רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
הי, הייתי רוצה לשתף אותכם בבעיה שיש לי ולדעת אם זה נורמאלי או לא, אולי מישהו אחר חווה אותה ויכול לעזור לי.. הספק אינטרנט שלי הוא 014 בזק, תשתית הוט. המודם שלי הוא ת'ומסון והראוטר netgeat wnr3500. עד לפני שבוע מהירות האינטרנט שלי הייתה 12 מגה, והכל היה בסדר. מידי פעם אני עושה בדיקת מהירות והכל תקין. אז החלטתי להעלות את המהירות ל 30 מגה. כאן התחילו הבעיות... בזמן שהמחשב שמחובר ישירות למודם מראה בבדיקות 30 מגה רוב הזמן, אבל לפעמים גם פחות, והעלאה של 1.5, כל מחשב נייד שעבר בדיקת מהירות מראה מהירות הורדה ממוצעת של 16-18 מגה והעלאה של 1.5... הבדיקות נעשו כשאף מכשיר אחר מחובר או מוריד משהו, כך שכל רוחה הפס הוקדש לבדיקות האלו... כשדיברתי עם התמיכה של החברות, הנציגים טענו שככה זה,…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי אתמול מחשב חדש ,והתקנתי בו חייגן של 012 (תשתית הוט), נסיתי להפעיל תקשורת וקבלתי תקלה 769, התקשרתי לטכנאית של 012 היא בדקה איתי כמה דברים והתקלה חזרה ואז ביקשה שאלחץ על LOCAL AREA CONECTION אמרתי לה שזה לא מופיע לי בחיבורי רשת ,והיא אמרה שאני חייב לרכוש כרטיס רשת כדי שאוכל להתחבר וליצור קשר, האם זה אכן כך וגם מחשב חדש זקוק לכרטיס רשת ?
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום. אני מחובר לאינטרנט דרך הוט בחיבור ללא חייגן. קיימתי היום שיחת טלפון עם ספק האינטרנט שלי על מנת להתנתק. בסיום השיחה נאמר לי כי החל מאותו רגע אני מנותק מהשירות. להפתעתי, גם לאחר השיחה החיבור לאינטרנט עובד. כיצד זה ייתכן? האם העובדה שאני מחובר ללא חייגן היא זו שמאפשרת לי להמשיך לגלוש כרגיל? האם אני יכול להמשיך להשתמש באינטרנט עם חיבור לתשתית בלבד וללא חיבור לספק אינטרנט? תודה.
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לנו בבית נתב של הוטבוקס שמחובר למחשב שולחני, מחשב נייד ועוד מחשב שולחני כששני האחרונים מתחברים ב WIFI להוטבוקס. במחשב השולחני שמתחבר ב WIFI להוטבוקס אין ממש בעייה (אות מעט חלש אבל זה עקב המרחק), אך ב HP Probook 4520s הנתב כל הזמן "נעלם". אני נמצא באותו החדר בו נמצא ההוטבוקס עם הנייד, הקליטה מצויינת ולפתע הנתב "נעלם" מרשימת ההתקנים האלחוטיים בנייד. כיבוי של ה WIFI בנייד והדלקתו מחדש בעזרת הכפתור הייעודי על המקלדת מזהה מחדש את ההוטבוקס ברשימת ההתקנים, הוא עובד מצויין לזמן מה ואז שוב נעלם. בדקתי את ההגדרות בהוטבוקס ואני לא רואה שם שום דבר חריג, יש למישהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין cat5e לcat5 עם 8 חוטים? האם מישהו יודע האם הכבל הזה: http://ksp.co.il/?uin=615 הוא cat5 או cat5e?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל הפורום, אני די חדש בעסק המודמים ורציתי לעשות את המודם שלי ( ECI B-FOCuS Router 270PR ) לרווטר. השימוש מיועד לחיבור בין שני מחשבים המחוברים ל SWITCH וגם המודם אליו ( לאחר שנגדיר את המודם - פריצה לרווטר + פתיחת פורטים ) הוא יחובר ישירות ל SWITCH. כרגע יש לי שני כרטיסי רשת אחד בילד אין על הלוח אם ואחד נוסף שהוספתי. המודם מחובר ללוח אם וה SWITCH מחובר לכרטיס רשת השני. מה הבעיות? יש לי מספר בעיות, והן: 1. נכנסתי וחיפשתי במערכת הפורומים של HWZONE אחר פריצת המודם לרווטר, אך לא הבנתי מה שהתבקש שם לעשות... מה זה בכלל ה- Current ATM PVC List איפה הוא נימצא?! ואיפה הדברים האחרים כמו אלה נמצאים?! אם אפשר לעזור לי איך להגיע או שיש מדריך עם תמונות שיכול לעזור לי.. ד"א איפה רוש…
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני צריך לדעת מה הIP של אתר מסוים. איך אני מגלה זאת? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עם כבל רשת מוצלב אפשר להתחבר לאינטרנט בשתי מחשבים או רק להעביר בינהם קבצים? :s05:
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי בבית 2 מחשבים רגילים ומחשב נייד של אבא שלי. אבא שלי משתמש במחשב לצרכי עבודה, גלישה באינטרנט קבלת מיילים . חברים שלו קיבלו עכשיו מחשב נייד שתומך בתקשורת אלחוטית בכל מקום ככה הוא הבין לדוגמא בטיסות לחו"ל שהם יושבים עם המחשב הנייד בטרקלין עסקים פשוט מאוד מדליקים את המחשב הנייד נכנסים לאינטרנט, מקבלים ושולחים מיילים וכל זה בלי כמובן בלי שום כבל ובלי שום הגדרה וקינפוג והם עושים בדיוק אותו הדבר גם בבית האם לפי מה שהבנתם יש איזשהי תשתית מיוחד בבית או בשדה תעופה או בביץ? (דבר שיש סיכוי גדול שיש לדעתי בטרקלין עסקים יש תשתית לתקשורת אלחוטית ותמיכה בכל זה) והאם התקשורת עם אינטל סנקרינו? אחנו רוצים להקים דבר כזה בבית? מה צריך? איך עושים את זה? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
בוקר טוב חברה יש לי בעיה יש לי winxp home ואני לא מצליח לשתף אותו ברשת ממחשב למחשב עם win098se כמובן שעם כ רשת ןכבל מוצלב אני רואה את ה98 אבל לא מצליח לשתף איתו את התיקיות מה אני עושה? האם יש עוד איזה הגדרות שצריך לעשות?? אני מבקש עזרה זה דחוף לי אם אפשר הסבר או מדריך כתוב איך לשתף רשת בין xp ל 98 תודה רבה ושהיה לכם אחלה של יום ביי ;D
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברשותי נתב אלחוטי +Dlink DI-614 כרטיס רשת אלוחטי ללפטופ (מערכת הפעלה XP PRO) הוא +Dlink Airlus DWL-650 המערכת עובדת מצויין. כעת אני מעוניין להוסיף מחשב נייח נוסף לרשת האלחוטית, לכן אני מניח שעלי לרכוש עבורו כרטיס רשת אלחוטי PCI ? 1. האם זה אכן מה שאני צריך ? 2. על איזה כרטיס אתם ממליצים לתאימות מקסימלית עם המערכת הנוכחית ? 3. אני צריך לרכוש סט חדש מלא של הנתב הנ"ל + כרטיס הרשת האלחוטי הנ"ל ללפטופ + כרטיס לנייח שהמלצתם בסעיף 2 :-) => האם יש דיל לחבילה כוללת ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש עכשיו בכל המחשבים הניידים החדשים את השיטה הזאת של אינטל לתקשורת אלחוטית אתם יכולים להסביר לי מה זה? או לתת לי לינק להסבר על זה עדיף כמובן בעברית טל
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נתקלנו בישובנו במספר לא קטן של מעשי ונדליזם כאלה ואחרים ,שאלתי היא האם אפשר באמצעות מצלמת אינטרנט או מספר מצלמות (אפשר אלחוטית) לבצע מעקב רצוף במקומות מועדים לפורענות,ומה העלויות של התקנים כאלה בהנחה שמחשבים ישנם. תודה,ומצפה לתשובות!
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני מחפש לרכוש מערכת אלחוטית G נתב אלחוטי כרטיס רשת PCI אלחוטי כרטיס רשת אלחוטי ללפטופ 1. אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ על מערכת מומלצת מלאה (כלומר, חברה ודגמים ספציפים של כל הרכיבים) 2. קראתי על כל מיני נתבים מוזרים הכוללים שרת מדפסות, USB HUB, מרכז בידור ושאר ירקות. מישהו יכול בבקשה לעשות לי סדר, ולומר מה יכול לכלול נתב אלחוטי שכזה, ומה כדאי לרכוש ? המון תודה.
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר אדימקס עכשיו אני פתחתי בראוטר את הפורטים הדרושים שאיתם האימיול עובד אך הוא לא משנה כלום עדדיין יש LOW ID יש לי ואינדוס 2000 איך אני פותר את זה?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
ככה אני משחק משחקי רשת.. וברגע שאבא שלי מוריד משהו מהמחשב השני או שולח מייל.. אני נתקע... יש לי רוחב פס של מגה וחצי ואני רוצה שלכל אחד יהיה 750 קיי ושלא תיהיה הפרעה של אחד לשני
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני מחבור המון זמן לנטויזן בחבילה של 1.5Mb ולאחר פירמוט ומעבר ל XP SP1 במקום להוריד במהירות סביב ה 180 אני מוריד ב כ 120 ולפעמים פחות אני אובד עצות , יש לכם עצה בשבילי ? על המחשב מותקן אנטי וירוס של קספרסקי וFIREWALL גם כן של קספרסקי
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני בונה אתר לפרוייקט במחשבים ואני צריך לעבוד עם השרת שעל המחשב אבל מישום מה הוא לא עובד, הוא אומר לי שאי אפשר לפתוח את הדף שגיאה פנימית של השרת משהו כזה.
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי את הסמל הזה עם הסימן הצהוב ליד השעון וכשאני לוחץ עליו זה מה שזה מראה לי מישהו יודע מה זה או איך מתקנים את זה????
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
כיצד אוכל לגלות מה גירסת הקושחה שלו? לא כתוב דבר במדריך או העזרה שלו מלבד עדכון הקושחה שלו. פתחתי את הפורטים המתאימים לאימול אבל עדיין יש לי מסכה שחורה. אין פיירוול במחשב. גם לא של XP. UPnP מה זה? VPN - כיצד יוצרים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
ייש לי רשת אלחוטית יש לי שני דברים שאני צריך אני צריך את ה פורטים של האימויול ושל הkazza ושל kad והדבר השני יש לי בעיה שאני נכנס למשחקי רשת ושאני מנסה לחפש סרברים הוא שהתנב מתקנתק או שזה אומר שאין אנטרנט איך אני מסדר את זה תודה לעוזרים אני חיפשתי את התשובות בפפורום ולא מצאתי אם מצאתם אז תביאו לי קישור בבקשה :xyxthumbs: edimax 6104wg
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אהלן יש לי שני מחשבים בבית עם שני חיבורי אינטרנט (כלומר שני מודמים) במחשב של אחי יש מודם ירוק כזה ואני קיבלתי היום את המודם שלי שהוא מוטורלוה לבן יש הבדל בין השנים? כאילו יש מצב שהירוק יותר טוב ואז שווה לי להחרים לאחי את המודם?
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
טוב אז ככה. הייתה לי בעיה עם המערכת אז עשיתי repair והכול היה בסדר ..עכשיו שבאתי להתקין את הדרייבר של החייגן הוא מתקין והכול ואחרכך אומר לי לעשות ריסטרט..אני עושה ריסטרט ומסתכל בדסקטופ-אין שום אייקון של החייגן. מסתכל בחיבורי אינטרנט- שוב אין שום אייקון.ניסתי להתקין מחדש איזה 5 פעמים ושום דבר לא עזר..מה אפשר לעשות?אין לי אינטרנט במחשב ! בבקשה תעזרו :'(
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית שמחוברת דרך כבל רשת מוצלב המחשב שלי הוא השרת של האינטרנט בשתי המחשבים יש כרטיס רשת עכשיו יש לי אינטרנט בשתי המחשבים אבל אני לא יודע למה אין שיתוף קבצים! מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-