רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום אני בעיצומה של הקמת רשת קניתי לוחץ RJ45, קורונה ובודק רשת. ונכלאתי למספר בעיות... 1.הרבה פעמים הכבר של בסיכוך נקרע לי שאני לוחץ אותו עם הקורונה, כמה הוא חשוב? ואם יש לכם המלצות שהוא יחזיק כמו שא החוטים 2. אני לוחץ את שקע הגויס בשיטה B מצד אחד ומצד שני אני רוצה ללחוץ רגיל עם הלוחץ RJ45 מה הוא סדר החוטים הנכון שאני אמור ללחוץ את הצד השני תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום! יש לי רשת של כמה מחשבים בבית ויש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור.. בנוסף צירפתי תמונה שאני יצרתי בשביל שהיה אפשר להסביר בצורה יותר ברורה! אז ככה יש לי מחשב איחסון שבו אני מאחסן את הסרטים ואת המידע! הוא מחובר לראוטר של לינקסיס. הראטר של הלינקסיס מושך אינטרנט מהמודם של HOT כמובן מהראוטר של הלינקסיס מתחבר סויץ פשוט שמחובר לשתי מחשבים. OK בשתי המחשבים שמחוברים לסויץ יש אינטנרנט וגם רואים את המחשב איחסון ויש גישה למידע! בנוסף! מהראוטר של הלינקסיס מתחבר ראוטר נוסף של אידימקס ןממנו מתחברים שתי מחשבים! בשתי המחשבים האלו לשם שינוי יש אינטנרנט אבל לא רואים את המחשב איחסון וכמובן גם אין גישה. הראוטר של האידימק מתחבר דרך DHTP .. מה לא תקין ומה לא בסדר עשיתי שזה המצב?? תודה לעונים :…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
של התוכנה של הכרטיס רשת. הוא מופיע ב"חיבורי הרשת" ונקרא "גשר רשת" לא היה שם דבר כזה אף פעם . מה זה הדבר הזה? מה תפקידו? והאם יש לעשות פעולה מיוחדת כדי לבטלו? ואם כן מה היא ? תודה רבה ויום טוב.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש ראוטר סביר לשני מחשבים אחד ראשי ואחד נייד בחיבור UFI 12 מגה... יש איזה ראוטר שנתקלתי בו TP-Link TL-WR740N איך הוא? מה בדבר ראוטרים של EDIMAX? בכל מקרה אני מודה לכל העוזר...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חיצוני של Western Digital:My Passport Essential 320GB 2.5 Inch External Portable HDD USB 2. עכשיו אני רוצה לחבר את הדיסק קשיח לראוטר תקן N של בזק- DLINK DSL-2760U. אני רוצה שיהיה לי את הכונן גם במחשב הנייח וגם במחשב הנייד. עכשיו עשיתי המחשב שלי-> מיפוי כונן רשת-> והוספתי את הכונן. אני רואה את הכונן ב 2 המחשבים והכל בסדר אבל מה הבעיה אני לא מצליח להעביר יותר מדי קבצים. אני יכול להעביר 2 קבצים אבל לא יכול להעביר 15 קבצים של 900 מ"ב. הטכנאי של בזק אומר לי שהבעיה בראוטר שהוא לא מאפשר להעביר יותר מג'יגה אבל זה פחות מג'יגה,ניסיתי גם 700MB. הוא גם טוען שיכול הבעיה בדיסק הקשיח. עכשיו כשאני מחבר את הדיסק קשיח בנפרד למחשב בחיבור USB(בלי ראוטר),הכל בסדר וזה מעב…
-
- 14 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות פרסמתי רשימה על נושא הכבל התת-ימי והמונופול של מד-נאוטילוס. הכוונה של בזק-בין-לאומי לפרוס כבל מתחרה מדאיגה את המונופול והוא "מחייה" קו עתיק. בהמשך תוכלו לראות צילום הכתבה מ-THE MARKER ו-LINK לרשימה המקורית. http://www.netcheif.com/blog/?p=894 [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום אנשים. החלטתי לעזוב את בזק ולעבור להוט. ניתן לקרוא את הסיבה פה: http://www.hometheater.co.il/vt129760.%D7%9B%D7%9E%D7%94-%D7%90%D7%AA%D7%9D-%D7%9E%D7%A9%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9C-%D7%94%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98-%D7%9B%D7%99%D7%95%D7%9D עקב המעבר איאלץ כנראה לרכוש ראוטר אלחוטי חדש מכיוון שלמיטב הבנתי הנוכחי לא מתאים (ASUS AM 640G שקיבלתי בזמנו מבזק). אני זקוק להמלצה על ראוטר אלחוטי תקן N איכותי (עוצמת שידור טובה, ללא תקלות/אמין) שמותאם ל UFI 12 מגה. יש רעיונות? עריכה, חזרו אליי כרגע מהוט, אם אתחייב לשנה וחצי הם יספקו ראוטר של TPLINK, לא יכלו לתת לי תשובה לגבי הדגם. מישהו יודע איז דגם הם מספקים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. בעקרון השאלה בכותרת. שמתי לב שבזמן האחרון ביטורנט התחיל להוריד אצלי לאט מבדר"כ , בקושי עבר את ה 100 בכל ההורדות ביחד. פעם היה עובר את ה200 בכל הורדה. ניסיתי לאפס את הראוטר, וגם את המודם. ועדיין נשאר ללא שינוי. מה שנשאר לחשוב שהפורטים חסומים. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש להתחבר ממחשב נייד לאינטרנט מכל מקום וכפי שהבנתי ניתן לעשות זאת. באמצעות אינטרנט סלולרי. האם המבצעים שמציאות שלל החברות שהם אינטרנט + חיבור לרשת סלולרי שווים את רכישתם ? ביכולתי להביא את המחשב הזה LG T380-RB1 ב 3000 ואז להוסיף לו מודם סלולרי,לכן אם הרכישה של המבצעים של שלל החברות לא משתלמת,אשמח למידע על איזה חברה ממומלצת מכיוון שאין לי שום ידע בנושא..תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם ניתן במקום חיבור USB לחבר המדפסת למחשב עם כבל Ethernet ? כרגע המחשב לא מחובר לרשת ביתית.
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון אז אם לא בבקשה להעביר. אני מחפש תוכנה שתוכל לומר לי כמה בייטים של מידע כל תוכנה על המחשב שלי שולחת\מקבלת, אני נמצא במעונות הטכניון ומשלמים לפי תעבורה ופתאום תוך יום אני רואה שיש לי העלהה של 9 גיגה ואני לא יכול לדמיין מה גרם לכך. תודה לכל המגיבים.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מבקש המלצה לראוטר מודם עם רכזת גיגהביט.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אני מעוניין לחבר דירה שאין בה אינטרנט כיום (יש גם כאלו עדיין ) לגלישה בסיסית (לא יותר מדי הורדות), ורוצה לדעת אם מישהו מכיר חבילת האינטרנט 2.5 הכי משתלמת היום? אני רוצה רק ADSL, כי יש לי נסיון לא טוב עם כבלים (איכות + שירות). בבית יש yes, אולי יש שם איזה מבצע (למרות שלא ראיתי באתר)? תודה מראש לכל תגובה בנושא!
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי אייפון עם חבילת גלישה של 5 גיגה. כרגע אני מחבר באופן ישיר את האייפון לנייד עם כבל בשביל להשתמש בו כמודם סלולרי. רציתי להשתמש ב USB מודם סלולרי ולהשתמש בסים שאני משתמש באייפון - באותה חבילת גלישה של 5 גיגה, ולא לשלם גם 5 גיגה לאייפון וגם 5 גיגה לנייד. האם הדבר הזה אפשרי ? (בעצם שיכפול הסים ואחד יהיה בנייד ואחד בפלאפון). תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כשהרכבתי את ה- NAS שלי לפני כמה שנים, קניתי סוויץ' Netgear GS605 v2 קטן לחיבור מהיר אליו. על הנייר הוא היה מושלם: זול יחסית, חמישה פורטים, ג'יגה ביט, תומך jumbo frames. הייתי קצת מאוכזב ממהירות ההעברה ל- NAS, רק כ- 60MB/s. ציפיתי ליותר. jumbo packets רק הורידו את המהירות בקצת. אבל בהחלט אפשר לחיות עם מהירות כזו. רק שככל שהזמן עבר, המהירות הלכה וירדה. בהתחלה היתה כמות הולכת וגדלה של שגיאות על כרטיס הרשת ב- NAS. הצלחתי להתגבר על זה ע"י שינוי בהגדרות הכרטיס, אבל אחרי כמה שבועות הבעיה חזרה. שדרוג הדרייבר עזר, אבל מאוחר יותר המהירות שוב צנחה. התברר שהפורט מסתנכרן על 100/Full בלבד. החלפתי את הכרטיס והמצב רק הוחמר - הכרטיס החדש התנדנד בין 1000/full ל- 10/half. מה קורה פה? בסוף …
-
- 11 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי, תקלה מוזרה אוליי למישהו כאן יש עצה - windows7 - אני מחובר דרך כבלים וראוטר להוט ו012, הגלישה עובדת תקין כשאני גולש ושהמודם מחובר ישירות למחשב.. כשהראוטר מחובר הגלישה לא עובדת, אך יש פינג תקין לכתובות אתרים חיצוניים. כאילו ישנה איזו חסימה שלא נותנת למחשב להעביר מידע לדפדפן למרות שהחיבור נראה תקין מתקבלת כתובת אי פי ויש פינגים תקינים. כשמחבר את הראוטר (level one) למחשב אחר אין שום בעיה והגלישה עובדת, מה שמוכיח שהבעיה היא איפשהו בוינדוס של המחשב הבעייתי. למישהו יש מושג מה היה יכול להשתבש כאן? (דרך אגב זה עבד ופתאום הפסיק לפני כמה ימים) תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעוד כשלושה שבועות מסתיים לי המנוי וההתחיבות עם בזק ובזק בינלאומי במבירות 2.5 מגה בייט . בתחילה המהירות הייתה איטית עד שהצטרפתי למסלול גיימר שם המהירות הייתה מקסימלית. עכשיו אני רוצה לעבור למהירות 10 מגה. כעת אני שוקל לעזוב אותם ולהתחבר לספקית אחרת או להשאר אצלם האם זה כדאי ואקבל שם מהירות מקסימילית או שאשאר באותו סטטוס עם בזק בין לאומי או שאפילו אעבור גם להוט.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיבור 10 מגה, בזק + בין-לאומי. DSL לאחרונה יש לי האטה רצינית בהורדה מטורנטים, בהורדה ישירה הוא בסדר גמור. אני משתמש ביוטורנט גרסה 2.0.4 אני עם ראוטר של TP-LINK דגם: TL-WR641G מודם: AZTECH 600E מערכת הפעלה: WIN764bit פתחתי את הפורט בראוטר. המהירות שאני מגיעה אליה בטורנטים היא בסביבות 400-600 KBs במקום 1.2MB. התקשרתי אל אתמיכה של בזק לשאול "יש לי האטה בהורדות..." איש התמיכה כצפוי שלח אותי לכל מיני אתרים לבדיקת מהירות הורדה, וכמובן שהכל יצא תקין. אמרתי לו שההאטה היא בטורנטים ואז הוא אמר ל משהו דומה לזה: "אנחנו לא אחריאים להורדה מחו"ל, אין לנו שליטה על שרתים מחו"ל..." ואמר שאין דבר שהוא יכול לעשות בעניין.
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי רשת ואלחוטית. המחשב הסלוני שלי (WINDOWS 7 64BIT) מחובר לרשת עם מתאם אלחוטי (WIRELESS N) וגולש דרך חיבור VPN של 12VPN (דרך תוכנה של 12VPN). אני מעוניין לחבר את ה-XBOX 360 SLIM (בעל חיבור WIRELESS N וחוטי) שיושב בחדר אחר למחשב כך שיגלוש דרך ה-VPN (כרגע ה-XBOX מחובר אלחוטית לרשת). האם אני חייב לבצע את זה דרך חיבור חוטי למחשב באמצעות כבל CROSSOVER או שיש אפשרות אחרת? הראוטר (DLINK DIR615) אינו יושב ליד המחשב הסלוני אם זה מעניין משהו.
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
ערב טוב. מעניין אותי לדעת האם כיבוי והדלקה של נתב d link 2760u של בזק (באמצעות כפתור הכיבוי מאוחרי המכשיר) יכולה לגרום לקיצור משך החיים שלו (כאשר אני מכבה את המחשב אני מכבה גם את הנתב, כ-5 פעמים ביום)? או שעדיף מבחניית אורך חיים להשאיר אותו דולק כל היום ורק בשעות הלילה שהמחשב מכובה לכבות גם את הנתב עד לבוקר? תודה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי 3 מחשבים מחוברים לנתב SIEMENS SL2-141. 2 מחשבים בצורה חוטית ומחשב אחד מחובר אלחוטית עם כרטיס רשת אלחוטי ישן - EDIMAX EW-7126. האינטרנט והעברת קבצים מאוד איטית במחשב שמחובר דרך הרשת האלחוטית . החלפת הכרטיס רשת תפתור את הבעיה? אם כן, איזה כרטיס / מתאם USB מומלץ לקנות? (עד 200 שקל) תודה על העזרה
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום בזמן שלא הייתי בבית היה איזה טכנאי אצלנו ומשום מה הוא התעסק לי בהגדרות ועשה שהחיבור לאינטרנט יהיה אוטומטי אני רוצה שהחיבור יהיה באמצעות חייגן איך אני מחזיר את זה למה שהיה ?! יש לי ווינדוס 7
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שהכי ממומלץ להשתמש בWPA2.. אבל אני לא מצליח.. ועד שאני מתקרב אז אי אפשר להתחבר אלחוטית לרשת מסיבות לא ברורות.. משום מה אני גם לא מצליח לפתוח פורטים.. היוטורנט מסמן את זה כפורט סגור וגם אין תעבורה בתוכנה.
-
- 22 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חיצוני של Western Digital:My Passport Essential 320GB 2.5 Inch External Portable HDD USB 2. עכשיו אני רוצה לחבר את הדיסק קשיח לראוטר תקן N של בזק- DLINK DSL-2760U. אני רוצה שיהיה לי את הכונן גם במחשב הנייח וגם במחשב הנייד. עכשיו עשיתי המחשב שלי-> מיפוי כונן רשת-> והוספתי את הכונן. אני רואה את הכונן ב 2 המחשבים והכל בסדר אבל מה הבעיה אני לא מצליח להעביר יותר מדי קבצים. אני יכול להעביר 2 קבצים אבל לא יכול להעביר 15 קבצים של 900 מ"ב. הטכנאי של בזק אומר לי שהבעיה בראוטר שהוא לא מאפשר להעביר יותר מג'יגה אבל זה פחות מג'יגה,ניסיתי גם 700MB. הוא גם טוען שיכול הבעיה בדיסק הקשיח. עכשיו כשאני מחבר את הדיסק קשיח בנפרד למחשב בחיבור USB(בלי ראוטר),הכל בסדר וזה מעב…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם ניתן לשנות כתובת IP של מחשב שמחובר דרך ראוטר לצורך הורדה במקביל של קבצים מ RAPIDSHARE? במידה ואכן ניתן, אשמח לקבל הסבר איך.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-