עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני מנסה להעביר כמות גדולה של מידע בין שני מחשבים המריצים ווינדוס 7 ברשת ביתית אלחוטית עם נתב נטגיר של בזק. המהירות המקסימלית שהצלחתי לקבל היא 1.4 מגה לשניהם. במהירות הזאת ייקח לי שבועות להעביר את כל מה שיש לי. איך אני מתחיל לבדוק איפה הבעיה ואיפה צוואר הבקבוק? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. ברשותי ראוטר לינקסיס wrt54gl. הוא מעודכן לגרסא האחרונה ומריץ כרגע את 4.30.15. מחובר ל ADSL, דרך אורנג'. אני חווה בעיות מוזרות שמטרידות אותי עוד מגרסאה קודמת איתה הוא הגיע - אחת לכמה זמן, הוא מנתק את כולם מהרשת, חלקנו נשארים ברשת הפנימית שלו והשאר לא מצליחים אפילו להתחבר - כלומר המנהל חיבורים של הווינדוס מודיע על כשל בהתחברות. הפתרון היחידי שעוזר ונראה באופק - ריסט. באותו זמן נורות הראוטר אינן מעידות על תקלה כזו או אחרת, יש אינטרנט והוא נראה...בסדר. ועם זאת, התקלה הטורדנית הזאת. האם מישהו נתקל בה ומכיר פתרון? אשמח לשמוע, ערן.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. תודה לכל העונים!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by gilad0327,

יש לי בעיה .. איך אני יכול להאריך את הכבל רשת שלי.. יש מתאם כזה ? אם כן איפה ניתן למצוא אחד וכמה זה עולה בערך...?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by KingYog,

שלום, קניתי לא מזמן ראוטר אלחוטי של 3COM ואני מנוי לאינטרנט של בזק דרך הכבלים, עכשיו אני יודע שלראוטר יש בעיה עם פרוטוקול lp2p. לכן החלטתי להשתמש בכרטיס רשת הנוסף שלי: יש לי במחשב שמחובר לאינטרנט שתי כרטיסי רשת, אחד מהלוח אם שמחובר למודם והשני PCI שמחובר לרואטר. הגדרתי את כל ההגדרות עם ה-wizard של WinXP אך כאשר אני מחובר לאינטרנט אין לי ping לראוטר או למחשב אחר ברשת, כמובן שהמחשב השני המחובר לרשת המקומית לא יכול לגלוש. וכשאני מנותק יש לי פינג לראוטר ולמחשב השני ויש גישה ל-share ים. אני לא יודע מה אני צריך לשנות בהגדרות של הראוטר? והאם יש שינויים שצריך לעשות בהגדרות של הרשת ב-WIN?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by KrustyTheKlown,

היי אין לי גישה מהחיבור שלי לאתר של PayPal.com. חיפשתי קצת ברשת ומצאתי דיונים שעסקו בבעיה בקובץ Hosts, בדקתי ואצלי הקובץ בסדר. ניקיתי קוקיס וקאש, הרצתי Spybot, Hijackthis, ניסיתי דפדפנים שונים..לא עזר. ניסיתי לגלוש דרך הסלולרי מהרשת הביתית - גם אין גישה. עשיתי ריסט לראוטר והגדרתי הכל מחדש - גם כלום ! דיי אובד עצות כרגע, כל עזרה תתקבל בברכה ! בתודה מראש נתי

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by BarBee,

יש לי 4 מחשבים: אחד מחובר ישירות לראוטר של בזק, ועוד 3 מתחברים אלחוטית. אני שוקל לרכוש צמד מתאמים בשביל חדר שמשום מה הקליטה בו מחורבנת. לפי מה שהבנתי, מתאם אחד יתחבר לראוטר (באחד מ4 החיבורים הפיזיים), והמתאם השני יתחבר בחדר הבעייתי. כמה שאלות: האם כל מתאם מקבל כתובת IP משלו, או שהוא נשאר "חסר זהות" עד שהוא מזהה מחשב בקצה? המתאמים מתאימים לרשת בזק וגם של הוט? (שוקל לעבור תשתית בזמן הקרוב) האם חובה לרכוש מתאמים מאותה חברה/דגם בשביל שיתקשרו ביניהם? איזה חברה/דגם מומלץ לקנות? (רוב הזמן אני לא מעביר מידע בין המחשבים, מחפש רק יציאה לאינטרנט) יש עוד משהו שכדאי לדעת לפני רכישה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by רועי אלגרבלי,

שלום וברכה! ברשותי נתב של בזק דגם 2650u של חברת דה לינק שתי מחשבים נמצאים תחתיו בכרטיס רשת אלחוטי שמחובר ליואסבי של כל מחשב ומחשב בעקבות איטיות בגלישה והורדת והעלאת קבצים אני מעוניין לדעת איך אפשר לאבטח את הרשת האלחוטית וכמובן איך להצפין אותה כדי שאף "שכן" לא יגלוש על חשבון הרשת שלי?ושאף אחד לא יצפין לי אותה או ישנה הגדרות?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by AboveBeyond,

שלום , ברצוני לעשות רשת בבית , בית פרטי הרבה קומות אינטרנט אלחוטי לא עובד כמו שצריך. צריך אינטרנט בעליית גג , קומה 2, ובסלון (קומה 1) ניסיתי מתאמי רשת חשמל , לא עובדים כמו שצריך . ראיתי שדיברו בפורום על HPNA , מה אתם אומרים על זה? יש לציין שאני עם אינטרנט כבלים (השחלה של כבלים מאד מסובכת , הבית ישן , בעליית גג ניסינו להשלחיל סטלבנד והוא פשוט לא יוצא משום מקום , כנראה התעלה מאחורי הקיר גבס פתוחה או משהו כזה . )

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by talhill,

שלום רציתי לדעת האם יצירה של כתובת IP סטטית הוא תהליך בטוח שלא גורם נזק לגלישה באינטרנט? אם לא אז מה הסיכונים שבזה? תודה לעוזרים!!!!!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by zebra,

כמה צריך לעלות היום חיבור 12 מגה והאם המהירות באמת מורגשת

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by gkman,

שלום לכולם. הורדתי תוכנה בשם easy WIFI radar - שממה שהבנתי אמורה לאתר את הכיוון ממנו מגיע אות הWIFI. בכל מקרה היא ממש לא עוזרת - היא לא החלטית לגבי מיקום האות והיא גם קופאת הרבה. יש תוכנה אחרת שעושה את זה? כי אני מנסה למצוא את המיקום הכי טוב להניח את המחשב (הוא נייח) בביניין ציבורי עם רשת אינטרנט אלחוטית וקצת מסובך להתחיל להזיז את המחשב ממקום למקום כדי למצוא את המיקום הכי טוב. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. [עם שתי מחשבים ניידים שוניםזה אותה בעיה ] אני מנסה להתחבר אל האינטרנט האלחוטי שבבית וברגע שאני לוחץ התחבר הוא רושם "ממתין לרשת" ואז אחרי דקה מנתק את ההתחברות ניסתי עם סיסמא WEP על הראוטר וגם בלי סיסמא וזה עדיין לא נותן לעומת זאת הפלאפון שלי Motorola Milestone מתחבר בשניות ועובד טוב מה יכול להיות הבעיה? ואיך לפתור את זה? בנוסף עם רשתות אחרות בבניין הוא מתחבר מעולה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by שמואל רוברו,

מבקש המלצות לאינטרנט ביתי . יציב ומהיר , תודה .

15. Started by brothers_ia,

אני מחפש נתב אלחוטי במחיר של עד 200 שקל שתומך בHOT תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי וגם אחרי קריאת ביקורות במספר אתרים לא היצלחתי להבין ולהגיע להחלטה - איזה נתב עדיף? הדרישה היא,נתב עם הביצועים והאמינות(ניתוקים) הכי טוב עד 200 ש"ח (אם כדאי ללכת על יקר יותר אשמח להסבר והמלצה!) האפשרויות שמצאתי הם: NETGEAR : RP614 or WGR614 EDIMAX: BR6204WG or br6204wlg D-LINK : DIR300 LEVEL ONE : WBR3408TX or WBR3406TX TP-LINK : TLWR340G or TLW542G TRENDNET : TEW-652BRP or TEW-432BRP אני קיבלתי המלצה ללכת על ה-EDIMAX BR6204WG מה המומחים אומרים? תודה רביב

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם, אתאר תחילה את המקרה ותוך כדי אגיע לבעיה. במשרד ישנו צורך לחבר נתב באחד מן החדרים כדי שאחד מהעובדים יוכל לעבוד על לפטופ ,תוך כדי לעשות שיתוף קבצים בין הנייד לנייח והדפסה במדפסת רשת שנמצאת אצל המזכירה. העניין הוא כך, שיתוף קבצים בין המחשבים במשרד ללא הנתב והלפטופ הוא תקין וכל שאר הרשת במשרד נגישה (יש מספר מחשבים). כאשר מוסיפים נתב, יש אינטרנט גם בנייח וגם בלפטופ (שניהם מחוברים לנתב אחד בחיבור חוטי והשני אלחוטי) ואף שיתוף קבצים בינהם, אך שאר הרשת כבר לא נגישה. כלומר, לא ניתן לגשת לשאר המשאבים ואף לא ניתן להדפיס במדפסת שמשותפת בין המחשבים במשרד. כל העניין נובע לעניות דעתי עקב חלוקת IP חדש בתת-רשת, ניסיתי לבטל את הDHCP של הנתב ללא הצלחה ,ניסיתי עוד מגוון דרכים ללא …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by wooper,

קניתי את הראוטר והגדרתי אותו בלי בעיות מה הקושחה הכי מומלצת לראוטר wrt54gl? האם הקושחות מחזקות את הנתב בנוגע לשיתוף קבצים פשוט הראוטר הקודם הרבה התנתק בזמן שאימיול עבד

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by sagioto,

שלום, אני עובר אוטוטו דירה ובדירה החדשה יהיה ראוטר N באחד החדרים, וPS3 + מחשב בחדר שלי, הPS3 עובד אלחוטית רק עד תקן G ככה שהייתי רוצה לקנות מתג או כרטיס רשת שיאפשר לי חיבור במקביל של המחשב והPS3 לאלחוט בתקן N, יש אופציה כזו? מה האפשרות הכי זולה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום רב, יש לי חבילת אינטרנט של 5M/512kb דרך נטוויז'ן וחברת הוט. בדיקת מהירות שביצעתי דרך האתר של נטוויז'ן נותנת את התוצאות הבאות: הורדה: 616KBps העלאה: 90.5KBps לעומת זאת, כשאני מבצע בדיקה חיצונית, נניח דרך אתר כמו speed test (http://www.dslreports.com/speedtest ) התוצאות הם כאלה (2 בדיקות בזמנים שונים) הורדה: 149Kbps 267Kbps העלאה: 518Kbps 528Kbps עשיתי בדיקות נוספות, בזמנים שונים, ובכל פעם קיבלתי תוצאות אחרות, אבל המגמה הייתה זהה: ההעלאה אצלי, הרבה יותר גבוהה מאשר ההורדה!!! פניתי לחברת הכבלים ולנטוויז'ן, והתשובה שלהם הייתה שהבדיקה באתר נטוויז'ן הינה תקינה, וזה מבחינתם מה שמחייב וקובע. הם מתנערים מכל בדיקה חיצונית אחרת, וטוענים שזה כבר קשור לשרתים בינלאו…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. עברתי לפני כמה ימים למסלול 5 מגה גיימר בבזק בינלאומי. לפני כן הייתי בחבילה של 5 מגה רגילה. אני לא רואה שום שיפור, לא בהורדה ולא בהעלאה. בפורום רשתות באתר תפוז בקשו ממני לבצע נסיונות הורדה של נגן ה-VLC דרך שרתים שונים כפי שמופיעה באתר הבית של הנגן ולבדוק את התוצאות. אני מוריד בממוצע של 50-80 . על פניו זוהי תוצאה נמוכה. אודה למי שמחובר לבזק בינלאומי דרך ADSL ויכול להקדיש 3 דקות לבדיקת הורדה. קישור להורדה של הנגן http://www.videolan.org/vlc/download-windows.html לאחר הכניסה לעמוד ההורדה צריך ללחוץ על רשימת השרתים כפי שמסומן ברבוע האדום בתמונה מתחת. השרתים שאתם מתבקשים לנסות להוריד דרכם הם אלה המסומנים ברבוע אדום בתמונה (5 בלבד). אבקש מהצדיק שמוכן לעזור לציין באיזה…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by vali13,

האם זה אפשרי ??? יש לי מצלמה אלחוטית ועל מנת לחבר אותה אני צריך ראוטר שאין לי....

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by crovei,

שבוע טוב. כמו שהבנתם מהכותרת יש לי בבית 2 קומות, ורשת אלחוטית עם כמה מחשבים שפזורים בבית. המחשב שלי מחובר לראוטר של level one (WBR-3406TX). המחשב נמצא בקומה התחתונה והייתה לנו בעיית קליטה בקומה העליונה. ניסינו להוסיף איזה מגבר אבל הוא עשה בעיות. קיצור עכשיו אני מחשב נתב חדש עם טווח קליטה שיהיה מספיק חזק לעבור כמה קירות ולקומה למעלה (הבית לא גדול, פשוט יש בעיה עם הבדלי הקומות) אני כבר לא מעודכן בכל התחום, אז אם יש לכם מה להמליץ אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום רב, ברשותי מחשב (WIN7, intel 8200 2GB) המחובר לרשת ביתית (חיבור קווי דרך מודם 10/100) לראוטר של בזק (Netgear VVG2000) מהירות החיבור 30G דרך בזק ובזק בינלאומי. הבעיה היא שכאשר אני מבצע הורדות ממושכות או בכלל כשאני יוצר תעבורה למשכי זמן ארוכים (למשל בעת משחק WOW) המחשב שלי מתנק באקראיות מהראוטר ומתחבר בחזרה תוך זמן קצר. הבדיקות שביצעתי: 1. בבירור עם הספקית והתשתית - לא נרשמו ניתוקים בשתי החברות. 2. הרצתי Ping -t לראוטר על המחשב האמור ולפטופ שחובר לראוטר באופן קווי, ויצרתי שוב את התנאים שהביאו לניתוק. כאשר המחשב התנתק הפינג הראה שיש כשל רק במחשב הבעייתי ולא בנייד (שגם המשיך להוריד ללא תקלות). מכאן אני מסיק שהבעיה היא בצד של המחשב. אציין כי לא ביצעתי שום התקנה מיוחדת ש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by arield,

אני מחר טס לארה"ב ורוצה לקנות נתב. אני מתלבט בין שני אלו Linksys Smart Wi-Fi Router EA4500 או X3500 אחד הוא עם מודם והשני הוא בלי. השאלה שלי היא אם אני קונה את הזה שהוא עם מודם האם זה יעבוד בארץ כמו שצריך?(לי יש ADSL של בזק עם תשתית של בזק). ובאופן כללי מה עדיך מבינהם? ךודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים