עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הסיפור הוא כזה, עקב צורך בהחלפת ראוטר מקולקל קיבלתי ראוטר שכולל גם קישור אלחוטי. כיוון שאני משתף איטרנט ב-ICS הראוטר למעשה משמש כרכזת ולעת עתה כיביתי לו את היכולת האלחוטית - עד היום לא היה לי בה צורך וגם כרגע היא בגדר בונוס ולא מחוייבת המציאות. השאלה היא האם ניתן להפעיל את היכולת האלחוטית של הראוטר ולשתף את האינטרנט גם באלחוט כשאני נשאר בשיתוף ICS? (הראוטר משמש כרכזת בלבד למחשב אחד שמתחבר לאינטרנט ומהווה שרת איטרנט לכל האחרים) למי שלא זוכר או תוהה מה זה ICS יש דוגמה לתצורת הרשת שלי כאן:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 עריכה: תיקנתי את המילה נתב (שזה תרגום של ראוטר למעשה, טעות שלי לרכזת שזה המקבילה ל-hub)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by lharpaz,

שלום, אנחנו רוכשים מחשב חדש מ-KSP, ואנחנו זקוקים לכרטיס רשת אלחוטי, גם הוא מ-KSP. אנחנו לא מבינים בזה כלום, אז אני מניח שמשהו בסיסי יספיק בהחלט. מה לקנות? תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. על מנת לחבר מודם ALCATEL שעבר שדרוג ל PRO ברשת אלחוטית , מה יהיה עדיף , ראוטר אלחוטי או סוויטצ' אלחוטי ? אשמח לתשובות אם אפשר לפרט גם יצרן ממולץ ודגם . תודה .

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי ראוטר של אדימקס BR-6524n עם Firmware V1.58. כל כמה זמן הוא פשוט מפסיק לעבוד. המחשבים עדיין מחוברים אליו (גם אלחוטי וגם קווי), אבל אין אינטרנט, וגם זה בצורה סלקטיבית - הוא פתאום מתחיל לעבוד ואז מפסיק, כשבא לו. אחרי ריסוט הכל חוזר לעבוד בצורה נורמלית. חשבתי לחפש עדכון קושחה בשבילו, אבל מסתבר שבאתר של אדימקס הגירסא האחרונה היא 1.55, וכמו שציינתי אצלי זה 1.58, אז או שהאתר שלהם לא מעודכן, או שיש משהו מוזר בכל העסק הזה. אני אשמח לקצת עזרה בנושא, האם הראוטר נדפק? האם לעשות downgrade לקושחה? תודה רבה, איאן טראוט

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by WarMachine,

אמרו לי שיש ספקים בארץ שחוסמים פריצות וסריקות של אייפי.....זאת אומרת שאם רשומים שם אי אפשר לסרוק,מישהו יודע על זה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by boazzz,

שלום לכולם! לא מזמן רכשתי מחשב, ואיתו רכשתי נתב של ST LAB. היו לי קצת בעיות בהתחלה עם החיבור, אך מסתבר שזה בגלל בעיה בחייגן בווינדוז והיא נפתרה על ידי התקנת פאטץ' קטן. אך הבעיה האמיתית היא שהראוטר הנ"ל (IPR-4P-EUR-1) אינו מכיל חייגן ל-VPN L2TP, רק PPTP. אז אני יכול להתחבר לאינטרנט, אבל רק מחשב אחד בכל פעם... אז מה עושים? קונים נתב חדש? איזה? איפה? וכמה? או שמבקשים מהספק (נטוויז'ן) להעביר אותי ל-PPTP? מה אתם מציעים? אשמח לתגובות כלשהן, בתודה, בועז.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. עברתי מNETBOX של נטויז'ן לprivatebox של בזק בינ"ל בתקווה שתקלות הניתוקים יחלפו להן אבל מסתבר שטלפון ואינטרנט על IP לא עובד אצלי כמו שצריך. יש למישהו מושג למה ? ואיך אם בכלל ניתן לפתור את זה ? תודה

8. שלום לכולם. ברצוני לדעת כמה נתונים המחשב מוריד תוך שימוש בתוכנה ספציפית. לצורך העניין אני רוצה למדוד כמה נתונים המחשב מוריד בשיחת זום מרובת משתמשים שעורכת כ-4 שעות. העניין חשוב כיוון שהשיחה נעשת בנטסטיק (כרטיס SIM שמוגבל בנפח גלישה) יש אפשרות לבקר את זה בחלונות? או שצריך תוכנה מסויימת? תודה.

9. Started by Kobe,

שלום לכולם ושבת שלום! אז ככה לאחרונה רכשתי את הראוטר הזה בעקבות המלצות שקראתי עליו, יש לציין שלפניו היה ברשותי D-Link 524 שעבד בצורה סבירה ותו לא. לאחר התקנה ראשונית של הראוטר על תשתית הכבלים הכל עבד מצוין עד לפני חודש לערך מאז הראוטר מסרב לשדר אך כשאני מתחבר ישירות למודם ללא הראוטר אני גולש ללא בעיה. המודם שלי הוא של הכבלים והוא מחובר לאינטרנט ללא חייגן עכשיו לפי מה שהבנתי יש בעיה עם הראוטר הנ"ל בחיבור כבלים בארץ. מבקש עזרה בקינפוג המכשיר והתאמתו לאינטרנט בכבלים.... בתודה מראש לעוזרים...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by avi1231231900,

יש לי שאלה בשביל אחותי,אם אני קונה מד USB אז אני אוכל לדעת דרך המחשב כמה גלשתי. וכמה מספיק לגלישה+בדיקת EMAIL בחודש?5GB מספיק או צריך 20GB תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. היי כולם.. אני לא בטוח שזה המקום הנכון.. אבל לפי שם הפורום(רשתות ואינטרנט) לא מצאתי מקום טוב יותר לפרסום המודעה אם צריך להעביר את ההודעה פורום אני מתנצל מראש על הטעות.. אני מארח את האתר שלי כעת ב-GoDaddy ומחפש מקום אחר לאחסן בו את האתר. חבר המליץ לי לשאול מה אתם ממליצים. דרישות מינימליות שאני מחפש: - תמיכה בASP קלאסי (כולל תמיכה בCDONTS.NewMail). - תמיכה בASP.Net 2.0 ומעלה - AJAX.ASP.NET - MS SQL 2005 (לפחות שניים) - אפשרות לגבות ולשחזר מסדי נתונים (MS) - אפשרות אירוח מספר דומיינים ומספר subdomains - אפשרות להגדיר הרשאות תקייה (כתיבה/קריאה/הגדרה כשורש אפליקציה application root) - שטח דיסק של לפחות 2GB לא אכפת לי שהשרת לא יהיה בארץ (ברור לי שבארץ המחיר יהיה בשמים ואפילו י…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. השקעה כספית עד 260ש"ח. ניתוני הדירה: דירה קטנה יחסית, רוב הקירות גבס. מרחק קליטה לא צריך לעבור את ה-10-8מטר. לראוטר יתחבר מחשב אחד נייח ושני מחשבים ניידים. רשת בבית של הוט - בכבלים. הסתכלתי קצת באינטרנט והעין נתפסה על שניים: נתב אלחוטי LinkSys WRT54G2 ו D-Link DIR-320 אשמח לחוות דעת, או הצעה נוספת כמובן. תודה ושבוע טוב רון אני מעוניין לקנות עוד מחר.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by generalA,

לא מזמן קרוב משפחתי קנה באמריקה ראוטר אלחוטי אחלה רק מה... שהחיבורי כניסות שלו (DATA אין והאאוטפוטים) הם של טיפוס כבל רשת... יש לו אינטרנט בכבלים ואין לי מושג איך אני מגדיר לו את החיבור למחשב שולחני אחד וללפטופ שלו. מבחינת הגדרות ומבחינת חומרה פיזית..??? HELP !!!!!!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Network buffer measurements (?): Uplink 1400 ms, Downlink 60 ms –We estimate your uplink as having 1400 msec of buffering. This is quite high, and you may experience substantial disruption to your network performance when performing interactive tasks such as web-surfing while simultaneously conducting large uploads. With such a buffer, real-time applications such as games or audio chat can work quite poorly when conducting large uploads at the same time. זה מה שמקבלים באתר בדיקת רשת וביצועים של סוגים מסויימים בתקשורת http://netalyzr.icsi.berkeley.edu/index.html בעיקרון מה שזה אומר כשאתם מעלים במהירות גבוהה אז במקום לקבל פינגים גבוהים יחסית באשר לשימוש נכון בתעבורה אתם תק…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. זה משנה אם זה עם רשת רגילה או עם רשת אלחוטית?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. האם יש ספק תשתית אחר חוץ מהוט ובזק? והאם אפשר להתחבר לאינטרנט דרך הוט ללא חיבור לכבלים שלהם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. את המחשב הנייח הצלחתי ואני מתחבר בלי חייגן לאינטרנט כבר. אבל אני לא מצליח להתחבר עם המחשב הנייד ואין ממש "מוקד תמיכה" שעוזר לדברים כאלה כן ..תאמינו או לא עכשיו אין לי שמץ מה עושים הדברים הבסיסים לא עזרו לי אני לא מצליח דרך חיבורי רשת לרענן את הרשתות זה כותב לי שם שווינדוס לא יכול וצריך להפעיל WZC HELPPPP MEEEE

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Bah_gots_pIII_450,

אני וחברים שלי שיחנו SOF ברשת של שלושה מחשבים אצלי בבית, למרות שהיה נחמד הפינגים הגיעו עד ל100+! זה לא חריג ברשת ביתית? למישהו יש תוכנת בנצ'מרק לרשת?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Fortunes,

שלום! תמליצו לי בבקשה על HUB אלחוט, כלומר אני לא צריך ראוטר. רק את הנתב בעצם. המחירים ממש מתפזרים בין ה150 ל"הרבה", ואני לא באמת יודע למה אני זקוק. בעצם אחבר אליו מחשב שולחני (ע''י כבל) ו2 ניידים בWIRELESS. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by chen Y,

שלום לכולם, חייב עזרה עם הבעיות אינטרנט שאני עובר בבית לא מצליח להגיע לרשת נורמלית. טוב אז ככה.. יש לי רואטר מודם של הוט - HOTBOX2 והקליטה WIFI שלו ממש על הפנים ניסתי להגביר את הרשת בהמצאות ריפיטר - (TP-LINK TL-WA901ND) אך ללא הצלחה - לפעמים יש אינטרנט לפעמים אין אינטרנט וכשיש אינטרנט הוא ממש איטי ניסיתי לחבר גם את הראוטר של הוט ושהראוטר של TP-LINK יהיה AP אך גם ללא הצלחה יש לי גם 2 רפיטרים שקניתי: כאלה התכנון שלי שבכל הבית יהיה רשת יציבה וחזקה אשמח להמלצות לפני שאני מעיף את הוט תודהה

21. שלום. אני משתמש בנתב R7000 ומריץ DD-WRT v24-sp2 (10/27/14) std (SVN revision 25179) כרגע אני נתקל בשתי בעיות ומקווה שיש פה מומחים שיכולים לעזור. 1. הנתב משמש גם כ- Torrent Client ע"י שימוש ב- Transmission Bitorrent. עד לא מזמן זה עבד ללא תקלה אך כנראה שיש לי תקלה בכונן USB ששימש להורדת הקבצים. הבעיה היא שאני לא זוכר איך מגדירים מחדש את הכונן כך שהנתב יזהה אותו ויעשה בו שימוש עם Transmission 2. כיצד אני מגדיר גישה מרחוק לכונן החיצוני שמחובר לנתב? הכונן נגיש כל עוד אני ברשת של הבית, אך אני בטוח שיש דרך לגשת בצורה מאובטחת אל הכונן מכל מקום אחר. תודה מראש. גיל.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by OutRaGe,

שלום. שידרגתי אתמול ל-1.5 מגה בנטויז'ן ושמתי לב שהגלישה איטית וההורדות לא מגיעות למקסימום מהירות.. בהתחלה אמרתי טוב זה יסתדר תכף..אבל לאט לאט התחלתי לבדוק את הנושא פתחתי NetLimiter הוא מראה לי שאני מעלה על 0.5 סה"כ כולל הביטורנט. אז כבר מפה הבנתי שזה לא הביטורנט(גם הגבלתי מהתוכנה עצמה להעלאה של 3), לעומת זאת פתחתי את החייגן וראיתי בקצב נשלח שהוא כל פעם עולה ב-10 אלף שהם בעצם 10KB עשיתי עוד בדיקה עם Everest וגם שם רשום שאני מעלה על 10KB/S http://img67.imageshack.us/img67/1773/upload1fs.jpg שימו לב שרשום שהעלתי בסה"כ 72 מגה בשעתיים - יש לי העלאה של 128 קיי שזה מקסימום 13~ בחישוב מהיר אני יכול לעשות 47 מגה בשעה 94 בשעתיים..או להסתכל על זה לא כמקסימום אלא כ-10קיי שזה נותן 3…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by sxs,

מאז שהפכתי את המודם לPRO, לא משנה מה אני עושה, אני לא יכול לקבל Ident.... מה עושים? :-/

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by 3pac,

יש לי מודם Aztech 600E של בזק וראוטר של MSI ,בדקתי והכל מחובר כמו שצריך. הכל פעל טוב פתאום האינטרנט לא עולה וככה כתוב במחשב עם הראוטר: http://i26.tinypic.com/o7sfvm.jpg בראוטר הDNS מוגדר כ 0.0.0.0 (תמיד היה ככה), כבר 3 ימים זה ככה (אתמול בלילה הוא עבד אבל כשקמתי בבוקר הוא שוב עשה בעיות). מה יכולה להיות הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Cheif,

מי שרוצה נתב קווי של LINKSYS בתוספת AP של LINKSYS שניתן להתקין עליו DD_WRT, מוזמן להיכנס לחנות של NEWEGG בארה"ב ולהזמין לו את הצמד BEFSR41 ו-WAP54 (שניהם מחודשים) במחיר של $35 (כ-130 שקל לפני משלוח). http://www.newegg.com/Special/ShellShocker.aspx?nm_mc=EMC-SD112010&cm_mmc=EMC-SD112010-_-SD110910-_-item-_-singleitem

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים