עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי שני מחשבים ברשת, ונתב שמחשב ביניהם ומחבר לאינטרנט. ממחשב אחד אפשר להיכנס למחשב השני, אך מהמחשב השני ברגע שאני מנסה להכנס למחשב האחד אני צריך להקליד שם משתמש וסיסמא. ניסיתי כל מיני אפשרויות ושום דבר לא עזר, ובמחשב ההוא אין בכלל סיסמא לווינדוס. מה ולמה זה קורה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום חבר'ה, יש לי את הנתב הנ"ל שנתיים וחצי בערך. לרוב הוא סבבה לגמרי. אליו מחוברים שני מחשבים: שולחני מחובר עם כבל ונייד שמתחבר אלחוטי. לפני כחודש התחילו אצלינו ניתוקים ברשת האלחוטית בלבד - כל כמה דקות החיבור האלחוטי מתנתק לכמה שניות וחוזר. בזמן גלישה, כשהמחשב קרוב כ-2 ס"מ לראוטר וגם כשהוא בצד השני של הבית. בקיצור, המצב לא משהו. בזמן הניתוק יש לציין שהחיבור החוטי עובד כרגיל וכך אנחנו עובדים עם המחשב הנייד לאחרונה - מחובר בכבל לראוטר. בנוסף, כשמחשב הנייד מטייל בעיר, או באוניברסיטה, החיבור האלחוטי יציב כמו לוחם סקוטי עתיק. עדכנתי קושחה לגרסה החדשה ביותר שיש, שיניתי את מספר הערוצים מברירת המחדל שהיתה לי בהתחלה (נדמה לי 7) ל-6/10/11 ולא היה שום שינוי. אפילו עשיתי לו ריסט!…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. אני בהליכי פרישה של רשת קווית בדירה שלי. משכתי כבל CAT6 STP ל-4 חדרים מהארון תקשורת, ושם אני מתכוון לשים switch. כשאני מחבר את המחשב באחד החדרים לשקע ששמתי בו ואת אותו הכבל בארון תקשורת ל-switch - החיבור הוא של 1000Base. כשאני מחבר את אותו המחשב בממ"ד - נראה שהראוטר מנסה לבצע Autoneg מספר פעמים ל-1000Base, נכשל, וכברירת מחדל מתקבע על 100Base. ואכן כשאני בודק את מהירות ההורדה היא 100. את החיבורים אני עושה באמצעות מחברי Keystone CAT6A, וכל הכבלים שלי הם CAT6. ניתקתי וחיווטתי מחדש את 2 השקעים (גם בצד של הממ"ד וגם בארון התקשורת) מספר פעמים, וכל פעם מתקבלת אותה תוצאה. אורך הכבל בערך 20 מטר, אפילו פחות. מה יכולה להיות הבעיה? האם יכול להיות שהעברת הכבל בקירות …

4. Started by alonsan,

האם מישהו יכול לעזור בקיפוג נתב סיסקו 827H?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. היי אני מתכוון לקנות נתב יחסית חזק בקרוב כי אני מרים רשת יחסית כבדה לרשת ביתית (סטרימינג, משחקים, הרבה מחשבים במקביל, והכל רק אלחוטי) ולכן מתכוון לקנות ראוטר חזק של אחת משתי החברות המובילות (לפי מה שראיתי בחיפושי באינטרנט) המועמדים הסופיים הם כנראה Linksys/Cisco E3200 Netgear WNR3500L Netgear WNDR3700 קראתי כאן שיש בעיות עם חלק מהפרוטוקולים של תשתיות האינטרנט (L2TP וכאלה) ולכן לא כל הראוטרים נתמכים כאן. אני מנחש שה 3500L כנראה יתמוך כי אפשר לשים עליו DD-WRT ודומיו, אבל על האחרים אי אפשר. חיפשתי מידע לגבי השימוש בראוטרים האלה בארץ אבל לא מצאתי. יש כאן בעלים של הראוטרים האלה שיוכלו לעזור לי? בנוסף, אם יש המלצות אחרות לראוטרים דומים, אשמח לשמוע. תודה נעם

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אם כרגע יש לי חיבור ללא חייגן ל-013 ויש לי גם חשבון ב 014, האם אני יכול בכל זאת להתחבר לחשבון ב 014 ? (לא מצאתי על חומר בחיפוש)

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני עומד לרכוש מחשב נייד של לנובו, ובאפשרויות המפרט, לגבי "כרטיס רשת אלחוטית" יש לי את האופציות: Thinkpad 1x1 b/g/n - המובנה(ללא תוספת מחיר) או Intel Centrino Advanced-N 6205 AGN (תוספת של 20 דולר) יש באמת הבדל בין השניים? ב"הסבר" של לנובו כתוב: האם ה לנובו באמת יהיה "לא מספק" לוידיאו סטרימינג, כפי שמשתמע מהתיאור של האינטל לעומת התיאור של הלנובו? תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני צריכה המלצה לכ.רשת אמין וחזק (לא משנה לי איך הוא מתחבר), כי הראוטר רחוק ממני ואני ממש זקוקה לקשר יציב ככל האפשר.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Bug,

יש לי צורב במחשב ישן ואין לי ממש זמן וכוח לפרק אותו ולהרכיב אותו על החדש. מה גם שאני רוצה להשאיר אפשרות לצרוב במחשב הישן. בקיצור, איך אני משתף את הצורב ברשת הביתית כך שכל המחשבים יוכלו "להנות" ממנו (כמו עם המדפסת)? תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום ברשותי מודם ADSL D-LINK 2650U של בזק. נכנסתי לאתר של בזק http://www.bezeq.co.il/support/Pages/toalhuti.aspx ושם שורה ראשונה יש עדכון קשוחה למודם שלי. אני מוריד את העדכון. שם אותו בכונן שלי (אפילו ישר ב C:), וכשנכנס למודם שלי (10.0.0.138) ומנסה לעדכן, אני מקבל הודעת שגיאה: "Please enter a valid name" מישהו יודע מה זה? ואיך אפשר לפתור את זה בבקשה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום אני לא מצליח להתחבר לשרתים באימיול, הוא כל הזמן מודיעה לי שהשרת מלא או שעבר זמן מוגדר לניסיון התחברות. אני מחובר דרך כבלים ו 012, וראוטר edimax 6204wg, מוגדר על הפניית פורטים, החיבור מוגדר ל static ip הפורטים הם 5773 ו 5783 פתחתי את הפורטים גם בפיירוול של וינדוס, ובבדיקת פורטים של אימיול הוא מודיע לי שהפורטים בסדר. מה זה עוד יכול להיות? יכול להיות שה nod32 או ה spyware doctor חוסם לי את הפורטים? אריאל

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. היי, ההורים שלי עברו לא מזמן לאינטרנט של סלקום (החבילה עם סלקום TV), ובעקבות זה התקינו להם ראוטר חדש של סלקום והגדירו להם מחדש את רשת הWIFI בבית. בלי קשר לזה, יש להם בבית מכשיר Dlink DAP-1360 שמתפקד כWireless Client - הוא קולט את רשת הWIFI, ומאפשר חיבור ממנו עם כבל רשת. הבעיה היא - כשאני מגדיר אותו לעבוד עם הרשת החדשה - הוא לא מצליח להעביר את החיבור לאינטרנט. הגדרתי את החיבור לרשת החדשה בדיוק כמו לרשת הקודמת, וזה פשוט לא עובד. ניסיתי לוודא שהבעיה היא לא במכשיר עצמו, וחיברתי אותו לרשתות WIFI אחרות, והכל עובד חלק. רק מול הרשת של סלקום הוא לא מצליח לעבוד. מישהו נתקל בבעיה דומה עם הרשת של סלקום? למישהו יש הצעה לפתרון?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Idan-h,

אני חוזר לHOT ותהיה לי תשתית כבלים. איזה מודם הכי מומלץ ? היה לי פעם את הMotorola SB5100, אבל מידי פעם היו לי בעיות עם החיבור (לא יודע אם זה במודם או בחיבור).

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by FatherBoard,

אני עם אינטרנט כבלים 750 KB, והספקית היא בזקנט... אבל אני כבר שנתיים תקוע עם אותו IP! זה לא אמור להשתנות? ניסיתי לנתק מהחשמל, ניסיתי בדוס לעשות renew וכו', אבל זה לא עוזר! איך אני משנה כתובת\גורם לה להשתנות מעצמה כמו שהיא אמורה ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Y-L,

כמוזכר בכותרת יש לי מודם משודרג לראוטר של חברת ECI מוחבר לSwitch ומשם לשני מחשבים עכשיו אני מעוניין שלכל מחשב ברשת יהיה IP קבוע אבל ברגע שאני נותן IP (לדוגמא 192.168.0.1) למחשב מסוים דפי אינטרנט (כמובן באותו מחשב שהוגדר הIP) לא עובדים (ושאני אומר דפי אינטרנט אני מתכוון לדפי אינטרנט בלבד Kazza, Emule וICQ למשל ממשיכים לעבוד). כרגע זה נמצא על "obtain an IP adress automatically" אחרת שום דף אינטרנט לא יפעל לי (וכן לא רק באקספלוור אלה גם בפיירפוקס). אני חושב שזה קשור למשהו בהגדרות של המודם אבל אין לי מושג מה השמח לתגובה ממי שבאמת מכיר את המודם ומכיר את התופעה ואם בכלל אפשר להיתעלות עליה. בתודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by rov,

כשאני מתחבר לאינטרנט, החיבור נעשה לרשת לא מזוהה ולא לרשת המקומית, אך הגלישה היא תקינה לחלוטין. זה התחיל מסיבה לא ידועה לפני כמה שבועות, עד אז החיבור היה לרשת המקומית (בפועל, לא הבחנתי בשום הבדל בגלישה). באייקון התקשורת (2 המחשבים ליד השעון) מופיע סימן קריאה צהוב, ובקליק ימני עליו מופיע: Access Limited Connectivity. תמיכה טכנית של בזק ובזק בינלאומי לא פתרה את הבעיה. קראתי באיזה שהוא מקום שהסיבה יכולה לנבוע גם מאי קבלת IP משרת DHCP (כי השרת אינו זמין או אין גישה אליו). רציתי לבדוק גם נקודה זו, אך לא מצאתי את הדרך להגיע ל- DHCP, אודה לכם אם תנחוני לכך. נ.ב. אני גולש ישירות (ללא נתב) עם כרטיס רשת מובנה בלוח האם, ועם ויסטה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by unknown,

אני ועוד מחשב מחוברים ברוחב פס של 4000/400, המחשב שמחובר ישירות(עם כבל) לראוטר פועל לפי רוחב הפס, לעומת זאת המחשב השני שעובד דרך כרטיס רשת אלחוטי מוריד במהירות שלא עולה על 10% מרוחב הפס, יש פתרונות? אות של 70% מינוס אמור להיות קשור לזה? אגב, על הכרטיס כתוב wireless network הadaptor(אין לי מושג אם זאת חברה, קיבלתי אותו מבזק), מסוג 802.11g. הראוטר הוא של ASUS, דגם AM 604g, והמחשב עם החיבור האלחוטי מרוחק כ-10 מטרים מהראוטר.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by mojo250,

לאחרונה החיבור איטי להחריד, בעיקר בקאזה וגלישה בחו"ל הם טוענים שהבעיה בבזק, בבזק בדקו את הקו והוא תקין, קצב הורדה מאתר WOW כ 70Kbps. אקוואנט כרגיל מתכחשים. בנוסף, קאזה מנותקת מהרשת אחרי הורדת כל 10MB. משתמשי אקוואנט אחרים- מה הנסיון שלכם?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. הראוטר כבר לא באחריות בזק. אני על טופ 100 בזק+בב"ל. בפועל יכול לקבל 70-80 לפי מה שאמרו טכנאי בזק שהיו בקיבוץ שלי. בפועל אני מכבל הודה בסביבות 30 מגה והעלאה מעל 3 מגה, 3.6-3.9 מגה, נבדק עם 1@1 . נראה כי הנתוני סינכרון טובים מאוד גם לפי הנציג הטכני של בזק בטלפון, הוא טוען שיש יכולת של יותר מ100! מצרף תמונה: האם ניתן לרכוש בשוק האזרחי נתב הכולל מודם לטכנולוגית NGN? מה לדעתכם עלי לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by dids22,

היי המערכת הפעלה היא windows 7 הכרטיס הפסיק למשוך כתובת IP מהראוטר ניסיתי לחבר ישירות למודם וגם אותה בעייה התקנה מחדש לדריבר לא עזרה יש לכם רעיון? C:\Users\down>ipconfig /all Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : down-PC Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid IP Routing Enabled. . . . . . . . : No WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No Ethernet adapter Local Area Connection 2: Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : NVIDIA nForce Networking Controller Physical Address. . . . . . . . . : 00-0F-EA-5D-67-47 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. התחברתי לבזק בן לאומי ADSL 2.5MB ובדואר הם רשמו לי שאני מנוי ל SAFE NET עכשיו לא רשמו שזה בחינם ומצד שני לא רשמו שזה עולה כסף, יש לזה שם מתשמש נוסף השאלה שלי אם למישהו יש את זה או שמישהו משתמש בזה האם זה בחינם?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by star010101,

שלום למומחים, יש לי מס' בעיות בראוטר הנ"ל: א. מתנתק בלי שום סיבה לפחות פעם בשבוע. ב. לא נותן תמיכה ב1GB FULL DUPLEX ג. למרות האפשרות, לא תומך בתקן N (או לא נותן מהירות שונה מכשזה מוגדר על תקן G). יש למישהו מושג האם זה תקין? יש לי מחשב אחד שמחובר אליו ישירות בכבל ועוד אחד אלחוטי, אם אני אחבר את שניהם בכבל יש סיכוי שהוא ייתן לי 1GB חיבור? תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. בזק משדרגת את הגלישה של לקוחותיה לעד 100 מגה בחינם. המשמעות היא שלקוחות הנמצאים בתוכנית T40 (כלומר מהירות של 40M) ישודרגו למהירות 100M ללא עלות למשך שנה. בזק לא מסרה מה יקרה לאחר השנה הזו, אבל ניסיון העבר מלמד שהעלות ללקוח תעלה. ההודעה לעיתונות שפורסמה היום נמצאת כאן - http://www.bezeq.co.il/internetandphone/blog/presswifi/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. לפי מחקרי הגוגל, כל אתר עשירי "נגוע". הנה החדשה : http://news.bbc.co.uk/1/hi/technology/6645895.stm

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים