עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם רציתי לדעת כמה בערך אתם משלמים בעבור החיבור שלכם לאינטרנט באיזו חבילה אתם נמצאים והכי חשוב האם אתם מרוצים ??.

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  2. שלום לכולם, יש ברשותי את המודם אלקטל הראשון שיצא דגם 510 שאפשר להפוך אותו לראוטר, ורציתי לדעת האם כדאי להחליפו במודם החדש של ALCATEL? אם תוכלו לאמר לי מה הם היתרונות של כל אחד מהמודמים זה יהיה ממש ממש טוב. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  3. היי האם אלו יעשו את העבודה כמו שצריך ? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-networkcard&DB125729=171762 ולמה יש כאלה הבדלים משמעותיים במחיר בין אחד לשני, בסה"כ כולם 10/100 ? תודה

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  4. Started by Liran -,

אממ היום התקינו לי טכנאים של 013 רשת אלחוטית עם נתב של Edimax + כרטיס רשת אלחוטי .. קיצר הטכנאי שהיה פה נכנס לכתובת 192.168.2.1 כדי לשנות כל מיני הגדרות .. אממ אחרי שהוא שינה הכל הוא החליף את הסיסמא של הגישה .. עכשיו כדי לפתוח פורטים אני צריך להכנס לשם, הבעיה שאת הסיסמא אנלא ממש יודע .. כאילו רק את ה6 ספרות הראשונות אני יודע שזה המס' לקוח שלי .. הסיסמא עצמה היא 8 ספרות - אין לי מושג מה ה2 האחרונות .. התקשרתי לתמיכה טכנית של 013 כדי שיתנו לי את הסיסמא - והם טוענים שהם נותנים את הסיסמא רק במקרה שחותמים על טופס מיוחד שמסיר את האחריות, מעצבן !@# כל פעם להתקשר אליהם בשביל לפתוח פורט מסכן ?! אין שום דרך לאפס את הסיסמא שתחזור להיות 1234 כמו בהתחלה ? תודה רבה מראש ..

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by yotam.m,

רציתי לשאול כמה שאלות בקשר להאב קודם כל האם צריך הגדרה מיוחדת בשבילו? איך אפשר לחבר אותו? יש לי מודם של הכבלים וראוטר חוטי של level one שעובד מצויין אז רציתי לשאול האם אני צריך להוציא את הראוטר ולשים את ההאב במקום להוציא חוט מהראוטר להאב? האם ההאב יכול לעבוד לבד? וגם האם באמת הוא נותן רוחב פס אחיד לכל מי שמחובר? הכוונה האם זה רק תיאוריה או שבאמת כולם יקבלו את אותו רוחב פס? ועוד שאלה מה מומלץ היום בקשר להאבים? אני לא כל כך מעודכן.. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  6. Started by sherlock1212,

כל פעם שנאי מנסה להתחבר לאיי סיי קיו הרשת נכבת וישר שהאיי סיי קיו מתנתק הרשת חורזת. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  7. היי, אז ככה, ברשת הביתית שלי שני מחשבים המחוברים עם ראוטר של אדימקס לרשת ADSL. לא יודע אם זה קשור אך במחשב אחד התקנתי אימיול וכדי לפתוח פורטים באידמקס יש להגדיר למחשב הזה IP קבוע עם SUBNET MASK, default gateway וכמובן preferred DNS server. המחשב השני מקבל כתובת IP אוטומטית מהראוטר. כמו כן התקנתי רשת ביתית עם ה wizard של XP. שני המחשבים מוגדרים באותו workgroup בקונפיגורציה של מחשב המחבר דרך HUB. הכל טוב ויפה, אך בלחיצה על view workgroup computers היכן שאני אמור לראות את המחשב שלי ואת המחשב השני אני מקבל הודעה שאין לי admin rights. את ההודעה הזו אני מכיר והיא שייכת ל firewall של נורטון כשלא מוגדרת רשת ביתית בנורטון עצמו. אז כך עשיתי והגדרתי רשת בשני המחשבים. עליי לציין שעשי…

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  8. טוב אז הבעיה שלי היא ככה.. יש ברשותי ראוטר+מודם מובנה מסוג d-link rta300w עם 4 פורטים לאחר החיבור בין שני המחשבים שיש ברשותי(אחד שלי ואחד של אחי) הכל עבד טוב וגם עכשיו הכל עובד טוב...אחי גולש..רואה את הקבצים שלי ואני את שלו..בקיצור הכל סבבה.. רק! שניסיתי להפעיל תוכנות מסוג שליטה כמו netop והתוכנה Anyplace Control ואני פשוט לא מצליח לשלוט על המחשב שלו.. אינ לא יודע אבל אני חושב שאני תריך להקצות לו כתובת ip מיוחדת או משהו כזה ולכן פניתי לפה לעזרה.. כמו כן ניסיתי להשתמש בתוכנה המובנת ב windows כדי לנסות להתחבר אליו וגם כן לא הצלחתי.. וגם..נכנסתי אצלי למחשב cmd->run->ping ....x כתבתי תאיפי שלו שזה 192.168.1.2 וזה רשם לי reply from ואתם יודעים את הממשך.. השאלה שלי היא למ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by jepe,

יש לי שני מחשבים אאיך אני מחבר אותם כרשת? אחד מחובר לאינטרנט במודם RTA 1320 במהירות 1.5 מגה. איך אני יכול לחבר את השני ביחד לאותו חיבור? ואיזה נתב ואיזה חוטים צריך ,אם בכלל? והבנתי שצריך איי פי קבוע ,איך עושים את זה?

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  10. שלום לכולם ההורים שלי נוסעים ללוס אנגלס וזה הזדמנות מצוינת להחזיר אותם לפה עם ראוטר אלחוטי התקציב הוא סביבות ה 70$ כרגע זה מה שחשבתי לקנות: http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=299891&pfp=cat3 מה אתם אומרים? דבר שני אני ישמח שהראוטר ישדר טוב לשתי הקומות בבית לכן חשבתי שעדיף שאני יקנה גם booster מישהו מכיר מוצר טוב? שישפר לי את הטווח קליטה ראיתי שיש ראוטרים שמכילים בתוחם מגביר טווח אבל לפי מה שהבנתי צריך גם בשביל זה כרטיס אלחוטי חדש שתומך בטכנולוגיה ויש לי מובנה בלאפטופ ולא בא לי להסתובב עם עוד כרטיס שסתם יבלוט החוצה.

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  11. Started by Libby,

היי... יש לי חשבון בוואלה. האימייל בימים האחרונים לא נפתח, ז"א כשאני מקלידה סיסמא ולוחצת אישור, הוא או פותח לי עמוד שגיעה, או אומר שכרגע אין אפשרות להתחבר, ושעלי לרענן או לנסות מאוחר יותר. אני לא יכולה לקרא את הדוא"ל שלי! :-[ מה לדעתכם הסיבה לכך, ואיך אפשר לתקן את זה? אם לא אז תמליצו לי בבקשה על אתר אחר שאפשר לפתוח בו אימייל בעל קיבולת רבה וברמה גבוהה. תודה...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני יודע שהיו על זה שאלות רבות, ערכתי חיפוש אבל בת'רדים שמצאתי לא היו תשובות שעזרו לי. שני המחשבים מחוברים בכבל רשת אחד עם XP והשני 98SE. כשהפיירוול פועל אז אין במחשב השני אינטרנט נסיתי לבצע אבת ה: Firewall > Main > Advanced > This computer is an ICS אבל זה לא עובד, יש משהו נוסף שעליי לעשות? אשמח לקבל עזרה.

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  13. מנסה ב PPTP ללא הצלחה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by MATTAN,

היי לכולם אני הולך לבנות רשת אלחוטית הרשת צריכה לתמוך ביותר מ10 מחשבים ,כל המחשבים הם ניידים ותומכים בתקנים b ו g אני צריך נתב חזק וטוב שתהיה לו עוצמת שידור חזקה וגם שתהיה לו אבטחה טובה (אנ י מיתכוון לפיירוואל פנימי) והתקציב הוא עד 500 שח (עדיף פחות אני מנסה לחסוך כמה שאפשר) תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  15. יש לי מודם adsl שמחובר למחשב מרכזי עברתי בו כבל רשת ישיר ל- למחשב שנמצא בחדר ליד שבו יש כרטיס רשת. בשני המחשבים יש גלישה באינטרנט. השאלה היא איך אני משתף קבצים דרך אותו קו מישהו בבקשה יכול לעזור לי ולהסביר לי מה בדיוק לעשות. תודה רבה זאביק.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש לי נתב D-Link DI-714P+. אני מעוניין להגיע למסך הSetup, מסך כזה (כדי לפתוח פורטים ודברים כאלה): http://www.echolink.org/images/D-Link.jpg לפי חוברת ההוראות, אני אמור להכניס את הכתובת הבאה בדפדפן: http://192.168.0.1 כשאני מכניס את הכתובת, זה חושב ובסוף לא מוצא. מה עליי לעשות?

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  17. היום המחשב עבר פירמוט התחלי להוריד דברים וזה לא נתן לי להוריד יותר מ 2 דברים כל פעם לפני זה היתי יכול 10 במכה מה עושים?...

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  18. אמרו לי כאן הרבה אנשים שהתקנת HUB ברשת ביתית בלי ראוטר לא ישנה כלום לא יהיה יותר יציב לא יותתר מהיר לא כלום, ותתפלאו האינטרנט מהיר בטירוף! יציב ממש, בקיצור מעולה, אז רק לידע כללי למי שיש שיתוף אינטרנט דרך כרטיסי רשת, עם הויזארד של מיקרוסופט אז כדאי לכלם להתשמש ב-HUB! אלי.

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  19. Started by JediMaster,

שלום לכולם! לאחרונה מסיבה לא ברורה, בעיר בתוכנות השיתוף כמו אימיול ויבטורנט קרה לי שהתכונות לא מתחברות או מתפקדות כמו שצריך בגלל האינטרנט. עד עכשיו זה גם קרה, אבל כאשר הפעלתי DMZ על המחשב שלי ברשת זה עבד יופי. עכשיו נראה כאילו אין לזה השפעה, ושום דבר שאני עושה לא עוזר לאינטרנט לעבוד כמו שצריך. האינטרנט כמובן עובד, אבל כמו שאמרתי, זה כאילו שאני כל הזמן מאחורי פיירוול. לא זכור לי שהתקנתי תוכנה כלשהי שעוסקת בתחום, וגם לא עשיתי כל שינוי בהגדרות הראוטר \ מודם. הפיירוול של הווינדוס כבר מבוטל המון זמן, ואני לא רואה שום סיבה לדבר כזה לקרות. הדבר היחיד שאני יכול להעלות על דעתי זה אולי שהיו לי ניתוקים בתכיפות רבה יותר מהאינטרנט עכשיו מאשר היה לי אז. יכול להיות שזה משהו בספקית האינט…

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  20. Started by Etus,

שלום, קיבלתי לאחרונה מודם ADSL של בזק בשם ECI B-Focus Router 312+, ויש לי בבית 2 מחשבים - אני מעוניין לחבר את כולם ברשת בצורה כזו שלא יהיה צריך להיות מחשב אחד שיהיה מחובר כדי שהשני יהיה מחובר גם. אני רוצה לחבר את המודם לסוויטצ'/נתב ואת המחשבים עצמם לסוויטצ'/נתב. יש לי כמה שאלות בנושא: 1. מה אני צריך לקנות כדי לחבר את המחשבים והאינטרנט בצורה שכזו? סוויטצ' יספיק או שצריך לקנות נתב? 2. ברגע שחיברתי את הכל, כל מה שאני צריך לעשות זה להיכנס לתוכנה של המודם, להכניס את פרטי ההתחברות שלי לאינטרנט ובכל מחשב לכתוב את ה- Gateway של המודם כ- 10.0.0.138(לפי החוברת של המודם זה האייפי שלו), ואת ה- DNS ל- DNSים של הספקיות(או שאת זה לא צריך)? תודה, יובל

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  21. שלום: יש לי רשת ביתית בין 2 מחשבים ע"י 2 כרטיסי רשת וכבל רשת... המחשב שלי הוא המחובר לאינטרנט והמחשב של אחותי מתחבר דרכי לאינטרנט (גם מדפיס ממני והכול) האם רשת כזו (ששני המחשבים פועלים) יכולה לגרום להאטת המחשב שלי? או לגרום לו להוציא ביצועים פחות טובים שהרשת לא פועלת (שהמחשב השני -של אחותי לא דולק)? (יש מצב שזה מעלה לי את הטמפ' של המעבד או של שאר הדברים)? תודה לכולם ביי

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  22. שלום לכולם אין לי מושג איפה עוד לחפש שרתי איכסון של מיילים של 1 גיגה שמתאמים לאוטלוק ואני מבקש את עזרתכם בענין תודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  23. שלום, יש לי בעייה קניתי היום ראוטר אלחוטי של level one ואחרי הרבה כאבי ראש הצלחתי איכשהו להגדיר את הרשת , אולם במחשב הנייד שלי, בהתחלה הייתה מהירות סבירה ואז פתאום כמעט בלתי אפשרי לגלוש באינטרנט כי שום דבר לא זז מה יכולה להיות הבעייה? ואם הבעייה ברינפוג של הראוטר או של הכרטיס רשת אז אם מי שיודע מה ההגדרות שצריך לשנות? (יש לי אינטרנט זהב 2 מגה ) תודה

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  24. Started by nore0,

1. לאן כדאי להיתחבר 2. 012 או 013 3. כבלים או ADSL כשהיתחברתי לאינטרנט של בזק קיבלתי מודם בקרוב אני מיתנתק מהם אני צריך להחזיר אותו ? או לקנות אותו ? ונניח שאני מתחבר ל-012 או לכל חברה אחרת אז אני מקבל מהם מודם איך זה הולך ?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Dj_ToXic,

קניתי מחשב נייד חדש עם כרטיס רשת אלחוטי התחברתי לרשת של שכן שלי סתם בשביל לראות אם זה עובד לי והאינטרנט גולש לי באיטיות וגם לא הצלחתי להוריד כלום לא מהאימיול לא מקאזזה וגם לא שירים מ-HTTP למה זה? האם אם אני יקנה רוטר אז זה יהי גם אצלי הנה הקישור למחשב נייד שקניתי ם הכרטיס רשת האלחוטי" http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=4450691

• 5 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים