עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by BUNNY,

שלום אני שואל פה כדי לקבל חוו"ד מניסיון אישי של אנשים. יש לי כרגע 012 עם תשתית כבלים. מ012 אני מרוצה, אין לי איטיות באינטרנט, הפינגים במשחקים טובים. אני מקבל את מלוא הקצב שמגיע לי בהורדה והעלאה. מHOT אני לא מרוצה. אני לקוח שלהם באינטרנט כ 8 שנים בערך. על המודם הראשון שלי באינטרנט כבלים היה כתוב מת"ב... לא רוצה לפרט כדי שלא יטבעו לי את התחת שאני מוציא להם שם רע או משו, אבל אני לא מרוצה, אף פעם לא הייתי כל כך לא מרוצה ממשהו שאני משלם עליו. זו החוויה האישית שלי. 1) אני רוצה לדעת אם בבזק יש ניתוקים סתם ככה באמצע היום 2) איך השילוב של תשתית טלפון עם 012. 3) אם אתם ממליצים על בזק בתור תשתית ו 012, איזה מודם לבקש מהם. ועם איזה ראוטר הוא עובד טוב. אשמח לפירוט ככל שניתן. תודה ר…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Inonlevy,

שלום לכולם אני מחובר לתשתית בזק וספק orange כנתב היום אני משתמש בsmart box שקיבלתי מorange אני כל הזמן חווה ניתוקים בwifi מהipad מה שבנתבים אחרים לא קורה אני מחפש נתב טוב שאינו מצריך מודם אני רוצה שהנתב יהיה כמובן בתקן n ושהוא יתמוך ברשת 10/100/1000 מה המלצותיכם? תודה ינון

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום בעקבות ניתוקים באמצא הורדות שאני עושה מFlyFlyer וניתוקים מ youtube ערכתי ping test בין המחשב לרואטור המחשב מחובר למתג dlink שאליו מחובר גם הרואטר Ping statistics for 10.0.0.138: Packets: Sent = 10000, Received = 10000, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 0ms, Maximum = 37ms, Average = 0ms רוב הזמן הפינגים בניהם מעולים פחות ממילשנייה אבל לפעמיים זה קופץ 2-3 שניות זה נורמלי? מה הבעיה? החיבור של הכבלים? (אני הקמתי ולחצתי את התשתית) זה מה שגורם לניתוקים בהורדות וביו טיוב? תודה רבה על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Demagh,

אז ככה, ברגע שאני מגדיר חיבור L2TP ל-018 בראוטר - הוא מראה שהוא מחובר. אני יכול לשלוח פינגים מהממשק שלו עצמו והכל טוב ויפה. אבל - הוא לא מעביר אינטרנט. המחשבים מראים שהם מחוברים לראוטר (מחשב אחד חוטי ואחד אלחוטי), אבל אף אחד מהם לא מקבל רשת. שוב, הראוטר עצמו כל מחובר לאינטרנט. אם אני מנתק את כבל הרשת הפיזי בין הראוטר למחשב ומחשב שוב - באורח פלא אותו מחשב מקבל חיבור. הבעייה היא שאי אפשר "לנתק" את ה-wifi מבלי לאתחל את הראוטר כולו. לקחתי את הראוטר לחבר, הוא מחובר דרך בזק ו-014 (PPPOE), הראוטר התחבר וה-wifi עבד. שום הגדרה לא שונתה פרט לשיטת החיבור. רעיונות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by moshon,

אחת התקלות/בעיות הכי מוזרות שנתלתי בהן יש לי אתר שאני רואה ממנו וידאו בstreaming מזמן לא נכנסתי אליו, אתמול זוהי הפעם הראשונה שנכנסתי אליו מאז שהתקנתי WIN7 ומאז שרכשתי את הראוטר של DLINK DIR615- יש לציין גם DD-WRT עליו, אני מחובר בחיבור ללא חייגן 12 מגה של הוט הבעייה היא כזאת פעם( לפני WIN7 ולפני הראוטר) שצפיתי בstreaming דרך פיירפוקס (האמת שלא חשוב דרך איזה דפדפן) ראיתי את ההזרמה של הוידאו באופן חלק על קצב של 3000 Kbps (לפי לשונית סטטיסטיקה בפלאגין של מדיה פלייר) היום אני מקבל קצב של בין 80-300 שזה ממש כלום אם נמיר את זה לביטים... מיותר לצייו שאי אפשר לצפות ככה. בהורדה של קבצים אני מצליח דרך הראוטר להשיג את המהירות של החיבור קומבינציות שיש בהם בעייה: 1- win7, חיבור…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום השאלה שלי כזאת: איך הספקית טריפל סי בקשר לפינגים ? ואשמח אם תוכלו להמליץ לי על ספקית אינטרנט עם פינגים נמוכים למשחקי רשת. דרך אגב אני לא מוריד כבד תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by mrraz,

בזק מתקשרים " שלום יש לך אינטרנט מהיר?" כן יש לי דרך הוט " הייתי רוצה להציע לך אינטרנט דרכנו" יפה אבל אתם מוגבלים ל-5 ודרך הוט יש לי 12 " בהוט אתה מקושר דרך קו שיתופי ואצלינו זה קו פרטי" למה אני צריך 5 מבזק כשיש לי 12 מהוט " בדקת את מהירות הקו ? זה קו שיתופי אז יש לך בטח פחות" גברת, אני בודק כל יום ויש לי 12 מלא. טוב אצלך זה משהו נדיר, בדרך כלל מקבלים פחות וירדה מהקו. :s05:

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by levireem,

לפני כחודש התגלת בעיה בראוטר , לכן בזק החליפו לי את הראוטר הישן בראוטר netgear DGN1000 . אך ההחלפה התגלתה כטעות , מאז שעברנו לראוטר החדש השותפים שלי (שגולשים באלחוטי ) סובלים מניתוקים בלי סוף והדרך היחידה לגרום להם להתחבר שוב זה לכבות את הראוטר ולהדליק אותו מחדש , ולאחר מכן הם מצליחים להתחבר. אני שמוחבר לראוטר חוטי לא סובל מניתוקים ... דיברתי עם בזק והם לא מוכנים לעזור לי מפני שהם אומרים שזה שירות שניתן רק למי שרשום לשירות רשתות ביתיות וכמובן דורשים כסף כידי לקבל שירות זה . אם מישהו יודע מה הבעיה ולמה זה קורה אני אשמח לתשובה ! אם צריך לשנות משהו בהגדרות או בהגדרות של הראוטר ?!?!? תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. היי, יש לנו רשת ביתית. למחשב אליו מחובר הראוטר, מחוברת גם המדפסת (HP). המחשב שלי מחובר לאותה הרשת דרך הראוטר. לשני המחשבים windows XP. אני מצליח ליצור קשר בין המחשבים ולהעביר קבצים ואני אף רואה את המדפסת ומצליח להגדיר אותה אצלי במחשב, אבל כשאני שולח הדפסה מהמחשב שלי, לא קורה כלום. לעומת זאת, דרך הלפטופ של אבא שלי, שבו בכלל יש Vista, כן אפשר לשלוח הדפסות. מה עלולה להיות הבעיה? תודה מראש לכל העוזרים ! ;D

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  10. Started by gabrielf,

לצערי גם בנתב הזה במקום לקבל את המהירות שלי שהיא 16 מגה, אני מקבל לרוב 10 מגה... מה יהיה? כ"כ מסובך לספק חיבור תקין ב L2TP ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. משהו מוזר. עברנו דירה, עכשיו אני בחדר ממ"ד. בחדר אצלי נמצא נת"ב אלחוטי מסוג siemens sl2-141. לאחי יש מחשב נייח רגיל ואמא יש מחשב נייד. במחשב הנייד יש לה כרטיס רשת אלחוטי מובנה ופשוט שקולט נהדר רשת אלחוטית. בחדר של אחי יש מערכת home plug של בזק, שעלה איזה 300 שקל(פתרון לבעיית החדר ממ"ד, לטענתם). ומה אני אגיד לכם, הקליטה אצלו פשוט גרועה, וזה עוד במקרה הטוב כי ברוב הפעמים בכלל אין קליטה שם. בקיצור, נצטרך להחזיר את ה-HOME PLUG למקומו הטבעי-לחנות של בזק. השאלה שלי היא כזאת- איך במחשב הנייד יש כרטיס רשת מובנה ופשוט שקולט את הנת"ב בצורה כל כך מקסימלית גם ממרחקים ממש גדולים ואיך ב-HOME PLUG, שאמור להתמחות בזה, יש קליטה כל כך רעה גם ממרחק די קצר? השאלה השניה- כמה יעלה לי להביא כ…

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. תתפלאו - מדובר בחברה ישראלית.... פלאפון. http://www.betanews.com/article/Look-no-further-the-worlds-fastest-iPhones-are-in-Israel/1298081728

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by adlanm,

שלום ברצוני להגדיל את המהירות ברשת הביתית שלי. יש לי נתב של 10/100. השאלה שלי היא: אם אחבר את המחשבים למתג של 10/100/1000 המהירות בינם לבין עצמם תגדל למרות שיהיו מחוברים לנתב שכבר יש ברשותי, על מנת שתהיה לי גישה למרשתת(אינטרנט ), וגם גישה אלחוטית הן לרשת הביתית והן למרשתת? תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by bigbug,

שלום לכולם במקום בעבודה שלי יש מרכזיית VOIP. למרכזיה יש אייפי מסויים. את האייפי הנל אני מכניס באחת מתוכנות הדיבור השונות (אני משתמש כרגע ב3CX) מגדיר את השלוחה שלי, כפי שהיא מוגדרת במרכזיה שבמקום העבודה ומנסה לחייג.. התוכנה מתחברת למרכזיה, מצליחה להוציא שיחות אבל הבעיה היא שהצד השני שומע אותי, ואני לא שומע אותו. איפה הבעיה? פורטים מסויימים? מישהו יודע על איזה פורטים התוכנה הזאת עובדת? אולי יש טווח של פורטים? במקום העבודה שלי התוכנה עובדת כמו שצריך. ככה שהבעיה היא לא במרכזיה עצמה...

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by wow,

אני הולך לחבר את הנתב הנ"ל לנתב אחר עם כבל ורוצה שהוא יאריך לי את הקליטה של הרשת האלחוטית. תודה.

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  16. לאחרונה ביצעתי שידרוג לויסטה שלי, והתקנתי WIN7. מאז, כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מתחבר לי ל2 רשתות אינטרנט שונות (אחת קווית, שאני מחובר לראוטר שלי, ואחת ציבורית) ונוצר מצב שאין לי אינטרנט בכלל, עד שאני מכבה רשת אחת - עושה לה Disable, שתי הרשתות נעלמות, ואז 'פותר בעיות ההתחברות' שמחבר אותי רק לרשת הקווית. איך אני יכול להגדיר שהוא יתחבר רק לרשת אחת (הקווי) בלי לשנייה? תמונה להמחשה: http://img191.imageshack.us/img191/4449/35323286.jpg זאת תמונה מעודכנת, רק שהרשת הראשונה אצלי היא מחוברת לראוטר, והיא פרטית

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  17. Started by ross,

יש לי קרוב משפחה שיש לו שני מחשבים עם XP, נייד ונייח. בנייד מוגדר לו חיבור VPN למשרד וחיבור RDP לאחד מהמחשבים במשרד,עד שבוע שעבר הוא היה מתחבר למשרד ואז מבצע RDP והכל עבד כמו שעון שוויצרי, בשבוע שעבר המסך בנייד התחיל להבהב והוא רוצה לשלוח את זה לתיקון אבל הוא חייב את החיבור למשרד, סידרתי לו חיבור VPN למשרד בנייח, אני מתחבר למשרד ואפילו מצליח לגלוש באינטרנט דרך ה-IP של המשרד (יש לו בבית ובמשרד ספק שונה ועם חיבור VPN אני גולש דרך הספק של המשרד ) אבל לא מצליח לבצע RDP. (שרות ה-RDP תקין, אני יכול לבצע RDP למחשבים אחרים רק לא למחשבים ברשת הפנימית של ה-VPN ) חיבור ה-VPN למשרד הוא מסוג PPTP אין לי מושג איך מוגדר שרת ה-VPN במשרד. בבית יש לי ווינדוס 7 עם שני מכונות וירטאוליות SE…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Moty_p,

לא מוכר לי המוסג tunnel ואני כן רוצה לעשות דבר כזה, (כדי לשחק אני וחבר או אפילו כמה חברים ברשת במשחק ישן על ידי שימוש ב TCP\IP או IPX) האם אפשר לחבר את המחשבים לשרת שלי שיושב בחוות שרתים וליצור תקשורת LAN בין המחשבים המחוברים לשרת? אם כן אני ממש השמח למדריך בנושא, אני בזמן האחרון מגלה שאני יודע פחות ופחות דברים, ואני מתנצל על כך. בנוסף אני רוצה ללכת לעשות קורס MCITP ואני יודע שזה קורס ממש קשה אז לפני שאני נרשם ללימודים אני רוצה להתחיל וללמוד בבית כמה שיותר כדי שיהיה לי קל בקורס אז אני ישמח אם תהיו יכולים לשלוח לי מדריכים ומה שקשור לנושא, תודה ענקית לכל העוזרים..

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. אני קולט אות אינטרנט חלש בעבודה, והייתי רוצה לשפר את המצב. חיפשתי בזאפ וממה שראיתי, אהבתי את http://www.tp-link.com/products/productDetails.asp?class=&content=spe&pmodel=TL-ANT2424B יש לכם הצעה טובה יותר בתקציב דומה? ועל איזה כרטיס רשת usb כדאי לי ללכת עם כניסת תבריג לאנטנה כזאת? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם. רכשתי את הכרטיס שבכותרת ופרמטתי את המחשב, התקנתי ווינדוס 7 64 ביט. התקנתי את הדרייברים שהגיעו בדיסק ההתקנה ולא מצאתי רשתות, אז התקנתי דרייברים מעודכנים מהאינטרנט וזה עדיין לא עובד.. פירמטתי מחדש, הכנסתי אותו ל- PCI אחר ושום דבר לא עובד.. אני מצליח לזהות רשתות בתוכנה המובנית של הווינדוס אחרי שאני מדליק את המחשב מחדש, ולפני שאחד ה- SERVICES של כרטיס הרשת עולה, אבל אני מאבד את האופציה די מהר, ואני לא מוצא איזה SERVICE גורם לבעיות.. יש למישהו עצות? מישהו כבר מכיר את הבעיה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. שלום. אני מאוד לא בקיא בתחום, אז סליחה מראש אם אני טועה במונחים ובניסוח.... אני מנסה כבר כמה שעות טובות לעזור לאדם שבבעלותו עסק. ברשותו אתר אינטרנט (שה HOST שלו הם Dreamhost). ברשותו גם כתובת מייל. אבל הוא משתמש ב Outlook. לאחרונה הוא קיבל המון תלונות על כך שהוא לא מקבל את המיילים שאנשים שלקוחות שולחים לו. נכנסנו לכתובת המייל ישירות (ללא התיווך של Outlook), ואכן - כל המיילים עליהם התלנונו, נמצאו ב SPAM. ברמת העקרון - ניתן להעביר את המיילים ל WHITE-LIST, ולגרום לכך שלא יגיעו שוב ל SPAM. אבל השאלה שלי היא האם ניתן להחליף את השירות כולו לשירות GoogleApss. ז"א - האם אפשר לשמור על השם המקורי של כתובת המייל (X@dily.com), אבל לעבור לחשבון ג'ימייל? זאת הדרך הטובה ביותר של…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by eozeri,

אהלן, בעתיד הקרוב אנחנו עוברים דירה, וזה מאלץ אותי להקים בדירה החדשה והגדולה רשת בייתית. הרשת אמורה להכיל מחשב PC אחד, מחשב נייד אחד, 2 טלפונים סלולרים, ואחד סטרימר. החיבור הוא לרשת של הוט במהירות של 2.5M אז מצאתי שאחד הראוטרים החזקים הוא linksys-wrt54GL ופתאום נתקלתי בעוד ראוטר שלהם (ביד-2) Linksys-wrt160N מישהו יודע להסביר בשפה פשוטה מה ההבדלים בניהם? מבחינת תמיכה בתקן N - למה בדיוק אני צריך את זה? ואם יש הצעה לראוטר אחר (לא של EDIMAX) - אשמח לשמוע. תודה רבה, אייל

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by itsik1231995,

יש לי חבר שמעוניין להשמיע מוזיקה (הוא DJ) ב LIVE דרך האנטרנט איך עושים את זה ומה צריך בשביל לעשות את זה תודה .

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ross,

יש לי נתב של בזק d-link 2760u-e1, לנתב יש שלושה משתמשים Admin, user ו- support הסיסמאות של Admin ו-user הם Admin ו-user בהתאמה כך שפשוט שיניתי אותם אבל את הסיסמא של support אני לא יודע (היא לא support) כל אחד מהרשת הביתית יכול פשוט להיכנס ל bnet.bezeq.co.il (אני די בטוח שהאתר משתמש ב support) ויש לו שליטה כמעט מלאה על הנתב כולל שליטה ברשת אלחוטית והפניית פורטים. איך אני מחליף את הסיסמא של support כדי למנוע מהאנשים ברשת הביתית גישה לנתב.

• 4 תגובות
    • 4.8k צפיות
  25. Started by Pil0t,

האם החבילה הזאת אמורה לשפר רק את הפינגים מול שרתים בחו"ל (מה שאני מבין שרלוונטי רק לגבי ה- LATENCY במשחקי רשת ) ? או שיש לה השפעה כללית על מהירות התעבורה לחו"ל,בעיקר אני רוצה להבין לגבי השפעתה על buffering באתרי streaming ומהירות ההורדה מאתרי file hosting ? האם יש לה בכלל איזושהי השפעה על תעבורה בפורט 80 ? מה לגבי טורנטים ? והאם היא משפיעה גם על המהירות מול שרתים בארץ ? תודה !

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.