עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by pak82,

יש לי אינטרנט בכבלים 5MB וקניתי נתב של DLINK דגם DIR300 איך אני מגדיר את הנתב כדי שאני יוכל לגלוש בכלל? וכדי שאני יוכל לנצל את מקסימום המהירות? ואם יש פיירוול בנתב איך אני פותח את הפורטים?

2. אשמח לקבל עזרה בהגדרת סיסמה לראוטר D-Link 2650U אני בור לגמרי בנושא. ב Select SSID אני מניח שצריך להשאיר Bezeq ב Network Authentication יש לי את האפשריות הבאות...פה אני זקוק לעזרתכם... ב WEP Enceyption אני מניח צריך להיות על Enabled . ואחרון אחרון, איך אני נותן שם לרשת האלחוטית כדי לזהות אותה בהתחברות. עד אכשיו גם הנייח וגם הנייד היו מחוברים בכבל, מאחר ואני רוצה להשתמש בנייד באיזורים אחרים בבית אני חייב להצפין את הרשת האלחוטית אז אשמח לקבל תגובות...

• 4 תגובות
    • 5.6k צפיות
  3. Started by rollita,

הפיירוול חוסם לי את Azureus. יש לי פיירוול של נורטון (שבעבר, כשהיה לי מחשב יחיד, לא היתה לי איתו בעיה) ופיירוול מובנה בנתב של בזק b-focus 312+. עכשיו בזה של נורטון הגדרתי את אזורס כתוכנה מורשה עם גיש מלאה לאינטרנט וכמו כן הוספת את פורט ברירת המחדל של אזורס 6881 לרשימת הפורטים המותרים בנורטון. אלא,שעדין כאדר אני עושה בדיקת פורטים באזורס הוא מציין בפני: פורט לבדיקה 6881 ... שגיאת חומת-אש אני מניח שהבעיה אם כן בפיירוול שבנתב. האם אני צודק? איך אני ניגש לפיירוול בנתב ומה עלי לשנות שם? תודה.

• 14 תגובות
    • 5.8k צפיות
  4. Started by kopler,

שלום! יש לי ראוטר של אדימקס עם סוויץ' של 4 מחשבים, כל מה שאני רוצה זה לדעת זה איך להגדיר שהוא יתחבר לאינטרנט. יש לי נטוויז'ן ו- ADSL. עכשיו לראוטר יש כמה אפשרויות חיבור לאינטרנט. לפי מה שאני חושב זה ה PPTP. וכאן יש לי למלא: IP, Subnet Mask,Gateway, User ID, Password ו PPPTP Gateway. כל מה שהייתי רוצה לדעת זה מה למלא בכל אחד מהשדות הללו (מלבד השם משתמש והסיסמה שזה ברור). תודה על העזרה, ליאור.

• 6 תגובות
    • 4.5k צפיות
  5. שלום. שבוע שעבר הבאתי ראוטר מבזק-סטור. בהגדרות יש ADSL2 ADSL2+ ו VDSL2... רציתי לדעת אם כדאי להוריד את הV מהADSL ולהשאיר רק את הVDSL ? בעקרון שדרגתי ל40 מגה... אתמול היה לי 30 מגה לחצי שעה-שעה... ובערב שוב נהיה 15 מגה. בדקתי כמה פעמים מאז ועדיין יש לי 15... אתמול היה אמור להגיע טכנאי לסדר את הקו בקופסא בחוץ... אחרי ריבים ארוכים עם בזק... ובאותו עניין גם לבטל לי את "הקו הקל" שהייתי משלם עליו כל חודש 25 שקל... למזלי אתמול ראיתי באיזה פורום מישהו שאמר שזה כבר לא קיים חחח.. קיצר ביקשתי שיבטלו, בחיים לא חיברתי לקו הזה טלפון. מאז שבוטלה החובה בשירות הזה לקו שמטרתו אינטרנט בלבד עברו כמעט שנתיים... כלומר 600 שקל שנזרקו לפח... יכול להיות שביטול ה"קו הקל" גורם לבעיות שלי ?…

• 23 תגובות
    • 14.2k צפיות
  6. Started by miki891,

שלום לכולם אני משתמש בראוטר בדגם Dynamode, בהתחלה אני עבדתי באינטרנט דרך ראוטר, כלומר שמדליקים ראוטר מיד מחובר אוטמטי. תמיד מחובר. עכשיו ניתקתי חיבור ראוטר למודם ADSL.ו- ADSL מחובר בנפרד דרך כרטיס רשת PCI. אני רוצה להגדיר 2 מחשבים באינטרנט. ולהישתמש בכתובת מזוייפת למשל דוגמא 10.0.0.1 אני ניכנסתי להגדרות ראוטר להגדיר חיבור אינטרנט. אבל לא היצלחתי. אני רוצה במחשב ראשון יש לי חייגן לאינטרנט, ברגע כשאני מפעיל חייגן. אז אני מחובר וגם המחשב השני מחובר. במחשב ראשון יש לי כרטיס רשת PCI מחובר למודם אינטרנט ADSL, וגם יש לי כרטיס רשת O\B מחובר לראוטר. במחשב השני כרטיס רשת O\B. בהגדרות ראוטר מה הדבר ראשון בוחרים כדי שיעבוד לי אינטרנט. מה לבחור ראשון: 1. Dynamic IP 2. PPPoe 3. PPTP 4.…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by m o r d i,

אז ככה... אממ יש לי ראוטר וst lab broadband router ויש לי מודם alcatel ואני לא ממש יודע אייך להגדיר אותו(את הראוטר) אני מאוד אשמח עם מישהו יעזור לי וגם אני לא ממש יודע מה לכתוב בהגדרות של כרטיס הרשת... אני שם תמונה של ההגדרות ... ממש תודה מראש... (אני גם לא בטוח שאני צריך pptp(

8. Started by weinman,

אני צריך לבצע אתחול למודם ( Conexant AMX-CA61E ) מאחר וחסמתי בטעות את הגישה דרך הסייר :-\ הבעייה שדף ההגדרות בעברית נעלם ואני זקוק לו על מנת לא לפספס הגדרות חיוניות. אשמח אם משהו יוכל להעלות את דף ההגדרות בעברית המסופק אם המודם. דרך הגב ברשת ההגדרות מתייחסות בעיקר לשוק הבריטי ויש שונות קטנה בכמה הגדרות אבל אני לא זוכר מהן. חג שמח

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  9. Started by maphisto,

יש לי שני מחשבים אחד עם XPPRO והשני עם XPHOME משהו יודע בהגדרות רשת איפה תפריט ההרשאות למשתמשי הרשת? (המחשבים מחוברים ברשת וזה לא מצליח להתחבר לרשת) מי שמוכן לשלוח מייל או עזרה מקיפה אני אודה לו מאד הדבר שאני הכי שונא זה הגדרות מערכת הפעלה. :smoke:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום שלום, רציתי להתייעץ עם מומחים אחרי שלא מצאתי תשובות סופיות וברורות באינטרנט. קראתי גם את המדריך המעולה! בnetchief ועדיין: WDS וREPEATER - מה ההבדל בעצם בהגדלת טווח הכיסוי? האם אחד עדיף על השני? מה היתרונות והחסרונות? האם אני מפספס משהו? REPEATER - משחזר את האות הנקלט ממקור אחר, אין צורך לשנות הגדרות במקור, אפשר לבחור שיטת הצפנה אחרת ערוץ אחר ובעצם, מעין מגבר אלחוטי. שאלה: מה החסרונות? (מבחינת מהירות החיבור אולי? ירידה בחצי? ואם יש לריפיטר 2 אנטנות - אז הכל כרגיל?) WDS - כובל את 2 התחנות יחד, צריך להגדיר MAC של התחנה הבאה והקודמת בנתב, ערוץ השידור זהה (במידה ואלחוטי) וכך גם שיטת ההצפנה והמפתח. SSID שונה בין התחנות. לא הבנתי מה היתרון (או העיקרון) בשיטה הזו?…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. יש לי בבית את הראוטר שבזק מחלקים ROTAL RTA 1025W שאליו מחוברים שני מחשבים בחיבור קווי ושני לפטופים באלחוטי. כולם גולשים איתו בכיף והכל עובד סבבה, רק בעיה אחת קטנה... אין לי מושג איך אני עושה SHARING לרשת ככה שיהיה אפשר להכנס ממחשב אחד לשני ולשלוח להדפסה ממחשב אחד לשני. אני עובד עם WIN 7, וכל שאר המחשבים עם XP SP3. הIP מוגדר סטטי 10.0.0.1 (על המחשב שלי וכל השאר בסדר עולה). תודה רבה רבה מראש וחג שמח !

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. אם אני מעוניין שברשת אלחוטית אחת (בבית) ישותפו תיקיות, ואילו באחרת (בכל האחרות) לא - האם מספיק לבחור בחלון של WIN7 שקופץ public/home, ובמידה ומדובר ברשת ציבורית התיקיות המשותפות לא יהיו משותפות? האם מבחינת אבטחה זה מספיק, או שיש צורך בתוכנה חיצונית? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by gulum,

שלום לכולם, זוהי הודעתי הראשונה בפורום המכובד. אני מעוניין לדעת האם קיימות הגדרות לשיתוף מחשבים ברשת בראוטר האלחוטי שלי מסוג TP LINK WR841N ? במידה ויש, אשמח לקבל מידע. הסיבה לשיתוף היא שיש כעת XBOX 360 בבית שנמצא בסלון ומשמש מעיין מרכז בידור והוא יכול לקבל מדיה ממחשבים אחרים בבית. תודה

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  14. Started by pro.surfer,

שלום לכולם, לאחרונה הסטרימר שלי הפסיק לתקשר עם המחשב שמתי לב שהגדרות השיתוף לא נשמרות לי ומתאפסות כול פעם מחדש וזאת הסיבה שהסטרימר לא מוצא את המחשב. למישהו יש פיתרון ? תודה מראש טל.

15. Started by dw,

היי, אני מנסה להתקין את החתיכת היסטוריה הזאת על המחשב שלי ( P4 2.8, WinXP Pro) וזה פשוט מסרב לעבוד. אני מתקין את המודם בשביל לשלוח פקסים... התקנתי את הדרייבר והכל נראה בסדר אבל הוא לא מצליח למצוא צליל חיוג... אולי אני שוכח משו: על המודם הזה יש 2 כניסות. על אחת כתוב LINE ועל השניה יש מן ציור כזה: --- |___| (כן אני צייר גרוע) ניסיתי לחבר לכל אחת מהכניסות ואז ניסיתי את ה- dialer של הוינדוס והוא מסרב לעבוד. למי הפיתרונים? נ.ב. גירסת הדרייבר שהתקנתי, האחרונה שמצאתי: V543067XP תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. האי מיול שלי הוא בגרסת 4.7 ומוריד על 60-80 איך משחקים עם ההגדרות כדי שיוריד מעל 100? מוריד לי נורא לאט תודה (מקווה שמותר לשאול שאלות בפורום על אי מיול) אני לא שואל שום דבר על אילו תוכנות או משחקים או סרטים להוריד רק איך לשנות את ההגדרות שיעבוד יותר מהר

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  17. Started by Israeltomer,

מה צריך להגדיר באימיול(הגדרות)?איך?אפשר מדריך? ומספרים של tcp ו udp מה אני אמור לכתוב שם?< איזה מספרים טובים? תנו דוגמה...

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  18. שלום לכולם. יש ברשותי את המכשיר הזה http://www.netopia.com/equipment/products/2200/index.html מהתקופה שהייתי בחו"ל. אני אפילו לא סגור מה הוא בדיוק יודע לעשות (נתב\מודם\מרכזת?) אני רק יודע שהוא היה מחובר תמיד לאינטרנט (גם כשהמחשב היה כבוי ובמחשב לא היה לי צורך בחייגן כדי להתחבר) לטובת גלישה אלחוטית בנייד ומחשב כף יד. אני רוצה להתחבר לאינטרנט דרך 014 ואני לא מצליח להתחבר בכלל כשהההגדרות בחייגן הן כמו במכשיר שקיבלתי מבזק . אני מניח שיש צורך לשנות/להגדיר הגדרות גם במכשיר עצמו. אשמח לכל מענה וכל עזרה תודה לראש לעוזרים. חיים

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי טלפוני IP עם תשתית של סלקום ורצים על FreePBX. כרגע מוגדר לי בשיחות יוצאות (.) - הכל אפשרי... אני רוצה להגביל שיחות יוצאות רק עבור סלולרי בישראל, טלפון קווי בישראל, מספרי חינם 1800, מספרי חירום, ולחו"ל רק מספרים עם קידומת של 013. אשמח לעזרתכם בכתיבה הנכונה של התבניות עבור מספרים מסוג זה. תודה.

20. שלום, אני רוצה לבנות רשת ביתית בין 2 מחשבים שיש לי, הבעיה היא שאני צריך לשתף עוד 2 מדפסות שיש להם IP ואין באפשרותי לשנות למדפסות את ה IP שלהם, וה IP שלהם לא בסיגמנט של 196.168. חשבתי להגדיר IP נוסף כדי שזה יעבוד אבל זה לא מצליח לי. מישהו יכול להסביר לי או אולי לתת הצעה לפיתרון?

• 11 תגובות
    • 5.8k צפיות
  21. קיבלתי במתנה ראוטר WBR-6001 אחרי שמת לי ה netgear האהוב. ניסיתי להגדיר את הנתב להתחברות עצמאית דרך המודם אך אני לא יודע בדיוק מה הן ההגדרות שבהן אני מכניס את שם המשתמש והסיסמא. ישנן מספר אופציות: Static/Dynamic IP Address PPP over Ethernet PPTP L2TP לא יודע בדיוק מי מהן צריך לבחור. יש ברשותי מודם B-FOCUS שיכול להתחבר עצמאית גם כן, אבל אני רוצה שהנתב יעשה זאת בעצמו. הסט-אפ כאמור: מחשב -> WBR-6001 -> מודם B-FOCUS דרך ADSL (בזק בינלאומי) אם מישהו יודע איך צריך להגדיר את הנתב בתצורה הנוכחית אני אשמח לדעת. (קריאת ה user manual לא עזרה לי הרבה אז אין צורך בקיצורי דרך לאתר היצרן)

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  22. Started by Kostya,

שלום לכולם, יש לי במחשב 2 כרטיסי רשת. הראשון לאינטרנט והשני לרשת ביתית (מחובר לרכזת). אני הרצתי שרת Windows 2000 Server כדי שאני יוכל לשלות על כל הפעולות ברשת של כל מחשב. הבעיה היא שהמחשב שלי לא רואה את השרת כל עוד מכוון בהגדרות של כ.רשת של המודם Getway כשאני מוחק אותו ומכוון Getway של השרת בכ.רשת של הרשת הפנימית אז אני רואה אותו והכל עובד אבל אין לי אינטרנט, וכשאני מגדיר בשניהם את ה- Getway בהתאם אני לא רואה את השרת ויש אינטרנט! עוד הערה קטנה: אצלי במחשב יש אינטרנט משלי וברשת הפנימית גם יש אינטרנט שכל מישמתחבר מקבל גישה לאינטרנט (ממודם אחר) כל עוד אני לא מכוון Getway של המודם בכ.רשת של הרשת הפנימית אני לא משתמש באינטרנט המשותף אבל ברצוני להתחבר כלקוח לשרת אבל אני לא יכול…

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  23. שלום, יש לי חבר שמחובר לאינטרנט דרך הכבלים. הוא קנה מחשב חדש ורוצה לחבר את שניהם לאינטרנט. איך אפשר לעשות את זה באופן הזול והפשוט ביותר ? אשמח אם תוכלו לומר לי מה הציוד הדרוש (כבלים וכד') ואיך להגדיר את המחשבים ? בתודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  24. שלום לכם, קניתי לפני יומיים access point של TP-LINK ועקבתי אחרי המדריך באתר netcheif. אני מניח שהצלחתי להגדיר את ה-AC בצורה תקינה כי הצלחתי להתחבר דרכו לאינטרנט, וגם הקליטה מלאה ועוד מדובר על מחשב שנמצא בקומת קרקע, אבל המהירות איטית בצורה לא נורמלית. מהירות גלישה תקינה לחלוטין, אבל המהירות הורדה שאני מקבל עומדת על 1.5MB וגם זה בקושי - יש לי חבילת גלישה של 12MB, ולא נראה לי הגיוני שאני מקבל מהירות של מגה אחד. אני חושב שאולי לא הגדרתי את ה-AP בצורה טובה או שאולי יש דרך אחרת להגדיר אותו על מנת לקבל מהירות יותר טובה. הראוטר המרכזי הוא של LEVEL 1 והוא תומך ב-WDS. הגדרתי ב-TP-LINK תצורה של Universal Repeater והכנסתי את ה-MAC של הראוטר המרכזי. בצעתי לפני זה את כל הפעולות …

• 6 תגובות
    • 6.9k צפיות
  25. Started by omri123,

שלום יש לי סמרטבוקס של אורנג, וEDIMAX BR-6204WG (לא בשימוש), האם אני יכול להגביר איתו את הקליטה של הWIFI? קראתי את המאמר על שימוש בנתב כ AP אבל הסתבכתי קצת עם היישום של הדבר. אני יודע שזה לא מסובך, האם מישהו ניסה בעבר ויכול להדריך אותי בצורה יותר קונקרטית? תודה

• 1 תגובה
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.