רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, המצב כיום הוא שנקודת האינטרנט של בזק היא בממ"ד ושם גם נמצא הראוטר ואליו מחובר מחשב נייד. הראוטר הוא ראוטר של בזק (D-Link DSL-6740U). בגלל שהראוטר נמצא בממ"ד הקליטה חלשה מאוד בשאר הבית מה גם שלפעמים יש צורך לסגור את דלת הממ"ד ואז אין בכלל קליטה. אני רוצה לקנות אקסס פוינט אותו אשים בסלון אשר יחובר בתור התחלה עם מעבירי רשת על גבי חשמל שיש לי ובהמשך אולי אעביר כבל רשת ישירות אליו. כרגע חשבתי על 2 אופציות : 1. לקנות אקסס פוינט ולשים בסלון. 2. לקנות ראוטר מומלץ (שבטח יהיה טוב יותר מהאוטר של בזק) אשר יחובר לנקודת בזק ואליו יחובר קווית מחשב בו המהירות היא חשובה יותר ולהשתמש בראוטר של בזק (אם אפשרי) בתור אקסס פוינט בסלון. יש לציין כי המחשב שמחובר קווית מצוייד בכרטיס רשת תקן …
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שמתי ב http://www.geocities.com/mytawanda/ אבל אחרי כמה זמן זה מפסיק לעבוד :'(
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מחפש בעל מקצוע להשחלת כבלי רשת לחדרי ילדים ( במקום כבלי טלוויזיה קיימים שאינם בשימוש) והתקנת שקע מתאים בקיר. העבודה באזור ת"א. אשמח לשמוע המלצה לבעלי מקצוע אמינים.
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום, למישהו יש ניסיון או המלצה לגבי מתאם רשת על גבי רשת החשמל (איזה סוג מומלץ לרכוש)? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני יודע שזו שאלה נפוצה בפורום אבל גם שחיפשתי המלצות על נתב אז או שבמהלך השאלה שינו את הנושא או שהמליצו על נתב ה EDIMAX שעליו ראיתי הרבה בעיות במהלך החיפוש. שאלתי היא פשוטה יש לי מחשב די ישן ואני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי לנייד וכמו כן לנתב אלחוטי שיתחבר למודם של הכבלים אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על חברה אחת טובה שבה אוכל למצוא גם נתב וגם כ.רשת { שמעתי שכדי שהכרטיס והנתב יהיו מאותה חברה האם זה נכון ? } שאלתי הנוספת אני טס לארה"ב בעוד כחודש האם יהיה נבון מבחינתי להביא את הרכיב שתמליצו לי שם או שלפי דעתכם המחירים אינם שונים כל כך ? שוב רציתי לומר תודה מראש על עזרתם אודי
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין רשת אלחוטית ואני זקוק לראוטר מסוג אדימקס. איזה דגם מומלץ מהסדרה של BR?
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
[table][tr][td][/td][/tr][tr][td]שלום חברי הפורום, ברצוני לשאול אתכם, האם אתם יכולים להמליץ לי על ראוטר אשר אינו קורס בחיבור חייגן במהירות 12 מגה? (חיבור L2PT) משום שכבר שנתיים הראוטר שלי (אדימקס BR65BN) קרס כמה פעמים ביום בגלל החיבור הזה... לפני חודשיים הבעיה הזאת נפתרה סוף סוף על ידי כך שהעבירו אותנו לחיבור ללא חייגן..הראוטר לא קרס מאז אולם בעיות אחרות החלו להופיע בעקבות תעדוף נמוך (טורנט נמוך, הורדות איטיות בשעות העומס..) (הנושא שפתחתי פה לגבי הבעיה הזאת וכל ההסברים... לינק) לאחר קריאה קטנה פה הגעתי למסקנה שבחיבור ללא חייגן אני נחשב בתור משתמש רגיל ושרק על ידי חיבור חזרה לחייגן,אני אחשב בתור לקוח גיימר (כמו שהייתי פעם) הבעיות הללו יפתרו..אבל הבעיה היא שזה יגרום לבע…
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן חברים, בדירה שלי יש רק חיבור של בזק (אין תשתית להוט) אז אני נאלץ לעשות תשתית של בזק. האם מישהו מכיר דיל טוב של אינטרנט 40 מגה תשתית (בזק)+ספק כלשהו? כשפנתה אלי נציגה היא הציעה תשתית 40 מגה+ ספק של בזק בינלאומי ב 117 ש"ח, מה גם שדורשת גם 100 ש"ח על התקנה, שזה נראה לי מוגזם כי בהוט לא דורשים עלות התקנה. נראה לי מחיר יחסית גבוה ל 40 מגה. אשמח להצעות
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מגבר קליטה במחיר סביר לדירת קרקע. אני בחברת פלאפון והמחיר שהם מבקשים הוא יותר מ1000 שח. איזה חלופות יש בשוק? לא WIFI אלא 4G
-
- 12 תגובות
- 17.4k צפיות
-
-
הבן שלי עבר לדירה שכורה שאין בה לא כבלים ולא טלפון כרגע. הוא מחפש דיל משתלם לאינטרנט שכולל את הספק והתשתית בהתחייבות של מכסימום שנה. מדובר על רוחב פס של 5M. מה מומלץ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחובר לרשת הכבלים דרך ערוצי זהב / אינטרנט זהב מעוניין להמליץ לחבר עך אותו דבר העיניין שאני התחברתי לפני חצי שנה ומאז דברים השתנו הודה על עזרה ועל דעותכם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני גר בבית דו קומתי ואני מעוניין להתחבר לאינטרנט בכל הבית. שמתי ראוטר בקומה התחתונה אבל הקומה העליונה לא קולטת. חשבתי על הפיתרון הבא. לרכוש 2 מתאמי רשת לחשמל - האחד יתחבר לראוטר שבקומה התחתונה והשני יהיה בחדר בקומה העליונה שאליו יחובר נתב. בקומה התחתונה אקלוט מהראוטר ומהקומה העליונה אקלוט מהנתב (אני משתמש במתאמי רשת לחשמל כי הנתב שלמעלה לא קולט מהראוטר). מה דעתכם? יש לכם פתרונות אחרים? איזה נתב מומלץ ומה העלויות לכך? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום רב, אנחנו 4 סטודנטים שגרים בדירה של 120 מ"ר ולכל אחד יש את המחשב משלו (2 ניידים ו2 נייחים) ויש לנו אינטרנט של 2.5M נוצר מצב שבחדרים הרחוקים מהסלון הקליטה נמוכה (בד"כ קו אחד או 2) ומידי פעם יש ניתוקים. יש לנו נתב של EDIMAX תקן G וחשבנו על פיתרון של לקנות עוד נתב ולהגדירו כ WDS. חלק מהמחשבים לא תומכים בתקן N והנתב הישן הוא גם כן תקן G. האם משתלם לשים בסלון נתב של תקן N? במידה ושמים נתב תקן G ונתב תקן N כ WDS בחדר המרוחק האם זה יעבוד תקין והאם מהירות השידור והקליטה ישתפרו ? ממה שראיתי נתב פשוט של תקן N עולה קצת פחות מ 200 שקל, ונתב של תקן G עולה סביבות ה100 שקל. כהיותנו סטודנטים - אנחנו מעדיפים להוציא כמה שפחות תודה רבה לכולם
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם זה נכון שעדיף כרטיס PCI מאשר USB כי יש לו אנטנה יותר גדולה וככה הקליטה והשידור יותר טובים? או שזה לא ממש משנה. ואיך הכ.רשת האלחוטי של אדימקס?(USB/PCI) אפשר חריגה קטנה בתקציב אם זה כרטיס ממש טוב ששווה את זה תודה
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מחפש המלצה לכ.רשת אלחוטי (מעדיף USB). לשימוש ברשת בין שני מחשבים מערכות הפעלה 98 וXP כאשר הXP נמצא על לפטופ וה98 עלDESKTOP. הכרטיס רשת הינו ל98. מעוניין לדעת תאימות בין מערכת הפעלה לכ.רשת ועוצמת קליטה סבירה לשימוש ביתי.
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני צריכה המלצה לכ.רשת אמין וחזק (לא משנה לי איך הוא מתחבר), כי הראוטר רחוק ממני ואני ממש זקוקה לקשר יציב ככל האפשר.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כ.רשת חיצוני שיקלוט ממרחק כמה שיותר גדול, הנה ההתלבטויות: כרטיס שראיתי ב DX - http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27541 ALFA - http://www.data-alliance.net/-strse-73/Alfa-AWUS036H-500mW-USB/Detail.bok מה עדיף? או שהאם אתם מכירים משהו איכותי יותר?(הבנתי שקנטנה רוב הסיכויים יעצרו במכס, אז ירדתי מהעניין...)
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אחרי 15 האות מתחלש? צריך כאבל מיוחד ? אם כן איזה? תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר את ה-CuBox (סטרימר) שלי לראוטר של netvision netbox באמצעות כבל רשת. איזה כבל 5 מטרים מומלץ לי לרכוש? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני זקוק לכבל רשת איכותי, השאלות שלי: 1.האם זה משנה איזה ראוטר יש לי? 2.איזה כבל כדאי לקנות ומאיפה. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי שרת שיושב בשרתי בזק בינלאומי והוא מריץ ubuntu אני רוצה לשתף תקיה של השרת עם המחשב הביתי שלי שמריץ וינדוס 7 השיתוף צריך להתבצע על בסיס האינטרנט כמובן מה הדרך הכי טובה לעשות זאת? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של סלקום המספק אינטרנט סיבים 1G. למרות זאת בבדיקת מהירות במחשב הנייח אני מקבל מהירות לא משהו.. באותה הבדיקה באותו מיקום דרך הסלולר אני מקבל מהירות הורדה פי 10. כרגע אני משתמש בדונגל USB - מתאם רשת אלחוטית TP-Link TL-WN722N 150Mbps High Gain Wireless USB Adapter . המאפיינים מראים שהוא עובד בתדר 2.4 במקום 5 וגם wifi 4, במקום wifi 6. האם לדעתכם שימוש בכרטיס רשת אחר יוכל לשפר משמעותית את המהירות? אם כן איזה מומלץ? אני צריך אחד שתומך גם ב- windows וגם בלינוקס (Ubuntu) ומחובר בUSB או PCIE תודה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב! פניתי לפורום לפני מספר ימים בקשר לכרטיס USB TO ETHERNET ל windows 8 נראה לי שהכרטיס שיש לי הוא כרטיס סיני זול ובעייתי. מישהו יכול לתת המלצה לכרטיס USB TO ETHERNET ל windows 8? זה לא חייב להיות usb3 בברכה דן
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רכשתי מחשב חדש ונזכרתי שאצטרך גם תקשורת WIFI, לכן אשמח להצעה. אני משער לעצמי שחיבור פנימי יהיה עדיף מחיבור USB (אם אני טועה תקנו אותי), לכן אשמח לדעתכם אם יש דגם מומלץ ואם לא על מה אתם ממליצים מהדגמים הבאים http://www.tms.co.il/product/11824 - PCIE http://ksp.co.il/?uin=16635 - PCIE http://ksp.co.il/?uin=12695 - PCI
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני צריך משהו פשוט, פרימיטבי וזול שיאפשר לי שליחת פקסים מדי פעם. ראיתי לא מעט זולים בזאפ אלא שלא מצאתי אחד כזה עם דרייברים למערכת ההפעלה הזו. מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-