עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by סהר סופר,

שלום, השאלה שלי היא כזאת: אם אני רוצה שיהיו לי בבית שני קווי אינטרנט נפרדים לגמרי, האם מספיק שתהיה לי תשתית אחת עם ספקיות שונות, או שצריך גם תשתית נפרדת? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by lharpaz,

שלום, אנחנו רוכשים מחשב חדש מ-KSP, ואנחנו זקוקים לכרטיס רשת אלחוטי, גם הוא מ-KSP. אנחנו לא מבינים בזה כלום, אז אני מניח שמשהו בסיסי יספיק בהחלט. מה לקנות? תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום רב, התחברתי לפרטנר בסיבים אופטיים 200 מגה הורדה. אני מעוניין לרכוש ראוטר נפרד , יש המלצות ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by arik100,

עדכון: מתכנן לקנות את הפריטים הבאים להקמה של הרשת בבית: http://www.mediagalaxy.co.il/rec/2513-100-מטר-כבל-רשת-CAT6-קשיח-מסוכך-FTP- http://www.mediagalaxy.co.il/rec/2374-פנל-תקשורת-CAT6-12-Ports-להתקנה-על-גבי-הקיר http://www.mediagalaxy.co.il/rec/596-שקע-גוויס-עם-חיבור-RJ45-מסוכך-CAT6-לסידרת-System-של-Gew - לכל שקע וכמובן כבלים מגשרים מALIEXPRESS יש לי לוחץ קרונה בבית האם פספסתי משהו? האם הייתם ממליצים על משהו אחר? תודה שלום מעוניין לחדש את הרשת רציתי לשאול מה מומלץ CAT גמיש או קשיח צינורות בתוך הבית כמובן מה היתרונות והחס…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by בניה פרץ,

אז המצב הוא כזה: הייתי מחובר בVDSL בדירה הקודמת, יש לי מודם HG610 הזמנתי טכנאי שיחבר את האינטרנט בדירה החדשה שיגיע רק בעוד כשבוע. בינתים חיברתי את המודם שלי לשקע בזק בדירה החדשה והוא הצליח להסתנכרן בADSL2+ לכאורה, אך הוא לא מצליח לחייג לאינטרנט המודם כרגע מוגדר עם ההגדרות חיבור לVDSL. אז קודם כל, יש מצב שיש סינכרון אבל אי אפשר לחייג ? (כי הקו מנותק או משהו) או שזה כנראה רק משהו בהגדרות החיבור של המודם ואני צריך לשחק עם זה תודה!

6. Started by -LosNir-,

אלהן, אני מחפש המלצה לנתב אלחוטי בתקן N (300MB/s) עד 250 ש"ח. ראיתי את הנתב ש Chief בדק ב Dealextreme והוא ניראה לי די טוב. יש אולי אופציות אחרות, או שהנתב הזה הוא האופציה הכי טובה ל"הרפתקנים"? ראיתי את ה DIR615 ו ה DIR300N של D-Link, איך הם? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי את המודם הישן של הכבלים אלקאטל או איך שלא קוראים לו. אני מחובר 1.5 מגה, השאלה שלי היא, עם ניתן לשנות את ההגדרות של המודם כך שהאפלוד שלי יהיה יותר גבוה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by syntax2007,

קניתי סידבוקס מ seedboxes.cc לפני יומיים על מנת לשפר את הרטיו שלי בחשבון TL - קניתי סידבוקס עם : 333 GB 2 TB upload link 500mb בנתיים לא ממש עובד לי טוב..העליתי רק 40 גיגה עד עכשיו , הבנתי שבמצב טוב זה אמור לעלות על כמה mb לשנייה אבל אני אפילו לא מגיע למגה. הבנתי כבר שצריך לבחור בטורנטים חדשים על מנת לקבל את הביצועים הכי טובים אבל כרגע זה לא אפשרי בגלל שהרטיו שלי נמוך בשביל זה...הוספתי 35 טורנטים עד עכשיו - האם זה מעט מדי או שכדאי להוסיף עוד? ואם כן כמה מומלץ לשים ? אשמח אם מישהו שיש לו קצת ניסיון בזה(בכללי ובסידבוקס הספציפי הזה) יוכל לעזור לי ולתת לי טיפים ועצות מה לעשות כי אני באמת רוצה שזה יעבוד כמו שצריך תודה מראש , ליאור.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם , יש לי 2 בעיות - נפילה מסנכרון ולאגים במשחקי רשת . יש לי בזק בינלאומי 5 מגה ביט adsl , ראוטר Rotal rta 1025w . אז ככה נתחיל מהבעיה הראשונה, אני גולש באינטרנט רגיל לפתע הנורה של הPPP נכבאת ואני לא צריך לגעת בכלום ואחרי בערך 30 שניות היא נדלקת מחדש והאינטרנט חוזר.לפי הנתונים בDsl line זה מוזר שיש לי נפילות מסנכרון לכן אני צריך עזרה . הבעיה השניה , הלאגים, קוראת לי בכמה משחקי רשת (שרתים שונים) והיא קוראת כל היום חוץ מבלילה (אין עומס) . לא יודע אם זה קשור אבל החדר שלי נמצא ליד החדר ממד , קיר אחד מהחדר שלי זה קיר ממד . דיברתי עם התמיכה של בזק והם בדקו לי את הקו ואמרו שהוא תקין. הבעיות האלה כבר קורות הרבה זמן וניסיתי כל מה שאני יכול ולא עזר כלום . הנתונים ב…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מחפש פתרון לרשת אלחוטית לבית בעל ארבע קומות שאחת מהן היא מרתף והקומה האחרונה היא עליית גג. הרשת חייבת להיות ללא כבלים בכלל, כמובן חוץ מהראוטר הראשי ;D . מדובר על טווח מחירים של עד 1000 ש"ח וכמובן שעדיף פחות. אני חושב שבשלב ראשון אני אתחיל בראוטק + AP ובמידה והקליטה לא תהיה מספקת אוסיף עוד AP. בניסיון שערכתי הצבתי ראוטק Edimax BR6216MG במרתף והקליטה הגיע לכל המרתף והקומה הראשונה ואף לפעמים לקומה השניה. התחלתי לחפש מידע בנושא ולא ממש הצלחתי למצוא.... ??? כמו כן בעת שבחנתי אפשרות של קניית ראוטר Linksys WRT54GL שמתי לב שיש לLinksys שני מוצרים בתחום הגדלת טווח אחד זה פשוט AP והשני זה מוצר שקוראים לו Linksys Range Expander WRE54G , אשמח להסבר על ההבדלים ומה עדיף…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי, לפני כמה ימים הייתה לי בעיה עם האינטרנט ובסופו של דבר העניין טופל ע"י בזק בינ"ל (בעיה שלא קשורה לנתב) ואחרי זה גיליתי שהנתב עושה לי בעיות אז עשיתי לי ריסט מאחורה על מנת לאפס את כל ההגדרות שלו וזה גרם כמובן לכל הטבלת מורשים שלו להמחק בין היתר. אחרי זה נכנסתי אליו, ניסיתי להוסיף MAC, עבד. ניסיתי עוד אחד - עבד. ניסיתי עוד אחד - לא עבד S: וזה לא משנה עם איזה מחשבים (יש לי סה"כ 5 מחשבים להכניס לטבלה) אני מנסה, זה תמיד לא עובד ואז אין לי תקשורת לנתב פתאום (מהמחשב שמחובר אליו בכלל ישירות...) אם אני עושה ipconfig הוא לא מוצא לי את הdefault gateway עד שאני לא עושה ריסט לנתב.. ואז כמובן שזה שוב מתאפס והכל.. החלפתי פורט פיזי בין המחשב שמחובר אליו ישירות וזה עדיין לא עזר. הנתב ש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by yoni999,

ערב טוב יש לי נתב tplink ויש לי בעיה שאני לא מצליח להיכנס לממשק של הנתב זה מראה לי דף ישר שטעיתי בשם משתמש ובסיסמה למרות שלא הקשתי עדיין כלום הנה מה שכבר ניסיתי: איפוס דפדפן,הורדת דפדפן חדש,איפוס נתב,דרך מחשב אחר זה כן נותן לי,שיניתי סיסמת גישה,ניסיתי להיכנס דרך האייפי החיצוני,החלפתי פורט גישה,מחקתי את האיסט,זה כל מה שאני זוכר, מה שכן ב safe mode זה כן נותן לי אשמח לעזרה תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by roeecicu,

שלום אני עובר לדירה חדשה ומנסה לבחור תשתית וספק אינטרנט. אני מתכנן להשתמש באינטרנט גם להורדות דרך טורנט. חשבתי על מהירות 10M כרגע המבצע הכי משתלם מבחינתי הוא דרך בזק והשאלה שלי היא לגבי הספק. ממה שהבנתי רק במהירות 10M ומעלה מחוברים לרשת ה - NGN ורק בזק בין לאומי אומרים שהם עובדים עם זה. מצד שני הבנתי שבזק בין לאומי מגבילים טורנט. השאלה היא אם שווה בגלל NGN הזה לקחת את בזק לאומי? בכלל מרגישים את הבדל? תודה רבה רועי

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. 2 מחשבים שניהם על ויסטה שני הכרטיסי רשת הם גיגהביט לאן (וככה גם רשום בשם זיהוי שלהם במערכת ההפעלה) על הכבל רשום CAT5E ככה שהוא אמור להתאים (כבל ישר ולא מוצלב). בפיירוואלים הטווחים מוגדרים כרשת פנימית ובכל שאלה שקפצה אוטומטית כמובן שאישרתי. מוגדרים אי פי ידניים וכו' אין לי מושג למה הוא לא מוכן להעלות מעל 11-13K, היתה איזה העברה אחת או שתיים שהוא באמת עלה לאיזה 30K ככה אבל זהו, בכל שאר התעבורה הוא תקוע על מהירות נמוכה. ב-STATUS של הכרטיסי רשת בשני המחשבים כתוב לי 1GB בקטגוריה של SPEED. מישהו יכול להאיר את עיניי איפה טעיתי ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by KrustyTheKlown,

יש לי חיבור 10/0.8 ב CCC ובזק....הדאונלואד שלי בסדר גמור אבל האפלואד לא מתפקד. בבדיקת מהירות באתר של CCC אני מגיע ל 0.35 במקסימום ולפעמים גם הרבה פחות. אני מחובר דרך ראוטר אדימקס, אבל בבדיקה עם מחשב אחר (נייד) המהירות שם בסדר

16. Started by OmriF,

הצטרפתי גם אני להוט לספק ותשתית של 100 מגה ובבדיקות שביצעתי על המחשב הנייח שלי המחובר בעזרת מתאם האלחוטי הנ"ל: http://www.orange.co.il/Catalog/Accessories/Modem3/pages/Novatel11/Siemens_Gigaset_USBadapter_300/ ובבדיקות המהירות שבציעתי על המחשב הגעתי למהירות של 65 מגה פחות או יותר. בבדיקה עם הוט, בחיבור ישירות למודם עם כבל, הצלחתי להגיע ל-80 מגה הורדה. הם אומרים שלא ניתן להגיע ליותר גבוה עם המתאם האלחוטי, האם זה נכון? הקליטה במתאם על ארבעה פסים והמהירות המוצהרת שם: 270 MBPS.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by benzi1990,

שלום חברים. אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי. אני גר בבית של שתי קומות, הראוטר יושב אצלי בחדר שהוא הקיצוני בקומה העליונה ואני רוצה שיהיה ניתן לקלוט גם בסלון ובמרפסת בקומה התחתונה בצד הקיצוני הנגדי. משהו כמו 10-12 מטרים דרך בטון יצוק אשמח אם תתנו לי המלצות לכמה מוצרים בטווחי מחירים שונים, שאני אעשה חושבים של עלות-תועלת. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by JBar,

היי, אני מסתדר נהדר עם מודם-ראוטר ששכרתי בבזקסטור, D-LINK 6850U. הכל אחלה, באמת. לפני שבועיים עברתי לבאנדל של בזק בינלאומי. התקשרי לבזק לברר מה קורה עם הראוטר, והובטח לי ע"י נציגת השירות שעלי יהיה לשלם קנס של 200 ש"ח אם ברצוני לשמור את הראוטר. נשמע הגון. היום הסתבר שאין כזה דבר, ושהם לא מוכנים בכלל. הם רוצים את הראוטר וזהו. לכן, אני מחפש תחליף למודם-ראוטר הנ"ל. הדרישות לא גבוהות: שיתמוך בתקן N, לפחות 600mbps, ואפשרות לתת IP סטטי למחשבים ברשת הפנימית. בקיצור, משהו בדיוק כמו ה 6850u שלי. המלצות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by pxst17,

אני יודע שאפשר לדוגמה להשתמש ב-DNS כלשהו כדי לחסום תוכן לא הולם דרך הראוטר, אך האם אפשר לחסום משחקים לא הולמים? כגון: משחקים עם דם וכו'.. תודה..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Alonleibo,

שלום. לאחרונה שידרגתי לווינדוס 7 גרסאת ה-64 ביט. לאחר השדרוג התברר לי שלכרטיס הרשת האלחוטי שלי, D-Link DWL-120, אין דריוורים שתומכים במערכת ההפעלה הזאת. אז ברצוני לשאול אותכם על מה אתם ממליצים לי? מה כדאי לקנות? אני חשבתי בכיוון של http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1483 , מה אתם אומרים עליו? יתאים? הבנתי מהאתר שלהם שהוא תומך בווינדוס 7.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by eyal,

אני מעוניין להתחבר לADSL וראיתי הצעה של בזק שניראת לי משתלמת: לקנות מודם USB ב400 ש"ח, לשלם 100 ש"ח דמי התחברות, ואז 100 ש"ח לחודש בלי התחיבות בלי כלום. השאלה היא איך מתפקד מודם USB ואם הוא מתאים למחשב? והאם כדי לחכות שהכבלים ישתפרו. ??? מת כבר לADSL אייל.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. כבר היו הרבה ת'רדים בנושא, אבל אני רוצה לדעת, נכון לעכשיו: האם יש הבדל טכני ומעשי בין המהירויות של האינטרנט בכבלים ל- ADSL? ידוע לי שהכבלים עובדים בצורת "אשכולות" של משתמשים שעלולים להוריד את המהירות. האם זה באמת משפיע? נושא התמיכה הטכנית והתקלות אינו מעניין אותי, מכיוון שברור לי שיש בעיות אצל שניהם, וכל מקרה צריך להבדק לגופו. ידוע לי שיש הבדלי מחירים, אבל חוץ מזה, צריכים להיות עוד שיקולים בבחירה בין ADSL לכבלים? תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אז ככה נתחיל מזה שיש לי 100 מגה אצל הוט + הוטנט. WINDOWS 8.1 הבעיה שלי זה שאני מקבל על מחשב אחד ברשת הבייתית שמחובר באופן קווי לרשת מהירויות נמוכות 60-65 בבדיקת המהירות. כאשר בשאר המחשבים המחוברים באופן קווי המקבלים 100 מגה. הבעיה מסתדרת לכמה זמן אחרי שאני עושה הסרה של הדרייבר של הכרטיס רשת אך חוזרת לעצמה אחרי זמן מה. מדובר בכרטיס אונבורד שלאינטל על הלוח H87-D3H. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Zadu,

היי לכולם , בדקתי את הנתונים של בDsl Line כל יום בשבוע האחרון ואני רוצה לדעת האם הנתונים הם טובים . הנתונים: Line Rate 6208 Kbps 640 Kbps Attainable Line Rate 11712 Kbps 1228 Kbps Noise Margin 25.8 dB 23.0 dB Line Attenuation 12.0 dB 6.0 dB Output Power 13.8 dBm 12.4 dBm Line Rate 6208 Kbps 640 Kbps Attainable Line Rate 11744 Kbps 1212 Kbps Noise Margin 25.4 dB 23.0 dB Line Attenuation 12.0 dB 6.0 dB Output Power 13.8 dBm 12.3 dBm 6208 Kbps 640 Kbps Attainable Line Rate 11776 Kbps 1200 Kbps Noise Margin 25.7 dB 22.0 dB Line Attenuation 12.0 dB 6.0 dB Output Power 13.8 dBm 12.3 dBm Statistics Downstream Upstream Line Rate 6208 Kbps 640 Kbps Attainable Lin…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by The_overclocker,

קראתי חדשות בוואלה וראיתי מודעה קטנה נכנסתי וקראתי על הדבר הזה, http://go.walla.co.il/pikok_1/index2.html זה באמת עובד ?, זאת אומרת אפשר לעשות רשת על חשמל ? שמעתי לאחרונה שהיו בעיות עם זה ו איך זה בכלל עובד ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים