עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מה היתרונות לכאן ולכאן?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  2. סתכלו יש לי שלוש מחשבים 1. P4 1.8a 2.AMD 1000 3. P2 350 אני רוצה לעשות רשת בין כולם מה הכי עדיף לעשות יש לי כרטיס רשת בכל אחד ה AMD 1000 בינתיים יש לי 2 כי הכבלים גם שם , אז מה הכי טוב לעשות מי יהיה הראשי או מה יותר עדיף לקנות Switch,Hub,Router או שעדיף לעשות את המדריך שיש פה באתר של הלינוקס ראוטר . בקיצור מה אתם הייתם עושים עם היה לכם 3 מחשבים כאלה ??

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  3. Started by bafty,

יש לי d link6740u והוא עושה לי בעיות בחיבור WIFI וXBOX והקליטה שלו גרועה אני רוצה ראוטר חדש וטוב עם שידור מאוד גבוה ואיכותי ולא אכפת לי להשקיע כסף עד 500

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אם לא, מדוע לא? אם כן, איך עושים זאת? האם יש להפוך אותו לפרו ואחר כך לנתב, או שזה היינו הך? נאמר לי שאם אהפוך אותו לתנב תהיה לי בעיה עם האימיול וביטורנט. אגב, הסיבה שאני רוצה נתב הוא כדי להתקין במחשב אחר את האימיול והביטורנט כדי שיניחו לי בשקט.

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  5. Started by COca,

שלום. אני בטוח שנפתחים מלא נושאים באותו הקשר שאני פותח. אבל בגלל שיש כל כך הרבה מבצעים , אני לא בטוח שפתחו נושא בדיוק על מה שאני רוצה. אז ככה , אין לי מושג באינטרנט מהיר , עד עכשיו יש לי ISDN 64 ולא ממש עקבתי אחרי כל הקטע של האינטרנט המהיר. לפני כמה ימים התקשרו אלי מבזק ושאלו אם אני מעוניין להקשיב להם בשטיפת מח בקשר שידרוג האינטרנט לASDL. לפי מה שהבנתי , כל העסק יעלה לי בדיוק כמו שאני משלם עכשיו , 99 שקל לבזק כספקית אינטרנט (בחצי שנה הראשונה זה יהיה יותר זול) ועוד 99 שקל על קו הטלפון. החבילה היא של חצי מגה . אני אקבל מודם USB חינם ואני אצטרך לשלם רק על המרת הקו לASDL. האם המודם שאני מקבל הוא טוב? יש לכם ניסיון איתו? לפי מה שהבנתי הוא מתחבר דרך הUSB , האם עלי לבקש מודם שמת…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכם! בגלל ניתוקים שיש לי מהמודם, בזק היציעו לי או להחליף מודם ADSL USB ,או למודם רשת- ללא עלות .ולזה אני צריך את עזרתכם , היציעו לי ראוטר של סימנס FL2/141 שניתן לחבר עד ארבעה מחשבים באלחוטי ,תמורת 10 ש'ח בחודש למשך שנתיים והוא בסוף המיבצע הופך לשלי ,בגלל שיש לי שני מחשבים, אני שואל את דעתכם אם זה כדאי,או שיש לי אפשרות אחרת, ואם כן, איזה כרטיס רשת צריך למחשב השני,או ביכלל. בתודה מראש..

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  7. Started by fuck off,

ראיתי שיש הרבה כל מיני קשוחות שאפשר להתקין והבנתי שיש להן מלא אפשרויות. לא באמת הבנתי מה האפשרויות, אבל אומרים שיש כאלה. אז אם אני רק גולש באינטרנט, משחק קצת פה ושם, ואמא רואה במחשב שלה TV ברשת, כדאי לי להתקין קשוחה אחרת? נ.ב. הקליטה מעולה והכל יציב ככה שאין לי על מה להתלונן.

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  8. יש לי מודם ראוטר של בזק, משהו פשוט של Dlink, יש לי תשתית של מאה מגה והמחשב ממוקם בחדר הסמוך, ללא ממ"דים וכאלה באמצע הדרך - ומקבל בערך 40 מגה. יש למודם ראוטר שציינתי תקן N, במחשב יש לי אפשרות לקבל תקן של AC וגם .MU MIMO האם כדאי לקנות משהו עם התקנים האלה? זה יישפר לי את הקליטה בחדר שממוקם בו המחשב? תודה רבה.

9. היה לי מודם USB הוא התקלקל לי, קיבלתי מודם רשת עבד טוב עכשיו שוב אותה בעיה שהיתה לי עם המודם USB האם כדאי לי לקנות מודם רשת (לא אלחוטי בעצמי) או שבזק מחליפים לי או משהו כזה אם כן, אז אפשר קישור למודם רשת איכותי שישרת אותי נאמנה והוא גם יותר טוב ממה שמקבלים מבזק. תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, ברשותי LINKSYS WRT54GL. לא שיניתי לו את הקושחה מאז הקנייה, ככה שהוא עם קושחה מקורית של LINKSYS מ-2006. עכשיו ראיתי שיש לו קושחה רשמית של LINKSYS (לא לדבר על עשרות קושחות של קוד פתוח) הרבה יותר חדשה. הסיבה היחידה שאני חושב על בכלל לשדרג את הקושחה זה כי משום מה אני לא יכול לאתחל מחדש את הנתב דרך הממשק שלו, וזה די מעצבן. אני מחובר דרך כבלים חיבור ללא חייגן ככה שאני לא ממש מפחד שזה לא יעבוד, כי זה הכי פשוט שיש. מה דעתכם? דרך אגב, הנה הלינקים באתר של LINKSYS: http://www.linksys.com/servlet/Satellite?c=L_CASupport_C2&childpagename=US%2FLayout&cid=1166859841350&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper&displaypage=nodata#versiondetail

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום רב לכולם ! יש לי בעיה קשה ורב נושאית שאני הייתי שמח עזרה מימך לפתרונה אז נתחיל מידע יבש .. מחובר כרגע לבזק עם מהירות גלישה של 40 מגביט לא ידוע ספק .. מודם /ראוטר שלהם הוא N600 המודם ממוקם בסלון .. בבית יש 4 מחשבים אחד נייח ושלושה ניידים וכמובן 4 סמרטפונים שלרוב בבית מחוברים לרשת ברצוני להוסיף גם סטרימר בזמן הקרוב.. ככה עכשיו לכל הבעיות והשאלות שלי .. נתחיל שאלה ... 1. אני רוצה להגדיל את המהירות בבית למאה מגביט איכן כדי לי לעבור אם ביכלל כדי לי לעבור? 2. אם המודם שבזק נתנו לי הוא טוב או כדי לי אולי לחשוב על רכישה עצמית ? 3.חושב על רכישה של סרטימר ישמח לעזרה.. דרישות 1.כניסה לכל האתרקים וניגון מלאה בלי תקיעות מוזיקה סרטים איכות HD .. 2. שיהיה שלט\נמיקלד ברכישה .. …

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. אני מעונין להקים רשת בבית עם 3 מחשבים . היום יש כל כך הרבה חברות שנותנות פתרון עם רשת אלחותית כדוגמא : בזק האם כדאי ואם לא מה כן כדאי תודה :

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  13. יש לעניין 3 היבטים עיקריים- 1. בריאותי - האם זה בריא שהנתב משדר בכל הבית אותות? (אשמח שירחיבו בנושא הזה -- אולי גלי הRF אינם מסוכנים?) 2. אבטחתי - יותר סיכוי לכניסה אל הרשת כאשר הנתב דלוק כל הזמן ופתוח לנסיונות פריצה, רחרוח וגילוי פרטים. 3. חיי הנתב - האם זה פוגע באורך חייו של הנתב או פוגע בנתב באיזושהי דרך? תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by Kfir2,

אני רוצה לעבור לאינטרנט ולטלפון של 012 (אני עכשיו בבזק בינלאומי). ממה שראיתי באתר שלהם המחירים ממש זולים לעומת בזק, אבל בעבר שמעתי שהיה ל-012 הרבה בעיות. קודם כל אני רוצה לשאול אם למישהו פה יש טלפון של 012 והאם הוא מרוצה, והאם האינטרנט של 012 הוא יציב ומספק את הסחורה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by vlasha83,

שלום לחברי הפורום הנכבדים , לאחרונה,לאחר שגיליתי חלופה מצוינת למנוי הכבלים בדמות תוכנת קודי ,התחדשתי במחשב קטן מידות בשם פיפו שמהווה חלופה מצוינת להרצת קודי במחשב הביתי. הגיע הזמן להוריד עלויות גם בגזרת חבילת האינטרנט הביתית. כיום אני מנוי בחברת הוט והספק 012. סך התשלום עומד בסביבות 130 ש"ח עבור 12 מגה. עדיין לא התנתקתי ממנוי הכבלים מן הסיבה הפשוטה שמעבר לרשת ייצור תלות מלאה באיכות החיבור . לפני מספר שבועות בזמן "הסערה הגדולה" שבאה לידי ביטוי ברוחות חזקות ולא משהו מעבר, הבית היה מנותק מאינטרנט וטלפון. בבית ישנן 3 טלוויזיות כאשר אחת מהן לפחות חייבת להיות מחוברת ,בכל מזג אוויר ,ללא תלות ברוחות או כמה טיפות גשם שמן הסתם מגיעות כל שנה וכל שנה הבלאגן בארץ חוגג בדיוק בתק…

• 10 תגובות
    • 4.8k צפיות
  16. Started by McMerc,

שלום. עד היום הייתי מחובר בתשתית של בזק במהירות 2 מגה (200 קילו העלאה) בתשלום של 60 ש"ח לחודש, והייתי מאוד מרוצה היום באו אלי עובדי הוט והמליצו לי לעבור אליהם, והם יתנו לי 3 מגה (אין לי מושג כמה העלאה), בתמורה ל-70 ש"ח בחודש. עכשיו, מה שדוחף אותי לעבור להוט זה לא האינטרנט, זה הטלפון. בבזק אנחנו משלמים בערך 300 ש"ח בחודש על שיחות, והוא יתן לי 2000 דקות חינם בחודש בתמורה ל-60 ש"ח של שירות. הספק ישאר אותו דבר (בזק בינלאומי). אני מאוד מרוצה מהשירות של בזק, ועוד לא נתקלתי בבעיה, ולכן ההכרעה מאוד קשה. יש לי כמה שאלות לגבי הוט. איזה מודם אני צריך לבקש מהם (תנו לי דגם ספציפי, חייב להיות רשת!)? האם הם איך שהוא מגבילים בהורדה? כי אני מוריד הרבה מתוכנות P2P (אימיול, ביטורנט וכו'...)…

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by musari,

אני מנוי כבר המון זמן לבזק ADSL חבילה 5 מגה האם שווה לי לעבור לכבלים לאותו חבילה?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום, קבלתי היום הצעה מנטוויז'ן ל100 מגה ספק פלוס תשתית בזק ב99 ש"ח. השאלה היא האם כדאי לעבור מבחינת איכות השירות והמוצר שאני מקבל. ממה שאני שמעתי מחברים אין הרבה תמונות עלייהם אך בכל זאת אני קצת חושש. תודה

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  19. Started by Eylon,

אני כרגע ב adsl 1.5 mbit ותוהה האם כדאי לעבור לכבלים 1.5 mbit... האם אתם מנויי הכבלים : 1.סובלים מניתוקים רבים? 2.איך מהירות ההורדה ממקורות כמו מירק? 3.האם הפינגים במשחקי רשת יציבים ונמוכים בכל שעות היום (שרתי משחק כמו westwood ,battle.net וכו')? תודה לכל המגיבים נ.ב : ההודעה מיועדת למנויי כבלים בחבילת 1.5 mbit בלבד.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי לפני שנה קניתי מבזק רשת אל-חוטית, ומפני שלא היה להם את הציוד אז הם הביאו לי רשת רגילה של 2WIRE ניזכרתי בזה אתמול היתקשרתי אליהם והם אמרו שאני יכול לקבל רשת אלחוטית של 2WIRE או רשת אלחוטית\חוטית כלומר שאפשר לעבוד בשני הדרכים גם זה של 2WIRE שאלתי את נציג בזק איזה דגם מדוייק והוא אמר שהוא לא יודע, אז האם שווה לקחת את הרשת האלחוטית (כבר שילמתי אליה מזמן)? אני חייב תשובה מהר, כי מחר בבוקר באים להתקין לי. תודה מראש Install

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  21. Started by JONathan144,

האם כדאי לעשות חבילת גימר ב012 ? ומה החברה הכי טובה בשביל הורדות(כאלה שלא חוסמות וכו) תודה רבה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by thony,

האם כדאי לקנות היום נתב עם תקן 802.11N? או שעדיף לא להסתבך וללכת על נתב 802.11G?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  23. Started by liordavid,

אני שומע הרבה פעמים שהמודם שמספקים לנו עושים פאדיחות - האם כדאי לקנות מודם עצמאית ? או מודם משולב עם ראוטר (לבעלי הראוטרים) ? שאלה נוספת: ACCESS POINT ? מה זה ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אמא שלי נמצאת עכשיו בפלורידה ואני יכול לקנות את ה-C3200 ב-189$ כלומר בערך 730 ש"ח. (אגב מצאתי גם את ה-C5400 ב-200$ אם עדיף). דגם שנמכר בארץ ב-1450 ש"ח (כאשר ב-KSP כרגע 20% פחות). מבחינת צרכים, יש לי בית של 3 קומות כאשר הנתב מתחבר לאינטרנט מהקומה האמצעית. בחדרים בקומה העליונה כרגע אין כמעט בכלל קליטה (אבל זה לא בעיה כי יש לי רשת קווית פרוסה בבית), זה מבאס עם מכשירים ניידים, ועכשיו אני הולך להוסיף רמקולים של ECHO (שיהיה למעלה) ו-GOOGLE HOME והם כאמור גם משתמשים ב-WIFI, אני הולך להשתמש ב-CHROMECAST בשביל סטרימינג בטלוויזיה. אני מתכוון להוסיף גם מצלמת NEST OUTDOOR (ובעתיד אולי עוד), ומנורות של LIFX שכאמור גם יושבים על ה-WIFI באופן תמידי. בכל אופן …

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  25. היי, אני רוצה להחליף את האדימקס הקווי שלי בראוטר אלחוטי כרגע מתוכנן 3 מחשבים בחיבור חוטי ואחד אלחוטי במרחק 6 מטר ללא קירות ממ"ד. אני ארצה להעתיק קבצים גדולים (700MB-2GB) למחשב (או בסטרימינג) האם תקן G מספיק? או שצריך תקן N? מה המהירות האפקטיבית של כל אחד מהם? לתקן G אני מניח שאלך על אדימס ה"רגיל" מה מומלץ לתקן N? (ראוטר + כרטיס רשת USB או PCI) תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.