עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לחברי הפורום, יש לי מחשב אחד שיושב בקומת הקרקע בבית בתוך ממ"ד, ומחשב נוסף שאני מתכוון לקנות ישב בחדר בקומה שמעליה. חשבתי שרשת אלחוטית תהיה הפתרון הכי פשוט לחיבור המחשבים אבל כשקראתי את המדריך של Qtec נוכחתי שזה כנראה בלתי אפשרי (ממ"ד+הפרש קומות). העברת כבלים לא באה בחשבון והפתרון שחשבתי עליו הוא שימוש ברשת הטלפון הביתית לחיבור המחשבים. יש למישהו ידע/ניסיון בנושא הזה? או רעיון אחר? כמה דברים נוספים: 1. הטלפונים בבית מחוברים למרכזיה מדגם Logiphone 208-LT 2. חיבור האינטרנט שלי הוא ADSL. מה שאני צריך בת'כלס זה שיהיה חיבור אינטרנט גם למחשב החדש. הרשת פחות חשובה לי אם זה מורכב מדי. אני מניח שבזק ישמחו להתקין לי עוד נקודת ADSL בבית ולגבות עוד כסף כל חודש.. השאלה היא אם יש א…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. כשה-XP שלי עולה לי, ואני עושה פעולה פשוטה של הפעלת ההתקשרות ADSL והשורת משימות נתקעת 2 דקות! גם אם אני מפעיל את המחשב שלי או המסמכים שלי וכו' זה עושה אותו דבר. חשבתי שזה קרה בגלל שהתקנתי norton systemworks, אבל מחקתי וזה לא עוזר...והמחשב שלי בכלל לא עמוס. יש לי 512 זכרון....וה-CPU usage לא עובר את ה-13% בזמן הגלישה....למישהו יש רעיון?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. יש לי רשת אלחוטית עם נתב מסוג di714pi dlink. הנתב משמש גם כמודם adsl וכל המחשבים (שלושה) מתקשרים אליו אלחוטית עם כרטיסי רשת usb מסוג dlink airplus -120w. בין שני מחשבים שיתפתי קבצים באמצעות הרשת ע"י הגדרת כתובת ip של המחשב המארח. השאלות שלי: 1. ה-ip של המחשב המארח הוא בינתיים קבוע. האם הוא ישאר כך? מי קובע את ה - ip הזה? הנתב? ואם הוא לא קבוע - איך אני מגדיר אותו קבוע על מנת שהשיתוף יימשך? 2. ביטלתי את ההגנה של הפיירוול של XP במחשב המארח. האם יש דרך לאבטח את המחשב והקבצים (אני יודע שהנתב כולל סוג של פיירוול, אך האם הוא מספיק? תודה מראש על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Rule The Pc,

אהלן, יש לי אימייל בהוטמייל ואני רוצה לעשות לו עקוב אחריי לאימייל ביאהו האם זה אפשרי? תודה.

5. Started by AboveBeyond,

שלום , ברצוני לעשות רשת בבית , בית פרטי הרבה קומות אינטרנט אלחוטי לא עובד כמו שצריך. צריך אינטרנט בעליית גג , קומה 2, ובסלון (קומה 1) ניסיתי מתאמי רשת חשמל , לא עובדים כמו שצריך . ראיתי שדיברו בפורום על HPNA , מה אתם אומרים על זה? יש לציין שאני עם אינטרנט כבלים (השחלה של כבלים מאד מסובכת , הבית ישן , בעליית גג ניסינו להשלחיל סטלבנד והוא פשוט לא יוצא משום מקום , כנראה התעלה מאחורי הקיר גבס פתוחה או משהו כזה . )

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by star010101,

שלום לכל המומחים , אודה לכם תוכלו להתייחס לבעייתי ברצינות. יש לציין שהבעיות הנ"ל התחילו לאחר המעבר מ-017 נטוויז'ן. התקלות: 1. פורטים בלתי נגישם למרות שנפתחו בפירוול בWINDOWS ובראוטר. בבדיקה הראשונה באתר הבדיקה של אימיול הפורטים היו בסדר, בבדיקה שניה כשלו. 2. פעם או פעמיים הפורטים עברו ב http://www.canyouseeme.org/ , לאחר מכן כשלו ברצף. 3. אי אפשר לשלוח מייל באאוטלוק , אני מקבל הודאה : "מסירת ההודעה לנמענים הבאים לא הצליחה" + בקשה לפנות לספק האינטרנט. 4. לא נגעתי בכלום, רק שיניתי שם משתמש וסיסמא בראוטר + הגדרת DNS בWINDOWS. בנטוויזן מעולם לא קרו תקלות שכאלה. היום זה היום הראשון שלי ב-012 ואני די עצבני עצותיכם ועזרתכם תתקבל בברכה לילה טוב

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ConRoe X Fire,

היי לאחרונה אמא שלי עברה למחשב נייד חדש והעבירו לה את כל המידע והכל מהישן לחדש דרך הרשת. האם זה מאובטח? אם אני מכבה את החיבור ל-wifi בישן אז אני לא כמובן לא מצליח להכנס למחשב הישן (מהמחשב החדש), האם בזמן שאני מעביר קבצים, בזמן שהקשר בין המחשבים פועל, זה מאובטח? עכשיו אחרי שהעברנו את כל המידע מהישן לחדש, אפשר איכשהו לנתק את הקשר ביניהם? אני לא העברתי אף פעם קבצים ומידע ככה בין מחשבים, זאת פעם ראשונה שאני מתעסק עם זה ואמא שלי לחוצה שזה פתוח ו"פרוץ". אני מקווה שהבנתם אותי, תודה על כל עזרה שתינתן.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by deathy,

היי לאחרונה חיברתי תקשורת אלחוטית בדירתי אני משתמש בנתב 3com 54 mbps 11g ובאדאפטר (מקבל) d-link g dwa-110 בהתחלה כשניסיתי להתחבר זה היה רושם לי כל הזמן שיש "קישוריות מוגבלת או חסרה".. אחרי שהגדרתי מחדש את ההצפנה (wep) בנתב עצמו זה נפתר. מאז אני מצליח להתחבר אבל בערך כל 20 דקות האינטרנט מפסיק לעבוד לי (למרות שלא נראית שום בעיה באייקונים בפינה של שורת המשימות) ואני לא מצליח לשלוח פינג לנתב. אחרי שאני עושה קליק ימני ו"תיקון" הבעיה כביכול נפתרת לעוד 20 דקות וחוזר חלילה. מישהו נתקל בזה ויודע מה יכולה להיות הבעיה? יש לי winxp sp2 שהתחבר בעבר לרשתות אלחוטיות בלי בעיה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. https://doctordns.wordpress.com/2014/01/26/%D7%94%D7%92%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%AA-dns-%D7%9E%D7%AA%D7%A7%D7%93%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99-client/ אשמח לשמוע הערות/הארות

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היי יש לי טופולוגיה דיי דפוקה ברשת שאני יהיה שמח להגדיר בה DYNDNS. להלן הטופולוגיה: 3 עמדות קצה ברשת 192.168.1.0/24 מחוברות לראוטר שתומך ב DYNDNS. יציאת ה WAN של בראוטר מתחברת לקוספא מעצבנת של 012 שהמטרה שלה לספק קו טלפון על גבי IP. הקופסי הזאת מתחברת למודם שהוא מתחבר לתשתית טלפון. בקיצור סיבוך אחד גדול. הקופסא הי זו שמחייגת לרשת והמודם נראה לי משמש ב BRIDGE. מה קורה שבפועל אני צריך להגדיר את ה DYNDNS על גבי בוקפסא אבל לא יצא לי לגשת לממשק שלה ומשהו אומר לי שהיא בכל זאת לא תומכת באפשרות זו. למי שירצה לגבל פרטים על כתובות ה IP אני אביא אחרי זה, אבל בקצרה זה הולכת ככה רגל אחת של הרוטר נמצאת ברשת פרטית 192.168.1.0/24 ומחוברת לסויטצ' עם 3 תחנות, רגל שנייה מקבל IP סטטי ומתחברת…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שאלה בכותרת אשמח לתגובות...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by tzahi20,

שלום יש אצלי איטיות נוראית בזמן צפייה ישירה דרך תוכנת קודי, אני משתמש בתוכנה המון שנים, אבל אף פעם זה לא היה כמו בחודשיים האחרונים. בבדיקת מהירות דרך אתר speed test ookla אני מקבל במחשב : PING :17 , הורדה : 82.4 דרך אותו מחשב ואותו אתר אבל בדיקה דרך קודי : PING:28, הורדה : 15 מגה הבעיה היא לא רק דרך המחשב, אלא גם דרך סטרימר אנדרואיד ומחשב נוסף. תשתית הוט, ספק : בינלאומי. ובאמת בקודי יש איטיות רצינית, גם בשרתי פרימיום בתשלום. מה יכולה להיות הסיבה ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום חברים אני עומד ליפני רכישת מחשב חדש דרך פלונטר, ובכך מספר המחשבים בבית יעלה לשלושה. החלטנו להשקיע ברשת אלחוטית (עכשיו שני המחשבים מחוברים עם כבל ישירות)... לאחר התיעצות עם אדם מבין עניין, הוחלט ללכת על נתב הWRT54G של לינקסיס. חיפשתי קצת המלצות בפורום אבל לא מצאתי מידע מועיל למדי בנושא, למעט העובדה שקיימת בעיה בגירסת החומרה מס' 5 של הנתב הזה.... שלחתי מייל לפלונטר בשאלה מה הגירסה הנמכרת בחנות אך הם ענו ש"אין להם מושג", מיפני שהם מביאים את זה מהיבואן לפי הזמנה ואין דרך לדעת... טוב.. בקיצר, מה אתם מייעצים? האם יש בקטלוג שלהם אפשרות יותר בטוחה (במחיר לא גבוה יותר)? ואיזה זוג כרטיסי רשת אתם ממליצים? חשבתי ללכת על שני OVISLINK כי הTRENDNET ב88 ש"ח עובד ב .11b ולא 1…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Necessary_Evil,

שלום אנשים, יש לי WIN2K מחובר לכבלים בUSB , כשהיה מודם 56K השיתוף עבד בסדר, לא שיניתי שום הגדרות של הרשת ואחרי התקנת הכבלים כבר אין שיתוף... אני משתמשת בתוכנה winroute מה יכולה להיות הבעיה? תודה, חציל

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מדובר בראוטר הזה : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833150125 האם ניתן להשיג אותו בארץ ? לא מצאתי בכלל... אם אני מביא אותו עם מישהו מחו"ל האם הוא יתקע במכס עקב צורך באישורים מיוחדים ? אשמח לכל תשובה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Tracing route to 188-72-238-154.local [188.72.238.154] over a maximum of 30 hops: 1 1 ms <1 ms 1 ms 192.168.11.1 2 12 ms 9 ms 11 ms bzq-84-110-5-1.red.bezeqint.net [84.110.5.1] 3 11 ms 11 ms 15 ms bzq-84-110-5-1.red.bezeqint.net [84.110.5.1] 4 11 ms 12 ms 11 ms cablep-219-51-242.cablep.bezeqint.net [62.219.51 .242] 5 11 ms 8 ms 10 ms bzq-179-75-165.static.bezeqint.net [212.179.75.1 65] 6 23 ms 13 ms 12 ms bzq-179-124-193.static.bezeqint.net [212.179.124 .193] 7 12 ms 12 ms 18 ms bzq-179-124-150.static.bezeqint.net [212.179.124 .150] 8 89 ms * * bzq-179-124-34.static.bezeqint.net [212.179.124. 34] 9 76 ms 73 ms 73 ms xe-0-2-…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Kof,

אני מניח שזה הפורום המתאים לבעיה שלי. אם לא, אנא הפנו אותי לפורום המתאים. נתקלתי במספר בעיות במשחק רשת מסוים (Dawn of War - Dark Crusade), וגיליתי שאני צריך שיהיו לי מספר פורטים פתוחים בכדי לשחק במשחק כראוי. בפורומים של המשחק כוונתי לאתר הבא - http://66.134.89.225/~sic/nettest.html - ובו אפליקציית ג'אווה הבודקת האם הפורטים הנחוצים למשחק פתוחים אצלי. ניסיתי את האפליקציה, ומסתבר שפורט 6112 לא פתוח אצלי (timeout), ואת שאר הפורטים האפליקציה סרבה לבדוק לאחר שנכשלתי בבדיקת הפורט הראשון. לאחר מכן ניסיתי להכנס לאתר PortForward.com, ושם אני מצאתי את הראוטר שלי (אני מניח שזה הוא), אבל נתקלתי בבעיה. עקבתי אחרי המדריך, והקציתי למחשב שלי כתובת IP סטטית בהצלחה (עברתי את כל השלבים והאינ…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. העברתי את חיבור האינטרנט שלי לחיבור עם חייגן בכבלים (L2TP). רציתי לדעת אם יש הגדרות מיוחדות שאני צריך לשנות בראוטר שלי כדי שהכל יעבוד כמו שצריך.... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by GolanBerlin,

אני נמצא בבזק בינלאמומי + HOT. חבילה של 12 אצל שניהם. אין לי מושג ממש מה זה חייגן ואם אני מחובר בלי או עם. בזמן האחרון יש לי בעיות עם המהירות. סטרימינג איטי, מהירות מקבל 7, 6. לפעמים זה אכן 12 אבל זה בכלל לא יציב. מה עושים? כבר בא אליי טכנאי, לא עזר. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by itsik1231995,

יש לי חבר שמעוניין להשמיע מוזיקה (הוא DJ) ב LIVE דרך האנטרנט איך עושים את זה ומה צריך בשביל לעשות את זה תודה .

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Peter Rabbit,

קניתי שירות vpn של keepsolid שקיבל כאן מחמאות בדיון. האם מספיק להתקין אותו על מערכת ההפעלה או שצריך להגדיר עניינים ברשת הביתית?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. החברים שלי ממליצים רק על LINKSYS הראוטר צריך לתמוך ב 6 מחשבים נייחים + 2 ניידים (רוחב הפס שלי 50 מגה - כבלים) חשבתי על ראוטר בתקן N החדש אבל איך אני אדע האם המחשבים הניידים שלי תומכים בזה - (טושיבה A200 10W) כרטיס של INTEL נדמה לי * אין לי הגבלה במחיר

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by maxwell10,

האם בבית עם 4 עמדות מחשב ניתן לחסוך את ארבעת המחשבים ובמקום לקנות שרת שמתחבר ל 4 מקלדות, עכברים, מסכים ורמקולים?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. לאחר קריאת הסקירה על ה D-Link DIR-655 - הבנתי כמה אני לא מבין בנושא. כיצד ניתן להחליט על פרוטוקול התעבורה בין 2 מחשבים ברשת FTP או SMB? האם אני צריך תוכנת FTP על כול מחשב ולבצע את תעבורות הקבצים בין 2 המחשבים דרכם? אשמח להסבר.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by jungle-man,

שלום קראתי את הסקירה של netcheif על המתאמים של DLink http://www.netcheif.com/Reviews/DHP-500AV/DHP-500AV.htm ואכן נראה כפתרון טוב, למרות המחיר היקר, לבתים עם מכשולים רבים מדי לרשת אלחוטית. באפשרותי לרכוש את המתאמים של: TP-Link TL-PA411 AV500 או Edimax HP-5101. רציתי לדעת אם למישהו ניסיון טוב או רע עם המתאמים הנ"ל, במיוחד עם הtplink הזול יותר ואיך הם בהשוואה לDLINK בסקירה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.