עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by enzo,

התקשרו והציעו לי להעלות את המהירות ל-5 מגה בחינם פלוס ראוטר חינם של סימנס למשך שנתיים. ניסיתי לשאול אם אני מתחייב אליהם בזה שאני מסכים והתחמקה כשאמרה שאני מקבל את זה חינם לשנתיים. לא הסכמתי ואמרתי שאני אחשוב. האם גם לכם הציעו את ההצעה ובכלל מה אתם חושבים האם יש פה איזשהו מלכוד :s05:

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  2. Started by shlomo9,

חברים, גם אני כמו כולם, רוצה להקים רשת אלחוטית, אבל : מאחר שיש לי גם Pocket-PC, שה- WIFI שלו עובד בתקן B, ויש לי נייד, עם כרטיס שעובד בתקן G, אני מחפש ראוטר שיכול לעבוד בשני התקנים... יש למישהו הצעה ???

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  3. כשהעלתי קובץ וראיתי שהוא עולה ב- 2Mbps במקום ב- 1.8Mbps עד היום. סוף סוף מקבלים את כל ה- Upload המובטח

• 72 תגובות
    • 12.4k צפיות
  4. Started by mrraz,

נמאס לי, עכשיו חצי שעה אחרונה זז במהירות 0.5 מגה

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  5. http://www.ccc.co.il/Internet/?View=b באתר של CCC הם מראים לבזק אהבה :lol:

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. עברתי לבזק בינלאומי כדי להימנע מכל ההגבלות אצל הספקיות השונות ואף לא מזמן עברתי לחבילת 2.5Mbit, ובזמן האחרון הsababDC שלי מזייפת. הפורט שלי פתוח ולפי canyouseeme.org. עם זאת קובץ עם המון מקורות אומנם מתחיל מהר, אבל לאט לאט המהירות צונחת ובמקרה הטוב עוברת את ה30K... בהורדות HTTP אני מגיע ל300K ויותר... משהו אצלי או שיש עוד אנשים שמרגישים הגבלה?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  7. Started by Machu picchu,

שאני עדיין צריך לקרוא ולהבין מה זה בדיוק... או שסתם בזק בינלאומי הגבילו לי את המהירות בראפידשר?

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  8. אני לא שמתי לב שהטכנאי לקח את הראוטר הישן שקניתי מהוט. לא שילמתי דמי התקנה על ההוטבוקס, זה התנאי? לעוד מישהו הם לקחו את הראוטר?

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  9. בזמן האחרון אני מרגיש שיפור משמעותי במהירות ולא שידרגתי תמהירות או משהו דומה וגם לא שיניתי הגדרות או התקנתי אימיול חדש פשוט האימיול חזר להיות מהיר יותר גם לכם זה קרה??

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  10. שלום לכולם... ברגע שאני נכנס ליוטיוב הוא טוען קודם את הסרטון עצמו ואז את הסרטונים בצד בבום כזה. וממש איטי אני מחובר עם כבל למחשב.. גם אצלכם יש את התופעה הזאת?

11. Started by ביצה,

אהלן! בשבוע האחרון יש לי מלא בעיות עם הוט! האינטרנט כל הזמן מתנתק וצריך לכבות את המודם לחכות כמה דק' ולהחזיר וזה מעצבן! מהירות הורדה ירדה בצורה משמעותית! דברים שהיתי מוריד במהירות 300KB ירדו עכשיו ל-15KBS בלחץ! בנוסף ה-PSN לא מתחבר לי בכלל ובכללי על הפנים. משהו עוד נתקל בזה? כי אני זוכר שראיתי לא מזמן כתבה פה בHWZONE שהוט עושים את זה בכוונה כדי למנוע גלישה פיראטית אבל למה אני צריך לסבול? אני לא פיראט ומשלמים הכל ובזמן... מה עושים? דרך אגב במוקד של הוט לא נותנים פתרון טוב יותר מלנתק ולחבר שוב (אלא מה?)

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  12. או שזה רק אצלי? הסרטון נתקע לפעמים ויש סרטונים שהBUFFERING טס

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by Oranili,

שלום לכולם בקושי פייסבוק נטען לי הכל עולה שם לאט גם לכם יש איטיות באתר?

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. אני לא יודע מזה אבל זה ממש משגע אותי .. אני נגיד גולש באינטרנט (גולש עם דפדפן פיירפוקס) אז נגיד על לוחץ על משהו...אני רואה שהוא חושב..אבל לא ניכנס אבל נגיד אני ילחץ עוד עוד פעם אז פתאום הוא כן יגיב ויכנס בשניה.. או שלדוגמה אני לוחץ על משהו..הוא טוען טוען שעה והחלון החדש שניפתח עדיין לבן ריק..אבל נגיד אני יעשה לו "הפסק" ואז הלחץ כל "רענן" הוא יתן מהר.. רציתי לדעת עם לעוד אנשים זה קורה התופעות האלה..? זה גם היה לי באקספלורר 8..עברתי משם לפיירפוקס כי הוא באמת יותר קל ונוח אבל זה משהו שעדיין יש גם פה רציתי לבודד תקלות..אז פירמטתי לא מזמן ואחרי זה עשיתי בדיקות וירוסים בכמה תוכנות כי לראות עם זה לא המעכת עצמה אבל לא מצאתי כמעט כלום.. יכול להיות שזה פשוט ככה וצריך לחיות ע…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by benor,

תסתכלו בעמוד הזה ואתם כבר תבינו: http://welcome.matavtv.net/oa/oa.asp אני דווקא לא כזה מתוסכל לא אכפת לי כל כך.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, גמרתי להתקין ולקנפג את השרת שלי וחברים שלי שומעים ממני מוזיקה,בלי לאגים,איכות מעולה והכל ממש מושלם! הבעייה שלי היא כזאת,ניסיתי לשדר וידאו והם אמרו שאת הקול שומעים מעולה אבל אין תמונה... מה אני צריך לעשות בשביל streaming של וידאו גם? יכול ליהיות שפשוט חסר להם קודק?... אייל

17. Started by פינגרס,

איך אני יכול לשנות את האייפי של הראוטר שלי בלי לגשת אליו או בלי לגשת לספק?? ובמידה יש לי גישה לראוטר יש משהו בהגדרות שלו שיכול לשנות לו את האייפי ? האם אני אלחץ על כפתור ה RESET אני אקבל אייפי חדש ?

18. Started by Pro_2004,

שלום לכולם אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שגרים באיזור ויכולים לעזור לי להחליט תודה

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by Ronenosh8,

יצאה גירסא חדשה להוטבוקס (למשתמשים במכשיר בתור ראוטר) לאלו שרוצים לעדכן- תכבו את המכשיר ותדליקו אותו. איך עובד החיבור עם L2TP?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Fortunes,

באתר הבית שלהם 2 גרסאות, אחת מסומנת כ-UN וגרסתה נראת עדכנית יותר והשנייה לא (ובמקרה זאת גם הגרסה שבראוטר שלי) האם אני יכול להתקין את הגרסה שמסומנת כ-UN? * הראוטר נקנה בארץ, ב-KSP. http://www.tp-link.com/en/download/TD-W9970.html#Firmware

• 5 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. Started by Torian,

גרסא 605 השינויים: *לבעלי גרסאת חומרה V1 בלבד Supports Unifi users and general users DDNS status display modification Improved virtual server function Fixed Daylight Saving time bug Improved multicast function Improved QSS/WPS function Improved USB function module

• 28 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by gabrielf,

כנראה שלא תיקנה את תקלות ה L2TP , למרות שמייד אחרי שדרוג הגירסה הוא כן הצליח להתחבר אבל הפעלה מחדש של הנתב הוא לא הצליח

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  23. Started by Mics,

יש למישהו את גרסה 2.7.31 עבור הראוטר הזה? (ראיתי באחד הנושאים בפורום שזאת הגרסה האחרונה)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. למי שעדיין לא קיבל - תכבו את ההוטבוקס, תדליקו אותו, המתינו דקה ותהנו עדכון מה- 20 למרץ 2012 שהגיע ללקוחות הרגילים. דווחו על תוצאות מעניינות אם יש. אני לא יודע אם יש קשר, אבל אצלי אין שום שגיאה כרגע ב- Correctable וב- Uncorrectable אחרי שעה (וזה די מרשים, כי בדר"כ זה התחיל אצלי עם קצת שגיאות. אני על 8 ערוצים.) והחיבור הוא ללא "קפיצות" במהירות כשאני עושה בדיקות בספידטסט וגם אין שום שגיאה ב- event log.

• 34 תגובות
    • 7.2k צפיות
  25. Started by sha-256,

ההוטבוקס שלי שודרג לגירסת HOT_2.1.6: יש לי מלא בעיות, אבל לא בהכרח בגלל זה, כי גם לפני זה היו לי בעיות.

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.