רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אני ממש רוצה להחליף לויסטה ואחותי לוחצת עלי שלא כי בכל הנסיונות שלי לעשות ICS עם ויסטה לXP זה לא עבד .. מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש וכרטיס wifi רגיל כדי להתחבר לרשת הביתית אך לצערי הקליטה לא משהו. יש לי ראוטר די ישן בתקן g ומחברה לא מוכרת , והייתי מעריך את המרחק בין המחשב לראוטר ב 15 מטרים עם שניים שלושה קירות בדרך. אין לי צורך בהעברת קבצים אלא רק בגלישה באינטרנט במהירות של 5Mb , מה שמוזר הוא שלרוב האינטרנט פועל סביר אך לפעמים הוא פועל ממש לאט עד כדי חוסר קליטה מוחלט. אז אשמח לחוות דעת של המומחים פה מה יהיה הפתרון הזול ביותר לבעיה שלי. לא בא לי לקנות ראוטר חדש ב300-400 שקל ולגלות שהבעיה לא נפתרה. או שאולי כדאי לי לנסות את הhomeplug? כמו כן אם ראוטר הוא הפתרון הטוב ביותר אשמח לקבל המלצה לראוטר שמתאים לדרישות שלי (גלישה רגילה וקצת ביטורנט פה ושם). תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עכשיו מערכת ההפעלה לא עולה. בבדיקת שגיאות הווינדוז אומר לי שהדרייבר האחרון שהתקנתי תוקע את המערכת. מישהו יודע איפה אני יכולה למצוא את הדרייבר של בזק ולמחוק אותו? או יותר טוב - מישהו יודע איך אני יכולה לפתור את המצב הזה????? כל הבלאגן התחיל בזה שלא הצלחתי להתחבר לאינטרנט עם הווינדוז 7 - אחרי שאני אצליח להחזיר את המערכת - זו תהיה הבעיה שלי. הבעיה הזאת מוכרת למישהו?
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לאור השינויים לאחרונה אשמח אם מישהו יעשה סדר באפשרויות הקיימות מה זה אומר שחברה מסויימת מציעה כיום ספק+תשתית ביחד? האם זה אומר ספק+תשתית מאותה חברה, או כמו שהיה פעם, ספק X + תשתית Y פשוט מחיר יותר זול? וכמובן, מהן האפשרויות הקיימות (חברות, ספקי אינטרנט ותשתיות קיימות/עדיפות / ספק+תשתית יחדיו) וגם, איך אני יודע אם אני יכול לקבל מהירות של 100 מגה (יש אתר לבדוק אם יש תשתית (תשתית של איזו חברה?) באיזור מגוריי? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
בחיים לא היה לי רשת\נתב אחלוטי ככה שאין לי מושג בזה. יש לי חיבור של הוט 1.5 מגה. אני קונה מחר סוף סוף את הנייד הראשון שלי ואני מעוניין בנתב אלחוטי שייתן מענה לנייד ובו זמנית שיהיה לו חיבור רשת רגיל למחשב הנייח. לא יהיו פה עוד מחשבים ניידים ככה שאני לא צריך משהו שתומך בכמה מחשבים בו זמנית וכל הפס הנייד והנייח יקחו. חשוב שיהיה לו כפתור כיבוי האלחוט, כיוון שיומיים-שלושה בשבוע המחשב הנייד ואין לי צורך בWIFI בשאר השבוע. אם תוכלו להמליץ על ראוטר אמין שלא נתקע לעיתים קרובות, פחות חשובה המהירות כי החיבור בבית די איטי, פשוט שיהיה אמין. שאלה נוספת, במחשב הנייח ישנו חייגן כזה של הספקית שלי 012 כדי להתחבר לרשת, האם זה אמור לעשות לי בעיה מסוימת שאחבר את הראוטר? תודה רבה! שי
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
צרכים: מתאים לתשתית בזק. בית 90 מטר, צריכה להיות קליטה טובה. מהירות גלישה של 40MB(הסתדרנו עם זה מעולה השנה על ציוד של בזק) 100MB די לא רלוונטי כי אין תשתית. אנחנו לא מחפשים את הביצועים הכי טובים בשוק, סך הכל שלושה סטודנטים שרוצים אינטרנט סביר שיאפשר לגלוש/יוטיוב מדי פעם להוריד איזה סרט, אבל ממש לא גיימרים או משהו כזה. אמין. התקציב הוא 200-250 עדיף לכיוון ה200. נתב שנמכר באייבורי או KSP כי זה מה שקרוב אליי. ראיתי כל מיני נתבים בתקציב אני לא יודע מי מהם שווה משהו.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, חבר קנה ראוטר חדש של 3COM.. הוא מחובר בNETVISION. הבחור גר רחוק ממני ואין לי אפשרות להגיע אליו ולעזור לו.. אני צריך לדעת באיזה תפריט נמצאת אופציית ה PORT FORWARDING. הנתב הוא של 3com: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=35199 תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיבור 10 מגה, בזק + בין-לאומי. DSL לאחרונה יש לי האטה רצינית בהורדה מטורנטים, בהורדה ישירה הוא בסדר גמור. אני משתמש ביוטורנט גרסה 2.0.4 אני עם ראוטר של TP-LINK דגם: TL-WR641G מודם: AZTECH 600E מערכת הפעלה: WIN764bit פתחתי את הפורט בראוטר. המהירות שאני מגיעה אליה בטורנטים היא בסביבות 400-600 KBs במקום 1.2MB. התקשרתי אל אתמיכה של בזק לשאול "יש לי האטה בהורדות..." איש התמיכה כצפוי שלח אותי לכל מיני אתרים לבדיקת מהירות הורדה, וכמובן שהכל יצא תקין. אמרתי לו שההאטה היא בטורנטים ואז הוא אמר ל משהו דומה לזה: "אנחנו לא אחריאים להורדה מחו"ל, אין לנו שליטה על שרתים מחו"ל..." ואמר שאין דבר שהוא יכול לעשות בעניין.
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה שלומכם? אוקי אז ככה זה הסיפור: קניתי לי מחשב חדש. את המחשב הישן שלי נתתי במתנה לקרוב משפחה ( אצלי הוא עבד ללא רשת עם חייגן). אצל דוד שלי היה מחשב נוסף שהוא עבד עליו רגיל עם חייגן וללא רשת. לאחר שהבאתי לו את המחשב הישן שלי הוא ביקש שאקים לו רשת פשוטה וחוטית ( לא אל חוטית). למרות שיש לי ידע בעולם המיחשוב, הידע שלי ברשתות הוא דיי מינמלי אבל ראיתי בזה הזדמנות ללמוד את הנושא. בקיצור קניתי עבורו ראוטר חוטי EDIMAX 6104K הרצתי חוטי רשת מכל מחשב לראוטר שאותו כמובן חיברתי למודם. בנוסף ביצעתי פירמוט למחשב שלו ובמחשב שאני הבאתי לו עשיתי רק הסרת חייגן ( כפי שהבנתי שצריך לעשות). ועכשיו לבעיה: המחשב שלו, לאחר שביצעתי לו פירמוט , התחבר לאינטרנט ללא חייגן ( ממה שהבנתי כך גם…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז הבעיה שלי היא ככה.. יש ברשותי ראוטר+מודם מובנה מסוג d-link rta300w עם 4 פורטים לאחר החיבור בין שני המחשבים שיש ברשותי(אחד שלי ואחד של אחי) הכל עבד טוב וגם עכשיו הכל עובד טוב...אחי גולש..רואה את הקבצים שלי ואני את שלו..בקיצור הכל סבבה.. רק! שניסיתי להפעיל תוכנות מסוג שליטה כמו netop והתוכנה Anyplace Control ואני פשוט לא מצליח לשלוט על המחשב שלו.. אינ לא יודע אבל אני חושב שאני תריך להקצות לו כתובת ip מיוחדת או משהו כזה ולכן פניתי לפה לעזרה.. כמו כן ניסיתי להשתמש בתוכנה המובנת ב windows כדי לנסות להתחבר אליו וגם כן לא הצלחתי.. וגם..נכנסתי אצלי למחשב cmd->run->ping ....x כתבתי תאיפי שלו שזה 192.168.1.2 וזה רשם לי reply from ואתם יודעים את הממשך.. השאלה שלי היא למ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר מרכיבים את הכרטיס רשת האם צריך לחבר אליו גם קבל של הספק או משהו? כי יש לו יציאה שנראת כאילו צריך לחבר אליה כבל מהספק
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום. רכשתי ראוטר של Edimax nMax BR-6424n 802.11n Wireless Router לינק לתיאור: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=3&pl2_id=18&pl3_id=123&pd_id=263 עכשיו העניין הוא כזה. האינטרנט בדידרה שאני צריך להתקים אותו הוא אינטרנט של כבלים והרשת תכלול שני מחשבים ניידים.מחשב נייד אחד חדש לגמרי והוא תומך בכל היכולות האלחוטיות שיש. המחשב השני אני לא יודע באיזה יכולות אלחוטיות הוא תומך. השאלה שלי היא כזאת. האם ניתן לחבר פיזית את המודם לראוטר ואת המחשב ללא היכולות האלחוטיות לראוטר ולהגדיר את הרשת על המחשב הנ"ל ואז לתת למחשב עם היכולות האלחוטיות לזהות את הרשת ולהתחבר אליה אלחוטית, או שבמידה ושני המחשבים תומים באלחוט, ניתן לחבר רק את המודם לראוטר ואז שני המחשב…
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
כרגע עברתי לחיבור עם חייגן לאחר שאתמול בבזק בינלאומי אמרו שיעזרו לי להגדיר אותו ברגע שאני אעבור לחבילת הגיימרים. היום אני מתקשר ומישהו אומר לי שהם לא יכולים לעזור לי ושאני צריך לעשות זאת לבד. אין לי מושג איך לעשות את זה לבד ואשמח אם תוכלו להדריך אותי. אני לא מוצא שום דגם ספציפי או איזכור לשם המודל חוץ מהמילים "Ethernet Switch" כתובות בגודל בכחול. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס רשת חיצוני או פנימי (לא משנה לי), עם קליטה חזקה וכמה שיותר מהיר, וכמובן במחיר שפוי (עד 200 שקלים). 300mbps לא מספיק לי, אני רוצה משהו מהיר יותר. * אם כבר פנימי אז אני צריך שהוא יתחבר ב-PCI-E. מצאתי את הדגם הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14818 שהוא 450mbps, השאלה אם יש משהו מהיר יותר מזה. מצאתי גם את הדגם הזה שהוא AC1200: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=DWA-582 אם הבנתי נכון, אם הראוטר שלי עובד על תדר 2.4GHz אז הכרטיס יקלוט 150mbps, אבל אם התדר הוא 5GHz אז אוכל לקלוט 867mbps. השאלה איך אוכל לבדוק אם הוא מתאים לי ועל איזה תדר הראוטר עובד? יש לי ראוטר של netvision ולא ממש כתוב עלי…
-
- 5 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אנשים יש ברשותי את שני הראוטרים שבכותרת, ורציתי לדעת - אם אני מתחבר לכבלים, האם אני יכול להשתמש באחד מהם בתור הנתב שלי שיתחבר ישירות למודם, או האם אני חייב ראוטר אחר שיש לו חיבור WAN (לאף אחד מהנ"ל אין, יש להם חיבור לטלפון) כמו למשל TP-Link WR841N? תודה...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום היום נכנסתי לאינטרנט.... וכמעט לכל אתר שאני נכנס מופיעה לי ההודעה למעלה.... השאלה שלי האם להתקין אותה או לא ? (אני לא רואה את כל הבאנרים) האם זה קרה בכלל שהחלפתי מסך היום? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 משחשבים שמחוברים בצורה זו: מחשב ראשון מחובר ע"י כרטיס רשת לאינטרנט והמחשב השני והראשון מחוברים ע"י כרטיסי רשת. הכל עבד תקין עד שפתאום השתבש, גם האינטרנט. היום אני לא מצליח לתקשר בין המחשבים למרות שאני כן רואה בשני המחשבים את האיקון של כרטיסי הרשת. המחשבים לא מזהים אחד את השני בחלון - הצג מחשבים בקבוצת העבודה. ברור שאין אינטרנט במחשב השני. על האיקון של כרטיסי הרשת אין איקס או סימן קריאה. תודה מראש לכל מי שיעזור. ... אנא עזרו לי המחשב השני של הילדים .... אתם יודעים איך זה בלי אינטרנט. ת ו ד ה
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם, עברתי לדירה חדשה, ומיקמתי את הראוטר באמצע הבית. מבחינת WIFI נראה שהקליטה טובה בכל הבית, ואני רוצה לחבר את המחשב הנייח שנמצא בקצה המרוחק לא דרך wifi (לא דונגל ולא מגדיל טווח). השתמשתי בעבר באינטרנט על גבי חשמל, ורציתי לדעת האם זה הפתרון הכי טוב והכי יעיל. *אין ממד בדירה. * אין אפשרות טכנית למתוח כבל מהראוטר למחשב. רב תודות!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי, אני חושב עכשיו להזמין רשת אלחוטית מחברת בזק בינלאומי אבא שלי אומר שהרשת לא תעשה באגים ותתקלקל מהר אני אמרתי שהרשת יציבה בדיוק כמו רשת עם כבל ושבזק בינלאומי יתנו לנו משהו איכותי. עכשיו השאלה, מי לפי הנסיון שצברתם עם צודק? מחכה ומצפה לתשובה דניאל
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
קניתי כבל רשת באורך של 10M וכשה חיברתי אותו כתוב בשאין כבל רשת מחובר. אחר כך החזרתי את הכבל שהיה לי קודם והכול עבד בסדר נ.ב יש לי אינטרנט של תבל מודם של AMBIT וכ.רשת של REALTEK
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי חבר עם בעיה, אולי תוכלו לעזור לו. הוא מכור קשות לאתרי חדשות\אקטואליה\דפי פייסבוק הזויים וזה הורס לו את החיים- והוא רוצה להתנתק מזה, לתמיד. ניסינו את שיטת החסימה דרך hosts אבל הוא פשוט נכנס לקובץ ומוחק את החסימות. כמו נרקומן. אני צריך למצוא דרך שבה אוכל לחסום את האתרים\דפי פייסבוק ואולי אפילו ערוצי יוטיוב כדי שרק לי תהיה גישה אליהם ולו לא תהיה שום דרך להיכנס אליהם. יש הצעות?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום ברשותי מודם אלקטל שהתגלה כתקין אחרי ששמרתי אותו כמה שנים בארכיון שלי.הוא הוגדר כנתב בזמנו והיום אני רוצה להחזיר אותו למצב מודם. יש לי כמה ROMים שלו מדגמים חלשים יותר אם צריך אבל אני לא ממש זוכר איך מאפסים אותו כי הגרסה שיש עליו היא ה 510 שהקבילה לטומסון 510 הוא גולש נהדר - אני כרגע כותב ממנו ואני אשמח להעיף את המודם שיש לי ולשים אותו. הגרסת רום שיושבת עליו עכשיו היא כזו GV8BAA3.721 לי יש גרסאות עם סיומות נמוכות יותר במקום ה 721 כמו 253 או 280.בהנחה שאם אני אתקין אותן הן יורידו את ההרחבות של המודם\נתב ויחזירו אותו למצב מודם רגיל.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בנטוויז'ן - הם תומכים שני הסוגים, רק שאני לא יודע איזה מהם עדיף, ומדוע? אשמח אם תעזרו לי!
-
- 5 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח אחד ומחשב נייד ASUS 1005PX אני רוצה לעשות רשת בבית בית לא גדול 70מ"ר ורוצה שיהיה קצת אינטרנט מחוץ לבית..... הנייד תומך בWIFI איך לעשות את זה? אני אוכל להעביר קבצים ממחשב אחד לשני דרך הרשת? מה אני צריך לקנות בשביל זה ( אם אפשר המלצות לדגמים מסויימים)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייד, אין לי מושג בראוטרים, אני צריך חיבור אלחוטי אחד לנייד, וחיבור חוטי לנייח,(בקרוב יהיה עוד נטבוק שאני רוצה להתחבר איתו גם) מחובר דרך כבלים מעלה את המהירות ל3 מגה ,דירה די גדולה (86 מטר) מה אפשר להמליץ לי, מהטובים תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-