עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, כיום אני לומד לCCNP ואני מחפש כל מני דחות ותחקירים של תקלות "מעניינות" שקרו ברשתות אנטרפרייז ודאטאסנטרים. ככה שיהיה לי מה לקרא בנסיעות. וללמוד על נסיון של אחרים. אם מישהו מכיר דבר כזה אשמח אם תוכלו להפנות אותי לאתר. תודה מראש.

2. בס"ד יש לי שתי שאלות : 1: איפה אני יכול למצוא את הקבצים של הפרופיל שנשמר שבהם התוכנה של כרטיס הרשת האלחוטית (של WIN) משתמשת ? האם אני יכול להעתיק אותם למחשב אחר ובכך לחסוך את הגדרות ה WPA ? 2:אני רוצה לקנות מגביר אותות , השאלה היא האם נדרש לזה הגדרות מסובכות , או שאם הרשת שלי היא בלי אבטחה אני יכול רק להניח את המגביר וזהו ? תודה רבה .

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  3. שמחוללת נפלאות (ויתרתי על מזרימדיה ישן) קיבלתי המלצות בפורום לרכוש נתב מסוג TP-Link TL-WR1043ND אשר אני מתכוון לרכוש כיום לעיתים הסרט מקרטע -1080i האם החלפת נתב תפתור את הבעיה? מה באשר לכרטיס רשת (מובנה במחשב)? תודה נעם

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by litmanovitziv,

שלום ! שמי זיו ליטמנו יץ'. אני טכנאי רשתות תקשורת בח"א. יש שאלה לכל חברי הפורום. ספקית האינטרנט שלי היא בזק בינלאומי. יש בבית מודם של חברת ALCATEL מסוג SPEEDTOUCH 510. דגם המודם : 4.2.3.0.0 אני מעוניין להפוך את המודם, אשר סופק מהחברה, לנתב. אנא, ע?זרו לי ! בתודה מראש, זיו ליטמנוביץ'

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  5. Started by Pavlik,

הראוטר הנ"ל ברשותי קצת יותר מ- 7 שנים, לפני כיומיים שמתי לב שהרשת האלחוטית נעלמה. לפעמים מופיעה, ההתקנים מתחברים למס' שניות ואז הרשת נעלמת שוב. נבדק עם שני מחשבים ניידים ושני טלפונים- הדבר קורה בכולם. מה שניסיתי: הוצאתי מהחשמל את הראוטר וגם את המודם למשך 10 דקות- לא עזר. ביצעתי איפוס דרך הלחצן מאחורי הראוטר, נתתי שם וסיסמא חדשים- לא עזר. את האיפוס ביצעתי מס' פעמים וגם עם שם ברירת המחדל וללא סיסמא כל המכשירים לא מוצאים את הרשת. רשת קווית עובדת כרגיל. הרשת האלחוטית פשוט מופיעה לכמה שניות ואז נעלמת. מה יכול להיות? הגיע זמנו של הראוטר הזקן?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by adam2008,

רציתי לדעת למה היציאת usb בראוטר משמשת וכמו כן מה יקרה אם אני יחבר אליה את הנייד?

• 9 תגובות
    • 4.5k צפיות
  7. רציתי לדעת אם יש תוכנה שתחבר אותי ל ADSL שהמחשב נטען למשל בדוס לפני שהווינדוס נפעל או הדיוק שנכנסים לווינדוס ובנתיים שמתי את הקיצור דרך של ההתחברות ב STARTUP וזה מתחבר אוטומטי אבל אני לא רוצה את זה יש דרך אחרת? ???

• 21 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. Started by yigal33,

שלום לכולם צריך את עזרתכם יש לי אינטרט דרך יס ובזק אני מעוניין שכאשר המחשב ידלק יתחבר אוטמטית לאינטרנט אייך עושים זאת? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  9. נגיד ויש לי תשתית של בזק בבית ובמשרד (שתי קווי טלפון נפרדים) ומנוי אחד לספקית אינטרנט האם יש לי אפשרות להתחבר גם בבית וגם במשרד? האם אפשר להתחבר משתי מקומות בו זמנית? אם לא מה קורה אם אני מחובר בבית ומנסה להתחבר במשרד?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום ליפני כמה זמן פירסמתי פו בקשה להמלצה לראוטר ואמרו לי ללכת אל לינקסיס אכשיו יש לי היתלבטות בין כמה דגמים שלהם הראשון:E1000 השני:WRT160NL השלישי:WAG120N אכשיו מה מהם הוא הכי טוב ויש לו טווח קליטה הכי גדול והאם גם בדגמים אלו יש את הבעיה שאם יש לי אינטרנט במהירות של נגיד 20 מגה ומלא הוא יתקשה להעביר לי את המהירות (אני בקרוב עובר לרשת UFI של הוט למהירות של 20 מגה אני קרגע ב5 מגה גם אצל הוט) תודה לעוזרים וזה די דחוף לי לדעת מה לקחת ושוב תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Zadu,

היי פתאום התחיל משעות הצהריים התנתקויות מהאינטרנט .. כל פעם אני צריך לכבות ולהדליק תראוטר ואז זה חוזר.. מה אפשר לעשות ? לעוד מישהו זה קורה ?

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  12. Started by com555,

כשאני גולש באינטרנט אז הוא לא מיתנתק לי . אבל כשאני מוריד דברים דרך תוכנות אז הוא מראה לי את השגיעה הזאת : יש לי אינטרנט מהיר 750 מודם USB ADSL MODEM ALE 130 איך אני מסדר את זה ?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  13. Started by LIOR42,

יש לי מודם 150 ALE במהירות 2 מגה והוא כל הזמן מיתנתק אחרי כמה זמן שאני לא נוגע במחשב הנורה של ה-LINK לא פעילה היתקשרתי למי שנותן לי תשתית והם טוענים שמבחינת הקו הכל תקין מה יכול להיות הבעיה?

14. Started by A.Z.P,

מישהו שמחובר לCCC יכול להעיד על איזשהו שינוי? איזה פינגים מקבל לאירופה (אנגליה, גרמניה)?. מעניין שאף אחד עוד לא הגיב על הנושא כאן... תודה מראש למי שיספק מידע!

• 58 תגובות
    • 10.8k צפיות
  15. *** אם זה לא מתאים לפורום הזה,אשמח אם תעבירו את זה הלאה כי אל מצאתי פורום אחר שיתאים *** שלום אנשים. אצלי בבית יש קצת (הרבה) סיבוך עם כבלים ומפצלים. בואו נגיד שהכבל של הכבלים מתפצל ממקום אחד לטלויזיה בסלון וממשיך לחדר שינה.מהחדר שינה הוא מתפצל לטלויזיה ולעוד כבל דרך הקיר,שוב לסלון-לאינטרנט. הכבל הבעייתי זה ההוא שעובר בקיר. תמיד יש לי בעיה איתו,כנראה זו בעיה עם הראש שאין מגע מרוב המשחקים שלי שאני מוציא ומכניס את המודם כל שני וחמישי. השאלה שלי היא: מה אפשר לעשות כדי שהראש שלו לא יעשה לי בעיות כל הזמן? עכשיו חיברתי בעקיפין את המודם עם כבל ארוך שעובר בבית רק כדי שיהיה לי אינטרנט זמני.וזה מכוער. או שיש אפשרות לקנות את המכשיר של הכבלים שנועל היטב את הראשים שלהם? אני צריך פיתרון…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום רב, אני צריך כבל ארוך יותר מזה שיש לי כעת שמתחבר לפילטר, בקו הטלפון, לשקע ה ADSL. הייתי בטוח שזה כבל מיוחד. כלומר לא כבל רגיל שאפשר לחבר לטלפון, אלא כבל שעומד בעומסים של ADSL., אך כאשר ביקשתי כזה כבל בחנות אלקטרוניקה המוכר אמר לי שזה אותו כבל ושאין לי ממה לחשוש. האם כבל שמתחבר לטלפון וכבל שמתחבר לשקע ה ADSL הוא אכן אותו כבל ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. הכוונה , בגלל הקרינה והתדרים... חייבים להשתמש בכבלים מסוככים ? עד 15 מטר. תודה.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  18. היי שלום ברצוני למצוא באיזה פורטים משתמשת תוכנה מסויימת במחשב שלי ע"מ לפתוח אותם ב-Firewall ולאפשר את עבודתה. קובץ BAT או משהו ? תודה, תודה ושוב תודה לעוזרים ... :-*

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. פעם היה לי מודם USB וברגע שהייתי מתחבר היתה קופצת לי בועה שאומרת שאני מחובר על 1.8 מגה (1.5) עכשיו החליפו לי לרשת וכשאני מתחבר כתוב 100 מגה איך אני יכול לבדוק על איזו חבילה אני גולש?

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  20. Started by SilentBob,

השחקנית הסינית TP-Link הופכת להיות הראשונה אשר מרימה את הכפפה, וחושפת נתב אלחוטי המשלב תמיכה בתקן ה-802.11ad החדש והמהיר חברת TP-LINK הכריזה במהלך תערוכת CES 2016 על 4 נתבים חדשים ולראשונה בעולם, הציגה נתב התומך בתקן802.11ad הפועל בסביבת התדר60Ghz. 802.11ad הוא תקן צעיר שפותח על ידי קבוצה גדולה של חברות שהתכנסו תחת מסגרת אחת המכונה WiGig – שילוב של המילים WiFi ו-Giga, המצביעות על מטרת התקן – שידור אלחוטי של מספר Gbps. כבר ב-CES 2012 הציגה חברת Wilocity הישראלית, שפיתחה את רכיבי הסיליקון של התקן, את המוצרים הראשונים המבוססים על תקן זה. לפני כשנה וחצי, בקיץ 2014, רכשה חברת Qualcomm את Wilocity והפכה אותה לחטיבה הפועלת תחת המותג האלחוטי שלה – Atheros. …

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  21. היי מה המצב? הכל טוב? יופי תשמעו. יש לי: אינטרנט זהב 1.5 מגה. ראוטר Edimax ומודם Alcatal. שני מחשבים מחוברים ברשת אלחוטית. עכשיו לפי הרוחב פס 1.5 מגה, ההורדה שלי צריכה להיות על 200 פחות או יותר, כאשר אני מוריד קובץ מהאתר של אינטרנט זהב תחת תמיכה והמחשת מהירות. לפני שעשיתי אלחוטי הורדתי במהירות הזאת והייתי על רשת קווית, אבל עכשיו הוא מוריד לי על פחות מ 150 וזאת בעיה רצינית במיוחד בשרתים אירופאים פשוט התמונה קופצת וזה בלתי נסבל ומאוד לא מצדיק תרשת האלחוטית, ממילא קצת הורדה במהירות אבל ככה? נו טוב אתם הולכים לעזור לי לא? טוב תעזרו בבקשה להבין מה אני יכול לעשות כל דבר יעזור. יכול להיות שזה משהו בFirewall של הראוטר שאפשר לבטל? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום. יש לי בבית חיבור 10 מגה (תשתית + ספק). אני מחובר בקומה התחתונה באמצעות booster (או ריפיטר, או איך שלא קוראים למחזק האות) של חברת Edimax. הכל עובד מעולה, ובדיקות מהירות מראות 10 מגה הורדה. הבעיה: YouTube פשוט לא זז!!! אני מדבר על בעיה כרונית, שמתרחשת תמיד, ואני פשוט צריך להמתין (גם כאשר אני מוריד את האיכות ל 240p - שזה ממש איכות ירודה). האם יכולה להיות סיבה? האם אני מפספס משהו? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני לאמ סתום אני מבין מזה אומר אבל עדיין הכבל מחובר בשני המחשבים הכל מחובר יופי יופי הכרטיס מוגדר מצויין הכל בסדר, למה זה עדיין רושם לי שהכבל לא מחובר, הוא כבר חובר בעבר והכל פעל חלק אחרי ניתוק לצורך העברת שולחן מחשב והכנסתו בשנית אינו פועל, מה אני עושה?? Edit: הסתדר... הכבל מחובר הנורית של הכרטיס רשת פועלת הכל פיקס הקטע שעכשיו פשוט האינטרנט עצמו פועל רק במחשב המארח [אצלי] ובמחשב של אחותי כלום. מה זה יכול להיות דאמט ?!

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by Electric Boom,

פשוטו כמשמעו! לוקח ממש ממש ממש המון זמן להכנס לאתרים,לגלוש וכו'... תכנות מסרים עולות אבל בזמן ארוך בהרבה מן הרגיל. הסיבה היחידה בעולם שאני יכול לחשוב עליה(גם לא מי יודע מה מסתדר)היא שהתקנתי אתמול ת'וויז'ואל סטודיו שהתקין לי משום מה JAVA 4.0...(תמיד הוא עושה את זה על הפרו). לפרטי חיבור: אינטרנט כבלים,דרך זהב מודם terayon 715 tj שעבר מוד(לא מוד מתח.....)המחשב שלי מחובר על כרטיס רשת של אחי על usb (אותו מודם...),הפרטים על המחשב בחתימה לא מעודכנים בכלל!!!(צריך לסדר משהו בפרונט פייג'...). תמיד הכל עבד כמו קסם,אולי זה בספקית?...(עוד לא שאלתי את אחי איך עובד לו.....) צריך עזרה ממש דחוף זה בלתי נסבל ואני לא מוכן לפרמט שוב!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. הייתי מוריד על סביבות 100 - 130 כל הזמן אני מחובר דרך ראוטר אלחוטי אבל עם כבל לא WIFI. פורטים מוגדרים IP מוגדר הכל פיקס בדיקה של הפורטים באימיול נותנת תוצאה שהכל פיקס הייתי צריך לעשות ריסטרט ומאז המהירות צנחה לכמעט כלום כל הבדיקות מראות עדיין שהכל בסדר כשאני עושה בדיקת פורטים באימיול מתקבלת תוצאה שהכל תקין המזהה גבוה מה זה יכל להיות ? איפה לבדוק ?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.