רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום, מישהו יודע איך להגדיר ACL על הסוויץ הנ"ל יש לי כרגע רשת עם 6 סיגמנטים, כולם רואים את כולם. אני רוצה להגדיר שסיגמנט אחד לא יראה את השני אבל שהשני יראה את הראשון נגיד 192.168.1.0 יראה את 192.168.10.0 אבל ש192.168.10.0 לא יראה את 192.168.1.0 הצלחתי להגדיר שאף אחד לא יראה אף אחד תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, משתמש כבר כמה שנים במודם/נתב שקיבלתי מבזק בזמנו DSL-7850U רק שלפני כשנתיים חיברתי אליו Airport Extreme של Apple שמתפקד כנתב, גם משיקולי מענה לאזורים בבית עם בעיות קליטה וגם בגלל יתרון התאימות למוצרי Apple. בהתקנה הראשונית בזמנו כיביתי את ה-WIFI ב-DSL בשני תחומי התדר כך שהגישה לאינטרנט התאפשרה דרך 2 הרשתות שיצרתי ב-Airport Extreme (אחת 2.4 גה"צ, השניה 5). לאחרונה במקרה ראיתי סרטון שעסק בהגדרת המודם כ-Bridge ובכך לשפר עוד יותר את ביצועי הגלישה. ניסיתי להגדיר אך העניינים התסבכו ונאלצתי לחזור להגדרות המקוריות. יודעים לחוות דעה על האם בכלל התצורה הזו אפשרית? אם כן, יודעים להסביר מה ההגדרות הנדרשות בשני המכשירים? נמצא כרגע בשוק סיטונאי בבזק בינלאומי כך שמול בזק…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של tplink 1043nd לאחרונה שיניתי ל100 מגה מהירות ולdynamic ip . בעמוד הwan מופי לי אפשרות לסמן ב"וי" את האפשרות של האם להשתמש בשרתי הdns הבאים.. האם אני צריך לסמן בהם "וי"? תודה!
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
היי חברים , מנסה להגדיר FREEPBX עם קו SIP של 012. עד כה הצלחתי להגדיר דיי הכל , מלבד שיחות יוצאות. אני מניח שזו בעיה ב DIAL Patterns או ב TRUNK עצמו. האם מישהו PBX ב 012 יכול לשתף בהגדרות ?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להגדיר חיבור L2TP ומקבל ניתוקים כל הזמן. מה שיותר גרוע זה שהראוטר לא מתחבר שוב. רק Apple Settings משחזר את החיבור. שאלות: 1) מה ההגדרות המדויקות של החיבור: Require CHAP? Refuse PAP? Require Authentication? STP? 2) קראתי בשירשור ישן באתר על סקריפט חילופי ל L2TP שכתב בחור בשם קובי. איך מתקינים סקריפט חילופי לחייגן? 3) המלצות נוספות? הסיבה לכך שאני משתמש בחייגן היא הצורך ב IP GAMER My exact settings: Router: Buffalo Technologies WZR-HP-G300NH The router doesn't support L2TP with the default firmware, so I had to upgrade to the DD-WRT firmware DD-WRT version: DD-WRT v24SP2-EU-US (08/19/10) std - build 14998 thanks Shay
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני לא יודע האם זה קשור לפה אבל אני מנסה בכל זאת האם מישהו מכיר את הNAS הזה של לנובו? זה NAS חדש בן 8 חודשיים אצלי px6-300d Lenovoemc אני מחפש ברות מישהו שיכול לעזור לי להגדיר אותו או לתת לי קצת מידע איך עושים את זה... יש פה מישהו שיכול לקשר אותי עם מישהו שמוכן לעשותאת זה אפילו תמורת תשלום ? תודה רבה וסופשבוע נפלא
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מבנה הרשת: - נתב משולב של בזק - Netgear DGN1000 שמחובר לשקע הטלפון בקיר, מחייג את החיבור ומשמש כ-bridge בלבד ללא שידור אלחוטי. - נתב אדימקס BR6574 שמחובר לנתב של בזק בכניסת wan ולמחשב בחיבור קווי. בנוסף משדר אות אלחוטי לשאר המכשירים בבית (שני ניידים, אייפד, אייפונים PS3 ועוד...) - תשתית בזק, ספק בזב"ל, מהירות הורדה 10M. עד היום הכל עבד כמו שצריך חוץ מדבר אחד - החיבור האלחוטי שהיה מתנתק לפחות אחת לשעה וחוזר אקראית לאחר מס' דקות או לאחר ניתוק מהחשמל... לפני כשבועיים עדכנתי גרסת קושחה בנתב לגרסה הרשמית האחרונה של אדימקס (1.76) אך לא חל כל שיפור. משיטוט בפורומים שונים הבנתי שזו בעיה נפוצה בנתבים של אדימקס מהדגם הנ"ל ושע"י עדכון לקושחת dd-wrt ניתן להשיג יציבות בחיבור אלחו…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם! נתקלתי בבעיה ממש מציקה במחשב שלי אחי,מריץ WIN7 ULTIMATE יש פינג החוצה יש מצליח להתחבר אליו עם TEAM VIEWER הגדרות הפרוקסי כל הזמן חוזרות רק הפורט משתנה. 127.0.0.1:xxxxx בטלתי דרך ה - Lan settings בדפדפן לאחר אתחול שוב מתקבל PROXY נבדקו רוגלות דרך Malwarebytes נמצאו כמה רוגלות שנמחקו במידי,אתחול נוסף של המחשב ושוב הגדרות הפרוקסי חוזרות. ביטול הפרוקסי דרך GPO - שוב הגדרות חוזרות ביטול הפרוקסי דרך ה-Regedit ומחיקת הגדרות הפרוקסי,הבעיה חוזרת שוב. מה עוד ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אצלנו בבית יש שני מחשבים המחוברים לנתב של אסוס. אני מחובר חוטית וזוגתי עם נייד באופן אלחוטי. היא תמיד מתלוננת שאני "שותה" לה את האינטרנט עם הטורנט שלי. חיפשתי איך להפעיל QOS (איכות שירות) בנתב שלי ומצאתי להפתעתי אפס מידע ותיעוד לגבי האופציה הזו. אז אחרי הרבה ניסוי וטעיה, החלטתי לשתף אתכם בממצאים: נכנסים להגדרות הנתב. בדר"כ בכתובת 10.0.0.138 עם משתמש וסיסמה (Admin בשניהם אם עדיין לא החלפתם) תחת Advanced Setup בוחרים WAN: לאחר לחיצה על Edit מגיעים למסך הזה: ודואגים לסמן את האופציה לאיכות שירות. ממשיכים ב Next עד הסוף ומאשרים. לא לשכוח שחלק מהשינויים דורשים איתחול הנתב. כעת עוברים ל Queue Config ובוחרים להוסיף תור חדש. אפשר להוסיף עד שלושה לכל סוג חיבור אז הוספתי של…
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
מישהו שיחק עם הגדרות ה TCPIP ב REGISTRY כמו שכתוב ב www.adsl.org.il ובאמת קיבל שיפורי ביצועים משמעותיים ? אם כן, עם איזה ערכים ואיזה שיפור ? מישהו יודע מהם הערכים הדיפולטיים של XP לפני השינוי ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי אינטרנט בזק ADSL 2.5MB ורציתי לדעת באיזה הגדרות לשים את הUTORRENT להורדה הכי מהירה שיש אם מישהו יודע בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, יש כמה דברים שרציתי לשאול 1 בנושא ה WIFI האם כדי שב 5GHz ה Channel Width יהי על VHT80 ? (אני משתמש בDD-WRT) ומבחינת Wireless Network Mode להעביר אותו ל N-only או AC/N או AC-Only ? האם כדי להגביר מעבר ל30 ב TX Power ? האם מישהו יכול להסביר לי איך לכוון את Antenna Gain ? כלומר הבנתי שאפשר להפיק יותר, אבל כרגע זה מכוון על 0 אצלי dBi העברת קבצים ברשת LAN עם כבל יש לי שרת NAS והוא מחובר עם כבל לנתב עכשיו גם המחשב מחובר לנתב כאשר אני רוצה להעביר קבצים ברשת המהירות נמוכה, האם סוויץ יכול לפתור את הבעיה ? בככה שהנתב לא יהיה מעורב בזה ? הכל מחובר עם CAT6
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו מכיר אתר שבו מראים כיצד להגדיר ב-windows xp רשת ביתית לשיתוף אינטרנט (2 מחשבים המחוברים ל-hub ומשם ל-router) ע"י צילומי מסך וכו' ? אני מחפש מה בדיוק יש לרשום בהגדרות הרשת. אני מדבר על רשת מסוג הנ"ל ולא רשת ביתית שנבנית בעזרת 2 כרטיסי רשת על אחד המחשבים(לקוח-שרת), שבנייתה מוצגת בפירוט בהרבה אתרים. בתודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי בסטיקי שהכי כדאי לאבטח את הרשת בWPA, אבל ההוראות המדוייקות איך לא קיימות. רציתי לשאול מה להזין בכל שורה כאשר בוחרים בWPA בראוטר של סימנס, וכיצד שאני נכנס אליו מהקליינט. תודה !
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קראתי את הכתוב בפורום לגבי הגדרות אבטחה אבל אני מתקשה לעשות זאת בראוטר שלי זהו חלון הגדרת הMAC מה אני אמור לעשות כאן והאם אני אמור להכניס את מה שמופיע - מחוק בחלון הבא? מנג'מנט 1 ו 2 שלב ב האם אני צריך גם בנוסף ל הגדיר את ה WPA לפי חלונות סקיוריטי? אשמח מאוד אם משהו יהיה נדיב מספיק לטלפן אלי - אני מבטיח להקשר חזרה בכדי לעשות את הפעולות ביחד 057-7447353 בתודה מראש מכבי [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להיעזר בידע שלכם בפתרון הבעיה של הראוטר שלי. ברשותי ראוטר Linksys WRT54GL (שנת 2009). תשתית האינטרנט היא כבלים (הוט) וספק התקשורת הוא נטויז'ן. מהירות האינטרנט הינה 30 מגה (mbps). הרשת משרתת מחשב נייח אחד (מחובר דרך כבר לראוטר), שתי מחשבים ניידים, שתי טאבלים ושתי סמארטפונים. עד לפי שבוע, לא חוויתי שום בעיה עם הרטואר והוא שירת אותי נאמנה. לפי שבוע, התחלתי להרגיש האטה חריפה במהירות האינטרנט באחד ממחשבי הקצה המחוברים לרשת. לאחר בדיקה של שאר התקני הקצה אכן ניכר כי בכולם ישנה האטה חריפה של המהירות. מותר לציין כי המחשב הנייח לא סובל מהאטת מהירות כלל וכלל. לאחר פנייה לספק האינטרנט, החולפו ההגדרות בראוטר על מנת שיעבוד ללא חייגן. פעולה זאת לא סייעה לפתרון הבעיה. בד…
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
איך אני מגדיר הגדרות אופטימליות לראוטר הזה גם רציתי לדעת איך להגדיר עבור אייפון את ההגדרות האופטמיליות כדי שיגלוש הכי מהר בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי! אני מנגן ערוצי טלוויזיה חיה (LIVE IPTV) על המחשב, אבל VLC גומר את הבאפר לאחר 20-40 שניות כל פעם. ניסיתי לאתר הגדרות טובות יותר וגם לשחק עם ההגדרות בעצמי, אבל אני לא מצליח לשפר את המצב. מישהו מכיר הגדרות אופטימליות כדי לאפשר נגינה מתמשכת בלי גמגומים? הבעיה היא לא בחיבור שלי. הוא 500 מגהביט סימטרי בפייבר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם וצום קל וגמר חתימה טובה נכון תמיד אומרים שבהתקנת אימיול ההגדות תקינות?? קראתי כתבה על משהו שפותח את חיבורי הTCP מה שהבנתי שם זה ששמחשב ברשת שולח פינג עם ברודקסט ושם בsource איזה ip של מחשב קורבן שהוא רוצה להפיל,ואז כל הרשת שולחת reply שמדובר ברשת של עשרות מחשבים לאותו כתובת ip והמחשב קורס לא יודע הסתבכתי לגמרי מייקרוסופט לא נותנים לפתוח חצאי חיבור מעל ל 9 בגלל טעמי אבטחה אם מישהו יכול לתת לי אור על הכתבה הזו אני אשמח הנה הלינק http://www.nothing2hide.net/en/software/5-semplici-regole-per-raddoppiare-la-velocita-di-emule/ זהו ביי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשהגדרתי את הנתב סימנתי רק את Enable NAT והאופציה Enable Firewall אינה מסומנת. האם החומת אש המובנית בנתב מופעלת (ככה נאמר לי מנציג בזק שחומת האש מובנית בNAT)? במידה ולא, האם צריך לסמן את האופציה השניה? ענין נוסף, האם חומת האש של הנתב מאפשרת לוותר על חומת אש תוכנתית?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלפתי נתב ברשת הביתית (לאלחוטי), ומאז אני לא מצליח להוריד קבצים משרתי FTP- 'לאינטרנט אין אפשרות להציג דף זה' מה לשנות בהגדרות של הנתב?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי סויץ שמחובר לכמה מחשבים אצלי מוגדר IP והשאר אוטמטי אני רוצה להגדיר לאחד המחשבים שיהיה רק רשת בלי אינטרנט, איך אפשר לבצע את זה מהמחשב שלי
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. עברתי כרגע ספק אינטרנט. הייתי על הקו עם הנציג הטכני (של התשתית) ונכנסתי לממש של הראוטר לשנות את היוזר והסיסמה (אני בעצמי עשיתי את השינויים). בדקתי שהאינטרנט עובד וסיימנו שיחה. אחרי 10 דקות פתאום אין לי אינטרנט. פתאום אין לי בכלל רשת אלחוטית... אני רואה בכלל שכל ההגדרות בראוטר השתנו ולא להגדרות הדיפולטיביות של הראוטר אלא להגדרות שמישהו שם. מישהו שינה לי את השם של הרשת האלחוטית ושם סיסמה שמורכבת מהשם שלי עם מספרים... איך יש להם בכלל גישה להגדרות האלה? סיסמת הגישה לממש של הראוטר לא השתנתה. הגדרות הDHCP לא השתנו. הPORT FOWARDING שהגדרתי גם לא השתנו. למישהו יש מידע על מה בדיוק הם עשו שם? איך קרה שההגדרות פתאום השתנו? יש להם איזה LOOP HOLE כזה שנותן להם גישה להגדרו…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה ההגדרות של דואר אלקטרוני של ספק האינטרנט 013NETVISION ? מאז ש-013 ו-NETVISION האתחדו לא עובד לי ה-EMAIL וחושד אני שהם שינו את ההגדרות שלהם בשרת דואר שרת דואר יוצא ושרת דואר נכנס מישהו יודע? תודה.
-
- 2 תגובות
- 8.7k צפיות
-