רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
לק"י שלום, אני צריך לקנות ראוטר עם יכולת לרשת אלחוטית, מה שאני מעוניין זה ראוטר ממוצע, לא צריך תכונות מיוחדות, רק שיהיה אמין. אני בתשתית של HOT, אם זה משנה. אם אפשר גם לספק לינק ישיר לאתר ממנו אני יכול לקנות. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני זקוק להמצלמה לכרטיס רשת אלחוטי פנימי. הראוטר יושב חדר ליד, והוא תקן G. פרט להעברת קבצים בין הרשת (שאין), האם יהיה שיפור בביצועים בהחלפת הראוטר (G לN), ומקלט N? אם לא - אשמח להמלצה לכרטיס רשת אלחוטי פנימי תקן N. (מן הסתם שלא אקנה G היום) חשבתי לקחת חיצוני אבל אז קראתי שהם צורכים יותר CPU וכו' ושעדיף פנימי. אפשר גם מהארץ,גם מאייבי, וגם מDEALEXTREME תודה.
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, אני עובד במשרד קטן עם שלושה מחשבים, ושרת, וצריך כעת להתקין תוכנה למחשבים האלו ומדפסת משולבת. האם להזמין טכנאי בשביל כך, או שמישהו עם ידע בסיסי בהתקנות יוכל להסתדר עם זה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום ומועדים לשמחה! היום שמתי לב שהמחשב הנייד שלי פשוט לא זז באינטרנט, כאשר הוא לא מחובר לחשמל. נכנסתי להגדרות של הדרייבר, ובכרטיסיה advanced ניסיתי כל מיני אופציות. בסופו של דבר שיניתי בקטגוריה של wireless mode מ 802.11 b/g ל - 802.11 b ואז המחשב טס בגלישה גם שהוא לא מחובר לחשמל. צרפתי להודעה גם תמונה שממחישה. מישהו יודע מה בדיוק אומרות ההגדרות ששיניתי? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה באינטרנט עקב האלחוטי.. בבית יש לי d-link 6740u שמחובר ישירות למחשב ואני מחובר אליו באלחוטי עם USB כזה... הבעיה היא בעיקר נובעת במשחקים ובמהירות הורדה האינטרנט אצלי מוגבל (באלחוטי) למהירות של 5 מגה (ומהירות ההורדה בהתאם) בעוד שהאינטרנט עצמו הוא מעל זה. במשחקים הבעיה היא בעיקר לאגים. ובלי קשר ניתוקי אינטרנט (אין זמן קבוע) מה שאני שואל זה, מה הפתרון האופטימלי ביותר? כמובן יש את הפתרון של כבל אבל כאמור הייתי כבר מחבר אם זה היה רלוונטי (בעיקר בגלל מרחק) באתר של בזק הם מציעים 4 פתרונות http://www.bezeq.co.il/Internet/wireless-network/Pages/wireless-network.aspx (אין ממד או מרתף לצורך העניין) מהו הפתרון הכי טוב (אם בכלל) מבין כל הארבע? דרך קו טלפון? חשמל? או ש...? פתר…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש להורים שלי בבית נתב-מודם של סימנס,שנרכש בעיסקה עם בזק. היום יש להם אינטרנט וטלפון של 012,ולכן הנתב הזה הפך לסוייץ' אלחוטי. אני רוצה להגביר את האות בצד השני של הבית,כי הוא לא מספיק חזק שם. לרכוש AP לא נראה לי משתלם,כי הוא עולה יותר מנתב אלחוטי. כמה שאלות: אם אני מוסיף עוד נתב אלחוטי,האם המחשבים האחרים יקבלו ממנו כתובות IP חדשות? מה אני צריך לעשות בו מבחינת אבטחת אלחוט?(בסימנס שמתי WPA2) איך הצרכן האלחוטי לא "יתבלבל" בין הראוטרים? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ראוטר Dir-300 ומודם של הוט של חברת מוטורולה [מודם או איך שלא קוראים לזה] מה אני עושה עם זה? כשאני לוחץ על זה הוא מבקש שאני אכניס סיסמא בת 8 ספרות מהראוטר [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
לקוח מפורום אחר בו כתבתי מאמר זה, כעבור 6 שנים אצל נטוויזן ובזק (לא שהיה לי איתם בעיה) עברתי לתשתית הוט וספק בזק בינלאומי 20 מגה. הבעיה היחידה של נטוויזן היא שבזמן האחרון הורדות בטראקרים כמו (TL) ירדו לי על מהירות של 400-700KB ולא הגיעו למהירות המקסימלית של 1250KB נטוויזן לא התפשרו על מחיר וכנ"ל בזק. רק לעדכן אותכם, אם אין לכם כח לטירטורים על מנת להתנתק יש את השירות של אתר נט-טק www.netek.co.il שדרכו מתנתקים ממש בקלות. מחר אני אעדכן אותכם האם באמת התשתית של הוט פגומה כמו שאתם אומרים ומה בזק בינלאומי שווים לעומת נטוויזן. ב-HotBox אני הולך להשתמש רק כמודם לאחר בעיות עם החומרה שהבנתי שיש לו והראוטר הינו מדגם buffalo wzr-hp-g300nh (באמת עד שהבאתי את הראוטר הזה לא נהנתי מ…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td]חברים יקרים, במהלך החג חוו חלק מגולשי האינטרנט איטיות בגלישה לאתרים בחו"ל בלבד וזאת עקב עומסים חריגים בשימוש. עומסים אלו, באו לידי ביטוי בעלייה חדה של כ- 150% בכמות הגולשים בו זמנית והסתיימו עם צאת החג, כך שהשירות שב לקדמותו. חשוב לנו לציין כי עקבנו אחרי כל התלונות ברשת בכלל וכאן בפרט. גולשים שעדיין חווים תקלות בגלישה, מוזמנים ליצור איתנו קשר המייל שנמצא בחתימה שלי לוטם בזק בינלאומי[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אחרי קריאה מרובה בפורום בימים האחרונים על זחילה של האינטרנט בבזק בין לאומי (כנ"ל אצלי ב- 12 מגה, תשתית הוט) ושחרור של חבילות גלישה חדשות בהוט...אני רוצה לשדרג אבל די לא מבין מה ואיך אני צריך.. היום יש לי 12M תשתית בהוט ואת הנתב TP-LINK שלהם. הספק שלי הוא בזק בין לאומי ולפי מה שאני יודע הוא רגיל. ז"א בלי חייגן (שאני לא יודע מה זה אגב) ובלי גיימר (גם לא יודע בדיוק מה זה). התכנון שלי הוא לעבור לדברים הבאים: לשדרג לאינטרנט 30M בהוט, בשדרוג אני אקבל מכשיר שנקרה HOT BOX שהוא גם מודם (טלפון+אינטרנט) וגם נתב. את הספק שלי (בזק בין לאומי) אני אשדרג בהתאם ל-30M ולפי מה שאני מבין עדיף לי שיהיה עם חייגן וגיימר. השלות שלי הם האם זה ייתן מסלול טוב ומהיר? האם ה- HOT BOX ייתן רשת אלחוטית …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב אחד רגיל בבית שאני איתו 3 שנים. בזמנו התחברתי לאינטרנט והביאו לי מודם רגיל שהתחבר לקיר ומשם למחשב שלי, והכל סבבה, יש לי אינטרנט. אחי קנה לפני שבוע מחשב נייד ועכשיו הוא רוצה שיהיה לו בדיוק את אותה החוויה שאני מקבל מהמחשב שלי. גם הוא רוצה ללחוץ על כפתור ולהיות מחובר לאינטרנט במהירות 2.5 מגה בדיוק כמוני. לראות יוטוב ולשחק במחשב ברשת. איך עושים את זה? בהתחלה הרעיון הראשון והכי פשוט שעלה לראש הוא לקנות נתב אלחוטי ולגלוש בWIFI- אבל אני די מתנגד, גם בגלל קרינה (כן כן, אין שום מחקרים מדעיים שמאששים) וגם בגלל אבטחה (כן כן, יש סיסמא והצפנה. ועדיין לא נוח לי שהביטים שלי יצאו מחוץ לקירות דירתי, מוצפנים או לא). אחי הסכים להתפשר ואמר לי שאם יש פיתרון שבו הוא יכול ללכת …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מוריד עם filesonic דרך Jdownloader ומקבל מהירות של 2.2 MB/s לאיזה מהירות חיבור זה מתאים ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד מנוכח הבעיות הבלתי פוסקוות של בזק בינלאומי, מנוכח העובדה שאני משלם 12 מגה ומקבל זבל, ובנסף בגלל מניעים דתיים - אני מעוניין לעבור לאינטרנט רימון. רציתי לדעת, איך המהירות שם? מה המחירים? כמה מגה אפשר לקחת? היוטיוב עובד מהר? האם יהיו לאגים/פינגים נמוכים במשחקי רשת? תודה רבה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן! אני חדש בפורום. אז אני מקווה שאני מפרסם במקום הנכון. יש לי בעיה שהתעוררה ביום בהיר אחד - המחשב הנייד שלי מזהה את הרשת האלחוטית שלי, מתחבר אליה אבל רק חיבור "מקומי בלבד" ומסרב להתחבר לרשת האינטרנט. כשאני עושה בדיקה עם מערכת ההפעלה (ויסטה..לצערי) מופיעה לי ההודעה המצורפת. בעיה בDNS. התקנתי מחדש את הדרייבר של כרטיס הרשת ואין חדש תחת השמש. המחשב מציין שהרכיב עובד בצורה תקינה. כרגע המחשב בוחר באופן אוטומטי את הIP והDNS ... לשאר המחשבים הניידים בדירה אין שום בעיה. הייתה לי בעיה עם הנייד שלי גם ברשתות אלחוטיות אחרות. עוד דבר, כשאני מחבר את כבל הרשת מהראוטר לנייד שלי , אני גולש בלי בעיות. אשמח לעזרה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע אני משלם סביבות 110 ש"ח לחודש ל10 מגה אבל לפי זה זה אמור לעלות 45 : http://kamaze.zap.co.il/internet/default.aspx איך הם תקעו 110? א' יש כאן עוד לקוחות 014 עם חבילת 10מגה? ב' יש כאן לקוחות חברות אחרות? כמה אתם משלמים לספק? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , רציתי בבקשה עזרה לגבי הצעות לפתרון לדבר הבא: בבית יש לי 2 מחשבים שמחוברים ביניהם בתקשורת חוטית (הראוטר חוטי) - מסיבות שונות לא ניתן להחליף את התקשורת לאלחוטית (ראוטר אלחוטי). אני מעוניין ליצור "נקודה חמה" של WIFI על מנת שאוכל להתחבר אליה מהפלאפון שלי. מה הפתרונות ?? סליחה על הבורות בנושא. כל הקטע של ה WIFI והתקשורת האלחוטית לא ברורה לי. תודה רבה לעוזרים זה מאוד חשוב לי !
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את המתג הנ"ל. אין לו חיבור קונסולה ואני לא יודע איך אפשר להתבר אליו על מנת לשים לו כתובת ניהול. הרשת היא רשת עם DHCP והמתג עובד כמו סוויטש פשוט. אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שלרוב כולם משתגעים מ014 והאיטיות שם אבל בשבוע האחרון משהו השתנה. אולי השרת של steam בארץ קיבל שידרוג של כמות התוכן . בעבר לא הורדתי מsteam במהירות של יותר מ600kBps אבל השבוע אחרי שעשיתי קצת קניות בגלל המבצעים וזה הוריד את המשחקים על 1.4MB/s . יש גם השפעה על הp2p בעבר זה התחיל לאט והיום זה פשוט רץ למקסימום ומסיים ממש מהר. בyoutube לא שמתי לב לבעיות הרגילות. את כל הדברים עשיתי בערב (9-10 בלילה). יש לי 014 גיימר 15mbps .יש עוד מישהו ששם לב להתנהגות בלתי רגילה שבמקום בעיות דברים עובדים יחסית חלק?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית אינטרנט במהירות 10 מגה. חיברתי אליו ראוטר ואני נמצא ליד הראוטר אבל הוא גולש לי על חצי. בדיקת מהירות עם התשתית ועם הספק ע"י חיבור עם כבל ישירות לראוטר נתן 10 מגה. האם יכול להיות שחיבור אלחוטי איטי כי הראוטר לא מתאים למהירות 10 מגה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם נתב דגם WR841ND יכול להיות מחובר לנתב שני כREPEATER ? לא מצאתי בהוראות ההפעלה שיש אופציה כזאת גם לא מצאתי במדריך כל התייחסות לWDS למרות שבאתר היצרן מופיע שהנתב תומך בWDS.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון להשתמש בו להורדות טורנטים וכחייגן L2TP. למישהו יש אותו ויכול לתת חוות דעת? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים! כרגע הצלחתי להוריד את מחיר החבילה שלי וקיבלתי גיימר סך הכל ב 52 ש"ח עבור 12 מגה. (הייתי בהתחייבות של 10 חודשים ושילמתי 60 ש"ח). אבל מה שמעניין אותי, זה האם יש איזושהי שיטה לבדוק שאני באמת בגיימר. כי לא בא לי לשלם סתם על משהו שאני לא מקבל. בתמיכה טכנית הנציג שדיברתי איתו אמר לי שאני צריך פשוט לעשות אתחול ופעם הבא שאני מתחבר לאינטרנט אני כבר בגיימר. אני עושה עכשיו בדיקות ולא נראה לי שאני בגיימר עשיתי PING לכמה שרתי BC 2 באנגליה. Pinging 81.19.208.31 with 32 bytes of data: Reply from 81.19.208.31: bytes=32 time=125ms TTL=120 Reply from 81.19.208.31: bytes=32 time=167ms TTL=120 Reply from 81.19.208.31: bytes=32 time=137ms TTL=120 Reply from 81.19.208.…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו מכם נתקל פעם בבעיה כזו? לפני שבוע ערך התחברתי לאינטרנט, קו של בזק +ספק של נטויזן. אינטרנט של 10 מגה היום לראשונה התחלתי להוריד משהו כבד, ולהפתעתי הרבה במשךמספר שעות הוא ירד במהירות מקסימלית. ככה ירדו להם להם בערך 6 גיגה. ולקטע החשוד אחרי בער ך3 שעות של הורדה האינטרנט חדל לעבוד. לאח שהתקשרתי לשירות של בזק הם אמרו שלא ניתן לספק לי שירות של 10 מגה, אלא רק לאחר שיבוא טכנאי, כמובן בעוד שבוע. בינתיים עשו לי טובה ונתנו לי לגלוש במהירות 1.5 מישהו נתקל פעם במשהו כזה? יש משהו לעשות? תודה, על כל מקרה
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני מחובר על תשתית הוט (מודם אריס), ספק אקספון על חייגן במהירות 12MB. בד"כ אין לי בעיה בהגדרות ראוטר, אבל הפעם אני לא מצליח ליצור חיבור ראשוני משום מה! אני בטוח בוודאות שם המשתמש והסיסמה כי רשמתי אותם מחדש בנסיון חיוג בלי הראוטר וזה עובד רגיל, אז כנראה משהו לא בסדר עם ההגדרות. העלאתי תצלום ההגדרות שביצעתי בקטגוריית WAN, תגידו לי בבקשה איפה פישלתי :-). עריכה: יצא שרשמתי כתובת לא תקינה. הנכונה היא lns.018.net.il [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש אפשרות לקנות בארץ SWITCH בעל 24 פורטים של גיגה ושיהיה MANAGED באזור ה1000 שקל? אם כן, אשמח לדעת איפה.. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-