רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים אז ככה אני מתכוון לעבור דירה , ואני מתכוון להתגורר עם מישהו. לו יש מחשב נייד ולי שי מחשב נייד ו PSP כולם יש להם יכולות אינרנט אלחוטי כמו זה ב HOT SPOT עכשיו השאלה שלי היא כזאת: האם יש דרך לרכוש מודם שיתחבר לקו וישדר אינטרנט אלחוטי ששלושת המכשירים יוכלו להתחבר אליו בו זמנית? כמובן שלכל מחשב יש סיסמת ספק שונה! האם בעצם זה אפשרי שמודם של בזק יתפקד כ HOT SPOT? ואם כן , אז הוא יהיה חייב להתחבר לאיזשהו מחשב? כי ככה זה מאבד מהאלחוטיות שלו תודה רבה עריכה: ואם זה בכלל אפשרי אז לא כל הבניין יולו להחבר דרכי נכון ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, למישהו יש ניסיון או המלצה לגבי מתאם רשת על גבי רשת החשמל (איזה סוג מומלץ לרכוש)? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מוכרים בKSP דגם של TPLINK וגם של EDIMAX שיש בהם 8 כניסות 10/100 ב55 שקלים. יש עדיפות לאחד מהם על השני ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, הראוטר שלנו כבר דיי מראה סימנים שעבר זמנו אני מניח, הרבה התנתקויות (הראוטר מתנתק אבל המודם פועל כרגיל) וגם לאחר הרבה נסיונות וכו' כדי לבדוק שזאת באמת בעיה בראוטר ומסתבר שכן. אז חשבנו על 2 אופציות, יש לנו אפשרות לקבל מבזק ראוטר "בחינם" עם התחייבות, ובכל מקרה אני מתכננים להישאר בבזק אז פה אין שום בעיה, השאלה היא איך הראוטרים שלהם, ואיזה מבינהם הכי טוב, איזה "לדרוש?". והאופציה השניה שהיא פחות עדיפה כי צריך להוציא כסף זה לקנות ראוטר חדש, עכשיו קודם אני רוצה לבדוק את האופציה הראשונה ואם לא יתאים אבקש עזרה גם לגבי האופציה השניה. תודה. עריכה: שכחתי לציין שאני גולש במהירות 10 מגה בNGN אם זה בגלל משנה משהו.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסביבה: XP HOME עם SP2 הבעיה: לא יכול לגלוש (גם ב FIREFOX ) למרות שמתחבר לרשת ומקבל IP. כן מוציא פינגים (לוואללה למשל) אבל TELNET לשרת הדואר שלנו גם לא עבד. יש היסטוריה של תוכנות ריגול אך טיפול משולב של ADAWARE+SPYBOT+MICROSOFT ANTISPYWARE ניקה הכל. ייתכן שהבעיות החלו לאחר שימוש ב KAZAA. כ"כ בוצע: IPCONFIG/FLUSHDNS ו- NETSH INT IP RESET והגדרת חייגן חדש כ"כ העברנו את המחשב למקום שיש ROUTER וגם שם היתה אותה בעיה (כלומר זה לא החייגן) יש עיצה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום, כבר במשך כחודש, המחשב הנייד שלי ( lenovo e330 i5, windows 8) לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית שלי לאחר שהוא חוזר ממצב שינה או שהוא הרבה זמן פועל. ניסיתי כבר הכל (עדכון דרייברים, מחיקה של ההתקן והתקנה מחדש ועוד). רק כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש הוא מצליח להתחבר שוב לרשת אלחוטית, וגם אז זה לא תמיד מצליח. אני ישמח אם מישהו יוכל לעלות על הבעיה הזאת שמשגעת לי את המח! המחשב חדש לגמרי, ונקנה לפני כחודשיים. כעת הברירה היחידה שנותרה לי זה לפרמט את המחשב, ולזה אני בהחלט לא רוצה להגיע... בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי אני עובר דירה ואני צריך המלצה לתשתית וספק. אני רוצה לעשות 100 מגה. ומה שחשוב לי זה MS לגיימינג. הייתי עד עכשיו בבזק+בינלאומי והייתי מרוצה, אבל הם רוצה כפול מהמחיר של CCC לדוגמה. איך CCC מבחינת MS? האם הם מומלצים? משהו אחר שמומלץ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב שהתקנתי ת STEAM אז ה KASPERSKY מצא לי ויורוס ואמרתי לו להתעלם. ומאז אני מוריד גם בסטים וגם ב- MIRC על 15KB\S קבוע!. מה אפשר לעשות? ???
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח אם משהו יוכל להסביר לי איך גורמים שיפסיקו לקפוץ לי כל שניה פרסומות מהאתר. זה מתסכל אותי ממש... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת איך אפשר לחבר 2 או יותר מחשבים לאינטרנט בכבלים עם סוויץ' (והמודם מחובר גם הוא לסוויץ', לא דרך אחד המחשבים), ואם אפשר אז איך? כי פשוט אני ניסיתי ורק למחשב שעשו עליו רישום יש אינטרנט ולשני אין... תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום למומחים אהבתי לשחק באתר PLAY 65 אשר נסגר לגולשים מישראל בשל סיבות חוקיות. האם הינכם מכירים דרך לגלוש מהארץ אולם להראות כאילו גולשים מחו"ל? ובכך להמשיך ולהנות ממשחק באתר? נא הסבר מפורט ל"מבינים" ברמה נמוכה.... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שומע הרבה פעמים שהמודם שמספקים לנו עושים פאדיחות - האם כדאי לקנות מודם עצמאית ? או מודם משולב עם ראוטר (לבעלי הראוטרים) ? שאלה נוספת: ACCESS POINT ? מה זה ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. בסלקום התקינו לי נתב עם חיבור לסיבים מסוג sagemcom c517. שמעתי וקראתי שבחברה מקודדים את הגלישה למכשירים שלהם כך שלא יעזור אם תקנה נתב פרטי, זה לא יעבוד. האם באמת זה כך? האם יש דרך לעקוף את זה? לא רוצה לשלם תוספת 25 שח לחודש עבור הנתב. מה ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא יודע האם זה מתאים לפה, שכן אין פורומים אחרים בנושא אינטרנט בקהילת HWZONE. בכל אופן, נוכחתי לשים לב שקורה לי לפעמים שכאשר אני מנסה להכנס עם הדפדפן שלי (פיירפוקס) לאתר או לקישור באתר, מופיעה לי הודעת השגיאה 404, אך לא זו של הדפדפן שלי, אלא זו של אינטרנט אקספלורר 6 המיושן שעבר זמנו (אכן, כל מה שכתוב בה לא רלוונטי). מה יכול לגרום לכך שאני אקבל בפיירפוקס (או בכל דפדפן אחר שאני משתמש) הודעת שגיאה של אינטרנט אקספלורר 6??? האם זה קשור לתוכנה שבאמצעותה האתר שמציג את ההודעה נבנה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אמורה להיות מהירת שיתוף הקבצים בין המחשבים ? היא כרגע בקצב נורא איטי של 400 KB מה אפשר לבדוק או שזה צוואר בקבוק של הראוטר אולי ? תודה..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכיצד? ובכן, לאחר שיחה עם מספר ספקי נתבים בארץ, במאמץ למצוא נתב שתומך במודם כבלים, התברר לי שלא רק החייגן מפריע לכך: החייגן זה עוד מילא, יש לכך צידוקים מצדו של הספק מבחינת אבטחת מידע. אך, בנוסף לכך, קיים נושא סוג החיבור חייגן. יש פרוטוקול שנקרא L2TP, שיהווה בעייה בקרוב אם ייושם ע"י חברות הכבלים. כרגע רוב חיבור הכבלים עובדים בפרוטוקול PPTP שהנתבים הזולים (אלו של USR, LINKSYS) תומכים בו (כאלו שעולים $50-100 בחו"ל, ובארץ כמובן "רק" פי 5, כלומר כ- 1000 ש"ח, אמנם דופקים אותנו אבל לא נורא, לפי 5 אנחנו רגילים ) משווקי הנתבים הזולים אמרו לי, שלדעתם צפוי מעבר של חברות הכבלים לחייגן שעובד ב- L2TP . פרוטוקל זה לא נתמך כראוי ע"י אף נתב זול, אלא רק ע"י נתבים כמו של סיסקו שעולים …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמעט אף פעם אני לא מצליח להכנס לאתר פה אחרי שאני מכניס את הכתובת לשורת הכתובות ולוחץ אנטר הוא חושב הלוגו משתנה לHWZONE הכותרת למעלה משתנה לHWZONE פורטל המחשבים.......... אבל העמוד לא עולה אני משאיר אותו ככה והולך, שאני חוזר אחרי איזה שעה שעתיים האתר עדיין לא עולה העמוד נשאר לבן אני מתאר לעצמי שזה לא בעיה באתר אצלכם כי אנשים נכנסים והאתר מתפקד אבל זה קורה לי גם במחשבים השניים בבית שלי עם או בלי הROUTER גם במשרד שלי קורה אותו דבר יכול להיות שזה הספק? דרך אגב אני לא גר בארץ אני גר בפנמה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הותיקים יותר בוודאי זוכרים את שירות ה-GeoCities שבסוף שנות ה-90 ותחילת שנות ה-2000 היה *המקום* בו יכולת להרים אתר אינטרנט חינמי. גם אני עשיתי בו שימוש בכמה הזדמנויות. אבל מאז GeoCities עברה גלגלולים רבים שבסופם רכשה אותו Yahoo שלא בדיוק ידעה מה לעשות איתו ואיך לקדם אותו. בכל מקרה, היום מת אחד ה-ICON-ים של תקופת הבועה ונסגר סופית. RIP GeoCities. http://geocities.yahoo.com [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני רוצה לנטרל את הnat במודם שלי... כל פעם שאני מנטרל אותו האינטרנט מפסיק לעבוד.... אז אני מניח שאני עושה משהו לא נכון... מישהו יכול לעזור...?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לבטל את הצורך בלחיצה על אישור או ביטול בעת הפעלת המחשב שאלה נוספת היא הבעיה איך לשמור את הסיסמה בהיתחברות לאינטרנט
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הבעיה שלי היא כזו:כל בוקר,מתאפס לי ההוטבוקס 2,מזה כחודש וקצת. התשתית שלי היא הוט,הספק:בזק בינלאומי. היו אצלי כבר ארבעה טכנאים,ששני האחרונים מהם היו מומחים וטענו,כי לאחר טיפולם (החלפת קונקטור) - לטענתם הכל תקין מבחינת (קו) תשתית. התקשרתי לספק האינטרנט (בזק בינלאומי) שלי והוא טען,שרוב הסיכויים,כרטיס הרשת שלי תקול - ויש להחליפו. השתמשתי בפיתרון הבעיות של Windows,וכל הזמן,כשיש ניתוק הוא נותן לי את התקלה הבאה:LOCAL AREA CONNECTION אינו כולל תצורת IP חוקית. מה זה אומר? האם לפי הודעה זו אפשר להבין,שכרטיס הרשת שלי תקול? האם הבעיה היא לא בכרטיס הרשת,אלא במשהו אחר?,אם כן אז מה? איך אני יכול לבדוק אם כרטיס…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לנו רוחב פס גדול אני לא יודע כמה..... (הוא מחלק את זה לכל בנאדם לכמה שנראה לו) ולי הוא שם 10K וזה מזה מעצבן .... לפני איזה שבועיים הצלחתי למצוא שיטה להפיל את המערכת אינטרנט לכמה שניות.... ואז אחרי שעשיתי ריסטרט היה לי 120K שזו המהירות הנורמלית.... אבל עכשיו הוא דיבר עם איזה טכנאי אני חושב והם עשו איזה משהו שההגבלה של האינטרנט חוזרת אחרי שתי שניות... יעני אחרי שאני עושה את הדבר הזה זה עולה ל120 ואחרי שניה (זה לא מספיק להראות לי 120) וזה חוזר ישר ל10 או לכמה שהוא שם וזה ממש לא הרבה.... עכשיו: בקונפיגורציה של הכרטיס שלי (ADSL) יש אפשרויות : ADSL MODE..... (כמו שרואים בתמונה) VPI\VCI ששמה זה מספרים שבעיקרון לא אמורים לגעת בהם אבל אין לי מושג מהם אומרים.... ו PROTOCOL שיש…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי אנטנה לראוטר * לאחותי יש מחשב נייד ולי נייח, הראוטר נימצא ליד הנייד שלה ומועבר אלי בכבל, אם אני אקנה כרטיס רשת על חוטי לנייח שלי אני אוכל להיתחבר לראוטר ולהעיף את הכבל? * יכול ליהיות שאני לא זוכר את הפרטים שלי (סיסמא לראוטר על חוטי) איך אני משחזר אותם? אבא של חבר שלי התקין לי את הראוטר ושמנו סיסמא אבל שחכתי אותה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בגלל שה-IP מוקצה באופן דינמי אצלנו בישראל אני מתקשה לעקוב אחריו כל הזמן ולזכור את ה-IP כדי שאוכל להתחבר למחשב שלי בבית דרך ה-REMOTE DESKTOP מהמשרד. איך אני יכול לדעת את כתובת ה-IP של המחשב שלי בבית כשאני במשרד??? תודה מראש על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-