רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אני שוקל לחבר את המחשב של אחי בעל לוח אם http://ee.giga-byte.com/products/mb/specs/ga-p55-usb3_10.html, לראוטר http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=263&pl1_id=3&pl2_id=18 . לאחר שקראתי את המדריך בפורום אני קצת מבולבל ואני לא בטוח איזה סוג כבל כדאי לקנות, והאם הוא צריך להיות בעל סיכוך או ישר/מוצלב. בנוסף אנחנו גרים בדירה ואני רוצה שהכבל יעבור מחוץ לחלון, זה אומר שהוא יהיה חשוף לפגעי מזג האוויר/מזיקים, בקטע של קצת פחות מ 10 מ, אז מה אני צריך לקחת בחשבון, ואיך אפשר להגן על הכבל ? ובכלל היכן משתלם לקנות כבל עם אורך משתנה, הסתכלתי בזאפ והמחירים שם פר מטר לא נמוכים כמו שנכתב במדריכים לעתים קרובות.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ברשותי לפטופ של Dell דגם Vostro 5480, והקליטה של הwifi פשוט גרועה, אני ממש מתענה בעבודה איתו באינטרנט. אתרים עולים מאד לאט, צפייה בוידאו כמעט בלתי אפשרית (לעיתים רחוקות הטעינה סבירה אבל זה לא יציב לחלוטין) והורדה איטית. לעומתו, לצידו נמצא לפטופ ישן בן 7 שמעלה אתרים וטוען וידאו הרבה יותר מהר ממנו. לדעתי זו איזשהי בעיית חומרה שקשורה לכרטיס הרשת האלחוטית שלו (intel 7265). ידוע לי שבדגם הלפטופ של שנה קודם לכן (Vostro 5470), אנשים רבים התלוננו על בעיות בקליטת הוויפי, שבו היה כרטיס מסוג intel 7260, אך חשבתי שבדגם החדש הבעיה תיפטר. אז לדעתי הבעיה שאני חווה דומה לזו שהייתה בלפטופ של שנה קודם. עכשיו השאלה שלי היא איך אני יכול לעקוף את הבעיה? אם אקנה כרטיס רשת א…
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני ושכן שלי רוצים לגבות אחד לשני את רשת באינטרנט בבית הוא מחובר דרך HOT ואני בבזק לשנינו גם חברות תוכן שונות מהבית שלי לבית שלו ולהפך יש קליטה של אינטרנט אלחוטי (מוצפן) בערך 60-80 אחוז גלישה באחוטי דרך רשתות אחד של השני בבית אחד של השני אפשרית בלי שום בעיה אנחנו רוצים לגבות אחד לשני את כל הרשת הקווית (לי 4 משתמשים בקווית ולו 3) איך אפשר לעשות את זה ? העברת כבל רשת בין הבתים היא לא אופציה מועדפת בגלל שאנחנו קופצים דרך שכן (קומה 5 ו7)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, התקציב כ 250 ש"ח (לחרוג אם שווה) - גם לחסוך יתקבל בברכה. ימוקם בקומה התחתונה תשתית בזק (אבל מי יודע הלאה .......) קראתי פוסטים באתר ולא הגעתי לכלל החלטה מצד אחד ראיתי ש 1043nd מומלץ אך יש המון ביקורות קוטלות על נושא קושחה וניתוקים כמו כן יש 1043לבן וגם כחול מבקש עזרתכם אגב, מתוכננת רכישה מאייבורי סניף מודיעין
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני שואל בשם חבר שיש לו בעיה, (אותו אחד עם השגיאה בכונן A למי שעזר) האינרנט שלו כבר חודש מתנתק כל כמה שעות שהוא עוזב את המחשב כלומר נניח והוא משאיר את המחשב פתוח שעה שעתיים האינטרנט מתנתק, ואז כאשר הוא מנסה להתחבר מחדש דרך החייגן החייגן נתקע "במתחבר" ואז הוא חייב לעשות RESTART כל פעם (הוא כבר ניסה עם הספקית האינטרנט לפתור את זה במשך יותר משעה) יש לציין שכאשר המחשב פועל רצוץ האינטרנט לא מתנתק ! מישהו יודע איך פורתים את זה? תודה מראש, HAPPY Valentine's day
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום בימים אלו אני מעוניין להתקין בביתי רשת קטנה של 4 מחשבים. 3 מתוכם יהיו בחדר אחד ואני מעוניין שיהיו עצמאיים - הם מיועדים בעיקר לגלישה באינטרנט. השאלה היא מה עדיף לעשות: 1. לחבר 3 מסכים למחשב אחד עם כרטיס מסך יעודי ותוכנה יעודית לעבודה נפרדת בכל מסך. 2. לקנות 3 מחשבים פשוטים ולחבר עם SWITCH. 3. להגדיר את המחשב כמעין שרת ולחבר אליו איזשהו קופסא שיש לה יציאות של מקלדת עכבר ומסך והיא לוקחת את המשאבים מהמחשב הראשי. אם למישהו יש פתרון אחר יותר טוב אשמח מאוד לשמוע.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי רשת של שני מחשבים עם XP, את הרשת עשיתי דרך האשף המובנה של אקס פי אבל אני רוצה שבמחשב השני (הלקוח) יהיה איי פי קבוע, כשאני משנה את האפשרות מאוטומטי לקבוע ומגדיר איי פי השיתוף אינטרנט לא עובד וה IE לא נכנס לשום אתר. מה עליי לעשות כדי שהרשת תעבוד למרות שהאיי פי במחשב השני יהיה קבוע? זה משנה איזה איי פי לקבוע במחשב הלקוח?
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
על הכרטיס רשום: k023B016 REV:A GENIUS אני לא מוצא אותו בשום אתר של דרייברים. בGOOGLE מוצא לזה תשובת חיפוש אחת שאין בה קישור לדרייבר. באתר של GENIUS מחלקת הדרייברים של כרטיסי הרשת לא עובדת. וברשימה של דגמי כרטיסי הרשת שלהם אין בכלל את הדגם הזה. אבל אני בטוח שזה שלהם מכיוון שעל הכרטיס רשום GENIUS וגם סמל החברה טבוע עליו. כרטיס הרשת נקנה בעבר מחנות של קוסמוס. יצרנו איתם קשר ואין להם את הדרייבר. יש כאן מישהו שיכול לעזור למצוא את הדרייבר? או אולי דרייבר של דגם אחר שיתאים לו?
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
חבר שלי בא אלי היום.. ואמר לי שהאינטרנט שלי ממש אבל ממש איטי.. ולשנינו יש את אותה מהירות חיבור.. מה אפשר לעשות כדי להאיץ אותו ולסדר אותו שהוא יזוז מהר..
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
HELP...... קמתי בבוקר היום והתחלתי לגלוש (לא משהו מיוחד YNET, HWZONE תפוז...) הפסקתי והתחלתי לראות סרט ולאחר מכן -לא הצלחתי לגלוש.... אפילו גישה לנתב אין לי (מקיש ADMIN ואח"כ סיסמא, אבל הוא נותן לי מסך ורוד ואומר שאני לא מורשה...) זה לא בעיה במחשב שלי (נראה לי) כי הלחתי למחשב שמחובר בד"כ לנתב (דרך אלחוט) ושם בכלל לא מקבל תגובה או אות (אצלי מקבל אות אבל לא נותן גישה...) קיצר HELP למישהו יש עצה????????? אני כרגע מחובר ישירות לאינטרנט (לא דרך הנתב)....
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום :] רציתי לדעת אם הכרטיס הרשת של הלוח אם שלי [ Intel Smackover DX58SO] הוא מספיק טוב?... ואם כדי לי להחליף לכרטיס רשת פנימי? תודה לכל העוזרים D:
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם! בחודשיים האחרונים אני פשוט סובל מבעיות של איטיות בלתי נסבלת בבזק בינלאומי . כמו רבים מכם. נכון לעכשיו יש לי חבילת 2.5 MB בזב"ל + תשתית בזק. עכשיו אני גם ככה מנוי של הוט בכבלים ויוצא לי בין כה וכה הרבה יותר משתלם לעבור לטריפל של הוט. (12MB) אך השאלה שלי היא האם האינטרנט של הוט מומלץ ואיכותי (מבחינת 0 התנתקיות , הורדה נורמילת יחסית, פינגים נמוכים רוב הזמן) או שבסופו של דבר אני אקבל את אותה הגברת בשינוי אדרת (ואף יותר גרוע?!) :s05:
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הרבה פעמים כשאני נכנס לכל מיני אתרים אני מקבל את ההודעה הזאת: Forbidden You don't have permission to access /community/index.php on this server. Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. -------------------------------------------------------------------------------- Apache/1.3.34 Server at www.hwzone.co.il Port 80 תסבירו לי מה זה? אני לא יכול להכנס לשום אתר כמעט!! לפעמים זה נעלם ואכשיו זה ה'לפעמים' הזה...
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
ערב טוב, אני זקוק לעזרתכם בנושא שקצת חלש אצלי: יש לי ראוטר מודם של בזק מדגם 6740U-H1 ויש לו חיבור USB. כשאני מחבר אליו דיסק און קי, נפתחת תיקיית רשת אליה אני יכול לגשת דרך כל מחשב בבית בעזרת סרגל הכתובות, לכתובת \bezeq\bezeq\\, אולם עד עכשיו אני לא מצליח לגשת לתיקייה דרך האנדרואיד (גלקסי 3 שברשותי). אולי יש מישהו פה שיכול להסביר לי בבקשה איך לפתור את הבעיה? תודה על עזרתכם, חיים
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם קודם כל. חייב להיות פה בפורום תמיכה לפחות 1 שיכול לעזור לי בזה כמו שניחשתם יש לי בעיה. יש לי ראוטר של CONEXANT הכולל גם מודם. עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להגדיר אותו שיצא לאינטרנט. אני מקבל הודעות ERROR של משהו שנקרא ATM. כאן אפשר לראות איך נראת ההודעה שאני מקבל כשאני עושה בדיקה לראוטר --> בשביל שיהיה לכם מושג באיזה ראוטר מדובר ואיך נראות כל ההגדרות שלו כדי שתוכלו לראות את מה שאני רואה ותהיה אפשרות לעזור לי.. אז הנה הלינק למדריך שלו, אשר מסביר שלב שלב את כל התפריטים (אני מנחש שכל הבעיה שלי היא באזור ה-WAN כנראה ששם אני לא מגדיר את זה כמו שצריך). http://sklep.tsenger.pl/docs/Jaht/manual.htm#3.3.5 אשמח מאוד לעזרה אם יש מישהו שמבין בזה ומוכן לעזור ל…
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
טוב אז שדרגנו בבית את האינטרנט ל-12M של הוט יש כרגע בבית 2 מחשבים אחד נייח ואחד נייד, אני רוצה לעשות רשת ביתית. הנתב יחובר ב-RJ45 למחשב הנייח ובין הנייד לנתב יהיה מקסימום קיר עם דלת. מה שחשוב לי זה שאפשר יהיה להגביל את רוחב הפס למשתמשים מהנתב. בנסוף לזה בנייד משחקים משחקי רשת אבל לא FPS והנייח מחובר לתוכנת TORRENT רוב הזמן אז אני לא רוצה שהנתב יעשה יותר מדי בעיות נ.ב בנתיים החיבור לאינטרנט עם חייגן
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אתם יכולים להגיד לי איך אני מבטל את הפייר וואל בנתב של SWEEX מדגם RO001 תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
האם זה אפשרי? כי אם כן, אז פשוט נשדר סאונד דרך הכרטיס רשת ישר לרדיו לא נצטרך לחבר רמקולים ישירות למחשב ואז יהיו לנו רמקולים אלחוטיים!!! ;D
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הגדלתי את מהירות הגלישה ל5 מגה עכשיו רציתי לדעת שאני באמת מנצל את החבילה הזאת ואכן אני מקבל מהירות של 5 מגה רציתי לדעת איך ניתן לבדוק זאת בוודאות? שמעתי שיש איזה אתר שמודד את המהירות.. תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
לא זכיתי לתגובות בשרשור המקורי. אני רוצה לקדם את הנושא הלאה. כרגע יש לי את המודם D-LINK DSL-2500U ואני מבסוט ממנו עד השמיים. יצא שאני צריך להחזיר אותו לבזק. איפה אני משיג אחד זהה או משהו דומה. כרגע אני על 15 מגה ולא מתכוון לשדרג עוד הרבה זמן. אני צריך משהו שקל להתקין ולהגדיר. מודם פשוט, לא נתב. לא רוצה משומש. אשמח לקישורים בחנויות ברשת (בארץ) שמשם אפשר להזמין. בחנויות מחשבים אצלי בעיר מסתכלים עליי כאילו אני דפוק כשאני מסביר להם שאני לא צריך אנטנות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני כרגע מתכנן מערכת תקשורת wif עם משדר בעוצמה 1000mW ומגבר של 36dbm או 4000mW. השאלה שלי היא האם עוצמת היציאה מהאנטנה תהיה 4000 או 5000. כמו כן מהיא רמה מסטכנת של עוצמת שידור. בהנחה ומדובר באנטנה של 11dbi וניחת מחברים של 2db. האנטנה קרובה אליי ב 30סמ.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, אינני יכול לשלוח הודעת דואר יוצאת מהאוטלוק. כמו כן,הדואר האלקטרוני שלי שייך לנענע.(nana.co.il). הגדרתי כך, שרת דואר נכנס : in.nana.co.il שרת דואר יוצא : out.nana.co.il 1.בדיקת הגדרת החשבון עברה בהצלחה בכל הסעיפים. 2.אן לי חומת אש\פיירוול. 3.אני רק יכול לקבל הודעת נכנסות. 4.לכל כתובת דואר אלקטרוני שניסיתי לשלוח לא הצלחתי: לוואלה,הוטמייל ג`ימייל וכדומה... אשמח לשמוע פתרונות או סתם תגובות, תודה.
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום אני לקוח של בזק בינלאומי. ADSL 5Mbs . שמתי לב שבהגדרות החייגנים שלהם הם מציעים לכל מערכות ההפעלה חיבור PPPoE ו ל win7 הם מציעים חיבור PPtP . https://www.bezeqint.net/support/internet/dialing לא יודע למה! מה משניהם עדיף? ואם יש לי ראוטר ולא חיבור ישיר למודם? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן רכשתי את המשחק FC וכדי לשחק בו אני צריך לפתוח את אחד הפורטים שאני לא זוכר את מספרו כרגע. את הפיירוואל שלי מחקתי ואת הנורטון, או או הנורטון כרגיל עושה בעיות. הוא לא נותן לי לפתוח אותו והוא עדיין פועל כמובן אחרי נסיונות מחיקה כושלים. רציתי לדעת אם יש איזו דרך לפתוח את הפורט הזה בלי להיכנס לנורטון והאם ייתכן מצב שסגרתי את אחד הפורטים עם הפיירוואל הקודם שלי וגם אחרי שמחקתי את הפיירוואל הפורט נשאר סגור. תודה לעןזרים. נ.ב אם מכל סיבה שהיא אתם צריכים לדעת מה הפורט אני מיד יבדוק
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני רוצה לקנות ראוטר לבית מאמזון ולהביא אותו לארץ עם חבר מארה"ב שמגיע לביקור. הייתי כמעט 8 שנים עם WRT54GL, ועכשיו אני רוצה לקנות נתב ש"מקדים את זמנו" ויאפשר לי להנות ממנו לעוד הרבה שנים בלי צורך לשדרג. השימושים שלי לראוטר: גלישה בבית ובחצר (עד 20-30 מטרים בשטח בנוי) חיבור הארד דיסק חיצוני לצורך גיבוי ושיתוף קבצים, ובנוסף צפייה בסרטים שיושבים עליו דרך הרשת הביתית תוכנות שיתוף קבצים מצלמות אבטחה שמחוברות אליו אלחוטית ASUS RT-AC66U Dual-Band Wireless-AC1750 Gigabit Routerלכן אני מחפש ראוטר עם מינימום: טווח קליטה של לפחות 20 מטר בשטח בנוי תקן AC, שידור 5GHZ במהירות 600mbps חיבור USB 3.0 ראיתי כמה ראוטרים רלוונטיים: TP-LINK Archer C8 AC1750 Dual Band Wireless …
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-