רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.. אם יש לי שתי מודמים וקו אחד של אינטרנט אני יכול לחבר את שתי המחשבים לקו הזה?עם המודם ולא עם רשת ביתית? ואם לא..אז אשמח לדעת איך לחבר את שתי המחשבים ברשת ביתית כי ניסיתי פעם אחת ולא ממש הצלחתי.. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
האם אני יכול לקחת שני מודמים של ADSL, לשים בכל מחשב מודם ולגלוש על חשבון אחד? במקום להתחיל להתעסק ולהתקין ראוטר וכרטיסים אלחוטיים.?
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי האם אני יכול לשתף אינטרנט בין שני מחשבים(רשת כמובן ) אחד מקושר עם מודם והשני לא וללא נתב (ראוטר) ?
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אז ככה יש לי עכשיו שיתוף אינטרנט למחשב אחד והכל בסדר השאלה שלי אם אפשר להוסיך עוד כרטיס רשת ולשתף עם עוד מחשב ? תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחובר לnetvision כבר כמעט 3 שנים ואני משלם על החבילה הזו: אינטרנט מהיר ADSL במחיר 48.57 ¤ לחודש, למשך 6 חודשים. מהירות החבילה 1.5MB/96kb. האם זה יקר?ויש אפשרות להביא 3 מגה (או יותר) במחיר הזה?
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר רשת של מצלמות אבטחה. המצלמות מתחברות ל web server מקומי ודרכו לראוטר ולאינטרנט. החיבור למצלמות מתבצע מרחוק עם DDNS. השאלה היא, אם אני מחובר לתשתית כבלים או ADSL, האם יש לי צורך ב ISP? תודה, רן
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אני מניח מהשם שאני צריך אקסס פוינט אבל אני רוצה להתייעץ לפני ולקבל המלצות.. הבעיה שלי היא כזאת, יש לי שני מחשבים בבית, נייד ונייח. יש לי מודם וראוטר [לינקסיס WRTGL54] שמחוברים לנייח והנייד שנמצא בעיקר בחדר אחר בבית נמצא במרחק שלא מאפשר קליטה [לעיתים מאפשר ממש חלשה] אז חשבתי לקנות ולהציב אקסס פוינט בנקודה כלשהי בבית לאקסס פוינט צריך רק חשמל נכון? ללא חיבור לשקע תקשורת? עד כמה הוא יגדיל לי את הקליטה? אם במצב הנוכחי יש לי בין קליטה מינימלית לחוסר קליטה? ואם כן אז איזה אתם ממליצים לי שיעבוד בתאימות כמה שיותר מלאה עם הראוטר?
-
- 5 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום באחד המחשבים בבית נשבר לי הסטיק של בזק שדרכו התחברתי לרשת האלחוטית. האם זה נקרא כרטיס רשת USB וזה החלק שאני צריך ? יש משהו מומלץ מכאן ? (מהירות אינטרנט 15MB) http://ksp.co.il/?select=263..487..1187
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, הקדמה - לא נחוץ להודעה,סתם שיהיה לכם ידע אני עובר לכבלים,כי בזק פשוט ממציאים לי כל מיני דרכים לעשות עוד כסף, בגלל שההורים שלי עברו מבזק ל012 בטלפון הקווי, אני צריך לשלם להם בנוסף לשירות האינטרנט גם קן שקט (25 שקל נוספים לחודש) כדי שאני יוכל להיות בתשתית שלהם, עכשיו שנגמרה ההיתחייבות,אני עוזב אותם.. עכשיו השאלה שלי היא: שבוע שעבר התקשרתי לספקית שלי בזק בינלאומי ושאלתי את אחת הנציגות האם אני צריך להגיד להם אם אני עובר תשתיות, והיא אמרה לי שאם אני עובר תשתית אני צריך לעשות התחייבות מחדש, האם זה נכון? כי עכשיו שאני חושב על זה,אני לא חושב שיש קשר.. אז לפני שעובדים עלי הייתי רוצה לשמוע את זה ממכם.. מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום ברצוני לשדרג את מהירות הגלישה ל40 מגה נאמר לי שאני חייב מפצל VDSL אחרת יהיו לי ניתוקים. אין לי בבית קו טלפון רק אינטרנט כרגע מחובר דרך מפצל שקבלתי לפני 7 שנים מבזק (לפי מה שקראתי והבנתי כנראה שאני לא צריך אותו כי אין לי קו טלפון) אשמח להסבר מה בדיוק אני צריך כדי לעבור לVDSL מהירות 40 מגה. המודם ראוטר שלי מותאם גם לVDSL. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מהירות רק של 1.5 אני צריך קליטה רק בתוך הבית (קטן 45 מטר) האם יהיה לי הבדל במהירות, בין תקן N לתקן G? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
שלום. ספק האינטרנט בבית שלי הוא אורנג'. יש לי את הנתב שלהם (מרובע, לבן). האם אני רשאי/יכול להחליף את הנתב שלהם בנתב שלי?
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הי ALL אחותי שוקלת רכישת נתב מהדגם הנ"ל, והיא קצת מודאגת מנושא הקרינה. הנתב ישמש כמעט אך ורק לחיבור קווי. האם קיימת כזו אפשרות? ואם התשובה שלילית, האם יש נתבים בהם זה קיים? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
האם זה אפשרי? מודם של MOTOROLA SB4200 אם כן אז איך?
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי רשת של שני מחשבים על ידי נתב, האפ אפשר לכבות מחשב באמצעות הרשת ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו בפינאלנג אמר לי שאצלם אפשר לקנות אינטרנט 100MB download ו10MB UPLOAD לעומת זאת כשאני מסכת באתרים של הספקים בארץ אפשר עד 5MB download ו512KB upload.. האם אפשר גם בארץ להשיג מהספקים למשל 1MB upload או 750KB? האם בכלל הם מוכרים כזה דבר..? (אגב האם זה בכלל אפשרי 1MB UPLOAD ביחד עם MB1.5 download או שצריך גם להגדיל ת'download ל3MB?)
-
- 45 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
אני מתקין מחר ראוטר של TP LINK רוב הזמן אני רוצה שתהיה רק רשת בין המחשב הראשי לנישא. ושהמחשב הראשי (שמחובר קווית לראוטר) יהיה היחיד שיהיה לו אינטרנט. לפעמים אני רוצה שיהיה גם אינטרנט בנישא. איך עושים את זה הכי קל?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב! שכחתי את הסיסמא בכניסה לראוטר האם אפשר לאפס מבלי לאפס את כל ההגדרות של הראוטר? netgear wgr614v7 השער:192.168.1.1 שם משתמש:admin תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
ברשותי הדגם בגרסא החדשה-לפי הוראות התצורה יש לבחור disable firewall אך זה אינו מבטל את הפיירוול מישהוא אולי מכיר את הבעיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
האם אפשר לבנות רשת אלחוטית רק בעזרת 2 כרטיסים אלחוטיים? והאם שיתוף האינטרנט יהיה הרבה יותר איטי מאשר אם היה לי ראוטר עם 2 כרטיסי רשת אל חוטיים.
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני מחפש דרך כל שהי לגלוש באתר מסוים ממחשב אחד דרך שתי כתובות איפי כאילו לגלוש באתר מכתובות של שני מחשבים אבל ממחשב אחד יש איזה תוכנה שמדמה איפי או משהו בסגנון?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי, יש לי תוכנה לצפייה בטלוויזיה באירופה והתוכנה בודקת היכן אני גר. האם יש דרך להטעות אותה? התוכנה עובדת בנפרד מהדפדפן... תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהמשך לשאלתי הקודמת - אני לא מצליח לגלוש לאתרים שדורשים שם משתמש וסיסמא. נראה ש-443 חסום למרות שכיביתי את ה-firewall וזה לא עוזר.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם אפשר באיזושהי דרך אפשר לדעת מהו שם מחשב מסויים לפי ה- IP שלו?
-
- 5 תגובות
- 9.5k צפיות
-