת ה 1025 להפוך ל AP . אפשרי או שיכולה להיות לי בעיה עם זה ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. ישנן עדויות רבות לכך שסין משתמשת ביכולות סייבר נרחבות כדי לבצע ריגול עסקי (ברובו) בקנה מידה גלובאלי - דרך רשת האינטרנט. אם אמריקה הייתה מעוניינת בכך, האם היא הייתה יכולה לנתק את סין משאר העולם ברשת האינטרנט? אם כן, במה זה היה כרוך? תודה

24. Started by Xanadu,

יש לי שאלה קטנה לגבי מודם כבלים , האם ניתן לחבר שני מחשבים אל אותו המודם כך שיוכלו לגלוש ללא תלות אחד בשני, או שאני צריך להסמין שני מודמים מחברת הכבלים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Nightbeat,

היי, יש לי שאלה בקשר לעובי ורמת הסיכוך של כבלי רשת. אני צריך כבל רשת חדש לבית, עכשיו להבנתי הם מגיעים בעובי שונה ובסיכוכים שונים. ראיתי כבלים בעובי 22AWG ו28AWG. לפי מה שהבנתי מספר גבוה = כבל דק יותר וזה לא בהכרח דבר טוב, ובנוסף שעובי בוחרים לפי אורך הכבל. רציתי לשאול איזה כבל לדעתכם יהיה אופטימלי לאורך 15-20 מטר. איזה עובי מומלץ ואיזו רמת סיכוך? הכבל יעבור בין 3-4 קירות מחדר עד הנתב לכן חשוב שיהיה עמיד. ובנוסף אני מכוון לכבל מסוג CAT6 כדי להמנע מהפרעות, לא מפריע לי העניין הכספי. תודה רבה מראש.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.