רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
חבל להשכיר משהוא שאפשר תכלס לקנות , ועוד הרבה יותר איכותי , וישאר אצלי. השאלה אם סלקום / פרטנר / בזק בן לאומי / 018 וכו' מאפשרים את זה או שהם מכריחים ראוטר מודם שהם תומכים בו ספציפית או/ו רק להשכיר מהם ? כלומר אני בכלל שואל על הכדאיות אם יש בכלל למה לקנות. ואם כן , איך הנתב הזה tp-link v400 ? לינק v400 מ-ksp האם הוא יציב ומומלץ ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראו נושא. בנוסף, הגיע אלי טכנאי עם מודם ARRIS TM602A (מסוג DOCSIS 2) - יש למישהו נסיון עם אותו מודם ?
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
וההורדה תהיה איטית יותר?
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
האם חיבור PPPoE עדיף על PPPTP ואם כן איך אני משנה את צורת ההיתחברות אני מחובר ב ADSL עם מודם speed touch home וראוטר של edimax הבנתי שצריך לקנפג את המודם ולהתקין במערכת הפעלה ( win xp pro) משהוא אם למישהוא יש סבלנות לפרט לי אז אני מודה לו מראש adiamar@stereo-plus.co.il
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היי, אח שלי מתחבר להוט דרך מודם רגיל של מוטורולה ( לא ראוטר ) ולאחרונה ניסיתי להתחבר אליו ב remote desktop. להפתעתי גיליתי שאין לי גישה ל IP שלו. אפילו פינג לא עובד. אני שמחובר דרך בזק מסוגל להתחבר ולעשות פינג ללא בעיה גם ממחשבים אחרים. האם מישהו מכיר את התופעה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני מדבר על ip קבוע אני מיתכוון לחיבור בשיטת MPLS (כך לפחות אני זוכר את המונח בו השתמש הטכנאי של הוט שהתקין לי את את החיבור לאינטרנט בבית).. החיבור הוא לא באמת ip קבוע ומנסיוני הוא משתנה פעם בחצי שנה בממוצע. יש יתרונות וחסרונות בכל אחד משני שיטות החיבור הנפוצות (התחברות בחייגן\חיבור IP קבוע ). האם חיבור ל-הוט ב-ip קבוע, מונע מספקיות האינטרנט לצמצם רוחב פס למשתפי הקבצים ? האם החיבור בשיטה הזו מקל על פיצול רוחב הפס לשני מחשבים שונים בבית? האם היתרונות הגלומים בשיטת חיבור אחת , גוברים על היתרונות בשיטת החיבור השנייה או שכיום ההבדלים הם מינוריים וחסרי משמעות ללקוח הממוצע?
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי למחשב הנייד גם תחנת עגינה אשר מחוברת בחיבור קווי לראוטר. המחשב הנייד בעת העגינה מחובר גם דרך הכרטיס רשת החוטי לאותו ראוטר שהוא מחובר אליו גם באלחוטי. כתוצאה המחשב מקבל מאותו ראוטר 2 כתובת IP שונות. מה משמעות חיבור כזה? האם קו הרשת שהמחשב מקבל הוא כעת יותר גדול כי הוא מחובר בשני דרכים? האם יכול להיות ששני החיבורים בעצם יפגמו במהירות של אחד השני ואקבל בסופו של דבר חיבור יותר איטי? ברור לי שהאינטרנט לא יהיה יותר מהיר כי צוואר הבקבוק כאן הוא חיבור האינטרנט עצמו. האם יש טעם לטרוח לבטל את החיבור אלחוטי כל פעם שאני עוגן עם המחשב?
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מחשבים שמחוברים לswitch, יכולים לתקשר אחד עם השני? (במקרה שלי ES-3205p)
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
לשני כבלי רשת ישירים CAT5e יכול ליצור בעיה ? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם. עד היום היה לי נתב לינקסיס WRT54GL מאוד מרוצה ממנו אך בחודשים האחרונים הוא מפסיק פתאום לעבוד במהלך היום ולכן אני מנתק אותו מהחשמל והוא ממשיך לעבוד עד הפעם הבאה.(האם זוהי בעיה שמחוייבת החלפת נתב?)) (הוא נותן להתחבר לרשת והכל אך לא ניתן לגלוש עד שאני לא מנתק ומחבר מחדש) אם אכן אני צריך לקנות חדש שבתי על 3 דגמים: LINKSYS E2000 החדש TP LINK 942 NL או TP LINK 1043 DLINK DIR 655 איזה ממולץ? חשוב ש: *יהיה בתקן N *שתהיה קליטה מעולה- טובה משום שהנתב מונח בחדר ללא קליטה בקומה תחתונה (בית פרטי) ואמור לשדר לכל הבית (עם הלינקסיסי הוא שידר טוב) *שלא יהיו ניתוקים *שיהיה ניתן לשתף קבצים ומדפסות ברשת *כרגע אני על תשתית ADSL אך לא יודע מה יהיה בעתיד ולכן צריך שיהיה מתאים גם לת…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
עקב בעיות בתוכנה ביטורנדו התקנתי אותה מחדש... ובהורדות שלה היה משהו שסיים כבר מאה מגהביט.... מתוך 2 ג'יגה... התקנתי את התוכנה מחדש ואני רואה שהמאה מגהבייט נשמרו לי (זה מה שכתוב לי בDOWNLOAD) אבל באחוזים כתוב לי 0.2 כלומר הוא התחיל מחדש... עכשיו אני לא יודע בדיוק למי להאמין ... האם הוא כבר סיים את המאה מגהבייט האלו או שלא?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
(למעט כבל רשת). שלום, דיברתי עכשיו עם נציג של בזק (2 נציגים בעצם, כדי לוודא שהראשון לא טעה) לגבי רכישה של HOMEPLUG או HPNA והוא אמר לי שבעצם הדברים האלה יוצרים עוד יותר קרינה מנתב אלחוטי רגיל ושהם לא מעבירים מידע דרך הקו עצמו כמו למשל באות של אינטרנט רגיל שנכנס למודם, אלא הם רק מגבירים את האות האלחוטי. ובשביל מה שאני רוצה (אינטרנט במחשב נוסף בבית אבל ללא קרינה או יציאה של אותות מהבית(גם לא קדיחה בקירות כדי להעביר כבל רשת)) הם הציעו לי לקנות קו אינטרנט נוסף לבית. האם הם באמת צודקים או שמדובר בעניין של מכירות? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בדיון שפתחתי בקהילת מיקרוסופט Answers לפני הרבה מאוד זמן, לגבי משך הזמן הארוך מאוד שלוקח לשירות של חיבורי הרשת בחלונות 7 שבמחשב שלי, גולשים החלו לטעון שהבעייה יכולה לנבוע מבעייה מכרטיס הרשת שלי. בעקבות טענותיהם, שאין לי מושג האם יש להם ביסוס, הורדתי מהאתר של Gigabyte, תוכנת דיאגנוזה של כרטיס הרשת (לקבלת מידע אודות מפרט המחשב הנוכחי שלי לחצו על התגית "מפרט מחשב" שבחלק התחתון של פינת מידע המשתמש שלי [הערה: המפרט רשום משמאל לימין ללא אפשרות להחליף כיוון טקסט עקב בעייה כלשהיא ב-Hwzone]) וביצעתי איתה אבחון של כרטיס הרשת שלי והוא עבר אותו. לפרטים נוספים הנה הלינק לדיון: http://answers.microsoft.com/he-il/windows/forum/windows_7-networking/%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8%D7…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם ידוע לכם על איזשהי בעיה בשיתוף אינטרנט (לא שיתוף קבצים) בין Windows 7 ל Windows XP ? כי אני מנסה כבר במשך שבוע שלם לפתור את הבעיה ולא מצליח (ניסיתי הכל). ומXP לXP זה עובד מצויין. נראה כאילו מיקרוסופט חסמו את השיתוף אינטרנט מווינדוס 7 למערכות הפעלה ישנות יותר. תודה, עודד
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שוקל להשתדרג למהירות 5MB. כרגע גולש ב 2.5MB. האם אני ארגיש הבדל מהותי? גולש בעיקר באתרים, הורדות בעיקר בביטורנט, מעט מאוד הורדות ישירות, ואימיילים לפעמים קבצים גדולים ( גרפיקה וCAD). יש לי דיל מהספק של 64.90ש"ח לחודש ( בהתחלה רצו שם 99ש"ח....מעניין איך פתאום ירדו במחיר) ותשתית בזק רוצים 73ש"ח לחודש. איך המחירים האלה? שפויים? כדאי? יש למישהו טיפ אם אפשר להוזיל גם את בזק? מכירים מחירים יותר טובים ל 5MB? תודה על כל עזרה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שזו שאלה קצת משום מקום אבל תהיתי איך החיבור יהיה, הם טוענים לFTTH אבל מן הסתם לא יחברו לכל אחד כבל אופטי לתוך הבית? ואם כן האם זו תהיה נקודת ההתחברות הראשונה? בכל אופן האם יהיה צורך בציוד מיוחד? או כל נתב יספיק? האם נתחבר לקו טלפון כמו עכשיו או שהכבל WAN יתחבר למשהו בחשמל? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברור לי שאופציית האבטחה אינה קיימת במערכת קבצים FAT32 אבל האם ישנן בעיות מעבר לכך? הכוונה לבעיות של אימות מול השרת ,בעיות בשיתופים ברשת וכו'?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אהלן לכולם. יש לי בעיה קצת תמוהה בכל מה שקשור למשחקי רשת (לדוגמא שר הטבעות אונליין או וורקראפט). העניין הוא שאני לא יכול להתחבר. לגמרי. השלב הראשוני של ההתחברות נכשל באופן קבוע. הבעיה התחילה לא מזמן, לפני כמה חודשים עוד שיחקתי בלי בעיה, עזבתי לכמה זמן, ועכשיו שחזרתי אני לא יכול להתחבר בכלל. אני מחובר דרך 012 על תשתית הוט במהירות 2.5 מגה. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בראוטר, אבל כשניתקתי אותו וחיברתי את המחשב ישירות עדיין לא נוצר שום חיבור. העניין מוזר עוד יותר בגלל ששאר הדברים עובדים אחלה, הורדות וכו' לא עושים שום בעיות, הבעיה היא ספציפית למשחקי רשת המוניים. האם 012 חוסמים פורטים או משהו כזה? או שהבעיה היא במחשב (הדבר היחיד שהשתנה בחודשים האחרונים הוא ווינדוס 7 במקום ויסטה, א…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נתב מתוצרת גרמנית http://cgi.ebay.de/LanWare-BR-1200-DSL-Router-plus-4-port-Swich_W0QQitemZ320035995146QQihZ011QQcategoryZ115495QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem יכול להיות שהוא מקטין לי את היכולת שיתוף קבצים (משום מה מאז שהתקנתי אותו המהירויות מאוד נמוכות) ??
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שראוטר שקניתי של TP-LINK משבש לי את הגלישה שיש לי בבית? מתי שאני מחבר את הראוטר למחשב ולמודם (של הוט) תוך כמה שעות אין לי גלישה בכלל... אמרו לי שיש הרבה בעיות עם הטריפל של הוט שאנחנו מחוברים אליו בבית ויכול להיות שבגלל העומס זה נופל... מישהו נתפל בזה פעם?
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
לאחרונה באו אליי חברים וראו אצלי איך ששידרגתי את המודם והם דיי התלהבו מזה וראו אפילו קצת הבדלים במהירות אצלי ואצלהם (אותה חבילה, אותו ספק), הם גם ביקשו ממני לשדרג להם את המודם גם, הבעיה היא שמחשבים זה לא בדיוק הקטע שלהם ואם יקרה מצב שבזק יחסמו את השיטה הזאת הם יתקעו עד שאני יבוא לסדר להם, דבר שיכול לקחת כמה ימים כי אני דיי עסוק בתקופה האחרונה... בכל מקרה שאלתי היא האם יכול להיות מצב שבזק יוכלו לחסום את שיטת ההתחברות עם המודם המשודרג ?
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי, הייתי מחובר תקופה מסוימת לHOTNET מכיוון שקיבלתי ספק אינטרנט חינם בהצטרפות לHOTMOBILE. נתקלתי בבעיה איתם שלפעמים בערבים (במיוחד במוצ"ש) הפינגים לשרתים בחו"ל היו עולים מעל 120ms דבר אשר הקשה לשחק משחקי רשת... החלטתי לנסות ספק אינטרנט אחר אז החלטתי לנסות את CCC. בשבועות הראשונים היה נראה שהפינג שלי לשרתים בחו"ל אכן הרבה יותר טוב ונשאר יציב על 80~ לאורך כל שעות היממה. אך פתאום שמתי לב שהורדות הטורנטים שלי היו נורא איטיות... אפילו טורנטים שהיו להם כמויות מטורפות של סידרים... בהתחלה חשבתי אולי סתם נפלתי על כמה טורנטים ולא היה לי מזל לקבל חיבורים טובים... כעת לאחר כמה שבועות זה כבר ממש התחיל לעצבן אותי אז החלטתי לבדוק את העניין. עדיין יש לי גם ספק HOTNET שאני עדיין מקבל חינ…
-
- 13 תגובות
- 8k צפיות
-
-
אני משתמש במערכת הפעלה וויסטא, יש לי 2 דפדפנים שאיתם אני גולש, אקספלורר ו firefox אני מחובר בכבלים דרך 012 בחבילה של 3 mb אך משום מה הגלישה בכלל לא מהירה ואפילו קת איטית, אני בודק מיידי שבוע spy ware כך ששם לא נמצאת הבעיה, לפעמים יש מצב שאינטרנט מתנתק לי למרות שאני מחובר, פתאום אי אפשר לגלוש, האם יש דברים מסוימים או בדיגות שאני יכול לעשות בשביל ריצה מהירה יותר של הממשק ?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי מודם ale 130 של בזק ויש לי בעיה חדשה ומוזרה איתו אני משחק משחק רשת משהו כמו 4 שנים ועד עכשיו לא היה לי איתו את הבעיה הזאת... אני מתחבר למשחק הוא עושה את הטעינה שלו ומייד אחרי שמסיים נתקע החיבור לאינרנט וכדי לחזור לאנטנרנט אני צריך לעשות ריסט... עכשיו בדקתי את כל המשחק התקנתי מחקתי הכל 30 פעם... בקיצור אני חושב שזה עומס יתר או ווירוס על המודם או האינטנרנט למשהו יש משהו להציע לי? כדי לפתור את זה... לא פורמט :<>
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס לאתר torec.net ולא מצליח אם אני לוקח את המחשב לחבר ומנסה להיכנס אני כן מצליח כלומר הבעיה היא לא בהגדרות של המחשב כמו כן אין לי ראוטר אז לא יכול להיות שהוא מונע את הגישה מה כן יכול לגרום לזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-