עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by erezo,

אני מנסה להבין משהו בסיסי בתקשורת אלחוטית בלפטופ שלי: יש לו כרטיס רשת מסוג atheros ar9002wb-1ng, עוצמת הקליטה שלו משתנה מדי פעם מ - 2 קווים או 3 לקו קליטה 1, הוא לא מתנתק מהחיבור לנתב אך זה נראה לי מוזר שהוא לא מתייצב לאורך זמן על עוצמה מסוימת. הלפטופ של חברת ASUS דגם X54HY והנתב האלחוטי בבית הוא מדגם D-LINK DIR-655 שבתקופה האחרונה עושה רושם שהצלחתי להתגבר על תקלת הניתוקים מהאינטרנט שהייתה לי איתו מול תשתית הוט. אז עכשיו הראוטר מוגדר על ערוץ מס' 12 ברוחב פס של 20MHz, מצב תקשורת MIXED G & N והלפטופ רוב הזמן ממוקם בממ"ד במרחק מטרים בודדים מהנתב (הנתב ממוקם בחדר אחר שהוא לא קירות בטון). כשאני נמצא עם הלפטופ בסלון, כמובן שעוצמת הקליטה היא על 4 קווים מרבית הזמן ולא הבחנתי …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Os.Master,

החדר שלי בצביעה ושמתי את המודם על הרצפה פתאום האינטרנט נהיה איטי יותר ברמה של 290MS פינג לאתר וואלה וכשהוא על השולחן זה 15 השאלה המענינית היא האם הרצפה מפריעה לעיבוד אותות במודם? לא מצאתי על העניין שום מידע באינטרנט.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by orinky,

יש לי 2 נק' אינטרנט אפשריות בבית. אני רוצה להפעיל 2 נתבים נפרדים שיעבדו בבית ולא AP.האם הדבר אפשרי? אם כן, תוכלי להמליץ לי על נתב מצוין בעל טווח קליטה מאוד רחב לשימוש ביתי? עד 800 שקל. זה נראה מרשים, רק שקצת קשה למצוא מישהו שמוכר אותו בארץ: http://reviews.cnet.com/routers/asus-rt-ac66u-802/4505-3319_7-35406080.html ויש לי עוד שאלה מה הכוונה כשרושמים dual band ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. לעשות ? כלומר מה אני צריך לעדכן במחשב. הרשת היא קווית, לא אלחוטית. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by clown,

שלום, יש לי רשת ביתית מחוברת לראוטר מסוג Edimax BR-6204WG המחשב הראשון הוא נייח, מחובר בכבל רשת לראוטר ועל המחשב מותקנת מערכת הפעלה XP PRO. המחשב השני הוא לפטופ, מחובר אלחוטי לראוטר ועליו מותקנת ויסטה הום פרימיום. שיתפתי את שני המחשבים ואני רואה בכל מחשב את המחשב השני בתוך מיקומי הרשת. כשאני מנסה להיכנס מהויסטה לXP, אני מחכה בערך חצי דקה וקצת יותר, ובסוף הוא נותן לי הודעה שגיאה: Windows cannot access \\HOME-PC בסוף הוא נותן קוד שגיאה: 0x80070035 כשאני מנסה להיכנס מהנייח ללפטופ, הוא מבקש שם משתמש וסיסמה, אבל אין לי מושג על איזה שם משתמש וסיסמה הוא מדבר... מה עושים? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מה אתם יכולים לומר עליו?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by eyal,

אני מעוניין להתחבר לADSL וראיתי הצעה של בזק שניראת לי משתלמת: לקנות מודם USB ב400 ש"ח, לשלם 100 ש"ח דמי התחברות, ואז 100 ש"ח לחודש בלי התחיבות בלי כלום. השאלה היא איך מתפקד מודם USB ואם הוא מתאים למחשב? והאם כדי לחכות שהכבלים ישתפרו. ??? מת כבר לADSL אייל.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by roei88,

יש לי רשת של שני מחשבים שמחוברת דרך סוויטש שמחובר לרווטר. השיתוף קבצים לא עובד (בין 2 המחשבים) אבל המדפסת כן - במחשב אחד שאני לוחץ על שיתוף זה כותב שהמשאב שיתוף בשימוש או לא נמצא או משהו כזה, ואז זה כאילו משתף אבל במיקומי רשת לא רואים כלום. במחשב השני זה כאילו משתף בסדר, אבל עדיין לא רואים את זה במיקומי רשת במחשב השני. ניסיתי להגדיר רשת ביתית קטנה בחיבורי רשת דרך win xp בשני המחשבים וזה לא עזר, מה אני צריך להגדיר כדי שזה יעבוד? עריכה: עכשיו ראיתי שהבעיה רק במחשב אחד, כשלוחצים על שיתוף לתקייה מסויימת זה כותב: "אירעה שגיאה בנסיון לשתף את "שם התקייה" the server service is not started המשאב המשוץף לא נוצר בעת נסיון זה" ואז זה כאילו משתף, וגם התקייה מופיעה כתקייה משותפת, אבל…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. אם לא , מה המגבלה האפטקיבית כיום?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Classify,

בזמן האחרון הכרטיס רשת הנייד במחשב הנייד שלי עושה בעיות אז רציתי לבקש תחליף טוב. רצוי שיספק טווח טוב, ובלי התנתקויות.. עד 200 שקל.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by NISIM BIRON,

בעיה מוזרה תשתית הוט 200 מגה ספק נטויזין 200 מגה הוטבוקס משמש כגשר לנתב Linksys WRT32X.בבדיקת מהירות על הוטבוקס מתקבל 190 מגה בדיקת מהירות בנתב ישירות למחשב מתקבל 40-50 מגה.לנתב יש אופציה לבדיקת מהירות מתקב ל 190 מגה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ido2309,

שלום לכולם, בימים האחרונים אני נתקל בתופעה שמשגעת אותי,בעת גלישה כאן באתר. דפים נטענים בין 45 ל -70 שניות! הבעיה מתקיימת רק באתר זה. מישהו יודע? אני גולש ב-5 מגה,תשתית כבלים,ספק 013 עם ראוטר אלחוטי. (אם זה רלוונטי) ניסיתי בגלישה ישירה מהמודם,לא עזר. האיטיות גם בפיירפוקס וגם באקספלורר. תודה מראש לעוזרים, עדו

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Ibrow-Now,

1. במודם הפנימי PCI של סמסונג באיזה אופציה לבחור בהתקנה: PPPoA, PPPoE או EoA? 2. זה נכון שיחד עם הפילטרים מקבלים גם ספליטר שאותו מחברים רק לקו אחד שהוא מן פילטר ראשי כזה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. איך עושים את זה? הבנתי שהאפשרות נקראת WDS , מעבר לזה אין לי מושג איך לעשות את זה... מישהו יכול לעזור לי עם איזה מדריך מקוצר? אני ממש אשמח תודה רבה רבה לכם

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היום הייתה לנו מתכונת ועשיתי אותה ככה ככה... האם הVLAN שעשיתי הוא בסדר?,מדובר על 4 מחלקות+מחלקה אחת נוספה עם ה2 מחשבים שמחוברים לAP ככה שבסך הכל 5. תמונה למטה ואם מישהו רוצה ממש לעזור לי ולבדוק את העבודה שעשיתי מה טוב,הנה הלינק להורדה http://f2h.nana10.co.il/bekznys2pwn1# כמובן שהתוכנה שאיתה פותחים את השמירה הוא PAKET TRACER של סיסקו. ***אם זה יותר מתאים לרשתות תעבירו לשמה. תודות. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני לקוח שלהם וכל שבוע יש איזו שהיא בעיה איתם היום לפני כמה שעות וכמו שאיש התמיכה אמר לי "החיבור לחו''ל התנתק" עכשיו אני לא יכול לבקר באתרים בחו''ל ואני לא יכול להשתמש ב ICQ או במירק! אז נראה שאני אחליף אותם! יש לי חיבור כבלים אז במי לבחור?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. התקנתי את ה-zone alarm pro החדשה, גרסה 3.0.118, ב-2 מחשבים, במחשב שלי (winxp) ובמחשב של אחי (גם xp), אצלי יש 2 כרטיסי רשת ועשיתי רשת בינינו, הכל הלך פיקס עד שהתקנתי את הפיירוול, מאז שהתקנתי אותו, אני לא יכול לגשת לקבצים שאחי משתף איתי ולהיפך, ואחי לא יכול לגלוש דרכי באינטרנט. כשאני סוגר את הפיירוול הוא יכול לגלוש דרכי ולראות את הקבצים ששיתפתי איתו והכל חוזר לעבוד פיקס. הגדרתי כמו שצריך לפי ה-help של ה-zap שהמחשב שלי הוא הראשי ורשמתי את ה IP שלי ובמחשב של אחי הגדרתי שהוא client ואת ה IP שלי וזה לא עוזר. מישהו יכול לעזור או להמליץ על דרך אחרת/פיירוול אחר?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by חגיב,

יש לי מצלמת IP שמחוברת לראוטר. אני מצליח לצפות דרך הסמארטפון במצלמה. מה שמוזר הוא שאם הסמארטפון מחובר גם כן לאותו הראוטר שהמצלמה מחוברת דרך WIFI אז הפונקציה של האודיו של המצלמה גם עובד לי אבל אם הסמארטפון מתחבר למצלמה דרך רשת אחרת (הרשת הסלולארית או רשת אלחוטית אחרת) אז אני רק רואה את הוידאו אך הפונקציה של האודיו לא עובדת. זה מאד חשוב לי שהאודיו יעבוד כי המצלמה משמשת אותי לצורכי בייבי סיטר. לפי דעתי זה קשור לאיזה שהיא הגדרה בראוטר. יש לי ראוטר של TP-LINK והמצלמה היא TENVIS. אני אשמח שמישהו יפתור לי את הבעיה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. שלום יש לי 3 מחשבים בבית אבל אני לא מצליח לראות אותם אתמול המחשב עבר פירמוט והיום הגדרתי לו את כל מה שצריך חוץ משאני לא רואה את האיקונים של השיתוף MY NETWORK PLACE מה עליי לעשות כדי שאני יוכל להעביר קבצים בין המחשבים ואילו הגדרות אני צריך להגדיר חברה העינין דחוף!!! תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. כבר היו הרבה ת'רדים בנושא, אבל אני רוצה לדעת, נכון לעכשיו: האם יש הבדל טכני ומעשי בין המהירויות של האינטרנט בכבלים ל- ADSL? ידוע לי שהכבלים עובדים בצורת "אשכולות" של משתמשים שעלולים להוריד את המהירות. האם זה באמת משפיע? נושא התמיכה הטכנית והתקלות אינו מעניין אותי, מכיוון שברור לי שיש בעיות אצל שניהם, וכל מקרה צריך להבדק לגופו. ידוע לי שיש הבדלי מחירים, אבל חוץ מזה, צריכים להיות עוד שיקולים בבחירה בין ADSL לכבלים? תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Cheif,

הותיקים יותר בוודאי זוכרים את שירות ה-GeoCities שבסוף שנות ה-90 ותחילת שנות ה-2000 היה *המקום* בו יכולת להרים אתר אינטרנט חינמי. גם אני עשיתי בו שימוש בכמה הזדמנויות. אבל מאז GeoCities עברה גלגלולים רבים שבסופם רכשה אותו Yahoo שלא בדיוק ידעה מה לעשות איתו ואיך לקדם אותו. בכל מקרה, היום מת אחד ה-ICON-ים של תקופת הבועה ונסגר סופית. RIP GeoCities. http://geocities.yahoo.com [attachment deleted by admin]

22. שלום לכולם, אני מחפש פתרון לרשת אלחוטית לבית בעל ארבע קומות שאחת מהן היא מרתף והקומה האחרונה היא עליית גג. הרשת חייבת להיות ללא כבלים בכלל, כמובן חוץ מהראוטר הראשי ;D . מדובר על טווח מחירים של עד 1000 ש"ח וכמובן שעדיף פחות. אני חושב שבשלב ראשון אני אתחיל בראוטק + AP ובמידה והקליטה לא תהיה מספקת אוסיף עוד AP. בניסיון שערכתי הצבתי ראוטק Edimax BR6216MG במרתף והקליטה הגיע לכל המרתף והקומה הראשונה ואף לפעמים לקומה השניה. התחלתי לחפש מידע בנושא ולא ממש הצלחתי למצוא.... ??? כמו כן בעת שבחנתי אפשרות של קניית ראוטר Linksys WRT54GL שמתי לב שיש לLinksys שני מוצרים בתחום הגדלת טווח אחד זה פשוט AP והשני זה מוצר שקוראים לו Linksys Range Expander WRE54G , אשמח להסבר על ההבדלים ומה עדיף…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by גליטו,

שלום לכולם.. אני רוצה לפתוח את הפורטים של האימיול שלי ושל הביטורנט שלי ...התקשרתי לספקית האינטרנט ובקשתי לפתוח את הפורטים הם אמרו שאני יכול לפתוח את כול הפורטים וזה לא מומלץ כי אז זה מוריד את רמה האבטחה של המחשב או שאני פשוט יגיד להם איזה מספר שהוא אומר שצריך לפתוח אימיול מסויים... איך ומאיפה אני משיג את המספר ? כאילו שאני אתקשר אליהם ואני יגיד להם אותו זה יפתח את הפורטים רק של האימיול ? תודה רבה מראש

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by .Joseph M,

היי, הבעיה שלי היא כזו:כל בוקר,מתאפס לי ההוטבוקס 2,מזה כחודש וקצת. התשתית שלי היא הוט,הספק:בזק בינלאומי. היו אצלי כבר ארבעה טכנאים,ששני האחרונים מהם היו מומחים וטענו,כי לאחר טיפולם (החלפת קונקטור) - לטענתם הכל תקין מבחינת (קו) תשתית. התקשרתי לספק האינטרנט (בזק בינלאומי) שלי והוא טען,שרוב הסיכויים,כרטיס הרשת שלי תקול - ויש להחליפו. השתמשתי בפיתרון הבעיות של Windows,וכל הזמן,כשיש ניתוק הוא נותן לי את התקלה הבאה:LOCAL AREA CONNECTION אינו כולל תצורת IP חוקית. מה זה אומר? האם לפי הודעה זו אפשר להבין,שכרטיס הרשת שלי תקול? האם הבעיה היא לא בכרטיס הרשת,אלא במשהו אחר?,אם כן אז מה? איך אני יכול לבדוק אם כרטיס…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ymdv,

שלום למומחים אהבתי לשחק באתר PLAY 65 אשר נסגר לגולשים מישראל בשל סיבות חוקיות. האם הינכם מכירים דרך לגלוש מהארץ אולם להראות כאילו גולשים מחו"ל? ובכך להמשיך ולהנות ממשחק באתר? נא הסבר מפורט ל"מבינים" ברמה נמוכה.... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים