עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by עוד מישהו,

שלום, התחדשתי בנתב של LinkSys WRT54GL עכשיו אני צריך להגדיר אותו כ LT2P. רק שאני לא יודע מה SERVER ADDRESS של LT2P של אקספון... תודה מראש על העזרה

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by Anonymous1,

ברשותי מודם בתשתית בזק aztech 600E, נכנסתי לראווטר Netgear להגדיר ויש סוג חבור PPTP ו Others. ניסיתי בשניהם וזה לא עבד. יתכן שהראוטר הזה לא עובד עם PPPOE? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by adamkat,

שלום, אני רוצה להגדיר שהנתב שלי ישתמש ב-OpenDNS ויש לי נתב של הוט (HOTBOX). האם זה אפשרי? אם כן, אשמח להוראות. תודה

• 2 תגובות
    • 6.3k צפיות
  4. שלום לכולם, רכשתי מצלמת אבטחה HIKVISION אני מתחבר אליה עם האפליקציה שלהם עד פה הכל תקין. הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה להתחבר אל המצלמה מחוץ לרשת הביתית שלי, נכנסתי אל הראוטר בזק עם הכתובת 10.0.0.138 שם הגדרתי בתוך עמוד "NAT" PORT FORWARDING עבור המצלמה, שם כתבתי את כתובת האייפי הפנימית של המצלמה ברשת , לדוגמא 10.0.0.16 ואז את הפורטים 80,8000 עכשיו מנסה להתחבר אל המצלמה דרך האייפי החיצוני ופורט 8000 ולא מתחבר, גם בבדיקה אם הפורט פעיל דרך האתר https://canyouseeme.org/ הוא מראה שהפורט חסום, למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה ? אולי FIREWALL חוסם ? תודה רבה.

5. היי, אני עדיין בדיונים עם בזק לגבי המהירות המקסימלית של הקו אותה אני יכול לקבל. נמאס לי כל פעם לבטל את החייגן בראוטר ולתת לו כתובת סטטית כדי לפנות למודם ולבדוק מהירות סנכרון. יש אפשרות להגדיר נתיב סטטי לרשת של המודם למרות שהנתב מחובר ב-PPPoE?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by jackofalltrades,

החלטתי שהגיע הזמן להחליף את הכלים בראוטר, (edimax br 6104k), הצלחתי להקים רשת בין המחשבים אבל בשום אופן לא להתחבר לאינטרנט (כאשר המודם אלקטל מחובר לכניסת wan)...אני צריך לעשות משהו מיוחד כדי שזה יעבוד? תמונת מסך של איך הגדרתי את החיבור:

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, יש לי 2 מחשבים עם WINDOWS XP, שמחוברים לHUB. יש לי גם ROUTER של EDIMAX ( דגם: BR-6001) שמחובר לHUB, ואליו מתחבר מודם Alcatel (שחור גדול) ADSL... אני רוצה לפתוח כמה פורטים בו בשביל התוכנה eMule, אני מצליח להיכנס למסך של הROUTER - תמונה מישהו יכול להסביר לי איך לעשות את זה? אם אפשר אז בICQ - 167981370 תודה,

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by yuri1992,

שלום חברים, לפני מספר ימים עברתי לHOT, קיבלתי את הראוטר הדיפולטי של F@ST 3184, (ראוטר גרוע בלשון המעטה). הרשת האלחוטית שהוא מספק היא גרוע מאוד, אני יושב כ 10 מטרים מהראוטר והמהירות לא עוברת את ה8 מגה. נשאר לי בבית הראוטר של בזק (simens sl2-141), ברצוני לחבר אותו בצורה קווית לHOTBOX, על מנת שהוא יספק את הרשת האלחוטית. הגדרתי את הIP של הsiemens ל192.168.1.111 (מחוץ לתחום של hotbox), כיוונתי את הDHCP לHOTBOX - 192.168.1.1 וחיברתי בניהם בעזרת כבל רשת. לכאורה לפי מה שאני מבין הסיפור אמור לעבוד, אבל הוא לא. למישהו יש פתרון? האם זה אפשרי בכלל לחבר את הSiemens לHOTBOX ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by noam-r,

שלום לכולם, ברשותי מתאם linksys pap2t. האם מישהו מכיר ויכול להעביר לי את קונפיגורצית המתאם עבורחשבון sipme ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום כולם יש לי ראוטר אדימקס br6104k שמחובר לשני מחשבים למודם של הכבלים והספק הוא ברק קיצר הורדתי dc++ וראיתי שצריך לפתוח פורטים כמובן שחישפתי בפורום פתחית פורטים ומאצאתי אך יש בעיה ראיתי שצריך לבטל את הdchp ולתת לכול מחשב איפי אוטמתי משלו ולא שהרטואר יחלק על מנת שאני יכול לפתוח את הפורט התחלתי במלכה וביטלתי את ה dchp והתחלתי להסתבך האם מישהו מוכן להסביר לי שלב אחר שלב איך עושים זאת ? וגם תמונות יעזרו ודרך אגב ביקרתי במדריך לשיתוף אינטרנט שאמור להיות שם הסבר אך הוא נעלם תודה.

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  11. שלום, יש לי 2 כרטיסי רשת המותקנים על מחשב אחד אלחוטי וקווי- כיצד אני מגדיר לשניהם STATIC IP ? כלומר ברגע שניסיתי לעשות זאת על פי ההגדרות המדוייקות שמצאתי באתר NETCHEIF זה מסתדר רק לכרטיס אחד בשני קיבלתי הודעה שזה לא תקין , האם יש מדריך ? לתשובתכם אודה

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, יש לי שאלה כזאת, איך אני מגדיר STATIC NAT בווינדוס 2000 או XP PRO עבור רשת שמשתמשת ב ICS אני אפרט: יש שני מחשבים בלי נתב שגולשים ברשת. אני רוצה להגדיר ניתוב סטטי לךמחשב המשני במחשב הראשי... אני יודע שיש ב 2000 SERVER אופציה לעשות זאת אבל אני לא בטוח שזה עובד טוב יחד עם ICS... אשמח לדעת אם מישהו עשה משהו בסגנון הזה כבר ואם כן אז איך בדיוק....

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  13. Started by DarkMoh,

כרגע עברתי לחיבור עם חייגן לאחר שאתמול בבזק בינלאומי אמרו שיעזרו לי להגדיר אותו ברגע שאני אעבור לחבילת הגיימרים. היום אני מתקשר ומישהו אומר לי שהם לא יכולים לעזור לי ושאני צריך לעשות זאת לבד. אין לי מושג איך לעשות את זה לבד ואשמח אם תוכלו להדריך אותי. אני לא מוצא שום דגם ספציפי או איזכור לשם המודל חוץ מהמילים "Ethernet Switch" כתובות בגודל בכחול. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by shlomom,

שלום, יש לי 3Com 3CRWE554G72T ובהגדרות תחת Advanced יש Syslog tab בו ניתן להגדיר כתובת של מחשב ולבצע Enable Syslog Server . אז הגדרתי שם את הכתובת של המחשב שלי ואפשרתי את האופציה, אבל אני מניח שצריך להגדיר גם משהו במחשב כדי לאפשר Logging. מישהו יודע איך משתמשים באופציה הזאת ???

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  15. היי, ֿרכשתי ולא מצליח לחבר לרשת לקבל אינטרנט. אני מחליף את drink 256 לטובת מהירות אלחוטית . יש לי ממיר סיב לרשת שמוציא ETH. ניסיתי להשתמש בחיבור ppoe עם שם משתמש וההסמא שקבלתי לפני כמה שנים מפרטנר..לא עובד. משיהוא פה יודע לומר איך מחברים? תודה. ֿאורי

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by yoni122,

יש לי מודם ראוטר של 012 ( T&W 128) שמחובר קו בזק. אני רוצה להגדיל את טווח ה wifi שיוכל להגיע גם לסלון. יש ברשותי ראוטר של tp link wr841ND ואני רוצה להשתמש בו. ניסיתי להגדיר בו WDS לפי המדריך http://www.tp-link.com/il/faq-227.html אחרי הגדרה מתוך הרשת של T&W אני מצליח לגשת לראוטר של tplink ואני רואה שהסטטוס של wds הוא run. אך כשאני מתחבר לרשת של tplink אני לא מקבל IP, ולא מצליח לגשת לאינטרנט גם כשאני מגדיר IP סטטי. ניסיתי כמובן להפעיל מחדש את 2 הראוטרים. אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 13.7k צפיות
  17. Started by frenzy,

שלום, ברשותי ראטור אלחוטי של 3Com 802.11g במהירות 54mbps. רציתי לדעת איך מגדירים UPNP לראוטר דרך ממשק ה-WEB. ניסיתי להכנס להגדרות Firewall וAdvanced, אך לא מצאתי כלום. יכול להיות שבראטור כזה אין תמיכה ל-UPNP כאשר בראוטרים היותר פשוטים יש ? (EDIMAX, LEVEL ONE) תודה.

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  18. אני אובד עצות. כל הלילה אתמול עבדתי לפי מדריכים של פתיחת פורטים ולצערי הפורט לא מראה סימני שהוא פתוח. סיפור מקרה: הייתי לקוח של בזק ובזק בינלאומי עם 15 מגה מהירות. הייתי משתמש בראוטר תקן N של סימנס שעשה מידי פעם בעיות. מהירות תקינה בטוראנטים מטורנט ליץ': 1.6 מגה לשנה. בימים האחרונים נגמר לי החוזה עם החברות והחלטתי לשדרג. וכך עברתי בספק לאקספון, לחבילת הללא הגבלה ב35 שקלים ולבזק ל-30 מגה תשתית ב89 שקלים לחודש (מקווה שמשתלם..). כתוצאה מהשדרוג בזק הכריחו אותי לקחת ראוטר מסוג Dlink 6740vn מכיוון שהוא מסוג VDSL וזה מה שצריך למהירות האלו. אז עכשיו, אחרי שביצעתי בדיקות מהירות, אני ממש מרוצה, 30 מגה על השעון. מה ששכן, כעת שאני מוריד בטורנטים המהירות מאוד מאכזבת: 1 מגה לשנייה הכי…

• 7 תגובות
    • 5.2k צפיות
  19. Started by zahiz007,

שלום, 1. התקנתי WAMP. 2. מוגדר STATIC IP. 3. פתחתי פורט 8080 (ניסיתי גם עם 80, זה לא עבד) 4. יש דף INEDX.HTML בספריה הנכונה. ועדיין אני לא מתליח להגיע מה IP שלי לאתר, אלא רק בצורה פנימית. מישהו יכול לחשבו על עוד פתרון? נתב - Edimax br6204Wg. תודה!

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  20. Started by Quntix,

השאלה בכותרת, אני רשום לשירות vpn ונכנסתי לפאנל ניהול של הפיברבוקס של הוט, לא מופיע שם איזשהי דרך להגיד dns או שרת של vpn. לא שאני מכיר בכל אופן. ֿ האם זה אפשרי בכלל? עזרה תתקבל בברכה תודה.

• 2 תגובות
    • 8k צפיות
  21. Started by יעקב כוכב,

איך אני יכול למשל ליצור חיבור לאינטרנט שלי בבית ולפי זה להתחבר לאינטרנט שלי מהעבודה בVPN של ווינדוס מה אני צריך לעשות? בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by אברם מהמכולת,

עד עכשיו חיברתי את ה +614 לאלקטל 510, האלקטל ביצע את הניתוב (ה DHCP ב 614 היה כבוי), וה 614 שימוש בעצם רק כ AP. כעת עלי להיפטר מה 510, והשתמש רק ב 614. ניתקתי את ה 510 לגמרי, ושמתי באוטו :-) נכנסתי ל 614, הפעלתי את ה DHCP, ראיתי שהמחשבים אכן מקבלים כתובת IP מה 614. כעת חיברתי את חוט הטלפון לכניסת ה WAV של ה 614, נכנסתי ללשונית WAV בממשק ה WEB שלו, בחרתי PPPoE, הכנסתי myusername@014 ואז הסיסמא פעמיים. לחצתי APPLY, ה 614 עשה ריסט, וחזר. אבל אין לי חיבור לרשת ! תחת לשונית סטטוס אני יכול ללחוץ CONNECT, אבל הוא עדיין לא מתחבר (וגם לא כותב למה, רק תחת לשונית LOG אפשר לראות : PPPoE try to re-connect automaticly PPPoE Retry Fail) בקיצור, הוא א מצליח להתחבר לספק האינטרנט. (למרות ש…

23. Started by tiptipon,

שלום לכם אז ככה יש לי נתב אלחוטי LINKSYS WRT 300N מחובר לאינטרנט דרך מודם של בזק ECI 270 אני קיבלתי מבזק נתב אלחוטי ROTAL בחינם ואני רוצה להגדיר את הנתב החדש בתור access point ולהגביר את האות לחדר מרוחק יותר מישהו יכול להדריך אותי או להפנות אותי למדריך שיתאים לי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by RayZ,

השאלה הבאה נשאלת בשביל חבר, ניסיתי לעזור לו אך סוג של נתקענו במבוי סתום. אשמח לתשובה. הוא קנה לפטופ חדש, פרמט אותו אבל לאחר ההתקנה לא מופיע האות של WIFI למטה (איפה שהשעון) ובהגדרות הרשת הוא מתריע שאין זיהוי של רשת- הוא טוען שיש רשת אלחוטית באזור וניתן להתחבר אליה. אשמח לעזרה, תודה

25. Started by voodoo84,

שלום לכולם ! הבנתי שיש אפשרות להגדיר דרך ה רג'סטרי את WIN XP PRO שישמש כ ROUTER. יש פה מישהו או מישהי שיודעים או יודעות איך לעשות את זה ? תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 986 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.