רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם זה טיפה ארוך, אשמח מאוד לקבל עזרה. בזמן האחרון הרגשתי איטיות כבדה בגלישה באינטרנט, במקום לגלוש על 1.5 (בערך 189KB), גלשתי על 20-50KB במקרה הטוב. הזמנתי טכנאי של בזק, הוא התחבר עם המחשב הנייד שלו בעזרת כבל רשת לנתב וגלש על מהירות מקסימלית. הוא אמר שהבעיה היא במחשב שלי ולא משהו אצלם. הבנתי שאם כך, המחשב השני שלי שמחובר ברשת אמור לגלוש טוב, בדקתי מהירות גלישה ובאמת הוא גם מוריד על המקסימום. אחרי שהטכנאי הלך, חזרתי למחשב שלי שמחובר בכבל רשת, בדקתי ספיי, וירוסים, תהליכים מוזרים שרצים ולא נמצא משהו שונה. עלה לי רעיון לבודד את הבעיה ולקחת את המתאם האלחוטי של בזק (שנמצא במחשב השני שלי) ולחבר אותו ל USB ולגלוש במחשב הבעייתי בעזרת המתאם ולא הנתב. ניתקתי את הכבל רשת של הנ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי שרוצה נתב קווי של LINKSYS בתוספת AP של LINKSYS שניתן להתקין עליו DD_WRT, מוזמן להיכנס לחנות של NEWEGG בארה"ב ולהזמין לו את הצמד BEFSR41 ו-WAP54 (שניהם מחודשים) במחיר של $35 (כ-130 שקל לפני משלוח). http://www.newegg.com/Special/ShellShocker.aspx?nm_mc=EMC-SD112010&cm_mmc=EMC-SD112010-_-SD110910-_-item-_-singleitem
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שומע הרבה פעמים שהמודם שמספקים לנו עושים פאדיחות - האם כדאי לקנות מודם עצמאית ? או מודם משולב עם ראוטר (לבעלי הראוטרים) ? שאלה נוספת: ACCESS POINT ? מה זה ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ואני מעוניין לרכוש כבל HDMI 30 מטר כדי לחבר גם את המסך של הטלוזיה וגם את האינטרנט דרכו.. שאלתי היא איך אני בודק אם הלוח אם תומך בכניסת HDMI 1.4 עבור אינטרנט? זה המפרט של המחשב שקניתי http://www.tms.co.il/preview/spec/fh1vj38y
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הנתב TP-LINK TL-WR740N יכול להתמודד מבחינת חומרה עם חיבור L2TP בתשתית הוט במהירות 12Mbps? כמו כן, מכיוון שאף פעם לא התחברתי להוט בעבר - אחרי שהתחברתי לתשתית ולספקית, האם הספקית (שיש להם אפשרות רק לחיבור עם חייגן) תיתן לי שם משתמש וסיסמא כמו בבזק? ואם לא, איך אני מבצע את החיבור בין התשתית לספק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני עומד לסגור עסקה עם בזק ורציתי לדעת האם יש איזה דגם של מודם רשת שלהם שהוא מומלץ? או עדיף לפחות לדעת ממה להתרחק.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש אתרים המבוססים FLASH שמאפשרים השמעת קבצי קול און ליין ב - STREAM. האם יש אפשרות לשמור את הקבצים האלו או "להקליט" אותם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לנו 2 מחשבים שמחוברים לראוטר ואם מחברים עוד מכשיר או מחשב האינטרנט קורס וצריך לרסט לפעמים זה גם קורה רנדומלית בלי קשר לחיבור של מכשירים אחרים, עכשיו יש לנו ראוטר edimax br 6204wg שהוא די ישן כהר איזה 5 שנים יש מצב שהוא זה שעושה בעיות וצריך להחלחף אותו?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 1.5 מחשב די חזק CORE 2, שתי ג'יגה זיכרון ובכל זאת אתרים עולים לי לאט(לא תמיד) אבל המהירות עדיין לא מספקת... יכול להיות שזאת בעיה בראוטר? בווינדוס? אני משלמת על ה1.5 50 שקל בחודש, ואני יודעת שזה הרבה... ריאלי לדרוש מהחברה שלי 2.5/512 בסכום הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי 3 מחשבים בבית אבל אני לא מצליח לראות אותם אתמול המחשב עבר פירמוט והיום הגדרתי לו את כל מה שצריך חוץ משאני לא רואה את האיקונים של השיתוף MY NETWORK PLACE מה עליי לעשות כדי שאני יוכל להעביר קבצים בין המחשבים ואילו הגדרות אני צריך להגדיר חברה העינין דחוף!!! תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, למישהו יש ניסיון או המלצה לגבי מתאם רשת על גבי רשת החשמל (איזה סוג מומלץ לרכוש)? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב יש לי בעייה יש לי שתי מחשבים שאחד מהם מחובר לאינטרנט באמצעות מודם usb והם מחוברים בינהם באמצעות כרטיס רשת עכשיו כשרק מחשב אחד מחובר לאינטרנט והרשת הביתית לא מוגדרת יש לי high id והאיטרנט טס בכל האתרים אבל כשהם מחוברים אני אמנם יכול לגלוש בשניהם אבל חלק מהאתרים עולים לאט (לא ממש נורא) אבל הemule לא מתפקד ונותן לי low id בשניי המחשבים יש לי win98se עכשיו איך לשנות את הגדרות הרשת הביתית כך שהמחשבים יעבדו כמו שצריך. בתודה מראש urich
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום, לפני חמש שנים, ב-2/8/2005, עלה לאוויר האתר http://www.netcheif.com זאת מתוך מטרה להוות מקור ידע, דובר עברית, בנושאי נתבים ורשתות ביתיות. ל-POST זה מצורפת תמונה היסטורית של האתר מספטמבר 2005, כחודש לאחר הקמתו. במהלך חמש השנים האחרונות צבר האתר אוהדים רבים והצליח לבסס את עצמו כמקור ייחודי למידע בתחום זה. חיפושים רבים בגוגל הקשורים לתחום הנתבים והרשתות הביתיות, מעלים את NetCHEIF כתשובה הראשונה. כך לדוגמא חיפוש אחרי המושגים "רשת ביתית", "שיתוף אינטרנט" או "אבטחת רשת", מעלה עשרות ומאות אלפי תוצאות בהם NetCHEIF ממוקם ראשון. בשנה האחרונה הרחבתי את פעילות האתר על ידי פרסום "הבלוג של NetCHEIF", שכולל גם סקירות מהביקור שלי בתערוכת CES 2010. במקביל, החלה גם פעילות ב-Facebook …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בעקבות שדרוג קטן של מהירות מ2 ל 2.5M הקו שלי הפסיק להתחבר לרשת. אחרי דרך יסורים (טכנאי בזק תואם לבוא לבדוק תשתית, לא בא, גם לא הודיע שלא יגיע, תואמה הגעה שלו למחרת, לא בא, גם לא הודיע שלא יגיע, בסופו של דבר הכרחתי את הנציגה להביא לי טכנאי והוא הגיע !!!), הטכנאי בסופו של דבר החליף איזה כרטיס בתשתית, וזה פעל! (וכשניסיתי להתחבר בערב שוב פעם לא היה אינטרנט, רק אחרי שעה של נסיונות עם התמיכה זה חזר לפעול- ממש מדהים )... על כל פנים באותה הזדמנות הטכנאי גם החליף לי את המודם שהיה לי (B-Focus 270) ל רוטל RTA1320A באומרו שהוא הרבה יותר טוב ויציב מהקודם, בפרט במהירות הזו. לי לא היה מושג, אבל אחרי בדיקה מסתבר שהמודם הזה הוא צרה צרורה, ואין לי כוח להתעסק שוב עם בזק, לכן... אני מב…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פייברבוקס בבית והוא פשוט גרוע,המון ניתוקים,היו אצלי הרבה טכנאים ללא הועיל. רציתי לשאול אם אקנה ראוטר טוב לבית הוא יפתור את הניתוקים אם אתחבר אליו? או שהניתוקים בפייבר אומר גם ניתוקים בראוטר פרטי
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה גישה אל הקבצים שנימצאים על השרת שלי, על השרת מותקן המערכת freenas במערך רייד 5 והוא מחובר לאינטרנט דרך הראוטר. יש אפשרות דרך המערכת freenas לגשת לקבצים מהשרת מכל מחשב דרך האינטרנט??
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי חיבור 10/0.8 ב CCC ובזק....הדאונלואד שלי בסדר גמור אבל האפלואד לא מתפקד. בבדיקת מהירות באתר של CCC אני מגיע ל 0.35 במקסימום ולפעמים גם הרבה פחות. אני מחובר דרך ראוטר אדימקס, אבל בבדיקה עם מחשב אחר (נייד) המהירות שם בסדר
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני הולך להחליף את המודם ראוטר שלי (של בזק, netgear vgn2000 ) באחד אחר יש משהו מומלץ ? (למרות שהבנתי שבזק נותנים רק חרא...)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם! יש לי רשת אלחוטית ויש לי בעיה של קליטה באחד החדרים המורחק מהראוטר.. חיפשתי פה בפורום פתרונות ואני חושב שאני יילך על access point. השאלה היא מה כדאי לי לקנות?? משהו מומלץ?? יש לי ראוטר WPN824 של NETGEAR תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחר הסופה הגדולה שהייתה השבוע הייתה לי בעיה עם הסינכרון למודם של בזק. אחרי כמה ימים זה פתאום הסתדר ואני מצליח להתחבר עם חייגן. מסיבה כלשהיא אני לא מצליח להתחבר עם הרוטאר. עשיתי ריסט לראוטר עם הכפתור מאחרוה וגם חזרה להגדרות יצרן בתפריט של הרואטר אבל הוא עדין לא מתחבר. חשוב לציין שהראוטר עובד תקין ויש רשת בבית רק בלי אינטרנט. הראוטר הוא 1043nd מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לחיבור עם כבלים + בזק l2tp +חבילת גיימר http://ivory.co.il/product.asp?productid=2887&CatCode=581 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2374&CatCode=581 תודה רבה וסליחה אני פשוט רוצה לקנות עכשיו את הראוטר ולאחר שיחה עם נציג של בזק הוא ערער קצט תביטחו שלי על הראוטר של tplink והמליץ לי על לבל וואן יכול להיות בגלל תחרות שלהם עם הוט. אני סומך עליכם מה עדיף לי?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש מבצע הוט לעסקים - של 2 קווי טלפון ותשתית אנטרנט 100MB ב-169 ש"ח. אני כרגע נמצא בתשתית של הוט ב-12MB וספק אינטרנט בזק בינלאומי ודי מרוצה (הייתי בחבילת גיימר, נראה לי שזה כבר לא משמעותי). אני לא גיימר ולא צריך זמני תגובה מטורפים. רציתי לשאול: לגבי מישהו שמשתמש בתשתית: 1. האם זה שווה את זה - כלומר, האם קצב ההורדה וגם העלאה טובים? 2. האם להשאר בבזק בינלאומי או לעבור לספק אחר כמו הוט.נט? 3. האם יש הגבלה על כמות תעבורה חודשית? (איפשהו קראתי שהם מגבילים ל-50Giga). 4. ניתוקים בעיות וכו'? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני עובד כרגע כטכנאי מחשבים \ טכנאי רשתות ואני רוצה להגיע לעולם האבטחת מידע או הסיסטם עכשיו השאלה היא האם אני קודם כל צריך לעשות קורס של טכנאי מחשבים ואז אני יכול ללכת ללמוד ccna או שזה לא מחייב לדעת מחשבים ברמה של טכנאי pc כדי להכנס לתחום הזה ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים, היום היה לי שיחה עם בזק בין לאומי לגבי שדרוג מ3 מגה ל5 מגה.לאחר דין ודברים עם קשרי לקוחות קיבלתי הצעה ב-79.90 עם התחייבות עד תום ההתחיבות הקיימת שלי (כלומר עד דצמבר 2008).כאשר דיברתי עם הוט אז הנציגה שלא ממש ידעה מהחיים שלה אמרה לי שהמחיר הוא 119 ש"ח ללא התחייבות .משום מה נראה לי שהיא טועה,יש דבר כזה "בלי התחייבות"? תקנו אותי.בכל מקרה רציתי לדעת האם המחירים האלה שפויים ביחס לספקיות אחרות והאם באמת ההבדלים בנוגע לחבילה הנ"ל הם מזעריים.אשמח לדעת איך אפשר להוריד מהוט מהמחיר קצת.הנציגה אמרה לי שאי אפשר לעשות כלום וזה המחיר,אז אמרתי לה שבב"ל התפשרו אותי ובאו לקראתי אבל זה לא עזר פשוט עקשנות לשמה.אשמח לתגובתכם
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לקוח של פלאפון ויש ברשותי נטסטיק במהירות של 15/5 עלות המסלול היא 180 ש"ח ובנוסף 30 ש"ח עבור המודם, כאשר אני מקבל זיכוי בחבילת הגלישה עבור המודם. לפני כחודש פלאפון העלו את מחיר חבילת הגלישה ל220 ש"ח. התקשרתי אליהם לשאול לפשר העליה הדרסטית הזאת (23%) הנציגה גם התפלאה ואמרה שאסור להם להעלות את התעריפים ביותר מ16% בשנה. היא אמרה שהיא תבדוק את הנושא ותחזור אלי. אחרי כמה ימים חזרתי אליהם והם אמרו לי שמכיוון שירדו מחירי הקישוריות זכותם להעלות את התעריפים ביותר מ16% הגם שאין שום קשר בין הקישורית לחבילת הגלישה. (שלחתי תלונה למשרד התקשורת ונראה מה יש להם לומר) אבל הקטע הכי מעצבן פה הוא שללקוחות חדשים המחיר הוא עדיין 180 ש"ח, אז שאלתי את הנציג אם אני יכול לעבור מסלול למסלול של ל…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-