עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני קונה מחשב חדש יש לי במחשב הנוכחי 1.5 מהירות באינטרנט ואני רוצה שהמהירות האינטרנט תתחלק בין המחשב החדש שאני קונה לבין המחשב הנוכחי שלי מה אני צריך לעשות בשביל שבשניהם יהיה אינטרנט..? (המחשבים יהיו כל אחד בחדר נפרד..) מה אז אני צריך לקנות ולעשות כדי שבשני המחשבים יהיה אינטרנט האם אחרי שאני יעשה את זה ומחשב אחד לא יהיה מחובר לאינטרנט והמחשב השני כן יהיה מחובר הוא ינצל את כל ה1.5 או שתמיד תמיד זה יתחלק ל750 750 בקיצור תסבירו לי מה לעשות ואיך זה הולך איך יתחלק האינטרנט בין המחשבים ומה יקרה כשמחשב אחד פועל ואחד לא האם עדיין המהירות תתחלק..

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by g1000000009,

התחברתי לאקספון וקניתי את הנתב. רציתי לשאול איך אני מעביר פורטים בשביל השירות duckdns.org? מכירים איזשהו מדריך שמסביר איך עושים את זה? כי על פנב זה נראה מסובך בנתב הזה. האם צריך להגדיר לפני זה דברים אחרים? איזה סיבוך.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Satlan,

שלום שבוע הבא אני קונה מחשב, ואז יהיו לי 3 מחשבים בבית עכשיו כרגע יש לי רשת עם כבל מוצלב עם ICS רגיל הבנתי שצריך משהו שונה לגמריי ברשת עם 3 מחשבים :ם רשת אלחוטית ? שווה משהו ? אם כן אני רוצה קצת הסברים על זה בבקשה ... דגמים וזה כמה עולה... יש העדפה למשהו שהוא לא רשת אלחוטית ? (עדיף שלא אבל בכול מקרה אני לא רוצה כבלים בכול הבית) בתודה מראש לכל העוזרים החמודים

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by gshhar,

יש לי את הגרסה הנ"ל על הנתב, בזמנו כשהתקנתי את הגרסה היא לא תמכה ב-L2TP אבל מכיוון שעכשיו היא כן תומכת ואני נותן את הנתב שלי לאחי שמחובר בהוט (ללא חייגן) אני רוצה לשדרג את הגרסת קושחה לזאת שתומכת בחייגן L2TP. נכנסתי לאתר הרשמי, הכנסתי את הדגם שלי וקיבלתי רשימה של כמה גרסאות\ורסיות. במה לבחור ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. יש לי 3 מחשבים ברשת הביתית. נקרא להם AB CD ו EF. הגדרתי שיתופים בכולם, וכמעט הכל עובד בסדר. השיתופים על AB ו CD עובדים. הם יכולים לגשת אחד לשני בלי שום בעיות והכל בסדר. הבעיה מתחילה ב EF. מתוך EF ניתן לגשת לשיתופים של AB ו CD, אבל לא להפך. AB אומר לי שאין גישה בכלל למחשב כשאני מנסה להכנס לשיתוף. CD מבקש ססמא (אין ססמא). רק אם אני נכנס ליוזר ה Administrator הוא סוף סוף מוכן לקבל את זה שיש שם שיתוף. כמובן שאני לא רוצה לעשות את זה דרך ה Administrator אלא דרך היוזר הרגיל מבלי ססמאות ובלי כלום. מיותר לציין שהמחשב מגיב יפה לפינגים, והאינטרנט דרכו עובד. ניסיתי לחפש משהו של הרשאות, אבל לא מצאתי. מה עושים?[br]פורסם בתאריך: 14.07.2008 בשעה 18:20:40 עוד כמה פרטים שאולי יעניינו - המח…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. משהו מוזר קורה לי בגלישה ביומיים האחרונים למרות שלא התקנתי/הסרתי שום תוכנה מהמחשב. אני מחובר דרך "ברק" וכבלים במהירות 750. כאשר אני פותח את המחשב החייגן מתחבר לרשת אך אז המהירות דיי איטית (כפי שרואים בתצלום שצירפתי) לפני כמה ימים המהירות הייתה יותר מהירה. האם קיימת דרך לגרום לשינוי בהגדרות של הנתב(אם קיים דבר כזה) להפוך את החיבור למהיר יותר? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. הזמנתי באינטרנט ראוטר אלחוטי עם כרטיס אלחוטי למחשב נייד ואחד לנייח במודם שלי אין יציאת רשת זה מודם adsl של dynamode ויש בו שני יציאות לקו טלפון בעצם כניסה ויציאה וחיבור usb יש לי בעיה ? אני צריך להחליף מודם?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היי, קניתי את הראוטר מדגם TL-WR1043ND וגירסת קשוחה אחרונה 3.12.2 Build 100820 Rel.41891n הכל היה בסדר עד שהתחלתי להוריד קבצים במהירות של גבוהה. התשתית אצלי היא HOT והספק הוא אקספון והמהירות אצלי היא 12 מגה בכל מקרה כשאני מוריד בטורנטים קבצים במהירות מקסמלית של 1.1 בערך אז אחרי כמה דקות המהירות צונחת ופיתאום אין לי אופציה לגלוש אפילו הפיתרון היחידי הוא ריסטרט לראוטר. היה לי מלפני כן את הראטור של WRT54GL של LINKSYS ואיתו לא היו לי את הבעיות האלו. מה ניתן לעשות? תודה מראש כמו כן משום מה כשאני לא יכול לגלוש דרך המחשב ב LAN אבל כשאני מחובר ל WIFI דרך הפלאפון אני יכול לגלוש רגיל. אגב בהעלאה ממושכת אין בעיה של ניתוקים. אלא רק בהורדה גבוהה של 4 דקות בערך ואז פיתאום א…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. חבילת גלישה: 30 מגה ספק: 012 תשתית: HOT מודם: HOTBOX שדרגתי לפני כשלושה שבועות את חבילת הגלישה שלי מ12 מגה ל30, ומאז, בשעות מסוימות, לפעמים ערב ולפעמים צהריים, אני לא יכול לשחק במשחקים מסוימים(בעיקר משחקי STEAM) בגלל פינגים גבוהים מאוד. קאונטר-סטרייק למיניהם לא שחיקים, אבל באטלפילד 3-4 ובאד קאמפני 2 לא מושפעים. בדקתי שרתים מסוימים בסיאס שהפינג שלי אליהם נמוך בדרך כלל(70+), ובשעות שזה מתרחש הפינג במשחק גבוה פי שתיים מהפינג שמוצג כשאני עושה להם "פינג" באמצעות CMD. לפעמים לנתק את המודם לכמה דקות ולחבר שוב משיב את הפינג לנורמלי, אבל אחרי מספר דקות הוא קופץ למספר מגוחך. שדרגנו את חבילת הגלישה בין השאר, מפני שרצינו פינג נמוך יותר. כעת אנחנו משלמים יותר ולא יכולים לשחק במשחק…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. זה מה שקורה עכשיו, הבית קומה אחת אבל ארוך, יש לי 2 ראוטרים, ראוטר אחד Archer C7 שיושב אצלי בחדר, ועוד ראוטר WDR4300 שיושב בגג. ה4300 משורשר ל- C7 עם כבל, וה- 4300 מוגדר כ"מגדיל טווח" עם אותו SSID כמו הראשי. שווה להחליף את ה-4300 בראוטר של אסוס, https://www.asus.com/Networking/RT-AC1200/ הוא MIMO 4x4 לעומת 3 אנטנות ב- Tplink, כמובן מבחינת מהירות האסוס מהיר יותר. *יש לציין שהיום קצת שיחקתי עם הערוצים של ה- WIFI, והגדרתי כל ראוטר על ערוץ אחר (עם הכי פחות רעש), לפני זה היה מוגדר כ- "Auto". תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ag43,

יש בידי 2 נתבים - נתב סימנס שניתן ע"י בזק ונתב TPLINK. אני מעוניין לשרשר אלחוטית בינהם כדי להגדיל את הטווח ע"מ שהלפטופ שלי יוכל להתחבר לרשת האלחוטית. הבעיה היא שהנתב של סימנס תומך בWDS והנתב של TPLINK תומך בBRIDGE MODE ולא הצלחתי לשרשר אותם לא משנה כיצד הגדרתי. יש לציין שבעבר שירשרתי 2 נתבי TPLINK ללא בעיה. האם יש דרך לשרשר 2 נתבים עם פרוטוקלים שונים? לחילופין (וגם שאלה מעניינת בפני עצמה) - האם ניתן להשתמש בנתב כמגביר ללפטופ ולא כמגביר לAP אחר?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by RonenIL,

מותקן אצלי מודם ADSL שקיבלתי מבזק דגם ALE 130 כל פעם שאני משאיר תוכנה הורדה פתוחה ברגע ומפעיל משחק כלשהו ה- connection tray נהיה לא מגיב, החיבור של האינטרנט נתקע ואי אפשר לגלוש, להמשיך להוריד וכל פעולה אחרת שדורשת אינטרנט. השאלה שלי אם זה קרה לעוד אנשים עם המודם הזה או שזה רק לי? (זה מתאים בכלל לפורום תוכנה ? או חומרה...אז תקנו אותי אם אני טועה)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Mpro,

לא מצליח להגיע למסך ההגדרות של הראוטר אני לוחץ 10.0.0.138 המחשב חושב וחושב ופשוט לא מגיע למסך.. עשיתי ריסט לראוטר ועדיין לא עובד, צריך עזרה

14. אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי בבית בן 3 קומות, כשהמחשב שמחובר לאינטרנט עם ראוטר TP-LINK WR542G נמצא בקומה השנייה. המחשב (הנייח) אליו מיועד כרטיס הרשת הוא בקומה השלישית (לא ממ"ד, סתם חדר). מה עדיף? כרטיס PCI? סטיק USB? ואיזה כדאי?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. ניסתי כמעט הכל, החל מאיפוס הגדרות יצרן (כולל מחיקת עוגיות וקבצים זמניים) של IE ועד סריקת אנטי וירוס (AVG) ו Spybot אפילו ביצעתי ניקוי דיסק של מערכת ההפעלה המחשב אמור להיות נקי ולעבוד מהר בגלישה. אבל ממש לא... מה יכולה להיות הבעיה? ה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. בזק משדרגת את הגלישה של לקוחותיה לעד 100 מגה בחינם. המשמעות היא שלקוחות הנמצאים בתוכנית T40 (כלומר מהירות של 40M) ישודרגו למהירות 100M ללא עלות למשך שנה. בזק לא מסרה מה יקרה לאחר השנה הזו, אבל ניסיון העבר מלמד שהעלות ללקוח תעלה. ההודעה לעיתונות שפורסמה היום נמצאת כאן - http://www.bezeq.co.il/internetandphone/blog/presswifi/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. איזה מהנתבים פה מומלצים? http://ksp.co.il/?select=.263..264..2141.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= הולך להפוך אותו למודם, אז צריך כזה שתומך בתקן שבו בזק משתמשים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by jordan_sh,

שלום, מבחינה אלחוטית מה עדיף ? לחילופין , איך 841n בתור רפיטר ? האם עדיף על מרחיב טווח D-Link DAP-1320/A1A Range Extender (למעט הגודל) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Joe Blow,

שמעתי שמסתובב ברשת כלי GUI לניהול features מתקדמים במודם של alcatel כגון ניהול ה firewall וה nat אשר מספק פונקציונליות רחבה יותר מזו שקיימת בממשק web של המודם. מישהו אולי ניתקל בכלי זה ויודע היכן ניתן להוריד אותו?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום ברשותי 2 ראוטרים VTECH NB403 D-LINK 6740U איזה טוב יותר תודה נעם

21. בעיות עם האווסט, לדברי אנשי התמיכה של אווסט, ואני רוצה תוכנה חדשה שאיתה אני אוכל להגביל את פעילות הרשת.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם, קניתי היום edimax 7206apg מכיוון שהמחשב בסלון שלי לא קולט את הראוטר שנמצא בחדר. אחרי שהתקנתי אותו ניסיתי להתחבר דרך המחשב בסלון, אך הוא כותב לי: Limited Connectivity - no internet access, מה יכולה להיות הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 15.05.2010 בשעה 19:32:35 רציתי לציין שיש לי ראוטר linksys wrt54gl והתקנתי עליו firmware של dd-wrt[br]פורסם בתאריך: 15.05.2010 בשעה 19:41:16אני אשמח אם מישהו יוכל לדבר איתי במסנג'ר וכך להדריך אותי איך לפתור את הבעיה הזאת אחת ולתמיד !בתודה מראש, טל.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by urifff,

שלום, ברצוני לרכוש נתב אשר יעבוד בקצב 300 ויהיה בעל חיבורי נחושת בקצב 1G, ורצוי עם חיבור USB. אני חושב לקנות את ה- TP-LINK WR1043 שהוא יחסית זול למתחריו. האם כדאי להשקיע במשהו אחר? מה למשל? אולי D-LINK DIR655? מה לגבי ה-Edimax 6574n? אשמח לעצה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by AtR,

שלום לכולם! יש לי בעיה קטנה (טוב אולי גדולה) בגלישה באינטרנט אתרים בקושי זזים לי חוץ מHWzone שלפעמים גם לא עובד לי ועוד כמה אתרים בודדים והדבר פשוט בלתי נסבל יש לי ראוטר עם אייפי קבוע לפי מה שאני יודע וחשבתי אולי שאם אני אצליח לשנות אותו איכשהו אז זה יעזור התקשרתי לספקית שלי (שהיא בזק בינלאומי במקרה הזה) ולא הצליחו לעזור לי שם ואמרו לי שיגיע אליי טכנאי ביום שלישי בשביל הטיפול חשבתי שאולי עד שהוא יגיע תצליחו לעזור לי בפתירת הבעיה המציקה הזו אם מישהו נתקל בבעיה דומה או יודע מה אפשר לעשות אני אשמח מאוד אלכס

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ludu,

שלום, ברשותי מודם+ראוטר tp-link td-8961nd אשר קניתי לפני שנתיים וחצי (adsl2) לפני מספר ימים שדרגתי לבזק ובזק בינלאומי 40 מגה (מ- 15 מגה). מבזק נמסר לי כי המכשיר אינו תומך ב- 40 מגה ולכן הם מורידים אותי חזרה ל- 15 מגה. (כיום וחצי לאחר השדרוג המודם הפסיק להוציא אינטרנט. התקשרתי אליהם ואז הם החזירו אותי ל- 15מגה והמודם עבד בחזרה) האם הדבר נכון? או שעלי להתעקש כי המודם ראוטר תומך ב- 40 מגה? תודה ניר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים