רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
בבדיקת מהירות במחשב המחובר ישירות הבדיקה אכן מראה 8MB אבל במחשב שמחובר ברשת האלחוטית זה מראה 5MB. צריך להחליף נתב? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש נתב חדש אשר יחליף את הנתב של הוט, אני כרגע משתמש בhotbox של הוט במהירות של 200 מגה. השימוש האינטסיבי היחידי יהיה סרימינג 4k לטלויזיה, מעבר לזה הדירה איננה גדולה ולגבי התקציב אני די גמיש, מעדיף שלא יעבור את ה800 שקל. חשבתי לרכוש את tp link archer c9 או את dlink ac2600, האם הם מומלצים? מה עדיף לצרכים שלי? תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי היום אינטרנט במהירות 15 מגה מבזק ובזק ביןלאומי. המחיר שאני משלם זה 100 ש"ח לחודש בבאנדל שעשיתי דרך בזק. המחיר כולל ראוטר (כן,כן אני יודע שאני מפגר שקניתי מהם מודם בתשלומים חיוב-זיכוי). אני בחבילה הזאת בערך 4 חודשים יש לי לאיפה להוריד את המחיר? או שזה המצב בשוק?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השם המלא שכתוב על המודם הוא: Aztech Adsl2+ethernet Bridge Router Dsl-600e קופסא שחורה קטנה כזאת אני רוצה להגיע להגדרות ושאני כותב http://10.0.0.138 בדפדפן זה מביא אותי לעמוד שצריך להכניס יוזר וסיסמא אין לי מושג מה היוזר או הסיסמא ושהטכנאי היה פה לא היה צריך אני חושב...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אם לא , מה המגבלה האפטקיבית כיום?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך עזרה ! לא מצליח להקים רשת ביתית כדי לשתף דרכה אינטרנט בדרך אלחוטי בין שני מחשבים מחשב ראשי מקבל אינטרנט דרך מודם סלולרי של סלקום למחשב יש כרטיס רשת אלחוטי פנוי פעיל במחשב , במחשב השני (שלי , אותו אני רוצה לחבר לאינטרנט) גם יש כרטיס רשת פעיל ותקין . איך אני יוצר בינהם חיבור ?? אני רוצה שהמחשב שלי יקבל אינטרנט מהמחשב השני שמקבל אינטרנט דרך המודם הסלולארי . אני צריך להגדיר בינהם רשת רגילה לא ? (שיתוף הרדיסקים .....מדפסות ...וכו) ולאפשר בסך הכל אפשרות אינטרנט במחשב הראשי עם המודם כאשר מדובר בשני מחשבים זה אמור להיות פשוט לא ? אם זה קוי אז כבל מוצלב ....אבל אם זה אל חוטי - איך אני עושה ? הבנתי שאני לא זקוק לראוטר עדיין למרות שמדובר באלחוטי , אבל איך אני עושה את זה …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת.. אני רוצה שכל 4 שניות בערך הוא ישתנה.. אוטומטית
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, בעיה שמטרידה אותי מאוד: האינטרנט בחיבור אלחוטי לא עובד בשום מחשב בבית (בדקתי בארבעה מחשבים שונים) כאשר אם אני מחבר את הראוטר למחשב באמצעות כבל רשת אז האינטרנט טס באותו המחשב אליו הראוטר חובר עם כבל. הראוטר לא עבר עדכון תוכנה או שינוי מקום בבית. ההגדרות המקוריות לא שונו אלא התקלה החלה פתאום ללא כל סיבה הנראית לעין. שיניתי את שם הרשת, שיניתי את סיסמת הגישה למנהל הראוטר (סיסמת הAdmin), שיניתי את הסיסמא של הWI-FI עצמו וזאת על מנת לוודא שהתקלה לא נובעת מאיזה שכן ליצן שגולש לי על הראוטר וזאת אפילו שמאז ומתמיד זה היה מוגן בסיסמא. שינוי ההגדרות לא הואילו ומהירות הגלישה באמצעות הWI-FI היא אפסית וזאת בכל מחשב המחובר לרשת גם אם המחשב נמצא צמוד לראוטר. אחדד יותר את התקלה: …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי שטח אכסון (אתר אינטרנט) מהם , מה אתם אומרים עליהם ? שמעתי שהם דיי טובים , זה נכון ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לבטל את הצורך בלחיצה על אישור או ביטול בעת הפעלת המחשב שאלה נוספת היא הבעיה איך לשמור את הסיסמה בהיתחברות לאינטרנט
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני מוחבר ל012 750K ADSL ואני רוצה לשדרג ל 1.5 אז התקשרתי ואמרו לי שאני חייב להתחיב לשנה שהמחיר הוא 39 שקל ל3 חודשים ראשונים ואחרי זה 79 ל 9 חודשים נוספים אז אמרתי ל שתוסיף בהערות שיש להם שם שעוד 5 חודשים (מתי שמסתימת לי התתחיבות) אני ירצה לנתק אז היא ישר "חכה חכה" אני יעביר אותך למחלקת שימור לקחות בקיצור התחיבות ל חצי שנה 3 חודשים 39 3 חודשים 79 אל תוותרו להם!!!!!!!!!!!!! *ישראלי הוא לא פראייר*
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פייברבוקס בבית והוא פשוט גרוע,המון ניתוקים,היו אצלי הרבה טכנאים ללא הועיל. רציתי לשאול אם אקנה ראוטר טוב לבית הוא יפתור את הניתוקים אם אתחבר אליו? או שהניתוקים בפייבר אומר גם ניתוקים בראוטר פרטי
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המודם של אלקטל....שידרגתי אותו ל PRO וחיברתי אותו ל HUB SWITH שלי. יש לי בעיה מוזרה במופיע ונעלמת........חשאני מוריד קבצים עם פלאשגייט הקבצים מורדים...אבל בהפסקות.....או שהתעבורה מקסימלית או שלא עובר כלום!.. זה קורה רק בתקשורת PPP אם אני מחייג ב PPTP זה עובד כמו שצריך... מישהו נתקל בזה פעם??? היתה לי פעם בעיה כזאת כשהמודם עןד היה בגירסת HOME וזה היה בגלל הסרבר..(התנגשות IRQ)...עבל הבעיה חזרה והיא לא מובנת.. מישהו נתקל בבעיה הזאת??? והמליח לפתור אותה?!!?!?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לנו רוחב פס גדול אני לא יודע כמה..... (הוא מחלק את זה לכל בנאדם לכמה שנראה לו) ולי הוא שם 10K וזה מזה מעצבן .... לפני איזה שבועיים הצלחתי למצוא שיטה להפיל את המערכת אינטרנט לכמה שניות.... ואז אחרי שעשיתי ריסטרט היה לי 120K שזו המהירות הנורמלית.... אבל עכשיו הוא דיבר עם איזה טכנאי אני חושב והם עשו איזה משהו שההגבלה של האינטרנט חוזרת אחרי שתי שניות... יעני אחרי שאני עושה את הדבר הזה זה עולה ל120 ואחרי שניה (זה לא מספיק להראות לי 120) וזה חוזר ישר ל10 או לכמה שהוא שם וזה ממש לא הרבה.... עכשיו: בקונפיגורציה של הכרטיס שלי (ADSL) יש אפשרויות : ADSL MODE..... (כמו שרואים בתמונה) VPI\VCI ששמה זה מספרים שבעיקרון לא אמורים לגעת בהם אבל אין לי מושג מהם אומרים.... ו PROTOCOL שיש…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתקין מחר ראוטר של TP LINK רוב הזמן אני רוצה שתהיה רק רשת בין המחשב הראשי לנישא. ושהמחשב הראשי (שמחובר קווית לראוטר) יהיה היחיד שיהיה לו אינטרנט. לפעמים אני רוצה שיהיה גם אינטרנט בנישא. איך עושים את זה הכי קל?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. במודם הפנימי PCI של סמסונג באיזה אופציה לבחור בהתקנה: PPPoA, PPPoE או EoA? 2. זה נכון שיחד עם הפילטרים מקבלים גם ספליטר שאותו מחברים רק לקו אחד שהוא מן פילטר ראשי כזה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מי שרוצה נתב קווי של LINKSYS בתוספת AP של LINKSYS שניתן להתקין עליו DD_WRT, מוזמן להיכנס לחנות של NEWEGG בארה"ב ולהזמין לו את הצמד BEFSR41 ו-WAP54 (שניהם מחודשים) במחיר של $35 (כ-130 שקל לפני משלוח). http://www.newegg.com/Special/ShellShocker.aspx?nm_mc=EMC-SD112010&cm_mmc=EMC-SD112010-_-SD110910-_-item-_-singleitem
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני צריך להקים רשת אלחוטית בבניין בן 4 קומות. צריך המלצה אם יש לנקודות גישה שיצרו רשת אלחוטית רציפה בכל הבניין. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ולכן עידכנתי באתרי את הנושא , כמו כן אשמח לקבל ממכם אתרים נוספים לרשימה . http://www.cs.bgu.ac.il/~barouchy/private/news.htm
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מיזם הנתבים המתקדמים והאלגנטיים של חברת הענק מקבל מוצר שני מבית היצרנית הטאיוואנית, שיצטרף לדגם המוצלח הראשון אשר הושק באוגוסט לכתבה: http://hwzone.co.il/התור-של-אסוס-נתב-נוסף-ממשפחת-ה-onhub-של-גוגל/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי 2 נק' אינטרנט אפשריות בבית. אני רוצה להפעיל 2 נתבים נפרדים שיעבדו בבית ולא AP.האם הדבר אפשרי? אם כן, תוכלי להמליץ לי על נתב מצוין בעל טווח קליטה מאוד רחב לשימוש ביתי? עד 800 שקל. זה נראה מרשים, רק שקצת קשה למצוא מישהו שמוכר אותו בארץ: http://reviews.cnet.com/routers/asus-rt-ac66u-802/4505-3319_7-35406080.html ויש לי עוד שאלה מה הכוונה כשרושמים dual band ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אודה לכל מי שמתמצא להסביר לי בלשון קלה, [איני מתמצא במיוחד] כיצד הדרך הקלה להעביר מידע בין מחשבים. עד היום היו לי שני מחשבים נייחים שהיו מחוברים בכבל רשת ובשניהם היתה מותקנת תוכנת WIN-XP שבה יש את "מיקומי הרשת שלי" שהעברתי דרכם. חיברתי היום מחשב נייח שבו WIN-7 ואיני מצליח למצוא הגדרה להעברת נתונים לתיקיות ודיסקים המשותפים ברשת, וכמו כן לא ניתן להדפיס ברשת כי המדפסת מחוברת למחשב נייח, מה עלי לעשות? אם אני מחבר את המחשב לכבל גם כן הוא מתחבר לרשת, אולם אני לא מוצא בWIN-7 את המקבילה ל"מיקומי הרשת שלי" שבXP אציין, שהחיבור לרשת האלחוטית עובד וניתן לגלוש בנייד מהרשת, כך שכנראה הוא מזהה את הראוטר והרשת הביתית.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פשוט כל ערב משעה מסויימת הביטורנט לא זז ) עד כמה התופעה הזו רחבה ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מוכרים בKSP דגם של TPLINK וגם של EDIMAX שיש בהם 8 כניסות 10/100 ב55 שקלים. יש עדיפות לאחד מהם על השני ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הותיקים יותר בוודאי זוכרים את שירות ה-GeoCities שבסוף שנות ה-90 ותחילת שנות ה-2000 היה *המקום* בו יכולת להרים אתר אינטרנט חינמי. גם אני עשיתי בו שימוש בכמה הזדמנויות. אבל מאז GeoCities עברה גלגלולים רבים שבסופם רכשה אותו Yahoo שלא בדיוק ידעה מה לעשות איתו ואיך לקדם אותו. בכל מקרה, היום מת אחד ה-ICON-ים של תקופת הבועה ונסגר סופית. RIP GeoCities. http://geocities.yahoo.com [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-