רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
יש לנו 2 מחשבים שמחוברים לראוטר ואם מחברים עוד מכשיר או מחשב האינטרנט קורס וצריך לרסט לפעמים זה גם קורה רנדומלית בלי קשר לחיבור של מכשירים אחרים, עכשיו יש לנו ראוטר edimax br 6204wg שהוא די ישן כהר איזה 5 שנים יש מצב שהוא זה שעושה בעיות וצריך להחלחף אותו?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום!!! אני עסיתי עברה מודם ADSL HOME לADSL PRO ועכשיו יש לי בעיה עם שימוש שרתים שלי כמו MAIL.FTP.WEB ניסיתי לרשום פקודה nat create protocol=tcp inside_addr=10.0.0.10:21 outside_addr=0.0.0.0:21 ואני מקבל failed to create static nat entry מה לעסות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
למי יש מידע על הפרוייקט הזה ? מה נעשה במסגרת הפרוייקט והיכן "חוות החיות" הזו נמצאת ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רשת של שני מחשבים שמחוברת דרך סוויטש שמחובר לרווטר. השיתוף קבצים לא עובד (בין 2 המחשבים) אבל המדפסת כן - במחשב אחד שאני לוחץ על שיתוף זה כותב שהמשאב שיתוף בשימוש או לא נמצא או משהו כזה, ואז זה כאילו משתף אבל במיקומי רשת לא רואים כלום. במחשב השני זה כאילו משתף בסדר, אבל עדיין לא רואים את זה במיקומי רשת במחשב השני. ניסיתי להגדיר רשת ביתית קטנה בחיבורי רשת דרך win xp בשני המחשבים וזה לא עזר, מה אני צריך להגדיר כדי שזה יעבוד? עריכה: עכשיו ראיתי שהבעיה רק במחשב אחד, כשלוחצים על שיתוף לתקייה מסויימת זה כותב: "אירעה שגיאה בנסיון לשתף את "שם התקייה" the server service is not started המשאב המשוץף לא נוצר בעת נסיון זה" ואז זה כאילו משתף, וגם התקייה מופיעה כתקייה משותפת, אבל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך הכרטיס הבא ? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.48320
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ההתחייבות שלי עם HOT נגמרת עוד שבועיים ועם 014 עוד חודש ההתחברות להוט היתה אחת הטעויות הגדולות שעשיתי בזמן האחרון אני גר בבניין של שמונה קומות במילה אחת מחפיר אבל ממש... בארץ גולש סביר בחול זוועה שלא לדבר על טורנטים פשוט בושה אני מאוד רוצה לחזוא לבזק ואולי להחילף ספק למרות שאני עם 014 כבר 8 שנים ולא נראה שבעיה מהם אבל הכל יכול להיות לא נהיניתי מאינטרנט מהיר ב שנה האחרונה.ואני עובד על שרתים בחול וזה ממש ג-ר-ו-ע דרוע ברמה שאני שם את הנטסטיק של פלאפון וזה טס לעומת ה - 5 מגה שלי המלצות???
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד אתמול, ראיתי ב- http://speed.hot.net.il את שעון המהירות הבא: עכשיו פתאום נתקלתי בזה: מה דעתכם על השינוי? מישהו יכול לשפוך אור על הנושא?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר מחשב לראוטר אל חוטי מה עדיף לגיימינג את ה usb או את כרטיס רשת אני רואטר 150 mnps http://ksp.co.il/?uin=16634 או http://ksp.co.il/?select=.263..487..499..1187.&list=1&sort=2&glist=0&uin=9395&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רק רוצה לידע את אנשי הפורום, היות שלא מצאתי אזכור לזה בשום מקום: אם אתם מחוברים לאינטרנט דרך תשתית הוט, ויש לכם טלפון קוי ע"ג האינטרנט (למשל של 012 או בזק בינ"ל, אבל לא של הוט), הטלפון לא יעבוד אם ספק האינטרנט הוא אקספון (עדכון: דווקא יכול לעבוד, ראו למטה). לי ספציפית היה טלפון של 012. הסיבה עד כמה שהצלחתי להבין היא אי-תאימות ברמת ה-L2TP בין מתאם הטלפון (הקופסא שמתחברת למודם) לבין השרתים של אקספון. באקספון מודעים לבעיה, נכון לעכשיו אין פתרון. לדברי אקספון לא צריכה להיות בעיה עם טלפון של הוט. לצערי גיליתי את זה רק אחרי המעבר לאקספון. לזכות אקספון ייאמר שמסלול ה-2.5 מגה שלהם ללא התחייבות זול יותר מהמסלול *עם התחייבות* של רוב המתחרות (לפי המחירים המפורסמים, לא מדבר…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחובר לתשתית של הוט עם מודם של מוטורול שאחריו עומד ראוטר של netgear דגם WGT624v4 המחשב שאני עובד עליו מחובר חוטית לראוטר. כאשר אני מפעיל יוטוררנט אי אפשר לגלוש בכלל (אפילו שקצב ההורדה עומד על 60K) הגבלתי מספר חיבורים כללי ביוטוררנט ל 100 ומספר חיבוריפ פר טוררנט ל 50 וזה לא עזר והקצב עדיין בקאנטים. מה עוד אני יכול לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי נתב של INTELLNET 802.11g http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=22&category_id=27&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 ממוקם בקומה ראשונה ואני מחובר ממחשב אחר,קומה שנייה, יש לי כרטיס אלחוטי שמזהה רשתות,יש לי USB משום מה הוא התחיל לעשות לי בעיות ,כגון מגע לא טוב עם USB לדוגמא אני שם את הכרטיס רשת ה USB באיזה USB לפעמים הוא מזהה לפעמים לא מתי שהוא מחובר ותטעות אני מוזיז את המחשב זה מתנק מהאינטרנט החלטתי לעבור ל PCI אני צריך לקבל החלטה לגבי שלושתם Edimax EW-7128G 54Mbps PCI Edimax Wireless Lan PCI Adapter EW-7326Ig Edimax EW-7728IL nMax Wireless 802.11n (Mimo) PCI Card
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים מחשב ראשי >< מחוברים אליו 2 מחשבים באמצעות כבל רשת . (בעבר הייתי מגדיר חיבור אחד וכל פעם היתי מחבר את אחד המחשבים פיזית) בשלושתם יש XP ( ואני מחובר ב ADSL ) במחשב הראשי הגדרתי באמצעות " הגדר רשת ביתי או רשת משרדית קטנה" ונוצר לי חיבור גשר רשת בעיה היא !! >> שכשאחד המחשבים מתכבה << הוא מנתק לי את האינטרנט במחשב הראשי !!! איך פותרים את הבעיה הזו???? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מחר אני עתיד להגיע לחנות בזק סטור ע"מ להחליף את ה ALE 070 ל-DSL MODEM מבוסס ETHERNET... עכשיו, יש לי מעיין רשת בבית שכוללת 2 סוויטצים ו-2 ראווטרים של סיסקו האם אני צריך לבקש איזה מודם מיוחד או כל מודם יספק את הסחורה ? אודה לכם על המלצות למודם תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחובר אל חוטי ממחשב נייד thosiba a200 10w לראוטר סימנס sl2 141 וכול דקה ..אפילו פחות הרשת מתנתקת ושוב מתחברת אני מחובר ל012 וההתחברות מוצפנת נ.ב אני מוחבר גם לטלפון של 012 כך שלראוטר מחובר גם מסננן שיחות כזה של 012 ועילו מחובר מודם rta1320a לראוטר מחובר גם מחשב נייח באמצעות כבל
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מזדמן לי לרכוש באמאזון ולהביא את הרכישה לארץ, ואני מעוניין בין היתר להביא נתב וכרטיס רשת אלחוטי. מצאתי כל מיני אופציות לכל אחד מהרכיבים, אבל לא הצלחתי לבחור ביניהן. האופציות שאני רואה לנתב הן: D-Link DIR-655 Belkin N1 Vision ולכרטיס אלחוטי: D-Link DWA-130 NETGEAR WPN111 Belkin F5D8053 (שימו לב שלחלק מהמוצרים המחיר בעמוד המוצר הרבה יותר גבוה מאשר המחיר המינימלי שאפשר לקבל אם לוחצים על used & new) אני לא כל כך הצלחתי למצוא יתרונות\חסרונות וסיבות להעדיף איזשהם מהמוצרים, אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לבחור (או יציע חלופות יותר טובות אם יש). נ.ב. שנאי לנתב - לא בעיה (וכנ"ל מיסים בכניסה לארץ ואחריות).[br]פורסם בתאריך: 15.10.2008 בשעה 23:05:23 בחזרה לעמוד הראשון.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמעט אף פעם אני לא מצליח להכנס לאתר פה אחרי שאני מכניס את הכתובת לשורת הכתובות ולוחץ אנטר הוא חושב הלוגו משתנה לHWZONE הכותרת למעלה משתנה לHWZONE פורטל המחשבים.......... אבל העמוד לא עולה אני משאיר אותו ככה והולך, שאני חוזר אחרי איזה שעה שעתיים האתר עדיין לא עולה העמוד נשאר לבן אני מתאר לעצמי שזה לא בעיה באתר אצלכם כי אנשים נכנסים והאתר מתפקד אבל זה קורה לי גם במחשבים השניים בבית שלי עם או בלי הROUTER גם במשרד שלי קורה אותו דבר יכול להיות שזה הספק? דרך אגב אני לא גר בארץ אני גר בפנמה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני יותר משנה פתחתי כאן דיון על נתב חודר ממ"ד אבל עקב כל מיני דברים לא יצא לי לקנות לבסוף את הנתב Edimax BR6216MG שמאז כבר הספיק לעלות במחיר במעל 200 שקל. הדרישה היא עדין אותה דרישה כמו מאז.. נתב שיחדור ממ"ד שנמצא 4 מטרים מהחדר שבו הנתב יהיה מונח. לא ממש הצלחי למצוא נתבים שתומכים בMIMO דרך זאפ כי הם לא מציינים אם בכלל הם תומכים בזה או לא. והנתבים של רשת N יוצאים ממש יקרים ביחד עם הכרטיסי רשת. יש המלצה לנתב שיעשה את העבודה על הצד הטוב ביותר ולא ידרוש ממני יותר מידי מזומנים (400 שקל בערך לשניהם)? או שאני אצטרך לקנות נתב ברשת N ולהוציע סכום של 500 שקל ומעלה רק בשביל שיחדור לי ממ"ד?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התקשרו אלי מבזק בינלאומי והציעו לי לעבור מ 5 מגה ל 12 מגה רשת UFI של הוט. אך לשם כך: א. אני חייב כעת להגדיר חייגן ברואטר (שם משתמש וסיסמא) על מנת לקבל תעדוף שרתים. עוד אמרו לי שאני יכול להישאר ללא חייגן אך לא אהנה מתעדוף שרתים. 1. האם יש הבדל משמעותי בין תעדוף שרתים מאשר ללא תעדוף שרתים בעת הגלישה? 2. האם אפסיד שאעבור לחייגן ? (כרגע אני ללא חייגן). ב. עוד נאמר לי שהרואטר הנוכחי שלי EDIMAX BR-6524N לא תומך במהירויות 12 מגה. על כן הציעו לי ראוטר LEVEL 1 WBR 6001. 3. האם רואטר LEVEL 1 מומלץ לעניין ה UFI ? תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בבית רשת עם 2 מחשבים המחוברים לאינטרנט באמצעות ראוטר TP-LINK WR340G מחשב א' מחובר לראוטר באמצעות כבל רשת מחשב ב' מחובר לראוטר ב wireless עם כרטיס רשת אלחוטי גם של TP-LINK WN-353G הגדרתי ל2 המחשבים כתובת ip סטטית יש בינהם שיתוף מלא וחיבור לאינטרנט ללא שם בעיה הבעיה היא מהירות העברת הנתונים בין 2 המחשבים. מחשב ב' נמצא במרחק שלא עולה על 10 מטר מהראוטר, אין בבית ממד, בין הראוטר למחשב ב' אין הרבה קירות ו"מכשולים" שיכולים לפגוע בתקשורת בינהם. מהירות החיבור במחשב ב' לא כל כך יציבה. לעיתים קרובות מאוד המהירות משתנה למהריות האלו: 36mbps, 24mbps, 18mbps, 11mbps ולעיתים יותר הרחוקות המהירות מגיעה ל 48mbps ו- 5.5mbps ב single trength מופיע לי 94% אולי חוסר יציבות מהירות בהפרש…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, בעוד אני מנסה לצפות בוידאו דרך אתר אמריקאי, קופצת לי הודעה שהצפייה מתאפשרת רק לתושבי ארה"ב. איך אני יכול לשנות את ההגדרות במחשב, כך שהאתר יזהה אותי כתושב ארה"ב? זקוק מאד לעזרה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה זמן השתמשתי ברשת אלחוטית בדירת שני מפלסים. הבעיה היא בקליטה אז קניתי HOMEPLUG. עכשיו כשיש לי את ה HOMEPLUG, האיכות של הקשר נעה בין סבירה לטובה(מי שמכיר בין אדום לכתום)(ה HOMEPLUG הוא של AZTECH HL100R). יש איזהשהם טיפים לגבי שמירה על יציבות כי לפעמים הוא גם נופל (מבחינת הקשר כמובן) לשמירה על איכות טובה? שמעתי שזה קשור לכל מיני דברים הכרוכים בחשמל ואני אשמח אם תתנו לי כמה טיפים בנוגע לכך. ניסיתי לחבר את ה HOMEPLUG שבמפלס התחתון עם הראוטר לשקע אחד ללא מפצל אבל את השני אני חייב עם מפצל אחרת אין לי שקע למחשב.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכיצד? ובכן, לאחר שיחה עם מספר ספקי נתבים בארץ, במאמץ למצוא נתב שתומך במודם כבלים, התברר לי שלא רק החייגן מפריע לכך: החייגן זה עוד מילא, יש לכך צידוקים מצדו של הספק מבחינת אבטחת מידע. אך, בנוסף לכך, קיים נושא סוג החיבור חייגן. יש פרוטוקול שנקרא L2TP, שיהווה בעייה בקרוב אם ייושם ע"י חברות הכבלים. כרגע רוב חיבור הכבלים עובדים בפרוטוקול PPTP שהנתבים הזולים (אלו של USR, LINKSYS) תומכים בו (כאלו שעולים $50-100 בחו"ל, ובארץ כמובן "רק" פי 5, כלומר כ- 1000 ש"ח, אמנם דופקים אותנו אבל לא נורא, לפי 5 אנחנו רגילים ) משווקי הנתבים הזולים אמרו לי, שלדעתם צפוי מעבר של חברות הכבלים לחייגן שעובד ב- L2TP . פרוטוקל זה לא נתמך כראוי ע"י אף נתב זול, אלא רק ע"י נתבים כמו של סיסקו שעולים …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני מקים אתר האם אני צריך תוכנה בישביל זה שרת קבוע? ואם יש תוכנה שצריך כדי ליבנות אתר איך קוראים לה? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אינטרנט מהיר, אבל בכל חברה יש קטש אחר. הבנתי שצריך לשלם פעמיים בכל מקרה: כסף לספק, וכסף לבזק. בכבלים : כסף לספק, כסף לחברת כבלים. עכשיו חשבתי לעצמי מה יותר משתלם מבחינת שני הגורמים הנ"ל, גלשתי באתרים שונים אבל עדיין לא הצלחתי לגבש דעה אחת..... אז חשבתי שאני אשאל כאן, הרי המשתמשים יודעים הכי טוב..... תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לשלוח הודעה לכל הרשימה של ב OUTLOOK וזה מה שאני מקבל. חילקתי כבר ל4 קבוצות את הרשימה אבל בגלל שהיא כל כך גדולה בכל זאת יש את השגיאה (מדובר בהודעת פרסום למנויי חברה כלשהי). הבנתי שישנה מגבלה לכמות הנמענים בהודעה אחת, איך אני יכול להגדיל את זה או אולי יש לכם פתרון אחר לבעיה שכזו (תוכנה אחרת). תיבת הדואר היא של בזקבנלאומי.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-