עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by אופיר,

ברצוני להקים שדרה במהירות גיגה ולשם כך, בין היתר, אני צריך לרכוש 2-3 מתגים. מה דעתכם על Edimax ES-5500G 5 Ports? דרך זאפ הוא עולה 150 שח.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. התחילו לפרוס בשכונה שלי אבל אין להם מושג איזה רחובות הם מתכננים לפרוס וגם אמרו לי שפורסים בבנינים של 8 קומות ומעלה לשרות הלקוחות כמובן אין שמץ מושג בנושא החבילה נשמעת מבטיחה עם 1G סימטרי והבטחה ל300M מינימום ב100 לחודש כולל התקנה חינם וראוטר למישהו יש עוד מידע בנושא? תודה אגב פשוט חלם שצריך שכל כך הרבה חברות יתחרו על פריסות פיזיות של תשתיות, פשוט בזבוז כסף כמה תשתיות דומות אנחנו צריכים מתחת לערים שלנו? כל אחד שרוצה לפרוס פשוט בא פותח את המדרכות ומתחיל לעשות בלאגן

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. חבריה, כותרת ,אני בפרטנר עם מודם ראוטר DLINK 225 לא איכותי בכלל . יש מתאים לרכישה?

4. אני צריך עזרה מפורטת כרגע יש לי רשת מחשבים כפי שמופיע באיור, מה שלא מופיע בתוך התחום האדום, ז"א רשת מחשבים עם SWITCH ו RAOTER של ADSL אני רוצה לקחת אם מחשב PT1 להוסיף לו עוד כרטיס רשת ושרוב העבודה שלו [ לדוגמה גלישה באינטרנט יבצע מנקודת חיבור חדשה לרשת ] אני חייב לקשר אותו לרשת הישנה בגלל שהוא צריך להמשיך לעבוד עם תוכנה מסויימית. השאלות שלי: 1. איך אני מגדיר את כרטיס הרשת הנוסף. 2. איך אני קובע איזה תוכנה תרוץ על כרטיס רשת אחד או אחר. http://www.urspace.co.il/my.php?pid=1248027688.gif תודה מראש דור

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by penny1,

שלום לכולם אני מחפש לדעת האם יש תוכנת FIREWALL טובה למחשב שרץ עם WIN98

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  6. אני מחפש שרת ציבורי או אתר שדרכו אני יכול לפתוח שרת ושאני יוכל להעתיק את הכתובת שלו לכל מחשב ולראות את תצוגת התיקיות כמו ב"מחשב שלי" גוגל דרייב ודרופבוקס לא טובים כי אם אני ארצה תצוגת תיקיות אני יצטרך להתקין את התכנה שלהם. גודל האחסכון לא חשוב לי, מספיק גם 10מגה. תודה

• 4 תגובות
    • 7.3k צפיות
  7. Started by 12w23e,

שלום, אני רוצה לחבר מכשיר דרך bluetooth אבל במוד שהאביזר לא מגולה (non discoverable). אני יודע את ה-mac addres של המכשיר, ואני יודע שיש אפשרות להתחבר , אבל לא יודע איך??? אשמח לתשובותיכם. תודה.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  8. שלום לכולם , אני צריך המלצה לקניית מודם/ראוטר (יש לי חיבור ADSL). אמרו לי שה- BR-6104 EDIMAX הוא טוב וזול - מה אתם אומרים ? (כל מה שאני צריך שהתוכנות שיתוף קבצים בעיקר האימיול יעבדו לי טוב - כי אני לא מרוצה ממודמים של בזק) בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  9. שלום חברה, שאלתי : אם יוצאת גירסא חדשה לנתב הם מעדכנים דרך השרתים שלהם? תודה.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by Myrath,

ערב טוב, שמעתי על אופציה להחיל כתובת IP קבועה למחשב. רציתי לדעת כיצד ניתן לעשות זאת והאם באמת זה נותן יתרונות כמו מהירות גלישה וכד'? יש דרך להחיל את זה באופן עצמאי (ספקי תקשורת רוצים על זה משהו כמו 30 שקל בחודש...) תודה

11. Started by Maor_Splinter,

שלום, יש לי נתב של Level One דגם WBR-3406TX ואני מחובר דרך בזק בינלאומי בחבילת Gamer במהירות של 3M דרך תשתית של HOT כבלים. בזמן האחרון הרגשתי שהמהירות נמוכה מדיי ל3M אז בדקתי את זה לבד וגם עם נציג של בזק. חיברנו את המחשב ישירות למודם והגענו למסקנה שהבעיה בראווטר, הוא פשוט מספק לי מהירות הורדה של 1.5M במקום 3M. היום קרה לי איתו משהו מוזר. הוא מתחבר ואז שאני מנסה לגלוש האתר הראשון עולה ואחר כך אני לא יכול לגלוש כאילו אין חיבור למרות שבראווטר אני בודק ואני עדיין מחובר, אז כנראה שהראווטר התקלקל ואני צריך חדש, פה אתם נכנסים (: אני צריך בבקשה שתמליצו לי על ראווטר אלחוטי ואיכותי שיתאים לחיבור בתשתית כבלים ולא תהייה בעיה עם בזק גם כן. התקציב הוא עד 400 ש"ח (עדיף לנצל את כל ה…

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  12. אהלן, יש לי טלוויזיה סמארט של LG שנמצאת רחוק מהוייפי אבל יש לה כניסה לאינטרנט קווי. את המחשב אני מחבר עם מתאם רשת על גבי חשמל. האם אפשר לעשות אותו דבר בטלוויזיה? ואם כן, האם צריך מתאם מיוחד או כל מתאם שמתאים גם למחשבים? תודה!

13. Started by alexkid,

שלום לכולם : ) יש לי נתב עם מודם של בזק D-LINK DSL6740U (פח) מעוניין להחליף לפי מה שכולם אומרים פה C7 זה מה שצריך לעשות ? יש עכשיו אטרקציות בלק פריידי אז לטפס ל C9 לא דרמתי ו/או נגיד בכלל C3200 ? כשאני משווה ליד ה VR600 עושה רושם שיש לו תמיכה ביותר סוגי רשתות ??? אובד עצות לא יודע מה לבחור.... אולי בכלל את XIAOMI MI 3 ב 25$ וזהו? https://ksp.co.il/?list_compare=.35747..28428..37339. נתונים אם צריך-דירה 120מ' 2 טלויזיות עם סטרימר (תמיד רץ) 2 לפטופים 3 ניידים דיסק קשיח לנתב מלא שטויות שמחובר קוי לנתב-מערכת סאונד בקרת שליטה של לוג'ייטק וכאלו שטויות (לא נראה שמשנה) חשוב שיהיה מהיר מעודכן טכנו…

14. היי, חיברתי במחשב עם WINXP כרטיס רשת אלחוטי פשוט של אדימקס. המחשב אמנם נמצא בחדר ממ"ד אך הוא פתוח ובמרחק 2-3 מטרים בלבד מהראוטר בחדר ממול. החיבור לרשת נקלט על 76% אך אינו רציף וכל כמה דקות יש ניתוק של כעשר דקות עד רבע שעה עד שחוזר החיבור. ניסיתי את כל ההגדרות, התקנות מחדש, צורות אבטחה ואף החלפתי את הכרטיס לאחר שחשדתי שהוא תקול.. ועדיין אותה בעיה. מחשב "האם" גם הוא עם WINXP והראוטר גם של אדימקס. לכאורה אמור להיות סנכרון מושלם.. מה הסיבה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Enable,

אני משתמש עכשיו בראוטר של DLINK DIR-300 ומודם TNN 600E לפני שבוע בערך עברתי לרשת NGN 10 מגה . אתמול הייתה בעיה שכיביתי והדלקתי את הראוטר ומשהו השתנה בבזק, בקיצור סדרו את זה. עכשיו יש בעיה, לפני שסדרו לי את זה לא היה לי לאגים במשחקים בכלל וגם מאז שסדרו לי את זה שמתי לב שהאיפי שלי מתחיל ב 82 והוא תמיד התחיל ב 79 זה קשור?. גם היום התקשר לאמא שלי אמרו לה לבוא לקחת ראוטר שהוא גם מודם כדי שהוא יפעל ברשת NGN הדגם הוא DLINK 2650U . הראוטר הזה נמצא פה ליידי אבל ברגע שפותחים אותו אי אפשר להחזיר [עולה 400 שקל] אני לא מבין מה הקשר>< הכל היה בסדר לפני שהייתה לי תתקלה ואז השתנה לי האיפי יש אפשרות להגיד להם לשנות לי תאיפי שיתחיל ב 79? תודה מראש וסליחה על החפירהD:

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  16. עד עכשיו השתמשתי בשירות zoneedit.com כדי לאכסן את הדומיין שלי, אבל בזמן האחרון יש שם יותר מידי בעיות. אחת הנפוצות, למשל, היא שלוקח להם עשה ויותר לעדכן שינויים שאני עושה - יש לי חיבור עם IP דינאמי בבית וסקריפט שכתבתי בודק כל עשר דקות מהו ואם הוא שונה ממה שמופיע בשרת ה- DNS, הוא מעדכן את השרת. בשבועות האחרונים הסקריפט כל הזמן מודיע שהשרת מסרב לקבל את העדכונים כי הוא נעשו יותר מידי שניןיים בזמן האחרון. בדקתי וראיתי שבהתחלה השרת מקבל את הכתובת החדשה אבל ממשיך להחזיר בשאילתות את הכתובת הישנה ולכן הסקריפט מנסה שוב ושוב, כל עשר דקות, לעדכן את השרת, עד שלשרת נמאס והוא חוסם את הסקריפט. אז כנראה שהגיע הזמן להחליף שרת. אני מכיר עוד כמה שרתים חינמיים, אבל אין לי ניסיון איתם. חבל על …

17. שלום, אני אמור לקבל ראוטר מחול דגם ASUS AC1900 (https://www.asus.com/Networking/RT-AC1900/) ממה שהבנתי זה גם ראוטר וגם מודם, זאת אומרת שלא אצטרך מהספק שלי כלום? (רק להגדיר אותו עליהם) אם כן מתאים מבחינה תיאורטית, יש בעיה שזה מגיע מחול? (ארצות הברית) חוץ המקטע של שקע חשמל שבעזרת מתאם אני פותר תבעיה תודה רבה לעוזרים, ואם מישהו שמע על הדגם הזה של הנתב, אשמח לשמוע ביקורת עליו!

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  18. היי, הבעיה היא כזו, העברתי לאחותי את המחשב מארז ואכשהו נמחקו הסיסמאות השמורות בתוכנה של ההתחברות לאינטרנט, התחברות אלחוטית כמובן.. במחשב הנייד הסיסמא שמורה והוא מצליח להתחבר, הנייד הוא של IBM דגם T60.. אני רוצה לדעת מה הסיסמא מבלי לשנות אותה, יש אפשרות כזאת?

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  19. Started by Posford,

חבר שלי לא מצליח להיכנס לאתר מסויים. הוא מקבל הודעה "DNS Erorr" בזמן שאני כן מצליח להיכנס ולגלוש באתר. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  20. Started by Walter Samuel,

שלום לכם תומכים יקרים, אני עובר בקרוב מDSL לחיבור בכבלים ורציתי לשאול אתכם כמה שאלות: 1. כרגע יש לי מודם משולב ראוטר של D-Link שאינו מתאים לכבלים אם אני לא טועה (או שאולי רק לא כחייגן?) - DSL-604+ של D-Link 2. האם יש דבר כזה מודם משולב ראוטר בכבלים (כמו בDSL)? 3. אם באמת המודם-ראוטר שלי לא מתאים כחייגן\ראוטר או כשניהם, אשמח אם תמליצו על אחד שכזה. תודה מראש.

21. אני רוצה לעזות אינטרנט ורציתי לדעת על מי יותר מומלץ אני אחד שגולש הרבה במחשב ומוריד דברים כבדים למחשב אשמח אם תמליצו לי אצל מי לעשות וכמה מגה יכול להספיק לי והתאם לדרישות שכתבתי תודה

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  22. Started by gabrielf,

כנראה בהוט שכחו שיש שעוץ קיץ בישראל.. תבדקו גם אצלכם - השעה בהוטבוקס שעה אחורה (הדקות והשניות מדוייקות יחסית)

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  23. לאחרונה חיבור האינטרנט במחשב שמתחבר דרך הרשת קורס לאחר כמה דקות עבודה. כדי ליצור חיבור מחדש, יש לאתחל את המחשב המחובר ישירות לאינטרנט. ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות שאני מכיר, כולל הגדרות של פיירוול וחבריו, אך לשווא, שום דבר לא פותר את הבעיה. למישהו יש אולי רעיון לפתירת הנושא?

24. הנייד מחובר ברשת ביתית כמו שהמחשב הנייח רואה את כל הקבצים - מה ימנע ממישהו אחר שאני גולש בנתב שלו לראות גם את הקבצים ? תודה.

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  25. Started by tomz,

אז ככה, יש לנו רשת בבית, יש לנו מודם ALCATEL PRO שמחובר להאב, המחשב שלי להאב, והמחשב של אחי להאב, עכשיו רציתי לדעת אם יש תוכנה שמאפשרת לי לשלוט ברוחב פס שמגיע אל אח שלי ושמגיע אלי, ולא כל התוכנות שרשמת בסטיקי וזה הם לא עוזרות במקרה הזה לפחות לפי מה שאני הגעתי מכיוון שהם שולטות על המחשב שהם מותקנות עליו בלבד

• 4 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.