עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Lishay,

שלום, רציתי לדעת למי שמבין, האם המוקדנים שיושבים ב HOT, התשתית שלי של האינטרנט, מה הם יכולים לראות על האינטרנט שלי? אני שואל את זה פה כי לא מצאתי מקום אחר ואני מקווה שיש פה מישהו שמבין ויכול לענות לי על זה. האם הם יכולים לראות איפה אני גולש ברגע זה, איפה גלשתי (באיזה אתרים), סיסמאות? זה מאוד חשוב לי. אשמח לתשובה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by eladh777,

שלום יש לי רשת ביתית. שני מחשבים. מחשב אחד מחובר בכבל רשת ישירות לנתב והמחשב השני עם כרטיס רשת אלחוטי. הגדרתי במחשב השני שהכוננים יהיו משותפים. אני מציח לראות את הכוננים של המחשב השני מהמחשב שלי רק אם אני מבטל את חומת האש של windows שם. איך אני מגדיר כך שחומת האש במחשב השני תיהיה פעילה, אבל תיהיה כבויה לרשת המשותפת? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by danshimsh,

שלום רב! למישהו יש ניסיון עם התקנת מגדיל טווח אלחוטי ? מדובר בדירה שטוחה, אין קומות, בשטח קטן יחסיתשל מ"ר. בכל זאת יש בעיות קליטה ברשת אלחוטית בחדר מסויים,כנראה בגלל קירות בטון. בברכה, דן

• 5 תגובות
    • 4.8k צפיות
  4. Started by narlat1,

או קיי..קניתי עכשיו מחשב חדש וטוב ב6600 שקל... ואני בדילמה עכשיו...אבא שלי מוריד הרבה שירים..והוא הרבה באינטרנט ואמא שלי גם באינטרנט הרבה...ואני דיי רוצה להעיף אותם מהמחשב שלי.. עכשיו אם אני עושה רשת אז הכל מחובר אליי...אבא שלי יגלוש באינטרנט מהלפטופ שלו ואמא שלי ממחשב אחר..עכשיו שמעתי שאם מחברים מחשב לרשת...אז האימיול עובד חרא...בגלל LOW ID או משהו כזה...ואולי גם האינטרנט אקספלורר יהיה איטי יותר אז בבקשה תעשרו לי להחליט ותעירו לי הערות כי בטח טעיתי פה בכמה דברים....האירו את עיניי!!!!!!

5. הנושא הזה ממש מסובך בשבילי. כדאי פשוט להתקשר לספק אינטרנט [012] ולהגיד להם את זה? או לקנות כל דבר באופן אישי בלי בכלל לדבר עם 012? תודה מראש, עידן.

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  6. שלום האם אני צריך לשים פיזית את הנתב קרוב למודם [ בחיבור חוטי ] ואיך נקרא הכבל שמחבר את המודם לנתב ואיך נקרא הכבל שמחבר את המחשבים לנתב תודה

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  7. Started by refaels2006,

מהן השעות שמומלץ להוריד באימיול ...?.. מהן שעות השיא והעומס ?.. אני ב 017 וידוע לי על הבעייה של הגבלת פורטים ותעבורה מצידם . אבל אצלי הוא מוריד טוב .

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by Splashy,

יש לי את הראוטר שבכותרת, תשתית HOT UFI. ראיתי שבאתר של פיקוק יש את גרסה 1.58 ובאתר של Edimax העולמי יש גרסה 1.62. אני כרגע עם גרסה 1.58. האם זה בטוח/רצוי להתקין את גרסה 1.62 או שעדיף להישאר עם 1.58? איזה גרסה עדיפה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם, יש ברשותי ראוטר של בזק דגם D-Link DSL 2760U והוא ממוקם בבית בתוך ממ"ד. הממ"ד נמצא בקומת קרקע והמחשבים נמצאים בקומה עליונה. בחדר שנמצא בדיוק מעל הממ"ד יש קליטת WiFi (לא מלאה, אך מספיקה) אך בחדרים האחרים אין קליטה בכלל. איך ניתן להגדיל את טווח ה WiFi כך שיאפשר גלישה בכל הקומה העליונה? - אין אפשרות להוציא את הראוטר מהממ"ד - אין אפשרות להעביר כבל רשת לקומה העליונה חשבתי לקנות את הרפיטר האלחוטי של בזק http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/rafiter.html או אולי HomePlug? אשמח לשמוע הצעות נוספות... תודה מראש, רן.

• 5 תגובות
    • 8.2k צפיות
  10. Started by Grihan,

יש לי ראוטר אלחוטי BR-6204WG של edimax. כרגע לא משתמשים ברשת האלחוטית. ניסיתי להפעיל את הרשת ולהתחבר אליה עם טלפון סלולרי, אבל לא הצלחתי. רוב הזמן הטלפון בכלל לא רואה את הרשת, אלא רק לזמן קצר, ואז לא ניתן להתחבר. האם אפשרי בכלל לעשות את זה? אם כן, איך? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  11. בעבר זה קרה לי שהייתי משאיר את האימיול כל הלילה דלוק אז שהייתי קם בבוקר האימיול היה עדיין מחובר אבל לאתרים אי אפשר להיכנס בכלל הוא מציג דף ריק. לאחר ששאלתי פה בפורום אמרו לי שצריך להוריד את מס' החיבורים לכל קובץ. אז הורדתי מ 2000 ל 500 וזה באמת הסתדר ויותר לא חזרה הבעיה. לאחרונה התחלתי להוריד קצת עם טורנטים ושוב זה קורה לי שהתוכנה נשארת מחוברת אבל בפועל אי אפשר להיכנס לאתרים בכלל. בדקתי את המספר החיבורים לכל קובץ זה עומד על 100 שזה ניראה לי סביר אפילו מעט. יש לי נתב של TP-LINK תודה לעוזרים! וחג שמח לכל משתמשי הפורום.

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  12. Started by Fighter,

זה ממש מעצבן כי אם אני רוצה לעשות טרייסינג אני צריך לחכות זמן מיותר בגלל זה הנה דוגמה (הכוכביות זה איפה שאין מענה) אה ותתעלמו מהפינגים המוזרים זה בגלל שהביטורנט פועל 1 43 ms 18 ms 27 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 2 69 ms * * bzq-179-164-129.static.bezeqint.net [212.179.164 .129] 3 41 ms 15 ms 84 ms bzq-179-152-157.static.bezeqint.net [212.179.152 .157] 4 85 ms 15 ms 15 ms bzq-219-189-145.cablep.bezeqint.net [62.219.189. 145] 5 29 ms 28 ms 15 ms bzq-219-189-150.cablep.bezeqint.net [62.219.189. 150] 6 18 ms 15 ms 31 ms bzq-179-28-226.static.bezeqint.net [212.179.28.2 26] 7 41 ms * 28 ms CORE-1.PT-SUSITA-tengig10-3.b…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני צריך לרשת בית של 2 קומות. האופציה הטובה ביותר תהיה מיקום של ראוטר בקומה התחתונה שיהיה מחובר לטלפון (ADSL) וראוטר בקומה העליונה שישמש כריפיטר, אני תולה תקוותי שהריפיטר יוכל לקלוט את הראוטר בקומה התחתונה באופן אלחוטי כי מתיחת כל מיני כבלים לא כלכך מתקבלת בברכה עקב העובדה שגם כנראה אין מודם ADSL, הראוטר של TPLINK W8961ND נראה כאופציה טובה, גם 300מגביט וגם מכיל מודם ADSL. אין צורך בחיבור של יותר מ 10MB שם, הדיירים לא צרכני תוכן קיצוניים אז לא צריך לחשוב על תמיכה קדימה ב VDSL וכל מיני מהירויות פסיכיות. אני בספק רב אם הראוטר הזה לבדו יתן נוכחות גם בקומה העליונה, לכן חשבתי על ראוטר כמו ה WR941ND שגם מכיל 3 אנטנות ויש סיכוי טוב שיוכל לתפקד כמו שאני רוצה. בסהכ זה יוצא 4…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. יש לי רשת אלחוטית בבית וכאשר אני מעביר קבצים בין מחשב למחשב אני מקבל מהירות של 2MB במקום( 6MB (54mb/8 ויש לי אות במצב מצוין מדוע זה קורה ?

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  15. או שמספיק פיירוואל, מאחורי המחשב שמחובר לאינטרנט ולראוטר?

16. שלום לכולם, בימים הקרובים אני עובר דירה (רמת גן) והגיע הזמן לבחור תשתית וספק אינטרנט. עד היום הייתי עם בזק + בזק בינלאומי במהירות 15 מגה ללא בעיות כלשהן ודיי מרוצה מהשירות. בדירה שאני עובר אליה, ידוע לי שהדיירים הקודמים היו מחוברים דרך תשתית של הוט. האם כדאי להשתמש באותה תשתית של הוט, או לעבור לבזק? האם יש הבדל בין התשתיות מבחינת ביצועי רשת ומהירות? אני מתלבט בין 40 מגה או 100 מגה, כנראה שאלך על 100 מגה. אם Unlimited היה פעיל, הייתי מתחיל איתם... אבל עד אז זה בזק או הוט. תודה, רן.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. חשבתי על כזה רעיון.. לחבר אותו לרשת (לא דרך WIFI) עם כבל ETHERNET וןאז לחבר את המחשב הנייד לTV בסלון.. ולראות סרטים (דרך שיתוף קבצים) אבל יש בעיה.. המחשבים צריכים להיות באותה WORKGROUP נכון? המחשב של אימא שלי מוגדר כבDOMAIN.. (ויש דומיין) השאלה שלי.. האם מה אשאני רוצה לעשות אפשרי? והאם ניתן לשנות את זה לWOTKGPUP באופן זמני.. ואז להחיר בחזרה לדומיין.. (כל ההגדרות ישמרו?)

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  18. יש ברשותי ראוטר (siemens sl2-141 ) שממוקם רחוק מהחדר בו אני משתמש ברשת ואני מחפש דרך להגביר את האות. אשמח לקבל המלצות כיצד להגביר את הסיגנל. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by orik3,

שלום יש לי ראוטר אלחוטי תוצרת 3COM מדגם office connect 11g אני מחובר דרך 012, ומשתמש במחשב שולחני עם כרטיס רשת אלחוטי נתקלתי בבעיה לראשונה כשניסיתי להשתמש באימיול. הזנתי מספרי פורטים נכונים (כאלה שהופיעו במספר אתרים בהם חיפשתי), אבל לא הצלחתי להתחבר. ניסתי לבדוק את הפורטים וההודעה שקיבלתי היתה כלהלן: TCP connection test failed. It was not possible, to establish a TCP connection to your eMule. Other users will only be able to connect to you with the help of a server, resulting in a low ID for you. While eMule still works, this will give you several disadvantages. Therfore it is highly recommended to solve this problem. How to resolve port problems... Something is interferi…

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  20. אחרי קריאת טונות של חומר בפורומים עדיין לא מצליח להחליט איזה ראוטר לקנות לאינטרנט בכבלים. בבקשה המלצתכם בנושא ואם אפשר שתהיה גם זולה. רוב תודות הדורמן

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  21. אהלן. ברשותי שני מחשבים ברשת אלחוטית עם Win7. עד אתמול, הכל עבד טוב. שני המחשבים ראו אחד את השני ברשת וניתן היה לשתף קבצים. כרגע, המחשב שיושב על הנתב לא רואה את המחשב השני ברשת ולא ניתן לגשת אליו. המחשב השני יכול לגשת למחשב הראשי שיושב על הנתב. לא זכור לי ששיחקתי עם ההגדות ולכן גם אין לי מושג מאיפה להתחיל לחפש מה גרם לבעיה. אשמח לעזרה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אז יש לי HOTBOX שנמצא בממד (משום מה, אין אפשרות להוציא אותו משם, יש לי יס בבית ורק בממד יש נקודה של HOT- אבל זה פחות חשוב), ומכך ניתן להבין שהקליטה בבית היא על הפנים אם בכלל. אני רוצה לצרף ראוטר שיש לי כבר (TPLINK WR841N) לרשת הביתית ובשביל זה עבדתי לפי המדריך הבא, שלב שלב: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm המצב כרגע הוא שהראוטר השני עובד מצויין וה HOTBOX הוא זה שמחלק IPים. אך הבעיה היא כאשר אני מנסה להתחבר עם המכשיר סלולרי (GALAXY S2) והוא לא מזהה את הראוטר החדש כלל (לעומת מחשבים ניידים שמזהים וגולשים דרכו מצויין). קצת פרטים על מה שעשיתי: 1. ה HOTBOX מוגדר לחלק IP's בתחום 192.168.1.10-230 ואילו הTPLINK על 192.168.1.231. 2. ערוצי השידור של 2 הנת…

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by Illectronic,

היי, יש לי תקלה מוזרה שכשאני מוריד קבצים גדולים הם תמיד יוצאים פגומים. כשאני מוריד קבצים של מגה פחות או יותר הקובץ הוא בסדר. אם אני מוריד למשל סרט הוא מראה קובץ מלא, אבל בצפייה של הסרט הוא פשוט נחתך באמצע (אם אני מריץ קצת אז זה ממשיך לנגן). בפתיחה של קבצי RAR שהורדתי אני תמיד מקבל שגיאה שהקובץ פגום. יש לי נטגיר שמוגדר כמודם ונתב טיפילינק 1043. התקלה היא במחשב בחיבור אלחוטי. במחשב בחיבור קווי ההורדות תקינות. הורדה ישירה. בהעברת קובץ בתוך הרשת למחשב האלחטי הקובץ תקין. ניסיתי מנהל הורדות והורדה מהדפדפן. ניסיתי להוריד בחיבור דרך הנטגיר כשהוא מוגדר כנתב אך אותה התוצאה. החלפתי מתאם אלחטי. שמרתי לכונן קשיח אחר במחשב. ניסיתי להוריד כשכל פעם מחובר כרטיס זיכרון אחד ועם כולם הקבצים …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by tommy_g,

שלום חברים. בביתי שני מחשבים מחוברים באמצעות כרטיסי רשת וכבל מוצלב. הגדרתי את ההגדרות שצריך להגדיר בווינדוס XP. הרשת ביניהם פועלת יופי (אני רואה אייקונים בשני המחשבים של כרטיס הרשת,ללא שגיאות) אבל יש בעיה- המחשב שמתחבר דרך המחשב השני לאינטרנט,לא מזהה את המודם (כבלים) שדרכו אני מתחבר לאינטרנט. כלומר, במחשב הזה אני רק רואה את החיבור למחשב השני, ולא את החיבור לאינטרנט. מישהו יודע מה הבעיה? חזרתי על ההגדרות מספר פעמים אבל הבעיה לא נפתרה. בברכה, תומר

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  25. Started by boss,

לפני שבועיים התקנה הוט אינטרנט בלבד לא כבלים טלויזיה וטלויזיה. 100 מגה הוט גם מעדכן בזק בינלאומי. לאחרונה אני חווה ניתוקים רבים באינטנרט. כשאני מנתק את הראוטר מהחשמל ומחבר שוב הבעיה נפתרת(עד שחוזרת שוב כעבור כמה שעות). יש לי 2 רשתות מובנה ללוח אם ASUS ולהעביר רשת שניה או ראשון אותו דבר בעיות איך אני יכול לדעת אם מקור הבעיה בראוטר הוטבוקס 2 חדש אפילו דיברתי עם בזק בינלאומי. אין להם בעיות ניתוקים אפילו בדקו בקרה כמשהו לא ראו ניתוקים. גם אותו הוט לא מצאו התקלה... לא מצאתי התקלה כרטיסי רשתות שלי אפילו התקנתי דרייבר מחדש של רשת.. לא עוזר אני מחובר עם קווית הוט ממש סיוט!! גם לכם קורה זה?

• 5 תגובות
    • 6.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.