עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by elior021,

היי, יש לי ראוטר d link 2650u של בזק הוא תומך בטכנולוגית PPPOA OVER ATM אבל הראוטר מוגדר ב PPPOE שאני מגדיר אותו PPPOA הוא מתחבר בלי בעיה רציתי לדעת מה עדיף ומה ההבדל בין השניים ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by chenrp,

יש לי רשת כבלים. ספק 012 עם חייגן. תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. האם אפשר לחבר אותו לחשמל בארץ? וחוץ מזה האם זאת בחירה טובה?

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. שלום חברים. ידיד שלי טוב פנה אלי וביקש לעזור לו לבחור החלפה לROUTER שלו. יש לו SEIMENS ישן ונמאס לו מבעיות איתו (הוא עושה RESET כל הזמן ומחשבים מעבדים חיבור לאינטרנט). תעזרו לי בבקשה לבחור לו משהו טוב. יש לו 10 הגה, מחוברים מחשב 1 נייח ו2 נטבוקים באלחוטי. גם רציתי לשאול האם כדאי לקחת מ בזקסטור או לקנות בחנות פרטית? תודה לכל ה עוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. מה ההבדל בין wireless 2 ל wireless 3 ? בראוטרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום יש לי ראוטר של נטגיר דגם WGR614 v7. מחוברים לראוטר 3 מחשבים באלחוטי. הבעיה איתו שהוא לא מקצה אפשרות גלישה לכל מחשב במקביל. זאת אומרת - אם רק אני בבית, אני גולש מעולה. אני מוריד מהר והכל עובד מצוין. אם עוד מישהו מנסה לגלוש, אז אחד מאיתנו יגלוש טוב לכמה שניות והשני לא יגלוש בכלל. אפילו דף אינטרנט של גוגל לא יעלה. אחרי כמה שניות, אני אגלוש טוב - והוא לא יגלוש בכלל. וככה זה כל הזמן. יש לי אינטרנט 10 מגה, ככה שרוחס פס זאת לא הבעיה. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום, אני משתמש בWIN7 עם ראוטר של ASUS AM604G מידי פעם יש לי בעיה מוזרה במהירות ברשת הפנימית. אני בודק את המאפיינים של הרשת ורואה שהמהירות היא 10 מגה לשניה במקום 100 מגה לשניה לאחר איתחול המחשב המהירות שוב חוזרת ל 100 מגה לשניה. מצורפות שתי התמונות עם המהירויות לפני ואחרי האתחול. מה יכולה להיות הסיבה ואיך ניתן לתקן את זה? תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  8. Started by yoavbd123,

הי, התקלקל לי הראוטר לא מזמן אז החלפתי ל EDIMAX של בזק, עכשיו הגדרתי את הרשת והכל מעולה, רק בעיה אחת והיא דיי גדולה, הרשת לא מוגנת איך אני מוסיף הגנה לרשת ? אני רוצה פשוט שכשאני מנסה להכנס לרשת דרך מכשיר חיצוני, זאת אומרת בצורה אלחוטית שהוא פשוט יבקש את השם משתמש והססמה שהגדרתי עם בזק... תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by choper,

אהלן לאחרונה רכשתי ראטור של LEVEL 1 מדגם WBR 6020 והוא מחובר אל מודם כבלים מחברת MOTOROLA מדגם SURFBOARD עכשיו הלפטופ מתחבר, והמחשב הנייד לא מתחבר וכנ"ל האיפון.. בבקשה עזרה אם אפשר !!

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  10. היי ב WEB INTERFACE יש את הקטגוריה של ההגבלנ אבל שמנטרלת באופן כללי לכל המשתמשים איך אני מסוגל להגביל מהירות רק למשתמש אחד אם אני יודע את ה MAC וה IP ADRESS שלו?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by benor,

אשמח לראוטר בתקציב של עד 250 ש"ח שיחליף את ה-Edimax 6524N. (לאחרונה הוא מתנתק הרבה וצריך לאתחל אותו לא מעט). רצוי ראוטר באותה רמה או טוב יותר. תודה.

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  12. רציתי לשאול משהו שמאד סיקרן אותי, לאחרונה היו לי בעיות ניתוקים קשות בתשתית של בזק, טכנאי שהגיע אמר שהבעיה היתה בגלל שאחד הטלפונים בבית מחובר לקיר דרך כבל של ADSL, ולא של טלפון רגיל (המלבני יותר) לא האמנתי לו שזה בגלל זה, אבל זרמתי איתו, קניתי מתאם בשביל הכבל של הטלפון שהפך את החיבור מADSL (מרובע קטן) לטלפון רגיל (מלבני), הוצאתי את הפילטר וחיברתי את שניהם רגיל (היה לי בשקע שתי כניסות לחיבור רגיל, ומחובר פילטר שנותן לי חיבור רגיל וחיבור ADSL). ולתדהמתי הרבה, הבעיה נפתרה לחלוטין!! בתור אחד שמתעסק במוזיקה, אני יודע שלא אכפת לנתונים דרך איזה כבל או יציאה הם עוברים. זה סתם מעביר אותם והמכשירים עצמם מתרגמים את הנתונים למה שצריך, אזה אני ממש לא מבין איך זה עזר, מה זה משנה אם הוא …

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  13. Started by One Man Army,

לפני כשבוע עברנו להוט (בגלל הטריפל המשתלם), אני מחובר ללא חייגן במהירות 30 מגה (חיבור חוטי ישירות למודם). באתרי הבדיקה השונים אני מקבל מהירויות שונות: באתר ספידטסט 11 מגה באתר 012 10 מגה באתר הוט 24 מגה באתר בזק 19 מגה כשהייתי בבזק הייתי מחובר במהירות 10 מגה ומקבל 10 מגה באופן קבוע במהלך כל שעות היום ובכל אתרי הבדיקה. התקשרתי לתמיכה הטכנית בהוט (יאמר לזכותם שהם ענו ממש מהר), הסברתי לנציג את הבעיה הוא אמר לי לבדוק באתר שלהם בדקתי ויצא 24 מגה, הוא אמר שמבחינתו זה תקין והם לא אחראים למהירויות באתרים אחרים. שכחתי לספר לו שהיום אפילו סרטונים (480p) ביוטיוב נתקעו אצלי. :-\ האם מישהו כאן נתקל בבעיה דומה? מה התוצאה הכי אמינה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  14. Started by BeBest,

שלום, יש לי בבית כונן רשת - NFS (לצורך העניין מדובר ב-Ubuntu). במחשב השני בבית אני מנסה למפות (mount) את הכונן על מנת שתיהיה לי גישת קריאה לקבצים. התקנתי את הפיצ'ר של ה-NFS ב-Windows (ע"י כניסה ל-Turn Windows features on or off) וסימון Services for NFS (תמונה: http://jpg.co.il/view/505f2d7b9f5bf.png). לאחר מכן נכנסתי לcmd, ורשמתי את הפקודה: mount -o nolock retry=10 192.168.1.100:/Series * ה-mount התבצע בהצלחה והצלחתי להיכנס לכונן, לצפות בקבצים ולהפעיל אותם. לאחר הפעלה מחדש למחשב הכונן עדיין מופיע אך אי אפשר לגשת אליו - מתקבלת שגיאה (תמונה: http://jpg.co.il/view/505f2e3a489ff.png/). כבר הפכתי את גוגל בניסיון למצוא פתרונות לבעיה. אני מעוניין ב-NFS ולא בפתרון אח…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by Mics,

נמצא אצלי הראוטר TP LINK 1043ND, עד היום עבד ללא תקלות. היום בבוקר הראוטר הפסיק לחלק אינטרנט ואי אפשר לגשת לממשק הניהול שלו. ארבעת המחשבים שמחוברים עליו כותבים שחיבור הרשת מוגבל. מצד שני, הראוטר דולק והנוריות שלו תקינות. ניסיתי לעשות רסט לראוטר, לנתק אותו מהחשמל ולחבר שוב, להחליף כבלי רשת - שום דבר לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by bafty,

יש לי שני מחשבים בבית אחד למטה ואחד קומה למעלה בקומה למטה יש ראוטר DLINK 6740U ובלמעלה מתאם רשת דיי ישן שעושה לי בעיות בקליטה אינטרנט של בזק בינלאומי 20 מגה והייתי רוצה המלצה למתאם מאוד חזק בקליטה והמחיר לא משנה לי!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. ש 3 חדרים, רק בסלון יש שקע YES/הוט ושקע בזק, השאלה האם ללכת על תהלות בקירות? או תהלות פלסטיק מחוץ לקירות? מה יותר זול? בינתיים הזמנתי טכנאי יס ובזק כי זה יותר זול מקבלן, השאלה כמה הם טובים? נגיד למשוך תהלות בקיר או על קיר הם יכולים? ואני תכלס צריך שבכל חדר יהיה 3 נקודות ל בזק, YES ו LAN . תודה אני קצר בכסף כי הדירה עוד בכמה שיפוצים קטנים, הדירה בבעלותי. חציבה בקיר ע"י בעל מקצוע לא בחשבון כי אני מוגבל כספית עקב זה שעוד לא שיפצנו הכל שם, חוץ מזה לא ממה בה לי לחצוב אחרי שעשו שם כבר שיפוץ וחידוש תשתית חשמל וכו', סמתי ששקע המזגן מחובר ללוח החשמל בקומה, דרך תעלת פלסטיק כזאת, אז אני חושב שאני ילך על הפתרון הזה, זה לא הכי אסטטי, אבל זה יותר יפה מסתם חוטים מתרוצצים ברצפה או תקרה…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by HeDesXs,

יש לי 2 נתבים בבית (DLINK 2760 U ו6740U) ואני רוצה לעשות את ה2760U כAP קראתי את זה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm? ורשום כאן שצריך לבטל את ההצפנה יש דרך לעשות את זה כAP בלי לבטל את ההצפנה?

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  19. שלום לכולם, 012 לא ממש עזרו לי אז אני פונה לחברים פה: יש לי אינטרנט בזק+012 מודם ROTAL RTA1320A, מחובר לנתב השיחות של 012 (יש לי טלפון) ומשם לראוטר (פרטי שלי - אחרת היו נותנים לי תמיכה...) LEVEL1 WBR-6001. יש לי שלושה מחשבים בבית - אחד מחובר קווית דרך קבע (נייח עם WIN7), שני (לפטופ עם XP) אלחוטית, ושלישי (לפטופ חדש WIN7) שאני רוצה לסדר שיהיה אפשר לחבר קווית ואלחוטית כשצריך. אני מבין ממש מעט בנתבים ואשמח לקבל עזרה עם: 1 אני רוצה להגביל את טווח ה-IP של הנתב כך שיוכל "לדבר" רק עם שלושת המחשבים ושה-IP של כל מחשב יהיה תמיד אותו דבר. 2. אני רוצה לפתוח בכל מחשב פורטים לטורנטים ולאימיול. אני יודע שלבזק צריך PPPOE אבל אני STATIC, לא? טוב... אני ממש לא מבין מספיק. אשמח להוראות מפור…

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  20. שמו אצל ההורים שלי ראוטר NETBOX של 013 שעושה טלפוניה וכ"ו, אני לא מצליח באף מקום לראות איך אני משנה לו את הכתובת IP כדי שאוכל גם לשנות את כתובות ה-DHCP, יש למישהו רעיון ? ניסיון ?

• 4 תגובות
    • 6.8k צפיות
  21. שלום וחג שמח אני עם הוט במהירות 100מב הורדת קבצים עובד מצויין אבל גלישה באתרים איטית להחריד(לפני שבועיים הוחלף מחשב הבעייה לא נפתרה) יש למישהו רעיון? ??? תודה

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  22. היי כולם, אשמח אם תוכלו לעזור. המטרה שלי היא שתהיה לי היכולת לגשת ממחשבים ניידים להתקן אחסון חיצוני (1 טרהבייט גג) באופן אלחוטי, ושתהיה לי משם היכולת להזרים וידאו HD שמאוכסן על הכונן למחשב (לא חושב כרגע על טלויזיה). הדירה קטנה מאוד ולכן הפיתרון צריך לקחת מעט מקום - לא גדול יותר מכונן 3.5"+ראוטר. יהיה גם נחמד אם יהיה אפשר להוריד תוכן ישירות להתקן החיצוני אבל זה פחות קריטי. מהי הדרך הנוחה והזולה ביותר להשיג את המטרה? נכון לעכשיו אני מודע לכמה אופציות: 1. NAS. חיסרון: יקר, בעיקר. אפשר גם לקחת מחשב ישן ולהפוך אותו ל-NAS אבל זה מסורבל מדי. 2. חיבור כונן חיצוני עם חיבור רשת. כזה. חיסרון: יקר (אבל פחות), ואם אין חיבור USB אי אפשר לחבר למחשב אחר. וגם: בזבוז של USB 3 שיש לי במחשב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם, יופי של פורום.. אני לקוח של הוט ושל בזק בינלאומי, מחובר לכבל התת ימי ועד לפני כמה ימים במהירת 12 מגה שעבדה בסדר גמור. מחובר עם חייגן (כי אחרת לא אקבל את הכבל התת מימי) המוגדר כחיבור l2tp בראוטר השבוע שידרגתי ל 30 מגה, הן אצל הוט והן אצל הספק. קיבלתי על המק שלי המחובר אלחוטית במקום 30 מגה, 22-24 מגה גם בתנאי הורדה אופטימלים. 2.2 - 2.4 מגה בייט לשניה בניסיון להתחקות אחרי הבעיה הוט העבירו אותי לחיבור ללא חייגן מה שאכן פתר את הבעיה הגולמית אבל הניתוב לבזק בינלאומי היה נחות וקיבלתי הורדות טורננטים ב 100K חזרתי לחייגן, ושוב אני נעצר ב 22 מגה, ביצעתי בדיקות מהירות באתר בזק, בזק בינלאומי והוט וגם הם מראים שאני על 20 מגה חיברתי את המק ישירות לראוטר בכבל ועדיין הביצועים…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם , אני גולש ב ADSL של בזק , אני רוצה לקנות מודם אלחוטי , הטווחים מאד קצרים (איזור ה 10-15 מטר מרחק) . אני מבקש המלצה על ראוטר אלחוטי בטווח המחירים הזה שיהיה כמה שיותר טוב ביחס למחיר. אגב , אשמח לקבל חוות דעת על הנתב הזה : http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-router&db140773=140786&db1010565=1011939&keyword=%f0%fa%e1&orderby=price תודה רבה על העזרה חברים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני בקרוב מאוד מסיים בניית רשת ביתית ואני צריך לחבר מדפסת רשת. מה הדרך המתאימה ביותר? א. לחבר אותה לחיבור רשת של הלוח במחשב (יש לי שני חיבורים במחשב). ב. לחבר אותה לרכזת רשת. ג. לחבר אותה לראוטר ע"י USB. ד. לחבר אותה לראוטר ע"י כבל רשת. בשל אילוצי מיקום האפשרות הנוחה ביותר היא חיבר של המדפסת ע"י כבל רשת לסוויצ'. האם זה יעבוד כמו שצריך? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.