עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by cocooi,

אניצריך המלצה לכטיס רשת היה לי TP-Link TL-WN821N והוא הלך לעזעזל תוך פחות משנה תנו לי המלצה על משהו נורמלי

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  2. Started by shdrthki1,

קניתי מחשב נייח חדש ואני רוצה לחבר לו כרטיס רשת אלחוטי חשבתי לקנות את זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11008 אם אני יחבר את זה למחשב יהיה לי אינטרנט או שזה רק אנטנה ואני צריך עוד משהו ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by yoahe,

שלום יש לי 2 מחשבים אני מעוניין לרכוש כרטיס רשת קווילשני יש לי של אינטל איזה סוג כדאי לי אני מעוניין בכרטיס בסביבות ה50 שקל איזה סוג מומלץ? (יש לי 1.5 מגה אינטרנט מהיר ADSL)

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  4. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס רשת נמאס לי מחיבור USB נראה לי שהוא הגורם לכל הבעיות שיש לי באינטרנט, על איזה כרטיס רשת אתם ממליצים משהו שיהיה יציב שלא יהיו לי בעיות כמו ב-USB... תודה מראש, דודי.

5. אהלן חברים, אני מחפש לקנות כרטיס רשת USB של 2000MW, הכרטיס יתחבר לאנטנה כיוונית 24DBI מדגם TL-ANT2424B. חשוב מאוד שהכרטיס יעבוד טוב על BT5. עכשיו הבנתי שיש הרבה כרטיסים סינים שמוצהר עליהם 2W אבל בפועל נותנים הרבה פחות, בגלל זה רשמתי בכותרת 2W אמיתיים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על הכרטיס איכותי. תודה.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  6. Started by OR2OOO,

אחר צהריים טובים. אשמח אם תוכלו להביע את דעתכם על כרטיס הרשת: http://www.startech.com/Networking-IO/Wireless/Wireless-N-USB-Network-Adapter~USB300WN2X2D יש לי את הראוטר TL-WDR4300 ואליו הכרטיס ישודך. את הכרטיס אני מתכנן לקנות ב-eBay. בעיקרון אני צריך כרטיס רשת 5GHz שיעבוד בתקן n, לטווח רחוק. יש לי הרבה הפרעות ב-2.4GHz. אשמח לדעת אם יש לכם המלצות אחרות.

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by kovar,

אני מחפש כרטיס רשת USB שיחבר את המחשב הנייח שלי לוויי פיי שיש לי בבית. התקציב הוא עד 100₪ והמרחק מהראוטר הוא בסביבות 12 מטר עם קירות. האינטרנט 30 מגה אם זה משנה. אין אפשרות להעביר כבל רשת. אם שווה להשקיע עוד כמה שקלים אני אתמודד עם זה. חשוב לי שמהירות ההורדה לא תיפגע. מערכת הפעלה win 7 64bit

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  8. Started by goldi19,

אני צריך המלצה לכרטיס טוב עד 100 פשוט שיהיה חזק בלי ניתוקים חייב USB כי זה מחשב נייד אם לא חייב לנצל את כל התקציב עדיף אבל אני רוצה משהו טוב שיחזיק לי הרבה זמן ושלא יהיה מבוזבז תודה ;D

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אנשים, אני צריך כרטיס רשת USB לשם הגדלת טווך גילוי נקודות ציבוריות ולא בגדול משנה מהירות. אני מתלבט בין הבאים: 1) Edimax EW-7622UMN nMax 802.11n 2) TP-Link TL-WN722N nLITE 802.11n http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5754 3) GS-27USB High Power Lan USB WiFi Wireless Adapter 5dBi Antenna http://www.focalprice.com/CN049S/GS27USB_High_Power_Lan_USB_WiFi_Wireless_Adapter_5dBi_Antenna_Silver.html האחרון הכי חזק יכול להיות אבל אם אקנה אותו, לא תהיה אחריות כי הוא מוכר בסין. לגבי (1) ו(2) מה הייתם ממליצים כאשר הבדל בין 150מ ל300מ בשבילי הוא לא הכרחי וכפי שציינתי בהתחלה, הכי חשוב זה טווח קליטה ויציבות של התקן. חוץ מזה איפה הייתם קונים את הפריט? IVORY או KSP? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by liron.r,

שלום, יש לי ראוטר של אדימקס 6424n ומערכת הפעלה windows7. אני מתלבט בין 3 דגמים: TP-Link TL-WN821N Edimax EW7718UN Edimax EW7717UN (לא ברור מה ההבדל בין שני הדגמים של אדימקס, חוץ מההפרש במחיר) תודה.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  11. שלום, יש לי חיבור USB לקליטת אינטרנט אלחוטי של DLINK מהדגם הזה http://www.amazon.com/dp/B0006698SI/ref=asc_df_B0006698SI933897?smid=A3ACUPJ4C2HX16&tag=dealtmp16096-20&linkCode=asn&creative=380341&creativeASIN=B0006698SI לפעמים אני רוצה לשבת במרפסת בערב עם הנייד ולגלוש ולא המקלט הפנימי של הנייד ולא ה DLINK מספיק חזקים כדי לקלוט את האותות של החיבורים בשכונה שלי שלא מוגנים בסיסמה (עזבו אם זה בסדר או לא, אני לא הולך להוריד קבצים וכאלה רק לקרוא חדשות, ספורט וכו). אני צריך משהו יותר חזק ממנו, מה האופציות שלי?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  12. Started by erashel,

אני מחפש המלצה לכרטיס רשת טוב בUSB תומך תקן AC באזור ה100 שקל. כרגע יש לי כרטיס ישן בן 8 בערך שתומך תקן N. יש לי אינטרנט של סלקום בסיבים אופטיים שעובד טוב אבל לאחרונה במחשב ההורדות נהיו איטיות פרמטתי את המחשב לאחרונה בלי קשר לאינטרנט ולא התקנתי משהו שיכול להשפיע על המהירות. (אין כמעט כלום על המחשב) ניסיתי גם להוריד עם כבל רשת וזה מוריד במהירות מקסימלית, הבעיה שאני לא יכול לחבר בכבל קבוע למשל ניסיתי היום להוריד טורנט כלשהו וזה הוריד בערך מגה וכל הזמן ירד ועלה ניסיתי להוריד אותו דבר דרך הטלפון (סמסונג S8, לא הכי חדש שיש) וזה ירד על 13 מגה יציב האם כרטיס כזה ישפר משמעותית את המהירות? תודה

13. Started by arielman22,

שלום מישהו פה יכול להמילץ לי על דגם של כרטיס רשת אלחוטי לנייד? ראיתי שיש המון דגמים ושהמחירים נעים מדולר עד לעשרות דולרים אני מעוניין במתאם עד 50 שקל שיעשה את העבודה. השאלה אם כדאי לשלם על מוצר שקיבל המון פידבקים טובים אבל לא מחברה מוכרת דוגמת: http://www.aliexpress.com/item/300Mbps-300M-Wireless-USB-WiFi-Wi-Fi-Wi-Fi-Adapter-With-External-Antenna/753381184.html?spm=2114.01020208.3.2.keiI11&ws_ab_test=201407_4,201444_6,201409_5 או לשלם יותר ולקחת מחברה מוכרת כמו Linksys, דוגמת: http://www.aliexpress.com/item/Original-brand-new-Linksys-AE2500-300Mbps-Wireless-N-802-11n-WiFi-Dual-Band-USB-Adapter-Desktop/1930371147.html?spm=2114.01020208.3.19.wVQrJc&ws_ab_test=201407…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by nargsi,

היי חבר'ה. הרבה זמן לא נכנסתי לפה, הזמן לא מאפשר לי. הפעם אני כאן כדי לשאול ולא כדי לעזור. אני צריך כרטיס רשת אלחוטי למחשב שלי, שנמצא בממ"ד, כרגע יש לי את זה אבל הוא כבר ישן ומזייף. אני הייתי רוצה משהו יותר חזק, כך שהכרטיס יקלוט את הראוטר בחדר הסמוך, גם שהדלת אצלי סגורה וגם אצלו. במצב כזה עם הכרטיס הנוכחי, הוא מתנתק לסירוגין וזה די מעצבן. ראיתי כמה כרטיסים. לא ברור לי מה בקשר לעוצמת הקליטה שלהם ומה בקשר למהירות ההעברה. לפי המחירים שראיתי (הכי יקר 150) התקציב הוא לא הגבלה, כמובן שלא אקנה כרטיס במחיר מטורף, אבל אין לי בעיה כל עוד זה טווח המחירים. הנה מה שראיתי, זה נראה לי עם עוצמת קליטה טובה בגלל שתי האנטנות: http://ksp.co.il/?uin=14…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by ariel-ro,

שלום, אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי בעל טווח טוב בעלות לא גבוהה. אין צורך לתקן N כי הראוטר הוא G אבל תמיד טוב שיש. פנימי/חיצוני לא משנה, מה שיותר טוב. אריאל

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by rost1k,

שלום יש לי TPLINK 54 MPBS בלי אנטנה אני משחק ברשת משחקים וזה כל הזמן מתנתק לי אני רוצה כרטיס טוב שלא יתנתק חשבתי על זה מה אתם אומרים http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=99360-822-00&Cat2Cat1ID=62&Cat2ID=169&aff=Kama〈=he תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by knoximator,

אני צריך המלצות לכרטיס רשת אלחוטי PCI שיתמוך ב802.11g אין צורך שיתמוך ב 11N או בכול ה טווח ארוך 108mbs השימוש הוא לרוב שימוש רגיל אבל שיהיה פתוח לאופציות כמו משחקי LAN מזדמנים ותעבורת קבצים. הכי חשוב הוא שיהיה עם כמה שפחות בעיות וקליטה טובה (מרחק עד ראוטר הוא בערך 7מ)..... תודה

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by Omri.Bd,

שלום לכולם אני רציתי לבקש ממכם המלצה בקשר לכרטיס רשת אלחוטי ונראה לי שאני מעדיף שיהיה פנימי כי אמרו לי שזה יותר טוב יש לי נתב אלחוטי משולב HPNA3 דגם PAR-720G של POWERNET וכרטיס רשת אלחוטי חיצוני של RALINK ונראה לי שהוא עושה לי בעיות ואני מאוד רוצה להחליפו. המרחק בין המחשב שבוא הכרטיס מחובר הוא במרחק של לא יותר מ-10 מטרים (והנתב והמחשב שהכרטיס מחובר אליו באותה קומה) ורק לפעמים הדלת פה סגורה שאני לא חושב שזה אמור להפריע לכרטיס טוב ולא לכרטיס מעפן כמו שיש לי עכשיו כל הזמן עוצמת האות נעה בין חלשה לבינונית ואני מעוניין בכרטיס אלחוטי פנימי (כי הזכרתי שאמרו לי שזה יותר טוב) שהקליטה תהיה תמיד טובה ובמחיר לא מופרז.(שאני פותח את מנהל הרשתות שהתקנתי עם הכרטיס ויש לי שמה אות (SIGNAL)…

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  19. Started by gimdy,

קניתי 2 מחשבים לבית וכרגע יש 3 מחשבים . יש לי נתב אלחוטי מבזק של חברת ASUS ואני מחפש שני כרטיסי רשת למחשבים. כל המחשבים באותה קומה במרחק של מקסימום 10 מטר בין אחד לשני . 1. איזה כרטיסי רשת מומלצים? USB\PCI2 .2 ? 3.איפה יש מדריך להקמת כונן משותף בין המחשבים ? 4.איזה הצפנה צריך לעשות כדי לשמור את אבטחת הרשת?

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  20. חיפשתי ולא מצאתי בדפים האחרונים... תודה

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  21. כרגע אני משתמש בראוטר של ALCATEL מדגם SPEEDTOUCH 570, עם אנטנה שמחוברת בחיבור USB במחשב השני. האנטנה הזו עושה המון בעיות. למרות שהאות מוגדר כטוב, יש הרבה התנתקויות, ולוקח די הרבה זמן עד שהיא מתחילה לעבוד בהפעלה של מערכת ההפעלה. לכן אני מעוניין לקנות כרטיס רשת אלחוטי, שיחובר ב-PCI עם אנטנה בחוט מאריך. המרחק בין המחשב בעל הראוטר למחשב השני הוא כ- 10-12 מטר. במקום אחר הציעו לי את ה- Edimax 802.11g 54Mbps Wireless PCI Card- EW-7128G, אך מחיפוש קצר פה בפורום אני רואה שזה כרטיס די ישן שדובר כאן בשנת 2004 אפילו. יש כרטיס אחר עליו אתם ממליצים? האם באמת EDIMAX היא החברה הטובה ביותר לעניינים הללו? מה ההבדל למשל בין הכרטיס הנ"ל לכרטיס Edimax Wireless Super-G 32bit PCI Adapter EW-732…

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  22. שלום רב, אני גר בבית 2 קומות, רוב החלל מכוסה בקירות ולכן אין כמעט חלל פתוח(בין הקומות). יש לנו 2 עמדות מיחשוב בבית+לפטופ+סטרימר, כשהשאיפה הינה לאפשר חופש פעולה לכל הנקודות תוך שימוש בחבילה של 12MB HOT, לפי הפירוט הבא: מחשב א' - נקודת המוצא של האינטרנט, מודם כבלים מחובר לראוטר WRT350N, משמש כמחשב ראשי כולל שימוש ברוב הפס. סטרימר - מתאם אלחוטי בתקן N(הסטנדרטי שנמכר ביחד איתו). לפטופ - כרטיס אלחוטי מובנה בתקן G. מחשב ב' - מעוניין לרכוש כרטיס רשת אלחוטי בתצורת PCI/USB(מה שייתן ביצועים טובים יותר) ע"מ לחברו לרשת ובנוסף אולי קיים פתרון לחבר את המדפסת שליד לרשת האלחוטית בבית ללא רכישת שרת הדפסות יקר(דגם J4580 אין קישורית אתרנט/אלחוטית מובנית). אשמח לשמוע המלצה לכרטיס רשת מתאים ע…

• 15 תגובות
    • 4.3k צפיות
  23. Started by .AloN,

אהלן, מחפש המלצה לקניית כרטיס רשת אלחוטי המתחבר בחיבור USB. התקציב הוא עד כ150 ש"ח. אני רק אציין שהכרטיס יחובר למחשב נייח הממוקם בקומה ה2 כשהראוטר בקומה הראשונה.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  24. אהלן חברים, השבוע עברתי דירה ובמקום הנוכחי יש רק רשת אלחוטית (לא ניתן להתחבר לנתב פיזית). במחשב הנייח שלי יש כרטיס רשת מובנה בסיסי, בלי תמיכה ברשת אלחוטית. אשמח להמלצה לכרטיס רשת מתאים ביחס עלות\תועלת טובים (חיבור PCI, למרות שאפשר גם USB. אני לא יודע עד כמה האיכויות שונות). לא צריך משהו FANCY, רק שיעשה את העבודה תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by falukky,

אני עובר בקרוב לפרטנר פייבר והמחשב השולחני שלי יעמוד בתוך הממ"ד כשאר הראוטר ימוקם בכניסה לבית, הבית הוא לא גדול, 3 חדרים ודי קרוב לממ"ד אשר יהיה תמיד פתוח ככה שאני לא צופה בעיות חמורות בקליטה אבל אני מעוניין בכרטיס רשת חזק. זה הלוח אם שיש לי.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.