עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Pavel Yasko,

שלום לכולם, כבר כמה שנים שאני סובל מחוסר היציבות של הראוטרים של בזק עד שסופית נשברתי בימים האחרונים (לאחר שהייתי בלי אינטרנט מיום חמישי עד היום בצהריים). יש ברשותי VTECH של בזק (הם טוענים שזה הראוטר הכי טוב אצלהם), וואלה לא מרוצה, הטווח של הWIFI פשוט עלוב עד מצב שהייתי צריך לקנות ראוטר של XIAOMI MI 3 כדי לעשות משהו עם זה. התשתית שלי של בזק בינלאומי וספק בזק, 100 מגה. אני מתלבט בין שני דברים, האם להפוך את הראוטר של בזק למודם ולקנות ראוטר עוצמתי בשביל להגדיל את הטווח של הוייפיי בבית (פלוס בשביל מהירות יותר גבוהה בקווי) או לקנות ראוטר משולב מודם חזק? התקציב לא משנה, העיקר שהמוצר יהיה פצצתי גם אם זה יעלה יקר. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. מדובר בראוטר הזה : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833150125 האם ניתן להשיג אותו בארץ ? לא מצאתי בכלל... אם אני מביא אותו עם מישהו מחו"ל האם הוא יתקע במכס עקב צורך באישורים מיוחדים ? אשמח לכל תשובה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני משחק במשחק רשת TACTICAL OPS למי שמכיר .. , משחק שמבוסס על פינגים ופאקג' , בקיצור הספקית אינטרנט שלי זה בזק (שהיא חברה טובה בכל מה שקשור לפינגים והלאה ) והתשתית של HOT . מה יכול ליגרום לי לפינגים + פאקג' ( אה יש לי ראוטר ) בעבר דיברתי איתם והם אמרו לי שיכול להיות בגלל הראוטר , קניתי אחד חדש של TP-LINK אותה בעיה ואפילו יותר גרוע :\ הם אמרו לי שכדאי להגיד את הפס רחב (שהוא כרגע 1.5) ואולי זה יפתור את הבעיה :\ יש עוד הצעות אולי לעזור לי ? תודה מראש ...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by dor8194,

שלום, קניתי לא מזמן את הראוטר TP-Link TL-WR1043ND. החלפתי לראוטר הזה מכיוון שהיו ניתוקים באינטרנט והראוטר( + מודם) של בזק כבר היה מיושן (D-Link 2650U). בנוסף לראוטר, לקחתי מבזק מודם חדש (D-Link 2500U). התקנתי את הרשת הביתית והכל עובד כמו שצריך, חוץ מבעיה קטנה בקשר לחיבור 1Gbps אבל זה לא חשוב עכשיו. אחרי כמה זמן שהכל פעל כראוי, שוב היה ניתוק באינטרנט. התקשרתי לתמיכה של בזק והציעו לי להחליף פילטרים ולנתק את הממיר של Yes, שכנראה אחראי לכל הבעיות. החלפתי פילטרים ונתקתי את הראוטר, אבל הניתוקים המשיכו. איני בטוח ב-100% שהניתוקים הם בכל הבית כי לא תמיד נמצאים על המחשבים האחרים, אבל אני לא מאמין שהבעיה אצלי במחשב. יש סיכוי שזה בגלל ירידות מתח בבית? ** יש לציין שהניתוקים באינטרנט …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by q1234,

יש לי adsl 1.5/96 , ואני רוצה מהירות העלאה גבוהה יותר. 1.לפי מה שאני רואה, תשתית הכבלים יכולה לספק מהירות העלאה גבוהה יותר . למה ? 2.זה נכון שבחו"ל טכנולוגית הכבלים מתקדמת יותר מ-adsl ? 3.לברק יש חבילת adsl , 5\250 במחיר 119 וחבילת כבלים 1.5\512 ב-139 היה לי נסיון לא טוב עם כבלים , ואני מאוד מרוצה מה-adsl , כמעט ואין ניתוקים , אבל הפינגים ממש גרועים (ב"ב) ואני צריך תמיד לנתק את המודם ולחבר , כדי לקבל פינגים סבירים+ - . 4.בכבלים יש ניתוקים ? איזה טכנולוגיה מתקדמת יותר , כבלים או adsl ? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Emin,

שלום רב, קניתי מחשב חדשה לאחרונה ובנוסף יש לי מחשב ישן שאני רוצה לעשות רשת ביניהם, להעביר קבצים וכו. במחשב הישן יש לי כרטיס רשת Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC עכשיו מה אני צריך לקנות כדי שיהיה לי רשת ביתית? לקנות ראוטר ומה עוד? ד"א אני מעדיף רשת אלחוטית, אבל לדעתכם מה יותר יציב וכדאי? ואם זה משנה אז אני ב- ADSL ו-012. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by guy1000,

שלום לכולם, אני מחפש משהו שאפשר לחבר למחשב נייח, והוא ישדר וייפיי. אני לא צריך משדר וייפיי רגיל שמחברים לקיר, כי זה למשהו זמני שאני משתמש בו מדי פעם.. תודה על העזרה ויום טוב!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. לפני זמן קצר התקנתי רשת אלחוטית בבית שלי, מחשב נייח מחובר בכבל לראוטר, הראוטר מחובר למודם כבלים והמחשב הנייד מחובר דרך כרטיס אלחוטי.. בכל מקרה.. אני מחובר לאינטרנט והכל.. והייתי רוצה לדעת איך אני יכול לשתף קבצים בין המחשבים כי יש לי הרבה חומר במחשב הנייח שאני רוצה להעביר לנייד.. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by overload,

כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט דרך מודם של XP WOW כותב לי ב-taskbar " מחובר במהירות 1.8 mbps " למה 1.8 mbps ? אני משלם על החבילה של WOW ב-MB 0.5 (אני חושב)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. לפני מספר שבועות כתבתי על שיתוף הפעולה בין ASUS לבין חברת Quantenna העומד להניב נתב אלחוטי, בעל 4 אנטנות, שיגיע למהירות אלחוטית של 2.3Gbps. היום מכריזה Quantenna על כך שהיא מפתחת רכיבים אלחוטיים שיתמכו ב-8 אנטנות ויגיעו למהירות של 10Gbps. על פי ההכרזה רכיבים אלה יהיו זמינים במהלך השנה הבאה. http://www.netcheif.com/blog/?p=4812 מידע נוסף - http://www.pcworld.com/article/2142569/got-gigabit-wi-fi-pshaw-quantenna-says-it-will-deliver-10-gigabit-wi-fi-in-2015.html

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by DL,

שלום, אני מתקין לבד ווינדוס XP Home ורציתי לדעת מה אני צריך לעשות אחרי שאני מתקין אותו כדי שהוא יתחבר לאינטרנט... אני מחובר ב BezeqInt ל 0.75 אם זה משנה. כאילו, זה פשוט יפעל לי כשאני שם את המודם ושם משתמש וסיסמה, או שאני צריך לעשות משהו בהגדרות?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום רב !! אני מעוניין ליצור / לגרום למחשב שלי להתחבר ישירות לאינטרנט לאחר העלת המחשב.. המחשב לא מחובר דרך נתב אלא באופן ישיר למודם .. האם יש אפשרות לבצע זאת ? אם כן , איך ניתן לעשות זאת ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by AboveBeyond,

שלום , ברצוני לעשות רשת בבית , בית פרטי הרבה קומות אינטרנט אלחוטי לא עובד כמו שצריך. צריך אינטרנט בעליית גג , קומה 2, ובסלון (קומה 1) ניסיתי מתאמי רשת חשמל , לא עובדים כמו שצריך . ראיתי שדיברו בפורום על HPNA , מה אתם אומרים על זה? יש לציין שאני עם אינטרנט כבלים (השחלה של כבלים מאד מסובכת , הבית ישן , בעליית גג ניסינו להשלחיל סטלבנד והוא פשוט לא יוצא משום מקום , כנראה התעלה מאחורי הקיר גבס פתוחה או משהו כזה . )

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Sol@rWind,

היי אנשים, איך אני בודק את מהירות חיבור שלי (0.5 או 1.5) מול בזק ומול הספק ? שמעתי שיש ספקים שמתחמנים אותנו

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by itsik1231995,

יש לי חבר שמעוניין להשמיע מוזיקה (הוא DJ) ב LIVE דרך האנטרנט איך עושים את זה ומה צריך בשביל לעשות את זה תודה .

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by wooper,

קניתי את הראוטר והגדרתי אותו בלי בעיות מה הקושחה הכי מומלצת לראוטר wrt54gl? האם הקושחות מחזקות את הנתב בנוגע לשיתוף קבצים פשוט הראוטר הקודם הרבה התנתק בזמן שאימיול עבד

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי חבר'ה, יש לי שאלה קצת מעניינת קצת מוזרה. אני מחובר בבית לתשתית וספקית אינטרנט במהירות 10 מגה. לפני כחודש קניתי מחשב חדש I7 עם WIN7. ביומיים האחרונים התעניינתי לגבי ביצועי מהירות האינטרנט ולהפתעתי הגדולה הבדיקות מהירות של בזק ושל SPEED_TEST מניבות לי 7MB! התקשרתי כמובן לספקתי עשינו בדיקות והופנתי לבזק, עשינו מספר בדיקות גם כן ובאחת הבדיקות נדרשתי לבדוק את המהירות עם מחשב אחר. לקחתי את המחשב הישן שלי והרצתי את אותה בדיקה באתר של בזק ו..הופ - אני מקבל 10MB. זה מאוד מוזר ומטריד. למה המחשב החדש מגיע בבדיקה המקוונת ל7MB ואילו המחשב הישן מגיע קבוע ל10MB? מכאן נשאר לי רק להסיק שיש איזשהיא חסימה או איטיות בWIN7 או בתוכנה שאני מפעיל או במערכת עצמה של המחשב החדש. כמובן, חשוב לצי…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by zilkanir,

שלום, מותקן אצלי בבית ראוטר אלחוטי 3com שעושה עבודה טובה, היום קיבלתי ראוטר אלחוטי נוסף מתנה(מבזק-Siemens sl2-141) ושאלתי היא האם יש איזושהי דרך להפיק ממנו תועלת בנוסף אם זה בהארכת הטווח השידור- שימוש כממסר או בהגברת קליטת כרטיס רשת, או בתור מקלט בפני עצמו? אני לא הכי בקיא בתחום, סה"כ השאלה היא האם אפשר לשלב אותו ולהפיק ממנו תועלת? או שלהעניק אותו מתנה לחבר? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by zebra,

כמה צריך לעלות היום חיבור 12 מגה והאם המהירות באמת מורגשת

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by yonishtr,

טוב- אין לי מושג מה אני עושה,אני מנסה לקנפג את המודם שלי(ROTAL 1320) שיעבוד כראוטר. מפה לשם, הצלחתי להכנס להגדרות שלו ע"י CMD+TELNET10.0.0.38 הסיסמא כפי שמשהו הציע למודם אחר היתה ADMIN ושם המשתמש גם הוא היה ADMIN. משם הגעתי לתפריט שבאחת מהאפשרויות שלו היה "ADD ROUTE" שזו האופציה בה בחרתי. במחשב השני ביצעתי IPCONFIG, והזנתי את הנתונים: DESTINATION NETWORK IP-10.0.0.1 DESTINATION NETWORK SUBNET-255.255.255.0 GATEWAY IP ADDRESS-10.0.0.138 ואז נשאלתי ל GATEWAY INTERFACE NAME...... מה זה??? S.O.S

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום ברשותי 2 ראוטרים VTECH NB403 D-LINK 6740U איזה טוב יותר תודה נעם

22. Started by shdrthki1,

קניתי מחשב נייח חדש ואני רוצה לחבר לו כרטיס רשת אלחוטי חשבתי לקנות את זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11008 אם אני יחבר את זה למחשב יהיה לי אינטרנט או שזה רק אנטנה ואני צריך עוד משהו ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אהלן, היה לי עד לא מזמן מודם איידיאסאל והצלחתי לחבר אותו בקלות לראוטר אלחוטי שלי והכל היה טוב ויפה. החלפתי השבוע לאינטרנט כבלים, דרך קווי זהב, ואני לא מצליח לשנות את ההגדרות החדשות. נכנסתי לראוטר ונסיתי את כל האופציות. האופציה הכי סבירה הייתה pptp משהו. הכנסתי שם את הכתובת של קווי זהב וגם את השם משתמש וסיסמה, אבל זה לא עבד. נסיתי לחפש פה בפורום פיתרון לעניין ומצאתי הרבה דברים אחרים. מישהו יכול להפנות אותי למדריך פשוט וקצר לחיבור כזה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Mindwild,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות נתב חדש ויש לי כמה שאלות שאודה לכם אם תוכלו לענות. הנתב שחשבתי לקנות הוא NETGERAR WNR3500, בעיקר בגלל שכרגע יש לי נתב שלהם ואני מאוד מרוצה מהממשק שלו ומהאיכות. האם הנתב הזה תומך ב L2DP או PPTP (אני מחובר עם חייגן )? האם הנתב הזה נחשב טוב או שהייתם ממליצים על נתב אחר? השימשים שלי הם Streaming, גלישה, הורדות, Voice/Video Chats. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by avizov2,

היי, אני שוקל אם לקחת מודם חדש מבזק... אני כעת במהירות 10MB, אך נראה לי קצת מצחיק שבפעם הבאה שאשדרג את המהירות, אצטרך לקנות מודם חדש מתאים VDSL. לכן רציתי לדעת, אם אני לוקח מודם VDSL (או שיכול להיות שבזק בכלל לא יתנו לי מודם כזה עם 10MB) הוא יתאים למהירות גלישה שלי היום? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.