עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני הולך לעשות פירמוט בקרוב אבל ההתקנה של החייגן נמחקה לי, אז אם מישהו פה מחובר לנטוויג'ן ויש לו את החייגן על המחשב אז יש מצב שישלח לי או שיעלה את זה? או שבכלל הכי טוב אם יש למישהו את האתר הזה של נטוויג'ן שממנו אפשר להוריד חייגן, זה שעובד בלי אינטרנט אפילו.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  2. אני מחפש נתב אלחוטי בטכנולוגיה N עם תמיכה בגיגה-ביט וחיבור USB. על הנתב להיות בעל טווח מעולה, אמין ויציב, לעבודת תחת חלונות 64. אין מגבלת מחיר. אבקש לפחות 3 הצעות, כדי שאוכל לבחור מביניהן

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לפני כמה חודשים עברתי מ012 להוט ומאז אני סובל מאינטרנט איטי , ניתוקים יומיומיים , עוצמת קליטה נמוכה . בקיצור חרא של אינטרנט. אין לי סבלנות להתקשר לספק ולהתלונן כי אני יודע מראש את התשובות השקריות שלהם. יש לי HOTBOX שמחובר עם ראוטר TL-WR841HP . ומשם לפצל רשת של TPLINK וממנו מחובר מחשב נייח ועוד כבל רשת ארוך של 50 מטר בערך שמגיע לחדר הרחוק . עשיתי בחדר הרחוק נקודת רשת וחיברתי לשם ראוטר נוסף Model No. TL-WR841N / TL-WR841ND ושניהם עובדים יחד (לא על אותו ערוץ בWIFI) אני לא חושב שבגלל כל מה שעשיתי אני סובל מאינטרנט איטי אלא זה בגלל הספקית הגרוע. (תקנו אותי אם אני טועה) לכן אני מבקש את עזרתכם לאיזה ספקית כדאי לעבור שמתחייבת לאינטרנט טוב ומהיר וכמובן במחיר אטרקטיבי. ספק…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. האם יש ראוטר אלחוטי משולב עם חוטי? במחיר של 300-400ש"ח? מרחק הגלישה יהיה מקסימום 25 מטר(ללא ממד)

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  5. Started by shai_123,

שלוום.. אני צריך דרייבר לכרטיס רשת הזה Realtek RTL8169/8110 Family PCI Gigabit Ethernet ל-Xp אני משתמש בווינדוס ויסטה אבל אני רוצה לפרמט ל-XP ואני צריך את הדרייבר הזה

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  6. Started by House M.D.,

אני צריך השוואה בין LinkSys WRT54GL ל - Edimax BR-6524N מבחינת הכול, כמו קליטה מממ"ד (הראוטר יהיה בממ"ד) , נוחות , אמינות, ועמידות תחת עומס כמו טורנטים תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי ראוטר של siemens sl2-141 שמתפקד כמודם כי חיברתי אותו ל linksys WRT54GL . הוא עושה לי בעיות בזמן האחרון , הוא מתנתק כל הזמן ואפילו אם הוא עצמו לא מתנתק אז ההורדות כן. התקשרתי לבזק והם אמרו לי שמודם רגיל הם כבר לא יכולים להביא לי כי אין להם , ואם אני רוצה לקבל ראוטר אחר אני צריך לשלם תוספת מחיר , או לקבל אותו סימנס בדיוק (מה שאני לא רוצה). האם יש איזה עידכון גירסא לסימנס הזה? מה שיש באתר של בזק אפילו יותר ישן מהגירסא שיש עכשיו אצלי (יש לי גירסת תוכנה 3.103). ולסימנס הזה אין אפילו אתר תמיכה של החברה. האם אפשר להשיג עידכון תוכנה ממקום אחר?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by psybrain,

שלום יש לי נתב מבזק של DLINK 6740U G2 יש בהגדרות שלו אופציה ENABLE FIREWALL הסרתי את הסימן שלא יהיה לי פיירוול , עכשיו השאלה שלי אם הפיירוול לא פעיל אני אמור עדיין לפתוח פורטים לתוכנות משחקים וכו' או שלא צריך כבר ?

9. Started by רמי אשכנזי,

אם למשל יש בדף האינטרנט שידור וידאו מסויים, איך אני יכול לדעת מה הכתובת RTMP שלו?

• 16 תגובות
    • 5.2k צפיות
  10. Started by ORrrr,

התוכנה הזאת כל דבר קטן שאני עושה במחשב מקפיצה חלון אם לאפשר או לא איך אני מבטל את זה? יש ארבעה מודולים שם מה להשאיר מה לא כי זה ממש עולה לי על העצבים.. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  11. Started by azrlec,

לאחר שקראתי את הנושא "אחת ולתמיד .... איזה ספק ישראלי לא מגביל תקשורת ביטורנט ??" הבנתי שהבעיות איתם לא קורות רק אצלי. קודם כל אני מחובר דרך 012 בחיבור 1.5MB וראוטר EDIMAX BR6204. אני משתמש בעיקר בשתי תוכנות שיתוף- אימיול וutorrent. אציין שפורטים לא בעיה- הם פתוחים גם בצורה רגילה דרך virtual server וגם כDMZ. באימיול זה ממש סיוט, בחודש חודשיים האחרונים הוא לא מתחבר לשרתים כלל, בפעמים היחידות שהוא מסכים להתחבר לשרתים ולא נותן שגיאת timed out זה בשעות הבוקר המוקדמות. נניח והצלחתי להתחבר והכל בסדר, אני שם הורדות והאימיול מוריד אך ורק מישראלים! הוא מצליח להתחבר גם לאנשים זרים אך מוריד רק מהישראלים! בביטורנט בעיה דומה. הוא מוריד אך ורק מישראלים. אך שמתי לך לכך שהחל מ1-2 בלילה פ…

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  12. יש לי אייסיקיו בלה בלה עכשיו כשאני בא לשלוח קובץ או לקבלבעוד הפיירוול שלהווינדוס פועל הוא שואל אותי (האשף של הפיירוול) אם אני מאשר את ההפעלה של הישום שאותו כביכול הפיירוול יכל לעצור ... קיצר זה פועל כל הזמן גם כשאני מגדיר בתוכניות אותן הוא יוכל לאשר LOGIN.ICQ.COM 4000 (פורט TCP) שאלו נמצאים באהגדרות החיבור לרשת (באיזרו ההגדרות של הפיירוול) השאלה : איך אני עושה שהאייסייקו "יאושר" תמיד (שאנימסמן את הוי "אל תשאל אותי יותר" זה לא עוזר) מתוך ההגדרות ?

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  13. Started by shmulik1234,

שלום יש לי ראוטר אדימקס עכשיו אני פתחתי בראוטר את הפורטים הדרושים שאיתם האימיול עובד אך הוא לא משנה כלום עדדיין יש LOW ID יש לי ואינדוס 2000 איך אני פותר את זה?

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  14. Started by creek,

באמת לא ידעתי איפה לתקוע את השאלה הזאתי. כשאני יושב עם הלפטופ שלי בארומה לדוגמא, זה מתחבר לי לאינטרנט בקלות. כשאני מנסה להיכנס לדפדפן זה מבקש ממני שם משתמש וסיסמה שאני לוקח מהמוכרת. משום מה, כשאני יושב ב-coffee bean זה מתחבר לכולם חוץ ממני. יש קליטה מהראוטר - אבל אין חיבור ממשי לאינטרנט. צריך לשנות משהו בהגדרות או מה?

15. Started by Armageddon1,

יש אפשרות לתקופת ניסוי כאשר אני מתחבר לכבלים?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  16. Started by KrackeR,

יש לי 2 קומות בבית כאשר בקומה העליונה יש ראוטר שמחובר למחשבים למעלה ועד היום לא היה צורך באינטרנט למעטה אני רוצה לשים בממ"ד שנמצא בקומה למעטה מחשב עם גישה לאינטרנט בקשר לאינטרנט אלחוטי אני לא יודע אם זה יקלוט אלחוטי כי זה ממד והמרחק לא כזה קרוב (דרך קירות בערך 15מטר) אגב בקשר לממד החלון שם מהחלונות הגדולים האלה אלא זכוכית אטום שנפתח כלפי פנים והדלת של הממד הוצאנו ושמנו דלת עץ רגילה יש לכם פתרון? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Armageddon1,

יש לי אלקטל 510 אש מתפקד כנתב והשאלה שלי האם אפשר לשנות את הכתובת הפנימית שלי ואם אני ישנה זה יכנס להגדרות הנתב ..?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  18. Started by רמי אשכנזי,

האם זה נכון שמי שמפעיל מחדש את הראוטר שלו ומקבל כתובת IP אחרת לא צריך להשתמש בשרת פרוקסי? איזה יתרון יש בשרת פרוקסי חוץ מהחלפת כתובת IP כזאת? איך אני יכול להשתמש בשרת פרוקסי בצורה שאני גם אוכל להרשם לאתר האינטרנט? כלומר פרטים מסויימים עליי אני מעוניין שידעו חוץ מכתובת IP אמיתית שיהיה קשה לפרוץ אל המחשב שלי? אני השתמשתי בזה http://euproxy.pw/ הקישור זה בשביל שידעו את הבעיה ולא בשביל פרסום אסור. ושאני ניסיתי להרשם אל האתר אינטרנט אז אני קיבלתי את ההודעה הבאה Warning! The site you are attempting to browse is on a secure connection. This proxy is not on a secure connection. The target site may send sensitive data, which may be intercepted when the proxy sends it back to yo…

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  19. Started by zxcvbnm,

אני מעוניין לבנוות רשת ביתית בין מחשב חדש (amd 64 3000 albatron k8nfu4) למחשב הישן שלי (athlon 1200). עכשיו למחשב החדש מחובר מודם alactal לכרטיס רשת על הלוח ובמחשב הישן יש רק כרטיס רשת אחד לא על הלוח. בשתי המחשבים מותקנת Windows XP. השאלה שלי היא האם אני צריך להוסיף עוד כרטיס רשת באחד המחשבים או בשניהם ואני צריך גם מדריך. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  20. Started by fux,

למה לכל הארצות יש דומיינים של קיצורים לדוגמא: cz se ורק לישראל יש co.il למה יש co ?? מה זה מסמן.. בתודה fux

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  21. מי יכול להסביר לי בצורה ברורה, איך אני יכול להקטין את רמת האבטחה של הדפדפן אינטרנט הזה ? שאני אוכל לעשות עם העכבר בכל מקום העתק הדבק, בלי חובה להשתמש לזה בלחצני המקלדת ? תודה רבה(:

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  22. שמתי לב שאני בתוכנות שיתוף אני יכול להיות מחובר ל-3 אנשים ולהוריד על 200 ולעומת זאת להיות מחובר ל-150 אנשים ולהוריד על 100 ובכלל הכל מתחיל להיות איטי אז לפני שאני מחליף מודם רציתי לשאול מבין המודמים החינמיים שבזק מביאים איזה הכי כדאי לקחת מבחינת התמודדות עם חיבורים רבים ? חשבתי על ה- ECI B-Focus 270 וכרגע יש לי ALE 070 תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  23. Started by 243 56,

אז לאחר אי שביעות רצון מהחבילה אליה אני מחובר כרגע, החלטתי לבדוק מה המסלול המהיר ביותר שיתאפשר במסגרת אזור מגוריי. מבט חטוף הציג לי כי הוט פורסים באזור מגוריי אינטרנט במהירות של 500 מגה הורדה ו-10 מגה העלאה, אך להבנתי האופציה הזו תקפה עבור לקוחות עסקיים. האם אני יכול לגשת למסלול כזה גם אם אין ברשותי "עסק"? אם וכאשר אני מוכן לשלם את כל ההבדלים כולל ההתקנה? האם מישהו ניסה לבדוק את העניין ויש בידו תשובה? ניסיתי לברר מולם ישירות אך בפעמיים שהתקשרתי היה תפוס או עומס על נציגי המכירות שלהם, ועד שהם חזרו אליי לא היה לי מספיק מידע להעביר להם. לכן רציתי לבדוק מולכם קודם כל. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Builds,

היי. יש לי מהירות אינטרנט של 2 מגה ב ADSL ומהירות העלאה שלי מגיע הכי הרבה ל KB20 טופ. הבנתי שיש אנשים שמעלים על מהיריות מטורפות! יותר מהיר ממה שאני מוריד. הרבה יותר. פי כמה. וזה בגלל שיש להם משהו שנקרא "טרמינל". אז... א. מה זה? ב. איך אני יכול להשיג כזה דבר? ג. באיזה חברה? ד. כמה כסף? ואם הדבר הזה טרמינל עולה הרבה כסף, באיזה דרך אחרת אני יכול לקבל במחיר סביר מחיר טוב להעלאה משופרת? כלומר, מה זה נקרא ה 1.5\0.5 לדוגמא? מה מייצג את ההורדה ומה מייצג את ההעלאה? אני כיום עם 2 מגה חבילה ואני מוריד על 240 מקסימום ומעלה על 20 מקסימום. בקיצור שורה תחתונה - איך אפשר לשפר? ואם אפשר תשובות על הטרמינל... תודה!!!

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  25. Started by BloodFist,

יש לי מחשב בקומה שניה שמחובר לראוטר דרך כבל, אני רוצה להוריד אותו לקומה הראשונה (הראוטר נמצא בקומה שניה ואני לא מתכוון להוריד אותו למטה... הוא מחובר שם לעוד שני מחשבים לצורך העניין) ואני רוצה שהביצועים של המחשב שאני מוריד לא יפגעו עד כמה שאפשר... מבחינת האינטרנט... כמה יעלה לי כרטיס רשת אלחוטי שיעשה את העבודה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.