רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש חדש בתוכנה הזאת וסובל מאיטיות בשימוש עם FIREWALL COMODO . השתמשתי בעבר עם הגרסא החינמית של ZONE ALARM וגם סבלתי מאיטיות זהה. ביטלתי את ה-FIREWALL המובנה ב-XP . להלן נוסח ההודעה שאני מקבל מהתוכנה : Welcome to the µTorrent Port Checker. A test will be performed on your computer to check if the specified port is opened. Checking port XXXXXX on XXXXXXXXXXX Error! Port XXXXXX does not appear to be open. Please see www.portforward.com for more information about how to map a port. Please make absolutely sure that PeerGuardian2 or Protowall is allowing utorrent.com (72.20.34.145) in either of those programs. Those of you using ipfilter.dat should make sure the list d…
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
קראתי חומר בעיברית וגם באנגלית אך אני עדיין לא סגור על ההגדרה המדוייקת של כל אחד מהם ועל ההבדלים הנה מה שרשמתי עד כאן , אשמח לתיקונים/שיפורים תודה RIP- Routing Information Protocol שיטה ישנה על מנת שהראוטרים ירכלו בניהם , כל נתב מפרסם כל מה שהוא יודע על כל הרשת לשכנים שלו ,וכך הם ילמדו, וכל ראוטר יכין לעצמו טבלה עם זמן HOP וכו' ,וכך ידע מה העלות שלו להגיע לכל נקודה הפירסום הוא של טבלת distance vector שמכילה יעד, ומספר HOP להגיע לשם(נשלח ע"י UDP כמובן) כיוון שאלו טבלאות גדולות עושים עד 15 HOP ,ולכן מתאים לרשתות קטנות פעם היו מעדכנים כל 30 שניות אבל מאז שהרשתות גדלו כל ראוטר עידכן בזמן ראנדומלי וכמובן שזה פוגע אמינות המידע שיש חיסרון כמובן ברור, מי אמר שאתה יודע מה קו…
-
- 4 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
החלפתי ראוטר לarcher c9 ומאז כל מחשב שמחובר לתשתית ספציפית (כבל שעובר מהחדר לסלון) לא מקבל כתובת בDHCP. בהגדרת IP ידני הכל עובד חוץ מזה שאי אפשר לגשת למחשב ע"י השם אלא רק ע"י IP. מה גורם לזה?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי סוויטצ' Dynamode SW80010-D אשר אליו מחוברים: מודם מוטורולה (כבלים) מחשב א' מחשב ב' אין לי מושג אם המודם הזה משמש גם כנתב וכו'... במחשבים מוגדר על כרטיסי הרשת לקבל IP באופן אוטומטי. מה שקורה זה שיש אינטרנט בשני המחשבים, הכל עובד, מתוכנות שיתוף ועד לתוכנות מסרים, הבעיה מתחילה כאשר מנסים לקשר בין המחשבים בצורה ישירה, על-מנת לשתף קבצים ותיקיות וכן על-מנת לשחק יחדיו במשחקי רשת. והנה החלק המוזר - בדקתי IP בכל מחשב ובמחשב א', ה-IP הוא: 81.218.143.137 וה-GATEWAY הוא 81.218.142.1 לעומת המחשב השני, בו ה-IP הוא: 62.219.57.96 וה-GATEWAY הוא 62.219.57.1 אין לי מושג איך זה קורה ומאוד הייתי רוצה לדעת מדוע ואיך זה קרה והאם ישנה דרך שבה ניתן לשתף קבצים ותי…
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי שקניתי בזמנו של edimax EW-7128g (זה 54MBPS), החלפתי לו את האנטנה באחת יותר גדולה ומשודרגת של Tp-Link, האנטנה החדשה שיפרה מאוד את הקליטה. במחשב השני שלי (הראשי) יש כרטיס רשת 10/100 רגיל שאליו המודם\ראוטר של הוט מחובר (הוט בוקס), עשיתי בדיקה עם ספיד טסט והכי גבוה שהגעתי אליו זה 50 מגה. במחשב הראשון עם הכרטיס האלחוטי יש לי קליטה של 70% והכי גבוה שאני מצליח להוריד זה 17 מגה. האם יש דרך לשפר את המהירויות? האם יעזור כרטיס רשת 10/100/1000 למחשב הראשי + כרטיס רשת אלחוטי 150MBPS ? האם יש דרך לוודא שאכן המהירויות יכולות להשתפר ולא מדובר בסתם עבודה בעיניים של הוט? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בקרוב אני לוקח את המחשב נייד לבסיס, אני רוצה שיהיה לי שם אינטרנט דרך הפלאפון אני לא יכל כי אני יגמור את החבילה בפחות מיומיים איזה אפשרויות ישלי?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש מספר אתרים שמהם אני מוריד, לא משנה איזה קובץ, במהירות גבוהה בהתחלה, ואז כשחצי מהקובץ יורד, ההורדה נהיית איטית ואיטית יותר. במי זה תלוי? (תוכנת הורדה, שרת, תשתית, ספק)
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, השתמשתי במדריך הזה http://www.pikok.co.il/word/BR61.pdf והוא כותב לי שהוא לא מחובר כל פעם (הכוונה היא לסעיף 23). אני עושה הכל מושלם : החיבורים טובים, הפרטים נכונים, אך ישנו סירוב לאשר שהמודם מחובר. אני מחובר ב ADSL עם בזק בינלאמי. אשמח לעזרה ממישהו. הנה הלוג תודה מראש. .swg
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
האם יש בזה איזה סיכון לפגוע פיזית בכרטיס רשת או משהו כזה?
-
- 4 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין cat5e לcat5 עם 8 חוטים? האם מישהו יודע האם הכבל הזה: http://ksp.co.il/?uin=615 הוא cat5 או cat5e?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדי כחצי שעה-שעה האינטרנט מתנתק לכ20-30 שניות כאשר בdefuelt gateway של simens מופיע לי שזה מנותק. בהתחלה זה status:down אחרי זה status:handshaking ואז status:Training ואז זה מתחבר. זה מאוד מעצבן,אני משחק בcompany of heroes online ואז אני מתנתק בשיא המתח משהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רגע רגע מה נועלים פה מצחיקים\ לא נפתר העניין טוב הקטע של פיקארד היה מצחיק אני חייב להודות יש לכל מנהל -מנהל מעליו אני פשוט רוצה לגלוש דרך פרוקסי אז אייך עושים זאת-גם לרשימות שרתים של פרוקסי הוא לא נותן לי להכנס
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי קרוב משפחה שיש לו שני מחשבים עם XP, נייד ונייח. בנייד מוגדר לו חיבור VPN למשרד וחיבור RDP לאחד מהמחשבים במשרד,עד שבוע שעבר הוא היה מתחבר למשרד ואז מבצע RDP והכל עבד כמו שעון שוויצרי, בשבוע שעבר המסך בנייד התחיל להבהב והוא רוצה לשלוח את זה לתיקון אבל הוא חייב את החיבור למשרד, סידרתי לו חיבור VPN למשרד בנייח, אני מתחבר למשרד ואפילו מצליח לגלוש באינטרנט דרך ה-IP של המשרד (יש לו בבית ובמשרד ספק שונה ועם חיבור VPN אני גולש דרך הספק של המשרד ) אבל לא מצליח לבצע RDP. (שרות ה-RDP תקין, אני יכול לבצע RDP למחשבים אחרים רק לא למחשבים ברשת הפנימית של ה-VPN ) חיבור ה-VPN למשרד הוא מסוג PPTP אין לי מושג איך מוגדר שרת ה-VPN במשרד. בבית יש לי ווינדוס 7 עם שני מכונות וירטאוליות SE…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סוויצ' של סיסקו שיש בו רשת ואני רוצה לחבר אותו לעוד סוויצ' של נורטל בכבל מוצלב. אני לא מצליח לקבל רשת בסוויצ' של נורטל שמתחבר בכבל המוצלב, עכשיו בסיסקו יש VLAN כלשהו שמוגדר, השאלה שלי מה יכולות להיות הסיבות שבגללן זה לא פועל? יכול להיות בגלל שאין בנורטל אותו VLAN? או אולי בסיסקו צריך להגיד משו כדי שיוכל לשלוח מידע בפורט הוא מחובר לנורטל? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, חוברתי לרשת הNGN החדשה של בזק במהירות 10MB, ברשותי הנתב(בגרסתו הישנה) ROTAL 1025W, ושמעתי על תקן -N הנחוץ לשימוש ברשת זו. האם הנתב הנ"ל יכול לנצל ולספק לי את רוחב הפס שחוברתי אליו, או שמא אני צריך להחליף אותו ובזק לא טרחו להודיע לי על כך. אשמח לעזרה בהקדם.
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי ADSL המחשב שלי הוא המחשב הראשי שמחובר למודם ואליו מחובר בטור עוד מחשב נכנתי לאסף הרשת של חלונות XP, ובחרתי בחייגן ADSL כקישור שלי לאינטרנט (מסך הבחירה הראשון), לאחר מכן הואע שה הכל אוטומטית נכנסתי לאשף במחשב השני ובחרתי ב"מחשב המחייג לאינטרנט דרך מחשב אחר" האשף סיים אבל האינטרנט לא עובד במחשב השני (המחובר בטור) טוב ומציג שגיאת DNS אשמח לעזרה..תודה
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
חיברתי את שני המחשבים שלי בבית בכבל והם מחוברים הכל טוב ויפה אפשר לגלוש באינטרנט בשניהם אבלללל אני מדליק את המחשב שלי פה (הראשי) ואז ישר המחשב השני גם נידלק אמאלהההה מישהו יודע מה עושים?? זה כמו רוח רפאים שמדליקה את המחשב חחחחחחח
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום! עברתי דירה והזמנתי טכנאי להתקנת טלפון, לא הייתי בבית בזמן ההתקנה ובהמשך קלטתי שהוא התקין את הטלפון בדיוק בנקודה שבה אני אמור להתחבר לאינטרנט (עם מודם של Thomson). המודם שהוא שם - Motorola Surfboard SBV5121. העניין הוא שאני לא רוצה להזמין טכנאי שוב אם אני יכול לפתור את זה בעצמי ואולי הם יכולים לדרוש ממני לשלם על זה(!). בכל מקרה, ניתקתי את המודם של מוטורולה וחיברתי את השני ואין בעיה להתחבר לאינטרנט. חיברתי את המודם של מוטורולה למחשב והוא מזוהה והורדתי לו דרייברים (לוינדוז 7) ככה שאני די בטוח שזה מודם גם לאינטרנט. אז השאלה היא איך אני גורם למודם של מוטורולה לעבוד גם לטלפון וגם לאינטרנט?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, בזמן האחרון (בערך חודש) אני חווה בעיה של מהירות גלישה איטית ביותר - האתרים בקושי עולים\עולים חלקית, מהירות הורדה נמוכה מאוד (אני על 12 מגה) וכו'. אני מחובר דרך הוט, הספק הוא בזק בינלאומי, עם חייגן 12 מגה גיימר. ברשותי נתב TP-Link WR841ND נראה כי הבעיה קשורה לנתב... מישהו נתקל בבעיה הזאת\יודע כיצד לפתור אותה ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה עצה לגבי שדרוג האינטרנט הביתי. כרגע אני עם מודם ADSL של בזק שמחובר לראוטר Linksys wrtg54l ששמתי עליו את קושחת Tomato. אם אני רוצה לשדרג את המהירות אני חייב לעבור לVDSL. אופציה אחת היא למצוא מודם VDSL ולהחליף איתו את הADSL ולהשאר עם אותו ראוטר ואותו קינפוג רשת. אופציה שניה היא לשכור את המודם-ראוטר של בזק (10 ש"ח לחודש) ולהשתמש בו רק בתור מודם (זה מה שנקרא Bridge?) אופציה שלישית, לשכור את המודם ראוטר של בזק ולהשתמש בו בתור מודם וראוטר. 1. על איזה אופציה אתם ממליצים? 2. במידה וארצה לקנות מודם VDSL, יש המלצות? 3. האם המודם-ראוטר של בזק יאפשר לי להגדיר IP סטטי לחלק מהמחשבים ברשת ולעבוד עם DHCP לכל שאר המכשירים? תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה בהעלאה בתוכנה uTorrent. הוא מציג לי גם בעיה כלשהי על כך שהראוטר וה FIREWALL סוגרים פורטים. אני ניתקתי את ה FIREWALL לגמרי ופתחתי את *הפורטים בראוטר אבל בבדיקות פורטים עדיין כתוב לי שהם סגורים... הנה תמונה של הבעיה שהוא מציג: http://img204.imageshack.us/img204/3780/upzr8.jpg *אני משתמש בפורט 65535
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ... אשמח לקבל מענה לשאלה הבאה. 1. יש ברשותי שני מחשבים וברצוני לחבר אותם בכבל מוצלב ....רכשתי שני כבלים רגילים ומחבר CROSS OVER 2. כשאני משתמש באשף ההגדרות של WINDOWS המחשבים לא מצלחים לזהות זה את זה. 3. כיצד אפשר להכנס לאנטרנט דרך המחשב השני ..... ( המודם מחובר למחשב הראשי דרך USB) 4. האם אני צריך לקנות כרטיס רשת נוסף ? ??? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית. אני מתלבט בין שני הנתבים הבאים: נתב של 3COM דגם - 3CRWE554G72 נתב של D-Link דגם - DI524 אגב, אני גר בדירה יחסית קטנה עם מפלס אחד (אם זה משנה משהו...) תודה
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
קודם כל זה דחוף ביותר עז בקשה עזרה כמה שיותר מהר! אז ככה אני מחובר ברשת: מפצל/ראוטר שמחובר לשני מחשבים (אחד מהמם זה שלי) + מתאמם VOIP (לא נראה לי קשור לעניין אבל עדין...) עכשיו המפצל מחובר למודם של כבלים... אני חיייב לשנות את הIP שלי ואני לא יודע איך! אני יודע שעושי ככה : START<RUN<CMD>,"IPCONFIG"<IPCONFIG RENEW ואז עושים ריסטר, אבל זה לא עובד לי הIP לא משתנה! (זה היה אמור לעבוד לי?) אזבקשה איך משנים IP?
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-