עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. רציתי לשאול אם מישהו מכיר דרך לגלות את קוד הראוטר שלי פשוט הוא חדש ואני לא יודע איך לגלות אותו רוב תודות!!!!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. שלום, בחברה בא אני עובד יש מודם אלקטל שהועבר להיות ראוטר ושונו הגדרות השם והסיסמא מהמקוריות שהיגיעו אם המודם בגישה למודם ( 10.0.0.138 ) ולכן איני יכול להיכנס אליו ולשנות הגדרות בחברה החליטו לעבור לספק אינטרנט אחר ומכיוון שאיני יכול להיכנס למודם ולשנות את ההגדרות החייגן לשם המשתמש של הספק החדש העברה מתעקבת. האם יש איזו שהיא דרך לגלות את שם המשתמש והסיסמא שהוכנסו במודם? האם יש אפשרות שאצרוב למודם BIOS חדש וכך הוא ידרוס את שם המשתמש והסיסמה הקימים בתוכו ויאפשר לי גישה אליו

3. Started by yosko,

שלום לכולם, ראיתי של- WRT54GL יש שתי גירסאות : 1.0 ו- 1.1 . יש הבדל של 70 ש"ח בינהן. מה ההבדל בין הגירסאות ? האם זו רק גירסת firmware שונה שאפשר להוריד מהאינטרנט ? האם יש עד הבדלים ? האם ההפרש במחיר מוצדק ? אני לפני קניה של הנתב הנ"ל ואודה על התשובות.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  4. מישהו שמע על כך באופן רשמי? http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=1628255#1628255

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by vipnisim,

יצאה גירסה חדשה לראוטר טלפון של 012 זה פותר את הבעיה של הגלישה שה EMULE פתוח הם לא מתקינים את הגירסה לבד צריך להתקשר ןלבקש עידכון גירסה

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  6. Started by THE-BIG,

כרגע אני על 1.66 מחיפוש ברשת הבנתי שקיימת 2.55 אולם אני זוכר שפעם טכנאי של בזק המליץ לא לשדרג כי 1.66 מאוד יציבה אני לא זוכר אם הוא דיבר על 2.55

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום יש לי בבית ראוטר שכולל רשת אלחוטית 1 ההתקנים האלחוטיים WIFI "רואים" אחד את השני ( בדקתי ע"י PING ) 2 המחשבים שמחוברים בחיבור קווי גם "רואים" אחד את השני. השאלה: לא מצליח לגשת דרך הרשת ממחשב בחיבור קוי DESKTOP אל מדפסת בחיבור אלחוטי או אל LAPTOP בחיבור אלחוטי. מישהו יודע כיצד זה ניתן לביצוע ? תודה על העזרה איציק

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  8. אני שוהה כעת בחו"ל ונתקל בבעיית איטיות בעת גלישה במספר אתרים ישראלים. בעת גלישה באתרים בינלאומיים כגון גוגל, יאהו אין כל בעיה ואפילו זה עובד במהירות מדהימה. הציעו לי להשתמש ב DNS חלופי מהאתר הבא : http://www.dnsadvantage.com/dnsadv/vert_solutions.html אבל זה לא שיפר בכלום.... אשמח לשמוע אם יש למישהו רעיון כיצד להקל על הבעיה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by urinka,

היי האם אפשר לאפשר למכונה וירטואלית שרצה על ESXI גישה ישירה לכרטיס רשת (במידה ויש יותר מכרטיס אחד פיזי בשרת) לדוגמה: אם אני מריץ באחת המכונות DD-WRT האם אני יכול לקשר אותה לכרטיס ספציפי כדי שהמכונה תצליח "לחייג" עם ה מודם של בזק ... מקווה שתארתי את השאלה מספיק ברור ... תודה :-)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by guypld,

אהלן, יש לי Intel Galileo שמחובר עם כבל לנתב NetGear של בזק. אני מצליח לגשת אליו דרך SSH (פורט 22) דרך הIP הפנימי שלי ברשת הביתית. אני מנסה לגשת אליו דרך ה-IP החיצוני, אבל לא מצליח. פתחתי את הפורט בראטור (פורט 22 InBound + Service UPD\TDP) והפנתי אותו לכתובת הפנימית של המכשיר. בדקתי מה הכתובת החיצונית של הנתב (דרך whatismyip.com לדוג') אבל לצערי אני לא מצליח לגשת אליו. מה אני עושה לא נכון? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by tommy_g,

שלום חברים! משום מה איני מצליח להכנס לאתרי אינטרנט רבים! מופיעה לי ההודעה המפורסמת THE PAGE CANNOT FIND. דווקא מהמחשב השני בבית, המחובר ישירות לאינטרנט, אני מצליח להכנס לאותם אתרים בלי בעיה! מישהו יותר מה התקלה? אני משתמש ב-IE6. WIN XP אולי הבעיה היא ב-SP2 שהורדתי? אני ממש חסר אונים! אודה לעזרתכם המבורכת!! בברכה, תומר.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Zvika Barak,

שלום, קיבלתי מנטוויזין נתב בשם NetBox של חברת ADB הפולנית אני מעוניין לחבר עליו כונן USB ולגשת אליו ככונן רשת מהוינדוס אני לא מצליח לגשת לכונן. אני מצליח לראות את הכונן מחובר מהממשק הגרפי של הנתב אבל לא מצליח לגשת אליו מהוינדוס מישהו יודע מה הכתובת שהנתב נותן לכונן? ואיך ניתן לעשות זאת? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אהלן, יש לי רואטר 2760u של בזק בעל 2 יציאות USB כאשר הראשונה מוגדרת לחיבור כונן ( כרגע מחובר דיסק-און-קי ) ועובדת בפרוקטול Samba. דרך הרשת הביתית אני מצליח להגיע לכונן זה ללא בעיה ע"י מיפוי כונן רשת . הבעיה מתחילה כאשר אני מעוניין לגשת לכונן זה דרך רשת האינטרנט ואני לא מצליח לקבל גישה לכונן . השאלה היא: כיצד אני מגיע לדיסק און-קיי (למעשה כונן) המחובר לראוטר (הראוטר למעשה זמין כל העת ויש לו כתובת ip קבועה ) דרך האינטרנט ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by hellfire03,

אני מחובר לרשת אלחוטית ומשום מה אני לא מצליח לגשת לכונן בשרת ואפילו לא רואה אותו ב NETWORK בשימוש דרך WIN 8 לא הייתה לי בעיה יכולתי לראות ולהתחבר אבל עכשיו שאני ב WIN7 אני רואה רק 3 מחשבים למרות שיש בערך 10 מחוברים ואם אני לא טועה המשותף לכולם שהם מריצים WIN7 מישהו מכיר את התופעה (שאני רואה רק מחשבים עם WIN7) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  15. Started by Iko89,

שלום יש ברשותי ראוטר מסוג סמסונג של חברת בזק האם אפשרי לתת פקודת הדפסה ממחשב אחד ברשת למחשב אחר ? אני מתכוון שהמדפסת מחוברת למחשב X, האם אפשרי לשלוח פקודת הדפסה ממחשב Y לX דרך הרשת הפנימית ?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  16. Started by Runny,

ברשת המחשבים שלנו ישנו Subnet שונה לרשת האלחוטית בכדי למנוע גישה לאורחים לרשת הראשית. הכתובת החיצונית שלו היא אחת מהכתובות של הרשת הראשית (מובר פיזית לאחד מהפורטים בראוטר הראשי). לאחרונה הוספנות מדפסת אלחוטית וברצוננו לאפשר גישה מהרשת הראשית למדפסת. מה עלינו לעשות ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by shibby15,

איך ניתן לגשת להגדרות מודם speedtouch5100 של Alcatel? האם דרך IP מסויים? אם כן מהו? האם המודם צריך תוכנת ניהול/ ממשק אחר?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  18. Started by Big_White,

יש לי מחשב שמשמש אותי בתור שרת אכסון והורדות ביתי הייתי רוצה לדעת איך אפשר לגשת אליו ולשלוט בו דרך המחשב הראשי שלי? TEAM VIEWER משום מה מסרב להיתחבר ומוציא שגיעות בסגנון NOT CONNECTED TO THE ROUTER או UNKNOWN REASON. למרת שהכל מחובר וכדומה... יש תוכנות פשוטות( או תכונה עם מדריך מפורט בעברית להגדרות נכונות) ואמינות?

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  19. Started by maverick,

שלום, יש לי ראוטר DLINK. איך אני יכול להיכנס ממקום חיצוני לאחד המחשבים מאחורי הראוטר? אני משתמש ב-ULTRA VNC

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  20. Started by rbik,

שלום, אני רוצה לקבל גישה לקבצים שעל המחשב שלי , מתוך טלויזיה שיש בה כניסת USB עבור דיסק חיצוני. האם יש ציוד/מתאם כלשהו שיתחבר ל-USB בטלויזיה ומצד שני לרשת הביתית ויתן לטלויזיה גישה לקבצי המחשב ? אני יודע שסטרימר יכול לעשות את זה. אבל בטלויזיה יש סטרימר מובנה (לצערי ללא כניסת רשת) ואין בכוונתי לקנות סטרימר. מעל לכל אני מעוניין לדעת האם בכלל יש פריט חומרה כמו שאני מתאר . תודה מראש

21. שלום, לאחר שהטכנאי של ספק האינטרנט הגדיר לי את הראוטר האלחוטי שישמש כסוויטש (כדי שהמתאם שיחות יבצע את ההתקשרות לאינטרנט) אני לא מצליח לגשת לממשק הניהול של הנתב הנתב:2650U D-LINK כיצד באפשרותי לגשת לממשק הניהול? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. היי, אני לא ממש שולט בכל עניין הרשתות ולכן צריך את עזרתכם. התחלתי להקים NAS ביתי בעזרת מחשב ישן וFreeNAS. עד לכאן הכל בסדר, הNAS רץ. נרשמתי לשירות NOIP, הגדרתי קליינט DDNS בראוטר (HotBox של הוט) עשיתי Port Forwarding לIP פנימי של הNAS. ואני מצליח לגשת לממשק FREENAS על ידי הדומיין שיצרתי מכל מחשב חיצוני. זה הפורטים שפתחתי לממשק של הNAS: עכשיו התחלתי להסתבך. התקנתי OwnCloud כאשר הIP הפנימי שלו שונה, אני מעוניין שגם אליו תיהיה לי גישה כמו לעוד שירותים שאני יתקין. הIP של הOwnCloud זה 192:168.1.2 איך אני ניגש לIP הזה מרשת חיצונית? תודה. מקווה שהצלחתי להסביר היטב את הבעיה שלי.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by DUDEnamE,

יש לי נתב שאני רוצה לגשת אליו מהWAN אפשרתי לעצמי גישה ע"י סיסמא וכתובת קבועה ,איך אני מוצא את הכתובת של נתב בWAN ולא ברשת הפנימית? הנתב הוא של edimax למרות שלא נראה לי שזה משנה מערכת הפעלה open suse 11.3

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום, ב PC שלי יש תיקיה משותפת, אני יכול להתחבר מכל מחשב בבית ללא צורך בסיסמה כי בהגדרות השיתוף הגדרתי ללא סיסמה... זה פשוט נוח יותר בלי סיסמה, ככה בקלות ניתן לגשת לקבצים ברשת הביתית מכל מכשיר, אבל כאשר אני מנסה מהאנדרואיד, עם אפליקציה של סייר קבצים, הוא מבקש סיסמה ואין לי מושג למה או מה הסיסמה כי הרי לא הגדרתי. בבקשה מדריך או הסבר, תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. נראה לי שהצלחתי לתקשר בין שני מחשבים בעזרת כבר Parallel. כיצד אני מגיע ממחשב אחד אל התיקיות והקבצים במחשב השני? אינני מוצא גישה (אולי הגדרתי משהו לא נכון...). המחשב המארח (בו נמצאים הקבצים) עם WIN98 והשני, שמנסה לגשת, עם WINXP. תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.