רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעית איטיות בלתי ניסבלת כל פעם אני נכנס לדוגמא לתוכנות כמו סקייפ הסקייפ מאיר לי שהמהירות שלי נמוכה ויש לי 12MB במסלול רגיל לא גיימר ועשיתי את הבדיקה של בזק למהירות ושם היה כתוב רק 5.89MB מה יכול להיות הבעיה אולי זה בעית חומרה??? ספקית זה בזק תשתית HOT למרות שאני כמעט בטוח שזה הפוך :s05:
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לסבתא שלי בעייה באינטרנט שאני לא מצליח לפתור אשמח להעזר במישהו גם בתשלום הבעיה היא שהורדות מג'ימייל מאד איטיות כ-20 קילובייט לשניה יאהו למשל עובד טוב ונותן כ-200 קילובייט לשניה ניסיתי להחליף את הדפדפן, המחשב, הראוטר והמודם, עם\בלי כבל רשת, ספק האינטרנט אחר, חשבון מייל אחר הבעיה נשארת. הדברים היחידים שנשארו זה ג'ימייל והקו של בזק אבל במקומות אחרים אני כן מצליח לקבל מג'ימייל קצבים גבוהים אצל אותם ספקי אינטרנט ואצל סבתא שלי אני כן מצליח לקבל מהירות מלאה מול שרתים אחרים כך שנשארתי אובד עצות יש למישהו רעיון?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחר אני אמור לקבל ראוטר מבזק שיתאים ל 20 מגה. מחיפוש קטן מצאתי שיש 2 אפשרויות: ה NETGEAR VVG2000 או DLINK 6740U. היום יש לי את ה NETGEAR DGN843 ואני חייב להגיד שאני מרוצה ממנו. בלי בעיות בכלל. בחיפוש שלי עלה גם הנושא הזה: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=126747&postdays=0&postorder=asc&start=0 מישהו יודע האם יש חדש על המכשיר הזה? אולי מישהו כאן משתמש בו ויכול להגיד לי שהוא עובד טוב? כי משיחה עם בזק עושה רושם שזה רק מה שיש להם במלאי, ובתור אחד שמוריד הרבה מהביטורנט, אני לא רוצה להתחיל עם בעיות חדשות ( ונכון להיום הראוטר הנוכחי לא עושה בעיות בכלל!! ). ועוד שאלה, הם רוצים שאני אחזיר להם את הראוטר הקודם, יש …
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היא הציעה לי דבר כזה: אינטרנט במהירות 12 מ"ב בהתחייבות ל- 12 חודשים, ב- 45 ש"ח בחודש כאשר אני מקבל חודשיים מתנה. מחיר ממוצע לחודש: 37.5 ש"ח. עכשיו בנוסף לזה התענייתי בחבילות תעדוף לחו"ל ששם הציעו לי כל כך הרבה עד שכבר לא הבנתי מזה מה. גם הם אפילו לא יודעים מה ההבדל. ההצעה הראשונה הייתה כזו: תוספת של 15 ש"ח בחודש עבור אייפי גיימר שלטענתם נותן תעדוף לשרתי משחק בחו"ל ולעוד כמה שרתים של צפייה ישירה וכדומה. ההצעה השנייה הייתה כזו: תוספת של 70 ש"ח בחודש עבור TAG 4 בתור לקוח עסקי שנותן לי תעדוף מלא לכל השרתים בחו"ל באשר הם. ההצעה השלישית הייתה כזו: תוספת של 20 ש"ח בחודש עבור חבילת גיימרים שנותנת תעדוף כללי לשרתים בחו"ל וכתוצאה מכך אני אצטרך להוריד את המהירות שלי ל- 8 מ"ב. את ההצ…
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי ראוטר dlink 655 וראוטר tplink TL-WR340GD. ה dlink הוא הראשי, והוא מחובר לאינטרנט. הראוטר השני נמצא בקומה אחרת, והוא מחובר לראוטר הראשי בכבל, כדי להגדיל את הטווח קליטה בבית. הראשי עושה DHCP, ובשני ביטלתי את האפשרות. הראשי בכתובת 192.168.2.1 והמשני 192.168.2.2. ופיצלתי את ה channels. כמו כן, ה SSID שונה. השאלה היא: כרגע יש צורך להתחבר בנפרד לכל ראוטר. האם יש דרך לעבור בצורה אוטומטית בין הראוטרים לפי עוצמת האות? כלומר, לאחד את הרשת באופן מלא, עם אותו SSID. אם לא, האם יש ראוטרים שיודעים לעשות את זה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
is orange a good isp for gamers ? i mean for games like wow rift warhammer etc
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חישובים עדכניים לגבי קצב צריכת הכתובות ב APNIC (רשם האינטרנט של אסיה והאוקיאנוס השקט) מראים כי APNIC עתיד לצרוך את כל כתובות האינטרנט (IPv4) הקיימות שלו תוך פחות מחודשיים. (מקור: http://routing.co.il/ipv6/2011/02/19/%D7%97%D7%95%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%97%D7%95%D7%AA-%D7%99%D7%95%D7%9D/ ) התהודה העולמית של אירוע כזה עשוייה להוביל ל "בהלת IPv6", התקנה מהירה, הוצאת כספים וכו'. אם אתם קונים נתב חדש - זיכרו לבחור נתב התומך ב IPv6.. יובל
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב לקחת על עצמי פרוייקט בייתי, ולבנות ראוטר ממחשב ישן. (בעבר ניסיתי, חוויתי כשלון, והגיע הזמן לנצח) אך נתקלתי בבעיה. כרגע למחשב יש כניסת רשת אחת. שאליה יתחבר המודם. חיפשתי כרטיס רשת בעל 4 פורטים, שלמעשה גם הם לא מספיקים לי, כדי שיוכל לתפקד גם כראוטר, וגיליתי שהמחירים בשמיים (מעל 200$), כך שזה הופך את הפרוייקט ללא כדאי בעליל. אם אני קונה כרטיס רשת בעל כניסה אחת, ומחבר אותו לראוטר שיתופקד כסוויץ', זה פותר את הבעיה? כלומר, אין בעיה של צוואר בקבוק בסוויצ'ים, ואין משמעות אם הסוויץ' נמצא פיזית בתוך המחשב בחיבור PCI או מחובר בכבל רשת אחד למחשב?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך מודם-ראוטר, שכולל את הדברים הבאים: - מודם ADSL - Wi-Fi שיהיה טוב ואמין ויעבוד בלי בעיה ולא יעשה בעיות ב-Wi-Fi או דברים כאלה.. אני מתלבט בין Linksys ו-TPLink. מי מבין שני הבאים מומלץ יותר? Linksys WAG120N with ADSL Modem TP-Link TD-W8960 with ADSL Modem תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להזמין אנטנת WIFI שתקלוט במרחק של כמה קילומטרים בערך וראיתי אנטנה שמצאה חן בעיני: http://www.dealextreme.com/p/900-950mhz-gsm-network-9-11dbi-directional-high-gain-7-unit-antenna-n-female-26145 מישהו יודע כמה קילומטר האנטנה הזאת קולטת? וגם אני ישמח שתביאו לי אנטנות אחרות יותר טובות מDX אם יש. תודה מראש, עומר.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אחרי בקשות מההורים, הם הסכימו לשדרג את האינטרנט. עד עכשיו הייתי מנוי ל-013Netvision, וסבלתי מניתוקים קצרים של 5 דקות, בערך 5 פעמים בשבוע. אחרי שביררתי לגבי ספקיות אינטרנט, הבנתי שכיום רק ב-013 ואקספון אין את הנושא של התעדוף ו"חבילת גיימרים" (אם אני טועה - אשמח אם תאירו את עיני). אז החלטתי לתת ל-013 הזדמנות להסביר את הניתוקים, והם טענו שזה יכול לנבוע משימוש בסוויטץ' (אני משתמש בסוויטץ' Edimax ES-3205P). אני משתמש בסוויטץ' בשביל לחבר את הראוטר לעוד 4 מחשבים, חוץ משלושת הפורטים התפוסים המובנים בראוטר. המחשב שלי מחובר באופן ישיר לראוטר, אך הנציגה טענה שזה לא משנה והסוויטץ' עדיין עלול לגרום לניתוקים גם אצלי (גם הנורה של ה-DNS בראוטר נכבית כשיש ניתוקים). אז קודם כל, זה נכ…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני גולש היום במהירות של 1.5 ושוקל לשדרג למהירות של 10 מגה. אני משתמש היום בנתב ישן של חברת EDMAX מדגם BR-6204Wg שלא תומך בתקן N. האם לתקן זה יש חשיבות גדולה בגלישה במהירויות גדולות או שאני יכול להמשיך ולעבוד עם הנתב הישן שלי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברוב אדיבותי הרשיתי לשכנים שלי להתחבר לרשת האלחוטית שלי בבית, איך אני מונע מהם מגשת למחשבים שלי בבית (יש לי 3 כאלו) ? יש לי ראוטר D-LINK DIR-655 ולא הצלחתי למצוא משהו שמאפשר לי את זה. בלינק הבא יש אמולטור של הנתב שלי, אשמח אם מישהו יביט בזה אולי יש שם אפשרות שאני לא מצאתי. http://support.dlink.com/Emulators/dir655/133NA/Device_Info.html אגב למחשבים שלי הגדרתי שהנתב יקצה להם כתובת IP מסויימת לפי ה-MAC ADDRESS. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ושכן שלי רוצים לגבות אחד לשני את רשת באינטרנט בבית הוא מחובר דרך HOT ואני בבזק לשנינו גם חברות תוכן שונות מהבית שלי לבית שלו ולהפך יש קליטה של אינטרנט אלחוטי (מוצפן) בערך 60-80 אחוז גלישה באחוטי דרך רשתות אחד של השני בבית אחד של השני אפשרית בלי שום בעיה אנחנו רוצים לגבות אחד לשני את כל הרשת הקווית (לי 4 משתמשים בקווית ולו 3) איך אפשר לעשות את זה ? העברת כבל רשת בין הבתים היא לא אופציה מועדפת בגלל שאנחנו קופצים דרך שכן (קומה 5 ו7)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל הבדיקות שאני אומר כרגע נעשו ב@1 הייתי ב15 מגה : הייתי מוריד על 15Mb/s ומעלה 780Kb\s היה לי פינג לספק, לאתר בדיקת מהירות של בזק או לרדבק שאני מחובר אליו של 15MS. שדרגתי ל 20 מגה : מוריד בדיוק על 20Mb/s ומעלה על 1131Kb/s ועכשיו שאני עושה פינג לאותן הכתובות זה עלה ל20MS. כשהייתי ב15 מגה השתמשתי בTNN 600E. ועכשיו אני NETGEAR VV2000 שמוגדר במצב BRIDGE ישירות למחשב. הNOISE ב15: DS: 14 US: 9 הNOISE ב20: DS: 15 US: 29 הרי בתאוריה VDSL לעומת ADSL2+ אומר שאני יותר קרוב לסיב האופטי, מה שאומר שאני עם פחות copper ככה שאני אמור לקבל לכל היותר את אותו הפינג או לפחות נמוך יותר, אבל גבוה יותר? לי זה נשמע לא בסדר. כמובן שדברתי עם התמיכה ובשבילם זה תקין, אך מה הקטע של VDSL אם זה אפילו לא…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ איתכם. בחדר מסויים יש לי קליטה של 20 רשתות אלחוטיות. אולי בגלל אותו עניין, השיחות הסלולריות מתנתקות ולפעמים לא שומעים טוב. הגלישה נפסקת ברשת אלחוטית מוצפנת בקליטה מקסימלית. באותו רגע אין פינגים לאינטרנט ולנתב. אותו דבר עם רשת ללא הצפנה בקליטה מקסימלית. הנתב עבד תקין בבית אחר. הרשתות בתקן N. הכרטיס האלחוטי הוא כרטיס בעוצמה 1000mw. אשמח להצעות.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לבזק יש את האפשרות לתת Upload של 1000Kbps ללקוחות שגולשים ב-10 ו-15 מגה על ידי העברתם ל-VDSL, אך הם בוחרים להשאיר אותנו עם Upload של 800Kbps. לא כל מי שרוצה 1Mb העלאה צריך 20 מגה הורדה. אפילו במדינות כמו אפגניסטן מהירות ההעלאה גבוהה יותר (עפ"י אתר Net Index)
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחי עובר דירה ומחפש ראוטר אלחוטי לשימושים ביתיים פשוטים וטווח קליטה נמוך (אין צורך ביותר מ-10 מ'). התקציב הוא 100-200 ש"ח, עדיפות לחנות באזור ירושלים.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים. את המחשב חיברתי לרשת במתאם רשת אלחוטי של בזק POZ (שחור כזה). לא הצלחתי להוריד לו דרייבר כמו שצריך אבל הווינדוס 7 גילה אותו והתקין אותו לבד. יש לי 10מגה אינטרנט כשאני מוריד קובץ עם המתאם זה מוריד לי על 80KB מקס ועם כבל רשת מוריד לי על המקסימום 1M+-. הקליטה טובה,המתאם טוב כי במחשב אחר הוא נבדק והוא מוריד מצויין על המקסימום. מה יכולה להיות הבעיה פה אנשים? צריך לדבר עם בזק או עם הבן אדם שקניתי ממנו את המחשב..? תודה מראש לעוזרים התשובה דחופה לי!!
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי לפני מספר ימים קרתה תקלה ברשת הביתית אצל ההורים שלי (לא הייתי בבית שלהם באותו זמן) ואחותי ביחס עם נציג של הספקית ניסו לפתור אותה ללא הצלחה, בדרך גם איפסו לי את הנתב. התצורה היא (היתה?) מודם סימנס נראה לי מדגם 2500U ונתב linksys wrt54gl שמריץ firmware dd-wrt. כאשר מחברים מחשב ישירות למודם ומשתמשים בחייגן ניתן להתחבר לרשת ללא בעיה. בדקתי את הנתב, הוא מתפקד ומאפשר להכנס אליו להגדרות דרך השירות ה-web-י שלו אך לא מצליח להתחבר לרשת, דיברתי עם נציג בב"ל בעצמי ולדעתו הנתב לא מצליח למשוך IP מהמודם (תצורת עבודה מול המודם היא pppoe) ריסתתי אותו גם דרך הממשק ה-web-י וגם דרך לחציה ארוכה על לחצן ה-reset שלו והמצב לא משתנה. האם יש משהו שאני יכול לנסות בנושא? בנתב גם ישנה אפשרות חיבו…
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! בחודשיים האחרונים אני פשוט סובל מבעיות של איטיות בלתי נסבלת בבזק בינלאומי . כמו רבים מכם. נכון לעכשיו יש לי חבילת 2.5 MB בזב"ל + תשתית בזק. עכשיו אני גם ככה מנוי של הוט בכבלים ויוצא לי בין כה וכה הרבה יותר משתלם לעבור לטריפל של הוט. (12MB) אך השאלה שלי היא האם האינטרנט של הוט מומלץ ואיכותי (מבחינת 0 התנתקיות , הורדה נורמילת יחסית, פינגים נמוכים רוב הזמן) או שבסופו של דבר אני אקבל את אותה הגברת בשינוי אדרת (ואף יותר גרוע?!) :s05:
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רק מבחינת קרינה,ראוטר G או ראוטר N ,מה יותר מסוכן ?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2011/03/13/atandt-will-cap-dsl-u-verse-internet-and-impose-overage-fees/ בקצרה - AT&T (שהיא ספקית אינטרנט ענקית בארה"ב) מתכוונת להתחיל לגבות כסף ממי שעובר מכסה של 150GB לחודש כאשר הם יגבו 10$ נוספים על כל 50GB החל מתחילת מאי. אומנם 150GB זה לא בדיוק מעט, אבל אני בטוח שלא חסר חברי פורום שעוברים את המכסה הזאת, אז מה לדעתכם הסיכויים שהספקיות בארץ ימשיכו את הטרנד הזה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה מסוכן עם אני שם ראוטר במ"מד מבחינת קרינה? כי שמעתי שממד הקירות אטומים ואז יש ריכוז של קרינה בחדר. האם זה באמת מסוכן?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.ccc.co.il/Internet/?View=b באתר של CCC הם מראים לבזק אהבה :lol:
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-