עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by stojakovic,

יש לי ראוטר קווי פשוט. (level one) יש לו 4 יציאות. רציתי לדעת אם יש אפשרות כזו בכלל להגדיר לו להפסיק תשדורת ליציאה ספציפית/להגביל מהירות ליציאה ספציפית? והאם יש תכנה שיכולה לעשות את זה? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Inter,

לא מזמן נשאלתי שאלה האם אפשר להפוך נתב ביתי של 3com לכרטיס רשת... מישהו נתקל בזה בעבר מכיר יודע ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני מחובר לאינטרנט זהב עם ההגדרות הבאות (הראוטר שלי הוא edimax 6104k ואני מתחבר דרך מודם אלקאטל 5 מנורות) http://www.netguru.co.il/images/articles/71/6104Wg-9.jpg (האפשרות של בזק אצלי לא מסומנת כי אני דרך 012) לפני יומיים פתאום האינטרנט לא התחבר ואני מקבל בהודעת שגיאה 'no carrier detected' מישהו יודע מה הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. עשיתי גישור בין 2 ראוטרים של LEVEL ONE 3406TX והם נהו אטיים מאוד, בשני המחשבים גם במחשב שמחובר לראוטר עם המודם. מה יכולה להיות הבעיה? אם אני אחליף אחד מהראוטרים ראוטר יות טוב של LEVEL ONE זה יעזור?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by roeyel,

שלום לכולם, אני גולש דרך הכבלים במהירות 1.5 דרך ראוטר יחסית ישן- Edimax 6104 K. בכל פעם שאני מוריד קבצים דרך תוכנות שיתוף, לאחר שעה החיבור לאינטרנט נופל. החיבור חוזר רק כאשר אני מנתק את הנתב מהחשמל ומחזיר חזרה. איפה הבעיה? אולי הנתב? מישהו ניתקל בבעיה? אולי אצל ספק האינטרנט? המודם בידיוק הוחלף כך שהוא לא הבעיה.. תודה מראש, רועי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום אני מחובר ל 012 ולהוט בזמן האחרון אני ממש לא מרוצה מהמצב גלישה איטית, יש ימים שאני פשוט לא מצליח להכנס לאתר היום למשל אני לא מצליח לשמוע סרטונים ביוטוב פשוט נטען ונטען עד מוות אתמול לא הצלחתי להכנס ל TOREC ממש אבל ממש לא מרוצה יש דרך להתנתק מהספקית בזמן התחייבות בלי קנס? הם מספקים שרות גרוע, למה אני צריך להיות תקוע איתם

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Alonleibo,

שלום. לאחרונה שידרגתי לווינדוס 7 גרסאת ה-64 ביט. לאחר השדרוג התברר לי שלכרטיס הרשת האלחוטי שלי, D-Link DWL-120, אין דריוורים שתומכים במערכת ההפעלה הזאת. אז ברצוני לשאול אותכם על מה אתם ממליצים לי? מה כדאי לקנות? אני חשבתי בכיוון של http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1483 , מה אתם אומרים עליו? יתאים? הבנתי מהאתר שלהם שהוא תומך בווינדוס 7.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by sharonja,

Does anyone know a good firewall software that support server Os like WINNT or WIN2k I need a recomedation for a firwall router for a network of 50-100 users and 5 servers

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי כולם.. אני לא בטוח שזה המקום הנכון.. אבל לפי שם הפורום(רשתות ואינטרנט) לא מצאתי מקום טוב יותר לפרסום המודעה אם צריך להעביר את ההודעה פורום אני מתנצל מראש על הטעות.. אני מארח את האתר שלי כעת ב-GoDaddy ומחפש מקום אחר לאחסן בו את האתר. חבר המליץ לי לשאול מה אתם ממליצים. דרישות מינימליות שאני מחפש: - תמיכה בASP קלאסי (כולל תמיכה בCDONTS.NewMail). - תמיכה בASP.Net 2.0 ומעלה - AJAX.ASP.NET - MS SQL 2005 (לפחות שניים) - אפשרות לגבות ולשחזר מסדי נתונים (MS) - אפשרות אירוח מספר דומיינים ומספר subdomains - אפשרות להגדיר הרשאות תקייה (כתיבה/קריאה/הגדרה כשורש אפליקציה application root) - שטח דיסק של לפחות 2GB לא אכפת לי שהשרת לא יהיה בארץ (ברור לי שבארץ המחיר יהיה בשמים ואפילו י…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by clown,

שלום, יש לי רשת ביתית מחוברת לראוטר מסוג Edimax BR-6204WG המחשב הראשון הוא נייח, מחובר בכבל רשת לראוטר ועל המחשב מותקנת מערכת הפעלה XP PRO. המחשב השני הוא לפטופ, מחובר אלחוטי לראוטר ועליו מותקנת ויסטה הום פרימיום. שיתפתי את שני המחשבים ואני רואה בכל מחשב את המחשב השני בתוך מיקומי הרשת. כשאני מנסה להיכנס מהויסטה לXP, אני מחכה בערך חצי דקה וקצת יותר, ובסוף הוא נותן לי הודעה שגיאה: Windows cannot access \\HOME-PC בסוף הוא נותן קוד שגיאה: 0x80070035 כשאני מנסה להיכנס מהנייח ללפטופ, הוא מבקש שם משתמש וסיסמה, אבל אין לי מושג על איזה שם משתמש וסיסמה הוא מדבר... מה עושים? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by roei88,

יש לי רשת של שני מחשבים שמחוברת דרך סוויטש שמחובר לרווטר. השיתוף קבצים לא עובד (בין 2 המחשבים) אבל המדפסת כן - במחשב אחד שאני לוחץ על שיתוף זה כותב שהמשאב שיתוף בשימוש או לא נמצא או משהו כזה, ואז זה כאילו משתף אבל במיקומי רשת לא רואים כלום. במחשב השני זה כאילו משתף בסדר, אבל עדיין לא רואים את זה במיקומי רשת במחשב השני. ניסיתי להגדיר רשת ביתית קטנה בחיבורי רשת דרך win xp בשני המחשבים וזה לא עזר, מה אני צריך להגדיר כדי שזה יעבוד? עריכה: עכשיו ראיתי שהבעיה רק במחשב אחד, כשלוחצים על שיתוף לתקייה מסויימת זה כותב: "אירעה שגיאה בנסיון לשתף את "שם התקייה" the server service is not started המשאב המשוץף לא נוצר בעת נסיון זה" ואז זה כאילו משתף, וגם התקייה מופיעה כתקייה משותפת, אבל…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by nizans0,

שלום. קיבלתי עכשיו את המודם של בזק T&W DSL699U5 כאשר אני מחבר אותו ישירות למחשב האינטרנט עובד. אבל כשאני מנסה לחבר אותו לראוטר שלי הDLINK DIR 645 ואת המחשב לראוטר אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. זה מתחבר לרשת אבל אין אינטרנט. אשמח לקבל עזרה תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם יש ברשותי אינטרנט 12MB וראטור D-LINK DIR 300 שניחשב יחסית פשוט וסטנדרטי! לראוטר מחובר 3 מחשבים שמחשב אחד מריץ אימיול 24/7. שיחקתי עם כל ההגדרות של האימיול וכיונתי אותו בדיוק לרוחב הפס שיש לי אבל לצערי הוא לא מנצל את הרוחב כמו שצריך. ואחרי הכל לא יוריד לי מעל 60OKB וגם רק לכמה שניות שלרוב זה הרבה פחות.. OK הבנתי שתשובות לגבי האימיול ואיך להגדיר אותו זה לא המקום ואני גם לא צריך..כבר הבנתי איך לעשות את זה ממזמן עוד שהיה לי 5MB. השאלה שלי היא אחרת! לאחר הבירור לא קטן הבנתי שמה שמגביל את הניצול זה הראטור! ושהוא אינו יכול לעמוד בכמות גדולה של חיבורים בו זמנית! אולי זה מה שמסביר את הנפילות של הרואטר בזמן שהתעבורה עמוסה ברשת? בכל אופן חשבתי על פשוט להחליף ראוטר והפעם …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. זה משנה אם זה עם רשת רגילה או עם רשת אלחוטית?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום יש לי 4 מחשבים בבית , המחשב שלי הוא היחיד שמתחבר עם הכבל כי הראוטר אצלי. מחשב אחד מתחבר עם כרטיס אל חוטי כזה ו2 המחשבים האחרים הם ניידים ומתחברים גם כן בדרך אלחוטית. אז ככה - יש לי אינטרנט 8מגה , אני רוצה לחלק את רוחב הפס שלי בין המחשבים בבית ככה שלא יהיה יותר מידי בלאגן כי כשכולם מחוברים הם מאיטים אותי ואני בעיקרון מתעסק באינרטנט הרבה יותר מהם הם סתם במסנגר ובשטויות האחרות. אני רוצה לדעת איך מחלקים שנגיד הם יהיה להם מה8 מגה בית רק 1.5-2 מגה בית ולי כל השאר ? זה אפשרי??

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by NIVs,

שמתי לב שהתקנתי ת STEAM אז ה KASPERSKY מצא לי ויורוס ואמרתי לו להתעלם. ומאז אני מוריד גם בסטים וגם ב- MIRC על 15KB\S קבוע!. מה אפשר לעשות? ???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by DORAZABI,

יש לי פייברבוקס בבית והוא פשוט גרוע,המון ניתוקים,היו אצלי הרבה טכנאים ללא הועיל. רציתי לשאול אם אקנה ראוטר טוב לבית הוא יפתור את הניתוקים אם אתחבר אליו? או שהניתוקים בפייבר אומר גם ניתוקים בראוטר פרטי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by yotamavi,

שלום לכולם. בשעה טובה Unlimited הגיעו גם לבניין שלי וחיברו את הדיירים. רציתי לשאול האם עד למחיר של הנתב שהם מציעים (825 ב-299 ש״ח) ישנו נתב אחר מומלץ יותר? או שמא עדיף לקחת את הנתב שלהם? אני לא צריך טווח שידור מאוד גדול, רק יציבות ומהירות - מה שנראה שקורה בסדר עד כה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by lharpaz,

שלום, אנחנו רוכשים מחשב חדש מ-KSP, ואנחנו זקוקים לכרטיס רשת אלחוטי, גם הוא מ-KSP. אנחנו לא מבינים בזה כלום, אז אני מניח שמשהו בסיסי יספיק בהחלט. מה לקנות? תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי מחשב נייד עם WINXP ומודם סלולרי של סלקום. האם אפשרי ליצור רשת אלחוטית ע"מ שאני אוכל לגלוש עם נוקיהN97 דרך הרשת שיצרתי במחשב הנייד? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Os.Master,

החדר שלי בצביעה ושמתי את המודם על הרצפה פתאום האינטרנט נהיה איטי יותר ברמה של 290MS פינג לאתר וואלה וכשהוא על השולחן זה 15 השאלה המענינית היא האם הרצפה מפריעה לעיבוד אותות במודם? לא מצאתי על העניין שום מידע באינטרנט.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by arikbaron1,

שלום לכולם ברשותי ראוטר הוטבוקס שלצערי האותות האלחוטיים שלו חלשים ולא מגיעים לכל חלקי הבית.הומלץ לי להשתמש במתאמי הום פלאג כשאחד מחובר לראוטר והאחרים מחוברים לשקעי החשמל לפי הצורך(אחד או יותר) עד כאן הכל מובן לי. מה לא לא מובן האם למתאמים הרחוקים צריך לחבר איזה התקן שישדר את או שהמתאם משמש כמשדר וויפיי? ףתודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, אני חווה בעיות איטיות מטורפות בגלישה באינטרנט בזמן הורדה מה-uTorrent (גרסה אחרונה), התוכנה מוגבלת לכ-9KB/s העלאה ולא מוגבלת בהורדה, כרגע מוריד על 185Kb/s כאשר יכול גם 250KB/s, מחובר ב-2.5MB בנטויז'ן, תשתית של בזק. XP PRO SP2 עם כל העידכונים האחרונים. <<< בקיצור, אני לא חושב שמקור הבעיה הוא ב-uTorrent, כי בעבר כבר גלשתי בצורה חלקה. אשמח לתוכנה או דרך כלשהי לדעת אילו תוכנות עושות שימוש ברוחב פס שלי במחשב, כמה Kb/s הן צורכות (העלאה והורדה) או אחוזים מהרוחב פס או סתם רק רשימה של התוכנות שגוזלות לי חלק מהרוחב פס. יותם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by adis50,

איזה סוג של כבל רשת אני צריך לקנות הבנתי שיש כמה סוגים אבל לא הבנתי למה כל כבל (חוץ מקצת על המוצלב שזה מעביר מדיע אבל גם שאר הכבלים צריך להעביר מידע לא?) מה היתרונות ומה החסרונות של כל סוג ישיר / מוצלב / מסוכך כשבשיחה עם נציג של ניטויזון הבנתי שנאי צריך לרכוש כבל RJ45/CAT 5E מכיון שיש לי רוטר EDIMAX BR-6424N המרחק בין 2 המחשבים הוא כ12-15 מ'

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by saar,

שלום לכולם. לפני מספר ימים הגיע אלי טכנאי אינטרנט ולהפתעתי גיליתי כי כרטיס הרשת אשר עבד ללא כל בעיות מיוחדות, החל לעשות בעיות. על ה icon שלו בתוך הגדרות הרשת יש איקס אדום ואין לי אפשרות להפעיל אותו. ניסינו להחליף מודם אינטרנט אבל הדבר חזר על עצמו. בדקתי מאחורי המחשב ויש ביציאת הכרטיס אור ירוק, ז"א שהוא בעצם עובד. בהגדרות TCP\IP לא מופיע כלום וכך גם בשאר הלשוניות. ניסיתי להסיר את הכרטיס ע"י XP ולהתקין מחדש, אבל האיקס האדום עדיין מופיע. יש למישהו רעיון או עצה ? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים