עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, תצורת המערכת: מחשב1- כרטיס רשת אלחוטי + 2 כרטיסי רשת OB ( לוח GB X38) מחשב2 (HTPC)- כרטיס אלחוטי + כרטיס OB . ראוטר נמצא בקומה שנייה יחד עם מחשב1 . ממחשב2 הגלישה הורדה קבצים היא במהירות רוחב הפס -תקינה ואין בעיות. אך העברת הקבצים ממש ממש מבאסת בין המחשבים (GIGA לוקח בערך שעה). חשבתי להתשמש בכרטיסי הרשת הOB עם כבל מוצלב, אך אני רוצה שזה יהיה רק לטובת העברת קבצים מהירה ובלי שהאינטרנט יתנתק מהרשת (דרך הראוטר). האם אוכל לקבל הדרכה אם זה אפשרי? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  2. קודם כל אני רוצה לציין שאני הולך לפעול לפי המדריך שישנו בסטיקי (ICS)... עכשיו מכאן נובעות כמה שאלות 1. האם שיתוף האינטרנט הוא מלא כלומר אני יוכל דרך מחשב השרת להכנס לתוך הכוננים שיהיו במחשב הלקוח ... ? (בלי כל קשר לאינטרנט) 2. האם קשר האינטרנט שיגיע למחשב הלקוח כבר יהיה מאובטח עם יש לי פיירוול ואנטי וירוס על מחשב השרת ( כלומר האם זה יהיה הכרחי לשים פיירוול גם על מחשב הלקוח) ? 3. האם אני מסוגל דרך הוינדוס לתת הקצאה באחוזים לכל מחשב מרוחב הפס גלישה ? 4. ובמידה ואני יירצה שליטה מלאה ממחשב השרת על מחשב הלקוח באיזה תוכנות עליי להשתמש ואילו יהיו הכי בטוחות ..? תודה

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  3. שלום לכולם יש לי את הראוטר 3CRWE554G72T של 3COM קניתי אותו לפני חודשיים בערך והכל עבד טוב עד לפני שבועיים בהוא התחיל להתנתק על בסיס יומי כמעט לפעמים פעמיים ביום והוא לא מתחבר מחדש עד שמוציאים מהחשמל. עשיתי לו ריסט מהממשק שלו אבל זה לא עזר,בדקתי גם אולי הוא מתנתק מהאימיול אבל זה לא קשור כי הוא מתנתק גם כשהאימיול לא פתוח,והרבה פעמים הוא מתנתק סתם ככה בלי ששום דבר פתוח אפילו לא דף אינטרנט. זה ממש מרגיז ואני חייב את העזרה שלכם. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  4. תודה

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  5. Started by KingYes,

אהלן, יש לי שאלה שתמיד מציקה לי.. האם ה-FIREWALL של ווינדוז מספיק טוב בשביל לאבטח את המחשב שלי או שכדי לי להתקין תוכנה אחרת שתעשה את הפעולה הזו?

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by Psy,

קורה לי כל הזמן שזה נתקע באמצע, מפסיק, מתנתק באמצע העלאה.... ניסיתי כבר יותר מ-7 אתרי upload שונים, בכולם נתקלתי בבעיה המעצבנת הזאת! זה קורה גם לעיתים כשאני שולח קבצים במסנג'ר. מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה ??? ניסיתי לבטל את הקספרסקי, לא עזר. בזק עשו לי בדיקה של הקו - תקין. תשתית - יס ספק - אינטרנט זהב ראוטר ROTAL RTA 1025W WIN XP SP2 אשמח לכל עצה..... למה זה מעצבן אותי ... תודה

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  7. Started by roeesnir,

יש לי חדר בקומה שניה שמגיע אליו כבל רשת. אבל אני צריך שם גם חיבור אלחוטי. איזה AP הכי זול יעשה את העבודה? כמו שכתבתי בכותרת, מדובר על חדר אחד. לא צריך יותר מזה.

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  8. האם כל המנורות אמורות לדלוק כל הזמן? וה pc/activity אמור להבהב בלי סוף? גם כשהמחשב מכובה? כי לי נראה שהsend צריכים להבהב רק כשאשר אני שולח והrecive אמור רק כאשר אני מרויד אבל הם דולקים רצוף וה pc/activity אמור לפעול רק כשאשר יש פעילות לא? הוא מהבהב לי גם כשהמחשב מכובה האם זה בסדר?

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  9. https://mail.google.com/mail/u/0/?ui=2&ik=3b4a682bfc&view=att&th=14416753279c3a1e&attid=0.1.1&disp=emb&zw&atsh=1 מצב תמונה הבעיה קורת רק באינטרנט האלחוטי, אחת לכמה זמן, באופן רנדומלי לחלוטין, ה-WIFI מפסיק לעבוד ויש צורך בביצוע ריסט לראוטר כדי שה-WIFI יחזור לפעול בצורה תקינה - בצורה תקינה הכוונה: עובד . במקרה, בחור נוסף ממש מתחת לפוסט הזה הציג בעיה דומה ושם נאמר לו שעליו לעדכן את הקושחה של הראוטר וזהו פיתרון שיכול מאוד להיות שיעזור לו לו. אשמח להתייחסות למקרה שלי כאשר מדובר על מודם של HOT וראוטר בדגם הנ"ל, במידה ויש צורך בהורדת קושחה, הייתי שמח לקבל קישור לאתר\הורדה הכי חדשה שיש על מנת שאוכל להתקדם לפיתרון .

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום גלקסי A-52 יש לי גלישה רק דרך "נתונים ניידים" בגלישה באמצעות WiFi התוצאה היא "מחובר ללא אינטרנט" המחשבים כן עובדים על אותה רשת באמצעות ה-WiFi פניתי לתמיכה טכנית של ספק האינטרנט ולא נמצא פתרון, פניתי לתמיכה טכנית של סמסונג (סאני) ולא נמצא פתרון. עשיתי - איפוס רשתות, "שכח", הפעלה במצב בטוח, ושום דבר מזה לא עזר. כ"כ הורדתי כלי בדיקה של סמסונג שבודק את החומרה והתוצאה היתה תקינה. יש לי מכשיר ישן נוסף שיאומי, ובו לפעמים אני מצליח לגלוש ולפעמים מקבל אותה תוצאה "מחובר ללא אינטרנט" (כאמור בזמן שבאותה עת אני גולש במחשבים ברשת הזו). במכשיר שלי הגלקסי -ש52 רק כשניסיתי להתחבר ולגלוש ברשת אחרת כשהייתי במקום אחר, וזה עבד בצורה תקינה. מה יכולה להיות הבעיה? איך …

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  11. Started by alex28,

אך אני בודק את הצפנה??

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  12. שלום רב אני מחפש תחליף למודם אלקטל (די התרגלתי אליו בכמה רשתות שברשותי ולכן נוח לי לעבוד איתו) לרשת עסקית שאני מארגן (לא משחקים וכ"ו) ... אני צריך משהו במחיר לא יקר שיספק לי את הפונקציות שסיפק האלקטל בגרסאת הפרו שלו - ואחרי זה גרסאת 510 ... פייר וול, dhcp, והכי חשוב .... אני לא יודע (לא בדקתי אף פעם), אני צריך שהנ"ל יתמוך באיי פי קבוע אחד לפחות ... שימוש של מערכת מסויימת שלי... . אז הייתי מודה לכם אם מישהו יאיר את עיניי קצת בעניין ... תודה. טל.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by RAZIEL98,

שלום אני רוצה לפרמט את הסיסמא של הרשת האלחוטית אבל אפשר לעשות את זה גם אם אני לא זוכר את הסיסמא ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום הנכון, אני מקווה שכן. אני מתעסק בבניית אתרים קטנים כגון בלוגים ואתרי מידע, אני רוצה לקנות מחשב חזק ולהפוך אותו לשרת אחסון לאתרים האלה. מה מהירות האינטרנט שצריכה להיות לי בבית בשביל שזה יעבוד פחות או יותר חלק? כרגע יש לי 12 מגה הורדה והעלאה 1 מגה (אני עובד 012 ויכול לשחק עם הספק ;D ) התכנון זה לרכוש מחשב חזק עם כמה הארדיסקים ולהתקין עליו וינדוס סרבר. אני ידאג כמובן לאיפי קבוע באינטרנט שלי. אבל חוץ מזה איך מתקדמים? איך אני מקים פאנל ניהול בשרת שלי כגון CPANEL ? אילו תוכנות צריך והאם יש למישהו נסיון וידע בזה? המטרה של השרת הזה היא לאחסן כמה אתרים קטנים ולהוות בשבילי בסיס לנסיון אתרים ולטסטים שונים... אודה על עזרה תודה!

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  15. אני רוצה לחבר את המחשב הנייח שלי לרשת האלחוטית. אני ממש לא מבין בזה ולא יודע מה אני צריך לחפש. בגדול ראיתי שיש שני סוגים של כרטיסים USBו PCI שתומכים בתקנים שונים ( 802.11b , 802.11g, 802.11n) ובמהיריות שונות האם יש עדיפות ל USB או PCI? האם שווה לקנות כרטיס שתומך בכל התקנים או שאני שזה סתם מיקר ועדיף לי למצוא מה מתאים לי (ואיך אני יודע מה מתאים לי)? ומה לגבי מהירות? מה נחשב סטנדרטי 54M ,150M או יותר? למה עוד צריך לשים לב? האם יש דגמים שנחשבים יותר טובים,נותנים אות חזק יותר? בקיצור אני די אבוד ואם אפשר ההיתי רוצה המלצה לדגם ספציפי שעושה עבודה טובה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום אני רוצה לקנות ראוטר עם כפתור כיבוי\הדלקה פיזי של WIFI שתומך ב 300Mbps והראוטר הזה TL-WR1042ND עונה על הדרישות האלו הייתי רוצה לדעת אם מישהו קנה את הדגם הזה או היה לו ניסיון בעבודה עם הדגם האם הוא אמין ואינו סובל מניתוקים והאם הוא דגם מומלץ תודה מראש דניאל

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. לאחרונה בכל פעם שאני מפעיל תוכנת טורנט כלשהיא(utorrent\bittorent) אז הראוטר מתנתק באופן מיידי (לא שהאינטרנט איטי או שהדפדפן לא עובד,פשוט האינטרנט עצמו נופל)ניסיתי להוריד את רמת החיבורים וגם ביטלתי את DHT אשמח אם אקבל פיתרון, אולי תוכנה אחרת או הגדרות אחרות. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אהלן חברים אז ככה, היום שדרגתי את האינטרנט שלי ל-30 עם ה-HOTbox הזה של הוט ו-012.בגלל שיש לי את המתאם שיחות של 012 והוא יוצר התנגשויות עם ההוט בוקס, אז נאצלתי להפוך את ההוט בוקס למודם ולחבר חזרה את הרואטר שלי שהוא linksys WRT54G כדי לשמש ראוטאר.הבעיה היא שכנראה (לפי מה שאומרים הטכנאים של 012 ולפי בדיקה) שהוא לא עומד בעומס של ה-30 מגה, ונותן רק 22 מגה בקושי.הגעתי למסקנה הזאת לאחר שחיברתי את ההוט בוקס ישירות למחשב וראיתי שאני מקבל 30 מגה נקי ושאני מחובר דרך אלחוטי - למחשב אני מקבל 22 מגה. עכשיו גם הטכנאי אמר שהנתב לא עומד בעומס כפי שאמרתי.אז מכאן הגעתי למסקנה שכנראה אני צריך לקנות ראוטאר חדש, וראיתי דיי הרבה המלצות על הדגמים הבאים של TP LINK:TP -941ND TP -WR1043NDרציתי לדעת…

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  19. יש לי מ 1 עד 16 או משהו כזה. איזה תדר כדאי?? 2.41 או 2.48? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  20. למעונינים לקרוא סקירה מפורטת של המודם/נתב האלחוטי המשולב ECI 352 שבזק מוכרת במסגרת מבצע הרשתות שלה -- http://www.netcheif.com/Reviews/ECI352/ECI352.htm

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  21. כדאי לשים לב לבלאגן המתחולל בהנהלה של Unlimited. הדחת היו"ר המכהן והחלפתו באיש משרד האוצר מוכיחה שמי ששולט במיזם בפועל היא חברת החשמל. סיטואציה זו יכולה לגרום לעיכובים רציניים מאוד בפריסה של הסיבים, שכבר היום מתבצעת בעצלתיים. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001003510 עדכון: 26/1/2015: עכשיו הסיפור של Unlimited באמת נהיה מעניין. אתמול היתה כתבה בגלובס שבה הוטלה האשמה על העיכובים בפרויקט על חברת החשמל. היום, בעיתון הכלכלי מתחרה (כלכליסט) גורמים "עלומים" דואגים להכפיש את ויה אירופה. בקיצור - יש מלחמה בין שתי השותפות העיקריות במיזם - חח"י וויה אירופה - מה שמבטיח שהפרויקט לא ממש יתקדם. http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3650800,00.html?dcRe…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. http://www.calcalist.co.il/marketing/articles/0,7340,L-3664498,00.html

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. אחת הבעיות המוזרות והמעצבנות שנתקלתי בהן, מקווה שתוכלו לעזור. יש לי ראוטר של די-לינק, שעובד מעולה. מכיוון שהוא היה ללא סיסמה, הגדרתי לו סיסמה של 6 ספרות, דרך התוכנה שהגיעה איתו. לא ידעתי שויסטה לא מוכן לאשר לי את הסיסמה הזו, כי היא בעלת פחות מ-8 ספרות, ולכן אני לא יכול להתחבר לאינטרנט דרך הראוטר. ניסיתי להתחבר לאיי פי של הראוטר, אבל זה לא נותן לי. הסיסמה היא ב-WPA2 AES. גם ניסיון לאפס את הראוטר לא עזר. תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  24. שלום, יש לי רשת WIFI פתוחה ללא קוד (משיקולים של נוחות כאשר חברים שונים באים ומתחברים). ראיתי שיש תוכנות שאפשר באמצעותן לעשות SNIFF ולגלות ססמאות וכו'. אני מעוניין להגן על 2 המחשבים שיש לי. אשמח לקבל המלצה לתוכנה שמגנה בפני ניתוק (NETCUT למשל טובה לי), והגנה מפני גניבת ססמאות. תודה.

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  25. אני מחובר ל 012 בכבלים, עד לא מזמן הייתי מחובר ב L2TP עם נתב של לינקסיס בגרסא הרגילה. לאחרונה עברתי לחיבור קבוע ב MPLS. לפני שהעבירו אותי לחיבור קבוע, שיקחתי BF-2 והכל עבד סבבה, חוץ מזה שהפינגים היו "פושרים". עם המעבר ל MPLS הפינגים השתפרו אך פתאום החלה בעיה של ניתוקים מהשרת: "Connection lost" בתדירות גבוהה מאד. זה יכול לקרות אחת ל 2 דקות ויכול להיות 1 ל 5 דקות, ולפעמים אפילו פחות. כמובן שאני נזרק משרת המשחק בגלל זה. עשיתי מס' בדיקות, ובסוף הסתבר שזה החיבור MPLS, כי בחיבור VPN זה עובד בלי ניתוקים. עכשיו השאלה היא, איך זה יכול לקרות ? מישהו כאן מחובר ל 012 בכבלים ב MPLS והייתה לו בעיה כזאת ? חוץ מזה כל הגלישה באינטרנט וההורדות נראה תקין לחלוטין. אני אנסה ליצור קשר מחר עם 0…

• 4 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.