עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Libby,

היי... יש לי חשבון בוואלה. האימייל בימים האחרונים לא נפתח, ז"א כשאני מקלידה סיסמא ולוחצת אישור, הוא או פותח לי עמוד שגיעה, או אומר שכרגע אין אפשרות להתחבר, ושעלי לרענן או לנסות מאוחר יותר. אני לא יכולה לקרא את הדוא"ל שלי! :-[ מה לדעתכם הסיבה לכך, ואיך אפשר לתקן את זה? אם לא אז תמליצו לי בבקשה על אתר אחר שאפשר לפתוח בו אימייל בעל קיבולת רבה וברמה גבוהה. תודה...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום , אני מחובר לקו של 1.5 מגה ADSL דרך נטוויז'ון, מערכת הפעלה WIN-XP-SP1. מדי פעם החיבור לאינטרנט מתנתק. הבעיה נובעת מכך שכאשר אני מנסה להתחבר שנית אני לא מצליח. למרות העובדה שהוא מריץ את כל התהליך (אישור סיסמא ושם מתשתמש , חיבור לשרת וכד') ואפילו מופיע אייקון החיבור הפעיל על שורת המשימות , כל תוכנה או רכיב המנסים לקבל גישה לרשת נתקלים באותה תגובה כאילו החיבור אינו פעיל לחלוטין. הדבר נפתר רק באמצעות אתחול של המחשב, הבעיה העיקרית היא כאשר אני משאיר דבר מה להורדה במהלך הלילה והיות ואני ישן אני לא יכול לאתחל את המחשב וכך יוצא כי המחשב פועל סתם. למישהו יש מושג איך אני יכול לפתור את בעית הניתוק המוזרה הזו או לפחות את החיבור החוזר הכושל. מתברר כי הוא מתחבר בעצמו חזרה ברגע ני…

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  3. Started by eity,

כל פעם שאני מדליק את המחשב לאחר כמה שעות ברגע שאני מנסה להכנס לדפדפן הוא הוא נפתח ונשאר מסך לבן ואז מפסיק להגיב,ואני צריך כל פעם לסגור את הדפדפן ממנהל המשימות,ניסיתי אקספלורר פיירפוקס וכדי לסדר את זה אני צריך להפעיל את המחשב מחדש כד הפעם הבאה שזה נתקע עוד פעם

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  4. Started by sos,

שלום! זה לא ממש קשור לפורום אך לא ידעתי עוד איפה לשאול. בכל מקרה קיבלתי מטלה בבית הספר לכתוב מאמר ובו מדבור על יתרונותיו וחסרונותיו של האינטרנט. לכן אני צריך שתכתבו פה את היתרונות והחסרונות של האינטרנט (לא במובן הטכני אלה בכלליות) לדוגמה: יתרון הוא הרחבת התקשורת העולמית חסרון הוא הפרטיות וההורדות הלא חוקיות אם למישהו יש כתבה בעניין אני הודה לו מאוד וגם לכל אחד שמגיב פה כמובן. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. שלום שוב לכולם,יש לי מחשב AMD 64 300 512 KINGSTON DDR400 X800PRO לוח אם GIGABYTE K8NS ULTRA 939 שיש עליו 2 כרטיסי רשת WD 120GB הבעיה התחילה כאשר עשיתי כיבוי למחשב באמצע הלילה ע"י המקלדת שיש שם כפתור POWER לכיבוי המחשב מאז... כל 7 דקות ממוצע האינטרנט שלי מפסיק לעבוד ל10 שניות וחוזר, אני לא מתנתק זה פשוט מפסיק לכמה שניות וחוזר.(האייקון של החיבור נשאר מחובר) אני כבר כמה ימים עם הבעיה הזאתי ואני פשוט משתגע. (כמשחקים משחקי רשת אתה ממש מרגיש את זה ולפעמים המשחקים קורסים ) עשיתי פעמיים פורמט, דיברתי עם הספק, דיברתי יום שלם עם בזק, הם בדקו קו, החלפתי את המודם ALCATEL השחור עם חבר לאותו סוג בדיוק, החלפתי פילטר (המפצל ) ==> ועדיין שוב זה עושה את זה , הלך לי 10 …

• 24 תגובות
    • 11.2k צפיות
  6. Started by Norm4nde,

איך אני מסדר את זה !@?# זה לפעמים אתרים שאני פותח קופאים LOL מה לעשות . תמונת מצב: http://img377.imageshack.us/my.php?image=flycz3.jpg

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  7. טוב אז ככה, קצת נתונים בסיסיים לפני הכל: 40 מגה בבזק + בזק בינלאומי. ראוטר דילינק 6850U. ביומיים האחרונים יש תופעה שאני לא מצליח להבין מה גורם לה. עשיתי כבר 3 ריסט-ים לראוטר, שיניתי סיסמה, שיניתי את השם, כלום לא עוזר. בבדיקת מהירות הכל תקין - מקבל 40/3. הבעיה היא בגלישה באייפון (4) שלי. גם שם הכל נראה תקין, מקבל כמו תמיד בין 10 ל-12 מגה ב-speedtest, אבל ביוטיוב יש המון תקיעות כאלה, באינסטגרם אני מקבל הודעות מוזרות של "בדוק חיבור לרשת", בטינדר למשל התמונות בקושי נטענות ואפילו סתם חיפוש בגוגל בדפדפן לא תמיד מגיב מיד, אלא אחרי כמה לחיצות (ואני מחכה בין לחיצה ללחיצה, אני לא איזה לחוץ שרוצה שהכל יעלה מיד). למקרה שתהיתם, עשיתי ניקוי הסטוריה וקוקיז באייפון, עשיתי "שכח רשת" והתחב…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by elior021,

שלום לכולם האינטרנט שלי איטי מאוד מה הבעיה מה אני צריך לעשות כדי שהוא יחזור לעצמו?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  9. Started by avivlevy,

יש לי חבילה 1.5M ובזמן האחרון (שבועים+-) האינטרנט ממש איטי מה יכלה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  10. היי, לפני כמה חודשים עשיתי טריפל אצל הוט תשתית 12 מגה אבל אצל בזק הספקית לא שיניתי את המהירות ל 12 מגה נשארתי שם ב 2.5 . בפועל מה שאני מקבל זה אינטרנט איטי במהלך היום במיוחד באתרים בחו"ל ובלילה בין השעות 3 לפנות בוקר ל 8 בבוקר האינטרנט טס מוריד על 12 מגה מדוע זה ככה ?

11. יש לי חיבור 750K ואני מוריד על 90~ שזה סביר אבל אני עכשיו מוריד 8 דברים במה והוא מוריד על 15~ כל אחד, יש אפשרות *שיעול* חוקית*שיעול* לעשות את האנטרנט מהיר יותר?

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  12. Started by sh_matan,

שלום,יש לי אינטנרנט 1.5MB מהירות. לפעמים הוא מוריד לי מאוד מהר על 100-120KB לשנייה ולפעמים כמו כרגע על 30KB לשנייה,למה זה?! איך אני פותר את זה??? זה לא בדיוק האינטנט,זה ההורדות הישירות. יש לי ראוטר שמחובר לשני מחשבים,האחד ישן מיוני 2001 והוא איטי וכו',השני חדש מספטמבר 2006. זה ממש משגע אותי ואני צריך פתרון מהר. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. עריכה: הסתדרתי לבד...

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  14. Started by omer672,

האינטרנט במחשב קורס די הרבה, במיוחד כשאני משחק ברשת (League of Legends אם זה משנה). עכשיו אני לא חושב שזו בעיה בספק או בתשתית בגלל שה WIFI עובד.חשבתי על כבל פגום או בעיה בחיבוריות, אבל אין לי איך לבדוק את זה(אין עוד מחשבים ואין עוד כבלים). יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? גם יש לי לאגים במחשק למרות שהפינג בסדר ויציב על 80~. תודה לעוזרים.

15. חברה שלום , יש ברשותי כרגע נתב Dlink 2760U/E1 לאחר שהוחלף היום מנתב D-Link 2760U. התקלה שבגללה הוחלף הנתב ועדיין קורה גם בנתב החדש היא שבמחשב בחדר ( המרוחק כ-7 מטרים בערך מן הראוטר כך שזו לא בעייה של מרחק או משהו בסגנון ) המחובר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי לנתב האינטרנט מפסיק לעבוד לפתע - זאת אומרת הכרטיס רשת מראה שהוא כאילו עדיין מחובר לרשת אבל דפי אינטרנט מפסיקים להטען וכל דבר שקשור לאינטרנט פשוט מספיק לעבוד . תקלה זו קורה כל כמה דקות בערך וכדי לגלוש שוב באינטרנט צריך לעשות disable / ENABLE לכרטיס רשת . יש לציין שתקלה זו קורה גם במחשב השולחני וגם בלפטופ בחדר . התקלה קורה גם במחשבים אחרים בחדרים שונים בבית אשר מחוברים דרך כרטיס רשת אלחוטי . יש לציין שבמחשבים שמחוברים חוטית…

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  16. Started by Yaniv_sosner,

קניתי לפני מס' ימים דיסק קשיח חדש.. 320GB.. ופירמטתי היום את המחשב.. מתי שאני נכנס לאינטרנט.. והוא בוקשי זז.. מה אני יכול לעשות בעניין..? זה ממש מעצבן.. בבקשה דחוף.. מיקודם זה היה בסדר... [glow=red,2,300]הדפדפן זז לאט..[/glow] אני חייב להתקיין מהתחלה את הwindows...?

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  17. העלתי 2 תמונות אחת של האתר עם הדריברים שמתאימים למחשב והשני של התוכנה aida64

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם, לא מזמן קניתי ראוטר של 3COM ולאחר שחיברתי אותו גילתי שאינטרנט איטי להחריד. יש לי חבילה של 2.5M ואני מוריד בקצב של 30K (מקסימום!). התופעה קיימת גם כאשר הראוטר מחובר באופן חוטי למחשב. כאשר אני מחבר את המודם באופן ישיר המהירות היא כנדרש (300K+). אני מחובר דרך הכבלים והספקית היא בזק בין לאומי. אין לי חייגן. ועשיתי עדכון קושחה לראוטר. הייתי שמח אם יש כאן משהו שמבין עניין יאמר לי מה לשנות בהגדרות. תודה ושנה טובה, אמיר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by asi1998,

ראוטר tplik1043nd תשתית הוט ספק בב"ל. מהירות 5 מגה, בבדיקות מהירות שעשיתי הכל עובד פיקס במחשב בנייח, שאני גולש במחשב הנייד יש איטיות נוראית.. עד עכשיו הכל עבד בסדר גמור, מישו יודע מה יכול להיות מקור הבעיה? יש מצב שזה קשור לראוטר? אה ודרך אגב הקליטה מעולה הכי גבוהה.. תודה!!

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by dor444,

שלום, יש לי בבית מודם שהוא גם ראוטר של אסוס מדגם AM 604g, בנוסף מחובר אקסספוינט בבית על מנת להגדיל את טווח הקליטה. התשתית שלי היא בזק והספק הוא בזק בינלאומי. אגב, כשאני מנסה לשים סיסמא על הרשת האלחוטית האינטרנט לא עובד במקומות מסוימים שהוא כן עבד לפני ששמתי את הסיסמא, אני אשמח אם תעזרו לי גם בזה. במחשבים הניידים והשולחניים שיש ברשותי בבית אין בעיה של חיבור לאינטרנט אלחוטי, אבל הבעיה העיקרית היא במכשירים שאין להם תמיכה בבזק ולכן אני צריך את עזרתכם פה. הבעיה היא במכשירי אפל השונים (אייפד, אייפון ואייפוד) והכי חשוב, בקונסולת ps3. הרשת האלחוטית תמיד מופיעה בסנכרון אבל כשמנסים להתחבר.. היא עובדת רק כשמתחשק לה, לעיתים רחוקות ולרוב לא מצליח להתחבר ולא עובד. אני ממש זקוק לעזרה, …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ely2001,

אני מחובר ל- בחבילה של 2 מגה012. לפני כשבוע עשיתי רשת אלחוטית עם נתב edimax br6204wlg. ויש אינטרנט והכל טוב ויפה, רק מה הוא איטי ברמות מטורפות אני מוריד קובץ מכל אתר שהוא במהירות של 10קב במקום 250+-. חשבתי שאולי זה הנתב אשם אבל נכנסתי לאתר של 012 ויש שם אפשרות לבדיק מהירות ומשם אני מוריד על 250+-. כמו כן התקשרתי אליהם והם הגדירו לי באקספלורר(כלים-אפשרויות אינטרנט-התקשרויות-הגדרות lan )כתובת ויציאה של שרת פרוקסי, ואכן המהירות באקספלורר בהורדה חזרה לעצמה אבל בשועל כלום. לפי הבנתי הנתב לא קשור לאיטיות או שאני טועה? במידה ואני טועה איך אני מטפל בבעיה כמו מעצבנת... תודה רבה למי שיעזור

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. למה ספקי האינטרנט לא פותחים את ה-upstream לתקשורת פנים-ישראל או לפחות למנויים אחרים אצלם?? הספק הראשון שיעשה את זה יגרוף מה זה קופה! היום בעידן ההחלפות שמקורן באתרי שיתוף ישראלים (שעובדים בעיקר עם אימיול וביטטורנט), עשרות אלפי המורידים למעשה מחליפים פאקטות בעיקר עם תושבי ישראל אחרים. ובעידן ה-Giganetwork וסיבים אופטיים, אפשר בקלות להגביר את מהירות ההעלאה (בתוך ישראל הקטנה והמרושתת) ללפחות חצי מגה-ביט-לשנייה בלי להפסיד גרוש (אלא רק להרוויח לקוחות חדשים). ואם לבזק יש סיבות אנטי-קניבאליות לפעול כמו שהיא פועלת, יש את הכלבים "הצמחוניים" שאמורים לבוא להושיע. ;-) אין לי ספק שזה יקרה, השאלה היא רק how soon. אולי אני אשלח לינק להודעה זו למנהלי אתרי השיתוף הגדולים בארץ כדי שיפתחו ע…

• 22 תגובות
    • 4.2k צפיות
  23. הרוב ה שמע כבר שיש אינטרנט מהיר של 5מגה בארץ, עכשיו השאלה שלי היא האם החיבור של האינטרנט לשרתים באירופה יתן פינג נמוך, כאילו אם הפינגים לאירופה ירדו משמעותית עקב מהירות upload שעלת. אם יש את האינטרנט הזה למישהו פה כבר והוא מתעסק במשחקי רשת ומבין על מה שאני מדבר שיגיד אם הפינג הממוצע של 120-160 לשרת באירופה ירד סופסוף. תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום פורום רשתות ואינטרנט, המחשב הנייח שלי מחובר ישירות לאינטרנט הביתי עם ראותר. ושאר המחשבים בבית קולטים באמצעות Wi-Fi' הספק שלי זה 012 סמייל, לאחרונה התחילה לי בעיה עם האינטרנט במחשב, פתאום אני מנסה להיכנס לאתר מסוים באינטרנט וגוגל מביא לי את ההודעה הזו "דף אינטרנט זה אינו זמין".(תמונה למעלה) וכל אתר שאני מנסה להיכנס אליו מביא לי את אותו דף עם ההודעה. וזה קורה גם באינטרנט אקפלורר. אבל האינטרנט עדיין מחובר, ומה שהכי מוזר זה שהאימייל והסקייפ עובדים חלק, אני מתכתב בצ'ט בלי כל בעיה. והמחשב הנייד עדיין קולט אינטרנט מהראותר, ורק הפעלה מחדש של המחשב מחזירה את האינטרנט. בעבר כשהאינטרנט היה מתנתק, אז הייתי פשוט מנתק את הכבל ומחזיר, אבל גם האימייל והסקייפ לא היו עובד…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by bneli,

אני עם בזק בינלאומי בחבילה של 10 MB ותשתית של בזק עם מודם ראוטר D-LINK U2760 e3 של בזק והוא זוחל לי...יוצא שיש שעות שאני מוריד קבצים ב20-40 KB!(חזרנו לימי האינטרנט המהיר של חבילות 750KB?) ובלילה ככה 12 הוא עובד בסדר יחסית התקשרתי לבזק לפני חודש וחצי בערך שיבדקו את זה והם אמרו לי שאין מה לעשות שיש בעיה אצלהם אצלהם שלא ידוע מתי תתוקן ולא נתנו לי מענה לכלום עכשיו יש באמת מה לעשות? אני יכול איכשהו לעשות שיהיה יותר מהיר האינטרנט.. או שפשוט זה המצב בגלל שתשתית בישראל היא הגרועה בעולם בבקשה עם יש למישהו רעיון אני אשמח...זה ממש מתסכל!

• 28 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.