עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by yossi21,

יש לחבר שלי לפטופ והוא מעוניין להגביר את העוצמה של ה- WIFI מכיוון שהקליטה שם אצלו ממש נמוכה. כיצד ניתן לעשות זאת? האם יש איזשהו מתאם/אנטנה כלשהי שניתן לרכוש? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by OmriF,

אני מעוניין להגביר את טווח הרשת האלחוטית שלי בבית בדרך הזולה ביותר האפשרית. הגעתי לאנטנה הזאתי: https://www.dealextreme.com/details.dx/sku.14941 המתחברת למודם. האם זה פתרון טוב מספיק? לפי הביקורות זה משפר פלאים את הטווח. האם היא תתאים למודם EDIMAX 6204WG?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Sven,

אהלן, לאחרונה עברתי דירה והדירה החדשה משמעותית גדולה יותר. כמו כן, מטעמי נוחות הנתב נמצא בממ"ד. מה ניתן לעשות על מנת להגדיל את טווח השידור/קליטה של הנתב? (ללא העברת כבלים וחיבור access points למיניהם) חשבתי שאולי ניתן יהיה לשנות משהו בממשק שלו, אך הוא כבר היה על המקסימום. האם מעבר לקושחת צד שלישי תהיה מסוגלת להוציא ממנו יותר? כשאני קניתי את הנתב הוא הגיע עם 3 אנטנות של 3dBi, האם החלפתן באנטנות של 5 או 8 dBi יתן שיפור טווח משמעותי? לדוגמא: קישור (אני לא מקשר לעמוד של הנתב מכיוון שהם עדכנו את הדגם ושינו מספר דברים)

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by lordgrim,

שמעתי שמועה כזאת שאומרת שמודם בכבלים מוגבל בעזרת תוכנה או משהו בסגנון ושיש אפשרות להסיר את ההגבלה הזאת . האם מישהו מכיא את השמועה ויודע אם היא נכונה? ואם כן מישהו מכיר תוכנות?

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  5. Started by ultrAslan,

היי לכל חברי הפורום . אני גר בחו"ל ולכן כאשר אני מנסה לראות וידאוים או חדשות באתרים כמו MAKO, NANA10 אני אף פעם לא מצליח בגלל שהוידאו תמיד נתקע באמצע . מהירות האינטרנט המקומית שאיתה אני גולש היא 8 Mbit (אני נמצא אגב בטורקיה) , בתארי טורקים אני מצליח לגלוש במהריות מרשימה מאוד אך כאשר אני גולש לאתרים מהארץ אני לא מצליח להעתיק את המהירות הזאת . מה אני יכול לעשות בכדי לצפות בחדשות ווידאוים מהאתרים הנ"ל ללא תקלות מהירות ? האם יש אפשרות שאני יתחבר למחשב שלי בארץ וכך אולי בעצם יגלוש על האינטרט שם ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. האם ישנה איזו שהיא דרך להגביר את מהירות ההורדה מתוכנת EMULE ? לתשובתכם אודה. בברכה JACKAL

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by droren,

שלום , אני מחפש מכשיר אשר מתחבר לחשמל ומזהה רשת אלחוטית, מה שהוא עושה זה משדר את הסיגנל לעוד מרחק מאיפה שהוא נמצא , האם קיים כזה דבר? והאם ניתן לרכוש בארץ?

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by mMmSaK,

יש לי ראוטר TP-LINK TL- WR940N ומשום מה לא ידעתי שאי אפשר להחליף אנטנה כי הסתומים האלה שמו שלוש אנטנות ואף אחד מהם אי אפשר להוציא ולהחליף.. בקושי בקושי יש קליטה בשאר החדרים בבית.. מישהו יודע אם בכלל אפשרי בכל זאת להוציא אנטנה בראוטר מהמיקום שלה/להגביר את העוצמה שלה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. יש ברשותי ראוטר של אדימקס BN 6524N לראוטר 3 אנטנות רגילות שהגיעו איתו. הבנתי שאם אני אחליף את אחת האנטנות באנטנה חזקה יותר האות יגבר ואני אוכל להתחבר גם מהממד. זה בכלל אפשרי ואם כן איזה אנטנה אני יכול להזמין? ראיתי הרבה אנטנות פה http://dx.com/c/computers-networking-399/networking-314/antennas-337?sort=price&sortType=asc אבל אין לי באמת מושג אם האנטנות האלה מתאימות לתדרים של הראוטר שלי. אביב.

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by xytkhi,

היי. יש עכשיו סוכה במרפסת ואני רוצה שיהיה שם אינטרנט. יש לי נתב שממוקם באחד החדרים והקליטה לא מגיעה למרפסת. הנתב הוא נטגיר לבן מעאפן של בזק. אם זה יסייע אני יכול להשיג עוד נתב כזה. אז מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Roieba,

שלום לכולם, אני מחפש המלצה (באם קיים), על מכשיר שמגביר את עוצמת קליטת אות הרשת האלחוטית. מה שאני מחפש זה מכשיר יחידאי, שלא מחובר לכלום פרט לחשמל והינו קולט את האות מהרשת המזדמנת ומשדר אותו בעוצמה חזקה יותר. איני יודע איך בדיוק הוא נקרא, אבל שמעתי שיש מכשיר כזה - אודה לכם על עזרתכם. תודה.

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by ofcourse,

היי אני גר ביחידת דיור, ליד הבית שבו נמצא הראוטר. מחוץ לבית יש קליטה סבירה, אבל בפנים יש לי ניתוקים. רציתי לדעת האם יש איזה כרטיס רשת USB או משהו שאנ ייכול לקנות למחשב כדי לקלוט טוב יותר בתוך הבית ? האם יש אפשרות לשים עוד ראוטר מחוץ לבית שלי ושהוא יתחבר לראוטר המרכזי ? תודה חג שמייח

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  13. שלום לכולם , יש לי בבית רשת אלחוטית , הראוטר של אדימקס ממוקם 2 קומות מתחת לקומה של החדר שלי ומוקף בקירות של בטון מזוין לכן אין לי בחדר קליטה של הרשת האלחוטית. היום קיבלתי במזל טוב את המחשב הנייד החדש שלי ואני רוצה להתחבר איתו לרשת האלחוטית בבית בחדר שלי , אבל הוא לא קולט אותה. יש לי בחדר נקודת רשת חוטית אליה מחובר המחשב השולחני שלי , האם ישנו hub קטן ופשוט של 2 יציאות? אני רוצה לחבר אליו את הרשת שיש לי בחדר ושיצא ממנו 2 יציאות , אחד למחשב השולחני ואחד לנייד. פתרון יותר טוב יכול להיות מכשיר שיגביר פשוט את הקליטה אצלי בבית , למשל מכשיר שאני אשים אותו בקומה האמצעית בבית והוא יגביר את הקליטה לחדר שלי , האם קיים כזה מכשיר? אשמח לשמוע כל הצעה לפתרון שאתם יכולים לתת לי , תודה ר…

• 7 תגובות
    • 4.5k צפיות
  14. Started by tuviaa,

שלום הנתב מותקן בביתי בקומה העליונה. קליטת סיגנל האלחוטי חלש בקומה הראשונה ובלתי אפשרי במקלט. איך ניתן להתגבר על הבעיה. האם ע"י הוספת ACCESS POOINT או אולי מגבר קליטה. אנא המליצו מודל ויצרן אמין.עדיף LINKSYS/D-LINK/NETGEAR תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by mamanamit,

שלום לכולם אני גר בבית שאין בו בכלל קליטה. לא לאחרונה התקינו לי רפיטר (מגבר אות סלולרי) בבית וזה אכן הגביר לי את הקליטה יש לציין שאת הרפיטר קניתי מחברת סלקום והוא מגביר אך ורק את רשת סלקום שאלתי האם יש אפשרות להוסיף לרפיטר את התדר של אורנג' כדי שאוכל להגביר גם קליטה לפלאפונים מרשת אורנג' הרפיטר של חברת CELLVINE תודה רבה

• 0 תגובות
    • 5.3k צפיות
  16. Started by tiatn456,

שלום, בשעה טובה עברתי לדירה משלי הרחוקה בקו אווירי 2.1 ק"מ מהוריי. אני מעוניין להגביר את הקליטה בניידים שלי כך שאני יוכל לגלוש על האינטרנט שלהם שגם ככה הם משלמים אותו ובקןשי משתמשים בו. חיפשתי בגוגל פתרונות אבל כולם יקרים וגם לא ממש הבנתי איך זה מתחבר. אם מישהו יוכל להמליץ לי מה לעשות איזה מוצר לקנות באי ביי ואיך זה בדיוק מתחבר ועובד. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  17. Started by I7210I,

שלום יש לי ראוטר של בזק (PRIVATE BOX) שנמצא בחדר ובינו לבין החדר של המחשב מפריד חדר אמבטיה , הקליטה למחשב נעשית באמצעות סטיק של TP LINK והקליטה לא משהו ויש ניתוקים איזה אפשרויות יש בפני כדי להגביר את הקליטה?בחדר של המחשב אין שקע טלפון אלא רק שקע חשמל (הבית הוא תלת פאזי) זה יכול לעזור? http://group-e.buy2.co.il/group-e/DailyDeal/Offer/a6e42b6d-ff1e-4dd5-8bfd-20238987c7d3?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=Group-e_11_01_2014-stars תודה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום, מחפש פתרון לקליטה גבוהה של הרשת האלחוטית. מרוחק כ-30-40 מטר מהראוטר ואות הקליטה נמוך מאוד, מה האופציות לשיפור הקליטה? ראוטר אחר או מגביר אות כלשהו? תודה.

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  19. Started by Player3,

אז ככה יש לנו טריפל בבית של HOT וקיבלנו איתו ראוטר HOTBOX (לפי מה שאני רואה פה להרבה אנשים יש איתו בעיות ) הראוטר ממוקם בסלון ויש עוד 3 חדרים שבכל אחד מהם מחשב אחד. יש לנו 3 מחשבים , 1 בכל חדר כשהחדר שלי הוא הכי קרוב והקליטה בו מצויינת בלי הפרעות והכל טוב. אחרי זה החדר של אחי שממוקם אחרי וגם בו הקליטה מצויינת, אבל שמגיעים לחדר של אחי הקטן שהוא בסוף הבית הקליטה ממש חלשה. קנינו מגבר של Edimax E-7438RPn כדי להגביר את הקליטה אבל ממש הסתבכתי עם זה ולא הצלחתי להסתדר מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 9.3k צפיות
  20. Started by איתי סיטבון,

שלום לכולם! אני נמצא בבית בעל 2 קומות. המחשב שלי נמצא בקומה מתחת לראוטר. ראיתי פעם ולא זוכר כ"כ שיש כמו משהו שמחברים לראוטר והוא מגביר את הקליטה. מהו בדיוק והיכן ניתן להשיגו? אני מדבר על זה ולא על מגביר קליטה, משום שמגביר קליטה שמעתי שמתנתק הרבה פעמים. תודה לעוזרים!

21. Started by Tomerico,

אהלן, יש לי לפטופ ויש ראוטר שאני מנסה להתחבר אליו, אני מצליח להתחבר אליו מנקודה מסוימת אבל שאני הולך 20-30 מטר רחוק יותר אני רואה רק קו אחד של חיבור ורשום שאיכות החיבור גרועה (Poor) ושאני מנסה להתחבר אליו זה רושם לי שווינדוס לא הצליח, למרות שפעם אחת זה כן עבד לי לרבע שעה בערך. נשמע קצת חשוד אז אני אסביר, אני בתאילנד ושילמתי עבור סיסמת הWIFI של הריזורט השכן (לזה שלי אין), אני קולט אותה ב"לובי" של הריזורט שלי אבל 20-30 מטר משם, בחדר שלי, אני קולט רק פס אחד ולא מצליח להתחבר (חוץ מפעם אחת) השאלה שלי היא מה הדרך (אם קיימת בכלל) בשביל להצליח להתחבר לרשת הנ"ל? אי אפשר לחזק את השידור עם נתב או משהו כזה, זאת לא הרשת שלי כמו שהבנתם. עדיפות גבוהה למשהו כמו דיסק און קי מגביר קליט…

• 3 תגובות
    • 5.6k צפיות
  22. אני גר קרוב לאוניברסיטה ויש שם אינטרנט אלחוטי חופשי. הבעיה היא שטווח הקליטה שלי דרך הכרטיס רשת האלחוטי לא מספיק בשביל להצליח להתחבר לרשת,רק לעיתים נדירות כן מצליח וגם זה מאוד איטי. שאלתי היא - אם יש לי צלחת לווין ביתית- האם אוכל להשתמש בה ע"י הסבתה לקליטת הרשת האלחוטית של האוניברסיטה (וגם רשתות אחרות כמובן...)? יש מדריך באנגלית בקישור הזה: http://www.engadget.com/2005/11/15/how-to-build-a-wifi-biquad-dish-antenna/ אני רק רוצה לדעת אם מישהו שמע או התנסה בדבר כזה - ואם כן - אשמח לשמוע פרטים ועלויות.

• 16 תגובות
    • 10.9k צפיות
  23. Started by ehakman,

שלום עזבתי את בזק לטובת הוט, יש ברשותי רפיטר של בזק NETGEAR האם יש דרך לחבר אותו לראוטר של הוט על מנת לתגבר את הרשת לשאר חלקי הבית ? (דו מפלסי ) תודה

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  24. Started by נירן,

שלום לכולם זו הודעה ראשונה שלי בפורום אני מקווה שתעזרו לי יש לי רשת אלחוטית לא הכי חזקה והיית רוצה להגביר אותה, הבנתי שאפשר להשתמש בנתב כאקסס פוינט/מגדיל טווח. הבעייה היא שאני לא מצליח להיכנס להגדרות של הראוטר הקיים, הראוטר הקיים - asus am604g כרגע משמש כמגדיל טווח, הוא מחובר לנתב קווי - rotal rta1320 ושניהם מחוברים למתאם שיחות של 012 - mp202 audiocodes ניסיתי להגדיר את הראוטר כפי שראיתי באחד המדריכים אבל אי אפשר להיכנס להגדרות שלו בכתובת 10.0.0.138 זה פשוט לא נותן לי, הבנתי גם שתיאמו בין ההגדרות של המתאם שיחות לנתב אז אני צריך שהגדלת הטווח לא תפגע בהגדרות האלה. הנתב השני שבו אני רוצה להשתמש כמגדיל טווח הוא של edimax - br6204 אשמח אם מישהו יסביר לי איך זה מתבצע תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. יש לי Triple-Hot ככה שאני מחובר עם HOT כתשתית ו - Hot-net הוא הספק שלי, שניהם ב - 30 מגה. באופן כללי האינטרנט זז לאט מה שממש מבאס אותי - אשמח לתגובות בנושא, יש תקווה בכלל? כשאני מתחבר קווית יש שיפור, עדיין פחות ממה שאני רגיל לקבל מבזק. אחד החדרים רחוק כ - 7 מטרים מהראוטר שהגיע עם HOT וחשבתי שכדאי לקנות Router שלי, שיתחבר קווית לשלהם ויגביר את האות. ככה גם אם אני עובר לבזק אני אוכל להשתמש בו. 1. האם אני צריך תמיכה בכבלים ? אני חושב שלא כי אני מתחבר ליציאה של הראוטר שלהם אז הראוטר שלי לא רואה שזה כבלים, נכון? 2. האם עדיף לקנות hub שיגביר את האות? (אני מעדיף ראוטר כי הוא יותר שימושי אח"כ אם אני מחליף ספק וכו') 3. טיפים אחרים בנוגע ל - HOT? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.